Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X08 – A becsület teszt

2015. augusztus 18. 14:52 - Bruti

Sok mindennel vádolhatjuk a sorozat íróit, de időhúzással biztos, hogy nem. Az év eleje óta belengetett robbantós szálat, olyan pillanatok alatt rendezték le, hogy csak kapkodtam a fejem. No, de ne rohanjunk előre.

vlcsnap-00001_2.jpg

Tracivel kezdünk, akit láthatóan megviselt a tudat, hogy Steve sáros, de egyelőre csak terel és nyomoz, majd váltunk Oliverre, akinek reggel a verandáján megjelenik Santana és egy visszautasíthatatlan ajánlatot tesz: Szép csendben lépjen le a rendőrségtől, cserébe elsikálják az ügyet és még kap is egy zsíros állást, mint biztonsági vezető. Jól hangzik, de csak a hülye nem látja, hogy itt valami nem stimmel. Sam és Andy is Oliveren rágódik. Tudják, hogy nem sáros, ezért mindenképpen kiállnak a barátjuk mellett. Juliet végre elmondja Nicknek, hogy a Belső Ellenőrzésnek dolgozik, amit nem fogad túl jól a srác. Traci még nem adta tovább az infóit Steve-ről, de folyamatosan kémkedik utána. Mikor a nyomozó lelépne egy gyilkossághoz, felajánlja, hogy vele megy. Az eligazítást Oliver távollétében a főnök tartja, majd Santana jön. Kijelöli McNallyt és Epsteint aktatologatásra, a többieknek oszolj. Andy és Dov félrevonul, majd megosztják Gailel és Nickel az okosságot, miszerint Santana a főgenyó, ő robbantott valakinek a segítségével.

vlcsnap-00002_2.jpg

Andy elkapja Julietet és megosztja vele sejtéseit Santanáról, majd Juliet kitalálja, hogy csináljanak egy becsület tesztet. Egy hamis infót kell eljuttatni a kapitánynak és kivárni, amíg ráharap a csalira. Azt találják ki, hogy a robbanásban megsemmisült adathordozóknak volt másolatuk és most előkerültek. Ugrunk Tracire és Steve-re akik találkoznak Frankie Andersonnal, a fiatal nyomozónővel a gyilkosság helyszínén. Elmondja a tényeket, de mikor Steve meglátja a hullát, kicsit ideges lesz, majd kimegy telefonálni.
A fantasztikus négyes kitalálja, hogy Duncan lesz a trójai faló, vagyis, az, aki elviszi a fals infókat Santanának, mivel ő a mostoha fia. Ennek megfelelően be is vonják a srácot a nagy titokba, vagyis, hogy jelentkezett Ted McDonald társa, akinél megvannak a felrobbantott vinyók másolatai. Most már csak annyi a dolguk, hogy kivárják, amíg a nem túl okos Duncan eldicsekedjen az apjának, hogy bevették egy fedett műveletbe.

vlcsnap-00005_2.jpg

Olivernek mivel semmi dolga sincs, ezért úgy döntött, hogy ivós napot tart a Pennyben, mikor megérkezik hozzá Swarek. Kissé feldúlt és elárultnak érzi magát, hogy Samék nem szóltak neki hamarabb a vádakról. A 15-ösön nem kellett sokáig várni, Duncan már bent is van Santanánál, hogy beszéljen a dolgairól, de a mostoha apja elhajtja a francba. Mielőtt a vérig sértett újonc kimegy, még kikotyogja, hogy Ted McDonalds után nyomoznak, McNally-ék meg tudják, hogy már nincs visszaút, ezt végig kell csinálni. Steve és Traci már úton vannak vissza, mikor a srác leáll egy háznál és már megint olyan mocskos gyanúsan viselkedik.

vlcsnap-00006_2.jpg

Nick úgy gondolta, hogy kinevezi a mozgássérült öccsét Ted McDonaldsz haverjának, akinél a cuccok vannak és beviszi a rendőrségre egy álkihallgatásra. Santana egyből megjelenik a figyelőben, McNally meg felveszi a srác vallomását így a kapitány mindent megtud a cuccról és annak pontos helyéről. Utasítja Dovot, hogy senki nem menjen oda, majd ő elintézi. Horog bekapva, Dovék szólnak a Gail-Nick párosnak, hogy tartsák szemmel a helyszínt. Vissza Tracire, aki utána megy a gyanúsan viselkedő Steve-nek, de az elég durván lekoptatja. Swarek a Pennybe elárulja Olivernek, hogy Santana után nyomoznak, mert sáros, de ezt a reggeli beszélgetés után már úgy is sejtette. Azért vannak félelmei, mert szerinte úgy is kicsinálják a Belsősök, akkor már jobb, ha lelép és keres egy halom pénzt. Az őrsön Santana elkapja McNally-t és finoman közli vele, hogy jobb nem bolygatni a múltat. Frankie Anderson is bekukkant, majd megkéri Tracit, hogy adja át a köszönetét Steve-nek, mert meglett a gyilkos a tippjének köszönhetően. Erre betoppan Steve is, aki nem győz bocsánatot kérni Tracitől és mindent megmagyaráz, de ettől még nem nyűgözi le Tracit. Gail várakozás közben életvezetési tanácsokat ad Nicknek Julietel kapcsolatban, miközben a központ őket keresi egy rabláshoz. Nick pedig úgy dönt, hogy csak húsz perc az egész, menniük kell, így szólnak McNally-nek, aki kimegy felváltani őket.

vlcsnap-00014_1.jpg
Swarek még mindig Olivert győzködi, hogy ne adja fel a harcot, de kiderül, hogy Santana alatt történt Oliverrel néhány apróság, plusz ott van a lánya drogvádjának elsimítása, szóval tuti kicsinálja őt a Belső Ellenőrzés. McNally megérkezik a raktárba, de éppen csak arra van ideje, hogy elbújjon, mert jön valaki és nekiáll keresni a vinyókat. Fegyvert fog rá és a sötétből előtűnik Steve Peck. A döbbenet után Steve magyarázkodni kezd, először azt mondja, hogy Gailtől tud a helyszínről, de hamar kiderül, hogy Santanának dolgozik. Gyakorlatilag mindent bevall: apróságokkal kezdődött, de berántották és egyre mélyebbre süllyedt. Ő robbantott a raktárban, és Santana nyírta ki McDonaldsot és most pedig le fog lépni, McNally meg nézzen félre. Elindul kifelé, de az ajtóban ott áll Gail és Nick.

vlcsnap-00015_1.jpg
Egy frankó zenei montázst kapunk, ahogy Nick megbilincseli Steve-et, ahogy Santanát őrizetbe veszik, majd arról, amikor McNally közli Tracivel, hogy a pasiját letartóztatták. Santana még arcoskodik kicsit, hogy reggelre kint lesz, de még Duncan is melegebb tájakra küldi.
A végére maradnak a szokásos rövidek: Steve a kihallgatóban ül, mikor beviharzik hozzá Traci, elmondja, hogy soha többé nem akarja látni, majd kiront. Chloe közli Dov-val, hogy nem lehetnek egyszerűen csak barátok, nyilvánvaló, hogy még mindig szerelmes a srácba. A főnök és Chris következik, kiderül, hogy régen tud a srác és a felesége viszonyáról, de nem érdekli, mert már össze is költözött a barátnőjével, szóval szabad a pálya. Az őrs előtt összefut Juliet és Nick, a lány pedig úgy dönt, nem kér bocsánatot a munkájáért és valahol igaza is van. A Pennybe Noel fut be Oliverhez és közli vele, hogy tiszta lappal térhet vissza a munkájához, majd a végére Sam és Andy jut, akik próbálják megemészteni a történteket.

vlcsnap-00016.jpg

 

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása