Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel 3x67 - The Last Queen of Costa Rica

2015. május 27. 07:13 - sixx

screen_shot_2015-05-27_at_06_02_26.png

Mivel ugye három csaj maradt a két pasira, logikus, hogy ebben a részben egy nő hullik, Lóra, Pornósbula vagy Botox. És akkor majd kialakul a döntő mezőnye, meglesz az a két pár, amibő az egyik majd mehet Az Örök Hűség Aranyozott Papírgömbjét hajigálni/tartani izzadt marokban. Gólem szerint valami kép megváltoztat mindent, nahát. Nyitóképünkön Lóra vészesen közel jutott egy csöcsvillantáshoz, de a hálóing állta a sarat.

Botox szilikonmentes seggével folytatjuk a kalandot, majd összejön neki egy tökéletes ellesett modellfotó is szemüvegben, nehéz ezt elmagyarázni, a fenti háromból arra gondolunk, amin nincs segg. A reggeli fő motívuma: Pornósbarbi aszongya, nem haragszik, a többiek nem hiszik el, a cár pedig meglepő és mulatságos pörformanszt emleget a riportban. Zabálás közben Pjotr először lelórázza, majd aszongya Pornósbulának, hogy ő a helyében ki lenne akadva, de a csajt nehéz kihozni a sodrából, Botox szerint pl. tök őszinte volt. Napközben nem történik semmi, ahogy az szokott lenni, aztán jön Zoë és hoz egy löevelet.

Külső programra mennek a csajok, vigyenek bikinit is. Loki és Pjotr úgy örül, mint majom a farkának, juhé, miénk a villa. Lokit nem érdekli, mi történik a csajokkal oadkünn, mert ha a cárral lennének közösen egy pár, az lenne a legfaszább. Ööööööö. Pjotr egy kicsit idegbetegeskedik, mi a faszomért hagyják ezek még mindig szanaszét a koszos poharakat bazdmeg, 67. napon vagyunk, meg lehetett vóna tanulni. És milyen szar lenne Lokinak, ha itt most Bence ülne mellette, mert akkor csak a motorozásról lenne szó. Na, részemről a benti dolgok ennyiben ki is merültek, úgysem ez az érdekes, mindenki tudja hogy Botoxon kívül mindkét nőt komplett idióta picsának nézik, és ennyi.

Gólem egy fürdőnél fogadja a csajokat, háromból kettő marad, ti döntötök, a menet a következő: egy bula masszíroztat, kettő beszélget, utána forgunk, aztán a végén döntés. Lórát gyúrják, Pornós Botoxszal beszélget, a cárné erősen kezd, régebb óta bent vagy, veled fasza szövetségben vagyok, mi ketten maradjunk bent. Porósbula a riportban aszongya, Botoxnak pókerarca van. Nem, baszki, csak a sok kollagéntől vagy mi a faszomat szokás az arcba fecskendezni, nem mozognak az arcizmai.

Váltás, Lóra és Pornósbula iszik, előbbi nem koccint, mert tuskó, aztán megbeszélik, hogy itt már nem csak magára koncentrálhat az ember, közben Botox fogyáscsíkos seggét gyúrja egy helyi erő. Pornósbula szerint Botox őt akarja majd kitenni, mert egy szimpátiaszavazás esetén neki nagyobb esélye van. Lóra szerint a megérzésekben kell bízni, és ha Botox aszt hiszi, hátradőlhet, akkor kurvára téved. Gólem egy ideig tűrte, hogy Botoxot gyúrják, aztán közbelép, elég volt már ebből, váltás. Botox elaludt masszázs közben. Lórával persze Pornósbuláról beszélgetnek, Lóra fosik Pornóstól, Botox senkitől. Lóra bent akar maradni a döntőben és kész, ez van, és Pornósbulára fog szavazni, legalábbis ezt mondja Botoxnak.

Na, hívjunk tetemre: Gólem a fürdő előtt áll a mára kijelölt izzadtfekete pólóban kezében három borítték, a csajok dolga, hogy a névre szóló boríttékba beletegyék annak a képét, akit nem akarnak a villában látni. Megteszik. A végeredményről persze nem most, majd este, drámai zene mellett értesülünk. Hogy odabent mi történik, mármint a villában a két faszival, azt leszarom. Este ceremónia, sok mellébeszéléssel és időhúzással, minden csajnak ki kell mennie Gólem mellé, és ott mondani, de nem szólnak be egymásnak, hanem kedvesek, ami persze nem érdekes, hagyjuk is, Botox Maris megy haza, immáron másodjára, és gondolom, végleg. Sírás, ölelkezés, a cár kiakad kicsit, Botox nem haragszik, Pjotr sír. Szánalmas.

Címkék: éden hotel
547 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2015.05.27. 07:21:34

hát nagyon izgalmas a vége, és a döntöbe kerülés nagy lökést adhat a csajok karrierjében. Laurát pld tuti meghivja a Hörömpő cirkusz világszámnak, ö lenne Bandzsa Halamandzsa az indiai csodafakír.

Chuck Νorris 2015.05.27. 07:25:48

mindenesetre sztem a tv2 reality vonalát ezután már csak egy best of menthetné meg. pld lehetne vmi all star survivor az antarktiszon, a résztvevők lehetnének mondjuk, Oki a szivtipro, a pacsirta torku Pongó , Mr Helikopter Aurélio, Leo a bandzsa benzinkutas, Minden nő álma Alekosz, és Szilveszter gazda stb stb

Sanda.Ipse 2015.05.27. 07:30:41

Jellemző, hogy mikor Loki papinak biztosra vette, hogy a lányok Botoxot ejtik ki, Papika ezt el sem tudta képzelni. Ennyit az éleslátásáról.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.27. 07:31:52

@Chuck Νorris: a survivor nem rtles? :-D Azt csak nem adják oda:-D

Egyébként, sztem, az sem mentené meg.

kismalacka 2015.05.27. 07:52:36

@Sanda.Ipse: Azért egy kis hüppögés után elég hamar megrázta magát Papika :) De még akkor kell lennie valami embertelen furfangnak hogy a hal szájú királynő és P.bula párt cseréljenek.

capa05 2015.05.27. 07:53:50

Imádom amikor felpillantanak a kamerára és megkezdik "rendezői utasításra" a tevékenységet. Na meg az ÉÉ adások , eljátszani próbálták, hogy épp megjöttek.. Most meg visszaviszik a bent lévők párjait? Charter járatot indítottak oda-vissza Az lenne méltó befejezés, ha megmutatnák mit csináltak a kiesettek amíg a többi bent "eljátszotta" a szerkesztők játékát..

Stipistopi 2015.05.27. 07:58:21

Mariannának éppen, hogy nem fogyáscsíkos a segge, hanem striás a hízástól. Sixx, te ezt nem tudhatod :)

Egyébként meg, nem lett volna fair, ha Marianna áll a döntőben. (Mondjuk, Laurát sem értem, hogy mit keres ott...)

Chuck Νorris 2015.05.27. 08:01:12

az is jó ötlet lenne a tv2-nél hogy összevegyitenének realityket igy alkotva meg egy uj, mindent lehengerlő formátumot.
pls
beköltöznének egy civilizáció mentes szigetre a kiválasztottak (Survivor) ahol - több napon át egy bárt kell felépiteni és üzemeltetni a helyi bennszülöttek nagy örömére. a kaját piát természetesen a bevételböl fedezhetik (Bár) - péntekenként lenne egy párválasztó ceremónia (Éden Hotel) ahol az egyedül maradt játékos kihivhat egy ellenfelet énekpárbajra (xfaktor) a kihivásban vesztes játékos utolsó lehetőségként megpróbálhat elcsábitani egy lányt/fiut az ellenfél párosbol (kisértés). a veszts játékos nem esik ki hanem elmegy csobánkára ahol többhetes katonai kiképzésben részesül (a Bázis)
a fönyeremény: a gyöztes játékos esélyt kap arra hogy egy négyes párbaj után (nyertes, Alekosz, Delhusa Gnóm, Szilveszter gazda) feleségül kérheti VV vikcsut.

fáncsi28 2015.05.27. 08:27:41

@capa05: Ettől én is sírógörcsöt kapok, ahogy erőlködnek az ÉÉ-ben. Mert el is hisszük, hogy Bence hétfőn kiesett, pár perc múlva már az ÉÉ-ben, ma meg (az előzetes alapján) megint Costa Ricán. Szegény játékosok, látszik rajtuk, hogy nem mindig tudják tartani a "most estem ki, de a többiek még bent vannak" forgatókönyvet. Pl. amikor Adrienn az elvileg friss kiesése után elmondta, hogy hetente 6x jár konditerembe. Persze nem tudom, miért akadok ki ezen, hisz semmi se spontán.

,, 2015.05.27. 08:28:02

@IKDFA: @Chuck Νorris: én egyszerűen csak egy csomó nagyon kövér embert otthagynék egy lakatlan szigeten egy db kismalaccal. Vagy ez vótmár?:)

fáncsi28 2015.05.27. 08:32:33

@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: Miről írt volna szegény sixx? Még az is csoda, hogy a tegnapi lapos semmiből ennyi hogyvót összejött. A buxák szánalmasak voltak, amikor megbeszélték, hogy kit raknának ki. Mintha papírról olvasta volna mindegyik. Számomra egyébként a világ 8. csodája, hogy Lóra eljutott a döntőig.

garrett27 2015.05.27. 08:33:44

A végén még igaz lesz a kiszivárogtatás, miszerint Pornósbula nyeri a derbit. Természetesen mellbedobással!!!!!

Bristol777 2015.05.27. 08:34:37

Ebben a játékban szerintem most összességében a lányok voltak "tökösebbek", hiszen a fiúk sose mertek kulcsszemélyeket kirakni, lásd Gyulát, aki a leggyengébb párost lökte a vízbe, vagy Lokit aki a szerinte "semmit sem csináló" Bencétől szabadult meg. Bezzeg Beus annak idején hogy kirakta Botoxot, most meg Laura és Barbi segítségével repült ki ismét a "legfélelmetesebb taktikus". :)

kétszeres vuvuzelaművész 2015.05.27. 08:48:46

@Chuck Νorris: Lehet, hogy a következő széria kratív stábját neked kéne alkotnod IKDFA-val együtt. Én meg 20milkáért elvállalom a műsorvezetést. Éénn mmiinnddeenn bbeettűűtt mmeegg ttuuddookk dduupplláázznnii aannyyiiéérrtt!!

HufnágelSteve 2015.05.27. 08:56:29

@Chuck Νorris: Bármely csatornánál érdekes lenne egy út Pápua Új-Guineára, ahol egy Építkezem-felújítom keretében felhúznának egy Éden Hotelt a helyi kannibál törzs táborhelyére. Akit a hotelből kiszavaznak, az Survivor-t játszik a kannibálokkal.Aki ott is kiesik, azon a többiek Konyhafőnököt játszhatnak az elkészítésénél, természetesen időre, ha nem jön össze valakinek, az is a vacsora étlapján szerepelhet.

Sanda.Ipse 2015.05.27. 09:07:21

@capa05: nekem "a" Berki Krisztián mindig is a lólengő marad:)

Bujumburi 2015.05.27. 09:08:23

@Chuck Νorris: :)))))) Bandzsa Halamandzsa... azigen

Ditti82 2015.05.27. 09:08:38

Végre! Pjotr továbbra is gusztustalan.

Sanda.Ipse 2015.05.27. 09:18:23

@Ditti82: inkább már nevetséges és szánalmas...

Bujumburi 2015.05.27. 09:20:50

Most néztem vissza és az előzetesben ott van Nóri!!! NÓRINÓRINÓRI! :D Ezek szerint maradhatott nyaralni a kiesés után, de jóóóóó! :) Most megnyugvást lelt a műsor alatt elszomorodott lelkem. Há-há.

Chuck Νorris 2015.05.27. 09:23:28

@kétszeres vuvuzelaművész: hát minden nagyképüség nélkül mondhatom hogy a mostaninál kisujjból csinálnék egy 10x szórakoztatóbb müsort.
egy ilyen realitybe nem is az számit hogy milyen embereket tesznek be, tökmindegy h amatörök, atomtudosók, aktmodellek, gyuros fiuk jutnak be, a lányeg a kapott feladatokon és a változatosságon lenne.
na most ebben a szériában mi volt? fekete krokodil, meg mittomén milyen ceremónia oszt semmi más. napközben taktikázás este bulikahh, közben csöcsök, pöcsök, müsirás, mübalhé, müdráma. még ez a 4 szoba verseny is a feladatok legalsó határát surolta érdekességben.

amit egyedül ki tudok emelni az idei szériábol az az aláfestő zene választás,

Chuck Νorris 2015.05.27. 09:25:52

amugy mi volt az éden éjjelben hogy a tv2 most sem tette ki az adást a weblapjára? :)

Purple Tentacle 2015.05.27. 09:30:09

@Bristol777: Valóban, ennek a két agyhalott csajnak volt annyi sütnivalója,hogy azt kell kirakni aki a legveszélyesebb rájuk nézve. A fiúk meg azt csinálták amit a Cár mondott/sugallt nekik vagy amivel a kedvében akartak járni :D

Sanda.Ipse 2015.05.27. 09:30:57

@Chuck Νorris: Botox és semmi említésreméltó.

kszanaksz 2015.05.27. 10:17:13

@capa05: lehet, hogy a kiesettekről, akik már tét nélkül elmondhatták a véleményüket a játékról, egymásról stb... érdekesebb műsort lehetett volna készíteni.

kszanaksz 2015.05.27. 10:20:11

@Bristol777: Itt már nem nagyon számít a tökösség, utolsó klasszikus kieső volt, nem nagyon lett volna már mitől tartani, akkor se ha valaki őt akarja elküldeni és mégis bent marad.

AkkorlegyenPtr 2015.05.27. 10:23:10

Azért az mekkora, hogy kiesik Botox. 10 perc múlva a stúdióban van, holnap (azaz ma) meg visszaköltözik, mert ugye a régi párok jöhetnek. Igen tv2, ez hihető így.. ja...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 10:23:58

Megjött a nagyokos. Lépjünk valaki nyakára, akkor okosabbnak látszunk - magunk előtt.

Doomgod 2015.05.27. 10:26:16

Sixx!
Ezt az "embert" lennél szíves bannolni?
Nem azért olvasom a hv-t hogy mindenféle kiszivárogtatásokat megtudjak.
S ez az izé szégyelje magát, hogy tönkreteszi mások szórakozását.

@garrett27: "A végén még igaz lesz a kiszivárogtatás, miszerint Pornósbula nyeri a derbit. Természetesen mellbedobással!!!!! "

Sanda.Ipse 2015.05.27. 10:29:27

@Doomgod: fiút-lányt tudjuk már. Neten kiszivárogtatásról beszélni? Aki akarja megnézi, aki meglepit akar, az meg nem. Most már csak az odáig vezető út érdekes:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 10:30:25

@Doomgod: Már hetek óta téma itt a HV-on a kiszivárogtatás. Nem tény, csak találgatjuk.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 10:31:55

@Sanda.Ipse: Abban igaza van, hogy itt beleírták a pofájába. Nem választhatott, hogy elolvassa vagy nem, csak beleszaladt.

kszanaksz 2015.05.27. 10:36:55

@Doomgod: Várj, még kiderülhet az is, hogy ez önmagában még nem szűkítette a kört. :-)

kszanaksz 2015.05.27. 10:39:04

Ízlelgessük azt a mondatot, hogy Laura bejutott egy stratégiai valóságshow döntőjébe. Ez egy önmagát cáfoló állítás, tehát vagy ez a valóságshow nem stratégiai, vagy Laura nem Laura.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.05.27. 10:55:09

@Doomgod: ezt mar vagy hatvanszor bekommenteltek, ez van.

,, 2015.05.27. 11:08:31

@kszanaksz: attól h így fogalmazod meg, az ÉH nem lesz Nobel-díjasok versenye. A VV is stratégiai valóságsó, ha úgy vesszük, csak ott még a nézőknek is stratégiázni.
FYI: Zsófika (nem hiszek az őskorban, az mendemonda) éppen hogy nem nyerte meg a VV6-ot. Nem igazán értem h ki lett volna alkalmasabb Laura helyett és miért. Botox? Ugyan.

Doomgod 2015.05.27. 11:14:17

Szerintem rosszul döntöttek a csajok, s a saját érdeküket nézve, nem az én preferenciáimat.
Barbi:
Miért jobb az neki, hogy Petihez került? Lokival már volt bizalmas viszonyban, remélhette hogy visszaédesgeti magát. Mind2 fiú kedvelte Mariant, ezzel jól a kedvükben járt. Peti a Holdig fogja dobni a gömböt ha odakerül.
Laura: Jön ezzel a innen már csaka magam érdekeit nézem szöveggel. Mit üzen ezzel Lokinak? Hogy nem dobja el a cuccot? Loki be fogja dobni a Napba a gömböt.

Azt hogy meg Mariann erős mit számit? Az erő itt abban rejlett hogy ki tud több szövetségest szerezni s kiejteni másokat. A végjátékban 2 pár van. Milyen erőről beszélünk?
Ha meg a régi lakosok szimpátiaszavazása lessz a végén, akkor meg éppenhogy a régi erős emberek lesznek a gyengék, mert ők ejtették ki a nép zömét.

Ez a Laura meg egyébként is full agyhalott. Tipikus liba. Lehet irányítgatni jobbra-balra, aztán meg valami irracionális oknál fogva megmakacsolja magát, s nyomja a hülyeséget.

AkkorlegyenPtr 2015.05.27. 11:26:08

@kszanaksz: Az a helyzet, hogy nem csak azzal lesz nyerő valaki, hogy főtematikus végig.
Ezt anno átbeszéltük, amikor az a gömbös játék volt. Sneci örült magának, hogy tele van a pohara gömbökkel, mekkora császár. Hát nem. Az a császár, aki egy szaros pöttyöt nem kap a többiektől, nemhogy gömböt, mert ott is van, de mégsem szúrja senki szemét.. senki nem akarja kigolyózni.. szó szerint... mert minek... és a minek.. egyszercsak a döntőt jelenti.

Peti is megfogalmazta tegnap, hogy rájött, hogy a főgecc szerep most visszanyal. Túl erősek, túl sokat álltak a rivaldafényben... ezért szemet szúrt másoknak.

Lóra csak úgy ott volt, néha Gyuszival összeveszett, lehülyézték, de sok vizet nem zavart... és hopp döntő.
Nem azt mondom, hogy full taktika, inkább csak ösztönből ilyen a csaj. Ha nem baszogatod, nem szúr vissza, elvan... nem baszogatták, mert mindenki mást baszogattak.. ezért ő elvolt.

Amikor meg lépni kellett, előjött a vérgecc személyisége, hajította Gyuszit, Botoxot is.

Nem Snezi volt a fő ellenség... hanem Lóra "féle" lányok. Snezi harsány volt, mindenkinek a tyúkszemére lépett, tök egyértelmű volt, hogy előbb utóbb kiteszik.

HufnágelSteve 2015.05.27. 11:26:34

@kszanaksz: Aki rá fogadott, az jó Ló(u)ra tett ;)?

Ditti82 2015.05.27. 11:33:27

A focis kick off partyn Pjotr volt az egyik sztár dj. :-D

kszanaksz 2015.05.27. 12:07:37

@foxglove (F6): Ennyire én nem gondoltam ezt túl, de szíved joga ezt tenni, a végletekben való gondolkodás (csak Laurákból és Nobel-díjasokból áll az emberiség? ) ártalmas tud lenni. Csak simán viccesnek tűnik számomra, ahogy belegondolok. :-)

hátezmilegyen 2015.05.27. 12:24:01

Jó reggelt Mindenkinek! Nyújtson kezet nektek Loki, és állítsa össze az ünnepi menütök a TV2.
Látom még mindig megy a truman show :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:24:15

@Doomgod:"... Ez a Laura meg egyébként is full agyhalott. Tipikus liba...."

Hahó! Süketek! Vakok! Laura bent van a negyeddöntőben! A sok okos, az meg kint van. A nagyképű, amúgy nulla agysejtű Bencével az élen. Meg a selejt Gátőrrel a társaságában. Meg a focista - egyszerű, mint a bot - Patrikkal a kíséretében. És valszeg nem Laura fog nyerni, de ő az egyetlen, aki felismerte, amit matematikailag is kimutattunk itt. Azaz azt, hogy ha ragaszkodsz a párodhoz, akkor 1/16 az esélyed, ha mindegy, hogy ki a párod, akkor 1/4 az esélyed, azaz négyszer annyi. És Laura mondta ki, hogy mindegy, ki a párja. Csak ő ismerte fel ezt.

hátezmilegyen 2015.05.27. 12:31:13

Na végre lesz egy Nóri nevű játékos is az édenben :D

kszanaksz 2015.05.27. 12:35:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Amely esélyszámok már akkor sem stimmeltek. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:37:41

@kszanaksz: Nálad lehet, de az objektív valóságban igen:DDDDD

kszanaksz 2015.05.27. 12:38:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Abban az objektív valóságban, amiben 50-50% a lottó ötös esélye, vagy megnyered, vagy nem, ugye. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:40:17

@hátezmilegyen: A valószínűségre gondolsz vagy Laura felismerésére?:DD Esetleg a többi játékosról alkotott véleményemre?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:42:37

@kszanaksz: Ez - már megbocsáss - nagyon buta beszéd volt.:DDD A lottónál úgy merül fel a kérdés, hogy 90 számból hány féleképpen tudsz kiválasztani ötöt.

kszanaksz 2015.05.27. 12:44:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Így van, de ha ezt tudod, akkor miért alkalmazod az 50-50 módszert a párosok esélyének kiszámításánál? Képzeld, ott is lehet alkalmazni egy ilyesmi képletet. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:47:38

@kszanaksz: De nem az 50-50 módszert alkalmazom (bármit is jelentsen ez nálad :DDDDD). Egyszer már levezettem. Olvass vissza pls, ha érdekel:D De nem specmatekra jártál, mi?:DDDDD

kszanaksz 2015.05.27. 12:47:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Most elég nehéz eldönteni, hogy csak trollkodsz, vagy nem érted. Az, hogy a lottónál ismered a kiszámítás módszerét, az elsőre utal, az, hogy Laurát okosnak tartod, a másodikra. :-)

kszanaksz 2015.05.27. 12:48:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ugyanott, ahol a hibás levezetésed szerepelt, szerepelt a korrekt is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.27. 12:50:09

valaki meg tudná nekem mondani, h egyesek Pornit miért tartják agyhalottnak? ez már a tegnap esti-éjszakai kommentekben is előjött. nem ismerősöm/szerelmem/akármim a csaj, de tényleg az a baj vele, h nem vág non-stop kurva rejtélyesnek szánt fapofát? vagy, h nem rosszindulatú még olyankor is, amikor ezt már rég nem követeli meg a játék (pl Adri kiesésénél, vagy a pandórás, taktikai szempontból teljesen lényegtelen aljaskodások)?

szerintem Barbi az egész évad egyik legértelmesebb lánya, aki tud (és szokott is) tematikázni, értelmesen beszél (bár az anagramma nem jutott eszébe), és még vicces is. mondjuk a mozgása a z nagyon nyomorék, de sztem még azon is lehet nevetni. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:50:39

@kszanaksz: Szvl van egy szint, ami alatt bizonyos dolgokról nem érdemes vitatkozni. Ha most a kör kvadratúrájáról írnál, arról sem tudnék veled vitatkozni.Sorry:DD

hátezmilegyen 2015.05.27. 12:51:37

objektív valóság nem létezik, csaxólok :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 12:53:52

@hátezmilegyen: elfelejtettem kitenni az idézőjelet. Mosmá télleg vissza kell menni az axiómákig:))

hátezmilegyen 2015.05.27. 12:54:09

@henrik_: mondjuk a mozgása a z nagyon nyomorék, de sztem még azon is lehet nevetni.
Ja olyan Z mozgás :) mint a Z világháborúban :)

hátezmilegyen 2015.05.27. 12:58:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
axióma: amit bizonyítás nélkül önmagában igaznak fogadunk el. Na itt bukott az egész matematika, meg a világunk, meg minden... :D

,, 2015.05.27. 13:00:31

jut eszembe, boldog 2 nappal ezelőtti törölközőnapot:)

bkrix 2015.05.27. 13:01:07

@henrik_: PBarbi szerintem is jó fej, és a korosztályából nagyon sokan nem tudnak a kicsit idősebbek vagy érdeklődőbbek számára alapvető dolgokat. Ez elsősorban az oktatás, családi háttér hibája - szerintem.

gólyamajom 2015.05.27. 13:01:10

@Stipistopi: Megnyugtat a tudat, h ő sem tökéletes :D

,, 2015.05.27. 13:01:40

Az ezredes nem olvas már errefelé esetleg? Segíccségre lenne szükségem:(

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 13:04:57

@hátezmilegyen: Mert próbálunk rendszereket felállítani, hátha le tudjuk vele írni a világot vagy annak egy részét. Még Hamlet is azt mondja, hogy "őrült beszéd, de van benne rendszer" A közös beszédhez meg kellenek sarkalatos pontok - hogy tudjuk, miről beszélünk. Ennek egyik eszköze sztm az axióma. Itt a kommentelésben is milyen gyakran látszik, hogy mennyi félreértésre ad okot, ha nem fektettük le az axióma rendszerünket, ha más iskolába jártunk, más családból jöttünk, stb.

gólyamajom 2015.05.27. 13:18:04

@henrik_: szerintem egész értelmes a csaj

Bride 2015.05.27. 13:18:11

Azert azt leszogezhetjuk, hogy Laura nem azert maradt bent, mer olyan baromi okos. Tenyleg agyhalott az a lany, sut a fejebol az ostobasag.
Azert van bent, mert rettenetesen konnyu ot kiejteni, o a leggyengebb. Nem fel tole Barbara se, miert is tenne? Mariannatol feltek, erosnek tartottak, ki is tettek.

hátezmilegyen 2015.05.27. 13:36:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a probléma ott kezdődik az axiómával , ha pl. téves a feltételezés, rossz az alap, így minden következmény hibás, és máris az egy nem is egy :)
Így lesz Laurából egy individuális szubsztancia :D

Croma Soma 2015.05.27. 13:48:47

Nem értem ezt a nagy agyhalottozást! Egy ilyen nem kicsit kifacsart, elszigetelt és manipulált helyzetben mindenki kifacsart, beszűkült és dróton rángatott módon fog viselkedni. Én is Te is és az összes okos kommentelő is. :)

Az meg, hogy ki jutott a végéig az nem a relatív okosságon múlt, nanem azon ki mennyire bírta a speciális körülményeket, illetve kit segítettek a szerkesztők.
A cárné visszatértéig volt a játékban spontaneitás, utána Pjotr és Botox kapott egy szerkesztői utasítást és cserébe minden támogatást.
Inkább Bencétől volt szép, hogy meddig jutott. A Pornós pedig mindenképp bizonyította, hogy többre hivatott vén faszok abajgatásánál.

kamilla123 2015.05.27. 13:49:14

@foxglove (F6): jaj ne már!! :-DD szegény kismalac :-(

bkrix 2015.05.27. 13:49:47

@Bride: nem csak ostoba, de mellé még rosszindulatú is. A lehető legkegyetlenebb párosítás.

kamilla123 2015.05.27. 13:51:08

@kismalacka: én megmentenélek :-) amúgy köszi a tegnapi linket, csak most jutottam azóta ide

kamilla123 2015.05.27. 13:52:58

@Bujumburi: én is látni véltem, de azt hittem, rosszul látok. Az egyenes háttal ülésről ismertem meg :-) amúgy sztem ő Loki malmára hajtja majd a vizet :-(

kamilla123 2015.05.27. 13:56:14

@Chuck Νorris: én is ezen gondolkodtam tegnap. Teljesen egyetértek.

- Hé, VV Peti, kéne egy kreatív ötlet, mit csináljanak bent a fiúk, amíg kint a csajok masszíroztatnak.
- ŐŐ főnök, legyen az, hogy rongyokból bábut építenek a nyugágyon.
- Jó, de miért?
- Mert az tök vicces lesz.
- Oké, megvettük az ötletet. Tök kreatív.

Bujumburi 2015.05.27. 14:09:52

@kamilla123: Hát gondolom, igen, de nem baj, én csak azért szurkoltam, hogy a kiesettek még kicsit nyaralhassanak a játék után CR-án. Nóri már elég rég kiesett, úgyhogy jó sokat nyaralhatott nyugiban ezek szerint :)

Bujumburi 2015.05.27. 14:15:52

@Bujumburi: Megnéztem, pontosan 10 adással ezelőtt esett ki, így vagy 2 hetet nyaralhatott Costa Rican, és azért az nem rossz. Valószínűsítem, hogy talán majdnem minden szereplő kinn maradhatott a forgatási idő alatt? És az egész csapat egyszerre jött vissza M.o.-ra.. Erre már a játék eleje óta kíváncsi vagyok, hogy működik ez. Az biztos, hogy néhányan, akik a játékban egyébként elkerülték egymást sokat lógnak együtt az instagramm alapján.

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 14:35:21

@kamilla123: Nagyon jó! :)
Egyébként nekem is többször eszembe jutott már, hogy az itt kommentelők 80%-ának lenne annyi kreativitása, esze, érzéke stb., hogy egy zseniális show-t össze tudna hozni. Ilyen szempontból kár, hogy a show nem élőben megy, rengeteget profitálhattak volna belőle a "szakemberek".
Szerintem a casting amúgy nem volt rossz, csak az irány, amerre a játékosokat "terelgették". Pl. Peti már az elején is tudálékos volt, de mellette ott volt egy szerethető, atyáskodó "vonal" is, ami még a társainak is szimpatikus volt. Ebből a jellemből még a vége felé szükségszerűen bekövetkezett kiejtések mellett is maradhatott volna egy ÉH1 Ádám-féle, szimpatikus karakter. Ha 2 hónapig semmilyen külső visszacsatolás nem érkezik feléd a viselkedéseddel kapcsolatban barátoktól, rokonoktól stb., csak az,, amit a riportszobában kaphattak; "jól van Petikém, okos vagy, szép vagy, toljad csak!", akkor hamar rossz irányba tud menni a dolog. Persze, akinek nincs rossz oldala, annak nem, de van ilyen?

Doomgod 2015.05.27. 14:43:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Valószínűleg Laura semmit nem ismert fel. S kb annyi érdeme van abban, hogy itt van, mint a kullancsnak az agárversenyen

De a levezetésre kíváncsi vagyok egyébként?

verkli 2015.05.27. 15:12:16

- Kicsit uncsi már ez az agyhalottozás, nem értem miért olyan fontos, hogy mindenki leírja, hogy Laura agyhalott. Szerintem egyébként átlag körüli.
- Túlértékelitek az IQ-t. Az Éden Hotel olyan játék, ahol egy pár zokni is nyerhet, egyes sikeres stratégiákhoz nincs szükség még idegrendszerre sem. Milyen jól is jönne most a héjáknak a lesajnált lányok egyike, mondjuk Tina, vagy Barbi1. De hát a közgazdász szellemi fölényének állandó hangoztatása mellett kiejtette őket. Elérte, hogy a második párnak nagyobb esélye legyen nyerni, mint az elsőnek. Van rá egy fogadásom, hogy később majd kijelenti, hogy ez volt a B terve.

gólyamajom 2015.05.27. 15:43:35

@verkli: Sok múlik a szerencsén is pl

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 15:46:19

@hátezmilegyen: Bocs ezt már nem guglizom ki, nekem rég volt a két félév filozófia(indiv.szubsz). Ha lehet hiba az axiómában, az csak azt jelenti, hogy ebből nem lesz erre alapuló rendszer, de egy másikban még lehet. Lásd Euklidesi geometria (V.postulatum) és Bolyai féle térgeometria.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 15:53:01

@Doomgod: Miért valószínű? Mert valószínűnek tartod? Nekem nagy örömömre szolgál Laura itt léte, tehát nem lehet ilyeneket kijelenteni, hogy nincs értelme. Esetleg szerinted. De te abból indulsz ki, hogy mindent értesz, sőt jobban. Én meg nem.
A levezetést megtalálod valahol korábban. Nem hosszú, de egyedül is le tudod vezetni, nem kell hozzá az én iránymutatásom. Ha egy dobókockával dobsz, mekkora a valószínűsége annak, hogy hatost dobsz? Ha a válaszod 1/6-od, már számolhatod is a többit. Ám mikor csak kijelentések vannak, de érvek nem, ott minden nehezedik.

kszanaksz 2015.05.27. 16:01:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mindenféle hátsó szándék nélkül, számold ki kérlek, hogy hányféleképpen lehet párba állítani 3 fiút és 3 lányt. A fenti állításod alapján négyféleképp, de ha tényleg nekiállsz, akár konkrét nevekkel, mennyi jön ki?

Bujumburi 2015.05.27. 16:09:37

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem ő is, és közben Adri és Patrik szakítottak, így ADri Gátőrrel kezdett spanolni ;) - így képzelem... :P Nóri és Barbi1 meg ezzel a Patrik kettővel. Azért gondolom, hogy mind ott vannak, mert pl. az összesen 2 napot bent töltő Evelinnel idekint akkor öribari lett mindenki.. :D Szóval furcsák ezek a dolgok nekem, úgyhogy ez pl. egy magyarázat lehetne.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 16:10:39

@kszanaksz: mi még néggyel számoltunk. Most három párnál volt 1/9, illetve ha nem számít a pár, akkor 1/3.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 16:12:13

@Bujumburi: minnyá okosabbak leszünk. Vagy hülyébbek :DDDD

kszanaksz 2015.05.27. 16:24:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Oké, elmondom akkor, mert félremegyünk. Tegyük fel, hogy van négy lány, A, B, C, D és négy fiú, 1, 2, 3, 4. Ha a dobókockát felhoztad példának, használjuk is. Ott annak, hogy kijön a 6-os, valóban 1/6-od a valószínűsége, azért, mert ugyanakkora eséllyel dobod ki bármelyik számot, és a lehetséges kimenetelek száma 6. (1-est dobsz, 2-est dobsz, stb...) Általánosan, egy eseménynek van n darab lehetséges kimenetele és mindegyik ugyanakkora eséllyel következik be, akkor 1/n a valószínűsége egy konkrét kimenetel bekövetkezésének. Nézzük most ezt akkor a fenti 4 párra. Egyrészt lehetővé tesszük a párcserét ( az alap feladatban eleve ott van, hogy ragaszkodik-e a párjához, vagy mindegy neki ki a párja). Ha feltesszük azt is, hogy minden pár ugyanakkora eséllyel juthat be a döntőbe (az egész számításnak csak így van értelme), akkor A-nak lehet 4 párja (1,2,3,4), B-nek a maradék 3, C-nek a maradék 2 és D-nek a maradék 1, azaz ez összesen 4*3*2*1 = 24 eset. Annak, hogy valamelyik páros marad a végére elsőként, így 1/24 a valószínűsége, ez van akkor, ha ragaszkodik valaki a párjához és csak vele jó neki az első hely. Ha ezekből vesszük azokat az eseteket, amikor pl. A nem ragaszkodik egy konkrét párhoz, hanem bármelyik szám jó neki magam mellé, abból 4-szer ennyi van, tehát ott a valószínűség (1/24)*4 = 1/6.

Annyiban van igazad, hogy ha valaki nem ragaszkodik a párjához, akkor valóban 4-szer akkora esélye van, mintha ragaszkodna egy konkrét személyhez, viszont ott a tévedés, hogy egyszer úgy kezeled a párokat, mint bonthatatlan egységeket, máskor viszont annál az egy lánynál megengeded a párcseréket. Ha egynél megengeded, akkor mindenkinél meg kell engedni, ha konzisztens akarsz maradni, tehát ha kivesszünk egy párt akkor a maradék 3 fiú és 3 lány összesen nem 3 lehetséges kimenetelt fednek le, hanem a lehetséges párcserékkel együtt 3*2*1-et, azaz 6-ot.

Bujumburi 2015.05.27. 16:28:23

@kszanaksz: ez nagyon profi kis levezetés volt! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 16:32:52

@kszanaksz: ne haragudj, de ezen a szinten nem válaszolok már. Bocsi.:))

kszanaksz 2015.05.27. 16:40:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Semmi gond, nem fogok sem személyeskedni, sem fölényeskedni. Privát üzenetben elég egy köszi értem, de még az sem muszáj. :-)

verkli 2015.05.27. 16:41:37

@kszanaksz: Szép munka.
A baj ezzel (nem a te bajod persze) az, hogy a megoldott feladat nem kapcsolódik a játékhoz. Minden játékos pénzt nyerni jött, és nem azért, hogy a döntőbe jusson. Fontos tisztázni azt, hogy döntőbe jutás<>nagy pénzt nyerni. Vagyis az egyébként helyes esélyszámítás nem ad útmutatást a jó döntéshez. Itt hibázik Laura.

mézescsók 2015.05.27. 16:45:32

Eszméletlenek vagytok!

Doomgod 2015.05.27. 16:47:18

Nem ta@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Nem találtam mega fejtegetésed, de Kszanaksz posztjából kitaláltam, mi lehetett az.
Ha az a kiindulási alap, hogy teljesen véletlen, hogy melyik pár nyer, akkor teljesen mindegy cserél e párt.

verkli 2015.05.27. 16:50:16

@verkli: abszurd módon most már eljutottunk oda (köszönhetően annak, hogy a szerkik Petit és Lokit tolták), hogy jobb döntés, ha valaki NEM résztvevője a gömbözésnek, hanem 'csak' második.

HufnágelSteve 2015.05.27. 16:56:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Matematikailag akarsz számolni egy szűk közösségen belüli valószínűséget, ami inkább pszichológiai alapokon működik(nagyobb közösségekre működik jobban, pl. Asimovnál a pszichohistória:)) .
Loura sem választott volna bárkit régebben, mert Bencét kizárta a választási listából, egyedül PornósBarbi volt hajlamos a másik táborra is támaszkodni.
Viszont alapvető hiba azt gondolni, hogy Lourának vagy PBarbinak nincs meg a magához való esze, csak a Lokinak és Cá(r)Petinek. A lányoknak nem IQ vagy AQ teszteket kellett benn megoldani, hanem a gyakorlati intelligenciájukat használni. A műveltségnek egyértelműen semmi köze ehhez, de még az IQ-nak se túl sok, mert utóbbi az analitikus, azaz elemző képességet méri fel.
A saját gyengeségeit és erősségeit jól ismerő "egysejtűnek" minősített hölgyemény manipulatív képességei, ha kell törtető, ha kell nyalizó hozzáállása és hazugságra való hajlama a gyakorlati életben visszatetszőbb, de akár 100-szor eredményesebb lehet egy nyílt kiállásnál. Egy szembe megyek mindennel, akár a hatalommal is típusú embert általában nehéz embernek tartanak. Valószínűleg többször beledöngölik a földbe. Ez utóbbi típust én kamikazénak tartom és ilyen műsorban kedvelem, de nagyon nem jellemző nyertesként.

Doomgod 2015.05.27. 17:01:16

@verkli:
Az most mindegy, hogy tenyért nem irritálja Laura, de bent a fiúk semennyire se biznak benne. Én se tenném.
Ebben a játékban azt tartom a legnagyobb gyökérségnek, ha valaki a végén eldobja a gömböt.
Jelen esetben, a fiúk helyében én is dobnám messzire, olyan jól felépítették maguk renoméját a csajok.
Barbara - Laurával ellentétben - nekem szimpatikus, de hatalmas taktikai hibát követett el mikor nem Lokihoz ment vissza, hanem Bencét erőltette. Loki bízott volna benne akkor.
Peti nem fog, Loki se bízna mostmár.

verkli 2015.05.27. 17:13:32

@Doomgod:
- Azért vigyázzunk ezzel...Nem gyökérség eldobni a gömböt, hanem szükségszerű. A jó héja eldobja a gömböt, ha tudja, hogy a partnere is héja. A kérdés csak az, hogy mikorra becsüli a partnere dobását. Ha túlbecsüli-veszít, ha alulbecsüli-keveset nyer. Ezért is nehéz a héják élete, ha nincsenek galambok.
- Nehogy már azt mondjuk, hogy Peti, vagy Loki megbízható....semmivel sem különbek a lányoknál, sőt.

kamilla123 2015.05.27. 17:26:23

@Bujumburi: igen, ez egy kis vigasz lehetett Nórikának. Mondjuk ha így van, akkor Snezi és Mariann most pont elkerülték egymást, mert gondolom Marcsikát most nem küldték vissza megint.

Bujumburi 2015.05.27. 17:38:46

@verkli: én is ezen gondolkodtam, bár azt nem tudjuk biztosra, hogy mi a maradék pénz sorsa :D

mézescsók 2015.05.27. 17:52:07

@Bujumburi: A Via-nál az volt, hogy amennyiben eldobja valaki a gömböt mondjuk 20 millánál - akkor még 25 volt a nyeremény, de hát erősödött a forint -, akkor a fennmaradó 5 millión osztozott a második pár. Már amennyiben persze gyakorlatnak vehető egy egyetlen alkalommal előfordult eset.
Üdv. mindenkinek, remekül szórakoztam ma délután. Lehetnétek kicsit fürgébbek is.

verkli 2015.05.27. 17:52:13

@Bujumburi: Csak tippelni tudok...kitalálnak egy új gumiszabályt a lóvé felosztására is, hátha azzal még menthető a dolog. Majd azt mondják, hogy itt bármi megtörténhet. Akár az is, hogy ez volt az utolsó széria, hehe.

,, 2015.05.27. 18:20:07

@verkli: ez a héja-galamb elmélet mihez kezd azzal, h vszínűleg nincs olyan ember, aki 100%ban héja v 100%ban galamb?
hanem mondjuk bizonyos szitukban héjaként bizonyos szitukban galambként viselkedik?
vagy elég egy meghatározó százalék? de ez is torzul, mert nem vannak szubjektív dolgok amik elkerülhetetlenül befolyásolják a közérzetet és ettől függően máshogy is reagálsz akár döntéshelyzetben is.

Doomgod 2015.05.27. 18:26:52

@verkli: Most nem arról beszéltem, hogy ki megbizható vagy nem, hanem hogy mennyire tűnik megbízhatónak a partnere számára.
Nyilván ha nem megbízható a partner nem gyökérség dobni, hanem önvédelem.
Peti - Mariann páros meggyőződésem, hogynem dobott volna, s Loki-Barbi se ha nem bencéződik el Barbi.
Kérdés, hogy Peti dobott volna -e ha egy totál megbízható lánnyal kerül a végére (monnyuk a szőke Barbi), s az nem Marian. Ilyen esetben a dobás nagy gyökérség.
Az első évad Kristófja nagy gyökér volt.
Lauráról lövésem nincs, s szerintem a bentlévőknek sincs ezért bárki a párja dobna.
Ha Bence maradt volna, benne szerintem bízhatott volna az aktuális párja. Ő elég megbízható srácnak tünt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 19:14:12

@HufnágelSteve: Nem akartam matematikailag számolni, ez a "milyen valószínűséggel nyer valaki" csak egy mellék felvetés volt Beácskával, aztán az értetlenek ráakaszkodtak - mindenféle ismeret nélkül -, és így belementem egy ilyenbe, de már akkor is untam.
A többivel teljesen egyetértek. Laura nem azonnal jött rá, amire rájött, de legalább rájött:))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 19:27:45

@Doomgod:
1.) "... Ebben a játékban azt tartom a legnagyobb gyökérségnek, ha valaki a végén eldobja a gömböt...".
2.) "...Jelen esetben, a fiúk helyében én is dobnám messzire..."

Akkor most mi is a véleményed?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 19:32:39

@verkli: Először is, a gömb eldobás a JÁTÉK RÉSZE, mielőtt még erkölcsi kérdést csinálunk belőle. A játékos baja, ha olyan partnert választott, akivel nem tudja, hogy hányadán áll - vice-versa. Laura csak mondogatja, hogy az erős Loki kell neki, aztán nézne nagyot, ha Loki eldobná a gömböt - mert az bizony várható. Laura nem számol azzal sem, hogy Loki nem bízik meg benne.

verkli 2015.05.27. 19:41:02

@foxglove (F6): Jó kérdés. A válasz pedig nehéz, mert ez már nem ötödikes matek. Ha érdekel, olvass utána. Azt hiszem a hogyvolton elég ezt lazán venni, ezért keverednek is a fogalmak, nem baj. Szívesen beszélgetek erről, de néha túl hosszúnak és követhetetlennek tartom a saját kommentjeimet is...próbálok rövidíteni.
A tiszta galamb stratégia szerint nem kezdeményezek harcot, és mindig meghátrálok.
(Patrik, Broki, Edina. hányszor leírták itt, hogy gyáva, kibújik a döntés alól, stb, pedig csak jól csinálta.)
A tiszta héja stratégia szerint mindig harcot kezdeményezek, és sosem hátrálok meg.
(Peti. nagyon jellemző volt a négy szoba játék, inkább veszít, de nem hátrál meg)
A lényeg, hogy ha már mutattál támadó magatartást, akkor a többiek feltételezik, hogy képes vagy rá, és megpróbálják megelőzni a támadásodat-eldobják a gömböt. Ha nem mutattál támadó magatartást, akkor a többiek feltételezik, hogy nem is fogsz-tartják a gömböt. Itt persze már lehet vitatkozni, hogy a visszaütés támadó magatartás-e, vagy sem, ebben az értelemben Nóri lehet galamb, ha vissza is ütött. Mindenesetre az elmélet statisztikai jellegű, és mint olyan, csak korlátozottan alkalmas egyes események megjósolására; viszont kitűnő 1000 esemény megjósolásakor. Az események számát itt százas nagyságrendre teszem (minden kiválasztáskor minden játékos mindenkivel egyenként megküzd).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 19:44:12

@verkli: Ennek tükrében, mit gondolsz, milyen pár lett volna Péter és Apolka?

verkli 2015.05.27. 19:49:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gondolom ezt @Doomgod: -nak írtad. Nyilván nem köcsög, aki dob. Kristóf ott hibázott, hogy túl korán dobott, volt abban a szituban még pár millió:)

verkli 2015.05.27. 19:52:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Peti dobott volna féltáv felett, mondjuk 15M-nál. Szép játék lett volna. Sajnos Peti rengeteg rossz döntést hozott, így már nincs esélye sokat nyerni, hacsak nevető harmadikként nem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 20:20:36

@verkli: Szerintem meg megosztozott volna Apolkával - becsületből.

PXXP 2015.05.27. 20:37:56

Sziasztok! Nem szoktam hozzászólni, csak olvasok. A gömbözéssel kapcsolatban lenne annyi észrevételem, hogy szerintem egyáltalán nem biztos, hogy a második pár kapja a fennmaradó összeget, amennyiben valaki eldobja a gömböt. Ez csak az ÉH1-ben volt így. Az ÉH2-ben bár nem dobta el senki, az volt a szabály, hogy ha valaki eldobja, akkor a szimpátiaszavazáson őt támogató játékosok között osztják szét. Mert ugye ott nem párokat, hanem személyeket kellett választani. Így izgalmasabb is lehet. Ennek akkor lehet érdekes, ha esetleg tényleg olyan párod
van, akiben nem bízol, viszont ott vannak azok, akik támogattak és lehet őket kedveled (pl. PBarbi-Bence). Így még szemét sem leszel, ha esetleg eldobod.

Ditti82 2015.05.27. 21:15:19

Bence is coming back! Szép estét!

Mók_Ica 2015.05.27. 21:21:39

jó estét, jó szurkolást :) :) :)

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:22:47

Na a dongalabut miert kellett visszalokni

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 21:22:53

Sziasztok! De aranyos Nóri és PBarbi! :)

Mók_Ica 2015.05.27. 21:23:00

most már felhőtlenül örülhetnek a bejövőknek.... már nem "veszélyezteti" őket :)))

Zsoofka 2015.05.27. 21:24:15

@Mók_Ica: Legalább is azt hiszik... :)

Mók_Ica 2015.05.27. 21:24:38

lóra mennyire "boldog" gyulától.... csak úgy fittyedt lefelé a szája széle a riportban....:))))

Mók_Ica 2015.05.27. 21:25:36

@mokamini: tudják, ezért kedvesek, gyúrnak a szimpátiára :))))

jön bencus is :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 21:26:48

na, pbarbi el is mondja a riportban.... szimpátiára gyúrnak :))))

Zsoofka 2015.05.27. 21:30:40

Csak nekem zagyva ez a Snezi-levél?
Meg a Bencés beszélgetését sem értettem az előrejelzésben... :( Dilis ez a nő.

Mók_Ica 2015.05.27. 21:30:49

gyula sezlonyhoz: meg foglak bámulni ..... hihihihihihi

Zsoofka 2015.05.27. 21:31:55

Most úgy kell csinálni, hogy a bejövők nem tudják ki van még benn? WTF?

Mók_Ica 2015.05.27. 21:32:52

peti most milyen "cuki" .... adrit és sezlonyt mennyire utálja.....

lóra nórinak: itt ma este szex lesz ezek között (bence + sezlony párosról) :))))

Zsoofka 2015.05.27. 21:33:19

Gyula LOkihoz jött?

Mók_Ica 2015.05.27. 21:34:03

@mokamini: vajon eddig brekivel hédereltek egy másik hotelben??? :))))

lóra arra kíváncsi, hogy ki kivel szexelt.... hihihihihii

Mók_Ica 2015.05.27. 21:34:41

@mokamini: ketten vagyunk ma este :))) bulizzunk :)))

Zsoofka 2015.05.27. 21:34:44

Mit szerettem én ezen az izgága Snezin? Most komolyan?! Boa.

Zsoofka 2015.05.27. 21:35:27

@Mók_Ica: OKs!

Snezi épp csak azt nem kérdezte meg Laurától, hogy mit adsz nekem????

Mók_Ica 2015.05.27. 21:35:41

lesz itt szimpátia.... hihihihihii

Zsoofka 2015.05.27. 21:35:43

@mokamini: Na tessék. Ez gyors volt.

Zsoofka 2015.05.27. 21:36:30

Kell egy konténer. Most.

Mók_Ica 2015.05.27. 21:36:37

@mokamini: azt nem vágták be a szerkik :)))) lóra elmondja a tina bence szexet..... hihihihihihi

Elektra1976 2015.05.27. 21:37:06

@Mók_Ica: Nem is mert én is itt vagyok :-)

Mók_Ica 2015.05.27. 21:37:36

@mokamini: helyén van, szépen, tisztán :)))) használd nyugodtan... áttegyük a bulikát a konténer mellé?? :)))

napraforgó70 2015.05.27. 21:37:49

Ó Sneci, hogy maradtál volna otthon a szuvenír jogoddal együtt!

adricsek 2015.05.27. 21:37:54

@ThereIsNoSpoon: végülis... lehet, hogy egy ajándék volt neki :D

pogona vitticeps 2015.05.27. 21:38:35

Azé' örülök, hogy Sneci nem sipákolt végig fejhangon hatvanvalahány napot.

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 21:38:44

Valaki látta, hogy Bencének bejött volna Laura az elején? Én csak azt láttam, amikor menekült előle, de neki nem tűnt fel....lehet, hogy a kancsalság miatt? Jaj, de rosszindulatú vagyok!

Zsoofka 2015.05.27. 21:38:51

@Mók_Ica: Ja. Nem akarom átvenni itt a kollega szerepét, aki folyton Gyulát szidja, de én most hasonlókat tudnék írni Sneziről....

Mók_Ica 2015.05.27. 21:40:05

@ThereIsNoSpoon: :DDDDDDDDDDDDDD

@mokamini: sezlonyt lehet szidni, már nem jáCCik :)))

HufnágelSteve 2015.05.27. 21:40:53

@ThereIsNoSpoon: Az amcsik örülnének ha a Függetlenségi nyilatkozatuk helyére egy porcelán nippről írt nyilatkozat kerülne :). Ez olyan Vanek uras volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 21:42:37

@ThereIsNoSpoon: Ha egy pasi ilyen feltűnően arról beszél a tv-ben, hogy őneki ugyan kint nem kell Laura (mégha Bence nem is úriember), ott fel lehet tételezni, hogy része volt az illető hölgytől egy visszautasításban. És a hiú hígagyúak azt nem bírják.

Elektra1976 2015.05.27. 21:42:44

@ThereIsNoSpoon: Bence végig röhögött a Lóralibán Már amikor az ölébe dugta a fejét akkor is mutogatott a feje felett és kb. azt gondolta ez hülye Már akkor is észrevételeztem Végig látszott a Bencén hogy értelmi fogyatékosnak tartja csak nem mondta senkinek

Zsoofka 2015.05.27. 21:42:52

@Ditti82: Ja. Visszahoztak egy csomó embert + 1 db ezeréves műbalhét és feltálalták nekünk... Oszt együk. Ez a mai vacsi...

Zsoofka 2015.05.27. 21:45:23

@Szoba kilátással: :) Aki nem mondja el honnan ez a zsigeri utálat a mi Gyulánk ellen...

Elektra1976 2015.05.27. 21:45:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom te mit néztél de bent se kellett volna neki Ahogy beszélt vele a pandorákon meg ahogy kiröhögte végig abból lehetett látni hogy a háta közepére nem kéne

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:45:48

@Ditti82: nagyon gaz ahelyett hogy mondjuk feladatokat kellene megoldaniuk..amit mondjuk lehetne nézni ..

Mók_Ica 2015.05.27. 21:46:39

@Szoba kilátással: nem is hallottál (olvastál) ilyet itten sose :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 21:47:49

@Szoba kilátással: buli van a konténer... ööööö inkább a mödanszié mellett.... ott lehet szabadon hányni :)))

Elektra1976 2015.05.27. 21:47:52

Hajrá Nóri :-) Csak úgy :-) :-) :-)

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:48:04

@mokamini: hat ja, ha nem mondja nem mondja;)))
Gyagya csupán egy nagyon irritáló szemelyisegszeuseg ahogy snjezi is az csak kisebb mértékben

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 21:48:42

@Elektra1976: Pont így beszélnek a hiúságukban megsértett pasik. Én ugyanazt néztem, amit te, csak én nem néztem be Bencét, aki egy hülye, te meg igen.

Mók_Ica 2015.05.27. 21:48:50

gyula tényleg lokihoz jött be :)))

Ditti82 2015.05.27. 21:49:30

Gyulának átmosták az agyát Pjotrék?

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:49:58

@Mók_Ica: nem bizony ;)))
Rémálom Pbarbi is hízott jo lehet az ellátás

Zsoofka 2015.05.27. 21:50:02

@Szoba kilátással: A "nem mondjába" beletörődök jobb híján, de szerintem Snezi minimum egál.

Mók_Ica 2015.05.27. 21:50:26

gyulusunk lehárpiázta pbarbit és lórát..... van némi igazsága... hihihihihi

a két lány is milyen szépen beszélget..... senki nem bízik senkiben....

HufnágelSteve 2015.05.27. 21:51:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)"Tudja maga mi az antikatona? -Persze, porcelán Napóleon-szobor.":)

Mók_Ica 2015.05.27. 21:51:17

@Ditti82: gyula sztem tényleg ilyen....

@Szoba kilátással: nem mozognak eleget....

adricsek 2015.05.27. 21:51:48

Gyulus, hát ilyen a testvéri szeretet??? :D :D

Zsoofka 2015.05.27. 21:52:31

Most S. megkereste a leggyengébbet a 4 közül és rögtön dörgölődzik hozzá egy kis alamizsna reményében. SZánalom.

Ditti82 2015.05.27. 21:52:43

Sneci féltékeny Bencére? :D

Mók_Ica 2015.05.27. 21:53:04

jááájjj... sezlony kóstolgatja bencét..... szép kis este/éjszaka lesz..... de ha ennyire szarban vannak, miért vannak egy szobában???? :ooo

Mók_Ica 2015.05.27. 21:54:03

@Ditti82: jól látod :))))

sezlonyt mennyire "kedvelik" a bentiek is :)))))

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:54:45

Snjezi mert nem esik előre attól a két gumidinnyetol

Mók_Ica 2015.05.27. 21:55:41

@Szoba kilátással: sztem néha előre esik, de visszapattan a gumilabdák miatt :)))) azt mindig kivágják a szerkik :))))

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:56:27

Tanya messze szebb mint ez a szerencsétlen - bár ha gumilabdat csináltat o is..

Mók_Ica 2015.05.27. 21:56:39

pandora.... a visszajövők teszik fel a kérdéseket a még játékban lévőknek :))))

Gia 2015.05.27. 21:57:03

Snjezi hogy lenézi Tinát.Pedig az helyesebb és normálisabb is nála.

Ditti82 2015.05.27. 21:57:12

@Mók_Ica: Ezért őt küldték Pjotr expárjai közül, és nem mondjuk Apolt vagy Barbit.

Zsoofka 2015.05.27. 21:57:19

Nem, Loki. Megkérdezik mennyi 2+2... És aki tud felelni az kiesik és/vagy megfoghatja S. görögdinnyéit.

Elektra1976 2015.05.27. 21:57:29

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Örülök hogy te láttad hogy a Bence nyomul a Lóra és az meg vissza utasítja Én meg azt láttam hogy a Lóra mászott a Bencére akinek nem kell Pont így viselkednek a szánalmas libák Bence megvezetett? Vicces vagy A fiam lehetne Már rég kinőttem a kisfiúkból nekem max szimpatikus volt de attól még nem fut százon Inkább két Bencét beszélgető partnernek mint egy Laurát Bár neki meg mint már mondtam inkább vennék pár könyvet Bocs de ez a lány nekem nagggyon gáz

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:57:54

Az agyi kapacitás hogy megugrott a bejövőktől - negatívba de nagyon

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 21:57:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @HufnágelSteve: Lehet, hogy benéztem, kicsit én is kancsal vagyok. :) És elfogult! :)

Zsoofka 2015.05.27. 21:58:20

Szegény Nóri még így, tét nélkül is feszült a Pandorkán... Szegény.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 21:58:39

@Mók_Ica: Neeem azééé. Hanem az az erős gerince teszi, a gerincessége tartja meg a mellső nehezékeket:DDDD

Mók_Ica 2015.05.27. 21:58:43

@Gia: igen.....

@Ditti82: ők nem sok vizet zavartak volna.....

Szoba kilátással 2015.05.27. 21:59:10

@Elektra1976: igen o mászott rá es nem fordítva -

gólyamajom 2015.05.27. 21:59:18

Ez valami elszólás volt h hány napja egy pár Petivel?

pogona vitticeps 2015.05.27. 22:00:35

igazából... igazából... igazából :)))))

Gia 2015.05.27. 22:00:37

Petinek nem most kellene bevallania a színjátékait..

Mók_Ica 2015.05.27. 22:01:56

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ja..... :))))

most mennyivel jobban néz ki sezlony, hogy nincs rajta 100 kg smink

Mók_Ica 2015.05.27. 22:02:40

lóra nagyon agyatlan válaszokat ad.... loki fogja is a fejét... hihiihihihihihi

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:03:11

Egyébként szerintem PBarbi és Loki is már egy jó ideje megjátssza azt, hogy elveszítették egymás bizalmát. Nem lepődnék meg azon, ha a végén ők állnának ott a gömbbel, és talán el sem dobnák.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:03:47

@gólyamajom: inkább a korának megfelelően :))) talpig sminkben egy kivénhedt rosszéletűnek tűnt....

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:04:19

@pogona vitticeps: Tegnap nem voltál , pedig csúnyán berúgtam! :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:04:38

@Elektra1976: Itt (is) lehet a differencia kettőnk között :)) Én utolsó sorban választanám a Bencével való beszélgetést. Könyvet meg nem vennék neki, mert ha nem látókörébe eső téma van benne, úgysem olvassa el. Mert akkor már eddig is megtette volna. Amúgy meg sztm szentül meg van róla győződve, hogy a könyvet Ő fogja írni, és mások olvassák. Ezzel nem Laura egyetemi tanár mivoltát akartam kiemelni.:DDD

gólyamajom 2015.05.27. 22:04:46

Laura mit ért ... ez a csaj ááááááááá

májgeriberi 2015.05.27. 22:06:27

igazábóligazából nem folyásolja be az igazából az igazából a folyásolást BE

Mók_Ica 2015.05.27. 22:07:41

@májgeriberi: úgy érzem, te most folyásolni akarsz minket be, igazából...... :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 22:08:19

pbarbi és loki cigizgetnek....... jön a titkos szövetség :)))))

pogona vitticeps 2015.05.27. 22:08:43

@ThereIsNoSpoon: Bealudtam a streamen... valamikor hajnali 2- kor néztem meg a végét... de akkor már nem indultam neki a kamrának. De örülök, hogy csúnyára ünnepelted magad helyettem is. :D

májgeriberi 2015.05.27. 22:09:31

egyebet nem tok mondani kérem kaccsoja ki

Elektra1976 2015.05.27. 22:09:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jó akkor nem értünk egyet. Nagy dolog :-) Ettől még nem zavar különösebben hogy Laura ott van Bence meg nincs Még mindig nézem az ÉH t bár nem tudom minek De legalább már egyszer izgultam nehogy a Loki essen ki a Gyula helyett Pedig a Loki nem is szimpi :-)

Zsoofka 2015.05.27. 22:11:04

Csuklyás majmok. Miért gondolom, hogy nem csak mi unjuk?????

Szoba kilátással 2015.05.27. 22:11:13

Hat a csuklyás majmok bekoltozese komolyan izgalmasabb lett volna...

Mók_Ica 2015.05.27. 22:11:19

na bakker... sezlony osztja az észt (értsd: kételyt akar ébreszteni) lórának..... sezlony a lepattanóra számít, de nagyon....

introverted22 2015.05.27. 22:11:43

Szerintem jobb lett volna, ha a csuklyás majmok költöztek volna vissza a hotelbe...

gólyamajom 2015.05.27. 22:11:47

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Köszi, jobb, de fájdogál elég rendesen. :) :(

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:11:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, igen, igyexem szépségkirálynősen kinézni! :)

introverted22 2015.05.27. 22:12:29

@Szoba kilátással: úgy látom nem csak én érzem így :D

napraforgó70 2015.05.27. 22:12:29

Játék: kik térnek vissza a hotelbe?
a: játékosok
b: csuklyás majmok

Hááát... ha eszembe jut sneci UV zöld "fürdőruhája", amiből mindenfelé kilógott, ámde volt kapucnija, akkor a b-re szavaznék

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:12:46

@Elektra1976: höhöhö innen is láccik, milyen jó a műsor:)

Elektra1976 2015.05.27. 22:13:08

Ja és most éppen ott tartok hogy ha már PBarbi nem dobja el a gömböt akkor Lokival nyerjen Köpönyegforgatok :-)

Szoba kilátással 2015.05.27. 22:13:09

@Elektra1976: mert végig akarjuk szenvedni ha mar ennyit szenvedtünk ne a végen adjuk fel
Szerencsétlenek azt hiszik ok dolgoztak meg a nyereményert hat nem sokkal keményebb volt végig nezni ezt a borzalmat

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:13:59

@Mók_Ica: Viszont ezt nem csinálja rosszul.

gólyamajom 2015.05.27. 22:15:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én is próbálom így felfogni, de van egy rész amit még nem érzek, remélem javul még... :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:16:45

@Szoba kilátással: Azért nekünk is könnyített volna egy kis nap, egy kis medancié stb.

gólyamajom 2015.05.27. 22:18:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Köszi :)

Ma amúgy hazamegy valaki, vagy ilyenek?

Mók_Ica 2015.05.27. 22:19:52

@ThereIsNoSpoon: összesen vagy két agysejtjük.... pfffff
sezlony nagyon pénzéhes.... sztem elég ellenszenvesen nyomja......

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:20:23

@gólyamajom: Asszem nem, de nemtom, milyen a teljes végjáték

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:20:35

Sneci: "azt nem mondom, hogy mit csinálj, de dobd le a gecibe!"

Mók_Ica 2015.05.27. 22:20:38

lóra is... ójajjj..... pfff..... broáf

gólyamajom 2015.05.27. 22:21:25

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nekem ez az első hotelem:

Retro beb.szás lesz :D

Zsoofka 2015.05.27. 22:21:57

Azta k"rva.... csak úgy repkednek majd itt a lasztik... Meglássátok vissza fogjuk mi még Peti_Marcsa párt sírni, ott legalább volt esélye a labdaelnemdobásnak... Boa.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:22:15

peti összeszedett egy jó kis influenziát.....

sezlony pink polója és szürke-pink nacija milyen jól megy színben a retro parókákhoz.....

adricsek 2015.05.27. 22:23:00

@gólyamajom: sztem is, csak be nélkül :D :D

Ditti82 2015.05.27. 22:23:03

Sneci de gusztustalan pénzéhes ribi.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:23:07

sezlony csak b@sztatja bencét.....

Zsoofka 2015.05.27. 22:23:21

S. hányszor mondta el, hogy nem érdekli Bence-Tina dugása?????????

májgeriberi 2015.05.27. 22:23:32

@Mók_Ica: ezt vajon miből gondolod igazából

gólyamajom 2015.05.27. 22:23:46

@mokamini: pont annyiszor h ne higgyük el

Mók_Ica 2015.05.27. 22:23:50

behabozták a dzsakut.. ....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:24:10

@gólyamajom: nekem is ez az első, de a tv2-n biztos, hogy az utolsó:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:24:26

Loki és Nóri milyen harmonikusan fürdőztek!

Elektra1976 2015.05.27. 22:24:27

Itt mindenki dobálózni fog

Zsoofka 2015.05.27. 22:24:38

Párcsere... Hihihihi....

Mók_Ica 2015.05.27. 22:25:02

@májgeriberi: csa be akarlak folyásolni titeket :))))

holnap párcserét savaznak meg a visszatérők.....???? mecsoda meglepi :))))

Zsoofka 2015.05.27. 22:25:17

@Elektra1976: +1
Remélem egyenesen Berki fejéhez repül a 4 laszti....

Elektra1976 2015.05.27. 22:25:59

Na még a végén tényleg Loki Barbi lesz belőle És Barbi dobni fog Hú de jó kis vége lenne :-)

Zsoofka 2015.05.27. 22:26:59

@Mók_Ica: MIvel Peti és loki is kinyilatkoztatja, hogy nem akar cserét, csakezértis megszavazzák nekik... Főleg, ha titokban Loki súg Nórinak, hogy ő akar, csak nem meri mondani... :)

introverted22 2015.05.27. 22:27:22

Marianna Botoxos pólóban :D :D

Mók_Ica 2015.05.27. 22:27:32

éé..... botox pólója..... orsi pólója...... éljen a blog :))))

Zsoofka 2015.05.27. 22:28:03

ÉÉ-ben Botox Botox feliratban... :)

Mók_Ica 2015.05.27. 22:28:33

@windsor: orsi pólóján : pecek :)))

sixx drága, remélem látod az éden éjjelben a pólókat :))))

introverted22 2015.05.27. 22:28:39

Nnna ezért szerettem én mindig is Mariannát. Nesze nektek fanyalgók, ez a csaj mindig is jó arc volt :)

HufnágelSteve 2015.05.27. 22:29:10

Botox és Pecek saját beceneves pólóban az ÉÉ-ben :). Olvasták, ahogy Gólem is.

Elektra1976 2015.05.27. 22:29:13

@Mók_Ica: Hát majd meglássuk :-) Loki Peti Laura mondta hogy dobni fog PBarbi meg megteszi szerintem Tényleg az lesz a döntőben hogy mindenki annak drukkol hogy dobjon már aki neki a legszimpibb Ilyen se volt még De természetesen csak szerintem :-)

Mók_Ica 2015.05.27. 22:29:46

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: pénteken kiderül ..... addig már féllábon is kibírjuk :)))

@mokamini: nekem is ez az érzésem.... fordított pszichológia :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:30:41

@Mók_Ica: EvoéééSixx!! (meg a komment népe):DDDDDDD

Szoba kilátással 2015.05.27. 22:31:02

En tudom : nem sok minden párcsere majd Pbarbi dob

Mók_Ica 2015.05.27. 22:31:06

@Elektra1976: nagyon ki kell "számolni" azt a dobást.... hogy mennyinél éri meg és hogy előbb dobjon, mint a másik......

pogona vitticeps 2015.05.27. 22:31:14

Szóval akármilyen marha nagy szélesvászon volt gyulus az éé-ben, a mai megnyilvánulásai is csak ugyanazt bizonyítják, kicsinyes és irigy, de kurvára.

Elektra1976 2015.05.27. 22:31:14

@HufnágelSteve: Ez mekkora már :-) :-) :-) Ez a legnagyobb poén az ÉH3 ban Csúcs

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:32:32

@HufnágelSteve: Remélem, hogy a zOgre bármilyen nehezen is, de elolvasott minket:DDDDD

Mók_Ica 2015.05.27. 22:33:20

@Elektra1976: kérdés, hogy kinek az ötlete volt??? sztem nem a csajoké.......

HufnágelSteve 2015.05.27. 22:33:39

Azért Botox mimikája -hiába a vastag fekete keret a szemüvegén- nem erősödött, pedig az első kiesése után egész emberi módon nevetett.

atandora 2015.05.27. 22:34:09

Aruljatok mar el nekem, h miert gondolja Snjezi, h kap a penzbol?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:34:38

@Mók_Ica: Az egyik spoileres cikkben azt írták, hogy a megírt női nyertes mellé nem írják meg, hogy ki a férfi nyertes. De annyit jeleznek, hogy "nem mind arany, ami fénylik".

Zsoofka 2015.05.27. 22:34:40

@windsor: Pont ezen gondolkodtam én is... Snezi sose lenne képes hasonlóra. Befeszült csaj. Botox is, Orsi is jófej. Respect.

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:35:05

@Elektra1976: @Szoba kilátással: Én tartom magam a Loki-Barbi nem dobáshoz. Tegnap Mariannának is volt egy ilyen mondata a riportban, hogy lehet, hogy szövetséget kötöttek anno, hogy mindenkinek mást mutatnak, de aztán.....

Elektra1976 2015.05.27. 22:35:22

@Mók_Ica: Hát ezért izgulhatunk majd Valakinek 5 millió is rengeteg pénz Valaki meg várna jóval tovább is Csak arra írtam hogy én néztem eddig az összes ÉHt és mindig szurkoltam hogy ne dobják el De most azért fogok hogy a nekem szimpatikusabb DOBJA MÁR EL Nem tudom ez elég gáznak tűnik

Mók_Ica 2015.05.27. 22:35:34

@atandora: ha eldobja a döntős pár egyik tagja a gömböt, akkor a fennmaradó pénzt szétosztják.... de nem tudjuk, hogy hogy.... más volt az 1ben és más lett volna a 2ben is...

Zsoofka 2015.05.27. 22:36:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ne elemezzük ezt, majd szombaton. Legalább egy kis meglepi maradjon...

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:36:48

@ThereIsNoSpoon: Bár lehet, hogy nagyon naív vagyok, nem csak kancsal. :)

Elektra1976 2015.05.27. 22:38:00

@atandora: Mert elég valószínű hogy ha valaki dob 4ük között osztják el a maradékot Vagy legalábbis azt hiszik Vagy tudják nem tudom

HufnágelSteve 2015.05.27. 22:39:39

Lehet, hogy Gólemnek (alias Breki) küldhetnétek csókot, ha herceggé nem is, de talán normálissá válna? Azért egy szappant lehet, hogy küldök, mert nem ártana, hogy kenegesse a nagy arcát, mert megint nehezen fér el a stúdióban.

introverted22 2015.05.27. 22:39:55

@mokamini: Nekem végig ő volt a kedvencem, meg az elején Apolka volt, de ő elég gyorsan köddé vált. Lehet, hogy unottan reagált egy csomó dologra, de annyi hülye között én nekem is tele lett volna a nem létezőm. Cserébe nagyon fix és harmonikus párt alkotott Petivel olyan bizalommal, ami egyik másik párnál sem volt tapasztalható.

atandora 2015.05.27. 22:39:56

@Mók_Ica: koszonom. (Elso eden hotelem. A szabalyokba is a kormosom avatott be par hete.

Zsoofka 2015.05.27. 22:40:14

@beacska: PECEK. Berki meg kifaggatta, hogy hogy is van ez?

pogona vitticeps 2015.05.27. 22:40:21

Ez itt a tv2! A maradék zsét a kreatív team tagjai között osztják szét, ez volt a megjelölt célprémium. :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.27. 22:40:24

sztem Nóri (és Laura) rettentően rosszindulatúak volt ezzel a "mondjuk el neki, a Bence-Tinát, hihihihihi"-vel. ezek után egy percig sem tudom sajnálni amiatt, hogy a játékosok heteken át basztatták őt.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:40:30

@Elektra1976: nekem is rengeteg pénz 5millió forint.... sokat kell dolgoznom érte.....de ilyen műsort semmi pénzért nem vállalnék.....
nem tudom eldobja-e barbi a labdát...... várom már a péntek estét.....

Hitet_len 2015.05.27. 22:42:09

@Elektra1976: Pontosan, Lóra többször felajánlkozott Bencének, meg ecsetelte a lehetőségét annak is, hogy szívesen venné, ha Bence megugorná majd hotelen kívül. Bence nem alélt el a gyönyörtől, sőt, finoman jelezte, hogy köszi, de inkább nem. Visszautasítva csak Lóra lett. Rosszul tudnék lenni én is attól, ha egy olyan nő hajtana rám, akitől konkrétan a hideg ráz. Bence egy úriember, mert én lehet sokkal egyértelműbben hoztam volna tudomására Lórának, mint ő tette, hogy nem él a lehetőséggel.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:42:34

@beacska: pecek :)))

@atandora: tuti információ forrás :))) én is beszélgetek erről a körmösömmel :))))

@pogona vitticeps: lófülét.... a maradék pénzt MI érdemeljük, az itteni kommentlakók :))))

atandora 2015.05.27. 22:43:27

@mokamini: breki nem olvas. Hv-t biztos nem. Masban sem vagyok biztos. (Ja, sziasztok titokban olvasgato szeteplok.)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:44:00

@HufnágelSteve: De hát láttad: there is no spoon :) Aztán , ha mégis, úgy dobd lécci, hogy le kelljen hajolnia érte. PLS !!.

Mók_Ica 2015.05.27. 22:44:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: sztem azért tuti van ott egy, akinek van humorérzéke :))) brekiből nem nézném ezt ki...... sem a humorérzéket, sem azt, hogy olvassa a blogot ....

atandora 2015.05.27. 22:45:23

@mokamini: nem. De a Nori amugy nem kozmetikus?

Mók_Ica 2015.05.27. 22:45:28

@mokamini: nóri kozmetikus, nem? :)))

Elektra1976 2015.05.27. 22:46:01

@Mók_Ica: Oké én sem vállalnám be a műsort Legalábbis a TV2 -vel De igazából ezt arra írtam hogy PBarbi lehet már 5nél dobná Peti meg 19nél Attól is függ hogy ki honnét jön vagy hova megy vissza Én mondjuk ebben az évadban lehet 2-nél dobnám Vagy 1nél :-)

Mók_Ica 2015.05.27. 22:47:17

@dancegirl26: :))))) meg lettünk szólítva és választ is kaptunk a kérdéseinkre :))))
ki szerkeszti botox hivatalos insta lapját?? talán a szerkik??? :PPPP

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:48:01

@Mók_Ica: a családom felmondana nekem:( Már majdnem attól is, hogy nézem :DDDDDD

Elektra1976 2015.05.27. 22:48:32

@dancegirl26: Köszi :-) Ismét megkövetem Botoxot! NAGYON jó fej :-)

Mók_Ica 2015.05.27. 22:48:48

@Elektra1976: sztem ebben hasonlóan gondolkodunk :))))) én nyaralni azért elmennék oda.... :)))

breki csak feszegeti ezt a pecek témát..... ha olvasná a blogot, akkor tudná :)))) gyagya :))))

Zsoofka 2015.05.27. 22:48:59

@Mók_Ica: @atandora: Részletkérdés. Fodrász, körmös. Csupa feleslegesség.... :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:49:21

@Mók_Ica: Gyerekek! A kép alatt ott van, hogy Mariannáék ötlete volt! Akkor kedves Marianna és Orsi! Gratulálok! Jó ötlet volt! Tényleg!

Mók_Ica 2015.05.27. 22:49:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: már csak péntek estéig kell kibírniuk :))) ennyi neked is jár :))))

atandora 2015.05.27. 22:50:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nalam is rezeg a lec a csaladban, amiert rakattantam a magaskultura ezen vakondmelyrepulesere.

ZLATAN 2015.05.27. 22:50:37

@Mók_Ica: ICÁM :))) Imádlak. Nagyon viccesek a lányok :))) Ne bántsd már őket! Most először nevetek nagyon ezen az egészen...:)))

pogona vitticeps 2015.05.27. 22:51:20

@Mók_Ica: De nem szeret olvasni, a lepkés papírokkal is csak hadonászik vagy kapaszkodik beléjük liluló ujjpercekkel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:51:41

@Mók_Ica: valszeg az első sixx névadó után rá se nézett a blogra. De jobban is tette.:)

atandora 2015.05.27. 22:51:50

@mokamini: azert talan a pecekpatko feleslegesebb...

Mók_Ica 2015.05.27. 22:52:33

@mokamini: dehogy részletkérdés..... ezek fontos dolgok :))))

@ThereIsNoSpoon: igen láttam.... de a hivatalos oldalt nem a műsor készítői menedzselik????

lóra naptejes flakonjába sampont tettek.....ovis vicc .....

introverted22 2015.05.27. 22:53:00

@dancegirl26: És Sixx is kommentelt Marcsa instáján :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 22:53:29

@Mók_Ica: Az ő szókincséve, meg a spárgával... ,mire gondolhatna:)))

ZLATAN 2015.05.27. 22:54:42

@Mók_Ica: Icám..Néztem Botox instáját, néha a veszekedéseket is és a személyes képeket is. Tuti nem a szerkesztőké. Ennyi időt nem áldoztak a műsorra, másrészt pedig kivitelezhetetlen szerintem. Miért nem hiszed el, hogy Botox és Pecek HV-t olvas és van humorérzékük? :)) Még mindig röhögök rajtuk...:)))

Mók_Ica 2015.05.27. 22:55:01

@ZLATAN: szerintem is vicces :))) csak eddig ők nem mutatták, hogy ilyen viccesek :)))) nem bántom őket ..... ja, és én is imádlak :)))

@pogona vitticeps: az "jól" megy neki :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gondolod odáig eljutott??? ;))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 22:55:07

@Mók_Ica: Hát én azt már nem tudom, de az ötlet jó volt, na, akárkitől ered! :)

Mók_Ica 2015.05.27. 22:56:41

@ZLATAN: jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóvannnnnnnnnnnnnnnnna, elhiszem :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ő mindig a p.....ára, de hogy jön ez ide?? (csak hogy egy klasszikus viccet idézzek :))) )

Zsoofka 2015.05.27. 22:56:55

@Mók_Ica: Én népszerű vagyok a fodrásznál: mindig mondom neki, hogy ha feltalálnák a hajlakkot, amitől nem nőne tovább a hajam, rögtön megvenném... :) Körmösnél meg még sose voltam... Na most kiadtam magam :)))))))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.27. 22:57:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: de mi ebben a helyesen cselekvés? ki ne találjuk már, h Nóri féltette Snezit, és ezért akarta mindenáron közölni vele a sztorit. :)))))

Mók_Ica 2015.05.27. 22:57:43

@ThereIsNoSpoon: Zlatán drágám meggyőzött, hogy a lányok találták ki és neki mmkk hiszek :)))

ZLATAN 2015.05.27. 22:58:01

@Mók_Ica: Én tökre örülök, hogy olvasnak minket. Szerintem ez jó....Üzenem innen minden nőnek, hogy ICA a legjobb csaj az Édenben! :)))

Mók_Ica 2015.05.27. 22:59:29

@mokamini: fodrászhoz járok..... a körmöst nem olyan rég próbáltam ki..... és eddig teCCik.... öregszem, kell egy kis mű dolog :))))

ZLATAN 2015.05.27. 23:00:16

@Mók_Ica: Örülök, hogy meg tudtalak győzni. Szerintem eredeti az ötlet és tisztelegnek a HV előtt. Én így fogom fel. A szerkiknek semmi érdekük a HV-t méltatni vagy akár csak utalni rá.

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:00:44

@Mók_Ica: Azt nagyon jól teszed, akár igaza van, akár noncs! :)

Zsoofka 2015.05.27. 23:01:24

@Mók_Ica: Fodrászhoz még én is járok, mert még nincs meg az a bizonyos hajlakk... :))))))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:01:31

@ZLATAN: ne akard befolyásolni őket :))) én csak a Te párod vagyok :))))
egyébként jó, ha tényleg olvasnak minket.... kommentelhetnének is .... kulisszatitkokat akarok megtudni :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :)))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:02:27

@henrik_: Laura utálja Bencét. Miért ne kellemetlenkedne Snezin keresztül. Nem értem. Mi ebben a gonoszság? Így játszik. Bence meg egy bunkó kispályás. Snezit meg nyilván nem sajnálja, mert tudja, hogy annak elég vastag bőr van a képén.

Mók_Ica 2015.05.27. 23:02:31

@ThereIsNoSpoon: hát ő a Zuram :)))

@mokamini: vagy meg is növesztheted a hajad..... :))))

ZLATAN 2015.05.27. 23:02:33

@Mók_Ica: Mi azért sokkal érdekesebbek vagyunk, mint ők..Kit érdekelnek a kulisszatitkaik? :))

ZLATAN 2015.05.27. 23:06:13

@Mók_Ica: Icám. Délután beleolvastam a kommentekbe. Annyira hiányoztál. Képzeld, megint héják voltak meg galambok meg kiszámoltak mindent :)) Majdnem sírtam..Most pedig reagálnék ezekre az elméletekre ismét. Nem lehet a játékot lemodellezni semmilyen elmélettel sem, mert a szerkesztők alakítják úgy, hogy szerintük a legnagyobb nézettség legyen. Ezt modellezzétek! :)) Amúgy tetszett az elszántságotok...

Mók_Ica 2015.05.27. 23:08:13

@ZLATAN: én kíváncsi természetű vagyok :))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: meddig növessze a haját?? hát ameddig nő :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:08:39

@ThereIsNoSpoon: Hát, alapjáraton MU-s vagyok, de nagyon sok angol csapatot szeretek, többek között a Liverpoolt is. És szeretem ezt a dalt. Meg ahogy éneklik. Tulképp az Arsenalon (azt is csak Wenger miatt utáltam) és Chelsen kívül mindet kedvelem.

Elektra1976 2015.05.27. 23:09:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Most jöttem rá hogy szimpi vagy Aki a cicákat szereti rossz ember nem lehet Nem is vitázom veled többé Mert a pénz nem tesz boldoggá de vehetsz rajta cicákat és a cicák boldoggá tesznek :-) Facebook után szabadon Bocs ez nagyon off de csak úgy jeleztem :-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.27. 23:09:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát, én erre mondom, h rosszindulatú dolog, hiszen nyilván Bence és Snezi már "nem akarnak" egy pár lenni az Éden Hotelben. ez inkább már ilyen tipikus földön fekvőbe rúgás. Nóri dettó, akinek a játékát még annyira sem befolyásolja a másik két szintén kiesett játékos, mint Lauráét.

ha Bence kispályás, akkor a folyton mindenért nyavalygó, aztán kiesettekbe belerúgó Nóri nem is tudom, h mi lehet. :))

ZLATAN 2015.05.27. 23:09:41

@Mók_Ica: Beácska nem tudom kijének a kije állítólag bennfentes. Tőle kérdezd meg. Kreatív szerkesztő vagy ilyesmi. Ha nem Beácskáé, akkor elnézést kérek!

gólyamajom 2015.05.27. 23:09:56

@Hitet_len: Kicsit kétségbeesett volt, de ez olyan szomorú...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:10:00

@ZLATAN: Ne buzerálj, nemmagamtól számoltam Grrhrrrrrrrrrrrrrr

Bujumburi 2015.05.27. 23:10:17

kik jöttek vissza? csak 4en? (Nóri, Bence, Snezi, Gyugyu?)

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:10:19

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Én is leginkább a dalt, meg ahogy éneklik, de hopp, folytatódik is az ÉÉ!

Mók_Ica 2015.05.27. 23:10:41

@ZLATAN: olvasgattam én is..... a matekot is szeretem.... de az emberi természetet sztem nem lehet egy az egyben számokra és képletekre "lefordítani", túl sok a szubjektív tényező....... és a szerkik még pluszba jönnek ehhez....... a matek elég objektív :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:12:33

@Elektra1976: imádom az ilyen vitákat :))) szeri van :)))

@ZLATAN: igen, Beácska tesója, vvPeti :))))

@Bujumburi: igen.... mint a bentlévők volt párjai jöttek ők vissza

Elektra1976 2015.05.27. 23:12:46

Szerintem amúgy kommentelnek a játékosok Mert ha már olvassák a Hvt miért ne tennék Itt névtelenül megtehetik

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:13:00

Most azt hiszem, csúnyán bokán lett rúgva Pamela!

ZLATAN 2015.05.27. 23:13:14

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem buzerállak, sőt, kezdem azt hinni, hogy polihisztor vagy és már majdnem tisztellek :))) Csak kicsit elaludtam azon, ahogy rugóztok teljesen értelmetlenül...Pedig itt roppant szellemes és humoros hozzászólók vannak, ezt őszintén mondom. Szóval RESPECT a KOMMENTELŐKNEK!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:13:39

@Elektra1976: Off Olllyan tigris cicám van, hoccsak na. Mindennap megverekszünk, mert ő akar a főnök lenni. (Persze ő a főnök, de neki nem mondom meg). És eldobom a játékot, és visszahozza. Ilyet még macskában nem láttam. ON

,, 2015.05.27. 23:14:15

hali, lájtosan olvastam mert dobozolok, de láttam h felmerült h Snezi miért gondolja azt, h kap a zsetonból.
Nekem is most ugrott be mikor ezen kérődzött, hogy az előző évad(okban) konkrétan meg lehetett vesztegetni az exjátékosokat a nyereményből, h álljanak be mögéjük. valakinek 1 millát is ígérték talán.
bocs ha vót már, de mondom lájtosan olvasok most.

ZLATAN 2015.05.27. 23:14:30

@Mók_Ica: Tényleg kiborultam ezen. :))) Azt nem tudtam, hogy Beácska ennyire közel van a tűzhöz..:))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:14:49

@Elektra1976: Én is azt gondolnám, de talán elmondták nekik, hogy a gépükön vissza lehet nézni, hogy milyen aktivitásaik voltak....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:15:42

@ZLATAN: teljes mértékben igazad van. kivéve a sokoldalúságban(bár valszeg beszóltál, de nem veszek tudomást róla). Olyan Kabosgyulásan. Ebből is egy kicsikét, meg abból is egy kicsikét.:))

Elektra1976 2015.05.27. 23:15:57

@Mók_Ica: A mókusok is boldoggá tesznek:-) Nekünk van egy saját a kertbe nagyon cuki Néha látjuk ahogy futkoz :-) Na jó befejeztem :-)

Ditti82 2015.05.27. 23:16:11

Qrva jó, #botox és #pecek feliratú pólóban feszít a két csaj. :-D Nyilván volt már, de kutyát sétáltattam és csak most látom.

Mók_Ica 2015.05.27. 23:16:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: remélem nem olvassa, mert akkor neked annyi :))))

@foxglove (F6): lapattanóra gyúr..... arra, hogy eldobják a gömböt és a maradék pénzből jusson neki is.... :))) ilyenkor dobozolsz??? szegénykém.......

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:17:48

@ZLATAN: Mert belekérdezett a "nem-beszélünk-róla" reggeli eseményeibe (Nóri-Gábor), amire egyébként Marianna frappánsan válaszolt, de utána Berki elég csúnyán nézett Pamelára. Legalább is, nekem így tűnt, de hát tudjuk, hogy én kancsal...

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:18:48

@Elektra1976: A mókusok Zlatánt is boldoggá teszik! :)

Mók_Ica 2015.05.27. 23:18:58

@Elektra1976: megértem, nekem is nagy kedvencem..... :))))

@Ditti82: végre egy jó ötlet tőlük :))) mindenkinek tetszik itt :)))

@ZLATAN: pedig többször is volt ez téma... :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:19:56

@ThereIsNoSpoon: bocsi, nem a mókusok, hanem 1 mókus :)))) egy mókica :)))

ZLATAN 2015.05.27. 23:20:03

@ThereIsNoSpoon: Igen. Elég érdekes volt...Akkor mégis jól gondoltuk, hogy össze-vissza vágták ezt a részt.

,, 2015.05.27. 23:20:47

@Mók_Ica: nemsokára kidőlök:(
megkerestem, itt tökös bula ajánlgat másfél millát pincsinek, ha beáll mögé. (nem is emlékeztem hogy volt pincsi:D)
hogyvolt.blog.hu/2013/04/25/retrohogyvolt_eden_hotel_1x48

ZLATAN 2015.05.27. 23:21:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Őszintén méltattalak, csak nem szeretném túlzásba vinni, nehogy ICA félreértse!! ICA! Ne értsd félre!

Bujumburi 2015.05.27. 23:21:21

@Ditti82: jó ötlet volt a részükről, nálam legalábbis betalált ez a poén most. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:22:56

@Mók_Ica: Még az sincs kizárva, mert mindig arra a papírra fekszik rá, amin éppen dolgoznék.:)))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:23:46

@foxglove (F6): sztem én akkor kaptam rá a blog olvasására.... a vége felé kezdtem azt is.... :)))) egy csomó szereplőre már nem is emlékszem..... így múlik el a világ dicsősége :)))

@ZLATAN: nem értem félre, TUDOM, hogy az én párom vagy mmkk :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:23:49

@ZLATAN: Ica egy emelkedett szellem. Hozzá az ilyen hívságok nem érnek fel:DDDD

HufnágelSteve 2015.05.27. 23:24:34

@atandora: "Mélyrepüljünk", mint a vakondok, most pont jól jön, mert éjszakai napsütést kívántak nekünk, így bújjunk a föld alá, mert novarobbanás jön, vagy UFÓ-k.

Ditti82 2015.05.27. 23:25:07

Mi volt gólemtől ez az "egy valaki hazavihet 20 millió Ft-ot"??? Nem pár nyerheti meg a max. nyereményt?

Mók_Ica 2015.05.27. 23:25:39

@ThereIsNoSpoon: no, azért :)))))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: akkor tudja :)))) minden titkodat.... :))))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:25:58

@ZLATAN: Párdon, természetesen! Mindig ez a figyelmetlenség! Kancsal vagyok, naív, figyelmetlen, jelentkezem a következő ÉH-be. Ja, nem, öreg is vagyok! :(

Ditti82 2015.05.27. 23:26:31

@HufnágelSteve: Vagy reptiliánok vagy mit mondott Attila PVC-nek. :-D

,, 2015.05.27. 23:27:07

@Mók_Ica: nem is baj, h ezekre a szereplőkre már nem emlékszünk:)) mindig van utánpótlás:)

jó éjt!

Mók_Ica 2015.05.27. 23:27:15

@Ditti82: lehet, hogy ezt fejből mondta és rosszul emlékezett..... vagy meglepi ér minket pénteken :)))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:28:40

@ThereIsNoSpoon: ellentétben kacsi lórával, téged így kedvelünk :)))) no para :)))

@foxglove (F6): egyre több...... sajnos.... :))) aludj jól :))

HufnágelSteve 2015.05.27. 23:28:50

@Mók_Ica: Szerintem így csak a világ múlik el, dicsőség nélkül (Sic transit mundi), de ez is káros szenvedély, én is szenvedek tőle :).

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:28:55

@Mók_Ica: Az a helyzet, hogy egy ideje kódolom, de gyanús kommunikációt folytat a madarakkal. Úgyhogy nem írom le, hanem fejben tartom. De újabban már telepatikus sugarakat érzek...:))) Tudod, az, hogy üldözési mániám van, az nem jelenti azt, hogy nem üldöznek:))

Elektra1976 2015.05.27. 23:29:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem tud olvasni csak nem gondoljuk róla Meg beszélni is csak nem értjük :-) Meggyőződésem hogy ha egyedül van itthon az enyém akkor csinál magának egy koktélt és tévézik Vagy áthívja a haverokat Vagy napszemüvegben napozik az erkélyen Ennek az ellenkezőjéről senki nem tud meggyőzni :-)

ZLATAN 2015.05.27. 23:29:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezért is imádom. Többek között. Valaki le tudja esetleg modellezni héják galambok és egyebek segítségével, hogy Icával hogyan alakul a szerelmünk?:))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:29:39

@ThereIsNoSpoon: tényleg bakker, ő viszi a 20 millát haza pénteken ... és még csak a gömböt sem kell eldobnia, sem tartania..... :))))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:32:18

@ZLATAN: én nem szeretném modelleztetni... és galambba oltott héjja vagyok egyébként.... :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @Elektra1976: csendben röhögök..... elképzeltem..... :)))

májgeriberi 2015.05.27. 23:33:03

@Mók_Ica: oké nekem már van folyásom be igazából

Mók_Ica 2015.05.27. 23:33:35

@HufnágelSteve: igen, ez jobban leírja a helyzetet....

Elektra1976 2015.05.27. 23:33:41

Jó éjt mindenkinek! Már csak két nap és mindent megtudunk! Ha lesz "nyugdíjas " ÉH akkor meg jelentkezünk és majd mi jelenleg konmentelők csináljuk a műsort Én egy PókmajomBotox leszek csak jelzem ha érdekel valakit :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:34:16

@HufnágelSteve: Sic transit mundus (nominativus. nem pedig genitivus.):))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:34:34

@májgeriberi: ez elég viccesen hangzik így :))))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:35:28

@Mók_Ica: Na, akkor megnyugodtam, hogy ezért a ballépésemért nem fogtok kigolyózni az édenből! :)

Mók_Ica 2015.05.27. 23:35:34

@Elektra1976: jujjj.... micsoda párosítás :)))) veszélyes.... kimondottan veszélyes :))) jó éjt neked :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:36:48

@ZLATAN: A madarak nem az én asztalom. Kivéve Hitchcockot.:DD

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:36:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Sajnos semmi, egy igazi selejt vagyok! :( Megyek is a Dunának. :)

Mók_Ica 2015.05.27. 23:36:59

@ThereIsNoSpoon: inkább jót bulikázunk a mödanszié parTTYán :)))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:37:37

@Mók_Ica: Na abban benne vagyok! Nyakig! :)

ZLATAN 2015.05.27. 23:38:03

@Mók_Ica: Néztél nekünk újabb hotelt?

Mók_Ica 2015.05.27. 23:38:20

@ZLATAN: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ó jajj..... én műveletlen vagyok.... taníCCSatok latinusul :))))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:40:10

@Mók_Ica: Egyébként, hamár itt tartunk, én tök szívesen ökörködnék veletek élőben is valahol, valamikor.... Akár a pénteki adást is nézhetnénk együtt! (Bár az lehet, hogy nem jó ötlet, mert vagy mindenki a laptopja előtt ütögetné a gombokat, vagy egymás szavába kiabálva nlemaradnánk arról, ki dobta a gömböt, és mennyibél! :)

Mók_Ica 2015.05.27. 23:40:23

@ThereIsNoSpoon: helyes :)))

@ZLATAN: még nem..... lassan kéne..... mi legyen az irány? :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :))))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:40:40

@ZLATAN: azt mondta, hogy sic transit mundi. Dicsőség mentesen. Tehát nominativus. és mundus.

HufnágelSteve 2015.05.27. 23:40:54

@ThereIsNoSpoon: Én szép vagyok és fiatal, csak már elmúlt :). Én is jelentkezem, világító kék gömb és fakroki hibrid utódja lennék. Adjanak kaját, fizessék a bérem és hagyjanak heverészni. Ha kell naiv leszek és kancsal is, a sarokba is alkotok valamit, akár maradandót is. Sőt ha kell az interjúk során értetlenül pislogok, hülyeségeket beszélek, bárhol pörgetem a farkam és teljesen feledékenyre iszom magam. Bunkó troll helyből tudok lenni, tehát a nagyja már menne, ráadásnak egysejtűnél már magasabb rendszerbe sorolható zuzmónak, mohának és páfránynak is nevezhetném a többieket :).

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:41:17

Ez a sok melléütès, na, értelmezzétek, légyszi! :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:42:49

@HufnágelSteve: ezek alapján fel vagy véve! :)

HufnágelSteve 2015.05.27. 23:43:07

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem vagyok latinos így igazad lehet a mundusban, csak a gloria, amit kivettem. Mea culpa, mea maxima culpa ;)!

Mók_Ica 2015.05.27. 23:43:13

@ZLATAN: kettesben? latinul?? :))))) izgi ... (igazából nem az.... )

@ThereIsNoSpoon: voltak talik.... a vv-k után.... a vv6 után találkoztunk páran a blogról, a vv7 döntőjét pedig együtt nézték páran élőben .... elég kiscsoportos volt, de jól mulattak :)))

ZLATAN 2015.05.27. 23:44:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen. Nominativus ebben az esetben, csak én ezt a mondást eddig nem ismertem.

ZLATAN 2015.05.27. 23:45:05

@Mók_Ica: Franciának jobban örülnél? :)))

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:45:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Jaj de jó! A karakter, amit hozni szeretnék a nyugger ÉH-ben, az a kancsal, de jólelkű naíva.

Mók_Ica 2015.05.27. 23:45:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: látom... én viszont gugliztam:
Sic transit gloria mundi.
Így múlik el a világ dicsősége.
A pápaavatási szertartás egyik kötelező részeként mondták 1963-ig.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:46:14

@Mók_Ica: mielőtt igent mondasz, kérd el a szótárát:DDDDDD

Mók_Ica 2015.05.27. 23:47:01

@ZLATAN: nekem meg a gugli a barátom :)))

franciául sem beszélek :PPP

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:47:16

@ZLATAN: mert ilyen nincs is:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD nagyon röhögök:)))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:47:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: minimum.... :))) tudnom kell, hogy mekkora szókinccsel akar órát adni :))))

ZLATAN 2015.05.27. 23:49:05

@Mók_Ica: Próbáltam annyira kétértelmű lenni, amennyire csak lehet :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:50:07

@Mók_Ica: Igen :DDD SZorgos és okos vagy.))) És ugye a Gloria a dicsőség, azt kivette belőle, tehát így múlik el a világ. De akkor már nem birtokos eset (világ dicsősége), hanem világ, alanyeset. És már tudsz is két esetet. alanyeset: nomintivus, birtokos eset: genitivus:))))

Kosztarika 2015.05.27. 23:51:12

@Mók_Ica: "hihiihihihihihi" mit vigyorogsz ma egyfolytában? Ittál?? :D :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:51:47

@ZLATAN: @Mók_Ica:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Vajon mi lehet őőőőőőőszintével?

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:53:44

@Mók_Ica: De jó! Ha valakinek lenne kedve, én benne lennék egy HV talalkozóban (Budapesten) !

ThereIsNoSpoon 2015.05.27. 23:55:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Miért? Te nem jelentkezel? Bár attól még szoríthasz! Köszi! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.27. 23:57:03

@ThereIsNoSpoon: Tartok a családi ellenállástól. Csak én vagyok ilyen szabadelvű, a gyerekeim konzervatívok:DDD

Mók_Ica 2015.05.27. 23:58:30

@ZLATAN: tudom :)))

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: köszi :))) olaszul kezdtem el tanulni, az tetszett..... többen használják beszélgetésre, mint a latint...... :))))

@ThereIsNoSpoon: tedd fel a kérdést itt a blogon :))) többször kell kérdezni, hogy mindenki olvassa :)))

Mók_Ica 2015.05.27. 23:59:38

@ThereIsNoSpoon: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: most én röhögök :DDDDDD

@Kosztarika: nem ittam, de jó kedvem van :))))

Kosztarika 2015.05.27. 23:59:48

@Mók_Ica: Az ÉÉ-ben Gólem elszólta magát: azt mondta: ha valaki eldobja a gömböt a maradékot fel lehet ajánlani egy másik játékosnak. Kérdés ki ajánlja fel? A dobó, vagy a párja?

HufnágelSteve 2015.05.28. 00:00:26

@ThereIsNoSpoon: Találkozó lehet, mi is jól berúgunk és pörgetjük :), vagy csak fikázzuk a nekünk nem tetsző szereplőket?

Mók_Ica 2015.05.28. 00:00:33

@Kosztarika: vagy gólem maga..... :))) magának.... például :))

Mók_Ica 2015.05.28. 00:02:11

@HufnágelSteve: csak az tud pörgetni, akinek van mit..... de az nem aurélió volt, aki pörgetett??? itt evezőlapáttal paskolgatta bence ...... azt is szeretnéd csinálni??? :PPP

a fikázás sztem jobban menne :))))

Mók_Ica 2015.05.28. 00:03:49

drágáim, sixx is írt botoxnak, olvassátok :)))
instagram.com/p/3MtynXiz2W/

Kosztarika 2015.05.28. 00:04:23

@windsor: Nem tudhatjuk, hogy ha több időt tölt el a játékban, milyen lett volna Apolka, mert állítólag a negyvenedik benn töltött nap mindenkinél vízválasztó, akkora kifordulnak magukból (vagy kijön az igazi énjük)
Ő időben rájött, hogy ez a játék nem neki való.. :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 00:04:27

@HufnágelSteve: Hát a pörgetéshez sajnos nincs megfelelő eszköztáram, de a többiről lehet szó, sőt, mivel én lennék a jólelkű, még kedves megjegyzésekkel is illethetném őket, ha úgy alakul....

Kosztarika 2015.05.28. 00:06:04

@pogona vitticeps: adják inkább a csuklyás majmoknak.. jobban megérdemlik :D

ZLATAN 2015.05.28. 00:06:05

@Mók_Ica: Írt bizony. Botox meg sixxnek.Ez lehet szerelem lesz. Ki dobja el a gömböt Botox vagy sixx? :)))

ZLATAN 2015.05.28. 00:06:41

@Kosztarika: Tartsa a gömbödet Gólem! :)

Mók_Ica 2015.05.28. 00:08:19

@ZLATAN: nem lesz szerelem, sixx friss házas, ő már megtalálta az igazit :))) neki nem kell botox :))) sztem..... :)))

Kosztarika 2015.05.28. 00:08:54

@atandora: De igen, tudta a Gólemet :D

Kosztarika 2015.05.28. 00:09:32

@ZLATAN: Snezi legyen rád féltékeny! :)

ZLATAN 2015.05.28. 00:11:01

@Mók_Ica: Remélem Botox kiheveri :)) sixx-nek gratulálok nem tudtam, hogy friss házas!

ThereIsNoSpoon 2015.05.28. 00:11:29

@Mók_Ica: Akkor erre a találkozóra még visszatérünk! Most lépek aludni, pihetntetnem kell a szemeimet, jó éjt mindenkinek!

Mók_Ica 2015.05.28. 00:12:34

drágáim, hosszú napom volt.... ideje aludnom egy kicsit... vár az ágyikóm, jó éjt nektek :))

sixx, a holnapi posztban légyszi emlékezz meg botox és pecek pólójáról és az instás szereplésről :))) biztos örülnének neki :)))) (mi is)

Mók_Ica 2015.05.28. 00:13:37

@ZLATAN: lehet, hogy már nem annyira friss..... de nem olyan régi :)))

@ThereIsNoSpoon: helyes, jó éjt neked, én is megyek aludni :))

gólyamajom 2015.05.28. 00:16:11

Hol van Fosch 9? Őt nagyon csíptem, de a héten nem láttam :(

HufnágelSteve 2015.05.28. 00:18:47

@Mók_Ica: Az evezőlapátos is lehet jó, ha az ember melléüt ;).
Botoxéknak tényleg van humora az instagram alapján. Gólem meg szerintem leszarja, amit írunk csak írjunk, mert akkor legalább róla beszélünk.

Kosztarika 2015.05.28. 00:20:45

@ZLATAN: Legyél Te a cár alattvalója! :P

ZLATAN 2015.05.28. 00:21:26

@Kosztarika: Győzzön le Laura matek versenyen! :))

Kosztarika 2015.05.28. 00:23:53

@ZLATAN: Kenjen be Loki naptejjel! :)

ZLATAN 2015.05.28. 00:25:21

@Kosztarika: Repedj szét, mint Beuska! :)) (ez lehet erős, elnézést)

Kosztarika 2015.05.28. 00:30:24

@ZLATAN: @gólyamajom: :D

Sixx adjon neked becenevet! :)

gólyamajom 2015.05.28. 00:31:10

@ZLATAN: csak azt bírnám elfelejteni, mikor elmesélte a story-t :D

ZLATAN 2015.05.28. 00:33:48

@Kosztarika: Sneci legyen a párkapcsolati tanácsadód!

ZLATAN 2015.05.28. 00:34:38

@gólyamajom: Az mindenkiben nyomot hagyott...:))

Kosztarika 2015.05.28. 00:36:31

@ZLATAN: Tegyenek Rád szerelmi kötést Cintiával! :)

ZLATAN 2015.05.28. 00:41:14

@Kosztarika: :))))))))))))) Ez jó volt. :)) @gólyamajom: Jó éjt nektek! Legyetek népszerűek, mint az Éden Hotel 3! :))

Kosztarika 2015.05.28. 00:43:43

@ZLATAN: Peti csináljon neked fazongyantázást! :)

Jó éjt!

Bujumburi 2015.05.28. 01:05:25

@Kosztarika: :))) hogy hova tud ez még fajulni....
csak hogy egy klasszikus VV Denissel búcsúzzak: "TE ATTTTYASSÁGOSS!"

Bujumburi 2015.05.28. 01:06:02

@ZLATAN: ne :D
najó, egyik komolyabb, mint a másik :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.28. 07:37:36

@ThereIsNoSpoon: én is, kezet rá! :)
Botox legyen veletek! Snezi az ellenségeitekkel!

AkkorlegyenPtr 2015.05.28. 07:42:13

@ZLATAN: engem is érdekel, de olyan hotelt nézzünk a nyugdíjas édennek, ami egy szintes. nem fogok lépcsőzni, az tuti :) ha feladat van, suhanok mint Botox a szobák között időre... de max a mödanszié lépcsőt vállalom be

AkkorlegyenPtr 2015.05.28. 07:42:55

ja és lapát nem kell... elég a sör :)
süti beállítások módosítása