Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x04 - Aperitivo (18+)

2015. szeptember 15. 09:00 - Chat Géza

aper2_ayx4.jpg

Pár csodásan lassított felvételen keresztül megkapjuk, ahogy egy jól irányzott golyó teljesen átrendezi a Dr. Bloommal beszélgető Dr. Chilton pofáját, majd a kiloccsanó agyveleje egy kicsit átszínezi a falat. Na, persze nem hal bele, hisz Hannibal arra utazik, hogy a puszta lét ajándékával nyomorítsa meg ezeket az embereket. Dr. Chilton a még randább arcú Mason Vergerrel beszélget, mint pszichológus a pácienssel. A doki ledobja a sminket, Mason meg a maszkot, így már face to face beszélgethetnek, oszt ki is derül, hogy innentől nincs több agykúrkászás magas órabérért, Masonnek valaki olyanra van szüksége, aki ennyire nyíltan nem akar belemászni Hannibal teátrális kivéreztetésébe, illetve nem akarja kisajátítani magának ezt az élményt, mert Chilton a vérdíjként kitűzött egy milkára hajtott csak, na meg arra, hogy a saját elmegyógyintézetébe költöztesse Lectert. Abból nem eszel - mondja Mason.

watch_hannibal_304_hdtv_lol_mp4_0678_zpspozowxww.jpg

Dr. Chilton a még fekvő beteg Willt is meglátogatja és előadja a nagy igazságot, hogy így Dr Blommal és Jack Crawforddal négyesben igazi sebtesók lettek, akiket Hannibal játszi könnyedséggel, röhögve megnyomorított. Az lehet, de Will szarik bele. Meg is mutatják, ahogy összeszerel egy motort a garázsban, miközben Jack kérdezgeti, hogy ugye nem fog hülyeségeket, azaz az igazat mondani tanúzáskor, hisz azzal fuccs lenne a faja kis kényszernyugdíjának. Dr Chilton az ezer helyen szilánkosra tört Dr. Bloomhoz is benéz egy vizitre, akit a non-stop nyomasztás helyett inkább jó szándék által vezérelve környékezmeg. Ezzel szerez is magának egy cinkost, aki közvetve a kezére juttatja a kannibált. Kis idő elteltével, miután Dr. Bloom kerekesszékkel gurigázhat szabadon elmegy Hannibal házába, ahol Will üldögél magányosan, illetve a maga mellé haluzzott elmetélt nyakú Abigaillel. Ebbe az idilli képbe rondít bele a nyikorgó kerekesszékével Alana, akit így Will távozásra is kényszerít, lesz szíves.

nup_166482_0308.jpg

Dr. Bloom már mankóval sétafikálva érkezik meg a disznószarszagtól bűzölgő Mason birtokra. Sikerül is eltévednie, de Margo elkíséri a disznók által szétmarcangolt arcú Masonhöz, majd közli vele, ha esetleg okádna bátyja arcberendezésének látványától az tök normál, csak szóljon és majd ő válaszolgat a kérdésekre. Erre semmi szükség, Dr. Bloom érti a szitut, sőt, Mason motivációja a Napnál is világosabb számára, hiába köntörfalazik itt az ótestámentumi bibliai utalásokkal. De a nézők kedvéért mindenki fejébe beleverik, hogy Mason a terapeutáját (aki mellékesben hentes) kérte fel, hogy készítse elő a terepet Hannibal élve elnyammogásához. Dr. Bloom meg a vacsora megtalálásában segít, ami pofon egyszerű, hisz egy roppant kifinomult ízlésű embert kell követni. Szarvasgombák, luxy borok, ezeket kell monitorozni.

watch_hannibal_304_hdtv_lol_mp4_2295_zpsxpqlizew.jpg

nup_166482_0052.jpg

Jackről is kapunk egy Flashbacket, amint a nyakán elszorítja a vérzést, aztán meg a kórházi ágyban fekszik haldokló felesége mellett, majd a drága Bellájának szenvedéseinek elébe menve egy szép, hosszan elnyújtott gyászt, temetést és egyebeket kapunk, azt követően, hogy Jack direktbe túladagolja felesége gyógyszereit. A temetéskor megpillantja az egyik virágcsokorba tűzött levelet, amit maga Hannibal írt, de az első egy sort leszámítva, hogy sajnálja, ami Bellával történt, minden Willnek szól, így Jack át is adja a pergament, aki pár vágókép és időben lekövethetetlen ugrás után már szeli is a habokat a vitorlásával. De vajon a gondok elől menekül vagy Hannibal nyomába ered? Jövő héten kiderül.

Címkék: axn hannibal 18+
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hohó123 2015.09.16. 00:30:39

Szerintem Verger arcát nem a disznók hanem saját maga marcangolta szét. Legalábbis így emlékszem.

Démétér 2015.09.16. 13:22:39

Így volt. Ronggyá kábítva Will házában adagolta a saját arcát a kutyáknak, majd megette az orrát. De ha kritizálok, rám szólnak :)
süti beállítások módosítása