Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A hajsza 1x04 - Áldozatok

2015. szeptember 14. 11:00 - Bruti

Ma egy montázzsal indítunk: miközben Gibson főfelügyelő az uszodában rója a hosszait és Spector a szabadban teljesíti a napi futását, Breedlove nyomozó éppen a temetésről szállítja haza Olson özvegyét. Ez idő alatt Burns gyászbeszédét halljuk a temetésről.

vlcsnap-00001_2.jpg

Reggel van. Gibson felhívja Ferringtont, hogy szerezzen neki egy olyan piros körömlakkot, amivel a gyilkos kifestette Sarah Kay körmét. Közben Spector is megérkezik a futásból, de az asszony lecseszi, hogy inkább neki segített volna elkészíteni a gyerekeket, majd elindulnak. Paul otthon marad és gondos előkészületek után, gumikesztyűben egy levelet kezd írni. A rendőrségen Eastwood érdekes videót mutat Burnsnek: mivel a gyilkosság után nála csörrent meg Olson telefonja, utána néztek honnan jött a hívás. Kiderült, hogy egy hotelből, ahol a kamerák szerint Breedlove nyomozó tevékenykedett, éppen a prostikat és a német üzletembereket pesztrálta. Azt is kinyomozták, hogy Aaron Monroe foglalta le a lakosztályt és az alapos takarítás ellenére is találtak vér és kábítószer nyomokat. Aztán látják, ahogy Breedlove kihozza a sérült lányt és eltünteti a németeket. Tudják, hogy Breedlove régebben Monroe-éknél volt személyi testőr, szóval nála megvan a kapcsolat, de Olsonról nem tudnak semmit, így behívatják a társát.

vlcsnap-00002_2.jpg
Spector megérkezik a munkahelyére, kezdené a munkát, de a főnöke még beszélni akar vele. James Tyler panaszt tett, hogy kéretlenül elment a feleségéhez és otthon zaklatta. Paul azt hazudja, hogy a feleség kérte, hogy meglátogassa, de a főnöke beszélni akar a nővel.
Breedlove-ot felhívja Eastwood és szól neki, hogy be kéne jönnie egy kis beszélgetésre. A felügyelő még mindig Olson feleségénél van, ami minimum furcsa, mindenesetre megígéri, hogy bemegy.
Ferrington is megérkezik a körömlakkal, majd Gibson a mosuo nőkről tart neki kiselőadást, akik elég szabadon kezelik a szexet. Kiderült, hogy Sarah a gyilkosság előtt ezekről a nőkről beszélt a kollégájának, így Gibson arra jutott, hogy csak véletlen lett terhes egy kaland után, valószínűleg nem is tudott róla. Ugrunk Spectorhoz, aki Tyler feleségét próbálja meggyőzni, hogy jöjjön be hozzá és segítsen rajta, majd vissza Gibsonhoz, aki szépen kifesti pirosra a körmét. Közben megtudjuk, hogy Ferrington leszbikus, de Stella csak mosolyog és nem nagyon lepődik meg rajta.

vlcsnap-00003_2.jpgA szomszéd irodába megérkezik Breedlove és Eastwood kikérdezi. Hamar kiderül, hogy Breedlove nem csak barátilag támogatja Olson feleségét, valószínűleg viszonyuk van. Akár ez indíték a gyilkosságra, de Eastwood se gondolja komolyan, hogy ő tette, mindenesetre elkéri Breedlove fegyverét, de az nem tudja feldolgozni, hogy ő a gyanúsított és mielőtt átadná a fegyvert fejbe lövi magát. Gibson átrohan a másik irodából és a teljesen lefagyott Eastwoodot kihozza, majd leülteti. A felügyelő elmondja neki mi történt, de láthatóan sokk hatása alatt van, szóval teljesen használhatatlan. Gibson higgadtan megszervez mindent.
Spectronak szerencséje van, Tyler felesége csak ráveszi magát, hogy bemenjen hozzá. Nyilvánvaló, hogy a férje veri, így megpróbálja rábeszélni, hogy hagyja el, ő majd mindent elintéz.
Burns is megérkezik a rendőrségre és négyszemközt marad Gibsonnal a mosdóban. Elmondja, neki, hogy Breedlove-nak viszonya volt Olson feleségével, majd Olsonra tereli a szót, de Stella elmondja, hogy részéről csak egyéjszakás kaland volt. Burns erre gyakorlatilag szerelmet vall neki, elmondja, hogy anno ő elhagyta volna a családját Stelláért, de hamar észbe kap és bocsánatot kér és lelép. Gibson visszamegy az irodába és az egyik nyomozó jó hírrel szolgál. Kiderült, hogy mindhárom áldozat rajta volt egy üzleti közösségi oldalon, valószínűleg a gyilkos innen szedi az áldozatait.
Spector végük meggyőzte Tyler feleségét, hogy hagyja el a férjét és egy családsegítő szolgálat már intézi is a sorsát. Viszont Spectort behívja a főnöke és megrovásban részesíti, amiért megszegte a szabályokat, mire az különösen kezd viselkedni és utánozza a főnöke mozdulatait. Majd kifakad és elmondja, hogy szerinte jó dolgot tett azzal, hogy az asszony mától nyugodtan alszik.

vlcsnap-00004_2.jpgGibson, Smith proffal újra Sarah lakásán vannak és megpróbálják rekonstruálni a gyilkosságot. Utána elmennek kicsit iszogatni és a prof elmondja, hogy mostanában sokat jut eszébe egy barátnője, akit egyszer majdnem megfojtott a volt pasija az ágyban. Stella érdeklődni kezd az eset után, kiderül, hogy ez kb. 8-9 éve volt és a nő sosem jelentette a rendőrségen a dolgot. Közben Spector megy haza kocsival és meglátja Katie-t és felajánlja, hogy hazaviszi, majd otthon hallgatja a lány dalait a neten. Éjjel a felesége elővesz egy rajzot, amit a lányuk készített, de elég furcsa a rajz egy terhes nőt ábrázol, hasában egy kisbabával.
Reggel James Tylert letartóztatják, amit kifejezetten rosszul tolerál, majd ugrunk Burnsre, aki az öregebbik Monroe-t próbálja rábírni a támogatására a szakbizottságban. Már csak azért is mert a fiáról kényes dolgok derültek ki. Gibsonnak szólnak, hogy új fejlemény van. Sarah Kay szüleinek a gyilkos eljuttatott egy kézzel írt levelet, amiben bocsánatot kér, és az állítja, soha nem ölte volna meg a lányukat, ha tudja, hogy terhes. Sarah apja úgy érzi, hogy még van a gyilkosban hit, így szeretne nyilvánosan szólni hozzá, hogy hagyja abba a gyilkolást.

vlcsnap-00005_2.jpgSally bébicsőszt keres éjszakára, mert bent kell maradnia és úgy tudja, hogy Paul is dolgozik. A rendőrségen Gibsonék elemzik Spector levelét és ugyan elhiszik, hogy nem akarta megölni a terhes nőt, de sokra nem mennek vele. Eastwood beugrik Gibsonhoz és megköszöni neki, hogy Breedlove öngyilkosságánál segített rendezni a helyzetet. Majd Smith professzor ismerőse, Rose Stagg is felkeresi és elmeséli a történetét a fojtogatós sráccal. Ezzel párhuzamosan látjuk, hogy Spector újra gyilkolni indul. Bemegy a már kiszemelt lakásba és ott várja. Megérkezik a nő, de nincs egyedül, a bátyja is vele van. Spector megpróbál lelépni, de ez nem sikerül, mert a lány észreveszi. Elkapja, megközözi, majd lemegy a férfihoz, akivel összeverekednek. Spector viszonylag könnyen leüti, majd visszamegy a nőhöz, felrakja az ágyra és elkezdi fojtogatni. Ekkor megint előkerül a tesó és egy husánggal megtámadja Spectort. Az újból legyűri, ledobja a lépcsőn, majd egy ollóval többször hátba szúrja. Még megnézi a lányt, de az élettelenül fekszik az ágyon. Kimenekül a házból, ahol egy csapat fiatalba ütközik. Elrohan, de gyanút kelt a maszkos alak, így benéznek a házba. A rendőrségen Gibson még mindig Rose-t faggatja a részletekről, mikor beront Ferrington és szól, hogy sürgős dolguk akadt.

vlcsnap-00006_1.jpg

Címkék: Hajsza
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.09.15. 09:52:31

Jó ez a kép Breedlove-ról....
süti beállítások módosítása