Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk: amerikai 1x07 – Kötelesség és becsület

2015. október 16. 16:38 - Bruti

A szokásos reggeli családi csetepatéval indítunk, míg a gyerekek veszekednek, Elizabeth fél szemmel próbál a tévére koncentrálni, ahol éppen egy lengyel ellenzéki vezető New York-i látogatásáról számolnak be. De láthatóan ez csak őt érdekli, a srácok inkább elvonulnak.

vlcsnap-00001_6.jpg

Kémeink már a kocsiban ülnek, és még mindig az cseszi a csőrüket a KGB sajátos módszerei, miszerint, ha kell, a saját embereit is megkínozza. Ez rányomja bélyegét a hangulatukra, ráadásul Phil utazik valahová, így elég feszülten vállnak el. A férfi bemegy a vasútállomásra és kapunk egy flashback-et, amint a fiatal Phil (vagy, ahogy akkor hívták Misa) valahol a Szovjetunióban várakozik a peronon és melléül egy lány. A régi emlék jobb kedvre deríti, de nincs idő ábrándozni, már meg is érkezik egy New York-i szállodába, pont abba, ahová Bielawski, a lengyel politikus is lakik. Véletlen? Aligha. A tévében már a lengyellel készült interjút követi, amiből kiderül, hogy emberünk komolyan gondolja az ellenzéki szerepet. Phil nézéséből kiderül, hogy ehhez neki is lesz egy-két szava.

vlcsnap-00002_6.jpg

Ugrunk Elizabethre, aki hosszú fekete parókában játszik egy kaszinóban, majd követ egy férfit a mosdóba és elhadarja neki a mondókáját. Ő a KGB-től van és emberünk (akit Sandfordnak hívnak) neki fog jelenteni, vagy kinyírja. A csávó meglepődik, aztán idegesen felvihog, hogy nem érdekli, mert szerinte ő már halott ember.
Phil álcája a szállodában, valamilyen turisztikai konferencia, ahol hirtelen összefut egy régi ismerősével, a lánnyal, akit a visszaemlékezésében láttunk. Ezek szerint a nő is kém, és pár szó után látszik, hogy valaha sokat jelentettek egymásnak.
Elizabeth egy téren találkozik Klaudiával, aki nem kifejezetten bocsánatot kérni jött, mert ugye őt is csak a munkáját végezte: meg kellett találnia a téglát. Majd áttérnek a mai melóra: Sandford, Elizabeth szerint nagy bajban van, húsz rugóval tartozik egy bűnözőnek, és megrögzött szerencsejátékos.
Phil megint nosztalgiázik és nekünk is kezd összeállni a kép: Irina és Misa egy pár voltak valamikor, de az útjaik szétváltak a munkájuk miatt. Visszatérünk a jelenbe, Phil találkozik Irinával, aki nem meglepő módon a lengyel Bielawski miatt van itt. Kicsit beszélnek magukról, gyerekekről, házastársakról, majd a nő sok szerencsét kíván és elmegy.vlcsnap-00003_6.jpg

Elizabeth a gyerekekkel szomszédolni indul Beemanékhez, vagyis csak a felségéhez Sandra-hoz. Visszaugrunk Irinára, aki Charles Duluth újságíró éppen most mutat be Bielawskinak. Közben Phil elhívja Charles-t, így a magára marad a pár, és Irinának lehetősége lesz elcsábítani a lengyelt. Eközben Phil kapucnis pulóverbe bújik, majd már a parkban sétáló Irináékra támad. Kitépi a nő kezéből a táskát, küzd kicsit Bielawskival, majd elmenekül.
Már éjjel van, de Beeman még mindig az irodában molyol, mikor Almador meghívja egy italra. A felesége és Elizabeth meg otthon trécselnek a házasságról és annak nehézségeiről. Úgy néz ki Beemanné kezdi unni a férje hülyeségeit.
Visszatérünk Irináékra, akik már Bielawski szállodai szobájában van és éppen belecsempész valamit a férfi italába, majd felajánlja a bájait, de az valamiért nem él vele.

vlcsnap-00009.jpg

Ugrunk Beemanékra, akik egy kocsmában lelkiznek, majd vissza Philre, akihez bekopog Irina és rövid beszélgetés után elmondja, hogy van egy közös fiúk, amit azért tartott titokban, hogy Phil el tudjon menni az akadémiára. Ez kissé feldúlja a férfit, majd háromszor csúnyán megüti a nőt. Persze nem dühében, hanem valamit terveznek, aminek a lengyel fogja meginni a levét.
Mivel Almador elment csajozni és Beemannek is ezt ajánlotta, az ügynök felhívja Ninát. Hamar kiderült, hogy sok oka nem volt a találkozóra, csak társaságot keresett, mire a lány megcsókolja.
Elizabeth is magányos, ezért az éjszaka közepén felhívja az alvó Philipet, és megkéri, hogy minél hamarabb jöjjön haza. A férfi dörmög valamit, majd lerakja a telefont, és ekkor látjuk, hogy ott fekszik mellette Irina.
Stan és Nina is túl vannak a szexen, a férfi kissé feszült, de a lány megnyugtatja, hogy, ha nem akarja nem lesz folytatása a dolognak.
A reggel hangos dörömböléssel indul. Bielawski azt se tudja, merre van arccal, még mindig ki van ütve a cucctól, amit Irina az italába tett. Charles ront a szobába és kérdőre vonja a tegnapi estével kapcsolatban. Állítólag összeverte és megerőszakolta Irinát, aki kórházban van és feljelentés tesz, majd fényképeket mutat a megvert nőről. A lengyel semmire se emlékszik, így Charles segítségét kéri.
Irina még egyszer találkozik Philippel és arra kéri lépjen meg vele örökre, majd Elizabeth következik, aki némi erőszakot alkalmazva megváltja Sandford húszezres adósságát.vlcsnap-00007_5.jpg

Beeman a főnökénél van és arról érdeklődik, hogy lehetne kivonni Ninát a játékból, de Gaad szerint sehogy. Kihasználják és annyi, de ez nem nyeri el Stan tetszését.
Phil kimegy az állomásra és még utoljára találkozik Irinával, de közli vele, hogy nem akar új életet kezdeni. A nő szerint csak kihasználja őket a KGB, szóval a maga részéről befejezte a kémesdit, majd mindenki elindul a maga útján.
Elizabeth egy erdőben találkozik Sandforddal, elújságolja, hogy kifizette az adósságát, szóval most már csak neki dolgozik. A férfi hozott is lopott iratokat, megtérülni látszik a befektetés.
Phil útja sikeres volt, Reagenék nem szívesen támogatják a lengyel erőszaktevőt, így Bielawski bejelenti, hogy mégsem fog ellenzéket alapítani. Mikor hazaérkezik, csak a két gyerek fogadja, majd előkerül az asszony is.Még mindig feszült köztük a légkör, de a nő javítana ezen és szeretné, ha nem csak látszatkapcsolatban élnélek, amire Phil is hajlik. De mikor Elizabeth rákérdez Irinára, Philip hazudik, és azt mondja, hogy semmi nem történt köztük.

vlcsnap-00008_1.jpg

Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása