Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x10 - ...And the Woman Clothed in Sun

2015. október 27. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2015-10-27_5_33_31.png

A Fogtündér bekommandózik Lecter rendelőjébe, ahol a telefon megbuherálva már hívja is Chilton elmegyógyintézetét, hogy beszélhessen Hanniballal. Egy kicsivel több duma is bele fér, így annál jóval többet is megtudunk, hogy a Fogtündér majd A Nagy Vörös Sárkánnyá fog alakulni. Lecter hozza az empatikus pszichiáter figurát, kajak megérti, hogy a faszi gyűlöli, hogy a sajtó, Freddi milyen méltatlan dolgokat írt róla, de tényleg, szíve szerint első sorból, felállva tapsikolva nézné, ahogy A Nagy Vörös Sárkányként teszi a dolgát, mire az ember csak annyit mondd, hogy semmi másra nem vágyik, csak Hannibal elismerésére, hogy majd láthassa, amikor ő és a sárkány ereje egyesül. 

kepernyofoto_2015-10-27_5_40_42.png

Bedelia a díszes publikumnak hadovál Dantéról meg arról, hogy milyen volt Hannibal gyomrában lenni, majd az előadás végén Will lefitymáló megjegyzéseket tesz, hogy tán egy kicsit indokolatlan ez az arcoskodás, hisz jelenlegi szakmai sikereit ennek a bestiának, azaz Lecternek köszönheti. Mindegy is, másról kell beszélniük. Bedelia majd csekkolja a filofaxát, hogy mikor tud rá időt szakítani. Eközben a kis Fogtündérünk meg a legnagyobb nyugalomban viszi el a vak kolléganőjét Tigrist simogatni, ami egyértelműen már a kefe előszobája. A nagy ágygimnasztika előtte Francis és a vak nő még italozgatnak egy sort, amikor kiderül, hogy a kollégák amúgy összesúgnak ám a fickó háta mögött. Ettől Francis elvonul az árnyékba, de a nő követi, leül mellé a rökamiéra, szájon csókolja, nem érdekli a heg, majd a fejét az ölébe hajtva módszeresen lecumizza, amitől Francis elejti a martinis kristály poharat. A lepedőakrobatika után, reggel Francis riadtan húzza magára az alsógatyát, felrohan a padlásra, megnézi a sárkányos képet, mire egyből beüt a durva migrén. A vak nő már kabátban ücsörög a nappaliban, hogy végre hazavigye a csávó.

kepernyofoto_2015-10-27_5_46_10.png

Will végre dumálhat Bedeliával, akivel egy komolyabb arcoskodási házi bajnokságot meccselnek le éppen. Will hiába kérdez bármit, Bedelia csak maszatol, mert ő sose volt civil kapcsolatban Hanniballal, szigorúan szakmai szinten érintkeztek, így az orvosi titoktartás miatt nem mondhat semmit. Azért utalni utal rá, hogy technikailag ő is részese volt Hannibal egyes gyilkosságainak. Emlékezzünk csak csóri Sogliato profra és a jégvágóra. De korábban is volt ilyen eset, a paranoiás Zachary Quintóval, aki Bedeliával folytatott beszélgetéstől full idegbe kerülve a saját nyelvétől fulladt meg, mire Bedelia, hogy segítsen könyékig lenyúlt a torkán. Először mindenki segíteni akar, aztán a második gondolat már teljesen ellenkező irányba visz.

kepernyofoto_2015-10-27_7_53_10.png

Időközben Hannibal egy trükkös McGayveres trükk segítségével megbuherálja a telefont, a telefonközpontossal felhívatja Dr. Chilton irodáját, hogy egy kamu csomagküldéssel megtudja Will új címét. Will egy fotót visz a kannibálnak, egy jel, ami a majongban is használnak, a vörös sárkányt jelképezi. Hannibal letol egy rögtönzött referátumot egy rajzról, ami a Nagy Vörös Sárkányt ábrázolja, majd hozzáteszi, hogy ő csodálja ezt az embert, mert elképesztő lehet azon a vérvörös ködön keresztül szemlélni a világot. 

kepernyofoto_2015-10-27_7_51_02.png

kepernyofoto_2015-10-27_7_52_00.png

A Fogtündér egy múzeumban van, hogy megnézze a padlásán oltárként díszelgő rajz eredetijét. A kurátor néni ismerteti a szabályokat, hogy sem megérinteni, sem kivenni a helyéről nem szabad, mire Francis jól tarkón vágja a nőt. Óvatosan kiveszi a papírt, megszagolja, majd a kínaiaktól kapott csálé, bolti fogakkal elkezdi megenni. Mit ad isten, Will is meg akarja nézni a rajzot, már mennek is lifttel, amikor egy másik kurátor azt mondja, hogy milyen érdekes, hogy ma már ő második ember, aki meg akarja nézni ezt a remekművet. Ez csak a pincébe érve lesz gyanús Willnek, ahol a leütött kurátor néni nem jön elő a hívó szóra, majd Will megfordul, benéz a liftbe, mire a Fogtündér sasol vissza rá, aki megfogja, a lift falához keni, majd kihajítja onnan. Így Will hiába szalad a lépcsőn a csávónak nyoma sincs. Legalább lesz miért lerágni a kezünket az izgalomtól a következő részben.

 

Címkék: axn hannibal
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása