Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x70 - The Final Countdown (18+)

2015. május 30. 12:44 - sixx

screen_shot_2015-05-30_at_10_52_25.png

Naszóval a vége. Ez most nem lesz egy hagyományos, rendes hogyvolt, mert az élő kibeszélőben mindent kitárgyalt a kedves-lelkes közösség és a visszajáró trollsereg, amit gondolt, szóval minek. És őszintén szólva kibaszottul el is fáradtam már, jó lesz már egy olyan reggel, amikor nem Péter fejével vagy a Berkin feszülő izompólóval kelek. Ja, apróság: Berkin nem áll jól a zakó, legalábbis nem az, amit nem rá szabtak. Apróság tudom, csak gondoltam, szólok.

A reggeli most TELJESEN SPONTÁN ÉS NEM FELSŐBB UTASÍTÁSRA úgy néz ki, hogy Loki és Peti pakolja össze a csajoknak. Mármint a saját csajaiknak persze, nem mindenkinek, Gyula meg Bence viszont szarik az ilyesmire, nekik nem kell puncsolni már senkinek, mit dob el Snezi? A sminkkészletét? Jó, mondjuk azzal a dobozzal ölni lehet, de akkor is. A reggelit beviszik a csajoknak, örülés, zabálás, Laura feje így reggel, smink nélkül tök aranyos. Barbié nem, sajnálom, anyukám azt tanította, mondjam ki, amire gondolok.

Zene van, lassú headbang és mutogatás, majd Péter, Gyula és Nóri a reggelizőasztal mellett értenek egyet abban, hogy ha a döntőben jut Péter és Laura, a kérdés nem az, a csaj dobja-e a golyót, hanem az, hogy mikor. Nagyjából én is így gondolom. Péter érthetően gondterhelt, ehhez a kontraszt a láthatóan összhangban levő Loki-Barbi-páros, ahol láthatóan minden a legnagyobb rendben, és csak azért nem arról beszélnek, hogy mire költik a tízmilliót fejenként, mert nincs időgépük és nem tudják, amit mi igen. Snezi megkapta az oldalcsöcsöt villantós úszódresszt, és ha már így alakult, magára rántja, és Barbit gyúrja egy kicsit a mödansziéban, te, hajítsad el. Mert Snezinek pénz kell, és úgy számol, hogy majd neki is jut, ha valaki dob. Ez lehet gusztustalan, szerintem életrevaló, viszont a nyomulás mértéke már-már zavaró mértéket ölt. A dressz épségét veszélyeztető, kőkemény mellbimbók később Lokit is megtámadják, de Lokinak van annyi esze, hogy csak semleges válaszokat adjon annak Snezinek, akit 3 hete a retkes kurva anyjába zavart el.

Löevél, a visszatérők menjenek a picsába de hirtelen, jön a takarítószemélyzet, a következő évadot forgató szlovén stáb már a kertben, mozgás, mozgás. Snezi egy oldalcsöcsöt még ad nekünk utoljára, danke. Az ismét kissé üres hotelben Laura game mode-ra kapcsol, és azt magyarázza Péternek, hogy nem dobná el a gömböt, sosenem, esküszik. Péter fejét le kéne fotózni és a világ összes értelmező szótárába beragasztani a szkeptikus szócikk mellé. Barbi elérzékenyül egy kicsit, de nem sok ideje van erre, mert jön Zoë utolsó levele, Péter meg felolvas, búcsúzzatok mostan, ideje eltakarodni innen. Bejárják a hotelt, minden szobától elköszönnek, üvöltenek egy kicsit, puravida, yeeeee, Laura meg a függőágyba utoljára belefekvő Barbit kiborítja szépen, mármint nem szóval, hanem tettel, és lehet összepakolni.

Na, döntő, első kör. A két pár széken, a négy visszatérő oldalt, Snezi mellei megint külön életet élnek, Gyula haja meg olyan sztájlingot kapott, hogy beszarsz. Az időhúzással most nem foglalkozunk, mármint a játékosok bemutatkozó kisfilmjével és azzal, vajh mi valósult meg abból, amit ott mondtak, mindenki hazudozott és átbaszott mindenkit, mert ezt ebben a játékban így kell csinálni, csak éppen lehet ezt úgy, hogy ne sértsünk meg mindenkit, meg úgyis, hogy rühelljenek - erre épít a Survivor és a Big Brother végjátéka is, nem a néző dönt, hanem az a sok szerencsétlen, akiket te hajítottál ki a hotelből. Itt szimpátiszavazásnak hívják a dolgot, és az első körben 2-2 lesz, mert Snezi és Gyula Péterék, Nóra és Bence Lokiék mögé áll, Bence pedig kijelenti, hogy volt egy olyan pont, amikor majdnem leszakította Loki fejét, hogy belehányjon a tüdejébe, de visszafogta magát.

Holtverseny esetén nem iszapbirkózás vagy célbadobás dönt (pedig), hanem újabb három exlakó, Marianna, Orsi és Patrik, de ezen szemmel láthatólag senki nem csodálkozik, még Laura sem. Péter szerintem már itt tudta, hogy baszhatja a dolgot, de reménykedett, egészen addig joggal is, míg Mariann beállt mögéjük, Patrik meg a másik odlalra, hiszen Orsi Loki spanja volt, és a várakozásoknak megfelelően be is áll mögéjük, bár játszásiból (utasításra?) úgy tesz, mint aki hezitál. Azaz a nyertes pár Loki és Barbi, gratula nekik, mert valóban jól játszottak mindketten. És ezt most képregényben is:

page_1.jpg

page_2.jpg

page_3.jpg

Na, jön az igazi döntő, amiben Loki és Barbara Az Egymás Iránt Érzett Hűség Aranybúl Faragott Gombócát markolássza, és egymásnak háttal lépegetnek előre egy kifutón (amit baszki, nem tudtak úgy megcsinálni, hogy a lépcsőhöz érve ne bukjon hasra Barbi) ami mellett karók vannak letűzve pénzösszegekkel. Berki pakolja a lovettát kétmilliónként, ha valaki elhajítja A Bizalom Nemesfémmel Futtatott Golyóbisát, akkor viszi a lóvét, és a maradékot annak adja, akinek akarja, kivéve a párját és Berkit. A bevonuló Lokiékat Laura olyan fejjel méregeti, mint aki abban bízik, hogy ott kap valamelyik infarktust, és akkor ő léphet a helyükre a láztól tántorgó Péterrel, és amint Berki letesz kétmillát az asztalra, máris hajít, de akkorát, hogy kelléket majd valahol Mexikóban halásszák ki.

Nem így lesz. Lokiék lépkednek, és ugyan van vagy két pont, amikor azt hittem, hogy Barbi óllint mond, de nem, kibírják, tízmiska fejenként, nem rossz ennyi melóért. Gratula.

 

És akkor most mondok köszönetet a kitartó figyelemért, jól esett, és jókat röhögtem a kommenteken, a közösség nagyszerű volt, és kurvára sajnálom, hogy hétfőtől elmentek innen, de ez van. Egyelőre nem látom a következő ilyen műsort még magam előtt, illetve gondolkodom az RTL II-re érkező Szelfin, ami dettó napi, viszont sokkal, de sokkal komolyabb, talán nem ártana belevágni, meglátjuk. Aki szereti a sorozatokat, az maradjon, mert sok mindenről írunk, kurva jó posztokat, tessék olvasni őket, kommentelni és vitatkozni, kritizálni és dicsérni, ahogy tetszik. Még egyszer: köszönöm, hogy itt voltatok, és Gézának is a beugrást. Egy összefoglaló poszt még lesz jövő héten, de ahhoz idő kell, ne tessen sürgetni.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ÉH3sZ 2015.05.31. 13:23:59

@Szent Borzadály: Köszi, de ebben önállóak vagyunk:)

@fosch9: :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.31. 13:47:42

Ahogy látom Lokátor vagy nem írhat még, amig nem kapja meg a pénzt csendespihenő van a szerződés szerint.... vagy valóban le se ... minket. Eddig azért elég gyorsan reagált Instán, most meg semmi. Mindegy, ez van.

kontratenor 2015.05.31. 14:44:21

Jaj, köszönöm a posztokat és a társaságot.

Veder1 2015.05.31. 15:05:27

@beacska: a Pápa meg Bigfoot az elsőből, ők elég összemelegedtek. Mondjuk ott inkább a csaj gondolta komolyan.

beacska 2015.05.31. 15:28:10

@AkkorlegyenPtr: és főként @fosch9:

Fb-n válaszolt nekem :

"Beàcska!!!tartottad bennem a lelket.nèha amikor kamilla123 irt, kiborultam,de The mindig megvedtel.Koszonom!!!
Alap hogy vissza igazollak!!:)"

bocs, Loki, EZT muszáj volt kitennem!!

KIRÁLYNŐ VAGYOOOOOK!!!

beacska 2015.05.31. 15:30:44

@Vödör: :DDDD ha Krisztára és Danira gondolsz, én is gondoltam rájuk (később ők együtt is éltek), csak nem akartam beírni, hátha másnak eszébe jutnak (kedvenceim voltak, és vannak a mai napig is...Kriszta elragadó nő)

ÉH3sZ 2015.05.31. 15:31:56

@beacska: Akkor ez F9-nek még jobban szól

2015.05.31. 15:42:49

@beacska: fúúúú most esz a penész irigységből :)))

2015.05.31. 15:47:11

@ÉH3sZ: nem vagyok megemlítve

beacska 2015.05.31. 15:48:54

@ÉH3sZ: nem, EZ nekem szól, F9 majd szerez magának saját dicséretet ;)...EZT nem adom, ez az enyém :D

beacska 2015.05.31. 15:49:48

@Szent Borzadály: látod, látod...aki mer, az nyer, aki merít, az nyerít ;)

Mók_Ica 2015.05.31. 15:58:48

@beacska: ééééés, a sörözést írtad neki????? :)))) mit válaszolt arra???? mentek??? :)))

beacska 2015.05.31. 16:00:14

@Mók_Ica: nem, nem írtam. a sörözés a Fan Klubnak szól, nem nekem egyedül

Mók_Ica 2015.05.31. 16:02:00

@beacska: igen, arra gondoltam, hogy a fan club nevében írtad-e neki?

beacska 2015.05.31. 16:04:12

@Mók_Ica: jaaa, úgy sem. úgy is látta itt. ha akar reagál rá...nem akarok erőszakos lenni:

LOKI!!!! SÖRÖZÉÉÉÉS!!!

;)

Mók_Ica 2015.05.31. 16:06:54

@beacska: olvas most is?

ha igen, akkor a legnagyobb fanjának is üzenhetne..... Loki, fosch9-es kapott hideget-meleget, mert foggal körömmel, teljes mellszélességgel állt ki melletted :))) még az avi-ja is te vagy :))))

2015.05.31. 16:13:18

@Mók_Ica: +sok++++++++

@beacska: HAJRÁ BEÁCSKA!

Mók_Ica 2015.05.31. 16:15:24

@Szent Borzadály: mi meg isszuk közben a rosénkat :))) kocc-kocc, egészségedre kiskrokim :)

@ÉH3sZ: :))))))

,, 2015.05.31. 16:33:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszönöm, nagyon kedves vagy, én is várlak majd a vv8-ban:)
@CheTamás: ez zseniális volt, gratula!
@beacska: kamillát így kiemelte:) én egyszer beírtam h sunáznám, remélem az is jól esett neki:DD F9nek is jár a kredit valóban.
A közös sörözésen meg érezzétek jól magatokat:) sok sikert kívánok neki!
@mindenkinek: sziasztok, köszi a közös tematikázást.

2015.05.31. 16:36:52

@foxglove (F6): igen azokat többször kiemelte akik támadták :D de az ilyen kikényszerített köszönet az már tudod milyen :D
csatlakozom, viszlát mindenkinek :)

,, 2015.05.31. 16:41:56

@fosch9: még várd ki, csalódnék benne ha rólad elfeledkezne. megyek Aquariust nézni (mulder ügynökkel és charlie mansonnal) Privi meg vmikor most elég fos kedvem van.

beacska 2015.05.31. 17:03:33

@fosch9: nem is többször...csak kamillát...

2015.05.31. 17:09:04

@beacska: nem erre gondoltam hanem a ronni esetre mindenesetre én ezt itt lezárnám :)

Veder1 2015.05.31. 17:22:14

@beacska: igen, igen, a második évados Noémi mellett ő tetszett a legjobban

Berborosz 2015.05.31. 17:33:49

Én pedig - innen is - Barbarának gratulálok!

AkkorlegyenPtr 2015.05.31. 19:49:37

@beacska: Sztár lettél :)
Kösz, hogy beposztoltad ide és megosztottad az infot.

Ráday u. Costa Rica söröző?
Dembinszky u. Éden söröző?

melyik lesz?

beacska 2015.05.31. 21:19:22

@AkkorlegyenPtr: hááát, hiába jelölünk mi itt ki bármit is, h a "sztárvendég" nem jelenik meg...biztos utálja a sört, azért nem reagál

LOKI!!!! HOL SÖRÖZZÜNK???

2015.05.31. 21:42:11

mocskosul off lesz és előre is bocs

de alekosz... magán hagyta a fehér atlétát a rok and roll póló alatt
és esőben is mossa az ablakot :DDD

fosch9 (törölt) 2015.05.31. 21:44:53

@fosch9: *rock

fosch9 (törölt) 2015.05.31. 21:50:29

@beacska: neeehem csak figyelem mit ad elő :D

anonymand kommentelő 2015.06.01. 09:27:50

@beacska: Ahol akartok. És érezzétek jól magatokat!
LOKI

kszanaksz 2015.06.01. 10:16:10

Ekkora lemaradással talán senki nem szólt hozzá, megnéztem a döntőt (még aznap), a végén a gömbsétánál volt izgalom, de egyébként kb. olyan volt az is mint a teljes évad. Az legalább jól alakult, hogy egyik sem dobta el.
Egyvalamiben volt hiányérzetem, a döntő utáni éden éjjelben ott volt Peti meg Loki, valamiért azt láttam, mintha Peti megdöbbent volna kicsit Cintián és nagyon hiányzott még egy utolsó "riportszobás" jelenet, ahol Peti elmondja Cintiáról, hogy teljesen agyhalott a nő és sose gondolta volna, hogy így lehet műsort vezetni, olyan, mintha egy plüssgőtének kiszedték volna a szivacsot az agya helyéről és feltöltötték volna tutti-frutti szörppel. (És itt vége a műsornak, stáblista.)

Bujumburi 2015.06.01. 10:21:07

@kszanaksz: :') Én is most hallgatom éppen ezt az utolsó ÉÉ-t, katasztrófa az egész...
de a legkomolyabb az volt, hogy Barbara, tőled most elköszönünk, Loki te maradj még. :D Ez a szerkesztés pontosan olyan volt, mint az egész évad: FIGYELMETLEN.
Cyntike meg... hát el sem tudom képzelni, hogy ő kicsodának a kicsodája. Igaz, legalább egy jóindulatú teremtménynek tűnik, ez is valami, a fenti jellemábrázolás pedig lehet szimplán az imidzs része nála, talán tudatosan rá is játszik kicsit.

eveMarlowe 2015.06.01. 10:37:16

Köszönjük! Főleg a kitartást! :)

Bujumburi 2015.06.01. 11:04:30

Az ÉÉ végén, amikor felsorolják a szereplőket, Gábort kihagyták... és Berki rávágja, valóban, ennyien voltak összesen játékban, blabla..

anonymand kommentelő 2015.06.01. 12:07:47

@Bujumburi: Ahogy láthatod, itt is csak a lokizás megy. Barbara mintha nem is nyert volna.
Pedig - a játékban - különb embernek bizonyult Lokinál.

miciur 2015.06.01. 12:44:58

köszi sixx, végig követtelek, nagyon jó összefoglalók voltak, a képregényt ritkábbra vehetnéd, inkább írj. Kommentelni már csak ritkán járok ide, mondjuk, ha valami ordas közlendőm volt. sajnos pár hozzászólót nem kedvelek itt, ezért aztán meg kellene oldani a lehetőségét a kommentszűrésnek, illetve tiltásnak, mint a FB-on.

miciur 2015.06.01. 13:30:59

Péter simán megérdemelHETTE volna a fődíjat (akár Marcsával is, vagy egyedül eldobva a gömböt), de nem nézett elég Survivort, így elbaszta a végét, pedig 3 héttel ez előtt még simán vitte volna a díjat:) (ezért jó, hogy nem a nézők szavaznak vol. 15:))

Bujumburi 2015.06.01. 13:34:43

@anonymand kommentelő: Tényleg fura ez, Miss Demcsák Lázárral hetyegek Londonban állami pénzen Zsuzsa a Mokkában még külön be is oltotta Barbarát. Igaz Barbi a játék közepén jött be, de akkor sem igazán értem hogy nem tűnt fel senkinek, hogy a lányversenyzők összességében többen voltak 15 csaj, 13 fiú + Mariann kétszer jött be... Tehát innentől eleve nehezebb dolguk volt. Illetve, ha Barbi Peti mellett marad, nem biztos hogy Lokit választja Nóri és Bence. Ha ugyanannyi csaj jött volna be, akkor Adri és Nóri is benn marad a döntőben. ÉÉ-ben Breki kétszer is benyögött sovi poénja miszerint Loki nyerte a 20-ast, amiből felét Barbinak adja... már nem érdemelne említést se, persze én azért megemlítem, mert így kerek a TV2. :D

Bride 2015.06.01. 13:34:50

Hat ennyi volt, matol nem tudom mit fogok nezni :(
off: lattatok a reggeli Mokkaban Lokit? levagta a szakallat picire!! <3 KOSZI!

Bujumburi 2015.06.01. 13:37:05

@miciur: Elfáradt. Szerintem a kezdő szereplőknek volt ebben a szériában a legnehezebb, mert elvétve voltak igazi programok, így nagyon fárasztó volt nekik a napi alkoholizmus némi nihillel, totális apátia. Peti is elfáradt agyára mentek az emberek is, stb. Egy vége felé érkező karakternek még talán több tartaléka maradt.

AkkorlegyenPtr 2015.06.01. 13:48:57

én Barbival is söröznék :) ha ez megnyugtatja a világot.
Sőt.
Bence, Gyula, Peti, Barbi, Botox is érdekel.

A döntőben Bence volt a legkorrektebb. Ja és én is így gondolkodtam, ahogy ő :) lehet, hogy Loki köpött, de nyíltan volt genyó. Peti meg nem. Én is inkább így szavaztam volna és én sem kértem volna pénzt. Az egész, ahogy kezelte a végét szimpatikus volt.

alvito 2015.06.01. 13:49:07

Vezessük be a cenzúráááát!!!!

fosch9 (törölt) 2015.06.01. 14:20:58

@Bride: igen :D

Bujumburi 2015.06.01. 14:31:49

@AkkorlegyenPtr: Nekem is nagyon tetszett, hogy Bence végül Loki mögé állt. :D Bevallom meglepett.

anonymand kommentelő 2015.06.01. 14:35:36

@Bujumburi: Így van. És még mennyi mindent megemlíthetnénk. És még a vége után is belenyúlnak. És itt is, sokan mindent simán nyelnek, mint kacsa a nokedlit.
Annyira drukkoltam, hogy Barbi 18 millánál dobja el!

kszanaksz 2015.06.01. 14:37:19

@Bujumburi: Igen, az meglepő volt. Annak ismeretében nem, hogy láttuk, hogy Peti próbálta Bencét kicsinálni, illetve ha Bence látta volna akkor az adásokat, amikben Peti róla nyilatkozott, hogy mennyire nem érdemli meg, hogy még mindig ott van, stb... Ezzel az információval együtt már nem olyan meglepő, de elméletileg meg ezt akkor még Bence nem tudhatta volna. :-)

beacska 2015.06.01. 14:48:53

@anonymand kommentelő: hát te nagyon gyorsan lebuktatod magad, h nem is a Loki vagy...lennél következetes :DDD

Bujumburi 2015.06.01. 14:54:53

@kszanaksz: Igen, elvileg nem tudták, bár már erről sem tudom, hogy mit gondoljak, tényleg.. Orsi szövegét nem is értettem a végén, hogy miket tudott meg Lokival kapcsolatban a kiesése után? Vagy mi? ÉS egyáltalán kitől? Vagy ők Mariannal lógtak valahol a szomszédban a kiesésük után? Tiszta homály lett ez a műsor. ááá...

kszanaksz 2015.06.01. 14:59:43

@Bujumburi: Hát amilyen vehemensen próbálták állandóan hangsúlyozni a kiesőknél az éden éjjelben, hogy ők most estek ki és most értek haza, lehet, hogy úgy voltak vele, hogy ezért majd hihető lesz, hogy a kiesők a kiesésük után nézték az adásokat. Amatőrök.

Bujumburi 2015.06.01. 15:14:22

@kszanaksz: Jogos! Lehet, hogy tényleg erről van szó. Bár Barbi kettesben is rákérdezett Nórinál, hogy és tényleg nem tudtátok, hogy mi maradtunk? Mondta Nóri, hogy tényleg. Illetve Snezi belépője is elég hihetőre sikerült. Ez a sok színészkedés.... ájj. Már nem tudni mi igaz és mi nem, gondolom ez volt a cél, csak ez sajnos életre kelti a konspirációs teóriákat. :/

anonymand kommentelő 2015.06.01. 16:17:08

@beacska: Miért? Volt akárcsak egy pillanat is, amikor elhitted, hogy én vagyok?
Én csak Loki gondolatait közvetítem felétek.

Pék Sütemény 2015.06.01. 16:22:13

Hella! Most lesz végső, mindent átfogó iromány, vagy csak beszopatott a Sixx?

kszanaksz 2015.06.01. 16:31:14

@Pék Sütemény: Hol ígért még ennél is végsőbbet?

Zár Balta 2015.06.01. 16:44:15

@Bujumburi: Jó reggelt tesvéreim! Nem tudjátok ki nyerte a ÉH-t ? :)
EZ amit írtál a "rólam nevezték el a lóarcot" arcú Demcsákról azt honnan lehet tudni ?
Pletyka vagy le is írták valahol ?

Bujumburi 2015.06.01. 17:01:11

@Zár Balta: Elég sok helyen írták, de nyilván maradt a tagadás, az origósok nyomozása viszont túl jól sikerült. :) Igazából mindegy is, Demcsák nem csak emiatt lenne jobb, ha visszavenne arcból, leszállna a lóról és nem ítélkezne folyton mások felett.

Bujumburi 2015.06.01. 17:01:57

@Zár Balta: Tejóég, ez nagyon jó: a "rólam nevezték el a lóarcot" arcú Demcsák :D

alvito 2015.06.01. 18:36:46

@Zár Balta: Téged meg ki ver pofán? Végre?

alvito 2015.06.01. 18:39:25

@Bujumburi: És mikor Fletó őt akarta szóvivőnek, akkor mit írtál, hogy hol hetyegett meg kivel?

alvito 2015.06.01. 20:37:34

@nem zsákbamacska:

"az" ?

A büdös qrva, aki mindenkivel, csak veled nem?

lobbantott tsilke 2015.06.01. 20:41:59

izé... itten Söllől volt szó?

malevil2050 2015.06.01. 23:04:06

@lobbantott tsilke: Úty látom te is eltüntél,mint p sanyink a ködben.De hát ennek is vége lett nélkülünk is.Sztán mit szólsz? Itten sörözni akar a jó nép asz elgétével.hihi esz ám a függőség mijatyánkja.Nahh de ha lantyos a söl,,,,,hmm nekünk úty is jó.

Bujumburi 2015.06.02. 09:48:29

@alvito: :))) Akkor pl. megírta a saját blogján, hogy kiveszi a gyerekét a bölcsiből, mert túl sok proli van a csoportban.. :D (csak azért írtam le, hogy pc legyek.) Nem értem amúgy a kérdésed, nekem egyszerűen nem tetszett, ahogy fennhéjázva a győztesre pirított a reggeli műsorban, miközben a Demcsákot sem lehet erkölcsi piedesztálra emelni, teljesen mindegy hogy éppen merre nyal.

É2I 2015.06.02. 14:53:55

Sixx! Én köszönöm! Nem néztem, csak 1-2 percét -annyi is elég volt.
De a hogyvoltod mindig feldobta a napomat.
Komolyan meg köszönheti neked a csatorna, mert sokat tettél hozzá. (Remélem kapsz egy kis gempát is érte, megérdemled ;)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2015.06.02. 16:05:40

Nagyon érdekesnek találom Barbit, egy teljesen nyugodt, józan, értelmes nő/lány benyomását kelti, dacára annak, hogy egészen biztos vagyok benne, hogy rengeteg rémes dolgon kellett átmennie. Szóval biztos, hogy az élet rendesen alázta, megkínozta, és mégis úgy tűnik még mindig egyben van, a sérülések dacára. Szívesen olvasnék vele egy kifejezetten nem bulvár jellegű, hanem mélyebb, komolyabb interjút. Az is lehet, ezt nekem magamnak kellene elkészítenem. Mindig szolgál az élet valami meglepetéssel, amire tényleg nem számít az ember, nekem a Barni egy meglepetés.

tv2.hu/musoraink/mokka/177776_eden_hotel_barbara_vegleg_felhagyott_a_felnottfilmezessel.html

(az is érdekes, hogy ebben a tv interjúban egy kicsit inkább a tiszta úrinő tűnik valamelyest nem egészen korrektnek, mintha derogálna neki, hogy egy felnőttfilmest kell meginterjúolnia, próbálja tartani a távolságot, nehogy valami nem kívánt dolog tapadjon rá az interjú során, pl rossz aurába keveredjen, vagy nehogy ők ketten egy szinten legyenek kezelve, illetve egy "társaságba" tartozzanak.)

Magyarország előre megy? Nem, hátra! 2015.06.02. 16:33:24

@alvito: Velem sem, veled sem, kisemberrel nem.
Aki segíteni tudja a karrierjét, azzal igen. És nem számít a politikai hovatartozás.

alsophila grahami 2015.06.02. 21:03:25

kedves sixx,

a záróposzt legalább olyan jó, mint az eddigiek, és bár nekem egyértelműen a képregények voltak a kedvenceim, az írások is rendkívül szórakoztatóra sikeredtek - lényegesen szórakoztatóbbra, mint maga a műsorfolyam, nem győzöm hangsúlyozni -, egy szó mint száz, köszönet mindért, ezek nélkül az egész hóbelevanc nézhetetlen lett volna számomra, szerintem a rv2 tartozik neked... ;)) na de szumma: szép munka volt, fogadd elismerésem a kitartásodért - a vége már igen-igen idegőrlő volt szimpla nézőként is, kommentelni se volt már kedvem egy ideje, hát még ha írnom is kellett volna róla... brrrr! szóval, riszpekt, és a kommenttársaknak is köszi a sok vicces megszólalásért, üdv mindenkinek, öröm volt olvasgatni benneteket, bár csak a műsor lett volna fele annyira jó, mint itt a hangulat és minden... thx all :))

alvito 2015.06.02. 21:10:12

Hogy mi a fenét nem tudtok még belemagyarázni valakibe, akit rühelltek. "Nem tűnt korrektnek". "Derogált neki" Kinek? Mit néztek? Én meg betévedtem a "Blog Demcsákról, Amit Az Erkölcsösök Írtak" szekcióba, vagy mi? Vagy esetleg a "Barbika Nem Is Volt Pornós, Mert Négy Hónapja Nem Pornózik" szekcióba?

mercsi 2015.06.02. 21:49:11

@beacska: Láttad, hogy Loki reagált az instán a sörözésre? Sixx-szel csinált közös szelfit. :)

Gia 2015.06.02. 22:04:37

@mercsi: Kérhetnénk a képet?

beacska 2015.06.02. 22:29:51

@mercsi: nem láttam, de megnézem ;)

Gia 2015.06.02. 22:39:09

@beacska: Köszi szépen! :-))
Írja,hogy összehozzátok a sörözést..

mercsi 2015.06.02. 22:39:34

@beacska: igen, igen :) ha ír neked FB-on (ha jól emlékszem, írtad, hogy visszajelölt téged), akkor szólj, hogy mikor és hol lesz a sörözés, én is elmennék. bár nem kommenteltem annyit, mint ti fosch9-cel, de azért visszakereshető, hogy Loki-fan voltam :) szóval LOKI írj beácskának a sörözéssel kapcsolatban!!! :) :*

AkkorlegyenPtr 2015.06.02. 22:44:46

Na jól van. Kösz a visszajelzést Loki. Hozzuk össze.

AkkorlegyenPtr 2015.06.03. 07:39:44

@sixx: Így utólag... volt valaki, akinek drukkoltál? Legalább 80%-ban stimmelt, amit láttunk a tv-ben, mi pornép? Megtudtál-e valamit?

sixx · http://comment.blog.hu 2015.06.03. 08:17:39

@AkkorlegyenPtr: én Naomit nagyon bírtam, és a show-hoz kellett Loki, Pjotr, Botox és Becks is. Drukkolni nem drukkoltam, én gömbhajítást akartam, mert az good television. Egy reality műsorban ami a képernyőre kerül az a valóság egy, alaposan manipulált szelete, de ez így természetes.

AkkorlegyenPtr 2015.06.03. 09:22:37

Kösz a választ.
Sajnáltam, hogy nem volt flashback, ahogy az ÉÉ2-ben, illetve marhára megnéztem volna a reakciókat, amikor visszanézik ők is a műsort. Ki mit mondott a hátuk mögött, stb stb stb.
Ez a "most jöttem haza" meg "még nem tudom mi lesz" marhaság szerintem elvett egy jó adag élvezetet idén.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.06.03. 09:31:34

@sixx: Hogy Becks mit tett hozzá a show-hoz, azt nem vettem észre. A többivel egyetértek.

Pék Sütemény 2015.06.03. 13:23:53

@sixx: Oké, köszi. Kicsit unok visszanézegetni a kihűlt szobába, csak ezért kérdeztem. Amúgy Naomit én is bírtam. Ufó, kétségtelen, de szórakoztató. Na jó, akkor néha még felpislantok ide.

ÉH3sZ 2015.06.03. 18:34:59

@Pietrosz Abroszbatojsz: Ő volt Peti ellentéte. Nulla tematika, max. nyaralás:)

exelensz 2015.06.11. 21:23:04

Jahhh , már vége van?????? Ó de kár,elkéstem.
süti beállítások módosítása