Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Z, mint zombi 1x04 - Full Metal Zombie

2015. október 24. 13:00 - Zirowe

Hőseink már Pennsylvaniában irtják az amis zombikat, akik hiába próbálták magukat izolálni a külvilágtól, nem jött össze nekik. Közben megy a nagy ötletelés, hogy vajon hogy terjedt el a vírus, de a sok elmélettől nem leszünk okosabbak, de legalább megtudjuk, hogy Mörfinek többre van szüksége, mint egy falás wc papírra, amikor „gondolkodni” szokott elvonulni. Illetve azt is megtudjuk, hogy szegény 10.000-nek ki kellett nyírnia a saját apját, miután átváltozott, és ő volt az egyes számú áldozata. A semmiből megjelenik egy bogárhátú hőseink mögött és mindenki izgatott lesz, de sajnos meg kell állniuk, mert az út közepén pár z tanyázik és nem szeretnék az áthajtással tönkretenni az autót, ezért inkább a manuális mörszi osztást választják.

01.jpg

Viszont ezek a z-k furák, mert egy részük le van láncolva, a többi pedig csak sminkelve van és fegyvert rántanak hőseinkre. Nem akarunk senkit se bántani, nekünk csak a kocsi kell. Mondjuk szerintem ez egy kicsit túl „bonyolult” terv egy rozoga kocsiért, de hát ők tudják. Mörfi már kapitulálna, de Vóren adja magát olyan könnyen. Kis farkasszemezés után inkább hagyják veszni a csotrogányt, de cserébe legalább otthagyják a bogárhátút. Ezalatt Polgi frissíti az elhunyt katonák listáját, aminek tényleg sok haszna van és próbálja összerakni, hogy kik vannak még a csapatban, jól meg is lesi Vörit fácsén a kis perverz, és eléggé megörül, amikor meglátja, hogy az utolsó bejegyzés szerint egyedülálló, pedig ha tudná..

02.jpg

Na mindegy, közben kiderül, hogy igazából elég tágas az a bogárhátú és pont felfért rá mindenki és még a korábbi sminkes útonállókat is utolérik időközben, akik most éppen egy családot próbálnak meg kirabolni, bár fura, hogy a család mellett jó pár ember térdel, nincs is idő gondolkodásra, mert az egész család tüzet nyit, még a gyerek is, kinyírják az összes útonállót, majd lelépnek a kocsival. Tehát a helyzet továbbra is változatlan. Kis idő múlva megint utolérik a kocsit, a családot meg éppen egy éhes z horda fogyasztja jóízűen, szóval mindenki megkapta a magáét és a kocsi is végre szabad. Hőseinknek ki tudja hogy (na jó, elárulom: egy gyorsétterem autós megrendelő bábúján keresztül), de sikerül felvenni a kapcsolatot Polgival, aki éppen azzal van elfoglalva, hogy vajon ki az az állat, aki a világvége után is tölti fel továbbra is a netre a vicces macskás videókat.

03.jpg

Kellene egy megoldás a továbbhaladásra, Polgi meg felveti, hogy a közelben van egy kórház 160 kilométerre, ahol elvileg még vannak túlélők és a műhold képek alapján egy helikopáter is parkol a kertben. Mire odaérnek mindenhol csak z hegyeket találnak, de nemsokára egy fegyveres őr üdvözli őket, aki nem szívesen zavarná felettesét, a Tábornokot, mert neki fontos dolga van, ezért jobb lenne, ha elhúznának innen. Mörfi említésével máris érdeklődőbb lett az őr, viszont csak akkor engedi be őket, ha megkapja a gyógyszereiket, amikről Doki nem szívesen mond le, de sajnos nincs mit tenni. A kapucsengőn leszól a Tábornok, hogy őt továbbra sem érdekli senki, mert fontos dolga van, de amint megtudja, hogy van köztük egy doktor, máris kedvesebb lesz, bring me a medic!

04.jpg

A Tábornoknak fura sérülése van a lábán, nem harapás, de már üszkösödik és a z vírus is terjed, szóval már csak a mörszi maradt. Tábornoknak nem tetszik a válasz, állítólag az előző orvos is ezt mondta, ezért inkább ledobja az emeletről Dokit, aki beragad a szellőzőaknába pár éhes z társaságában. Ha eddig se féltettük volna Polgi épelméjűségét, szemtanúi lehetünk ahogyan magával chatel fácsén Vöri nevében.. Remek. A többiek meghallják Doki üvöltését, ezért lefegyverezik az őrt és behatolnak megmenteni a csávót, közben 10.000 gyarapítja a listáját. Doki elkeseredettségében megosztja a spangliját a vele szemező beakadt z-vel, hátha az megnyugszik egy kicsit, de nem igazán jön össze a dolog, viszont eléggé vicces a jelenetsor és még jól el is beszélget vele. Azt is megtudjuk, hogy Dokinak 19 évesen lett egy gyereke, akit magára hagyott és most ki tudja merre van, szóval depizik egyet. Gyerekek, ezt hívják úgy, hogy bad trip!

05.jpg

Amíg a csipetcsapat próbál eljutni a Tábornokhoz, akihez az út z-kkel van kirakva, addig a csávó annyira bekattant, hogy háborúsdit játszik az adóvevőjén, teljesen megőrült. Doki meg végre megmörszizi a szívópajtását és aktívabban kezd el kiutat keresni, a próbálkozását meg Mörfi hallja csak meg, aki megy is vissza a többiekhez közölni a jó hírt. Közben az összes skuló elfogyott, ami pech, mert pont most érkezik meg a buliba nagy dübörgések közepette egy Shrek méretű z katona, akit jobb híján egy gránáttal megfűszerezve dobnak le a szellőzőbe és teljesen véletlenül pont Doki felett pukkan.. A robbanás után Mörfi közli ártatlan fejjel, hogy ott volt Doki is. Fasza, na mindegy, intézzük el Tábornokot és kössük el a helikopátert. Tábornok, aki éppen a hullákból álló vezérkarával értekezik, nem veszi jó néven az ismeretlenek érkezését, de sajnos az rpg, amit rájuk fog, nem működik.

06.jpg

Miután közlik a küldetésüket, a csávó felajánlja a segítségét és kiviszi őket a csopperhez, ami egy roncshalmaz. Semmi gond, nemsokára megérkeznek majd a cserealkatrészek és jobb lesz, mint új korában. Ja, persze, na jó, húzzunk innen a répába, mert ez a csávó totál zakkant. Sajnos nincs idő könnyes búcsúra, mert két z magával rántja Tábornokot a mélybe. A többiek közlik 10.000-el, hogy sajnos Doki kampó, és pont ekkor kezd el kószálni feléjük egy Doki kinézetű z, akinek a mörszi kiosztására Vóren vállalkozik, de a nagy monológ közben megszólal a csávó, hogy ne lőjél geca, még élek! Tehát a mai kaland semmire nem volt jó, de legalább nem halt meg egy főszereplő sem.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása