Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x68 - Tényleg nincs Éden Hotel szilikoncsöcs nélkül (18+)

2015. május 28. 08:30 - sixx

Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba:

screen_shot_2015-05-28_at_06_04_28.png

Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul saját volt, és nem a szerkesztőké, amiért külön jár egy virtuális pacsi. Na, eleget szoptuk egymás faszát, adjunk a melónak.

Gólem a hotel előtt áll, megtelik a hotel, mondja, a lakók egykori párjai költöznek vissza, mármint nem az összes, mert akkor a mödansziéban, gumimatracon is aludnának, az meg veszélyes, mert ríszegen elalszik, belefordul a vízbe, és máris lehet magyarázkodni a hatóságoknak. A visszatérők egyelőre megfigyelnek, aztán majd belenyúlnak a játékba. Nahát.

Az ébresztő után a legfeltűnőbb, hogy a cár mintha szibériai szelek szúrását érezné az arcán, sapkában és hosszú ujjú felsőben hever a terasz hugyozásmentes részén, el is mondja a riportban az ő körmönfont körmondatos konfjában, hogy kurva szarul van, gondolom, lázas, és ezért kell 30 fokban beöltöznie. Ezek szerint nem volt véletlen a fülébe dugott vatta, valami gyulladás valamire ráment, oszt tessék, a nagymamám mindig azt mondta, hogy az ilyennel vigyázni kell, mert impotens lesz az ember tőle. Mondjuk szerinte általában minden bajnak az lesz a vége, szóval annyira nem biztos a diagnózis.

Löevél, Loki kapja, egy volt párja búcsúlevele van a keziben, tessen felolvasni, és megtippelni ki az. Ha eltalálják, ha nem, úgyis bejön, szóval lehet meredeket tippelni. Az illető sajnálja, hogy kiesett, reméli, Pornósbarbi nyer, Pjotr meg vegyen vissza az arcából. Nóri az, és két pillanat múlva be is toppan, yeeee, a szandacipője ugyanolyan, mint Pornósbarbié. Nóri nagyon vágyott vissza, és boldog, hogy itt lehet, ölelést mondjuk mástól nem kap, de a cár kever neki egy koktélt, örülhet.

screen_shot_2015-05-28_at_06_23_27.png

Megint löevél, baszki ezek így fogják szopatni Zoët, hát nem lett vóna egyszerűbb letenni az asztalra a négy borítékot? Mindegy már, Lóra olvas, Pjotr, te vagy a legnagyszerűbb ember, ez van benne, komolyan, Lórához egy szót sem, szóval Gyula lesz, a sértett videós, és tényleg, Lóra úgy ugrik a nyakába, mintha ez meg sem történt volna, de Gyulus az ölelés közben is csak Pjotr tekintetét keresi, ha van isten, valaki összevág nekem egy videót erről a férfiszerelemről a Damger Zone-ra. Gyula nem ilyen kvartettre számított, Botox hiánya meglepi.

Zoë kísért a háttérben, Pornósbula jön, Loki meg előre mondja, hogy Bence tár vissza, a levél rövid, sajnálom, hogy kellemetlen helyzetbe hoztalak, a többiek meg szopjanak le, korrekt levél, na. És tényleg Bence az, hoppácsak. A riportban aszongya, szuper élmény volt visszatérni, mert mostantól tét nékül érzi majd magát jól, azaz eddig nyomás alatt ugrált egy szál faszban a mödansziéba, mostantól azonban ennek vége, lehet felszabadultan, gátlások nékül bulizni.

Na gyön az utolsó levél, Pjotr kapja, és ugye Botox fog visszajönni, mert ki más, tegnap ment ki a hotelből, tán még a másik szálláshelyig sem ért el és már fordítják is vissza, kell a szilikon a hotelbe, tessen haladni gyors léptekkel. A levélben az áll, hogy az illető nagyon sajnálta a párját, amikor kiesett, ÉS a cárra nem tud haragudni, mert nem tartja fairnek, amit csinál, azaz kurvára nem Botox, hiszen ő soha nem kritizálta Pjotr húzásait. Adrienn és Barbi neve is felmerül, de aztán előjön Bence neve, akivel az illető majd folytatja a veszekedést, de kurvára nem, mert Snezi az (Timi közbevetése: yay!), aki egy testhez simuló, gigacsöcsöket kiemelős ruhában és húszcentis sarokban érkezik. Mindenki padlót fog.

screen_shot_2015-05-28_at_07_09_02_1.png

Kitaláltatják vele, hogy kik a bentlakók, ami azt feltételezi, hogy Snezit itthonól utaztatták ki, és nem maradhatott nyaralni, vagy csak eljátszatják vele az egészet. Nagyjából eltalálja. Odafent Lóra, aki nem ösmerte Snezit és Nóri, akit erre a pár hogyvótra nem fogok ivarozni azt találja ki, hogy csak el kéne mondani Snezinek, hogy Bencus úgy megpocsíkolta Tinát, a Hortobágy párductestű fitnesszguruját, hogy a szemöldöke is kiegyenesedett tőle. És jót röhögnek azon, hogy ebből mi lesz. Mindezt nettó egy órával azután, hogy a régiek bejöttek, bravó, szarkavarásból jeles. Ja, és headbang rulez.

lora.gif

Odalent megy a beszélgetés a nappaliban, Snezi kitalálja, hogy vannak a párok, és megjegyzi, hogy mindenki milyen faszán néz ki, harsány, és a társaság közepe egyből, érthető, hogy kitették, nagyon veszélyes lett volna a döntőben. Azt azért benyögi, hogy nem örül annak, hogy ők négyen vannak döntőben, Lóra meg azt mondja a riportban, hogy azért vannak itt a régiek, hogy megfigyeljenek.

Más gondolatom nincs. (Lóra)

screen_shot_2015-05-28_at_07_10_27.png

Nóri a szexre tereli a szót, ki dugott itt kivel? Bence aszondja, csak a bohócot fényezte, Loki vigyorog, és akkor most itt megkérdezném Patkolt Pecek Orsit, hogy volt-e valami maszatolás Lokival, vagy Milán csak összevissza beszélt, ahogy szokott? Kommentben várjuk a választ, kösz. Snezi bekérdez Bencénél, dugás vót? Vót, de nem mondom meg kivel. Pjotr nem pofázza el a Titkot, Snezi meg kínvigyorral nézi a többieket.

snez.gif

A közös tetemrehívás után Snezi munkához lát, és Lórával beszélget elsőként, mert őt nem ismeri, de elsőre jól kijönnek. A riportban Snezi megpendíti azt, ami a végjátékot érdekessé teheti: a szimpátiaszavazásnál azt is nézni fogja, hogy melyik párosnál eshet le neki is egy kis lovetta, mert ha minden úgy van, ahogy az első évadban volt, amikor Kristóf T69-ig hajította a Megbízás Aranybúl Gurított Eszközét, és Linda és Robi meg 12,5 millió forinton osztozott, akkor kurvára tematikázni kell.

screen_shot_2015-05-28_at_07_19_38.png

Miközben Loki, Gyula és Pjotr arról beszélget, hogy csak el kéne mondani Snezinek, hogy miután kirongyolt a villából, Bence máris Tinát dugta, odalent Lóra szépen elköpi, hogy Bence ugyan szimpatizált vele, de Tina nagyon behálózta, és le is feküdt Bencével. Snezi kibírta röhögés nélkül a bejelentést, bár a riportban aszongya, szarik az egészre.

snez2.gif

Odafent megy a beszélgetés az újak és a régiek között, Loki aszongya Gyulának, hogy ő ha Lórával lenne, elhajítaná a Bizalom Nemesfémmel Futtatott Labdacsát, mert nem bízik benne, Gyula meg erre aszongya, hogy na ja, ő kilencmilliónál tenné ugyanezt. Tette vóna, teszem hozzá én. Lóra egy láthatóan legalább egy számmal nagyobb bikinifelsőben Pornósbulával tematikál odalent, nem azért jött, hogy adakozzon, mondja, és ugyan nem készül árulásra, de ha úgy alakul, akkor hajít. És Porósbulának is ezt mondja, de ő azt sejti, hogy ez csak tematika, és be akarják feketíteni. Loki odafent azt fejtegeti Gyulának, hogy a csajok nem saját jogon vannak a döntőben, hanem azért, mert a faszik cipelték a seggüket be a döntőbe. Nahát.

screen_shot_2015-05-28_at_07_30_04.png

Snezi egy másik szobában átöltözik a retentő szürke-magenta cuccába, Bence meg szépen elmondja Tinát, ami annyira nem jön le jól, mert Snezi megsértődik és elrongyol, pedig annyi köze van az egészhez, mint nekem a harangöntéshez.

Este Pandora lesz, a régiek kérdeznek az újaktól. Hogy az öltözködés közben miért van Gyula kezében körömlakk, nem akarom tudni. Na, kezdjük. Lóra, ki befolyásolt Botox kiejtésében? Önálló döntés volt, nem tematikázzuk ki Pornóssal. És akkor mi most szarok vagyunk, kérdezi a cár, nem, csak gyengébbek, mert egy napja vagytok, együtt, Három az az egy, de ki számolja. És te, Pornós, azért basztad ki Botoxot, hogy megkaparintsd a cárt? Nem. És kivel lettél volna erősebb? Egyforma. Pjotr, miért kaptál rohamot, amikor kiderült, hogy Loki ki akar tenni a játékból, hiszen te is ezen munkálkodtál? Dehogyis, és sose akartam kitenni Lokit, hazudja a cár. Tematika vót! Vígszínház! Senki nem hisz neki.

Lóra, te mit tettél a döntőbe kerülésért? Hát, másfél nap alatt találtam magamnak párt, mert Nórit ki akarták baszni a többiek, de annyira nagy dolgot nem tettem, nem tematikáztam. És Botox? Jaj, mit kell ezen lovagolni? Hát, friss a seb, mondja a cár, KURVAISTEN, hogy eldobja, ha döntős lesz, a kérdés csak az, mennyinél. Lóra a kérdés mögött Snezit sejti. Joggal. Lóra, amikor Loki mellett döntöttél, aszontad, hogy olyan pár kell, aki mindenkin átgázol. Na, most szopó van, rajtad is átgázol? Hát remélem nem, de ha igen, nem fasszal, köszönöm, hogy. Ez nem Lóra estéje, na. Loki, ha lenne lehetőséged párcserére, mennél Pornósbarbihoz? Nem, mert nem bízom benne. A reakció priceless:

barb.gif

Este Loki és Pornósbarbi tisztázza a tisztáznivalót, a csaj tudja, hogy nem ellene szólt a dolog, és Loki aszongya, hogy Lóra tudja, hogy nem fogja elhajítani a Csudagömböt, Aminek Nem Tudok Már Újabb Nevet Adni, mire Pornós hümmög, hát Lóra igencsak hajigálni fog, csak győzzön Gólem elugrani előle. Na, fasza, mondja Loki. Lóra Snezinek mondja, hogy milyen gusztustalanul baszogatták a Pandorán, Snezi meg felveti, hogy mi van, ha Peti meg Loki közösen akarja megnyerni a pénzt, amit csak úgy lehet elképzelni, hogy egymás párjában azt építik fel, hogy nem, nem fogja átbaszni, és majd 19 milliónál a döntőbe jutott eldobja és risztelnek. Snezi persze nem véletlenül mondja ezt, és ez a szép ebben a játékban, mármint tetszik érteni, hogy gondolom, amikor valaki szépen az önös érdekeit nézi csak, és most éppen azért akarja folyásolni Lórát, hogy dobja el a gömböt, mert akkor neki is fog jutni lovetta. Gyönyörű, végre tényleg van valami tematika, nem csak a pofázás róla.

Még egy levél a végére, az epizód utolsó három percére retróbuli, beöltözéssel, amiben Pjotr nem vesz részt, mert fájnak az izületei, lázas, fájank a csontjai. A többieket mutatjuk, inkluding Snezi egyik csöcsét, az évadban először. Bence felmegy a buliból Snezin tanakodni, mert hát szerelmes lett, jaj.

 screen_shot_2015-05-28_at_08_15_36_1.png

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:14:01

@ThereIsNoSpoon: kocc-koccc :)))) én most bekólázok, mert testen kívüli élményt szeretnék, mint pbarbi :))))

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 23:14:11

@ZLATAN: Azért látom, igyekszel, hogy Berki nyomába érhess! :)

ZLATAN 2015.05.28. 23:14:58

@Mók_Ica: Lehet breki. Nekem mindegy kit sz@p le, csak ne engem.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:16:41

baszki...... sezlony és benő beszélgetnek..... halleves lesz a kaja, mondja benő, sezlony nem fogja szeretni szerinte.....
sezlony hitetlenkedve néz.... halleves??? jó hogy nem hangya leves..... halleves, olyan nincs is.....

és beszélgetnek tovább..... leköptem a monitoromat a röhögéstől......

Mók_Ica 2015.05.28. 23:18:33

@ZLATAN: udvarolj drágám, még :))) imádom... ahogy te udvarolsz, nem udvarol úgy senki :)))

Chuck Νorris 2015.05.28. 23:19:23

Verki: Cinti sztem neked kéne most nyitnod Viktor fele,
(norbi: a lábaddal)
:D

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 23:20:07

Nem tudom, lehet, hogy a bor teszi, de én ma néha jókat tudok nevetgélni az ÉÉ-n!

Mók_Ica 2015.05.28. 23:20:41

sezlony, bence, gyula, loki és nóri kibeszélik, hogy botox és pbarbi nem szép smink nélkül..... és most jól kibeszélik őket...... bence szerint botox baltaarcú.....

Mók_Ica 2015.05.28. 23:21:27

@ThereIsNoSpoon: a maiban vannak jók :))) röhögök én is :))))

pumácska 2015.05.28. 23:25:25

ÉÉ-n ma én is jókat nevetek. Főleg ahogy a Diktátor Brekit ekézte a pénzügyekkel. :D
Meg Gyula fürdős jelenete. :)))
Az Alekoszos műsorra én is szeretnék kommentelni. Volt itt felénk "fellépni", és kihívták rá a mentőket, mert K.O. volt. Pedig csak azért néztem az a VV-t, mert Anikót ismertem (ó, de honnan), és kíváncsi voltam, mit alakít, de Alekosz ott amilyen arc volt, most annyira le van csúszva.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:25:28

breki köszöni cintikének a műsorvezetést, cintike köszöni a tv2nek a lehetőséget..... és vége.....
holnap utsó éé... pamelával és brekivel.....

HufnágelSteve 2015.05.28. 23:25:37

Sajnos a holnapit élőben nem tudom nézni, csak utólag, de jó szórakozást!

ZLATAN 2015.05.28. 23:26:45

@Mók_Ica: Veszek neked akciós mosóport...

Chuck Νorris 2015.05.28. 23:26:53

@Mók_Ica: sztem amikor Patrik volt vendég, mindig vicces volt ÉÉ.
a játékban is ezért volt a kedvencem, bár az elején egyáltalán nem volt szimpi. mindig valami baromságon járt az agya.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:28:19

@pumácska: alekosz ott sem volt jobb..... most így utólag azt kell mondjam, hogy olivér (vagy a csatorna) nagyon jól felismerte alekosz eladhatóságát és unterman-oskodott.....
alekosz viszont nem látta meg a lehetőséget.... illetve nem élt vele a műsor után, hanem visszaélt.... igazi pöcsfej.....
vasárnap megnézzük és kibeszéljük :)))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:29:55

@ZLATAN: a mosópor uncsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

@Chuck Νorris: neki az volt a baja, hogy adrizott és így nem volt szinte játékban..... jobb is lehetett volna....

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 23:30:53

@Chuck Νorris: Mondjuk ez igaz! Amikor kiesett, sajnálkoztam is, hogy nem lesz többet vicces csirke-tánc, meg ökörködés! Nekem a tánc-stílusa jött be a legjobban!

ZLATAN 2015.05.28. 23:31:10

@Mók_Ica: Akkor egy 50kg-s virágföldet.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:31:16

@gólyamajom: sztem cintikének a cickói teljesen arányosak az alkatával .... van neki, csak kicsi :)))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:32:00

@ZLATAN: alakul...... mondjuk te fogod cipelni..... :)))

ZLATAN 2015.05.28. 23:33:20

@Mók_Ica: Teszek rá csini kis masnit is.:))

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:34:39

Mennyire érdekes, nekem meg a tengeri malacaimnak van ilyen nevük hogy Snezi, Loki, Lóra.

Persze bármelyik tengeri malacomnak több agysejtje van, mint ezeknek és a nézőiknek összesen.
Még egyszer mondom: összesen!

ZLATAN 2015.05.28. 23:37:07

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Személy szerint nagyon szépen köszönöm ezt az építő jellegű és korrekt hozzászólást! Külön köszönet jár azért, hogy a végén még ki is hangsúlyoztad.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:37:23

@ZLATAN: masnival nehezebb.... mondom, te cipeled :)

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: drágám, mi itt több diplomával rendelkező kommentelők vagyunk.... nem is értem, téged hogy engedett regisztrálni a rendszer.... esetleg a tengerimalacaid segítségével regisztráltál????

ZLATAN 2015.05.28. 23:38:45

@Mók_Ica: Persze, hogy én cipelem és előre ültetek bele virág magokat is!! :))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:38:58

@ZLATAN: látom együtt etetjük a trollt.... biztos helyesek a tengerimalacai..... sztem fogadjuk örökbe ezt a fiút :))))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:40:07

@ZLATAN: tudom, hogy nagy igényű vagyok..... de kérlek ültess a virágok mellé 3-4 tő eper palántát is :))))

ZLATAN 2015.05.28. 23:40:38

@Mók_Ica: :))) Rendben. Veszek neki gyíkos pólót is! :))

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 23:40:56

@Mók_Ica: Mondjátok meg neki, de dulván!

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Neked is nagyon szép estét! Ezért kár volt regisztrálni...

ZLATAN 2015.05.28. 23:41:06

@Mók_Ica: Ne viccelj, mindig van nálam pár tő eper...Kérned sem kell! :))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:41:26

@ZLATAN: csak, hogy ne ríjjon a kis g..ci??? :))))

pumácska 2015.05.28. 23:41:32

@Mók_Ica:
Hát lehet, tudod, az idő mindent megszépít. :) Nekem akkor bejött Alekosz játékstílusa, de azóta csak a mélyrepülés.
Kíváncsi leszek, Fridi h alázza. :)
Amúgy hajrá Nóri :D (Vagyis Loki)

Mók_Ica 2015.05.28. 23:42:44

@ThereIsNoSpoon: csakis dulván :)))) láthattad milyen dulvák voltunk :))))

@ZLATAN: ezért imádlak :))))

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:42:54

@Mók_Ica:

Ha akarod, elküldöm hozzád a tengeri malacomat, hogy korrepetáljon téged.
Vagy ha jól megfizeted, akkor elvégzi helyetted a nyolc osztályt.

ZLATAN 2015.05.28. 23:44:28

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Nem tudom honnan jössz, de itt ez nem divat. Kérlek függeszd fel a fórum látogatását, roppant kellemetlen egyén vagy. Köszönöm.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:44:45

@pumácska: igen, akkor szórakoztató volt :))) és hódos hajni hv-it sem tudom feledni róla..... pl. alekosz felvette a támadó kobra poziciót..... jövőre az elsősök róla tanulják mintázni az s betűt... :)))))

gólyamajom 2015.05.28. 23:45:12

Am Cintiben van vmi, bolond, de nem baj :D

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:46:02

@ZLATAN:

Ahogy kinéztek, nyugodtan megalapíthatnátok a bulvár élet károsultak szövetségét.
Elmentek a Kúriához, hogy mondja ki, hogy titeket kényszerített a csatorna arra, hogy nézzétek ezeket az agysejt felszámoló müsorokat.

Meg azt is mondhatjátok majd, hogy nem is volt az adásban éden. Meg hotel sem. Aztán vissza az elveszett agysejteket!

ZLATAN 2015.05.28. 23:46:36

@Mók_Ica: Remélem nem csak ezért szeretsz...

Kosztarika 2015.05.28. 23:46:59

@ZLATAN: Ki akarod mosatni a szeny-NYEST? Azt mondták a lószőr jobb nyest ellen :D

ZLATAN 2015.05.28. 23:47:52

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Köszönöm, amennyiben nincs egyéb észrevételed, úgy térj nyugovóra és ne felejtsd el bevenni az esti gyógyszert! Minden jót!

Mók_Ica 2015.05.28. 23:48:11

sixx drága, kérlek mutasd meg a helyes irányt a kijárat felé ennek a kedves fiatalembernek: @Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül:

ZLATAN 2015.05.28. 23:48:48

@Kosztarika: Volt ilyen tervem, hogy Sneci csöcse nőjön a hátadra! :)

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:48:49

@Mók_Ica:

OK, elindult a kisdisznó. Menj le a sarokra és várd, nehogy egy házzal arrébb menjen és ezzel a szomszéd ingatlanja értékelődjön fel.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:49:36

@ZLATAN: én téged saját magadért imádlak :)))) ja, és ezt a gyereket @Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: elvetetjük..... remélem egyetértesz velem

ZLATAN 2015.05.28. 23:50:13

@Mók_Ica: Nevelje fel Gólem! :))

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:50:58

@Mók_Ica:

Na most mi a bajod? Ki kellne írni egy mínusz 12-est a karikába (gy.k: 12 éven aluliaknak kizárólag), aztán még véletlenül se tévednék be ebbe az "elit" klubba.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:51:14

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: te nem tudod milyen rendezvényen vagy..... fénypostával kell küldeni a malacot.... de már nem kérem, maradjon csak veled.....

Mók_Ica 2015.05.28. 23:52:07

@ZLATAN: vagy a tengerimalaca :))))

ZLATAN 2015.05.28. 23:52:31

@Mók_Ica: Nah, én meg ezért (is) imádlak! :))

Mók_Ica 2015.05.28. 23:53:38

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: mennyé politizálni.... az jobban megy neked....szia

Kosztarika 2015.05.28. 23:54:10

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Most már tudod, hogy nem jó helyen vagy, úgyhogy tipli.

Mók_Ica 2015.05.28. 23:55:40

@ZLATAN: jó páros vagyunk.... már itt állunk a döntő kapujában..... megnyerjük :)))))

Kosztarika 2015.05.28. 23:56:10

@Mók_Ica: és ez volt az apja legéletképesebb spermája?? Milyen lehetett a többi? :o

ZLATAN 2015.05.28. 23:57:04

@Mók_Ica: Jó bizony. Ha kell megeszem a gömböt, de nem dobom el!! :)) Soha!

Mók_Ica 2015.05.28. 23:57:17

@Kosztarika: tengerimalacok lettek, hallottad :))))

Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül 2015.05.28. 23:57:49

Amúgy nekem az tetszett a legjobban, amikor Snezi kiment, de nem arra amerre, miközben Loki úgy evett mint aki nem is éhes, Lóri meg eldugta a sajtreszelőt saját maga elől és nem találta meg, a Gyula meg könyvet vett a kezébe de amikor ráeszmélt erre akkor rögtön elrohant fertőtleníteni az egész karját, Pjotr meg rájött hogy nem ide kellett volna beszivárognia hanem Ukrajnába, Linda meg Robi meg barchobázott, de ma se ért véget, mert Linda elfelejtette, hogy mire gondolt.

Én mondom, ennek a müsornak össztársadalmi értéke van. Ezek vagyunk mi!

Kosztarika 2015.05.28. 23:58:06

@ZLATAN: Peti fertőzzön meg! :D

Mók_Ica 2015.05.28. 23:58:14

@gólyamajom: :)))))

@ZLATAN: :* :* nem kell megenni, csak tartani :))))

Kosztarika 2015.05.28. 23:58:43

@Mók_Ica: Jaa, azok tesók? Azt hittem utódok, bocs :D

ZLATAN 2015.05.29. 00:00:49

@Kosztarika: Legyél Peti sapkája! :)

Mók_Ica 2015.05.29. 00:00:50

@Kosztarika: bármelyik variáció igaz lehet :))))

ZLATAN 2015.05.29. 00:01:07

@Mók_Ica: Bármeddig tartom, akár évekig is!

Kosztarika 2015.05.29. 00:01:14

@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: Nem mi, ez csak a Te zavaros elméd. A malacoktól kaptad el, vagy így születtél?

Kosztarika 2015.05.29. 00:02:18

@ZLATAN: Vót.

Snezi forgassa meg a pénzedet! :P

pumácska 2015.05.29. 00:02:36

@Mók_Ica:
Hát igen! :) Már akkor is hv függő voltam, csoda hogy csak pár hete regisztráltam.
Kellene már egy igazán jó valóságshow, de félek, a VV is csak süllyedni fog (tud még? ), és ezután a bukta után, nem tudom, h lesz-e még ÉH. (Pedig én bírnám)

Mók_Ica 2015.05.29. 00:04:16

@ZLATAN: jajjj... dehogyis kell addig..... :)))) csak amíg kipakolja breki az összes pénzeszsákot..... ha mindet elővette, akkor megnyertük és mehetünk nyaralni :))))

@Kosztarika: még jó, hogy agyhalottak a nézők, ő pedig így ismeri a szereplőket :))))

Mók_Ica 2015.05.29. 00:05:31

@pumácska: lesz istenes bencének egy párkeresős műsora és lilunak valami békítős .... remélem jó lesz és lesz hv :)))

ZLATAN 2015.05.29. 00:05:51

@Kosztarika: Vóóóóóóóóóóóóóót???????? Kiestem. Ügyes vagy Rika! Hogy áldozza fel magát érted Norbi!

Kosztarika 2015.05.29. 00:07:41

Húzok aludni, jóccakát minde(gy)kinek :)

Mók_Ica 2015.05.29. 00:07:45

@ZLATAN: azok majd csak ősszel indulnak szerintem.... addig nyári szünetet tartunk mi is??? :o

Kosztarika 2015.05.29. 00:08:38

@ZLATAN: Patrik fogja meg Mókica cicijét! ( a tiédet mégsem foghatja :D :D )

ThereIsNoSpoon 2015.05.29. 00:09:08

Bármennyire is fáj, el kell búcsúznom. :( Mindenkinek jó éjszakát kívánok! Még @Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: -nek is!

pumácska 2015.05.29. 00:10:05

@Mók_Ica:
Na, Istenes Bence adjon neked párkapcsolat tanácsot! :)
Amúgy nem tudom, milyen lesz, amilyen dilis vagyok, tuti nézni fogom. :)

ZLATAN 2015.05.29. 00:10:20

@Kosztarika: Nananana! Azt csak én olvasom, hogy breki legyen a lifecoachod!

ZLATAN 2015.05.29. 00:10:37

@ZLATAN: nem olvasom, foghatom

Mók_Ica 2015.05.29. 00:11:51

@ThereIsNoSpoon: te nagyon kedves vagy :))))) aludj jól, jó éjt :))))

@ZLATAN: még holnap itt talizhatunk :)))) addig is jó éjt tsókok :))) megyek az ágyikómba....

jó éjt mindenkinek.... :)))

ZLATAN 2015.05.29. 00:12:34

@Mók_Ica: Holnap! Jó éjt! Tsóóók!

Kosztarika 2015.05.29. 00:12:43

@ZLATAN: Állj Cintia mögé a tornasorban! :D

Mók_Ica 2015.05.29. 00:13:26

@Kosztarika: ennyire nem lehet pici cinti.....

ZLATAN 2015.05.29. 00:13:42

@Kosztarika: Szinti itt nagyon csinos :))) Ezt azért nem kellett volna...

ZLATAN 2015.05.29. 00:16:17

@Kosztarika: Hogy legyen olyan feszes melled, mint Szintinek!! :))

ZLATAN 2015.05.29. 00:17:05

@Mók_Ica: Köszönöm...Tsókollak!!

Sanda.Ipse 2015.05.29. 06:26:25

@HufnágelSteve: én sem, mert helyette a Mary Poppins nézem a Madáchban, de utólag is jó lesz nézni Peti képét...
süti beállítások módosítása