Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fekete Vitorlák 2x03 Változó viszonyok (18+)

2015. május 25. 15:00 - Pácsó Ármándó

A szokásos visszatekintés izgalmas pillanatai után az újabb epizód a méltán híres Barbarous and Debauched - Pyrate Menace of the Bahama Islands kiadvány tanulmányozásával kezdődik James „Flint” McGraw és Lord Thomas Hamilton múltjában. A beszélgetéshez hamarosan csatlakozik a főúr kikapós felesége őnagysága is. A téma Nassau tisztességes kormányzása és ennek zsákutcái.

1.jpg

A jelenben a Spanish Man O’ War legénysége éppen John Silver cikkelyeit hallgatja és láthatóan jól szórakoznak azon, hogy a hírek szerint Joji kalóz a hajó orrszobrára hokizik. Van egy értetlenkedő is, aki nem érti miért nem kötnek ki egyből Nassuaban egy spanyol hadihajó kinézetű kalózhajóval. Milyen erőd és ágyúk?? Ülj le fiam, egyes! A hajó hamarosan kiköt egy távolabbi partszakaszon.

2.jpg

Az erődben, ahol Flinték még úgy tudják, hogy Hornigold kapitány vigyáz az öbölre, már az új tulaj, Charles Vane gyakorol embereivel. Vendéget kap a félszemű Ned Low kapitány személyében, aki arra kíváncsi, hogy számíthat-e tőle ellenlépésekre azért, mert ellenségeskedik Eleanor Guthrievel. Vane nemet mond, de felhívja a másik figyelmét arra, hogy a szőke orgazdanő irányítja a Nassau-i kereskedelmet, így többeknek keresztbe tehet a véres folytatással.

3.jpg

Jack Rackham ismét egyedül ébred, csaja megint Maxnél kereste az élvezeteket az éjjel. És a reggel is. A kurtizán rózsaszín nyelve már nem csak Anne felső ajkaival játszadozik. Flint kapitány, akit nem az előbbi események foglalkoztatnak, csónakba száll, hogy felvegye a kapcsolatot Hornigold kapitánnyal. El akarja őt és legénységét hívni, hogy segítsenek megszerezni az Urca aranyát. Dufresnének meghagyja, hogy senki sem szállhat a partra a legénységből, mert elfecsegnék a zsákmány hollétét. Kiválaszt két megbízható embert, hogy egy dereglyével  (ami egy hajóféle és nem egy lekvárral töltött tésztás étel) hajózzanak vissza és figyeljék az aranyat őrző spanyolok katonákat.

Az ex Hamiltonnét, azaz Miranda Barlowt a tanyáján keresi fel Miss Guthrie. Az idősebb nő próbál barátkozni, de a fiatalabb felrója neki, hogy nemrég összefogott ellene a saját apjával és mostanában a földbirtokosokkal szervezkedik Flint ellen. Miranda szerint a smaragdszemű kapitányt a múltja kísérti és ő tud mindenről. Eleanor azt akarja, hogy hozzon össze egy találkozót Mr. Underhillel, akinek a neve mögé bújva ismét könnyebben tudná eladni a lopott árut.

5.jpg

Silver és Flint partra száll, de meglepetésükre Hornigoldot és csapatát a parton találják meg, nem az erődben. Vane feltűnik a bordélyban és megbízza Maxet, derítse ki, milyen értéket rejteget Ned Low és legénysége. A rafinált madam átlát a szitán, szerinte a kalóz csak ürügyet keres arra, hogy végezzen az Eleanort fenyegető pszichopatával. Rááll a dologra azzal a feltétellel, hogy Vane kibékül Jack Rackhamékkel.

6.jpg

Miss Guthrie fel vesz egy debla négert testőrnek a ledöfött embere helyett. (Nem ártana még párat felvenni, csak mondom). Flint betér a kocsmába és Eleanor boldogan ugrik a nyakába. Fent megtárgyalják a jövőt, a kalóznak jól jött volna egy biztos hely, ahová hazahozhatná az aranyat és mérges a nőre, hogy nem tüntette el azon nyomban Vanet az erődből Hornigold kapitány segítségével. Az orgazdanő szerint túl sok veszteséggel járt volna ez. A kapitány keserűen megjegyzi, hogy ő még Mr. Gatest is kinyírta az ügy érdekében, úgyhogy Eleanor szíveskedjen komolyabban venni a tervüket.

A múltban Lady Hamilton (tudjukki) felkereste James McGrawot (tudjukki) szerény hajlékában és randira hívja őt. A férfi tart a szóbeszédtől és vonakodik. Silver és Flint találkozik Hornigolddal, aki Vane megtámadását szorgalmazza. Jack Rackham embereket toborozna legénységnek, de mindenki elfordul tőle. Anne támogatja, amit jó néven vesz, de a madamjával való viszonyát már nem. Úgy érzi, hogy a prosti el akarja őket szakítani egymástól és jó lenne, ha a csaja ezt végre észrevenné. Pengés Bonny képtelen abba hagyni a leszbit: Maxnek túl rózsaszín a nyelve és túl jól használja. A bordélyban meglepi várja őket Charles Vane személyében, aki odahívja őket az asztalához és nyilvánosan kibékül velük. Világossá teszi azt is, hogy a Ned Low titkát kiderítő félvér kurvának köszönhetik a dolgot.

Silver feladatot kap kedvenc kapitányától, lázítsa az embereket Vane ellen, amíg ő elugrik a tanyára. Mi pedig a londoni előzményekhez ugrunk, ahol Lady Hamilton kidumál egy csókot Jamesből és talán mást is. Ez gyors menet lehetett, mert a Barlow tanyán vagyunk ismét, ahol Mirandánál vendégek vannak, ezért Flint nem megy be, csak a küszöbre helyezi az ajándékkönyvet, amit hozott.

9.jpg

Ned Low kapitány éppen a vacsoráját falatozza a hajója parancsnoki kabinjában, amikor az erőd macsója viszonozza napközbeni látogatását. Alkut ajánl, de a félszemű sebhelyes nem kér belőle, sőt gyengének nevezi Vanet. Az álmoskönyv szerint két dudás nem fér meg egy csárdában, és ennek most láthatjuk a bizonyítékát a gyakorlatban is. Dulakodni kezdenek, mert fel akarják idézni egy másik mondás igazságát: „Aki pedig karddal támad fejre, annak kard vágja le a fejét”. Vagy valami ilyesmit. Mialatt az erőd kalózai elfoglalják a hajót, Ned Low véglegesen elveszti a fejét.

10.jpg

A parton a Hornigoldhoz beállt Mr. Scott üzenetet kap, hogy régi védence Eleanor találkozni akar vele egy félreeső helyen. A nő tudni akarja a véleményét a Flint-Hornigold-Vane ellenségeskedésről, de a férfi inkább felszólítja, döntsön valaki mellett, ne taktikázzon mindkét irányba. Beszélgetésüknek vérfagyasztó sikoly vet véget. Ned Low feje karóra tűzvén hirdette a sziget lakóinak, hogy így jár az, aki felbosszantja Charles Vane kapitányt!

11.jpg

Mit tehet ilyenkor egy megkönnyebbült, egészséges hormonrendszerű, szingli orgazdanő a fülledt karibi éjszakában, az őt megmentő kemény csődörrel? Ezt mindenkinek a (lehetőleg mocskos) fantáziára bízom! Ha már kellően elidőztünk a jelenetnél, maradjunk meg a hangulat okozta sejtelmes bizsergés állapotában, hiszen a bordélyban szintén tetőfokára hág az, aminek hágnia kell. Jack Rackham már a Nagy Békülés utáni jövőt tervezgeti Anne Bonnyval, még pár ember és meg lesz a legénység egy pirogára (ami egy hajóféle és nem egy orosz hússal töltött tésztás étel). Mit tehet ilyenkor egy egészséges hormonrendszerű, biszex, dögös vörös hajadon a fülledt karibi éjszakában a szeretett férfival, aki újra a „tettek vizére” lép? Ezt mindenkinek a (lehetőleg mocskos) fantáziára bízom, azzal a kiegészítéssel, hogy az előbb sikeresen elképzelt eseményekhez bónuszként képzelje még hozzá Maxet, minden rózsaszín részével együtt!

Nyugi, megvárom amíg mindenki pulzusa visszatér az átlagos értékeihez és csak akkor folytatom. Szóval, Charles Vane, aki a férfimunka után nagylelkű hangulatba kerül, megmutatja Eleanornak a pincében őrzött, a félszemű kalóztól megörökölt zsákmányt, Lord Ashe lányát, Abigailt. Szegénykét elhurcolása óta kábítgatják azzal, hogy Nassau jobban teljesít mint négy éve, nem csoda hogy nem tért még magához egy percre sem. A macsó előadja tervét, 250.000 fontot fog kérni érte váltságdíjul a lány apjától, Karolina kormányzójától.

13.jpg

Silver jelenti Flintnek, hogy a legénység elégedetlen, hiszen nem kapták meg a várt finom falatokat és persze mindez Vane erődbitorlásának köszönhető. A kapitány szokásos lelkesítő beszédeinek egyikével még rá is erősít az ellenségkép beivódására. Reggel, amikor Eleanor a változatosság kedvéért az ablakszárnyakat tárja szét, megpillanthatja párjával az erődtől lőtávolságon kívül horgonyzó Spanish Man O’ Wart. Arrébb a tanyán Miranda Barlow megtalálja a küszöbön, a Flint által otthagyott bocsánatkérést tolmácsoló könyvet. Hát így történt. Aki nem hiszi, járjon utána!

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.25. 18:54:16

Azért az a nem dolgozik itt duma elég jó volt Low lenyomása előtt. :) Közben meg bepillanthatunk az angol felső körök működésébe és a gyarmatosítás mechanizmusába.

Pácsó Ármándó 2015.05.25. 19:15:23

@Hadrian77: Emlékezetes beszólás :-)
Elég sűrű a visszaemlékezés, összerakva lehetséges, hogy kitenne egy egész részt.

Egy kis érdekesség: videa.hu/videok/film-animacio/magyarul-makognak-az-amerikai-kalozok-x56NWcnayga8Pp0z?start=35.074

Gabba 2015.05.26. 08:04:40

@Pácsó Ármándó: úgy emlékszem, lekváros dereglyét Náncsi néni is főzött Tutajosnak

Maxhez: I love pink!

2015.05.26. 10:27:55

@Pácsó Ármándó: nem is tudom, azért a video sokat elárul ak övetkező évadokról. :)

Ezt a spanish man o'wart hagyjuk már a fenébe. Hadihajó oszt kész. :)
en.wikipedia.org/wiki/Man-of-war
süti beállítások módosítása