Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x11 - ...And the Beast from the Sea

2015. november 03. 09:00 - Chat Géza

Ott tartunk, hogy Francis, tudjátok, az a nyúlszájú fickót, aki Fogtündérnek is neveznek, de ő jobban szereti, ha Nagy Vörös Sárkánynak szólítják, szóval ő megette azt a bizonyos rajzot, amitől a múzeum kurátorai instant agyvérzést kaptak. Jacket ez nem hatja meg, neki az kell, hogy ez a beteg állat végre leálljon. És ha az kell, akkor ehhez simán beáldozza még Willt is. Grahamnek itt esik le a tantusz, hogy ez történik éppen, szépen odavetette Hannibalnak, hogy nézze ahogy a vad ráharap a csalira. Egy megoldás van az FBI részéről, hogy mivel úgy fest, hogy a fickó fel akar hagyni a Nagy Vörös Sárkánnyá való átalakulással, ezért célszerű lenne öngyilkosságba hajszolni, mire Will már érkezik is, hogy ácsi, nem tudhatjuk, őst, az ember se tudhatja, hogy a halál milyen hatással van a fejében élő lényre. Szóval ez így egy elég nagy kapufa. Hannibal meg eközben vígan csacsog telefonon a Fogtündérrel, akit önmaga és szerelme megmentése érdekében gyorsan ráuszít Will családjára.

kepernyofoto_2015-11-03_7_37_05.png

A Fogtündér elmegy Willékhez, hogy aztán már otthon nézhesse az ott készült felvételeket, hogy felkészülhessen a gyilokra. A nője meg ott martinizik az ölében. Beteg. A baj hamar eszkalálódik: másnapra a Graham birtok kutyája beteg lesz, elviszik orvoshoz, benntartják egy éjszakára, mire Francis már a nagy sötétségben, a fasza kis protkoját felpattintva kommandózik a verandán. Hálistennek a fa illesztések nem mai darabok, így minden mozdulatára reccsen, nyikorog egyet valami, így az asszonynak van ideje észlelni a bajt és jól elmenekülni a gyerekkel. Francis bepipül, hogy nem fekszik senki se a kis ágyacskájában, majd megszólal a kocsi riasztója, amit módszeresen szitává lő. Ez csak az elterelés volt, mert a Graham család 2/3-a a másik irányba indult meg szélsebesen. Leintettek egy autót, mire a sofőr kipattant és kapott is egy golyót a hátába. Grahamné beszállt és padlógázzal húzott el a zéjszakába, de azért még egy tűpontos golyó súrolja a nyakát.

kepernyofoto_2015-11-03_7_37_56.png

kepernyofoto_2015-11-03_7_38_58.png

Will már a kórházbn aggódik a nője miatt, aki persze, hogy túléli a dolgot, csak hát ez egy ilyen maradandó élmény lesz szegénynek, ahogy a gyerekének is, aki richtig követeli, hogy nehogy már csak elmegyógyba zárják ezt a beteg állatot, az a minimum, hogy Graham fater rommá gyilkolja. Merthát Hanniballal is mi van, ugye. A kiskölök olvasta Freddie írását abban a gyilokpornós újságban, innen ez a fene nagy lexikális tudás.

kepernyofoto_2015-11-03_7_38_25.png

kepernyofoto_2015-11-03_7_38_42.png

Willék egyből levágták, hogy Hannibal kapcsolatba lépett a Fogtündérrel, aki ezt nem is tagadja, hisz korábban is mindig igazat mondott, a maga virágnyelvén, persze. Ha megint jelentkezik, akkor szépen vonalban tartja és ezzel segíti a nyomozást. Deal. Francis gyorsan letol egy Harcosok klubját, kicsit megveri magát a saját padlásán, aztán a vak nőjét a munkahelyén meglátogatva közli vele, hogy ez a tinédzer szerelem itt ennyi volt, mert fél, hogy bántani fogja. Gyáva húzás, ezt a nő is mondja, de ha így, akkor iszkiri, húzzon innen a vérbe! Megy is és felkagylózza Lectert. Kis dumálgatás után Hannibal közli, hogy lehallgatják a beszélgetést. Francis összepakolja a cuccait, így az FBI nem talál semmit, csak egy részleges újlenyomatot, amit nem tudnak azonosítani. Hát, ők is csak a létszám miatt vannak.

kepernyofoto_2015-11-03_7_39_38.png

kepernyofoto_2015-11-03_7_40_04.png

Dr. Bloom mindent kiszereltet Hannibal lakosztályából, még a klotyót is, aztán jön Will, akit a jó Lecter doktor simán rávezet arra, hogy a Nagy Vörös Sárkány nem megöli a családokat, hanem átváltoztatja őket. De a fő kérdés, és itt kezd Hannibal belemászni csóri Will agyába, hogy ő, mármint Will nem akar megváltozni? (Mert kiváló donor lenne Nagy Vörös Sárkánynak, hisz Francis és ő is ugyanolyan szörnyetegek legbelül.)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása