Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x07 - Mindenki csak szív

2015. május 21. 13:00 - _lovas_

A múlt héten végre kiderült, hogy Clay mozgatta a szálakat a betörésekkel, de azzal ő sem számolt, hogy emberei lelövik a rendőrfőnök terhes feleségét. Innen folytatjuk, a Fiúk volt elnöke bőszen felesezik, és cseszegeti tovább az új tagokat, akik jól elcseszték neki az egészet. Azok meg azért dühösek, mert Clay elküldené őket a városból, amíg kicsit leülepednek a dolgok, pedig pénzt és sikert ígért nekik, ha visszaültetik az asztalfőre. Törnek a poharak, Clay ideges, miközben volt nője, Gemma a bárban összeszedett MILF-vadász mellett ébred, eléggé másnaposan. Kitántorog a fürdőbe, hogy megeméssze a dolgot.

soa1.jpg

Unser épp rommá szívná magát a lakókocsijánál, amikor megérkezik hozzá Jaxy és Bobby. Beszélni akarnak vele, és vannak olyan pofátlanok, hogy fűvel is lehúzzák. Jaxyék is a betöréssorozatról szeretnének tudni valamit, ha már ráállt az öreg. Unsernek saját kis nyomozósarka van a lakókocsiban, ott rakta össze, hogy a Fiúk bandájából valaki benne vannak a buliban. Jaxy még mindig a Pápára gyanakodik, de Unser felnyitja a szemét, hogy az új Fiúk, a Nomádok lehetnek a végrehajtók, a kérdés már csak az, ki irányítja őket. Jaxy el is küldi az exzsarut, hogy szimatoljon egy kicsit a környékükön. Gemma ezalatt túl sokat időzött a fürdőben, a fiatal rajongója lelépett mindenével, még az autóját is vitte. A garázsnál épp az egyik nomád pakolja fel a legfaszább motorját egy utánfutóra, hogy elhúzzon valami motoros fesztiválra néhány hétre, amikor megérkezik Jaxy. Az elnök persze hamar levágja a dolgot, ennél szarabb alibit nehéz lett volna találni. Azért szól, hogy mindenki maradjon elérhető, mert hamarosan kiderül, kik állnak a betörések mögött. Unser is elkezdi a nyomasztást, elugrik a többi nomádhoz, alaposan kiakasztja őket a kérdéseivel.

soa2.jpg

Jaxynek az üzletre is gondolnia kell, beugranak a Stricihez, aki mar javában rendezkedik a caracarás lányokkal, hogy újranyithasson a bordélyház. A nyitásra még várni kell, mert a Strici közli Jaxyvel, hogy az anyja már megint alkotott, úgyhogy elmennek, hogy összeszedjék abból a lepukkant motelből, ahol a MILF-vadász hagyta. Elég kellemetlen Gemmának a helyzet, a fiának és a Stricinek kell bevallania, hogy mi történt vele, Jaxy jól kiosztja. Még szerencse, hogy ott van a Strici, akinek az emberei már le is nyomozták, ki vitte el Gemma verdáját. A klubházban ezalatt egymásba botlik a Dokinő és Clay. Előbbi nem nagyon akar beszélgetni, meg is kéri, ha lehet, akkor hagyják egymást békén. Dzsúz kihallgatja a beszélgetést, és tudni akarja, mi ez a balhé a Dokinővel. Clay inkább elsiet, mert a nomádok sürgősen beszélni akarnak vele. Jaxyék a Stricivel szövetkezve megtalálják a Gemmát lenyúló faszit, de nem megy könnyen ez sem, egy jó kis üldözés és lövöldözés után kapcsolják le. Elveszik a háromezer dollárját, aztán hazaküldik, de újabb találkozót ígérnek neki.

soa3.jpg

Clay a garázsnál már síkideg, hogy a nomádok még mindig nem húztak el Charmingból, annak se örül, hogy Unser is elkezdett szimatolni. Az egyik nomád szerint Jaxy és Unser is jól tudja, ki kavarta a szart a betörésekkel. Ezért a többiek már annyira bepörögtek, hogy ki akarják nyírni Unsert. Clay egyetért, ezért megszervez egy rajtaütést az exzsaru lakókocsijánál. A nomádokat bízza meg, hogy intézzék el, ezt talán még képesek összehozni. A Dokinő szakadatlanul azon dolgozik, hogy valahogy meg tudja majd győzni Ottót, hogy működjön együtt. Beugrik Gemmához, akinek állítólag régi haverja volt a sitten ülő motoros. Gemma javasol is valamit, Otto feleségének régi parfümjét. Befutnak a Fiúk és a Strici, hogy visszaadják az ellopott autót Gemmának. Jaxynek már megint annyira elege van az egészből, hogy legszívesebben azonnal lelépne a Dokinővel a hegyi kisházba, ez az a kirándulás, amiről a múltkor beszéltek.

soa7.jpg

Gemma nem ússza meg ennyivel, vár még rá egy lelkifröccs Jaxyvel. Érzelmes anya-fia-beszélgetés bontakozik ki, bűnbánó anyával régi sebekről. A vége most is összeborulás. Jaxy megígéri, hogy minden rendben lesz. Unser ezalatt egy shotgunnal fogadja Clayt a lakókocsijában, a Fiúk volt elnöke tudja, hogy a volt rendőr összerakta a képet, így ő is bűnbánó üzemmódba kapcsol, ez egy ilyen nap. Elismeri, hogy a betöréseket a nomádok csinálták, akik épp megérkeznek a lakókocsihoz, hogy rajta üssenek Unseren. Be is rúgják az ajtót, de nem úgy alakul a balhé, ahogy tervezték: Unser lelövi az elsőt, a másikat Clay intézi el. Clay előadja, hogy neki is gyanúsak lettek a nomádok, gondolta, hogy az exzsarura támadnak majd. Unser cserébe megígéri, hogy Clayt kihagyja az ügyből, szóval mindenki boldog, azaz nem annyira, mert a harmadik nomád még mindig lesben állhat valahol.

soa8.jpg

Jaxyék is értesülnek a hírről, a Pápát lassan kihúzzák a képből, de az ügy még nincs lezárva, le kell vadászni a a betöréses balhé harmadik felelősét, mielőtt még mélyebbre süppednek a szarban. Unsernél már javában megy a helyszínelés, a hiányzó nomád ott leselkedik a környéken, Gemma is beugrik, hogy elszívjon egy békecigit a régi baráttal, és helyretegyék a kapcsolatukat.

soa4.jpg

Jaxy közben majdnem elfelejti, hogy kirándulást ígért a Dokinőnek, Bobby tanácsára nem mondja le a túrát, és a nőjével úgy döntenek, hogy Gemmára bízzák a gyerekeket. A Dokinő előremegy, összedob egy vacsorát, amíg a férje megérkezik. A biztonság kedvéért Tig elkíséri, hogy elkergesse a medvéket a ház körül. A szétszívott Gemmát még gyorsan felhívja a Dokinő, hogy vigyázzon a gyerekekre. Gemma azt se tudja, milyen nap van, de örömmel vállalja a feladatot. Beesteledett, a Stricinek is elfoglaltság kell, ezért alapos verést ad a Gemmát meglopó MILF-vadásznak. Így már sokkal jobb minden. Dzsúz elmegy Clayhez, hogy mindenféle vádakat vágjon a fejéhez, mert már ő is gyanakszik eddig vakon követett volt elnökére. Clay állítja, valaki pénzeli a nomádokat, de ekkor megérkeznek Jaxyék. Jaxy elmondja Claynek, hogy mindennel tisztában van. Clay esküdözik, hogy a Pápa áll a betörések mögött, de Jaxy azt javasolja, keressék meg a hiányzó nomádot, és majd ő elmondja, mi az igazság. Clay egyetért, de azért a fegyverére sandít. 

soa5.jpg

Zenés montázzsal zárunk: a betépett Gemma volán mögé ül, hogy hazavigye a gyerekeket, Clay megint tervez valamit otthon, a Dokinő már készíti a vacsorát a kisházban, Jaxyék pedig motoroznak, amikor valaki melléjük gurul és tüzet nyit rájuk. Sőt, ketten vannak. Az egyiket lelövi Jaxy, a másik elmenekül. Egy fekete támadó. De nem volt még elég baj mára: Gemma annyira kivan a volán mögött, hogy a gyerekekkel együtt belehajt az útmenti árokba, miután majdnem letarolja őket egy kamion az országúton. Az autó totálkáros, és egy faág is átment rajta.

 

Címkék: sons of anarchy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása