Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hannibal 3x03 - Secondo

2015. szeptember 08. 09:00 - Chat Géza

lec-e1435143373712.jpg

A múltkori katakombás dolog után Hannibal már Firenzében borozgat Bedeliával. Jó volt őt újra látni, mármint Willt? - kérdezi a nő. Hellyel-közzel, de azt mondta, hogy megbocsát. A megbocsátáshoz két ember kell, olyan ez, mint a társas tánc, a tennis, a szex vagy a szerelem. Maradjunk a szerelemnél, hisz ez egy látens férfi barátság, ugye, csak épp az anal intruder marad el. Cak így FYI jegyzi meg Bedelia: el fognak ám kapni, Hannibal. Azt sejtem, hogy az esti vacsora menü már fejben megvan, de azt is tudod, hogy hogyan fogsz kikecmeregni ebből a hónaljig érő pöcegödörből, amit magad szartál tele? – kérdezi Bedelia, majd hozzáteszi – Mert én már tudom, hogy mosom tisztára magam.  Na, azt majd meglátjuk. Még visszatérnek Willre, aki Hannibal megérzésének megfelelően saját, litván otthonában próbál valami nyomot keresni.

Will az erdőben vár is figyel, a Lecter kúria ajtaja ugyan zárva, de az ablakon belesve a ház korántsem elhagyatott. Valaki van itt, és az a bizonyos valaki meg is érkezik, fácánokra vadászva. Will fejben lezavar egy dialógust Hanniballal, hogy pontosan miért is van itt. Azért, hogy megismerje a múltját és az emberevési kényszerét. Hirtelen az egykori rendelőben folytatódik a behaluzott eszmecsere, melynek topikja Hannibal elmepalotája, amiben rengeteg szoba van, mind sikolyokkal tele, de a folyosó csendes és nyugodt, hisz ott lágy muzsika szól.

1e67f5.jpg

Amíg ez a rejtélyes idegen nő a fácánt kopasztja, addig Hannibal egy alkarból készít sonkát, amit aztán Bedelia szervíroz vacsoravendégüknek, Sogliato professzornak. Lágy és selymes seggnyalás után, a Titanicon is felszolgált jeges koktél prezentálását követően Hannibal minden figyelmeztetés nélkül beleállítja a prof halánétkába a jégvágót. Erre Bedelia is csak tátog, mint egy partra vetett hal, a prof meg össze-vissza karattyol, hogy megvakult, és közben nevet. Bedelia kihúzza azt a szart a prof fejéből, mire az egyből lebólintja az olivabogyós tálat. Azt ugye tudod, hogy technikailag és jogilag is Te ölted meg – mondja Hannibal. Most ennek mi értelme volt? Magadhoz csalogatod őket, ugye? Mindet? Mi ez a többesszám? Erre Jack Crawford  palermói Norman Chapell padlójára vetülő árnyéka ad választ. Ott is feltűnik a firenzei kalmár, akarom mondani fakabát, de mint kiderül Jacket nem érdekli Hannibal és a klotyón lehúzott szakmai elismerése, ő Willért jött.

screen-shot-2015-07-25-at-12-26-02-am.png

Will eközben az éjszaka leple alatt nézi a Lecter birtokon a sznetjános bogarak táncát, ami elvezeti Hannibal gyerekkori csigás kertjéhez, ami leginkább egy elhanyagolt szökőkút. Talál egy pincét is, ahol régi pókhálós borok mellett egy ketrecbe zárt embert is talál. Mire megfordul már egy puska csövével szemez. Ki vagy és mit akarsz? - érkezik a kérdés. Hannibal barátja vagyok, gyere beszélgessünk. - mondja Will, mire máris a konyha melegében csacsorásznak, miközben a rejtélyes nő kiveszi a fácánt a sütőből.

ustv-hannibal-s03-e03-2.jpg

ustv-hannibal-s03-e03-3.jpg

Minden bánat elviselhető, ha mesébe szövöd. - mondja a nő saját és Will Hannibal által megnyomorított életére célozva. Eközben Dr. Lecter megint puccos menzát rendez két vendégének. Ha a tüdő fütyül, a lakoma készen áll. - arcoskodik picit a kurátorok előtt, akik meg is jegyzik, hogy milyen nagy kár, hogy Sogliato nem lehet itt. Vicces, mert őt majszolják két pofára az úri népek, ugye. 

hannibal_9fng.jpg

Közben Will és a nő is megbeszélik az életüket, hogy mennyire függnek Hannibaltól. A csaj azért, mert anno Hannibal húgát, Mischát  megölte a pincében fogva tartott faszi, akit Hannibal csont nélkül legyilkolta volna, de mivel ő ezt nem hagyta, így inkább otthagyta koloncnak a nyakán. Will meg sose volt annyira önmaga, mint Hannibal mellett, plusz Abigailt is elvette tőle, de ez most nem lényeg.

Egy kis intermezzo erejéig kapunk egy kisebb adag sehova sem vezető Jack-firenzei kalmár párbeszédet, amit aztán az a jelenet követ, hogy Will kis kocsikázás után szabadon engedi a fogva tartott faszit, aki megölte Hannibal húgát. a párhuzam kedvéért a vacsora után egy forró fürdő közben Bedelia is erről faggatja a kannibált, hogy anno milyen ízű volt a kishúga. Ha Bedelia most nem hal meg, akkor soha. Hannibal elfolytja dühét és csak réved maga elé.

watch_hannibal_303_hdtv_lol_mp4_2443_zpsr73leot6.jpg

A nő már megy is egy újabb adag sült fácánnal megetetni a rabját. Minden úgy van, ahogy lennie kell, csak a csöves kinézetű tag néz szokatlanul felbátorodva a csaj arcába, sőt, rá is rúgja a ketrec ajtaját, hogy aztán a földön folytogathassa. A csaj ájulst színlel, mire a keze ügyébe kerül egy fácáncsont, amit aztán izomból belevág a faszi nyakába. Hát ennyi. Mégis tud ölni. Erre volt kíváncsi Hannibal, és persze Will is. a megtört nő is ezt mondja, hogy most aztán rohadt büszke lenne rá. Minden bizonnyal. Egy üveg bor megnyitásával, kis szittyózással oldják a helyzetet, majd a nő ellhagyja a helyszínt, erre Will szépen feldíszíti a hullát és egy pofás kis lepkét csinál belőle.

tumblr_nq7d96be2x1rwtlb3o1_500.gif

Hannibal a zongorán krimpírozik, Bedelia nyomasztja megint a szerelem és az árulás párhuzamával, mire Hannibal csak egyetértően hümmög és levonja a konzekvenciát, hogy Willnek csak úgy tud megbocsátani, ha MEGESZI.

Címkék: axn hannibal
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása