Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény Motorosok 5x08 - Amputálás

2015. május 28. 11:00 - glaurung24

Durván ért véget a múlt heti rész, Rémrendes árokba vitte Jaxy két gyerekét: amikor kezdünk, úgy kell őket kivágni a roncsból. A nagyobb szörnybébi, Abel nincs túl jól, hordágyra rögzítve viszik el Rémrendes szeme láttára, ami őt még jobban kiakasztja, mint minket, nyilván. Jaxyék eközben azt a fickót kaparják össze, akit akkor öltek meg, amikor lenyomták őket az útról. Új világ van, Jaxy elmondja Dokinőnek, hogy egy hulla van a csomagtartóban, és mennek fel a hétvégi házba, hogy feldarabolják. Egész gálánsan csinálja, a hálóban hagyja az asszonykát és feltekeri a zenét, hogy ne annyira üssön át a fejsze hangja, ahogy lecsapják a fickó kézfejeit. A terv viszont okos, amit kezdenek velük: egy megy WalkingDeadnek, egy meg a Pápának azonosításra, ha utóbbi embere, akkor nyilván hazudni fog. Zene ide vagy oda, Dokinő nem maradhat, mert megtudta, mi lett a srácokkal.


vlcsnap-2015-05-28-07h23m18s98.png


Hellboy estéje is jól folytatódik, Dzsúz adja át a remek híreket, hogy Jaxyéket letolták az útról, Rémrendes meg kórházban van. Persze a gyerekek is, Abelt műteni kell, de ahogy ott áll a két aggódó szülő, teljesen világos, kinek mi jár a fejében: Jaxyt szétveti az ideg, hogy mi lesz a fiával, Dokinő viszont már azon kattog, hogy Rémrendes vagy ivott, vagy tépett, amikor a domboldalba ugrott a kocsival, az fix. Nem nagyon kell győzködnie az urát, de most nem ez a legfontosabb. Rémrendes is rendben, HB az ágya mellett ülve várta, hogy felébredjen. Mindenki rendben, csak egy kis vágás volt Abelen, nyugi.

vlcsnap-2015-05-28-07h28m15s251.png
Megjön a többi fiú is a kórházba, de sok újat nem tudunk meg tőlük, majd Jaxy intézi a dolgokat, aki Dokinővel Abel ágya mellett aggódik. Csakhogy odaért WD is a kért infóval, a lelőtt faszinak komoly múltja volt, úgyhogy hamar sikerült beazonosítani, de azért WD odaböki, hogy ha legközelebb ilyen van, az ujjlenyomat az üveg módszeren elterjedtebb, mint a komplett kézfej, lesznek szívesek így prezentálni ezután. Rémrendes is ébren, jöhet a nagy kérdés: ivott-e. HB vág közbe, mielőtt jöhetne a válasz, hogy ugyanúgy letolták az útról Rémrendest, mint Jaxyéket, kapóra jött a másik esti esemény, de kicsit mégis balul sül el, mert Jaxy magára veszi az egészet, minden miattuk van, ennek csúnya vége lesz, bár Hellboy azért még kiböki, miután mindenki elment, hogy nem tehetett mást, nem hagyhatja, hogy az anyját is úgy utálja Jaxy, ahogy őt.

vlcsnap-2015-05-28-07h32m19s128.png
A Seriff is előkerül, a Nomádokról szeretne infót, minél többet és mihamarább, de Elvis szerint ez azért nem olyan könnyű buli. Dzsúz próbál jó pontokat szerezni, majd ő intézkedik, csakhogy a Seriff félrehívja, hogy kiszedje belőle, amit tud. Dzsúz szerint ez nem sok, sőt, ő aztán kis hal, de rendőrünket ez nem hatja meg, bedobja megint a zsarolást, és mivel felesége gyászolása elvette az eszét, már nem nagyon érdekli senki és semmi.

vlcsnap-2015-05-28-07h36m04s81.png
Pápának sem tetszett, ahogy Jaxy az ujjlenyomatokat küldte, és pluszba még be is sértődött az alaptalan feltételezés miatt: azért, mert feka akart megölni, még nem a környék legnagyobb fekájára kéne mutogatni, inkább valószínű, hogy csak vele akartak megöletni. Pápa nem hazudik arról, ki a hulla, sőt, még segít is, odaadja az egyik osztagát Jaxyék mellé. Kicsit késve, de Strici is odaér a kórházba, Rémrendes nem kertel, be volt tépve vezetés, mint az állat, HB meg hazugsággal vágta ki. Strici bölcs, mint mindig, sosem jó hazudni, mert az később visszaüt, addig mondja meg Dokinőéknek, mi volt, amíg nem késő. A tanácsadás után élőben is összekerül a két alfahím, HB gyorsan szakít Stricivel Rémrendes nevében, aki köszöni, de nem kér az izmozásból, majd dönt a nő, halálos fenyegetés ide vagy oda.

vlcsnap-2015-05-28-07h48m16s229.png

A banda gyorsan megtalálta a furgont, amivel vegzálták őket, indul is a lövöldözés, aminek a végén egy tetőn kötnek ki, három Fiú a második feka lövöldöző ellen. Frankie bérelte fel őket, ennyi, semmi személyes, de azt ne próbálják a nyakába varrni, hogy Rémrendest is ők akarták lerendezni, azt sem tudja, miről beszélnek, becsszó. Sajna a gyilkossági kísérlet gyilkossági kísérlet, Jaxy le is rendezi, ahogy az ilyet szokás.

vlcsnap-2015-05-28-07h52m58s231.png
HB-t nagyon érdekli, mi a helyzet a Seriff és Dzsúz között, nem hagyja magát lerázni annyival, hogy a seggfej zsaru simán csak rászállt, úgyhogy Dzsúz nem tehet mást, elmondja az öregnek, hogy az apja feka volt, és most ezzel zsarolják, meg így próbálták beszervezni, hogy dolgozzon a szövetségiekkel, akik az íreket meg a kartellt is akarják, és némi infóért cserébe a klubot kihagynák az egészből. Ezért lopta el a kokót anno, amiért meg kellett ölnie Milest, de mindhiába, mert az ügy nem jutott sehová. Óriási őszinteségi roham van itt, HB is kiböki, hogy ő rendelte oda WD lakókocsijába a két Nomádot, hogy aztán kinyírják őket. Erre volt kíváncsi a Seriff, nem? Akkor mondja is el neki. Gyönyörű szövetség született itt, mindenki tiszta lappal indul, de azért inkább ne verjék nagydobra a többiek előtt, ha nem gond.

vlcsnap-2015-05-28-07h56m39s141.png
Rémrendes mehet haza a kórházból, de még elkapja előtte Dokinő és Jaxy. Előbbi tök hálás, hogy nem lett nagyobb baj, már Rémrendesnek is kínos, ahogy ölelgeti meg megköszöni, hogy vigyáz a gyerekekre. Jaxy viszont tudja, mi a szitu, próbál kis infót kiszedni az anyjából, aki nagy nehezen kitalálja, hogy sötétbarna volt a kisbusz. Ez a gond még nincs letudva, de van újabb: Stricinél Frankie akciózik, túszul ejtette a főnököt meg egy csajt, és hát nyilván pénzt akar. Ez viszont nem így megy, nem tudnak csak így kikapni kétszáz kilót az üzletből. Szerencsére Strici elég vastag, az irodájában van 130 kiló meg pár aranyóra, az is megteszi talán. A helyzethez képest Frankie elég beszédes, beköpi Hellboyt a betörések kapcsán, de arról ő sem hallott, hogy Rémrendest ki akarta kinyírni előző este. Frankie viszi a pénzt, az órákat meg a platós kocsit is, meg Sebhelyet sofőrnek, de azért búcsúzóul még combon lövi a kurvát.

vlcsnap-2015-05-28-08h03m47s64.png
Ez viszont állatira nem oké Stricivel, aki nem akarja Jaxy gondjai miatt nyelni a szart, azt pedig pláne nem, hogy mindent erőszakkal akar megoldani. Szar világ ez, HB bomlaszt mindent és mindenkit, egymást nyírják ki belülről, szálljon már ki ebből végre, de rohadt gyorsan, hiszen pont ez volt az alapterv is, amikor összeálltak. Jaxy azt hiszi, hogy megússza a nagy beszélgetést azzal, ha összekaparja Stricinek a pénzt, amivel az előbb Frankie meglógott, de már lendületben vannak, úgyhogy előkerül Rémrendes is, mármint az, hogy mi lesz vele. A nagy üvöltözés közben gyorsan kijön, hogy ótvar nagy kamu volt, hogy letolták az útról, csak nem tudta, hogy mondja meg, mi is történt igazából, mert retteg. Jaxy szerint van is miért, mire Strici iszonyat tökösen odaveti, hogy akkor most mi lesz, kiveri a szart az anyjából? Ha nincs ott Elvis, tuti egymásnak ugranak, de elmarad, Rémrendes meg Strici gondja innentől, viszlát.

vlcsnap-2015-05-28-08h27m31s98.png

Egyik balhé jön a másik után, Jaxy egyből a kórházba megy az anyjához meg a gyerekekhez, majd egyetlen szóval és nézéssel világossá teszi, hogy vége, vagy Rémrendes mondja el Dokinőnek, mi volt, vagy ő. Egy elég vad jobbegyenes a válasz, ami még talán jobb is, mint amire számítottam, simán kinéztem Dokinőből, hogy péppé veri az anyósát, aki inkább elhúz a vérbe. Frankie is benne van a szószban, összefut valami cimbijével, de nem meri kinyírni Sebhelyt, akit végül csak leüt, elviszi a lóvét és kilövi a kocsi egyik kerekét.

vlcsnap-2015-05-28-08h33m47s152.png
Elvisre hárul a feladat, hogy a kicsit cenzúrázott sztorival mindenkit gyorsan képbe hozzon, addig Jaxy a Seriffel egyeztet. Két udvariassági kérdés után a lényegre térnek: Seriffné héthetes terhes volt, de nincs nyom, amin el lehetne indulni, hogy ki ölte meg: ezek szerint Dzsúz még nem ért át hozzá. Sőt, biztos, mert bár nem mondja ki, de belengeti Seriffünk, hogy valaki együttműködött a szövetségiekkel, mert azoknak bőven volt infójuk. Egyszerű cserét ajánl fel: Frankie-ért és tettestársaiért megkapja a téglát a klub.

vlcsnap-2015-05-28-08h47m19s78.png
Jaxy és Dokinő pillowtalk közben dumcsizzák át, hogy HB állt a Nomádok ámokfutása mögött, csakhogy ezt bizonyítani is kell, hogy aztán a klub okézza le a megtorlást. Jaxynek van is már egy terve, de az valószínűleg nem arat osztatlan sikert, de hát ez van. Alvás helyett azért még átugrik a klubba, ahol HB rendezgeti a papírokat. Újabb klasszikus SOA-jelenet, ülnek tök nyugiban, ahogy Jaxy közli, hogy már mindenki tudja, kamu volt Rémrendes verziója, aki halott is már a számukra, kár volt erőlködni. Már csak HB maradt számára, de ő meg pont, hogy nem kell neki. A végére Jaxy az anyjához is elugrik, aki Stricinél húzza meg magát. A fia elő is áll a tervvel: ahhoz, hogy bizonyítsa Dokinőnek, hogy megbízható, szedje ki HB-ből a nomádos dolgokat, a betöréseket, meg hogy ő küldte rá meg Sebhelyre Frankie-t. Ehhez viszont elkerülhetetlen, hogy visszamenjen hozzá, különben a kurvák jelentik a továbbiakban a családját.

vlcsnap-2015-05-28-08h56m56s211.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása