Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x06 - Dolce

2015. szeptember 29. 09:00 - Chat Géza

tumblr_nssau8glvo1qfxlrlo4_1280.gif

Lecter úgy botorkál hazafelé, mint én 18 évesen hajnali ötkor a győri Bridge-ből a Bem téren át paréj részegen. Leszámítva a patakvért meg azt, hogy én nem lógattam ki senkit az ablakon. R.I.P. Rinaldo Pazzi. A csudálatos firenzei tereket, utcákat, kis közöket beragyogó hajnali narancssárga fényeket követve Hannibal megérkezik a kúriájába és egy forró fürdő után kiül az ablakpárkáynra lerajzolni a view-t. Bedelia a szokásosnál is nyogodtabban kezeli a helyzetet. Hannibal nem is érti, de amikor kiderül, hogy a nő nem megy vele sehova, nem menekül tovább, akkor már leeseik a tantusz. Úgy sem marinálódott eleget a kényes ízlésének, majd még visszajön érte, hogy aggként amolyan idősek otthonás menzás tápiókapudingként megegye a pszichiáterét.

Jack Rinaldo Pazzi bezsákolásánál téblábol, mire Will is feltűnik. Kicsit össze van karistolva az arca, de ezt leszámítva makk egészséges. Lezavarnak egy gyors CSI-t, hogy miért is nem ölte meg Jack Hannibalt, ha ilyen simán elgyepálta, mire az az egyértelmű válasz érkezik, hogy ez talán Will reszortja kell, hogy legyen. Gyorsan meglátogatják Bedeliát, akihez pár snittel korábban Chiyo is beköszönt, de ahogy ennek sincs, úgy annak a találkának se volt túl sok értelme, hisz Chiyo lélektani elemzéséig nem jutottak, csak az enyhe elcseszettség felszínét sikerült kapargatnikét Hello között, hogy talán nem is Will Hannibal legnagyobb tévedése, hanem Chiyo. Bedelia betont reggelizett olyan kemény. Jackéknek se mond semmit, mert totálon be van kábszerezve és richtig az állítja, hogy ő Lydia Fell, ami full kamu. A kissé késve érkező rendőrnek is ezt szajkózza, akik meg azért nem kapkodták el a nagy nyomozást, mert Mason Verger megmozgatott némi pénzmagot az olaszországi őrs irányába.

hannibals3e6-2.jpg

A Verger birtokon ennek a nagy cselnek a kieszelése még megelőzött egy kis gasztrokalandot, amikor Mason házi hentese malacfarokkal meg még valami gusztustalan izével tukmálta, amit a szétroncsolt arcú Mason nagy undor közepette ki is köpött. Ekkor kezdtek el fantáziálni arról, hogy Hannibalt pekingi kacsaként készítik majd el, azaz leforrázzák, megpörzsölik, majd forró mézbe mártják és úgy sütik ropogósra. Nem túl kreatív, így nem lehet télire bespájzolni a jó doktorból, de hát ők tudják. Margot előáll a farbával, hogy miután elintézett mindent neki is jár valami. Mason meg is örvendeztetné egy babával, de anno ugye kivágta méhét. Mármint Margotét. Itt ugrik be, hogy a házban van egy másik nő is. Pár művészi felvételen láthatjuk is, amint Margot és Alana veszettül ollóznak a hálóban, majd a kettejük tervére is fény derül, hogy miután Mason megkapja Hannibalt, Margot szépen felnyomja az  FBI-nál, de előtte le kéne csapolni a spermáját, hogy legyen utód és legyen örökség, ugye.

schermata-2015-07-10-alle-22_28_16.png

Hannibal a Boticelli kép előtt dekkol és rajzol kegyetlenül, mire Will is lezuttyan mellé. Az öntömjénező elmebajnokság után elindulnak. A friss levegőn Will már pattintja is elő a zsebéből a bicskát, hogy megölje szerelmét, Hannibalt, de ekkor Chiyo a tetőn lesben állva vállon lövi egy távcsöves puskával. Hannibal felviszi egy lakásba, ellátja a lőtt sebét és bedrogozza Willt, aki aztán egy székhez kötözve arra ébred, hogy Hannibal egy fosízű zöldséglevessel eteti. Egy a kérdés, hogy miért van három főre megterítve, talán vendég érkezik?

hanni-3x06.jpg

Miután Bedelia elkotyogta a firenzei nyomozónak, hogy sokat jártak Sogliato professzornál, Jack rájon, hogy Hannibal csakis ott rejtőzhet. Meg is érkezik a prof házába, és vele együtt Chiyo is, aki ugyanúgy a hetedikre megy, de aztán behazudja, hogy elcseszte és lassan lebattyog a lépcsőn. Jack benyit, de sehol senki, csak Will ül az asztalfőnél és nem szól egy mukkot se, csak mikor Jack odaér hozzá annyit mondd, hogy Hannibal az asztal alatt van, mire, mint egy vezényszóra a doktor el is metéli Jack kivillanó bokájánál az Achillesz-ínat. Fade out, Jack az asztal másik végében ül, míg Hannibal vígan tesz-vesz körülöttük. Előkap egy körfűrészt, majd teátrálisan megnyitja Will koponyáját, hisz a kezdetektől fogva mindig is erre vágytak, hogy elcsámcsoghassanak Will csodás elméjén.

Vágás, krimpírozás, a fröccsenő vérben tükröződő Hannibal és Will kettőse..., majd a disznók közt fejjel lefelé fellógatott “szerelmeseket” látjuk, akiket Mason üdvözöl.

 

Címkék: axn hannibal
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2015.09.29. 16:19:20

Nem tudom Hannibal ettől a sok emberhús evéstől nem kapott e valami speckó öngyógyító képességet, hogy pár jelenettel később már kutya baja...

enzo23 2015.09.29. 23:58:04

a Bridge utalást adom :D
süti beállítások módosítása