Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Foglalkozásuk: amerikai 1X02 – Az óra

2015. szeptember 11. 08:00 - Bruti

Phillel indítunk, aki épp egy dögös szöszit dönget, majd a kisfeleségével megbeszéli a történteket. Érdekes egy „család”, na! Az van ugyanis, hogy Phil svéd titkos ügynöknek adta ki magát, és a szöszi történetesen svéd, miközben egy kormány közeli figurának a felesége. Így bejutása van a védelmi miniszter bulijára.

vlcsnap-00001_1.jpg

Szöszink a bulin bejut a miniszter dolgozószobájába és körbefényképez mindent, egészen addig, amíg az őrök el nem kapják. Ugrunk kémeinkhez, Phil készül a képekért, de nem érzi elég frankónak a szőkét. Elizabeth nyugtatja, hogy minden rendben lesz, ha meg nem, akkor egy FBI ügynökökkel teli szobába sétál a férje, ami az ő szakmájukban rossz ómen. De feleslegesen aggódtak, mert a csaj mindent elrendezett, és bele van habarodva Philbe. Este Jenningsék már a képeket hívják elő és meg is találták, amit kerestek. Egy órába fogják elrejteni a poloskát, már csak az a kérdés, hogy juttatják be.
Másnap Beeman és Almador ügynök egy nőt figyelnek meg. A csaj bemegy egy hi-fi üzletbe, majd rövid idő múlva már távozik is csomaggal a kezében. Na, ez túl gyors volt vásárlásnak, így megszorongatják a boltost. Bár az nem mond semmit, de találnak nála egy mocskos drága kaviárt, amit Beeman ügynök szemét módon einstandol.

vlcsnap-00002_1.jpg

A Szovjet követségen két KGB-s a védelmi miniszter lehallgatását tervezgeti. A fiatalabb, Arkagyíj mindenképpen bevetné az „S” ügynököket, az idősebb, Vasili inkább óvatosabb róka. Jenningsék is ezen vitatkoznak. Három napot kaptak az akcióra, de Phil szerint kéne rá vagy hat hónap. Az asszony viszont kivitelezhetőnek tartja, szóval belefognak. Elizabeth egy parkban várakozik, majd mikor megjön a kiszemelt, elesik a háta mögött és egy esernyővel bokán szúrja. Emberünk nem fog gyanút, még segít is összeszedni a nő holmiját és elsántikál. Este vacsora után folytatják az akciót. Bekopognak egy néger nőhöz, akinek a fiát megszúrta Elizabeth. Lerohanják és előadják a tervet. A fia halálos mérget kapott, ami 72 órán belül végez vele, és csak nekik van ellenszerük. A nőnek (aki a védelmi miniszternél házvezetőnő) csak annyi dolga van, hogy elhozza a dolgozószobából, a kiszemelt órát, majd, ha megbuherálták visszaviszi. Ezután beadják a fiúnak az ellenszert és isten áldja! Ha meg ellenkezik, a srácnak annyi.

vlcsnap-00003_1.jpg

Otthon átbeszélik a napot: Phil aggódik amiatt, hogy a házvezetőnő vallásos. Őket nehezebb irányítani, majd kitérnek Beeman ügynökre, aki ma már nem kémkedik utánuk. Phil szerint mikor meglátta az üres, tiszta csomagtartót, olyan fejet vágott, mint aki most csinált magából hülyét. Szerinte nem kell aggódni miatta, de Elizabeth kicsit nyugtalan, főleg a gyerekek miatt.
Másnap a házvezetőnő megteszi amit kértek tőle és este Phil érte megy az óráért. De a lakásban meglepetés éri, egy fegyveres nagydarab fekete fickó tör rá. Komoly küzdelem után nagy nehezen legyűri, majd nyomatékosítja, hogy a fiú meghal, ha még egy meglepetés éri. Elizabeth otthon próbálja megtalálni a hangot a tini lányával, de úgy látszik a kémkedés mellett, ez egyre nehezebben megy. Megérkezik Phil is és elmeséli a történteket, majd lepróbálják a poloskát. Phil még kimegy a fiával kicsit jéghokizni, persze jég nélkül, mikor összefutnak Beemannal. Megbeszélik, hogy lenyomnak egy fallabda meccset, ha lesz idejük, mire Beeman előkotorja a kaviárt. Na, még azt is megkóstolják, de Phil nem nagyon lelkesedik az drága vacsiért. Reggel elviszi az órát a házvezetőnek és még egyszer megfenyegeti. Beemanék se tétlenkednek: visszamennek a hi-fi árushoz és kiszedik belőle, hogy ki volt a látogatója. Közben a Viola a házvezető, úgy dönt, mégsem szereli vissza az órát, amitől Phil nagyon kiakad. Beeman és csapata megkörnyékezi az orosz csajt, akit már követtek egy ideje. Kitálal neki: tudják, hogy kaviárt és egyéb drága cuccokat lop a követségről, amiért elektronikai cikkeket kap. Azt hazaküldi és otthon a családja dupla pénzen eladja. Az ajánlata az, hogy nem buktatja le, de neki kell dolgoznia, amire Nina rábólint.

vlcsnap-00004_1.jpg

Philnek találkoznia kell a svéd szöszivel, aki megfenyegeti, hogy elárulja, de csak hiszti az egész. Leginkább egy kis törődésre vágyik a csaj, majd lelép. Phil már halad is tovább Violához, akit a felesége győzköd, hogy tegye már vissza azt a rohadt órát, mert meghal a fia. De a nő inkább az istenre bízza a srác életét. Ekkor toppan be Phil és egy párnával elkezdi fojtogatni a fiút, amire már Viola is észbe kap és megígéri, hogy reggel megteszi. És tényleg, visszacsempészi az órát, amit Phil egy közeli kocsiból már le is hallgat. Szól Elizabethnek, aki azonnal beadja az ellenszérumot, az akció teljesítve. Ennek örömére Phil kaviárvacsorával lepi meg a párját, de az aggódik az egyre durvább és veszélyesebb feladatok miatt.

vlcsnap-00007_1.jpg

Beemanék is dicséretet kapnak, egyenesen a vezérkari főnök hívja fel őket, annak alkalmából, hogy sikerült beépíteniük valakit a KGB-be, szóval mindenki boldog. Elizabeth még az éjjel felkelti a lányát és afféle szertartásként kilyukasztja egy tűvel a fülét, mert az ő anyja is ezt csinálta, amikor ennyi idős volt, szóval olyan anya-lánya dolog.
Másnap a szovjet követségen vagyunk, ahol mindenki elégedetten lapogatja a másik hátát. Nina már kérdezősködik is és kiderül, hogy az ügynökeiknek sikerült valami nagyot dobni. Vasilij és Arkagyij a KGB-s tiszt együtt hallgatják meg a felvételeket, amin a védelmi miniszter társalog angol kollégájával. De amit hallanak, az nagyon nem tetszik nekik: Donald Reagan ballisztikus rakétapajzsáról van szó, amit kiterjesztenének Európára is, így megakadályozva egy esetleges szovjet atomtámadást.

vlcsnap-00006_1.jpg

Címkék: The Americans
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2015.09.14. 07:59:50

Jó kis rész volt, köszi!

Donald Reagan-en jót mosolyogtam, ez a keresztnév se rossz neki, bár az igazi Ronald volt :)
süti beállítások módosítása