Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X06 – Hazafutás

2015. augusztus 06. 09:00 - Bruti

Ez a rész kicsit rendhagyó módon indul, nincsenek munkába igyekvő rendőrök, eligazítások, sürgés-forgás az őrsön, mivel hétvége van!
McNally és Chris futkározik a városban, biztos ott jobb a levegő, mint egy parkban, de ők tudják. Persze Andy figyelmét semmi sem vonja el és kiszúrja Juliet-et, ahogy megint a titokzatos néger fickóval dumcsizik egy kocsiban. Kapcsolunk Julietre, aki nagyban konspirál a fickóval és állítja, hogy kész van, de hogy mire, arra még várnunk kell.

vlcsnap-00001_1.jpg

Juliet kiszáll a kocsiból és meglátja McNally-t, aki úgy tesz, mintha csak most venné észre. Pár szót váltanak, hogy ki mit keres erre, de őszinte válaszokat nem kap a vöröstől. Sam ezalatt elkéri Olivertől a faházát, mert hétvégére elviszi a csaját kicsit lazulni. Oliverék viszont a mai baseball meccsre készülnek, így kissé neheztel, hogy kiesik egy játékosa. Befut Andy, bevágódik Sam mellé és jöhet a víkend.
Steve-et pont kikérdezik, hogy Gailnek érdemes-e örökbe fogadnia, közben Gail és Traci idegesen figyelik. De Steve jó munkát végzett, sőt még a hétvégi baseball meccset is benyögte, ahol Gail gyerekekkel foglalkozik, szóval sínen van az adoptálás. Ugrunk is a meccsre, már mindenki a pályán készül, egyedül Oliver aggódik a kölykökért, mert ez bandaterület. Beugrik Noelle is, aki évadokon keresztül stabil tagja volt a 15-ös őrsnek, de azóta, hogy lelépett a parancsnokságra, nem láttuk.

vlcsnap-00002_1.jpg
Érkezik Gail, aki lelkesen pólókat osztogat a srácoknak, már csak azért is, mert ígéretéhez híven kinézett a gyermekvédelmis csaj is. Andy-ék már messze járnak, de nem megy ki a fejéből a reggeli találkozó Juliet-el. Előadja elméletét, hogy mi van, ha az őrsre beszivárgott egy drogos banda, de Sam nem nagyon hisz az ötletben.Ráadásul nem is indul jól a hétvége, mert a csaj szerint elütöttek egy madarat. Bár Swarek szerint inkább kő volt, de azért elkezdik keresni a bozótban, hátha él még. De nem találnak mást csak valami mérges csalánozót, ami viszont mocskosul viszket.
A pályán éppen Chris készül ütéshez, mikor Gail kiszúr egy SUV-t, amiből kisvártatva elkezdenek lövöldözni. Két srácot találnak el, majd a kocsi megfordul és elhajt. Dovnak csak annyi ideje marad, hogy a rendszám töredékét megjegyezze. Perceken belül érkeznek a mentők a sebesültekhez, Traci és Steve már azt találgatják ki ült a kocsiban. Szerintük Boz Shepherd, aki a helyi banda vezére és már rég figyelik, de nincs elég bizonyítékuk ellene.

vlcsnap-00003_1.jpg
Andy veszettük vakarózik a kocsiban, közben visszatér a tégla témára. Szerinte Juliet egy drogos bandatag, aki beépült a 15-ösbe. Sam szerint viszont el kéne engednie a témát, mert ő most csak a kis szerelmével foglalkozna, ha egy mód van rá. Az őrsön kiderül, hogy a Dov által szerzett rendszám és Shepherd rendszáma egyezik, szóval Traci és Steve már indul is érte. De a többiek hétvégéjének is annyi, mindenki indul ki az utcára, infóért. Steve-ék már el is kapták Shepherdet, a hétvégén berángatott rendőrfőnök, meg nagyon reméli, hogy most nem kerül ki a kezeik közül, mint a múltkor. Elkezdik izzasztani a fickót, de az meglehetősen nyugodt, szerinte a kocsiját csak kölcsönvette valaki, amíg ő kávézott. Tuti alibije van. Ellenőrzik és tényleg.

vlcsnap-00004_1.jpg
Sam és Andy megérkeztek a faházhoz, de valahogy csak nem akar összejönni ez az álomhétvége, mert a lak úgy néz ki, mit ahová betörtek. Pedig csak valami mosómedvék vették birtokban az ingatlant, szóval lehet takarítani.
Az őrsön a szemtanúkat hallgatják ki, Chloe egy lány mobilján keresgél a videók között és, ha a lövöldözésről nem is, de egy másik lányról, Michie-ről talál kompromittáló videót. Az említett lány is ott volt a pályán és erős rendőri nyomásra végül kinyögi, hogy szerinte Shepherd lőtt. Erre vissza a kávéház tulajhoz, aki megváltoztatja a vallomását és most azt mondja, hogy mégse volt nála a bandavezér. Steve roppant elégedett, de Gailnak nem áll össze a kép. Mi van, ha nem az a srác volt a célpont, akit először lelőttek? Steve szerint ezt már ne feszegessék és lelép, Gail meg összefut Chloe-val és kiderül, hogy Michie pasija Boris a másodjára lelőtt srác és ő küldte szét csajáról a pucér videót. Gailnek egyből beugrik, hogy akkor Boris is lehetett a célpont, így utánanéz a dolgoknak. Michie bátyja Winston, Shepherd bandájával lóg és ő is látta a felvételt, szóval lehet ő lesz az elkövető. Találkozik Michie-vel és kiszedi belőle az igazat, majd le is tartóztatják a lány bátyját. Ennek mindenki örül, kivéve Steve-et, aki most úgy érzi elárulták.

vlcsnap-00005_1.jpg
A szerelmeseink még mindig nem értek a takarítás végére, pedig a környék optimális lenne a romantikára, de valahogy náluk ez sose megy könnyen. Ennek Sam hangot is ad, Andy meg inkább zsörtölődik egy sort, de mikor visszafordul azt látja, hogy Sam letérdel, és egy gyűrűt szorongat izgatottan. Ez bizony az, aminek látszik és amire a mindig okoskodó McNally se számított. Természetesen igen a válasz. De még a romantikus éjszaka után sem hagyja nyugodni Andy-t ez a Juliet dolog, így rákérdez Samnél. Kiderül, hogy Sam kérésére, a Belső Ellenőrzéstől küldtek valakit, hogy nyomozzon a bizonyíték raktár felrobbantása ügyében. Valószínű, hogy Juliet az és aki küldte, az nem más, mint a 15-ös körzet volt rendőre, Noelle. Ezzel ugrunk is Julietre, aki éppen jelent neki. Szerinte sokan gyanúsak, de igazából csak egy ember használta az adott időpontban a belépőkártyáját a raktárba és az nem más, mint Oliver Shaw.

vlcsnap-00006_1.jpg

 

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása