Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk: amerikai 1x05 – A beszervezett

2015. október 02. 09:00 - Bruti

Elizabethel indítunk, aki éppen 40-es vénlánynak öltözött és felkeres egy általunk eddig ismeretlen fickót. A Viseotech vállalat biztonsági részleg munkatársának adja ki magát, sőt nyomatékosan megkéri emberünket, hogy ellenőrizze igazolványát, aminek hatására, a gyanú árnyéka sem vetődik rá.

vlcsnap-00001_4.jpg

Bent kiderül, hogy a fickónak most halt meg a felesége, de nem ezért érdekes, hanem mert a ballisztikus védelmi rendszer kivitelezésében vesz részt, mint civil partner. A kérdések során kiderül, hogy emberünk hisz a rendszerben, de utálja a bürokratákat. Aztán a feleségéről volt szó, amitől Udacsa láthatóan elérzékenyült. Ugrunk Elizabeth autójába, éppen Claudiát veszi fel és elmondja neki, hogy simán megtörhette volna a fószert, szerinte annak nagy szüksége volna a KGB-s kapcsolattartójára. Ezek szerint Udacsa kémkedik nekik és ez egy ellenőrzés volt. A probléma viszont az, hogy az FBI figyeli az oroszokat, ezért módot kell találni arra, hogy nyugodtan találkozzanak Udacsával, mert különben ki fog bukni. A mód pedig az, hogy Elizabethnek meg kell szereznie egy kódot, ami által megfejthetik az FBI üzeneteket. Udacsa fel is hívja a kapcsolatát, aki nem más, mint a rezidentúra vezetője, Vasili.

vlcsnap-00003_4.jpgReggel Elizabeth viszi a suliba a gyerekeket, mikor összefutnak Stannal és Phillel. Ők ugyanis már edzésről jönnek, és láthatóan összehaverkodtak. Aztán megnézzük a szovjet rezidentúrát is, ahol Vasili éppen oktatja Ninát, hogy kell igazi orosz teát főzni. Innen kapcsolunk az FBI-ra, ahol Martha, a titkárnő mutogatja új cipőjét, miközben Amador ecseteli Beemannek, hogy már megvolt neki a csaj. Érkezik Gaad ügynök egy fontos hírrel. A tegnap esti, a rezidentúrára érkezett telefonbeszélgetést természetesen lehallgatták, amiből kiderült, hogy van egy kémük az oroszoknak. Ráállítja az embereit. Beeman összehoz egy találkozót Ninával,  és szeretné, ha a nő kiderítene valami erről a telefonálóról.

vlcsnap-00004_4.jpgPhil most Martha-nál van, az FBI-os titkárnőnél, kémelhárítónak adja ki magát, és így próbál információkat szerezni. Egyre közelebb kerül hozzá, majd elcsattan egy csók is. Aztán beadja neki, hogy ő már rég szeretne valami komolyabb kapcsolatot, de a munkája ezt nem teszi lehetővé, majd visszatereli a beszélgetést az FBI-ra.
Vasili Nicolaevich és Arkady Zotov azon agyalnak, hogy Udacsát mindenképpen meg kell védeniük, ugyanis ha lebukik, magával ránthatja az egész kémhálózatot. Ezért mindent elkövetnek, hogy Vasili találkozni tudjon vele.
Elizabeth este kissé aggódik Stan Beeman miatt, de a férje megnyugtatja, hogy jól jön egy FBI ügynök barátsága. De Elizabeth nem marad otthon, ugyanis meló van. Valami vezetővel találkozik, aki fontos infókhoz juttathatja a dekódolóval kapcsolatban, de ehhez le kell feküdnie vele. Ezzel nagy gondja nincs is a csajnak, de azzal már igen, hogy a fickó szadista. Mikor aztán szíjjal kezdi el verni, a nő hangos jajveszékelésben tör ki. Erre már kérleli, hogy halkabban, mert még meghallja valaki.

vlcsnap-00005_4.jpgA rezidentúrán vagyunk, ahol Nina is beveti magát. Teát visz a főnökének, majd nekivetkőzik a teázásnak. Főnöke kissé értetlenül áll a dolog előtt, de a csínos Nina hamar meggyőzi.
Vissza Elizabethre, aki látszólag fel van dúlva és ezzel sikerül egy újabb infót kiszedni a férfiból.
Nina is végzett és ügyesen a kémre tereli a szót. Vasili elmondja, hogy évtizedekkel ezelőtt beszervezett egy fickót, aki most kicsit meg van ijedve, ezért találkoznia kell vele, hogy megnyugtassa. Elizabeth hazaért, majd Phil meglátja a szíjnyomokat a hátán. Felpattan és elindul, hogy kinyírja a fickót, de a felesége megállítja azzal, hogy ez a munkája, néha történnek ilyen dolgok. Nagy nehezen belenyugszik, de még másnap is idegesen csapkod maga körül. Beeman összehoz egy újabb találkát Ninával, aki elmondja, amit megtudott Vasilitől. Stan kíváncsi, hogy jutott az infóhoz, mire Nina elmondja, hogy csak annyi kellett hozzá, hogy lepippantsa Vasilit. Stan megrökönyödik, de azzal próbálja nyugtatni a lányt, hogy egyszer kimenti innen.
Elizabeth találkozik Claudiával és hozza híreket. Az FBI titkosító rendszere mobil rendszer, vagyis a kormányzati autókba van beszerelve. Claudia ígéri, hogy utána néz ennek. Ez aztán meg is történik, mert Phil és a felesége már egy kocsiban vannak. Hátuk mögött kettővel egy FBI-os autó van. Így Phil nagyot fékez, mire a mögöttük jövő néni még meg tud állni, de az FBI-os autó már belerohan. Phillék elhúznak, de az autót követik a szervizbe. Amikor emelőn van a kocsi, Phil beáll a másik emelőállásba így a mindkét autó a levegőben van. Amíg Phil eltereli a szerelő figyelmét, Elizabeth az egyik csomagtartóból átmászik a másikba. Ott lemásolja a titkosításért felelő lyukkártyát, de kijutni már nincs ideje, mert megérkeznek a kocsiért és egyenesen az FBI udvarára parkolnak vele. Elizabeth kimászik a kocsiból és feltűnésmentesen kisétál az őrök között. Phil már kávéval várja, és bocsánatot kér a múltkori kirohanásáért.

vlcsnap-00006_4.jpgStan otthon ücsörög és oroszul tanul, mikor lejön hozzá a felesége Sandra. Láthatóan szexisen öltözött, de Stant ez annyira nem hatja meg és tovább akarja tanulni az oroszt. De Sandra nem hagyja annyiban, mesél róla, hogy milyen csodás életük volt régen, ezzel utalva arra, hogy most meg milyen szar. Ennyiben maradnak.
A rezidentúrán Vaszilit éppen kényezteti Nina az asztal alatt, mikor beront hozzá Zotov és mivel úgy tudja egyedül van szól, hogy megszerezték az FBI titkosítási kódokat. Nina már megy is Beemanhoz és leadja az infót, meg azt is, hogy mikor és hol fog találkozni Vasili a kémmel. Gaad ügynök összeállítja a csapatokat és már alig várja az akciót. Kiadja egy emberének, hogy azonnal változtassák meg a rádiókódokat.
A rezidentúrán Zotov szól Vasilinek, hogy gyanús csend van az FBI rádiókon, szerinte kiderült, hogy megszerezték a kódokat ezért valószínűleg megváltoztatták azokat. Ez azt jelenti, hogy, ha most találkozik Udacsával, akkor szinte biztos lebuktatja. Vasili szerint nincs más választásuk ezért elindul. Beemanék követik Vasilit, aki gyalog indul el, majd megáll egy hídon és várakozik. Udacsa is megérkezik a találkozóra, csak ő teljesen máshol jár, mint Vasili. Ekkor megjelenik Elizabeth és szó nélkül fejbe lövi emberünket, majd lelép. Vasili pár pelrc elteltével lesétál a hídról és Beeman már tudja, hogy átvágták. Zotov jelenti Moszkvának a híreket, meg azt is, hogy nagy eséllyel tégla van köztük.

vlcsnap-00007_3.jpg

Címkék: The Americans
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása