Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ray Donovan 3x04 - Breakfast of Champions (18+)

2015. augusztus 11. 11:00 - AaannnaaA

Abby nem éppen elit közönséget felvonultató kricsmibe érkezett, és miután az egyik vendég 'Abby Kelly'-ként köszönti gyanítom szülővárosában, Bostonban járunk. A tag – Gus – tolókocsiban ül, rögtön meg is indokolja állapotát: motorja összetalálkozott egy kamionnal, és ő húzta a rövidebbet. De elég a szomorúságból, inkább a tulaj – Dave – után kiált, aki nem más, mint a nő bátyja. A tesók megölelik egymást, aztán Abby a pult mögé sétál, és bekiabálja a vendégeknek: a következő kört én állom!

Kora reggel a klubban Ray főz kávét héderező tesójának, aki az előző esti témán rugózik tovább – tudni akarja hősünk milyen áron hozta ki a sittről. Nem, nem akarod tudni, így a válasz. Kétlem, hogy Terry annyiban hagyná, de most nem tud tovább kérdezősködni, mert Bunchy és Donovanapu érkezik. Az öcskös örömmel megöleli frissen szabadult bátyját, aki viszont apja látványától nem ugrik a plafonig, és Ray is hideg fejbólintással üdvözli az öreget. Megszólal a telefonja: Finney titkára, Varick Strauss hívja, miszerint Caseynek (Finney gyagya fiacskájának) 10-kor jelenése van, de nem érik el mobilon, úh. szíveskedjék személyesen előrángatni. Hősünk némi kínnal az arcán megkérdezi a címet és útnak indul. Eközben Mickey előadja, hogy mi mindent tett fia szabadlábra helyezéséért, de mikor Terry rákérdez, hogy „mégis mit?”, csak terelni tud. Na ja.

1.jpg

Conor anyjuk híján nővérét kéri meg, hogy vigye el a suliba, de miután még össze sem vakarta magát, így erre esély sincs. Mikor egyedül marad slusszkulcsot vesz elő a fiókból, de még nem tudjuk meg hová tervezi az utat, helyette a Finney-házba váltunk. A családfő köntösben; hiába sürgeti titkára, hogy tárgyalása lesz kezdjen készülődni, az öreg leinti: ma egy újabb amcsi vállalkozás megy külföldi kézbe, szóval neki kell még kis idő (gondolom a tényt emésztgetni).

Bostonban Abby testvére kricsmijének kanapéján töltötte az éjszakát, reggel pedig egy Margaret nevű nő keltegeti, tippre ő lesz a harmadik tesó. Nem éppen felhőtlen a viszonyuk, kimért udvariassággal kérdezik egymás dolgait. Margaret elmondja, hogy lánya – Lauren – egy helyi seggfejjel jár, miatta még az iskolát is hanyagolja, ami Abbyt nyilván saját múltjára emlékezteti.

2.jpg

Hát, ha nekem ilyen kéróm lenne, mint Casey Finneynek, nem fájna semmi. A srác ruhástól hever az egyik kerti kanapén, csak hősünk érkezésére riad fel. Kölcsönösen konstatálják, hogy remélték sosem látják viszont egymást, aztán Ray megkapirgálja: öltözz, 10-kor jelenésed van. Casey nem túl lelkes, nem szívesen nézi végig, ahogy Paige, a nővére eladja az ő filmstúdióját egy kínainak, de problémamegoldónk tojik a lelki gondjaira, neki most a fuvarozás a feladata.

Conor suliba érkezett anyja böhöm Mercijében (a parkolási tudományát most ne ragozzuk), haverja bevágódik mellé, majd egy pillanattal később három csini felsőbb éves csaj jelenik meg a kocsi mellett. Levágják, hogy ilyen fiatal gyereknél nem szülői engedéllyel van a kocsi, mire Conor elismeri, hogy úgy tudta végrehajtani a mutatványt, hogy ősei nincsenek otthon. A csajok tanácskoznak kicsit, aztán elkérik a címét. Mi a manó!

3_1.jpg

3_2.jpg

Ray és Casey betérnek egy drogériába cigit venni, ám a nyikhaj elakad a gabonapelyhes polcoknál, pontosabban a Trix nevű terméknél, miközben hősünk értetlen arccal bámulja, hogy mégis mit lehet elmélkedni nyomorult reggelizőpehely felett. Nos, lesz ez még cifrább is, a hülyegyerek konkrétan átrendezi a polcot, hogy a gabonapelyhes dobozokat úgy állíthassa fel, mintha legalább egy sztorit akarna elmesélni a rajtuk található figurák segítségével. Közben Varick telefonál Raynek, hogy a találkozó sztornó, szóval Casey mehet haza, ám az érintetnek esze ágában sincs, ő már teljesen elveszett a gabonapehely-hősök világában.

A bostoni bárba közben megérkezett Lauren, Margaret lánya, a csajok a bárpultnál beszélgetnek – a csitri óvatosan próbálja kiszedni nagynénjéből miért is lépett le LA-ből. Egyenes választ, azt nem kap, csak mellédumát. Aztán Margaret mondja el, hogy a bár azért ilyen lepukkant, mert minden pénzt arra költöttek, hogy apjukat elhelyezzék egy otthonban, de majd megoldják a helyzetet. Ezzel az asszony olajra is lép, előtte rászól lányára, hogy a mai házidolgozatot ne feledje beadni. Amint távozik Abby és Lauren máris a pohár fenekére néz.

4_1.jpg

4_2.jpg

A filmstúdióba Ray és Casey érkezik (szóval csak nem ment haza), Varick már várja őket. A hülyegyerek balra el, míg hősünk a titkárral beszélget, miközben távolról Paige-t hesszelik. (Jóanyám szavaival élve olyan vékony a nő, hogy átüt rajta a fosszag). Kicsit sem udvariasan felteszi a csőrét piszkáló kérdést: Varick hogyan jutott ilyen magas polcra a Finney-birodalomban? Elvettem az öreg lányát, így a válasz. Hm, ez új infó! Bemennek a főépületbe, ahol személyesen is összetalálkoznak az asszonnyal, aki Ray szeme láttára vív verbális csatát férjével. A szájkaraté lényege, hogy Finneyapu elhalasztotta a mai tárgyalást a stúdió leendő vevőjével, Mr. Liu-val, nyilván nem akarja eladni (korábban is elég kelletlennek tűnt).Paige úgy gondolja a döntéshez férjének is köze van, ezért utasítja, hogy kerítse elő apósát, mert ma igenis lesz biznisz, ha tetszik ha nem.

Mikor a házaspár távozik Ray tanácstalanul ténferegni kezd, míg egy üres irodára nem bukkan – sanszosan ez lesz az övé. Eltrappol mellette Casey, aki menet közben az asszisztensének diktálja le friss, és biztosan állíthatom elmeroggyant filmötletét, melynek főszereplője a ma reggel a Trix gabonapelyhes dobozon látott nyúl. Maradjunk annyiban, simán elhiszem, hogy amcsiéknál két kézzel kapnak egy ilyen sztorin.

5.jpg

A Donovan házban Conor és haverja egyedül van otthon, bevásároltak egy csomó cuccot, gondolom várják a csajokat. A srác felhívja faterját, hogy hasmenéssel otthon fetreng – így az alibi is megvan. Elpöttyinti, hogy anyja nincs itthon, mert ismeretlen helyre távozott, hősünk ezen eléggé meglepődik. A három csaj megérkezik a házhoz, de hoztak magukkal két idősebb fiút, ami Conoréknak erőteljesen lelohasztja a lelkesedését.

Bostonban ezalatt Lauren és Abby tovább beszélgetnek, az asszony régi történetekkel hozakodik elő, ahogy a szavaiból kiveszem az apja sem volt kispályás fazon. Begördül tolókocsiján Gus, mire Abby siet közölni, hogy ő vette el a szüzességét. A kedélyes beszélgetésnek Ray hívása vet véget, aki rámorran feleségére, hogy tolja haza a binyiglit. Told te, így a riposzt, azzal bontja a vonalat.

6.jpg

A házibuli Conoréknál rohadtul nem úgy alakul, ahogy ők gondolták, az idősebb csajok a magukkal hozott pasikkal enyelegnek, miközben a két csitri a partvonalról hesszel savanyú ábrázattal. A két pár szobára megy (!!), így a harmadik csaj marad a két pisisre, ám mivel Conor van itthon övé a pálya, haverját hazazavarja. Nincs szerencséje, még annyi ideje sem marad, hogy a lányhoz szóljon, mert kopognak és megérkezik az ő pasija is – azzal a harmadik páros is szobára megy, míg Conor letörten marad hátra.

A suliban Bridget matektanárával – Mr. Donellennel – jópofizik, jobb jegyet szeretne, de a pedagógus kiosztja: magánsuliban nincs olyan, hogy megoldok pár extra feladatot, és máris jöhet a felminősítés; itt a kapott feladatokat kell jól megoldani, vagy cseszheti. A kislány a helyére megy és duzzog, mikor osztálytársnője rászól: legyél megértőbb a tanárbá'-val, tavaly halt meg a felesége szörnyű autóbalesetben, ahol a férje vezetett. Bridget megdöbben.

7_1.jpg

7_2.jpg

Ray orvosi rendelőbe érkezett, Terryt kíséri el kivizsgálásra. Míg várakoznak tesója továbbra is azzal nyaggatja, árulja el végre milyen trükkel hozta ki. Végül beadja a derekát és elmondja, hogy Andrew Finney segítségét kérte, cserébe beállt hozzá melózni. Terry nem túl boldog a dologtól, sőt ha már erre jár letolja azért is, amiért elköltözött otthonról. Szerinte Ray az egyetlen a tesók közül, akinek esélye van normális életre, családra, ő pedig eltolja. Eddig jutnak a témázásban, mikor szólítják, a nővérke pedig nem más, mint Frances!

A beteg megvert kutyaként kullog exe után, alig maradnak négyszemközt cefet szájkaraté kerekedik. A nő keményen lebassza amiért törvénytelen dologba keveredett, és a családja zűrös ügyeit választotta helyette, a férfi gyenge ellenérveken kívül nem tud mást felhozni. A vitát a doki érkezése szakítja félbe, ám Terry már nem akar vizsgálatot, dúvadként elrongyol.

8.jpg

A filmstúdióban Paige utasítja hősünket, hogy az egyik műsor bio díszletét, bizonyos Tinát rángassa ki a lakókocsijából, mert a nő nem akar közreműködni a következő adásban, márpedig Mr. Liu-nak, a leendő vevőnek ez a kedvence. Mielőtt hősünk munkára indul elnézést kérne a nőtől a múltkori tengelyakasztásért, ám ő egyáltalán nem kíváncsi rá, hűvösen elhajtja a rákba.

A teremben ezalatt a Mickey-rendezte buli zajlik, kurvákkal, kokóval, piával, ahogy kell. Ide toppan be Terry, aki nincs túlságosan elragadtatva a dologtól, de amilyen lelkiállapotban van egy(pár) whiskey azért simán lecsúszik.

9.jpg

Bostonban Abby és Lauren a bár előtt karattyolnak tovább, az asszony elmeséli, itt találkozott leendő férjével – a balhés csávók mindig itt lógtak, ő meg olyanokra bukott. A lány kontráz: ő a pasijától csak nemi betegséget kapott. Az szívás. Dave csatlakozik hozzájuk egy szóra, vagy inkább csörtére – Laurennel kölcsönösen szívják egymás vérét azzal, hogy ki seggfej és ki alkoholista; Abbynek kell rájuk morrannia, hogy fejezzék be.

Ray eljött Tina lakókocsijába, aki nem akar a mai műsorban szerepelni. Miért is? Mert ő egy okos nő (neves egyetemet is végzett), erre abból áll a karrierje, hogy vigyorogva tekeri a kereket egy vetélkedőben – ő meg szeretne szólalni. Főleg most, hogy Mr. Liu felfigyelt rá, még vacsorázni is elvitte, márpedig ha ő lesz az új tulaj, szeretne előtte jobb színben feltűnni.

10.jpg

Bridget eljött a suli közelében lévő kávézóba, ahol összefut Mr. Donellennel. Ide a nagybökőt, hogy ez szándékos! Odasunnyog tanárához és közli, hogy elkezdte megcsinálni a házit, mire az hidegen lerázza: találkozunk órán – azzal leül egy asztalhoz. A kislány dühösen utána vágtat, és előadja a szerintem előre betanult nagymonológot: igazán kijárna neki egy kicsit engedékenyebb hozzállás, lévén új még itt, a szülei állandóan balhéznak, nemrég pedig meghalt a barátja. A tanár döbbenten pislog, Bridget meg sajnálja, hogy ilyesmivel taraktálta, és elrohan.

A filmstúdió előtti téren Ray rég nem látott ismerősbe fut: itt van kedvenc titkon-meleg akciósztárunk, Tommy Wheeler. A srác őszintén megörül neki, annak viszont kevésbé, hogy Finney-éknek dolgozik. Hősünk nem érti mire fel ez a nagy utálat, ezért Tommy kéri, hogy kísérje el. A lakásban, ahova jöttek váratlan vendég fogadja, Chole van itt, a transzi, akit korábban nem kis nyűg árán tudott elzavarni, hogy fenntartsák Tommy macsóságának látszatát. Hát, kár volt a fáradtságért, merthogy most már együtt vannak, sőt színészünk annyira szereti a férfiból lett nőjét, hogy el akarja venni, és fel akarja vállalni melegségét. Csakhogy ez esetben Casey Finney be fogja perelni, merthogy a szerződése szerint ilyesmit nem hangoztathat nyilvánosan, oda lenne a macsó-imidzs. Problémamegoldónk ígéri, hogy beszél Casey-vel.

11_1.jpg

11_2.jpg

Így is tesz, eljött a srác irodájába, aki még mindig asszisztensének nyomja full kretén forgatókönyv ötletét. Csak akkor áll le, mikor hősünk beállít, hogy Tommy Wheelerről beszéljenek. Ray szerint engednie kellene, hogy vezető színésze felvállalja önmagát. Hogy miért is? Hősünk okosan forgatja a szót, és emlékezteti a hülyegyereket arra, milyen körülmények között találkoztak, hogyan esett meg a kamu-emberrablás amivel apuciból akart némi extra lóvét kicsikarni. Tetszik ez az udvarias virágnyelven előadott burkolt fenyegetés. Casey csak hümmög, remélem enged a „jó tanácsnak”.

A teremben tovább folyik a buli, ám Terry inkább csak a partvonalról figyel. Apja szerint ez nincs jól, odainti az egyik kurva nénit, és felajánl egy grátisz szopást. Kösz, de kösz nem. Mick ekkor lelkizni próbál, gondoskodni akar a fiáról, azért e legújabb biznisz. Terry leszarja és az irodájába kullog, mire faterja újra magához hívja az előbbi luvnyát és fia után küldi.

12.jpg

A vetélkedő felvételei hamarosan kezdődnének, ám Tina sehol – Ray jelenti Paige-nek, hogy a nő műsorvezető szeretne lenni. Hát, az nem lesz egyszerű, lévén a regnáló műsorvezető, egy nagyképű fasz hallani sem akar róla. Mikor Ray tovább ecseteli a dolgot a Finney-lánynak a tag felugrik, és nekiáll hősünknek pattogni, miszerint ő ugyan nem adja át a melóját egy nőnek. Ray azonnal levágja, hogy ide kár észérveket pazarolni, és lever egy villámgyors pofont. Paige döbbenten, aztán alig visszafojtott vigyorral a képén hesszel a partvonalról, de nem szól semmit. Mikor a tag tovább raplizna kap még egy maflást – problem solved.

13.jpg

Fiának sincs könnyű dolga, három párocska légyottját kell megszakítania és elzavarni őket a retekbe. Felmegy az emeletre, és próbálkozik az első szobában – nem jár sikerrel. A másodikban az elé táruló látványtól tátott szájjal bámul a küszöbön, mire a párocska férfi tagja felugrik, rámorran, hogy „mit bámulsz, te perverz?!”, és bevisz neki egy gyomrost.

Különösebben nem kell őt félteni, előkapja a baseball-ütőt (kezd egyre jobban faterjára hasonlítani, már mondtam?), áramtalanít a házban, aztán felüvölt az emeletre, hogy ideje lehúzni a seggüket. Mikor mindhárom pár előkerül fennhangon sértegetni kezdi azt, akitől az előbb a gyomrost kapta. A csávó meggondolatlanul nekiugrana, mire Conor az ütővel cefetül helyben hagyja. A beállt döbbent csendbe toppan be Bridget, aki elkaffogja, hogy hívja a rendőröket, hacsak nem távozik mindenki azonnal. Inkább utóbbit választják.

14_1.jpg

14_2.jpg

A vetélkedő simán lezajlik, Tina szuperül vezeti a műsort, Mr. Liu elégedett, így a Finney-klán is. Paige megdicséri hősünket az ügyintézésért, de tovább nem jut a mondandójában, mert kis híján összeesik. Ray és Varik együttesen támogatják – cefet migrénje van. A titkár átveszi a leendő vevő pesztrálását, a beteg hősünkre marad.

Terry irodájában is zajlik az élet, a kurvinca próbálja tűzbe hozni, de rosszul áll a dologhoz – látja a tetkóit a volt nőiről, mire kijelenti, hogy ő fasszopásban tuti különb náluk. A férfinak több sem kell, lerázza a nőt és morcosan apjához üget, tesói fogják le mielőtt bemos neki egyet. Kizavarják a csajokat, hogy ne legyen közönség aztán a két ellenfél verbálisan tengelyt akaszt. Terry Mick szemére veti, hogy hagyta elvinni a balhét maga helyett, most meg úgy csinál, mintha mi sem történt volna. Úgyhogy esze ágában sincs megbocsátani ezt neki. Az öreg azzal menti magát, hogy azért bizniszel, hogy fiának jó legyen, és ha rosszabbodik az állapota ígéri, hogy mellette marad. Na persze.

15.jpg

A migrén nem egy gyorsan múló rosszullét, Paige irodája kanapéján agonizál, miközben Ray kitartóan gubbaszt az egyik fotelben. A nő elrebegi, hogy az állapotán csak műtéttel (?) lehetne segíteni, de nincs rá ideje, hogy megcsináltassa. Akkó’ szenvedjé! – teszem hozzá én. Témát vált, és elmondja hősünknek, hogy szerinte apja azért alkalmazta, mert ő maga nem akar szembenézni azzal, amit tesz/tett. Mielőtt ezt kifejtené belép a férje, és jelenti, hogy megbeszélés lesz, Paige szíveskedjen odafáradni. Ahogy Ray is, ez az öreg kifejezett kérése.

A tárgyalóban a két Finney-tesó és Varick várakozik a családfőre, aki berobog, és közli, hogy nem adja el a stúdiót. Lánya felszívja magát, puffog mint a vipera, majd kiadja az utasítást – négyszemközt kell beszélniük. Elvonulnak az irodájába, ahol valamiféle iratokat ad át apjának, gondolom ezzel kívánja meggyőzni a maga igazáról (esetleg megzsarolni?). A többit nem tudjuk meg, mert Paige kiszúrja a távolról figyelő Rayt és magukra csukja az ajtót.

16.jpg

Lauren és Abby előbbi lakásában borozgatnak, a lány telefonon küldi el idióta pasiját a retekbe, aztán az asszonyhoz fordul némi vigasztalásért. Ekkor érkezik meg Margaret, aki nem túl boldog a vendég látványától – remélte, hogy elhúzott haza. Aztán megenyhül, és kéri maradjon pár napot, aludjon itt a régi házban – Abby megkönnyezi beszélgetésüket.

Andrew Finney négyszemközti megbeszélésre hívja hősünket, de előtte még odavakkantja vejének, hogy kerítse elő Mr. Liut, mégiscsak meglesz az eladás. Pff! Mikor maguk maradnak az öreg közli, hogy Paige a stúdió árából stadiont akar építeni (nofene, rokonai lennének a magyar politikai elitben?), és klasszis csapatot venni. Ray visszakérdez: és Finneyapu mit szeretne? Az nem számít, mert Paige már nem hallgat rá, inkább ellenfélnek tekinti aki karrierje útjában áll. Szóval bonyolódik a helyzet, problémamegoldónk pedig szíveskedjék nem feledni, kinek dolgozik.

17.jpg

Terry magányosan ücsörög az ágya szélén, mikor Bunchy csatlakozik hozzá. Elnézést kér, hogy levette bátyja nevét az irodájáról – ha nagyon útban van hajlandó lelépni, hogy faterjuknál lakjon. Ja, mert az pont megoldás bármire is! Tesójának esze ágában sincs ilyesmit kérnie.

Késő este van, mire Ray hazaérkezik, Bridget a konyhaasztalnál tanul, és azonnal siet közölni, hogy öccse nem volt ma suliban. Bár szerinte faterja úgyis tojik a dolgaikra, t’án el is válnak a szülei... Apja mindenesetre húzzon a francba, ha máshol jobban érzi magát – azzal elrobog. Ray hiába szól utána, hogy ugyan fáradjon már vissza, akaratos „nem” a válasz.

18.jpg

Margaret és Abby nosztalgiáznak egy kört gyerekkorukról, aztán előbbi kijelenti tesójának: a férje egy veszélyes ember, jobb lenne, ha elhagyná, de az asszony nem reagál.

Ura eközben otthon mosogat (bezony!), mikor megpillant egy doboz gabonapelyhet a konyhapulton. Mélázva tölt magának egy tányérral, de a kajálást megzavarja egy hívás. Paige keresi, aki személyesen akar vele beszélni, most rögtön. Hát az nem fog menni. Erre a nő telefonon mondja el amit akar: szerinte faterja ellene küldi majd hősünket. Én az apjának dolgozom, jön a rezignált válasz, én meg magamban csak annyit teszek hozzá, hogy oké, de Paige-nek meg pinája van. Majd meglátjuk. A telefonbeszélgetés után Ray mélázik kicsit, amiben felesége ló méretű kutyájának visszatérte zavarja meg, ő pedig döbbenten szemléli az üvegajtónál pitiző ebet.

Címkék: Ray Donovan
19 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.11. 14:53:39

Finnie nem szerepel eleget, ellenben Abby szenvedéséből túl sokat tolnak.

AaannnaaA 2015.08.11. 16:08:17

@doggfather: Igen, de legalább kezdenek vele valamit; eddig csak szenvelgett, most átküldték Bostonba szenvedni :)

Emanuelle 2015.08.11. 22:40:58

Remélem a két Donovan kölyköt még kicsinálják valamikor a soriban. Ritka idegesítő mindkettő.

AaannnaaA 2015.08.11. 22:42:39

@Emanuelle: Nézz meg pár rész Homeland-et, utána ezeket imádni fogod :)

tinipuma 2015.08.12. 18:16:46

Szerintem ez az eddigi legjobb évad, jobbnál-jobb részeket kapunk, plusz most már örülhetünk a negyedik évad berendelésének is! :)
@doggfather: Abby sztorija nekem se nagyon tetszik, a színésznő is jobbat érdemelne, én nagyon kedvelem. Ez a bostoni környezet viszont nagyon jól áll neki, csak legyen valami értelme is a kiruccanásnak.
@AaannnaaA: Ha saját filmes céged van, akkora ökörségeket csinálhatsz, amit csak akarsz, pláne, ha pénz is van hozzá. Hogy Casey mit tol, arra kíváncsi lennék, nem lehet rossz anyag, az biztos :))

AaannnaaA 2015.08.12. 19:13:05

@tinipuma: Jó, mondjuk ez igaz. De azért kis híján én is beleírtam a hv-ba, hogy bármit tol is jó lehet, én is kérnék belőle :)

tinipuma 2015.08.12. 19:26:35

@AaannnaaA: Naugye!? :)

A migrénes fejfájásnál egyébként minden jobb, ezt sajnos tanúsíthatom :(

Pácsó Ármándó 2015.08.12. 21:07:39

@tinipuma: Na, azt sürgősen mulaszd el magadról! Ez parancs volt! :-)

tinipuma 2015.08.13. 19:47:04

@Pácsó Ármándó: egy kalapos macskaféle nekem nem parancsol :)))

Pácsó Ármándó 2015.08.14. 06:26:13

Jajj, most látom hogy beleoffoltam RayDonovanba. Bocsi.

@tinipuma: Tigris! És ne keresd a migrén nyújtotta élvezeteket! :-)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.14. 10:26:16

@tinipuma: én a színésznővel se vagyok kibékülve.

terry, bunch, ray az apjuk mind mind tökéletes választás a szerepre, de ő valamiért kilóg nekem.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.08.14. 13:08:19

@Emanuelle:

Kis srácot én is kiírnám a történetből, egy ittas vezetéses szikláról lehajtós záró jelenettel, a lány tőlem még élhet egy évadot :P

tinipuma 2015.08.14. 16:50:11

@doggfather: Pedig szerintem kifejezetten fekszik a nőnek ez a (többé-kevésbé lepukkant) kültelki proli szerepkör. Itt inkább az írók sara, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Ld még pl Deadwood és Sons of Anarchy

AaannnaaA 2015.08.14. 19:16:22

@doggfather: @tinipuma: Nemtom, szerintem is rendben van a színésznő, a karaktere téblábol csak tök feleslegesen a vásznon. Talán majd most... Vagy max. a 4. évadban :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.17. 09:34:51

@tinipuma: a soa-ban nem tudtak mit kezdeni a nőkkel???

tinipuma 2015.08.17. 17:42:26

@doggfather: Kicsit félreérthetően fogalmaztam, bocs. Dehogynem tudtak, épp azért említettem a SoA-t és a Deadwoodot, mert Paula Malcomson mindkettőben jól megírt karaktert kapott és jó is volt benne. Szerintem. (Lehet, hogy másokat ott is idegesített. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.18. 12:15:14

@tinipuma: jah, így okés, én is így gondolom. :D

Emanuelle 2015.09.02. 20:58:39

@AaannnaaA: Jaj, azokat sem bírom. De ugyanígy kiborít a The Americans-ben a két kölök is.
süti beállítások módosítása