Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7635-7638-ik rész:

2015. október 30. 10:00 - Gillotte

Rudi és Róbert majdnem vérre menő pókerpartit játszik. Rudi magabiztosan nyeri az első kört, de Róbert kitartóan játszik, így van koppanás, amikor elnyeri Rudi összes pénzét. Miután nem Rudi nem tudja bizonyítani, hogy Róbert nem csalt, kénytelen fizetni, de nincs zsebben annyi, úgyhogy némi unszolásra beáll a Rózsába dolgozni, hogy meg tudja adni a maradék 200 ezret.

bk_okt26_1.png

Troll Timike megint hozza a formáját, már a puszta nézéstől is ökölbe szorul az ember keze. Kijavítja az anyját, hogy a tablet az nem holmi „gép” és nincs szüksége a Robi segítségére abban, hogy megszerezze neki a kötelező olvasmányt elektronikus formában. Robi ott sincs, de Timike közli, hogy ha annyira gyerek-cseszegethetnékje van, akkor legyen közös gyerekük akit lehet. Nóra azonban ekkor döbben rá, hogy ezt az apróságot elfelejtette említeni Robinak, hogy Timike is csodának köszönhetően lett, és többet nem lehet gyereke. (Ha olyan lenne, mint Timike, akkor az evolúciónak jár egy pluszpont, hogy megakadályozta a szaporodást!) Mivel Juli már nem kerül szóba barátnőként Nóránál, így Gizihez megy le panaszkodni Timikéről, és arról, hogy elfelejtette említeni Robinak, hogy nem lehet gyereke.

bk_oktober26_2.png

A Herr nem áll meg a részesedésnél a Berényi Kft-ben, kibérel a cégtől irodákat, és nekiáll puhítani Miklóst, mert szerinte Miklósnak szimpatikus volt az eljárás, ahogy Brigittával elbánt, s ők ketten remekül elvezetnék a céget. Attila rögtön levágja, hogy Herrnél mire megy ki a játék, és emlékezteti Mikit, hogy ne csábítsa el egy könnyen szerzett kétmillió „ojhó”. A Herr azonban mégis Zolira emlékezteti Mikit, ennek ellenére kiköti a Herrnek, hogy Attila a családjához tartozik, úgyhogy nem fogja kigolyózni, de most már a Herrt is családtagnak tartja (jelentsen ez bármit a jövőre nézve).

bk_oktober26_4.png

Rudi elkezd dolgozni a Rózsában, de nem sok köszönet van benne. Peti kávéja túl zaccos, és egy vendég is panaszkodik, hogy Rudi rosszul vette fel a rendelést, mert össze vannak cserélve a köretek. Krisztián próbálja kulturáltan megoldani, utasítja Rudit, hogy kérjen bocsánatot a vendégektől, amit ő, mint sok minden mást, izomból akar megoldani, és helyben, kézzel cseréli meg a köretet, valamint kioktatja a vendéget. Krisztiánnak ég a képe, és rögtön kirúgja Rudit.

bk_oktober26_7.png

Robival mily véletlen, szóba kerül, hogy milyen apa lesz, úgyhogy Nóra kénytelen színt vallani, hogy ha együtt maradnak, akkor semmilyen. Robi azonban megnyugtatja, hogy a Nóra iránt érzett szerelme sokkal erősebb, mint a vágy, hogy gyereke legyen, úgyhogy ne stresszeljen ezen, mert Timikével is egy család lehetnek.

bk_oktober26_5.png

A Herr gyönyörű ékszert vesz Áginak, és előrevetíti az eseménymentes jövőt, amelyben Ági feleség, anya, és shoppingoló üzemmódot tölt be, mert az üzlet a férfiak dolga…

bk_oktober26_6.png

Robi nyitva hagyja a gépén az e-mailjeit, amelyet Nóra használna. Nem állna szándékában megnézni az e-maileket, de az egyik tárgy ,,drága Robi”, így kénytelen belenézni. Az üzenet szerint egy Judit nevű nő ezúton köszöni meg Robinak a támogatást, és küld egy képet egy ismeretlen tizenéves fiúról… vajon ki lehet?

7637-7638-ik rész:

A jó útra tért Krisztián rajtakapja Rudit ahogy védelmi pénzt vesz át az egyik régebbi „kliensüktől”. Krisztián tiszta ideg, hogy már megint illegális bizniszben utazik, mi van, ha a szintén jó útra tért Zsolt ezt megtudja? Rudi lenyugtatja Kriszt, hogy a világon semmi nincs, ugyanis maga Zsolt kérte meg, hogy folytassa az üzletet, csak ki akarták hagyni belőle az érzékeny lelkű Kriszt. Krisztián azonban eléggé kiakadt, hogy Zsolt kihagyta a terveiből, ám Zsolt megerősíti, hogy valóban felhatalmazást adott Rudinak, hogy továbbvigye a védelmi pénzes bizniszt. Krisztián nehezen fogadja el, hogy nem ő a góré, úgyhogy katonamód neki is megy Rudinak.

bk_oktober27_1.png

Ismét előtérbe kerül Tóbiás és Zsófi, és hirtelen ugrunk két hónapot az időben, legalábbis Zsófi hasából kiindulva legalább egy hónap, de inkább kettő. Tóbiás is jobb bőrben van, már nincs bekötözve, és arcszőrzetet is növesztett. Szegény most szembesül igazán azzal, hogy fél oldalra lebénulva mennyire nehéz az élet, még egy leesett kanalat sem tud felvenni. Miután Tóbiás kicsit levezeti a kétségbeesett gőzt, majd poénra veszi a bénulást, legalábbis kifelé ezt mutatja.

bk_oktober27_2.png

Nóra elmondja újdonsült barátnőjének, Gizinek, hogy Robi kapott egy e-mailt amiben egy nő csatol egy képet egy kamaszról, és köszöni az átutalást. Gizi rögtön megfejti a rejtélyt, a fiú minden bizonnyal Robi gyereke, mert ha tiszta lenne a dolog elmondta volna Nórának. Gizi szerint ilyenkor az úgynevezett ,,gondolat beültetést” kell alkalmazni, mert a férfiaknál ez mindig bejön. Eszerint el kell hitetni a férfival, hogy amit a nő szeretne az a férfi fejéből pattant ki. Gizi demonstrálja is: Laci zsörtölődve lép be a kisboltba a zárva tábla miatt, de Gizi elkezdi dicsérni, hogy milyen szerencséje van, hogy ilyen megbízható, szorgos férje van. Laci erre fogja a két sörös rekeszt amik egész nap ott álltak a boltban, és szépen behordja a raktárba. S hogy mi ebben a gondolat beültetés? Gizi a saját akaratát elérte úgy, hogy Laci nem érezte magát kényszerítve!

bk_oktober27_3.png

Barátok közt mindenki komolyzenét hallgat a háttérben, így Nóráék is, amikor is Nóra nekiáll a Gizi által javasolt „gondolat beültetésnek”. Persze Robival nem olyan könnyű, hiába akarja Nóra kiugrasztani a nyulat a bokorból célozgatásokkal („milyen jó, hogy mi mindent meg tudunk beszélni” ,,milyen jó, hogy tényleg nem zavar téged, hogy nem lehet gyerekünk”). Nem is bírja elviselni sokáig Nóra a sikertelen kísérletet, úgyhogy kerek-perec rákérdez, hogy miért küldözget pénzt egy ismeretlen tini anyjának. Van egy lightos veszekedés, túl azon, hogy Nóra miért olvasgatja Robi e-mailjeit végre kiderül, hogy a tini egy barátjának a gyereke, akin segít. A barát meghalt autóbalesetben, s Robi kötelességének érzi, hogy segítse a fiát. (Azt a mellékszálat elfelejti említeni Nórának, hogy ez a bizonyos barát valószínűleg az, aki anno Robi miatt halt meg az autóbalesetben.)

bk_oktober27_5.png

Tóbiást eközben hazaszállítja Zsófi és Tóbi Mama, akit nagy nehezen sikerül leszerelni, mert túl buzgó. Tóbiás elpilled, ezalatt Zsófi feltesz melegedni némi tejet egy lábasban, majd kimegy a csörgő telefonnal, hogy nehogy felébressze Tóbiást. A tej azonban forrva-kifutva a tűzhelyen marad az alvó Tóbiás mellett, ó jaj!

bk_oktober27_8.png

Nóra örömmel újságolja Gizinek, hogy sikerült tisztázni az ismeretlen tini kérdését. Nóra a tipp miatt legjobb barátnővé lépteti elő Gizit, ami együtt jár azzal, hogy felkéri Gizit esküvői tanújául.

bk_oktober27_7.png

Krisztiánék még mindig balhéznak, de Rudi jobb belátásra bírja Krisztiánt azzal, hogy tiszteletben kell tartani Zsolt döntését, mert nem az a cél, hogy ők ketten veszekedjenek, hanem hogy boldoguljanak Zsolt nélkül. Miután csitulnak a kedélyek, Rudi kimegy a gangra és felhív valakit, hogy biztosítsa róla, hogy Krisziánnal minden rendben, mert elsikálta a dolgot. Hamarosan azt is megtudjuk, kivel beszélt, ugyanis nem sokkal később beállít Krisztánhoz a rég nem látott Alízzal.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása