Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nagypályások 1x02 - Ennél drágább autó nem volt?

2015. június 30. 09:00 - _lovas_

Múltkor ott hagytuk abba, hogy az ész nélkül költekező NFL-játékosok életét egyengető Spencer kiapasztotta a számláját, mert kölcsönadott az újonc Vernonnak háromszázezer dollárt, hátha sikerül meggyőzni, szerződjön le az ügynökségéhez. A játékos szavát adta, Spencer örült, de mozijegyre se maradt pénze. Bezzeg most ott nyomul az új kockás öltönyben az irodában, az öltöny feszül mindenhol, ahol kell, melegítőben mégsem lehet tárgyalni az ügyfelekkel. Épp a nője nagyanyjával smúzol, a mami kedvelte Spencer játékát, de szerinte jól járt a Dolphins, hogy elcserélte anno két másik játékosra. Spencer arcára fagy a vigyor, jókor jön a főnök Joe. Sürgős dolguk van, tele a hülyegyerek Ricky múltkori balhéjával a Youtube. Joe valójában nem erről akar beszélni, mert fentről továbbra is megy a cseszegetés, Spencernek végre hoznia kéne a pénzt az ügynökségnek, nem csak az öltönyeivel villogni. Ja, amúgy a mai kockást nem a boltban vette, csináltatta magának. Ekkora emberhez biztos jó sok anyag kellett. Spencer előáll a jó hírrel, megegyezett Vernonnal. Joe majdnem összepisálja magát örömében, puszilgatja Spencert, hozza a piát, testi szerelmet ajánl, már épp kezdene nagyon kellemetlen lenni a szituáció, ezért Spencer nyugalomra inti, a papírokat még nem írták alá. De minden fasza lesz, nem kell aggódni. Joe rohadtul nem így látja, egy 24 éves félig gyerek játékossal egyezkednek, aki minden szart megvesz a haverjainak. Megyünk tovább: Ricky otthonról éppen a Ferrarijához siet, hogy odaérjen a Dolphins-edzésre, ha már a múltkor elszúrta a bemutatkozást. A csaja még visszahívja az ajtóból, hogy megajándékozza egy fuxszal. Aranyláncon lóg a tizennyolcas szám, nagyon csecse. A tizennyolcas volt Ricky mezszáma középsuli óta, mágikus ereje van, és a csaja még azt is megbocsátja neki, hogy a múltkor félrekúrt, de nincs több esély. Ja, a fuxot Ricky bankkártyájával vette. 

ballers21.jpg

Spencernek is melózni kell, kimegy Vernonhoz az edzőtáborba, ott van a játékos egész kompániája a pálya szélén: csajok, család, haverok, régi szomszédok. Az mondjuk nem nagyon izgatja őket, Vernon mit össze szenved óriási abroncsokat a pályán. Hadd izzadjon, lesz mit költeni. Spencer nem sokáig feszíthet az új öltönyben Vernonra várva, jön Reggie, a focista fontoskodó haverja és önjelölt pénzügyese, hogy kérdőre vonja Spencert, mit lebzsel itt. Spencer legszívesebben lecsapná a gyereket, ám felbukkan Vernon anyja, hogy összepuszilja, és megígérjen egy közös ebédet Vernonnal egy flancos helyen. Senki más nem lesz ott, ezt is megígéri. Reggie kifelé menet azért még beszól Spencernek, hogy csak ne intézkedjen a háta mögött. És Jasonnal, az ügynökkel intézhetnék már az új szerződést a Cowboysnál, mert fogy a lé. Mármint Vernoné, de úgyis egy kasszából élnek. Kicsivel később Jason azon van fennakadva, hogy Vernon mamája drága éttermekbe beszél meg találkozókat, miközben Spencert húzzák le háromszázezer dollárra. Mellesleg elég nagy hülyeség volt Spencertől, hogy kölcsönadott, ezt nem győzi hangsúlyozni. Elmerengenek a régi szép időkről, amikor Spencer is hülye volt, és akkora akváriumot vett, hogy cápákat tarthasson otthon. De nincs idő sokáig bájologni Spencerrel, repülnie kell Dallasba, hogy kicsikarja Vernonnak azt az új szerződést.

ballers22.jpg

Ricky közben már száguld a Ferrarival az edzésre, öt perccel korábban megérkezik, mintagyerek. Spencer játékosmegfigyelő haverja, Larry, aki összehozta a szerződést, megdicséri, milyen jól viselkedik. Ricky tényleg elég faszán érzi magát, csillog a szeme, süt a nap, újra edzőtáborban van, bár nem olyan mezszámot kapott, mint szeretett volna, de majd elintézni. Vagy várjál már, mégsem. Ott jön egy másik elkapó a tizennyolcasban, ráadásul népszerű. Ricky csendben őrjöng, a labdákat azért elkapja, nem ejti el őket, de akkor is, ez a faszi az ő számában nyomul a pályán, ez nem maradhat így. Közben Jason rázós repülőút után megérkezik Dallasba, egy bárban zabálják a csirkeszárnyat a cowboysos csávóval. Az ügynök előáll a helyzettel: kéne egy új szerződés, lehetőleg minél több garantált pénzzel, és akkor biztosan marad Vernon. A cowboysos csávó is bírja Vernont, bár szerinte van nála jobb a posztján a ligában. Jasonnak nincs más választása, kezdődhet a nyomasztás. Ha nincs új szerződés, a játékos jövőre dobbant. A cowboysos csávó nem örül.

ballers23.jpg

Spencer arca is elég gondterhelt, amikor a bankból hívják, még szerencse, hogy kéznél van a fájdalomcsillapítós doboz. Kimerült a kerete, azt akarja tudni a banki ügyintéző, hogy nem akar-e áttenni egy kis pénzt a másik számlájáról. Hogy mi? Van másik számlája? Mi akkor örülünk így, amikor az ősszel előkerülő télikabát zsebében találunk egy kimosott ötszázast. Mondjuk Spencer helyzete se javult sokat: másik számláján háromezer dollár van, ez kétnapi költőpénz az ilyen magas élettel. Azért még megkérdi, van-e esetleg harmadik számlája. Csak szeretnéd, Spencer. Drága autókból nem elég, úgyhogy megnézhetjük, ahogy a visszavonult Charles a kereskedésben már keni-vágja a szakmát, a drága verdákat taperoló srácokat rutinból zavarja el, amikor megint betoppan a játékosügynök Larry. Autót akar venni, jó nagyot. Charles rábeszéli egy annál is nagyobbra. Közben Larry azzal tömi a fejét, hogy túl hamar vonult vissza, használhatnák még a pályán. Charles azt kamuzza, hogy élvezi a civil életet. Maga se nagyon hiszi ezt el. Legalább Larry megveszi a böhöm nagy autót.

ballers24.jpg

 

Az edzésen Ricky nyomja a dumát a tizennyolcas faszinak, hogy ne legyen már szemét, adja oda neki a számát. De mondhat bármit, a mezszám nem eladó, negyven rugóért meg a vadiúj fuxért sem, ő itt az újonc, szóval senkit nem érdekelnek az óhajai. Ezalatt Spencer és a főnök Joe megérkezik a méregdrága étterembe, ahova Vernon mamája megbeszélte a találkozót. De lám, Vernon nemcsak az anyjával jött, ott az egész brancs: rokonok, haverok, barátnők. Két pofára zabálják a rákot, isszák a pezsgőt, lengetik a drága cuccokat. Spencer már kezdene beszélni az üzletről, amikor Reggie szétszór egy köteg pénzt, mint bolond a lisztet, és bulizenét kér a zenekartól. Mindenki néz az étteremben, hogy ki ez a proli, és Spencernek meg a főnökének is nagyon tele már a töke, cirkuszban érzik magukat, olyan is a hangulat. Szerencsére megcsörren Spencer telefonja, Jason, az ügynök hívja. Reggie egyből felugrik, hogy mi a helyzet. de a még mindig szörnyen nagydarab pénzügyi tanácsadó nem akarja, hogy kihallgassa a beszélgetést. Pláne, hogy közben kiderül, nincs új szerződés a Cowboystól. 

ballers26.jpg

Szegény Charlest meg sikerült teljesen behülyíteni a visszatérős dumával, otthon vágyakozva Megatronról olvasgat a sportújságban, a tévében megy a tenisz. Aztán hazajön az asszony, úgyhogy az újságot elrejti, és előveszi a Hogyan legyünk jó autókereskedők könyvet. A nő persze észreveszi, hogy Charles maga alatt van. Charles úgy próbálja felvezetni a játék hiányát, hogy túlsúlyos. A nője megnyugtatja, hogy nem dagadt, csak masszív testalkata van, és ő imádja a testét, bele is melegednének, amikor összetörik alattuk a nappaliban a bútor. Hát, ettől nem lesz jobb kedve szegény Charlesnak. Hazaér Ricky is, a nője festeget, ő meg bemegy depizni a trófeatermébe, ahol Jézus mellett ott díszeleg a falon a tizennyolcas meze még régről, teljes az apátia.

ballers25.jpg

Az étteremben még mindig megy a buli, locsolják a pezsgőt, és Spencer beszélni akar Vernonnal, de lehetőleg úgy, hogy Reggie nem liheg ott a nyakukban. Reggie rinyál, de a mama meg Vernon is lekussoltatja. Spencer a parkolóban előadja, még nincs új szerződés, Vernon aggódik, hogy nem lesz elég pénze. Az empatikus Spencer jól tudja, milyen ez. Újra elmeséli, hogy amikor ő profi lett, a fél állam tartotta markát, aztán jól megszívta, mert mindig mindenki többet akart. Ideje lenne, hogy Vernon észrevegye, csak a vérét szívják. Bízza csak rá magát, és majd kezeli a pénzügyeit, Reggie-nek meg majd találnak majd valami helyet. Például Tahitit. Spencer előveszi a szerződést, végszóra megjelenik az irritáló Reggie is. Vernon ragaszkodik hozzá, hogy a haverkájának legyen beleszólása az ügyekbe. Spencer belemegy, és olyan jó ügynök, hogy toll sincs nála, amivel aláírják a szerződést, az egyik parkolós sráctól kell kérni, tiszta ciki.  

ballers27.jpg

Vernon leszerződik, aztán a vihogó Reggie-vel az oldalán a legújabb McLarennel elhúznak a helyről. Nem kell aggódni, csak lízingelték. Spencer odanyomja a főnöke kezébe a szerződést, nem kell majd éhezni, és a fájdalomcsillapítós dobozt sem kellett túl sokszor meghúzni. A főnököt meg ki lehet röhögni, hogy pont ugyanolyan béna autóval jár, mint Peyton Manning a reklámokban. 

Címkék: nagypályások
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.07.01. 13:05:42

@Estevez atya: igen.

a zenéje tetszik eddig a legjobban.

Még 1 részt kap aztán lehet, hogy kasza, pedig Rock nagy kedvenc.

anima_trix 2015.07.07. 09:39:40

huh, huh, huh, meseszép...
süti beállítások módosítása