Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X03 – Börtönlázadás

2015. július 15. 10:00 - Bruti

Mai epizódunkat Kruzzal nyitjuk, ahogy ücsörög a kórházban ultrahangos vizsgálatra várva. Késve, de megérkezik Swarek is, aki próbál ügyesen lavírozni a csaja és Kruz között. Nem lesz egyszerű feladat. Az asszisztens nem vág valami boldog fejet a képek láttán, de nem mondhat semmit. Majd a doki. Chloe reggel úgy ragyog, mint a nap, Duncan egyből ki is szúrja magának. Röviden bókolnak egymásnak, amit a nem bántóan okos rendőrünk már félre is ért. Meg van győződve, hogy itt most elindult valami. Már rohan is Dovhoz és igen nagy kerülővel akarja megtudni mi a véleménye Chloe-ról, de addigra lekoptatják. Idegesítő egy alak.

vlcsnap-2015-07-14-13h57m26s245.jpg

Eligazításon vagyunk, Shaw örmester egyik fején, egy afféle kalózos szemkötő leledzik, és mielőtt még indulna a szívatás elmondja, hogy macskaszőrtől gyulladt be a szeme, szóval coki a témáról. Viszont jöhet a munka: a Pine Valley női börtönből kell átszállítani két elítéltet, amihez az ő segítségüket kérik. Kevés a smasszer vagy mi. Az egyik páros McNally és az új csaj Ward, a másik csapat, Gail és Nick. Vissza a kórházba, ahol Sam és Marlonak végre van egy kis ideje beszélgetni a babáról, majd váltunk McNallyre, aki ép Julietnek ecseteli, hogy a pasijának gyereke lesz egy másik csajtól. Erre Juliet kinyögi, hogy ő meg belezúgott Nickbe, és ha már így összerakták őket, akkor a volt csajától kérne tanácsot. McNally csak szuperlatívuszokban tud Nickről beszélni: rendes, okos, figyelmes, megbízható… már majdnem nő.

Megérkeznek a börtönbe, leadják a fegyvereiket, megkapják az utasításokat. McNally-ék egy Kenzie nevű veszélyes foglyot kapnak, aki leszúrta egy cellatársát. Nick és Gail pedig egy Rochelle nevű báránykát, aki pont ellentéte a másiknak. Csendes, kedves, rendes… ja akkor mit keres is? Bemennek a rabokért, de Kenzie tényleg nem egy bárányka, fél perc múlva már verekszik az egyik rabbal és ennek olyan tömegverekedés lesz a vége, hogy mind a négy rendőrünk egy börtönlázadás közepén találja magát.

vlcsnap-2015-07-14-14h00m45s288.jpg

Sawn őrmesterék érkeznek is a börtönbe, az igazgató elmondja, hogy lezárták az egész kócerájt, de a hőseink is bent gubbasztanak. Vissza a McNally-Ward párosra: a rájuk bízott Kenzie-t megkéselték verekedés közben, eléggé vérzik. De ez nem gátolja meg abban, hogy felismerje Julietet. Szerinte már látta Vencouverben egy bandában. Juliet tényleg Vencouverből jött, de lerázza. Szerinte összekeveri valakivel és elindulnak a gyengélkedőre. A másik csapat szétválik: Gail elmegy keresni valami kiutat, közben Nicket ráveszi Rochelle, hogy kövesse, mert tud egy szabaduló utat,de megfogja őket egy rácsos ajtó. Gail az egyik blokkban bóklászik, mikor összeakad egy rabbal, akiről elég nehéz így elsőre eldönteni, hogy veszélyes, vagy csak szórakozik. 

vlcsnap-2015-07-14-14h01m52s291.jpg

Marlo és Swarek még mindig a dokira várnak és hülyeségekről beszélgetnek. Most pl. a cserebogarakról. Vissza Gailra, aki megmotozza a hatvan körüli rabnőt, de az inkább csak beszédes, mint veszélyes. McNally-ék viszont nem ilyen szerencsések. Mikor Shaw utasítja őket, hogy ne a gyengélkedőt keressék, hanem a kiutat, Kenzie előkap egy kést és Juliet torkának szegezi. Ő mindenképpen a gyenguszra akar menni és fog is. Mivel MyNally nem rádiózhat, csak annyit tud tenni, hogy bekapcsolva hagyja azt, így Shawék is képben vannak a túszejtéssel. Ezalatt kiderül, hogy Kenzie miért akar annyira a gyenguszra menni: ott van egy rab, akivel beszélni akar. Ugyanis meggyanúsították, hogy ő szúrt le egy másik rabot Jay-t, aki közeli barátja. De nem ő volt, csak rá akarják húzni és az áldozat tisztázhatná. Miközben Nick tehetetlenül járkál fel alá a folyosón, Gail kezd összeszokni a rabbal, aki az életéről mesél a szöszinek. Juliet közben késsel a torkán, taktikát vált és elmondja, hogy tényleg ismer i Kenzie-t egy bandából, de azt nem hatja meg. Csak egy dolog érdekli: miért mondta a legjobb barátja, hogy ő akarta megöli. Az őrsön Traci utána nézett Kenzie dolgainak és kiderült, hogy az őrre (aki látta a bűntényt), rengeteg panasz volt, azóta már fel is mondott, mert viszonya volt a mi kis ártatlan báránykánkkal Rochellel. Nick éppen Rochelle hülyeségeit hallgatja, a csaj meg addig helyezkedik, míg közel kerül a rácsos ajtóhoz. Ekkor előkap egy mágneskártyát és már le is lépett, Nick meg idegesen veri a vasat.

vlcsnap-2015-07-14-14h02m13s187.jpg

McNally-ék beérnek a gyenguszra és ott a keresett nő Jay. Viszont ő nem annyira örül Kenzie-nek, mint fordítva és a kérdésre, hogy ki tette ezt vele, közli, hogy Kenzie. Az meg addig rángatja, amíg el nem ájul. McNally megpróbálja újraéleszteni. A 15-ösön Traci már a volt smasszert hallgatja ki, aki állítja, hogy Kenzie a tettes. De nem elég meggyőző, a nyomozó szerint hazudik, ezért még bent tartják. Nick rádiózik, hogy elvesztette a rá bízott rabot, most Diaz próbálja kimenteni. Vissza az őrsre, ahol Dov kiderítette, hogy Rochelle-t, már ezerszer megvádolták, de mindig kisiklott valahogy a törvény kezéből. Visszamennek a kihallgatóba és megszorongatják a mókust. Beadják neki, hogy Rochelle köpött, és ráverte késelést. Erre smasszerünk megijed és kitálal: ha minden igaz, Rochelle szúrta meg Jay-t, de miután nem halt meg rávette, hogy Kenzie nevét mondja be, mert különben kinyírja a barátját. Jay, csak Kezie életét próbálta menteni, mikor bemószerolta. A smasszer szerint Rochelle egy szociopata.

vlcsnap-2015-07-14-14h03m41s590.jpg

McNally és Ward próbálja újraéleszteni Jay-t, mikor megjelenik Rochelle. Ezt kihasználva Ward legyűri Kenzie-t, de nagyon okosan és életszerűen a leesett kést otthagyja a földön, amit Rochelle titokban meg is szerez. Közben megérkezik még pár rab és próbálják betörni a gyengélkedő ajtaját. Ugrunk a kórházba, a doki közli Marloékkal, hogy azért rendelte vissza őket, mert félt, hogy a gyereknek van valami gerinc rendellenessége, de most már látja, hogy semmi baja a kislánynak. Na, ennek mindenki örü l, de vissza a sztorihoz. A gyenguszon álla bál, mert Rochelle kinyitotta az ajtót és beözönlöttek a rosszlányok. McNally próbálja őket távol tartani, amikor észreveszi, hogy Rochelle le akarja szúrni Jay-t, de még éppen időben érkezik a taktikai egység és egy hang-fény gránáttal elkábítanak mindenkit.

vlcsnap-2015-07-14-14h04m03s915.jpg

Gailt kérdik, hogy van, de ő már teljesen összemelegedett a nagymamakorú rabbal, aki éppen életvezetési tanácsokat ad neki. Kiderült, hogy a nő kinyírta a férjét, mert az gondatlanságból tüzet okozott, amiben meghaltak a gyermekei. Szomorú történet, de már a járőr kocsiban vagyunk ahol McNally előveszi Wardot, hogy mi volt ez a vencouveri történet Kenzie-vel? A csaj tagad és állítja, hogy csak azért mondta, mert kés volt a torkán. De McNally nem hisz neki, így a következő sztori az, hogy be volt épülve, rossz dolgok történtek vele szóval szeretné, ha kettőjük közt maradna.
A szokásos epizód végi feszültségoldás következik: Duncan még mindig komolyan gondolja, hogy ráhajt Chloe-ra, de az nem nagyon vágja a szitut. Gail összefut a csaj ismerősével, majd rácsap a fenekére, egyrészről, mert leszbikus, másrészről meg ezt tanulta a ma a börtönben. Jól van. Juliet megint jelent a feka csávónak és aggódik, hogy kiderül a múltja, majd ugrunk McNallyra, aki már Swarekkel osztja meg a mai nap hihetetlen történetét, de kihagyja Juliet sztoriját. Végül az ultrahangról érdeklődik, Sam elmondja, hogy lánya lesz. Ezen Andy megint sírdogál kicsit, de a végén megölelik egymást.

vlcsnap-2015-07-14-14h04m16s606.jpg

 

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása