Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt: 7639-7644-ik rész

2015. november 02. 12:00 - Gillotte

7639-7640-ik rész:

Szóval Alíz visszatért a Mátyás király térre! Krisztián teljesen kiakad, mert Zsolttal ellentétben ő nem bocsátotta meg Alíznak, hogy lelőtte Zsoltot. Rudi azonban Alíz védelmére kel, továbbá vázolja, hogy mivel Alíz tud Zsolt fegyver bizniszéről nem kéne kekeckedni vele, így Krisztián lehiggad.

bk_oktober28_1.png

A tej eközben kiforr a tűzhelyen, de Zsófi sehol. Tóbiás felébred az égett szagra, és kétségbeesetten kiabál Zsófiért, aki lohol is vissza elhárítani a problémát. Kitör egyfajta pánik, főleg Zsófin, hogy mennyire nem biztonságos ez a lakás, mert bármi történhet. Igen, bármi történhet, a lakás fogta magát, és felrakta forrni a tejet, hogy majd kellő idő elteltével tűz is gyulladhasson, minden a lakás hibája!

bk_oktober28_2.png

Vili bácsi, Bözsi mama és Luca a kiskertben tesznek-vesznek. Luca továbbra is búskomor az anyja miatt, de az öregek szerint más is van a dologban. Az is feltűnik nekik, hogy az egyik Szabó iker, Kende meglepően segítőkész velük mostanában. Összerakják, hogy biztos azért, mert Luca és Kende tetszenek egymásnak. Bözsi mama unszolására Luca el is mondja, hogy Kende végre elhívta moziba, de Bözsi mama nem engedi el.

bk_oktober28_3.png

Alíz alig mer lemenni a családjához, tart Lucától, és attól, mit mondjon neki, miért tűnt el nyomtalanul. Egyelőre nem is kell semmit mondania, mert amikor ráveszi magát, hogy hazamenjen, szembesül vele, hogy Luca Bözsi mama engedélye nélkül elmegy randizni. Alíz az ablakban várja, hogy hazajöjjön Luca, ám a nagy egymásra találás után összevesznek, Luca ugyanis elküldi a búsba az anyját, amiért letolja pár óra eltűnés miatt, holott ő hetekig nem adott életjelet magáról.

bk_oktober28_5.png

Zsófi még mindig azon stresszel, hogy mi történhetett volna Tóbiással a szétszórtsága miatt, s elgondolkozik, vajon hogyan fog gondoskodni egy kisbabáról, ha egy felnőttről sem tud. Ideális lett volna ezt terhesség előtt átgondolni, de már veszett fejsze nyele…

bk_oktober28_4.png

Tóbiás és Zsófi elgurulnak a Fittlaborba, mert Zsófi el van maradva a teendőkkel. Tóbiás tartja a recepción a frontot míg a recepciós lány találkozni kíván újdonsült kapcsolatával. Tóbiás csak annyit kér a lánytól, hogy hívja ki neki az izomkolosszus edzőjüket. Élőben már nem látjuk a beharangozott izomtömeget, csak azt látjuk, hogy Tóbiás gyógyszeres dobozt szorongat a kezében. Csak nem szteroidot kért a gyorsabb felépülés érdekében? 

7641-7642 rész:

Azzal nyitunk, hogy Miki és Nóra szembesítik Troll Timikét a büntetésével a kígyós akciója miatt: egy dobozba adományokat kell gyűjtenie az állatok javára. A kisasszony persze teljesen fel van háborodva, és ennek hangot is ad. Nóra el is bizonytalanodik, hogy nem túl nagy-e a büntetés, de Miki biztosítja róla, hogy valamivel kénytelenek jelezni Timikének, hogy túlzásba viszi. Nóra persze Julit hibáztatja, hiszen ha Juli nem pofozza fel Timikét, nem kerül a kígyó az autóba. Timike neki is áll pénzt gyűjteni, be akarja fűzni Lucát is, hogy ne unatkozzon, de Luca a családi problémák hatása alatt kioktatja a Trollt, és faképnél hagyja.

bk_oktober29_1.png

Robi nehezen viseli, hogy az apja nem akar szóba állni vele amiért anno börtönbe juttatta, úgyhogy megkéri Ágit, hogy szóljon az érdekében az apjánál. Ági így is tesz, ám az apját érzelmekkel, nem, csupán ész érvekkel lehet meggyőzni: a jó üzletember félreteszi a sérelmeit a jó ügy érdekében. Ennek alapján áthívja Robit, és ajánlatot tesz neki: amennyiben Nórán keresztül információkat szerez a Berényi kft ügyeiről, megfontolja, hogy elfelejtse Robi „botlását”.

bk_oktober29_2.png

Luca még mindig haragszik Alízra, s az anyja tudomására hozza, hogy nem szereti, ha ki-be járkál az életébe, és sokkal jobb volt nélküle. Alíznak ez nem esik jól, de nem tud mit csinálni, így a családi ellenszenv miatt elmegy otthonról. Azzal példálózik, hogy bezzeg Krisztián megértette, hogy balesetből lőtte le Zsoltot, nem megy át neki, hogy a gond forrása nem az, hogy lelőtte Zsoltot, hanem az, hogy egy szó nélkül hetekre ott hagyta Lucát. A kislánynál felkerül a pont az i-re amikor Böcsi mama elmondja, hogy valójában Alíz már visszaadta neki Luca elvitt pénzének a felét, és Lucát ez is rosszul érinti, hogy még Bözsi mamáék is átverték, nem csak az anyja.

bk_oktober29_3.png

Alíz Hannánál talál menedéket éjszakára, bár eredetileg Ádámhoz ment volna tetőért a feje fölé. Hanna befogadja, és az éjszaka után meg is reggelizteti, ahol szóba kerül, hogy Luca milyen önző, hogy csak magára gondol. Hanna azonban felvilágosítja Alízt, hogy amíg fontosabb neki saját maga, mint Luca addig meg is érdemli, hogy Luca elküldte otthonról.

bk_oktober29_8.png

Timike leszólítja az első járókelőket, hogy adakozzanak a kisállatokért. Ezek a járókelők nem mások, mint Juli és Attila. Attila kicsit ironikusnak érzi, hogy Timi pont tőle kér adományt, mert az adománygyűjtés helyett mit kellene mondani? „Hogy nem én vagyok hibás” – mondja a Troll, de azért Attila adományoz az ügyért egy tízest. Másnap Nóra robog is be Mikihez a dobozzal, s hangoztatja, hogy mennyire büszke a csemetéjére. Azonban amikor Miki kibontja a dobozt Julinak feltűnik, hogy a tízezres amit Attila adott nincs a dobozban. Miki számon is kéri Timikét, hogy hová lett az Attilától kapott pénz, s a válasz nem várat magára: Timike azt hitte, hogy Attila ajándékba adta neki. Nóra be is venné, de Miki már átlát a lányán, és kerek-perec megmondja Nórának, hogy Timi az orránál fogva vezeti.

bk_oktober29_4.png

Robi épp nekilátna belenézni Nóra céges irataiba, ám nem viszi rá a lélek, úgyhogy módosít a tervein, és inkább Attilát célozza meg, hogy információkat szerezzen a cégről. Egyből a nagy halat fogja ki?

bk_oktober29_9.png

Nóra átrohan Miki fejéhez vágni a Timike ügyet, s Miki kijelenti, igenis Nóra hibája, hogy idáig fajultak a dolgok, s jobb lenne, ha Timike az apai szigor hatása alatt nevelkedne, azaz Mikinél.

7643-7644-ik rész:

Alíz még mindig nyomul Lucánál, felvázolja, hogy sokkal rosszabb anya is lehetne, verhetné is akár. Luca hiányolja a dologból a bocsánatkérést, s úgy tűnik Alíz nem is érzi szükségét. Luca kijelenti, hogy neki egy normális anyukára van szüksége, így Bözsikéék támogatásával Alízt száműzik a Kertész lakásból, így Alíz jobb híján Krisztiánhoz és Rudihoz megy. Krisztián persze nehezen törődik bele a lány jelenlétébe a Zsolttal történtek után, de Rudi megintcsak lenyugtatja hőzöngését.

bk_oktober30_5.png

Robi és Attila kedélyesen kávézgatnak és (alkoholmentes) sörözgetnek, elmélkednek a balesetről, s hogy kinek a hibája volt. Robi szerint Attila minden tőle telhetőt megtett a balesetkor, így felajánlja segítségét bármiben, költözésnél, vagy a cég marketing ügyeit illetően. Julinak ez persze nem tetszik, ő nem bízna Robiban, ám Attila szerint Robi mindig a jó ügyért áll ki, mint az apja börtönbe juttatásánál, úgyhogy bízhatnak benne.

bk_oktober30_4.png

Nóra teljesen ki van akadva, hogy Miki megkérdőjelezi az anyai nevelési módszereit, és teljes mértékben elutasítja Miki segítségét Timikét illetően. Az irodából kirobogván cinikusan megköszöni Attilának, hogy letolvajozta Timikét, Attila azonban kiáll magáért, és emlékezteti Nórát, hogy ő nem az a fajta, aki pénzzel motiválja a gyerekeket. Nóra szerint persze megint minden Juli miatt van, ő hazudta, hogy nem látja Timike dobozában az Attila által adott tízezrest, de Attila higgadtan kimondtatja vele az igazságot: Timi hazudott.

bk_oktober30_1.png

Robi elmegy a villába, s bejelenti a terv módosítását, miszerint nem Nórán keresztül fog információkhoz jutni a Berényi cégről, hanem magától a cég fő emberétől, Attilától. Be is ugrik a céghez átnézni a kft marketing terveit. Felvázolja, hogy min kéne változtatni, de Attilának nem sokkal később mennie kell. Robi áldozatkészen elvállalja, hogy bent marad az irodában, és készíti a marketingtervet a cégnek.

bk_oktober30_8.png

Nóra agya eldurran a ténytől, hogy Timiből milyen ember lett, jól megdorgálja, s szankciókat vezet be. Timi kétségbeesetten hívja az apját, hogy segítsen, de Miki egyetért Nórával, s elkobozzák Timi telefonját és tabletjét. Timike persze nem törődik bele, előjön az aduásszal, hogy mindent miattuk tett, hogy újra összehozza őket. Drámai zene, Nóra és Miki egymásra néz, nekem pedig majd’ kicsordul a könnyem a meghatottságtól, csak azt nem értem, miért veszik ezt be Mikiék, ha egyszer a kígyót Juli miatt tette a Troll az autóba, nem azért, hogy összehozza a szüleit!

bk_oktober30_7.png

Luca meglátogatja a szobafogságban lévő Timikét, Timike persze Lucát hibáztatja mindenért, mert ha segített volna neki pénzt gyűjteni nem tette volna zsebre az Attilától kapott tízezrest. Luca jól tűri Timike cseszegetését, annál is inkább, mert Kendétől kap sms-t, hogy szereztek egy üveg piát, várják őket. Timike nem mehet a fogság miatt, ha akarna se menne, s mondhatni aggódik Lucáért, hogy képes elmenni inni a fiúkkal, de Lucát már nem érdekli az sem, ha megbüntetik, úgysincsenek normális szülei.

bk_oktober30_10.png

Attila az irodában hagyott valamit, úgyhogy visszamenvén éppen rajtakapja Robit amint olyan papírokat nézeget és fénymásol aminek semmi köze a marketinghez. Robi próbálná menekülőre fogni a dolgot, de Attila nem tágít: választ akar, hogy miért turkál Robi illetéktelenül a papírok között. Bukta.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása