Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kékpróba 6X02 – A tökéletes család

2015. július 08. 12:25 - Bruti

A 15-ös őrsön indul a nap. Érkezik Gail és Diaz, de a srác kiszúrja a nagyfőnököt és a szexi feleségét, így nem akaródzik kiszállni a kocsiból. Gail egy másodperc alatt levágja, hogy ez az a férjezett nő, akit Diaz dönget. Majd beköszön a főni is és megkéri Diazt, hogy nézze meg a felesége autóját, mert szivárog valami. Aha, biztos szivárog... Így kell a frászt hozni az újonc rendőrünkre.

1_1.jpg

Swarek nyomozónk egy kávéval próbálkozik McNally-nél, de a hölgy kissé elutasító. Biztos még nem emésztette meg, hogy Samnek gyereke lesz egy másik nőtől. Azért a kávéját elfogadja, majd a hűtőnél összefut a szóban forgó Cruzzal. Egyből fagyos lesz a hangulat, de ez nem a nyitott hűtő miatt van. Cruz biztosítja, hogy nem kavar be a pár szerelmi életébe, ő se örül, hogy itt kell lennie, csak nem helyezték át máshová. Így most egy darabig együtt kell boldogulniuk. McNally nem nagyon tudja kezelni a helyzetet, összevissza picsog Tracinek, hogy talán ki kellene lépnie ebből a kapcsolatból, mikor Gail elhívja Tracit dolgozni.
Nick az új csajjal évődik, kóstolgatják egymást, mikor Oliver bejelenti, ha már ilyen szépen összejöttek, akkor ma együtt fognak járőrözni. Traci fogadja a családot akiknek tegnap este eltűnt a lányuk. Az anyja elküldte vásárolni a benzinkútra, de nem jött haza, így az apja a keresésére indult, de sehol se találta. Egyből rárepülnek a  benzinkútra, és kiderül, hogy a tegnapi emberük, kicsit korábban zárt az este, ma meg nem ment melózni. Connornak hívják, 21 éves és ráadásul van priusza is. Azonfelül még képeket is találnak az Instagramján, az eltűnt kiscsajról. Na, ez tuti egy szexuális ragadozó lesz, mi más is lehetne!

2_1.jpg

Dov és Kruz nyomoz tovább a robbantásos ügyben, de amíg ők bogozzák a szálakat, mi ugrunk a Chloe-Duncan pároshoz, akik Connor anyját kérdezgetik a gyerekről. Duncan megint hülye kicsit, most Connor tarantulájától retteg, de Chloe helyreteszi. Végül sikerül kideríteni, hogy hol lehet a srác. Egy régi táborban, lakókocsiban húzza meg magát. Nick és Juliet elő is állítja.
A főfelügyelő magához kéreti Diazt, aki ettől majdnem agyvérzést kap, de kiderül, hogy csak azért hívja, mert Diaz már dolgozott építkezésen és a főni ki akarja bővíttetni az irodáját. Swarek és Traci beront a kihallgatóba és letámadják Connort, hogy mit tett a lánnyal, de emberünk persze mindent tagad. McNally közli a családdal, hogy van egy gyanúsítottjuk. Az anyja egyből felismeri a srácot, ő az aki mindig bámulta a lányát a benzinkúton. Rickék közben megtalálják a lány félig elégett pólóját a srác lakókocsija körül. Swarek megunja Connor időhúzását és eljátssza, hogy már viszi is a kóterbe a suttyók közé, ahol piszkosul utálják a szatírokat. No, ez a módszer már használ, a srác úgy énekel, mint rigó.

3_1.jpg

Vissza Dovra és Kruzra, de annyira nem történik velük semmi, hogy kár is volt szóba hoznom. Viszont a csapat már Connor segítségével keresi az eltűnt lányt. Rövid séta az erdőben és hamar rájönnek, hogy nem annyira eltűnt, inkább elszökött a kiscsaj, méghozzá Connor segítségével. Hamar változik a kép a minta családról. Az apjuk valami beteges kretén, aki megmérgezte a család kedvenc kutyáját a gyerekek szeme láttára, meg valami hagyományos családmodellben hisz, ahol az asszony mosolyogva főz, mos, takarít 0-24-ben, míg ő a csatos övvel terrorizálja a gyerekeket a garázsban. Értesítik a szülőket, hogy jól van a lányuk, csak kicsit most nem akart otthon lenni. Az agymosott anyát hazaküldik, az apát meg Swarek próbálja feltartani azzal, hogy a bizalmába férkőzik. Traci a lánnyal próbál beszélgetni, aki elmondja, hogy az apja rettegésben tartja az egész családot, ő rendszeresen a garázsban alszik büntetésből. McNally próbálja rávenni az anyát, hogy lépjenek már le a házukból, az anya hajlik is rá, főleg, hogy együtt megnézték a garázst. Apuci már egy lezárt hűtőben tervezte altatni a kicsi lányát.

4_1.jpg

Átviszik őket egy motelba, a gyerekek chipset esznek, majd a kisebbik gyerek Jeremy, hoz a nővérének kólát, ami most nem tűnik fontosnak, pedig az lesz később. Az anyjuk aggódik, de rendőreink győzködik, hogy távoltartási végzést kell kérnie. Egy percig nem figyelnek Jeremyre , mire a kis lárva már felhívja az apját és elárulja nekik a motel címét. Apu kiront a házból, lekapja a körmükről az ott strázsáló Chloe-t és Duncant, majd elviharzik. De nem a motelbe megy, hanem Connorékhoz, ahol addig veri a srácot, amíg a Nick-Juliet páros le nem letartóztatja. Swarek és Oliver kicsit elméláznak az apaságon meg a csajokon, néhány jó tanács is elcsattan, majd visszatérünk a motelbe, ahol az anya megint inkább hazamenne, de a lánya összeesik, valami nagyon csúnya rohama van. Először epilepsziának tűnik, de aztán kiderül, hogy "csak" Jeremy rakott mérget a kólájába. Az apjától tanulta a módszert mikor rossz volt a kutyájuk. Okos fiú!

5_1.jpg

Megérkeznek a mentők, a lányt ők viszik, a kis pszichopatát meg a gyámügy. Kedves család, mondom én. McNally meggyőzi az anyát, hogy tanúskodjon a férje ellen, majd beugrunk az őrsre, ahol Dov és Kruz már szétnyomozták az agyukat. Dov egész nap a dark weben kutakodott és e felett nem tudok csak úgy elsiklani. Ez igen! Egy átlag magyar rendőr, még egy memóriakártyát se tud kiszedni egy iPhone-ból, ezek meg úgy vágják a dark webet, meg a Tor klienst, hogy komolyan megkönnyeztem. Mindenesetre Dov kiderítette, hogy van egy fickó Chris Klem, aki legálisan robbanószerrel látja el a Rendőrkapitányságot, viszont három hete eltűnt. Na, most, ha tőle származik az a bomba is, ami a bizonyítékraktárban robbant, akkor tuti, hogy valami zsaru robbantott. Persze én már sejtem, hogy így lesz, de ők még hadd nyomozgassanak.

Már csak a szokásos lelkizős körkép van hátra: Nick és Juliet tovább róják a köröket, de nem jutnak előrébb, Diazt újra elkapja a főnöke, majd képletesen közli vele, hogy, ha a felesége boldog, az neki minden pénzt megér. Akkor ez most azt jelenti, hogy tud róluk és még támogatja is a kapcsolatot? Hm… végül is a probléma könnyebbik végét fogta meg: gondolom addig is nyugta van otthon.
Azzal zárunk, hogy McNally beül Swarek kocsijába és a problémák ellenére kölcsönösen biztosítják egymást szerelmükről, én meg bekészítek egy 100-as csomag pézsét. A megható pillanatok után megegyeznek, hogy mindent együtt csinálnak végig! Csók!

6_1.jpg

Címkék: Kékpróba
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása