Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x09: Az arany ember

2015. augusztus 18. 09:00 - _lovas_

Ott hagytuk abba a múlt héten, hogy Spencer sikeresen elintézte, ne zsarolják tovább Vernont a hajós bulin készült képekkel, ehhez csak a zsaroló nővel kellett találkoznia. Aki mellesleg a volt nője. Vernon most már nagyon felszabadultan csocsózik a haverokkal, arról persze senki nem szólt nekik, hogy tilos csuklózni. A bulit Spencer és az ügynök Jason szakítja félbe, elújságolják, hogy a zsaroló kiiktatva. Vernon örül, Reggie vergődik, hogy ezt elmondhatták volna telefonon is. Spencer inkább arról kérdezi Reggie-t, hogy miért bulizott annyit a zsaroló Angie-vel, meg kapta elő neki a farkát az autóban, és még fizetni is akart neki, mint egy lotyónak. A tiszta erkölcsű Vernonnak ez már túl sok, elzavarja a búsba Reggie-t, aki köpni-nyelni nem tud. Azt azért kiböki, hogy bassza meg mindenki. Vernon meg annyira kibukik, hogy még a Cowboys ajánlatáról se akar hallani.

ballers91.jpg

Joe ezalatt elkapja az ügynökség góréját, aki hatvan másodpercet ad neki. Még mindig a hajós bulin pörögnek, de szóba kerül, hogy Joe hozta a fedélzetre Spencert. A góré elismeri, hogy Spencer várakozáson felül teljesített, Joe társasága viszont annyira hiányzik neki, mint egy kelés a seggén. Spencer közben a doktornőnek nyílik meg: micsoda megkönnyebbülés, hogy a múltkori eredményei rendben voltak. A dokinő a rémálmokról kérdezi. Egészen pontosan arról, amikor kiüti az ellenfelét. Kiderül, hogy szerencsétlen faszi sosem játszhatott többé. Legalább zászlót nem dobtak a szerelésre. Mindenesetre a dokinő azt javasolja, látogassa meg a jóembert, aztán pedig menjen pszichológushoz. Spencer majdnem elsírja magát az ötlet hallatán, de aztán csodás tervet eszel ki, az autószerelőként dolgozó áldozatának, akit amúgy Dannek hívnak, a munkahelyére betelefonál, hogy lerobbant. Még a gumikat is tropára vágja az autóján, hogy valósnak tűnjön a baleset. Charles és Ricky megint együtt nyomul. Megnéznek egy videót, amit Charles tiszteletére vágtak össze. Mindenki győzködi a felvételen, hogy térjen már vissza. Charles meghatódik.

ballers92.jpg

Spencerhez megérkezik az autómentő. Nem egy kellemes találkozás. Dan hamar levágja, mire ment ki Spencer terve, de ha már ott van elvontatja a luxusautót. Még kellemetlenebb közös utazás következik: Spencer szívesen dumálgatna, hogy könnyítsen a lelkén, ez viszont ma nem fog menni. Megérkeznek a szervízbe, és Spencer erőlködik tovább, nézegeti a fotókat, és Dan gyerekeiről kérdezget. Válasz most sincs. Megérkezik a feleség is, aki kisebb sokkot kap, mert felismeri Spencert. Jönnek a gyerekek is, kiderül, hogy a kissrác is focizik. Spencer baseballmeccs-jegyet ajánl fel nekik, a kissrác akarja, Dan már kevésbé, a feleség meg eldönti, hogy mennek és kész. Megyünk tovább Rickyhez, aki éppen otthon rendezkedik egy létra tetején, egy festményt akaszt fel, amikor beállít Bella. Azt hitte, Ricky nem lesz otthon. Ricky nyom egy sor hülye szöveget a festményről meg az új életcéljairól, de Bella csak azért jött, hogy visszaadja a gyűrűt és összeszedje a cuccait, és hogy még adjon egy utolsó fejmosást Rickynek.

ballers93.jpg


Az irodában közben Joe és Spencer viccelődik egy sort, majd Spencer kiböki, hogy nem tudnak együtt baseballmeccsre menni. Joe hisztizik, aztán figyelmezteti, jobb lesz, ha vigyáz a góréval, mert Spencer tuti vele fog találkozni. Jason rájuk csörög, mert csodás híre van: Vernonnak 44 millió garantált pénzt akar adni a Cowboys. Benne lesznek a hírekben. Csak van egy kis bibi, nem tudja elérni Vernont. Charles ezalatt végre azt csinálhatja, amire eddig vágyott. A Dolphinsnál próbál formába lendülni egy nyugdíjas edzőt taszigálva. De elég szarul megy neki, szóval visszamehet autót árulni, ha csak ennyit tud. Spencerék megkezdik a békítő meccsnézést. Elég ciki mondjuk már a belépés is, mert csak két jegye van, és Dan gyerekét úgy kell becsempészni. Kapja is a megjegyzéseket, majdnem meg is sértődik, de aztán lesétálnak a helyükre. Joe egy bárban vigasztalódik, még mindig azt hiszi, hogy Spencer és a góré nélküle buliznak. Nem lesz jobb az este, az ivócimbinek is le kell lépnie.

ballers94.jpg

A stadionban Spencer most már kénytelen vallani. Bevallja, hogy szándékosan ütötte ki Dant sok évvel ezelőtt a pályán. Nem mintha ez újdonság lenne. Az autószerelő nem igazán érti, Spencer mit akar ezzel az egésszel most. Spencer csak bocsánatot akart kérni. Dan is kiönti a lelkét: mindig Spencert okolta, hogy nem lett nagy játékos, de igazából amennyire király volt az egyetemi fociban, annyira átlagon aluli lett az NFL-ben. És még touchdownt se szerzett. A rájátszásról pedig ne is beszéljünk. Szóval tulajdonképpen Spencer csak jót tett vele. A vége nagy összeborulás, és Spencer olyan jóságos, hogy az egyik legnagyobb baseball-sztárnak is bemutatja őket.

ballers956.jpg

Charlesék otthonában már nem ilyen jó a hangulat. El van kenődve, és a feleségének se nagyon akar beszélni az edzésen történtekről. Különben is csak leordították a fejét. Charles bánkódik, szerinte elcseszte a lehetőségét. De hogy ne legyen ennyire szar a nap, kiderül, hogy gyereke lesz. Közben a stadionban spencer még mindig hírességekkel smúzol a pályán. Övé a kezdődobás a meccsen, de odaadja a lehetőséget Dannek, aki alig hiszi el. Joe is, aki a bárban könnyezve nézi a jelenetet. Arany ember ez a Spencer. Dan is meghatódik, aztán kidob egy fotóst, és rohadtul megünnepelteti magát.

Címkék: nagypályások
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.19. 13:30:33

reggie:
ha nem tisztelsz nem érdemelsz meg?!
Mégis ki a lúfutty ő?? egy igazi entourage nem több, nem?

abraham itt is kemény. :D

a vége meg epic volt. :D
süti beállítások módosítása