Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X07 – Az esküvői tanú

2015. augusztus 17. 13:00 - Bruti

A Penny-ben indítunk, ahol Andy és Sam eljegyzését ünnepli a csapat. Hamar kiderül, hogy Oliver lesz a tanú, Andi meg valahol elhagyta az eljegyzési gyűrűt. De semmi vész, Traci majd segít neki megtalálni.

vlcsnap-00007_1.jpg

Santana rendőrkapitány elkapja Noelle-t a parkolóban és kiderül, hogy tud Julietről, meg a tevékenységéről a 15-ösben. Estére jelentést kér mindenről, ami elég rossz hír, mivel egyelőre Oliver a főgyanúsított. Persze senki se gondolja, hogy Shawn bármit is csinált volna, csak vele fogják elvitetni a balhét, szóval úgy néz ki, hogy ezt Swareknek és csapatának kell megoldani. Oliver közben mit sem sejtve a lánya koncertjére készül, ahol ő fog dobolni és ezt szét is hinti az őrsön. Swarek és Andy próbálják megoldani a szitut és bevonják Dovot, aki Cruz-al már nyomozott az ügyben. Egy robbanószer kereskedőt, Chris Klemet kell megtalálniuk, aki a lányával tűnt el nyomtalanul.

vlcsnap-00008_1.jpg
Shawn eligazítást tart: az elsődleges feladat egy Evan nevű 9 éves gyerek felkutatása, aki ma tűnt el. Még nem tudják, hogy csak csellengő, vagy kiadjanak-e rá egy AMBER riasztást, amit akkor szoktak, ha emberrablásról van szó. Andy és Sam már úton vannak Klem házához, ahol egy helyi nyomozóval találkoznak. A házból úgy tűntek el a lakók, hogy semmijük se hiányzik, még az útlevelük se. A nyomozó szerint biztos meghaltak, vagy leléptek valami szektába, de elég gyanúsan viselkedik, és inkább kint várja meg Saméket, amíg azok körülnéznek.
Shawn kihallgatja az eltűnt gyerek anyját, Gail pedig az egyik szomszédot, akiről hamar kiderül, hogy reggel látta gyereket és ráadásul szexuális bűnözőként van regisztrálva. A fickó viszont állítja, hogy nem az. Húsz éve a rendőrség rajtakapta egy 17 éves sráccal, aki 18-nak mondta magát és mivel akkoriban másképpen kezelték a melegeket, elmeszelték a fickót.

vlcsnap-00009_1.jpg
Samék nem sok mindent találtak a házban, mikor betoppan a szomszéd, aki elég sok infóval látja el őket. Megtudják, hogy a kinti nyomozó egyszer hazahozta a Klem lányt kábítószer váddal, de ennek szerinte semmi köze az eltűnéshez.
Megérkezik az őrsre az eltűnt gyerek apja, Shawn már éppen kiadná az AMBER riasztást, de a szülők beszélgetéséből kiderül, hogy a gyerek autista és amolyan szökős fajta. Bár az anyja meg van róla győződve, hogy ma nem lépett meg.
Swarek és Andy még egyszer kikérdezik a nyomozót, de az csak terel és finoman jelzi, hogy ehhez nem sok közük van, mert egy magasabb rangú rendőr utasította. Sam már tudja, hogy Oliver nagy bajban van, minden jel felé mutat, ráadásul a lánya extasy-s kalandját pont Santana seperte a szőnyeg alá. Talán nem véletlenül. Meg kell találniuk Klemet.

vlcsnap-00010_1.jpg
Evan keresésében is fordulat állt be, mert a „szexuális ragadozó” szomszédról semmi sem derült ki, viszont lomtalanítás volt az utcában, lehet, hogy azokkal ment el a srác. Dov és Traci is Klem után kutat és meg is találják a lányt, bár csak virtuálisan, ugyanis a csaj WOW-ozik (World of Warcraft). Innen már könnyű lenyomozni, hogy merre játszik, San és Andy indul is a környékre.
Shawn és Ninck is úton vannak, a lomosautót keresik és meg is találják a szeméttelepen. Evanról kérdezik a sofőrt, de az nem látott semmit, csak lepakolta a cuccokat. Oliver megtalálja a gyerek könyvét, majd hamar előkerül a kissrác is az egyik kidobott szekrényből. No, ezzel a mai nyomozás letudva, térjünk vissza Samre, aki a helyszínre tartva előveszi a gyűrűs sztorit. Andy azt hazudta, hogy azért nincs rajta a gyűrű, mert allergiás lett tőle. Pont fordítva működik, mint a többi ember, ő a bizsura nem allergiás, csak a nemesfémekre. Haha… nem túl okos duma, főleg azért, mert Sam megtalálta az elveszett gyűrűjét az ágyneműtartóban és most visszaadta egy fütyülős kulcstartóval felspécizve. Közben Dov pontosítja a helyszínt, egy egyetemi könyvtárban kell keresni a lányt. Rövid kutakodás után ki is szúrják a csajt, aki menekülőre fogja, de nem jut messzire. Kiveri a balhét, hogy nem is igazi rendőrök, majd megint lelép, mire megérkezik az apja is. Őt se könnyű rávenni, hogy maradjon, de végül belátja, hogy Swarekék valószínűleg nem mocskos zsaruk, mert akkor nem fényes nappal, tanúk előtt keresnék őket. Megtudjuk, hogy legálisan foglalkozik robbanószerekkel és kapott egy megrendelést rendőröktől. Viszont, mikor jött a cuccért a zsaru, nem írta alá a papírokat, és később már nem is lehetett elérni. Majd mikor a lányát elővették kokainbirtoklás miatt, pedig nem találtak nála semmit, akkor döntötték el, hogy bujkálni fognak. A rendőrt, aki elvitte a robbanószert, Oliver Shawn-nak hívják.

vlcsnap-00011_1.jpg

Swarekék bemennek Oliverhez és elmondanak neki mindent, amit megtudtak, a bombáról, a belsős nyomozásról és arról, hogy valaki őt akarja besározni. Nem fogadja túl jól a hírt, elkeseredésében fogja a dobverőit és elmegy a lányával zenélni. Traci közben egy védett helyre szállítja Klemet és a lányát, mikor megcsörren a mobilja. Klem felismeri a hívót és kiakad, hogy miért hívja Tracit az a zsaru, aki megvette a bombát? Csak, hogy a hívó nem Oliver, hanem Traci pasija, Steve Peck.

vlcsnap-00012_1.jpg

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása