Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x08: Micsoda megkönnyebbülés!

2015. augusztus 11. 09:00 - _lovas_

Múltkor majdnem mindenki padlót fogott ilyen-olyan okokból, és még Vernon csöcsös-kokózós képei is eljutottak az ügynökséghez. Spencer most azonban azért izzad, mert az MRI eredményeire vár a kórházban. Az orvosa elment szafarizni Afrikába, úgyhogy kénytelen valami kiváló előmenetelű doktornővel megbeszélni, hogy akkor most mi vár rá. Ennek fényében jobb lenne ezt a megbeszélést elhalasztani a picsába, de kiderül, hogy a nő több száz sportolót kezelt már, egy igazi specialista, jobb lesz, ha hallgat rá. Szóval tuti rossz a hír, Spencer éppen előadná a nagy monológot, hogy kényszerítették, hogy sisakkal a fején rontson neki embereknek, mire a dokinő közli a hírt, hogy kutyabaja. De hát ez fantasztikus hír, Spencer boldog, magához szorítja a dokinőt, hazafelé a gettón keresztül vezet, miközben vereti Taylor Swiftet az autóban, a fájdalomcsillapítós dobozt is csak megcsörgeti, pirulára most nincs szükség.

ballers81.jpg


Vernonnak zabszem van a seggében, felhívja Spencert, mert aggódik a képek miatt, még mindig nem jöttek meg a zsaroló ügyvédjétől, pedig már jó lenne, ha véget érne ez a nyavalyás ügy. Spencer még mindig két méterrel a föld fölött lebeg, és biztos benne, hogy minden oké lesz, Vernon is igazán elengedhetné magát. Kicsit arrébb Rickyék már lazulnak, sül a palacsinta, miközben arról dumálnak, ki az az öt nő, aki tutira kellene nekik. Szóba kerül a first lady is. Milyen finom nő azokhoz képest, akiket Ricky szokott döngetni. De Ricky már nem is akar senkit, csak Bellát visszakapni, és igazi férfiként viselkedni.

ballers82.jpg
Spencert hamarosan lelombozzák: a góré szembesíti Joe-t és őt a bulihajón készült felvételekkel. Az egyik videón Joe bekábszizva ugrándozik, kurva kínos az egész. A góré kizavarja Joe-t a találkozóról. Jöhet Spencer, vele sem elnézőbb. Spencer megpróbálja elmagyarázni, hogy az ilyen bulikkal lehet az NFL-sztárokkal leszerződni, ám a górét ez pont nem érdekli, mert a hírneve a tét. És aztán ott van még a zsarolós balhé is. Az ilyen mocskos ügyek miatt nem akarta, hogy Spencer az ügynökségnél legyen, de Joe ragaszkodott hozzá. Spencer megvédi Joe-t, és felhozza, hogy a góré nem tud semmit az NFL-esekről. Nem is annyira akar, mert az ügynökséget csak azért tartja, hogy a feleségétől legyen hova menekülni. Szóval Spencer vagy elmegy és találkozik a zsaroló csajjal, vagy a góré bezáratja az egész céget a búsba. A parkolóban Joe és Spencer közös őrjöngésbe kezd, Joe-nak végleg tele a töke, elszaggat a BMW-jével. Spencer meg jobban teszi, ha nyit egy kisállatkereskedést, mert valamiből muszáj lesz megélni. Inkább felhívja a zsaroló Angie-t, akivel eddig nagyon nem akart találkozni.

ballers83.jpg
Charles az autókereskedésben belebambul a sporthírekbe, a Dolphinsnál sérültek vannak, kéne nekik egy falember, ő pont be tudna ugrani. Milyen jó is lenne visszatérni. A szalon másik végében sipítozó kollégák zökkentik ki, akik azért hangoskodnak, mert el kellene tüntetni egy truckot a kirakatból, de nincs meg a kulcs. Majd Charles eltolja. Fogadásokat is kötnek rá, hogy menni fog-e neki. Hát persze, hogy eltolja. Jöhet a következő, de most egy SUV-val. Jobb ez, mint a cirkusz. Ricky közben Bellának vadászik valami indokolatlanul drága ékszerre. Az eladónő hamar veszi a lapot, hogy itt nem egyszerű bocsánatkérő ajándékra lesz szükség, irány a VIP-terem. A Charles-cirkusz ezalatt folytatódik, őrjöngve tologatja az autókat a szalon előtt, a személyzet és a vendégek tombolnak. Pont ez volt az, ami hiányzott: feszültség, közönség, izzadás. Rickyék pezsgő mellett vizslatják a legdrágább gyűrűket, a mindig bölcs játékos kis ráhatással kiválasztja a négyszázezreset.

ballers84.jpg
Spencer is iszik, csak ő otthon lelkizik a riporter excsajának. Elmeséli, hogy a Vernont zsaroló nőhöz volt köze néhány évvel ezelőtt. Jól elvoltak a táncoslánnyal, de aztán jött a szezon, és vége lett, pedig igazi lelki társak voltak. A riportercsaj feltüzeli, hogy legyen kemény, vegye kézbe a helyzetet, és intézze már el a problémát végre. Joe másnap elborult fejjel vezeti az autóját, amikor az NFL-sztár Victor Cruz hívja telefonon, lebeszélnek egy rövid találkozót, Joe ragaszkodik hozzá, hogy személyesen beszéljenek a pénzügyekről. Charles mindeközben nem bír a seggén maradni, elmegy a dolphinsos Larryhez, aki mindig ugyanott pecázik a parton, és mindig egy vödörnyi halat fog ki. Larry tudja, miért jött Charles. Charles játszani akar, és szétrúgni néhány segget a pályán. Joe és Victor Cruz találkozója elég furára sikerül. Joe nagy nehezen kiböki, hogy elege van a cégéből, és ha úgy dönt, hogy lelép, szeretné, hogy Cruz az ő kliense maradjon. Cruz belemegy.

ballers85.jpg
Bella végre hajlandó találkozni Rickyvel, aki drága virágcsokorral akarja kábítani. Nem marad el a bocsánatkérés sem, Ricky megint megígér mindent. Bella megkérdi, azért vett-e neki hétkarátos gyűrűt, hogy megkérje a kezét. Hát persze, hogy nem. Gyűrű a szökőkútba, Bella balra el, Ricky hisztériázik, és kihalássza az ékszert a vízből.

ballers86.jpg

Megyünk tovább, Spencer egy lebújban várja, végre találkozzon a Vernont képekkel zsaroló Angie-vel. A lány zsörtölődik, hogy a hajón rá se köszönt, de ennél fontosabb, hogy a képeket el fogja adni. Ugyanis Angie keresztesháborút hirdetett az NFL-esek ellen, akik csak kihasználják a nőket. Spencer egy kis nosztalgiával és kedves tekintetekkel kontráz. Angie élete azonban nehéz, nappal a diplomáért gürizik, éjjel a seggét rázza a bárokban, és a gyereket sem a szomszéd neveli fel. Nincs más hátra, Spencernek bocsánatot kell kérnie, mert seggfejként bánt vele. És nem akarja, hogy Vernon is ilyen legyen. Angie szíve meglágyul, átadja a fotókat, de még néhány piát azért megiszik Spencerrel. Spencer később néhány pirulát is leküld a pia után, aztán elhajt az éjszakába, ezt most végre tényleg elintézte.

Címkék: nagypályások
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.11. 15:41:18

joe és charles a kedvenceim 8 rész után. :D

mindig röhögök ha nagy kemény csókák kislányos zenére veretik. :D Ahogy azt is mikor keménylegények sírnak a varrás alatt.
süti beállítások módosítása