Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x13 – Ne aggódj!

2015. július 02. 13:57 - glaurung24

A szokásos, rész eleji és végi montázsokra rátettek egy lapáttal, ahogy előbb Dokinő arcából lett Rémrendes, aztán ahogy Strici tetkói váltottak át egy vágással HB lekent fekete karjára. Ez persze csak a langyos felvezető volt, ahonnan igen hamar visszacsöppenünk az előző rész feszített tempójába: Jaxy máris Pápánál tárgyal a lakópark építési területén. A házak elég szépen nőnek, a téma viszont nem ez, hanem Tigris sorsa, akit igencsak át kéne már adnia Pápának, hiszen minden, ami miatt halogatott Jaxy, lement. Jaxy viszont aggódik, hogy ha Tigrisnek annyi, akkor már a klub sem kell a fenntartási munkákhoz Pápának, úgyhogy írásban szeretné azt, amiben korábban megegyeztek. Délutánra meg is lesz, 2-kor pedig Tigris legyen Pápa egyik raktáránál, ahol megejtik a kivégzést. Közben a garázsban Dzsúz kitett valamit a szekrényéből az egyik motorra (biztos a pisztoly volt), de HB nem vette észre, mert Rémrendessel jött megvitatni a szöktetést, aki biztosította is, hogy már a csomagtartóban van a bőrönd becsomagolva. Minden jó, legyen háromkor HB-nél, a repülő 4.30-kor indul Galennel. Zűrös órák jönnek, az biztos.

vlcsnap-2015-07-02-10h17m09s61.png

Dokinő vizsgálata is lement, nincs maradandó károsodás a kezében, hat hónap múlva már újra operálhat is, remek hírek. De hogy ne legyen minden rózsás, felbukkan exdrogos, akit ugye előző este szépen belőtt Jaxy. Dokinő elég döbbenten fogadja a fejleményeket. Exdrogos viszont nem is Abelt akarja, hanem hogy Dokinő vigye a fiúkat a lehető legmesszebb, mert ez így nem mehet tovább. Utóbbi be is vallja, hogy ez a terv titokban. Illetve nem is annyira titokban, mert az új praxisnak nem szólt arról, hogy ne verjék nagydobra, úgyhogy küldtek neki egy ajándékkosarat a házához (miért nem a kórházba???) a munkahelyváltáshoz. Fakéz meg pont ott járt, amikor megérkezett a csomag, ezért be is gyűjtötte.

vlcsnap-2015-07-02-10h27m32s147.png

Érződik, hogy mindjárt robban a bomba, de még kicsit húzzák a készítők: Stricinek kell elrendeznie egy kisebb ügyet Jaxyék segítségével. A Tripla Kettesek okoztak galibát azzal, hogy bemozdultak a Byz-Lats területére, a Banda pedig felajánlotta, hogy körbenéz a triplakettes Dante kutyaviadalain, hogy kiderüljön, mennyire nagy a baj. Elég kemény a viadalos jelenet, meg az, ahogy rettenetesen feldúlt Tigris kimegy a vesztes kutyát cipelő fickóval. Kint tele vannak a kukák kutyatetemekkel, iszonyú a látvány, de bármennyire szeretnénk, Tigris nem lövi le a fickót, mert Jaxy emlékezteti, hogy nem ezért jöttek. Kicsit később meg is találják a pénzét számolgató Dantét. A rajtaütés balul sül el, Jaxyéken ütnek inkább rajta, menekülniük is kell a raktárból, de Strici épp időben ér oda a Majákkal, akik megoldják a helyzetet. Jaxy megy Dante után, amíg kint lerendezik a többi embert, de Sebhellyel pont így kerülnek bajba. Utóbbit majdnem leütik egy kalapáccsal, de egy jól irányzott késszúrás, majd az időben érkező Jaxy megmenti, aki ráadásul még egy zsák szögbe is belenyomja a támadó fejét. Dante sem jut messzire: előbb Strici löki ki egy ablakon, majd beszorul abba a kocsiba, amit elcsór egy nőtől, merthogy a kocsiban egy pitbull ücsörgött, Striciék pedig jól nem engedték kiszállni onnan Dantét, amíg meg nem kapta, ami jár neki.

vlcsnap-2015-07-02-10h36m03s137.png

A klubba visszatérve Tara elmondja a jó hírt Jaxynek a kezéről, majd úgy tereli a beszélgetést, hogy a férje elmondhassa, mit is csinált exdrogossal, de csak annyit kap, hogy egy korábbi függőnek sosem hinne senki. WalkingDead is jelenti, hogy mit talált Lee Toricról, a korábbi titokzatos emberből lett rendőrbíróról. A faszi a Harvardon végzett, volt különleges alakulatban is, aztán 1991-től szolgált rendőrbíróként, főként kiemelt ügyekkel foglalkozott és zsákszámra kapta az elismeréseket, az Otto által megölt nővér pedig az egyetlen rokona volt. Át is váltunk a Rendőrbíróra, aki Ottót figyeli, mert az épp vallomást készül tenni. De ehelyett inkább csak nevetni kezd, majd kidugja a nyelvét, ráharap és odaveri az állát az asztalra. OTTO LEHARAPTA A SAJÁT NYELVÉT ÚRISTEN, majd fogta, és odavágta az ablakra, ami mögött a rendőrbíró figyelt.

vlcsnap-2015-07-02-10h46m09s61.png

Rémrendes persze beletúrt az ajándékkosárba, úgyhogy tudja az oregoni tervet, kérdőre is vonja Dokinőt, hogy ugye nem gondolta, hogy elviszi az ő családját bárhova is. Újabb kemény csata a két kemény nő között, amit látszólag Rémrendes nyer egy blöffel: ha kell, ő bizony közli a nyomozókkal, hogy mire is kellett Dokinőnek a kereszt, amit Ottónak vitt, és nyilván arról is van videó, amikor átadta neki a keresztet, úgyhogy ha jót akar, vésse az eszébe, hogy börtönbe vágathatja. Dokinő torkon ragadja az anyósát, aki cserébe gyomorszájon vágja. A végszó viszont Dokinőé, aki megy a fiaival együtt, bármi is jöjjön. A klubban Sebhely próbálja megmenteni a kutyát Tigris kedvéért. Jaxy közben telefonálgat, hogy ha késve is, de viszi Tigrist Pápának, ne aggódjon. Neki viszont nem mondja meg, hova mennek, pontosabban hazudik, mert azt állítja, Strici egyik emberétől kapott fülest, hogy kitől szerzik Dantéék a kutyákat. HB-nek Dzsúz segít a pakolásban, amikor Rémrendes odaér. Mindketten Jaxy emberei, de nem úgy tűnik, hogy közelednénk a leszámoláshoz, amit az elnök annyira szeretne.

vlcsnap-2015-07-02-10h47m30s104.png

Tigris egyből előkapja a pisztolyát, ahogy a telepre érnek, de gyanús neki, hogy se egy kennel, se egy kutyaugatás. Mire megfordul, Jaxy már ráfogja a pisztolyt, hogy lefegyverezze. Tigris nagyon nem érti, mi folyik itt, amíg fel nem bukkan Pápa Rolls Royce-a. Az elnök a szerződést szeretné mielőbb látni, de közben az ő pisztolyát is elveszik, nehogy valami rosszban sántikáljon. Megkapja, amit akart, majd jó tanácsként odaveti, hogy az épületben nyírja ki Tigrist, mert látott több kirándulót is idefele jövet, és azt senki sem szeretné, ha meghallanának valamit. Jaxy levágatja Tigris felvarróját, aki cserébe le akarja köpni. Pope két emberrel viszi be az épületbe, ami el is indítja a B tervet: Jaxy előkapja az epizód elején a motorba rejtett pisztolyt, lelövi a fickót, aki rá figyel, majd a garázsba rohanva lelövi Pápa két másik emberét is. Tigris nekiront Pápának, aki így elejti a fegyverét, Jaxy pedig gondoskodik róla, hogy ne ugráljon. Eloldozza Tigris kezeit és átadja neki a pisztolyt, hogy kinyírja azt, aki megölte a lányát. Tigris meg is teszi, de utána egyből kiakad, hogy miért nem tudott erről az egészről. Jaxy szerint Pápa rájött volna, hogy valami nem oké, az viszont csak mázli, hogy nem lőtték le egyből, ahogy beléptek az épületbe. Ahogy kezd megnyugodni Tigris, akkor látja, hogy Hellboy pisztolyával lőtt, nyilván nem véletlenül…

vlcsnap-2015-07-02-11h02m58s163.png

A zsaruk egyből fülest kapnak arról, hol találhatnak épp egy hullát, majd amikor odaérnek a helyszínre, Jaxy azt is elmondja Teddynek, hol találja a gyilkos fegyvert. Ügyvédnő a kórházban közli Dokinővel, hogy nem tud többé vallomást tenni Otto, majd átadja az életbiztosításos és egyéb papírokat, de azok csak akkor lesznek érvényesek, ha Jaxy is aláírja őket. Dokinő olvasatlanul írja alá őket, Jaxyt majd ő elintézi. HB és Dzsúz végre kicsit komolyan is beszél a búcsúzkodás közben. Előbbi elmondja, hogy tudja, hogy megtalálta a papírokat a szellőzőben, és megérti azt is, hogy Jaxy kényszerítette ebbe az egészbe, de megbocsát neki. Dzsúz könnyes szemmel öleli meg, és mondja, hogy fusson, ha kedves az élete, de már késő: a zsaruk jöttek, hiszen Hellboyhoz van bejelentve az a fegyver, amivel megöltek négy embert nem is olyan rég. HB alibije nem túl erős, otthon volt, kérdezzék csak Rémrendest. Dzsúz még talán bele is ment volna ebbe, de nem az öreglány, aki azonnal rákezd, hogy egy kis időre elment HB, hogy elvarrjon pár régi szálat, de ő nem is gondolta volna, hogy ilyet tesz. HB-t letartóztatják, Rémrendesnek viszont ezt az őrsön is el kell mondania. Ő fellélegzett, Dzsúz viszont összetörve rogyott a fal mellé.

vlcsnap-2015-07-02-11h14m00s126.png

A lakóparknál Jaxy és Augusztus vitatják meg, mi is történt. Utóbbinak megerősíti a rendőrség, hogy HB ujjlenyomata volt a pisztolyon, Jaxy meg azt bizonygatja, hogy semmi köze ahhoz, ami történt. HB biztos követte őket, majd amikor ők meglátták a kocsikat és leléptek, magánakcióba kezdhetett. Augusztus viszont utánanéz a nyomozásnak, és ha nem oké, amit a rendőrök csináltak, annak csúnya vége lesz. Jaxy még le sem lépett, Augusztus már az embereit hívta, hogy valaki nyírja ki HB-t még a kihallgatás előtt, de iziben. Jaxy Dzsúzzal is leül, hogy elmondja neki, mennyire büszke rá. Tigris már a megmentett kutyával játszadozott vidáman, ő is rendben. Az elnök végül az asztalfőnél pihent meg, ahova Elvis követte: tudja, hogy ő intézte el HB-vel a dolgokat, de Jaxy gyorsan tisztázza, hogy tartotta a szavát, ő semmit nem tett az öreggel közvetlenül. Elvisz szerint itt lett volna az idő, hogy végre más legyen, mint Hellboy, de Jaxy szerint talán nem is különböznek annyira. Hát igen, ez az évad erről szólt.

vlcsnap-2015-07-02-11h19m29s88.png

Rémrendes mindent elmond Stricinek, hogy így, tiszta lappal kezdhessenek bármibe, de a férfi szerint még nem képes megadni neki, amire vágyik. Rémrendes viszont nem szerelemre vágyik, az csak a férfiaknak kell, a nőket akarni kell. Tudják, hogy kemény lesz a jövő, de legalább együtt vágnak bele. A romantikát Jaxy szakítja meg, ez viszont már tiszta üzlet. Strici oda akarja adni neki a Dantétól szerzett pénz felét, de az elnök nem fogadja el, ez a fizetség, amiért megmentette exdrogost Galenéktől. Azt is hozzáteszi, hogy itt az ideje, hogy Strici megvegye azt a farmot végre, majd ő rendezi a dolgokat. Strici viszont kettőt üzletet ajánl: ha Jaxy kiszáll most, hogy végre minden rendezve van a kartell és a szövetségiek felé, akkor ő is megy a farmra. „Jóéjt”, mondja Jaxy, amit simán vehetünk egy nemnek.

vlcsnap-2015-07-02-11h26m23s136.png

Otthon a rakás papír várja Jaxyt, amit alá kéne írnia. Dokinő nem kockáztatott, Thomassal a karján várta férjét, nehogy valami olyat tegyen, amit nem kéne. Jaxy persze nem érti, miért exdrogost jelölte meg gyámnak, aki Dokinő szerint a legjobb választás, és nem kellett volna rátámadnia a minap. De ez még csak a kezdet: Dokinő megy Oregonba, viszi a gyerekeket is, két hét múlva kezd. Ha Jaxy szereti őt és a srácokat, akkor megy velük, mert ha maradnak, akkor olyanok lesznek, mint akiket a legjobban utálnak, a gyerekeik pedig ugyanazokat a hibákat élik majd végig, amiket ők is elkövettek. Mielőtt választ kapna, kopognak az ajtón: Teddy jött, de nem HB ügye miatt, hanem hogy letartóztassa Dokinőt gyilkosságra való felbujtás miatt. A nő egy pillanatra remegve zokogni kezd, de ahogy elvezetik, keményebbnek tűnik, mint Rémrendes valaha. Ez már a záró montázs kezdete: Elvis levágja az alelnöki felvarrót, Tigris a kutyával pihenget, Strici egy puskával az éjjeliszekrényen készül lefeküdni, HB-t viszik a börtönbe, Dokinő a rendőrautó hátsó ülésén figyelte, ahogy Rémrendes odaért, Jaxy pedig a kettétépett papírok fölött ül Abellel az ölében. Rémrendes odaér, hogy fiával legyen: újra ő a Királynő Charmingban.

vlcsnap-2015-07-02-11h35m35s24.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása