Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x06 - Őszinteségi roham (18+)

2015. július 28. 13:46 - _lovas_

Múltkor Spencer szimatot fogott, ki zsarolhatja szegény Vernont a kábszizós, csajozós képekkel, most viszont eljött a tengerparti lazítás ideje, a miami parton dobálja a labdát egy kissrácnak. Fürdőruhás csaja örül, és kérdezgeti a múltkori MRI-ről, hogy megcsinálta-e a vizsgálatot, vagy még mindig nem tudja, hogy bejátszik-e egy maradandó agykarosodás. Spencer elmondja, hogy szinte új embernek érzi magát a vizsgálat óta, de a csaj átlát a szitán: persze, hogy nem nézette meg a fejét. A csaj felől Spencer aztán úgy hülyül el, ahogy akar. Spencer már éppen széttárná a karját, amikor tarkón találja egy labda. Ez olyan dührohamot okoz, hogy Spencer őrjöngve bekúrja a labdát a tengerbe.

ballers61.jpg

A város másik végén Charles megérkezik a drága autók és szökőkutak villájába, ahol az igazán menő faszik tespednek egész nap. Becsenget, Ricky nyit ajtót. Már megy a buli, biliárd, bárpult, medence, csajok monokiniben lebegnek vizen, még hálószoba is van forgó franciaággyal, a buliterem meg a házimozi ehhez képest kispályás. Charles elmeséli egy koktél mellett, hogy a seggképes balhé óta nem mehet haza. Ricky papol egyet a házasságáról, aztán a sporttévén beüt az újabb dráma. Lehozzák a hírt, hogy Ricky mit csinált Alonzo anyjával, és szép nagy balhé lett ebből az öltözőn belül. Ricky nyugtatja Charlest, nem kell parázni, minden rendben lesz, de már csörög is a telefon. Larry az a Dolphinstól, 20 percen belül látni akarják. Ebből tényleg kanadai liga lesz.

ballers62.jpg
Larry a kikötőben pecázgat, amikor megérkezik a renitens elkapó. A Dolphinsnál eléggé berágott a vezetőség a a sztori miatt, Ricky megszeppent kisfiúként álldogál a stégen. Ráadásul még nagyobb lesz a szar, mert Alonzo anyja már éppen a TMZ-nek mesél  Ricky farokméretéről. Úgyhogy, hajrá Ricky, oldd meg valahogy a problémát, vagy repülsz, nem azért igazoltak le, hogy még több problémát okozz.

ballers63.jpg
Este Spenceréknél a hátsó kertben gyűlik össze az újabb válságtanács a zsarolós ügy miatt, Joe, Vernon és nem hiányozhat Reggie sem, ő hívta össze az egészet. Vernonnak tetszik a ház. Reggie már azzal jön, hogy a Vernont zsaroló nő, Angela, éppenséggel Spencer ismerőse. Spencer karbafont kézzel állítja, ennek semmi köze az ügyhöz. Vernonék nem nagyon hisznek neki, zsörtölődnek kicsit, aztán lelépnek. Még a sörből is alig ittak, ezért kár volt kibontani. Másnap inkább azzal kezd Spencer, hogy időpontot foglaljon egy MRI-re, ezt elújságolja a csajának is. Kiönti a lelkét, hogy igazából be van szarva, hosszasan ecseteli félelmeit. De fölöslegesen, mert a vonal már megszakadt. Ennyit az őszinte Spencerről. Mondjuk a visszahívásnál kiderül, hogy Alonzo anyja elmesélte a TMZ-nek, Ricky mennyire szereti ha elfenekelik. Jön is a következő hívás, Ricky az, visongat a telefonba, miközben repeszt a Ferrarijában. Nem is szereti, ha elfenekelik, és fogalma sincs, mit kéne csinálni. Nyugi, Spencernek van egy terve. Ezt a mondatot lassan az alkarjára is tetováltathatná, van ott még hely.

ballers64.jpg
Joe közben egy lóversenyen üvölt Vernon zsarolójának ügyvédjével. Megérte üvölteni, nyert a ló. Joe közli, milyen faszán elvannak együtt az irodán kívül. De jó lenne beszélni arról, hogy a képekért kért félmillió mennyire esélytelen. Az ügyvéd viszont nem tágít, félmillió, vagy mennek a képek a pletykalapoknak. Kicsit kezd unalmas lenni az egész, úgyhogy végre elkezdenek alkudozni. Az ügyvéd lemegy 150 ezer dollárra, erre koccintanak. Spencernek ennyi feszkó után jár egy kis kikapcsolódás, izzadva nyomja ki a súlyt az edzőteremben. Összefut a teremben egy gyúrós újságíró haverral, a foxos Jay Glazerrel. Spencer megpróbálja adni neki egy sztorit: Ricky, a futballjátékos. De Glazer csak Rickyt, az anyabaszót látja a történetben. Spencer győzködi, micsoda igazsággal teli, őszinte vallomás lesz ez, végül ráveszi az izmos zsurnalisztát, hogy üljön le Rickyvel. Gyúrnak is még egy kicsit.

ballers65.jpg
Charles felesége ezalatt a játszótéren hintáztatja a húga gyerekeit. A tesójának elmondja, mi a tényállás, hogy Charles valójában egy jó fiú, aki most biztos arról sír Rickynek, hogy miért nem mehet már végre haza. Majdnem. Charles a luxusházban akkorát szippant egy bongból, hogy majdnem ott marad, közben mozifilmeket elemeznek egy másik szétszívott faszival. Charles a következő körből viszont kimarad, mert mozdulatlanra tépte magát. Spencer mindeközben leszervezte az interjút, Rickynek viszont inába száll a bátorsága a nagy megnyílás előtt, majdnem fel kell pofozni, hogy belássa, neki tesznek szívességet. Attól fél, hogy itt a vége a pályájának, mire Spencer lelkifröccsöt tart, hogy az odébb van még, és eljött az idő, hogy a világ megismerje az igazi Rickyt. A luxusházban felpörgetik a délutáni bulit, elkezdődött a habparty, lányok vizes pólóban illegetik magukat, Charles ostobára szívva rángatózik közöttük, amikor szólnak neki, hogy a felesége százhatvannal közeledik a ház felé. Charles kikukkant, és tényleg. Pánik.

ballers67.jpg

Menekülne, megpróbál lemászni az egyik erkélyről, amikor lebukik, az asszony megtalálta. Bevallja, hogy igazából ez nem is az ő világa, az emberek füveznek, és amúgy is perverz lányokkal van tele az épület, ő ebből nem kér. Az asszony azt mondja, jöjjön csak le, majd együtt hazamennek szépen. Azért a medencébe belelöki, ha már Charles ilyen neveletlen volt.

ballers66.jpg
Rickyt közben valahogy sikerült rávenni az interjúra, megy a felvétel. Nagy a bűnbánás, mindenkitől bocsánatot kér, és szerinte Alonzóval felnőtt férfiként rendezték le a nézeteltérésüket. Na de mi volt ez a mezszámos dolog, kérdezi az izmos Glazer, hiszen annyi pénzt akart adni Alonzo 18-asáért, mint amennyit egy család keres egy évben. Ez az egész egyre kínosabb, szóval váltani kell, tényleg eljött az ideje az őszinte Rickynek. A 18-as mezszám valójában a 81-es szám miatt. Mert az apja 81-esben játszott a ligában. Az a szemét korán lelépett, otthagyta őket, ezért nem beszélt róla eddig senkinek. Próbálta felkeresni a faterját, utánozni a stílusát a pályán, ám az le se szarta őt, hiába lett egyre híresebb sportoló. A 18-as számhoz is azért ragaszkodik, mert az a fordítottja a 81-esnek. Értik! Itt szem nem marad majd szárazon, amikor az interjút leadják, az már biztos. Vége a felvételnek, mindenki szörnyen boldog, csak Ricky nője nem, ő az egyetlen, aki nem kapott bocsánatkérést, szóval részéről vége a történetnek, elhajt a drága sportautóval.

ballers68.jpg
Spencer az MRI-vizsgálaton zárja a napot. Be van szarva, de csak betolják a gépbe, miközben a gépkezelő arról beszél, mennyire ütött Ricky interjúja. Na, így már az MRI is kellemesebb lesz.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.28. 15:33:36

charles és a felesége magasan a legjobbak.

6 rész után, szemben a sex & drugs & rock & roll 2 részével viszont azt kell mondjam, hogy amaz sokkal jobb insider sori, mint ez.

off, de hbos, szóval a true detective 2. évadát skippeltétek?

f.fredericks 2015.07.30. 18:59:40

Csak egy kis pontosítás. "Charles felesége ezalatt a játszótéren hintáztatja a húga gyerekeit. A tesójának elmondja, mi a tényállás, hogy Charles valójában egy jó fiú, aki most biztos arról sír Rickynek, hogy miért nem mehet már végre haza."
Nem azt mondja, hogy Rickynek sír, hanem azt hogy Spencernek.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2015.08.06. 10:48:22

Tegnap megnéztem a 3. részt, sírni tudnék akkora nulla ez a sorozat, csak a villantás meg hogyan rázzuk a zsét, a pitsajátszás csimborasszója ,kész röhej.
süti beállítások módosítása