Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x07 - Összeomlás

2015. augusztus 04. 09:00 - _lovas_

Az NFL-özvegynél hamvakat kézbesítenek, a múlt héten Spencer pedig végre rávette magát, hogy elmegy és megnézeti a fejét, kell-e aggódnia a leépülés miatt. Alaposan be volt szarva a vizsgálat miatt, de ennél sokkal rosszabbul indul most a napja: villásreggeli Vernonnal meg Reggie-vel. Ott van Joe is, aki kajálás mellett elújságolja, hogy lealkudta 150 ezerre a Vernon zsarolóval az összeget. Vernon nincs nagyon feldobva, Reggie kifejezi az elismerését. Telefonon beszáll Jason is, és győzködi Vernont, jobb lesz ha fizet, mert baj lesz. Vernon hisztikézik, Jason ígéri, hogy napokon belül meglesz a szerződése. Az áldott jó ember Spencer megint nem bír magával, bevállalja, hogy kifizeti a zsarolót. Hé, Spency, már így is lóg neked háromszáz ezerrel a srác. Joe, majdnem félrenyel, Reggie helyesel. Vernont győzködni kell, de Spencer elmondja, hogy az ő partija miatt volt az egész. Na jó, nagy nehezen belemegy Vernon, Spencer meg tényleg úton van az anyagi összeomlás felé.

ballers70.jpg

De mielőtt nyélbe üti a dolgot, még be kell ugrania az autóbalesetben meghalt volt csapattárs feleségéhez. Minden csodás, Vernonék elgurulnak a McLarennel. Joe nem akarja végignézni, ahogy Spencer tönkreteszi magát, szóval felajánlja, hogy kifizeti a 150 ezer felét. Emberünket viszont nem lehet meggyőzni. Pedig Joe-nak lenne miből költenie, megvillantja az új BMW i8-asát, csak még elindulni nem tud vele. Rickynél folytatjuk, a csaja miatt agonizál a kanapén, üvöltözik Bella hangpostájára, mert elhagyta. Spencer egy tál kajával kedveskedik az özvegy Tinának. A kölyökről kérdez, akiről kiderül, hogy fociedzésen van, és minden nap őrült módjára edz, amíg lekapcsolják a fényeket az pályán. Lehet merengeni ezen, de Tina inkább Spencer kezébe nyomja az urnát. Spencer nem is nagyon tudja, mit kezdjen vele, pláne, hogy Tina inkább lepasszolná a hamvakat, majd Spencer talál neki helyet.

ballers71.jpg

Az ügynök Jason anyalátogatáson van, anyu a legújabb hódolóról akarja kikérni a tanácsát. Be is mutatja őket, de basszus, ez a David nevű faszi még akár Jason fia is lehetne. Ezalatt focistafeleségek-találkozó van az egyik legmenőbb étteremben, Ricky volt csaja önti ki a lelkét Charles feleségének, mire Charles felesége közli, hogy Rickynek van egy forgó franciaágyas, medencés titkos háza, onnan kellett kirángatni Charlest a múltkor. Ricky volt csaja ideges, mert senki nem szólt neki erről, de aztán inkább elhúznak valami lepukkantabb helyre piálni. Ricky lábnappal ápolja a lelkét a konditeremben, Charles közben a playbookról tart neki továbbképzést. Az elkapó hisztizik, hogy ebben a rendszerben nem lehet játszani, de Charles tudja, hogy a nő miatt megy a cirkusz. Charles javaslata, hogy ne hívogassa, inkább találkozzanak. Spencer folytatja a napját, el kell intézni Vernon ügyét. Az ő zsarolójának ügyvédje óriási rákot készül megenni a parti étteremben, Spencerék figyelik. Joe-nak szivart ad. Spencer örül, hogy megegyeztek. Vagy mégsem. Az ügyvéd szerint a zsaroló csaj nem elégszik meg a 150 ezerrel, le akar ülni egybeszélgetésre. De nem Vernonnal, hanem Spencerrel a régi szép idők emlékére, mivel ismerik egymást. 

ballers73.jpg

Spencernek valamiért ez nagyon kényes ügy, és nem akarja, ráadásul annyira felkúrja magát, hogy ott hagyja az ügyvédet az ebédjével. Hazafelé vezetve azárt már kicsit nyugodtabb, Roddney hamvaival társalog, amíg egy fékezésnél ki nem borul az urna a kocsiban. Ez a nap egyre bizarrabb, jobb is bekötni az urnát. Tényleg, vajon mi lett Spencer MRI-jének eredménye?

ballers74.jpg
Ricky közben beront volt csaja, Bella egyik barátnőjének otthonába, hátha a lány ott sírdogál hátul valamelyik szobában. De nem, szóval Ricky maradni akar. A barátnő látni sem bírja, ezért inkább elmondja, hova ment Bella, csak lépjen már le ez a hisztérikus NFL-játékos. Jason anyjáéknál közben szolid ebédelés zajlik, az ügynök anyja törölgeti le David száját. A srác amúgy golfozgat gyerekkora óta, kitalálja, hogy Jason képviselhetné, ám Jasonnak nincs ideje ilyenekre, és nézni se bírja a smárolást. Spencer és Charles egy bárban kötnek ki, ott figyel Roddney urnája is a pulton. Charles félrészegen megosztja, mennyivel faszább volt még középsulisként játszani, akkor aztán tényleg azért tolták a pályán, mert szerették a játékot, meg jöttek a csajok. A nosztalgiázást Ricky hívása zavarja meg, aki oda akar menni a csajbuliba, és le sem lehet beszélni erről, szóval riadó van, közbe kell lépni, mielőtt Ricky megint összever valakit. Ricky megérkezik a buliba, Bella épp egy háromméteres emberrel táncolgat.

ballers75.jpg
Szegény Jason mindeközben egymás után nyeli a viszkiket, hogy elviselje anyu barátját. A srác lelép egy időre, úgyhogy az ügynök végre elmondhatja a véleményét. Szerinte a fiú csak kihasználja anyut, hogy leakasszon magának egy ügynököt. Anyu belátja, igaza lehet a fiának, elmegy dumálni a sráccal. A csajok bulijában, Ricky már őrjöng a tánctéren, amikor Spencerék megérkeznek. Annyira be van rágva, hogy nekimenne a háromméteres faszinak is, de várjál, ez a faszi Birdman a Heat kosárcsapatából. Még szerencse, hogy Spencer őt is ismeri. Ricky megtudja, hogy Bella tud a titkos házról, és egyből Charlest kezdi el okolni. Bella kiakad, hogy Ricky mindig mást hibáztat, szóval elmehet a picsába. Rickynek elborul az agya, beszól Bellának meg Birdmannek is, utóbbi el akarja harapni a torkát. Spencer testőrt játszik, kitaszigálja Rickyt és elmondja, hogy ma este Roddney hamvait akarták szétszórni, szóval jöjjön velük, hogy elbúcsúzhassanak a haverjuktól. Rickyt nem érdekli a program, lelép a francba.

ballers76.jpg
Jason iszik az anyjánál, de anyu sehol, megnézi, hol van. Hát persze, hogy sráccal az ágyban, Jasonnak vissza kell tartania a vacsorát, azonnal elhúz a házból, de előtte még lenyúlja a srác golfszerelését. Közben Spencer és Charles sétálgatnak egy középsulis pálya közepén. Charlesra rátör a nosztalgia, nem is volt ott a gyepen, mióta visszavonult, hiányzik neki az egész. Spencer azt tanácsolja, térjen vissza, ha ennyire nem bírja.

ballers77.jpg

Máshol is van gond, Jason dühöngve csapkodja a golflabdákat, Ricky a titkosházban pörög a franciaágyon két csajjal, de mindez semmi, mert Spencerék góréja az ügynökségnél megkapja a botrányos fotókat Vernonról. Spencerék elbúcsúznak Roddneytól, kiszórják a hamvakat a pályára, legalább ezt sikerült lerendezni ma

Címkék: nagypályások
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.04. 15:18:38

nem akarom elhinni, hogy képesek így csomagot kézbesíteni még amcsiba se. :D:D

ez a hamvakkal szerencsétlenkedés nem vicces, inkább szánalmas, nem?

túl komoly egy rész volt ez, nem?

g-ko 2015.08.05. 00:01:46

Csak két kiegészítés: spencer úgy fizeti ki a 150.000-ret, ha előbb vernon a frissen kapott bónuszából megadja a 300 lepedőt.
Jason a saját apja golf felszerelését viszi el, nem a nyikhajét.

AaannnaaA 2015.08.11. 00:04:47

Látom már rajtrácson a kövi rész hogyvótja, nem tennél bele egy tovább gombot, mielőtt élesedik? Köszi!
süti beállítások módosítása