Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk amerikai 1x09 – A védett ház

2015. október 30. 09:00 - Bruti

Jenningsék a vacsorájukat költik, a gyerekek jókedvűen csevegnek, de ez az idill nem tart sokáig, ugyanis Elizabeth be szeretne jelenteni valamit. Paige azt hiszi kistestvérük lesz, de a szülők lehűtik: arról van szó, hogy apu kicsit különköltözik a családtól.

vlcsnap-00001_8.jpg

Apa összepakol, még megbeszélik, hogy együtt mennek el Beemanék partijára, majd Philip lelép. Másnap már a partin vagyunk, a család elvegyül, közben az FBI-os csapat arról beszél, hogy bosszulják meg a három emberük halálát. Valószínűleg elrabolják a rezindentúra vezetőjét, de ez egy magánakció lesz. Beeman jobbnak látja, ha ebből kimarad. Sandra Elizabeth-el beszélget és kiderül, hogy látta tegnap elmenni Philt, így már nem titok, hogy különköltöztek.
A parti után Phil (vagyis Clark), már Marthat döngeti, majd a gyors menet után megpróbál lelépni. Viszont a nő szerelmet vall neki, és csak egy dolog érdekli, hogy ez most valódi, vagy csak játszik vele?
Persze Clark megnyugtatja, hogy ez igazi szerelem és inkább a nővel marad.

vlcsnap-00002_8.jpg

Másnap reggel Martha kávéval ébreszti a pasiját, majd szól, hogy neki menni kell dolgozni, ugyanis a robbantás óta kész bolondokháza van bent. Elkotyogja, hogy valószínűleg ki fognak nyírni egy KGB ügynököt. Szemet szemért… Phil alig várja, hogy a nő kilépjen a lakásból, ő is összeszedi magát és a kocsijához igyekszik. Már majdnem beül, mikor Amador ügynök leszólítja. Amint az előző részben is láttuk, Amador figyelte a Martha lakását, és most arra kíváncsi, hogy ki ez a szőke szemüveges fickó. Phil finoman elhajtja a picsába, de Amador akadékoskodik és be akarja vinni az ügynökségre. No, ezt már Phil se hagyhatja, így rövid verekedés után Amador a saját késével a hasában, már Phil autójának csomagtartójában pihen.

vlcsnap-00005_8.jpg

Egy védett házba viszi Amadort, majd megérkezik Elizabeth és morfiumot adnak az ügynöknek. Az FBI-nál is az eltüntet keresik, de senki se látta, a telefont se veszi fel. Stan üzenetet hagy neki, és furcsállja, hogy így nyoma veszett. Philék kihúzzák a kést a sebből, bekötik, de emberünk egyre rosszabbul van. Stan közben Amador lakására megy, de mivel ott nincs senki, körülnéz az utcán, ahol megtalálja a kocsiját is. Megvan győződve róla, hogy a KGB kapta el és ezt jelzi a főnökének is. Persze bizonyíték nincs rá, szóval Gaad nem kapkodja el a keresést.
Elizabeth már otthon van és Paige-el beszélget, akinek egyáltalán nem tetszik a család életében beállt változás. Megcsörren a telefon, a fia tanárnője az: Henry-t  összezavarhatta az apja eltűnése, mert elhanyagolta a leckéjét.

vlcsnap-00006_8.jpg

Beeman találkozik Ninával és letámadja Amador miatt. Mivel a csaj nem tud semmit, megparancsolja neki, hogy azonnal derítse ki. Phil még mindig a sérült ügynökkel van, aki felébred, vizet kér, majd megkérdi, hogy mit akarnak tőle. Semmi mást, csak azt, hogy kit akar elkapni az FBI. Persze ő nem tud semmit.
Pedig Gaad ügynök az embereivel már Arkadi elfogását tervezgetik, mikor csatlakozik hozzájuk Beeman. Állítólag a szovjet vezető, minden nap egy parkban kocog, így könnyű lesz elkapni. Beeman-nek azért vannak aggályai: ha kinyírják Arkadi-t , Amadornak esélye sincs. Gaad viszont másképp gondolkodik. Ha Amador a KGB-nél van, akkor hamar kiszedik belőle, hogy Nina a tégla és kinyírják a csajt.
Elizabeth újra a védett házban van, most ő próbál kiszedni valamit az FBI ügynökből. Közben Arkadi-hoz bekopog a a fiatal Vladimir, és a szokásos futásról érdeklődik. De főnökének megégett a keze, szóval ma kihagyja a edzést.
Elizabeth próbálná fűzni Amadort, de a fickó hajthatatlan, szóval nem sokra jutnak vele. Ez idő alatt az FBI akcióba lép, de észreveszik, hogy Arkadi nem jött el ma. Már lefújnák az akciót, de Beeman hajthatatlan és parancsba adja, hogy akkor kapják el Vladot. Egy védett helyre viszik, Gaad ügynök egyáltalán nincs elragadtatva az akciótól, de hagyja, hogy Beeman elbeszélgessen az fogollyal. Emberünk nem kíméli az oroszt, alaposan befosatja, de látszólag a fickó nem KGB-s, így nem tud semmit.

vlcsnap-00008_2.jpg

Visszatérünk Amadorhoz, aki az idő után érdeklődik. Mikor megtudja, hogy már elmúlt öt óra, kinyögi, hogy Arkadi volt a célpont, de már késő, mert elkapták. Amíg Elizabeth elrohan ellenőrizni, váltunk Beemanre, aki felhívja a rezidenturát, majd közli Arkadivel, hogy nála van Vladimir Koszigin és, ha valami baja esik Amadornak, akkor személyesen nyírja ki az oroszt. A KGB-s egyből kiadja a parancsot, hogy járjanak utána ennek az Amador ügynek, mert ugye ő semmit nem tud róla. Közben befut Elizabeth hívása, de mikor hallja, hogy Arkadi él, leteszi és közli Phillel, hogy mást raboltak el. Keményebb módszerekkel akarják Amadorból kiszedni az igazságot, de addigra az ügynök meghal.
Egy sikátorban rakják ki a testét, amire a rendőrség hamar rátalál. Gaad szerint megkínozták, és biztos kiadta Nina nevét, de Beeman biztos az ellenkezőjében és lelép. Visszatér két szendviccsel a foglyához, megeteti, majd háta mögé kerül, és hidegvérrel fejbe lövi.

vlcsnap-00009_1.jpg

Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása