Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7645-7646-ik rész:

2015. november 05. 13:00 - Gillotte

Attila miután rajtakapja Robit, hogy a céges papírok közt nézelődik rettentően bedühödik. A fotelbe vágja a férfit, és ráparancsol, hogy mondja meg, mit keresett a papírok között. Robit persze nehéz szóra bírni, de Attila figyelmezteti, hogy ha nem mondja meg mit keresett, az apja tudni fog róla, hogy míg a börtönben ült addig Robi megcsókolta Ágit. Ez hat, úgyhogy Robi beismeri, hogy az apja küldte a céghez, hogy kémkedjen, mert az a terve, hogy megszerzi magának a kft-t.

bk_november2_1.png

Ági panaszkodik Julinak, hogy Liza milyen fáradtnak tűnik mostanában, és aggódik érte. Julinak van egy remek ötlete, hogy megkéri Petit, hogy szórakoztassa Lizát egy kicsit. Peti persze nehezen megy bele, de Juli nem sok választást hagy neki, így elmennek Lizával sétálni a parkba. A sétából futás lesz, Liza nagyon izgága, a park szobrát is kirúzsozza, és mivel rettentő viccesnek találja közös szelfit is készít vele, amit felrak a Barátok közt-féle közösségi oldalra, a Konnektorra. A parkőr jól el is zavarja őket, úgyhogy a szobornak kölcsönzött napszemüveg hoppon marad. Mire visszaérnek a Pusszancsos kocsihoz Liza megbánja a posztot a Konnektoron, teljesen kiakad, hogy mit fognak róla gondolni mások, vagy a zongorás felvételi bizottság, és sírva elrohan. Peti furcsállja is, hogy micsoda hangulatingadozásai vannak a lánynak.

bk_november2_2.png

Amikor Ági bemegy a céghez Attila felvilágosítja, hogy tudja, hogy mire készülnek Ludwiggal a cég ellen. Ági nem ismerni be, hogy Attila telibe talált, mert szerinte Attila remekül vezeti a céget, aki itt útban van az Miklós, ráadásul Ludwig sokkal jobban intézné a dolgokat, mint Miklós. Attila nem akarja kitúrni Miklóst a cégből, ezt Ági tudtára is adja, s Ági őszinte sajnálatát fejezi ki, mert jóslata szerint: amit Ludwig akar azt meg is szerzi. Ezután Ági elvonul és jól lebarmolja Robit amiért elbénázta a kémkedést, ám Robi felvilágosítja, hogy Attila megfenyegette, hogy elmondja az apjának Ági és Robi csókját. Ági emiatt nem aggódik túlzottan, mert ő ki tudja dumálni magát, ez főleg Robinak kínos, ha kiderül.

 bk_november2_3.png

Juli találkozik Miklóssal a kisboltban, elbeszélgetnek a Timike ügyről. Juli elmondja, hogy ő már régóta tudja, hogy Timike meg akarja akadályozni Robi és Nóra esküvőjét. Nem tudom, ez miért volt lényeges része a dolognak, mindenesetre Miki elmeséli Nórának mit hallott Julitól, s ez csak arra jó, hogy Nóra megint dühönghessen, amiért Juli megpofozta Timikét. Meg is találja Julit a folyóson egy újabb szópárbajra, s régi sérelmek felhánytorgatására (az ,,elvetted tőlem Attilát és a padláson kamatyoltatok” eset például).

bk_november2_4.png

Miklós elbeszélget Timikével a jó és a rossz döntések fontosságáról. Timike persze átmegy a szokásos visszapofázós trollba, és nem érti, miért kéri tőle azt az apja, hogy hagyja, hogy Nóra boldog legyen Robival, hiszen mindketten egyformán ellenzik a kapcsolatukat. Viszont Miklós azt mondja, hogy ha Nórát boldognak akarja látni, akkor engedje, hogy Robival legyen, mert az jelenti Nóra számára a boldogságot. Milyen megható!

bk_november2_5.png

Attila átmasírozik Ludwighoz, és figyelmezteti, hogy ,,hívja vissza a kutyáit” mert nem fogja engedni, hogy elvegye tőle a céget. Attila el, nem sokkal később átmegy Robi magyarázkodni, hogy elrontotta a kémkedés dolgot. Az apja először adja a hülyét, mintha nem tudna róla, de aztán jól lecseszi egyetlen fiát. Gyönyörű jelzőkkel illeti, úgy, mint „ostoba, jellemtelen, gyáva”. Annyira ki van akadva Robira, hogy nem akarja ezt a ,,senkiházit” az utódjául, így megkéri Ágit, hogy szüljön neki egy igazi örököst.

bk_november2_6.png

Juli átvisz Nórához egy dobozt az elmúlt tíz évük emlékeivel. Juli sem bánja már, hogy nem barátnők, mert elege van abból, hogy Nóra rajta vezeti le, hogy nem biztos a Robival való házasságában. Levágja a dobozt az előszobaszekrényre, és elviharzik. Nóra később a doboz tartalmát egyenként a kukába dobálja. Pár tárgynál meg-megáll, de végül az egészet beleszórja a szemetesbe. Hát…tényleg vége.

bk_november2_7.png

Peti és Liza hazaérnek a parkból. Liza nagyjából lenyugszik, de Ági látja, hogy valami nem stimmel. Kiderül, hogy Liza nem is említette az anyjának, hogy aznap van a felvételije a zeneiskolába, és Ági nagyon bepöccen, hogy a lány nem szedi a gyógyszereit csak azért, hogy jobban teljesítsen a zongorázásban. Lesz nemulass!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása