Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x63 - Bence csapágyasra hajtja a szopórollert?

2015. május 21. 06:52 - sixx

screen_shot_2015-05-21_at_05_37_06.png

Ez lesz az az adás, amiben a faszik és a bulák is egymásról mondanak véleményt, ígéri Gólem, és ingben van, meg farmerben, elfogyott a sort-póló kombó? Aszongya, hogy veszélbe kerülés lesz két játékosnak, a bejátszóban meg Pornósbulát halljuk, ahogy felolvas, és gyertyaceremóniát emleget, tán csak nem forró viaszt kell egymás testére csorgatni, és aki először felsikít, az szarban van?

Mobyra ébredünk, ezt a nótát a Szemtől szembe című zseniális krimiben is használták, igaz, ott Al Pacino és Robert De Niro volt a főszereplő, nekünk meg Pjotr jutott, meg Lóra. Nem akarom én ezt a mai szarakodást túl bő lére ereszteni, löevél jön, a faszik mehetnek ki, programra, aminek mindenki örül, a csajok azárt, mert kedvükre vághatják a körmöt akár a mödanszié mellett, és ha akarnak, egy szál pinában szaladgálnak fel s alá, a faszik meg azért, mert 63. napja vannak összezárva, és ettől minden értelmes ember megőrülne. A bulák, ahelyett, hogy pucéron randalíroznának, napoznak és punnyadnak, Lóra meg úgy mozog a napágyban, mint akit éppen a láthatatlan ember inzultál análisan. 

A faszik kimennek egy vízeséshez, ahonnan két kötél lóg le, ott fel kell menni valahogy, de nem a kötélen, nem mutatják a felmenést, csak azt, hogy Gyula be van szarva, mert tériszonya van, az van nekem is, én is be lennék tojva, nyugi. Szóval felmennek, kapnak hevedert, a papucsos Loki cipőt is, a fejükre sisakot, azon GoPro-kamerát, és lehet leereszkedni. A zene baljós, de persze ez átbaszás, az ilyen műsorokban nem az a lényeg, hogy nyakát törje a versenyő, ha nem mer leereszkedni, nem fogják lehajítani, bármennyire is szeretnénk. Leereszkednek, van aki béna (Gyula), van aki nem. Pacsi, örülés, de faszák vagyunk, geci. Utána elmennek arrébb, leülnek egy kőre, és férfiszerelmet vallnak egymásnak. Hazamennek, ahol az alvó bulasereg fogadja őket, milyen vót? Jó.

Esik az eső. Vacsoráznak. Löevél, gyertyaceremónia gyön. Öltözködés, beretválkozás, hajsütés, puccbavágás. A ceremónia lényege, hogy mindenki előtt van 3 gyertya, és mindenkinek el kell dönteni, ki a leggyengébb játékos a hotelben, odamenni, és elfújni a gyertyát - faszik a fasziknak, csajok a csajoknak. Mielőtt erre sor kerülne, a hotel baglyát megnézik maguknak alaposabban, az meg őket. Szegény bagoly. Na, Gólem nyitja a ceremóniát, Pornósbarbi, te mi a faszt keresel itt? Jó kérdés. Bence, te egy irritáló faszfej vagy, egyetértesz? Ja, a többiek is így gondolják. Orsi, esélytelen vagy, azt tudod, ugye? Aha. Na fújjunk.

A Survivorból nyúlt feladatban Lóra kezd, és kéjes lassúsággal elfújja Orsi gyertyáját, mert az kiejtette azt a faszt, amin kéjes örömmel lovagolt volna. Ez megadja az alaphangot, mint ahogy a fasziknál Loki, aki meg Bencét fújja, és most előretekerjük a videót, és lám, Bence és Orsi összes gyertyája el van fújva, ők a leggyengébbek. Holnap egyikük kiesik, de hogy melyik, és hogyan, az még nem derül ki, nem mintha bárkit is érdekelne. A hotelbe visszaérve mindenki ölelkezik, mintha legalábbis egy tonna követ kifejtettek volna egy közeli gránitbányából, megcsináltuk, geci, lesz piramisa Pjotrnak.

Bence fatalista hangulatban van, és azt mondogatja Gyuszmusznak, hogy Lóránál nincs esélye, de ha lenne se kellene neki, Botox leszarja, Pornósbula dettó. Tudni kell, hol van vége a dalnak, mondja, ő megy haza, és ha szavazni kell, Gyula küldje haza legyen szíves. Mert ő egyenes gerinccel megy haza, nem fog mocskolódni. Gyula szemében Bence nőtt egyet, mint Hulk. Lóra és Loki a holnapról beszélget, Lóra igyekszik kitalálni, mi lehet a következő ceremónia, Lóra jól elvan Lokival, és jókat dumálnak. Cárék ülnek a szobában, és dettó arról beszélnek, hogyan kellene innen kibaszni Bencét, majd Bence Pjotrnak is aszongya, hogy ő a kardjába dől, tessen hazaküldeni. A cár a riportban aszongya, egy szavát nem hiszi, ez csak egy TERV. Már csak hét adás.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoba kilátással 2015.05.21. 07:26:11

Hát ezt már csak azert érdemes nézni,hogy hogyan rontják el minden nap a szerkesztők a műsort mint az M1 pld, ja ua. a cég..

Szoba kilátással 2015.05.21. 07:28:31

A tegnapi tényleg arról szólt, hogy elmentek kirándulni, feltöltoztek elfujtak 6 gyertyát es holnap majd kiesik az (a holnapi végen gond) a rövidebbet húzza?. Brutális

Mucsai2010 2015.05.21. 07:47:39

@Szoba kilátással:
Ezt tanítani kellene a médiaiskolákban, mint elrettentő példa, hogy hogy lehet egy világszerte sikeres formátumot totálisan elbaszni.
Tényleg siralmas, amit a TV2 művel ezzel a műsorral...

Eruka 2015.05.21. 07:51:54

hát ez tényleg csak ennyit érdemelt.... se... :(
ahogy közeledik a vége, egyre kínosabban rossz! Tudom, minek nézem.... csak :) Mert ha már eddig végignyűglődtem, akkor csak megnézem, melyig agyhalott lesz gazdagabb agyhalott...
Itt a végjááááátééékban azt várnám, hogy izgi műsorokat raknak össze, csavarokkal, meglepikkel... de hát nem! nem megy ez (se) sajnos a tv2-nek.
"Már csak hét adás"... :)

Ditti82 2015.05.21. 07:58:00

Pedig Bencének tényleg jobb lenne, ha ma kipottyanna, mert esélye nem lenne a párválasztón, Orsira viszont lecserélnék Lórát, akár Loki, akár Gyula vitéz.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.21. 08:30:07

@Szoba kilátással: @Mucsai2010: @Eruka:
Már arra is alig emelkedik meg a szemöldököm, amikor a Hotelbe visszaérkező Cár kérdezi a Cárnét, hogy hogy mulattak a muzsikok nélkülük, Botox meg arról mesél, hogy volt feladat, a csajoknak véleményt kellett mondani egymás párjáról, végül a sajátjukról.
És ez a feladat melyik vágóasztalon tűnt el, kedves TV2?! És miért nem végezte ott az erre való hivatkozás is, ha már?!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.21. 08:35:35

@Ditti82:
Ezt gondolta végig Bence is, erre kérte a többieket, akik úgy látszik úgy gondolták a kérés után, csakazért se legyen az, amit Bence szeretne. Még szerencse, hogy a szerencsén múlik a dolog.

De logikai is van benne, mert Bencét legkésőbb pénteken ki fogják tenni, Orsi viszont még veszélyes lehet, főleg ha Loki vagy Gyula őt választaná Laura helyett, akinek a szar is csokirolád, ha a Cáréktól jön.

Ditti82 2015.05.21. 08:51:21

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lórából Lokinak elege van, Gyula vitézünk meg ki akarja rakni a hotelből, kapva kapnának az alkalmon.

Bujumburi 2015.05.21. 09:16:10

Ez tényleg rövid volt, de ez "Lóra meg úgy mozog a napágyban, mint akit éppen a láthatatlan ember inzultál análisan. " mindenért kárpótol, persze szigorúan a giffel! :D

Kosztarika 2015.05.21. 09:20:30

63 napig nem volt semmi izgalmas, váratlan.. könyörgöm, legalább ebben az utolsó 7 napban, csak egyetlenegyszer történjen már valami.

Bujumburi 2015.05.21. 09:21:48

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezeket a bakikat össze kellett volna gyűjteni, és elküldeni nekik, hogyha legközelebb műsort csinálnak, tudják, mire kell figyelni :D
...ámátours

Bujumburi 2015.05.21. 09:23:23

@Kosztarika: Én egy ideje már csak beletekergetek ezekbe a videjókba, hogy kb. tudjam mi van. Az adások legizgalmasabb részei rendszeresen a műsor végi spoilerek :D

Bujumburi 2015.05.21. 09:24:06

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "akinek a szar is csokirolád, ha a Cáréktól jön." :D :D :D

Bujumburi 2015.05.21. 09:25:54

"Nagy bajban volt Laura, ugyanis a körömlakkja még nem száradt meg, ám szólította a természet. "
- MECSODA IZGÁLMÁK, LÉDÍZ END DZSENTÖLMEN!

Kosztarika 2015.05.21. 09:27:21

@Bujumburi: Abban is csak az az izgalmas, hogy sosem az történik, amire utalnak és ami esetleg tényleg történés lenne a játékban. :(

Bujumburi 2015.05.21. 09:28:01

@Kosztarika: ja... ez mondjuk elég morbid :D :D :D Valakit kirúgtak menet közben, vagy mi fax történt a tv2-nél? :D

catlogic 2015.05.21. 09:32:09

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ha lenne like gomb most megnyomnám a hozzászólásodra :)

Rayen 2015.05.21. 09:33:18

Nem tudom eldönteni, hogy a szerkesztők szándékosan, vagy csak azért tették tönkre ezt a műsort, mert ennyire nem értenek a munkájukhoz. Az izgalom legparányibb szikráját is kiölték. Ennek a gyertyázásnak annyira volt kétséges a kimenetele, mint amikor seggrázóversenyt hirdettek, és micsoda véletlen, a gogotáncos Snezi nyert. Minden valóságsóban tetten érhető a készítők manipulációja valamilyen szinten, de ennyire még sehol nem lejtett a pálya.

thør 2015.05.21. 09:34:04

egyzser igazán megléphették volna azt, hogy a leggyengébbnek tartott szereplő kap lehetőséget, hogy valakit kibasszon. ez váratlan, meglepő, érdekes fordulat lett volna.
az 'aki a legrövidebbet húzza, kiesik" is váratlan fordulat, csak a meglepetés az, hogy " bakker komolyan ezt a szart találták csak ki" az ilyen ellen bármilyen taktikázás szart sem ér, pedig az egész baszás erre épülne. a döntő mi lesz, zenélő szék versenyben, aki 2 leül, nyer?

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 09:46:51

ÉÉ ben meg valami oltári gagyi játékot toltak. El kellett játszani egy lánynak egy másik lányt, a többieknek meg kitalálni ki az... még talán Lóra is ki tudná tematikázni bémeg. 4 lány van, 1 ugye mesél, marad 3, na ki lehet? fúdenehéz... ja meg vicces. áá

Botox: feladat volt. El kellett mondani a másikról a véleményünket! Dzsízösz? Komoly, ez feladat? Alapból leszarják egymást a végjátékban? Dehamár kötelezően részt vettek a bulák, legalább mutassák meg vagy ha kivágják, azt is vágják ki, hogy Botox erről informálja a cárt. Lúzerek.

Szoba kilátással 2015.05.21. 09:46:58

@Bujumburi: en inkabb azt remelem egy tehetséges csávó paródiát vág össze belőle a neten sz halálos lehetne;)))

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.21. 09:55:06

@Bujumburi:
De tényleg, volt már vagy el tudsz képzelni rosszindulatúbb, cinikusabb talpnyalót magyar realityben Lauránál:)? Állandóan fintorog meg flegmázik, és bizalomról papol, miközben látszik, hogy bárkit hátbaszúrna Botox használt gyantacsíkjáért. Már a többiek is azon röhögnek, hogy milyen szemérmetlenül lohol a Cárék nyomában:). Remélem, még a héten eltűnik a műsorból.

Kosztarika 2015.05.21. 10:02:06

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az is túl késő. Be sem kellett volna engedni. Ennek a nőnek a látványától is kiráz a hideg, hát még ha megszólal. :(

"Botox használt gyantacsíkja.." :D :D :D

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 10:04:55

Tegnap Peti: Bence kéri, hogy küldjük haza. Inkább legyen Orsi! Ne legyen az, amit Bence akar...

Jaj Péterem. Tessék magadat hátbaveregetni, ügyes... hogyisvolt a hiszti? Gyula miért nem Bencét dobta? Még mindig itt van Bence pedig nem játszik? Teccik emlékezni?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.21. 10:08:36

Sixx érezhetően kifulladt. És ez érthető.
én valami olyasmiben reménykedtem,hogy akit kiválasztanak, azok dönthetnek a távozó párról.
nem így lett.
ráadásul az egész gyertyaizé félre lett értelmezve. a kérdés az volt, ki a leggyengébb, ehelyett tkp egy szimpátiaszavazássá silányították az egészet.
A lányok közül egyértelműen messze nem Orsi a leggyengébb, hanem Laura, sőt még Barbi is gyengébb nála agyban.
Mariann és Orsi kb .egy szinten vannak.
A fiúknál, ha az utolsó heteket nézem, szintén nem Bence a leggyengébb, hiszen maguk mondták ki,hogy végre elkezdett játszani.
Loki pár héttel ezelőtti teljesítményét és azóta történt zuhanását nézve, most én őt látom leggyengébbnek. Utána Gyula, majd Bence és Peti.
EGy szó, mint száz, a feladat értelmezésére én nulla, azaz nulla pontot adnék a cerkófoknak.

ha eszük lett volnaa szerkesztőknek, ma azt lépték volna, hogy akik a rövidebb kendőt, vagy mit húzza, az megy, a másik, aki marad pedig kijelöli azt a két párt aki összeméri a tudását egymással. (ki, mennyire ismeri a párját?- kvíz. alap kérdésekkel, mint kedvenc kaja, zene, szín, stb. amelyik pár több pontot kap, az marad, a másik pár elhúz)

Bristol777 2015.05.21. 10:09:32

Hibát hibára halmoz a TV2 ezzel a suta szerkesztéssel, a műsor dögunalmas, a vágás pocsék, a lényeg mindig lemarad és már jó pár hete foglalkoztat az a gondolat, hogy mi a jó fenét keres még mindig ebben a játékban Botox, amikor őt már egyszer hazazavarták??!!!

Bujumburi 2015.05.21. 10:10:21

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "bárkit hátbaszúrna Botox használt gyantacsíkjáért" - csods hasonlat ismét. :D Laura pontosan ugyanezt az érzést váltja ki belőlem is. Főleg ahogy az egyik Pandorán pitbullként ugrott Bencére és Tinára, hátha bevágódik a gazdiknál. Azon tűnődtem, ha más sorrendben jönnek az emberek és Laura korábban érkezik, amikor Bence még alfahím volt, ez a kis csahos éppen Bence seggét kezdte volna tisztára nyallantani. :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.21. 10:20:00

@Bristol777:
Eddig is volt minden évadban olyan, aki nem párválasztón esett ki, azok közül egy visszajöhetett. Ráadásul nem elfelejtendő, annak akkor szinte mindenki örült, mert a taktikázása üdítő meglepetés volt az első véleményekhez és a többi agyhalotthoz képest, még ha azóta ő lett a Cárné, akkor is :).

kamilla123 2015.05.21. 10:22:37

@Kosztarika: :-DD sztem továbbra sem fog semmi érdekes történni, ne reménykedj. A kreatív szerkesztői posztot nem azért találták ki, hogy az a szerkesztő KREATÍV legyen? Én egy eredeti ötletet sem véltem felfedezni ebben a szarkupacban, igaz, hogy Nórika kiesése óta nem nézem, csak olvasom.

Ditti82 2015.05.21. 10:23:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ha ma Bence megy :(, szerintem mindenképp megvan az esélye. Mondjuk 1:1,01

Kosztarika 2015.05.21. 10:25:55

@kamilla123: A kreatív szerkesztő - JOGOS - szidásával csak óvatosan, mert a rokonság meglicsel! ;)

kamilla123 2015.05.21. 10:27:44

@Kosztarika: hát, mit mondjak, kár volt vele eldicsekedni. Mindenesetre így már érthető, hogy miért vannak itt egyesek, akik foggal körömmel állítják, hogy milyen király ez a műsor, még akkor is, ha a napi negyven kommentből harminckilenc az övék :-)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.21. 10:29:24

@A Manci:
Ez nekem is eszembe jutott, de a különféle ceremóniák eddig is csak ürügyek voltak arra, hogy a játékosok a nem közéjük valójat a bozótosba lökjék :) .
De még a gyengeség is benne van, nem csak az egyéni rátermettség számít, hanem az is, hogy ki ellen tudnak és akarnak összefogni a többiek. Survival of the fittest. És az Bence. Ő is tudja, elfogyott körülötte a levegő.

kszanaksz 2015.05.21. 10:30:15

Megint lement a gyertyás téma, és utána derült ki, hogy mire jó. Sokadik ilyen húzás ez és az a gyanúm, hogy mindig attól függ a következmény, hogy ki lett az érintett.

Ditti82 2015.05.21. 10:34:57

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ha ma Bence megy :(, mindenképp megvan rá az esélye. Mondjuk úgy 1:1,01.

kszanaksz 2015.05.21. 10:40:02

Azért az valahol szánalmas, hogy hatvanvalahány nap után "A Végjátékban" úgy esik ki valaki, hogy kihúznak egy-egy szalagot és aki a rövidebbet húzta... :-)

kszanaksz 2015.05.21. 10:42:01

Lokinál azt vártam, mikor odasétált Bencéhez, hogy nem elfújja a gyertyáját, hanem olyan "sörös" módra egy emberes köpéssel oltja el.

Purple Tentacle 2015.05.21. 10:44:07

@A Manci: "Sixx érezhetően kifulladt. És ez érthető."

Tényleg kifulladt,de nem érthető. Ha valaki ennyire látványosan szenved annak abba kéne hagynia és valaki másnak átadni a stafétát. Ahogy érzem sixx haláltusáját amikor olvasom a hogyvoltot akkor már szomorúság fog el, nem pedig vigyorogva hagyom itt az oldalt nap mint nap a trashreality kifigurázásán és kiparodizálásán mint régebben.

Régen jobb volt a hogyvolt mit a műsor de ez manapság már jócskán megfordult.

Ráadásul ez nem 1-2 napja tart...

mézescsók 2015.05.21. 10:44:46

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azért ez a Peti zseniális. Először arról beszél Botoxszal, hogy menjen Bence, majd később, hogy ne, mert nehogy az legyen már, amit ez a f... akar!
Ezt kellett volna végig csinálni! Rimánkodni, hogy küldjetek már haza, a többiek meg juszt se!
Végigcsinálod, ha beledöglesz is!!! Esetleg megnyered.
@thør: Ajjjjj, de szép lett volna ez a fordulat. A két leggyengébbnek tartott marad, azok utaznak, akit ők mondanak. Na, ez lett volna a csavar!
És a végén ne az nyerjen, akinek jut szék, hanem akinek nem!

kszanaksz 2015.05.21. 10:48:30

@Purple Tentacle: Szerintem pedig érthető a kifulladás, meg, hogy esetleg unja, vagy elég volt neki, abban viszont neked van igazad, hogy ilyenkor érdemes lenne (netán illene?) átadni.

Rayen 2015.05.21. 10:56:23

@Purple Tentacle: a múlt heti képregények jók voltak, sőt az évad legjobbjai, bizonyítva hogy lehet néha szarból is várat építeni. Minden nap nem megy, valami alap kéne hozzá a műsorból is.

mézescsók 2015.05.21. 10:59:00

@AkkorlegyenPtr: Nem vagyok benne biztos, hogy Botox helyesen használja a szavakat. Inkább valami kis unaloműző programként adták nekik, hogy vesézzék ki egymást. Nem mintha nem ezt csinálnák amúgy is, de mégiscsak más, ha nem csak úgy öncélúan ba..tják egymást, hanem "feladattá" nemesítve.

@Purple Tentacle: Nem vagyok elvakult sixx rajongó, de hetek óta nem nagyon van miről írni. Miért csesszen ki mással, ha ő sem tud hozzátenni az öfihez semmit?
A tegnapi adásban a legérdekesebb műsorelem a bagoly volt!!! A hotellakók páratlan ornitológiai felfedezést tettek: a bagolynak SZŐRE van! Erre inni kellett!

kszanaksz 2015.05.21. 11:04:58

@Rayen: A képregények idején se a műsor volt annyival érdekesebb. Ha nincs kedved valamit csinálni, kicsi szünet (akár egy nap vagy adás kihagyás is) jót tehet. Persze igazából majdnem mindegy mi van a posztban, mert akkor is jönnek az emberek kibeszélni az egészet, ha jó, és akkor is, ha kevésbé. Na nem akarom én támadni, csak konstruktív hozzászólásként gondoltam, tényleg jót tud tenni egy kis kihagyás.

tomfree 2015.05.21. 11:07:44

@kszanaksz: egyáltalán azon csodálkozom, hogy képes még bármit is írni erről az egész műsorról. Ennél többet mit írjon? Lóra keni a körmét? A cár okoskodik? Mit lehetne erről írni ennél bővebben? Mondjuk egy dolog kimaradt. Amikor nézték a baglyot Botox megszólalt: biztos hülyének néz minket. Na ez belefért volna ide is, mint aranyigazság.

Mellesleg Bence viselkedése teljesen korrekt, képes veszteni, elfogadja, hogy kiesett. A többi srác is így viselkedne, kivéve a cár, aki totál összezuhanna a helyében és még most is tervet sejt Bence megjegyzése miatt. Totál túltolta az agyalást a gyerek.

Ditti82 2015.05.21. 11:21:59

@tomfree: Fog majd nagyot nézni, amikor nem tarthatják bent Bencét akarata ellenére. :D

Rayen 2015.05.21. 11:25:14

@kszanaksz: volt kihagyás, amikor Géza írt. Annyi volt a változás hogy ő még külön kapta a savazást az olvasóktól. Sixx is úgy lehet vele ahogy én: együtt kezdtük, együtt csináljuk végig. Már csak hét nap.

kszanaksz 2015.05.21. 11:41:42

@Rayen: Oké. Nekem azzal se lenne bajom, ha kihagyna valamennyit.

Starlettevagysem 2015.05.21. 11:58:22

@Rufus78 itt minden lehet , mert ez a gyerek sziget

hátezmilegyen 2015.05.21. 12:06:32

Sziasztok, regisztrálnom kellett, hogy megkérdezhessem, a fenti képen a középső törött kezű csaj fotójába kinek a hasa lóg bele :) Kösz, és bocs, majd igyekszem okosabbat is szólni, de már idegesített …

tomfree 2015.05.21. 12:10:30

@Ditti82: nem hiszem, hogy benntartják. Loki, Lóra, Gyula (megbeszélték), PBarbi ellene fog szavazni, Botox meg a cár mellette taktikából. Annyira kiszámítható volt egyébként ennek a gyertyás baromságnak a vége a fiúk között. Amúgy nem értelmezték a kérdést helyesen, a leggyengébb játékos Gyula, mint ahogy kiderült előző nap a medencénél, de ezek szimpátiaszavazást csináltak.

Ditti82 2015.05.21. 12:20:37

@tomfree: Egyiket se tartják bent, mivel a rövidebb kendőt húzó mehet eltévedni. Vakszerencse, semmi tattika vagy tematika.

Doomgod 2015.05.21. 12:23:09

@thør: Szal basszuk ki azt aki jól játszik? Maradjon az aki segghülye.
Az már tényleg nagy motiváció lenne, hogy játszanak a többiek.
A gyergyás ceremónia, azért nem volt izgalmas, mert egyértelmű volt a leosztás. Az egyik oldal sikeresen elintézte az előzőekben, hogy a másikon csak 1 pár maradjon.
A szerkesztők meg tartották magukat az előzetes menetrendhez. Ez nekem azt erősíti, hogy azért nemnagyon nyúlkáltak bele a játékmenetbe, inkább csak a szerkesztéssel variálnak. (Mindig röhögök a nagy konteósokon, hogy bármire rámondják, hogy a szerkik már megint belenyúltak)

Kosztarika 2015.05.21. 12:24:19

@hátezmilegyen: A tetoválásból és a hasméretből ítélve Loki :)

beacska 2015.05.21. 12:26:50

feltennék egy kérdést:

nincs senki, aki unja ezt a műsort? ma még nem hangzott el egyszer sem, és nagyon hiányzik!!!

vdzsi 2015.05.21. 12:32:11

Ez az egész szar meg van bundázva. Egyértelműen Peti és Marianna fog nyerni. Aki nyomon követte a DJ instagramját, már hetekkel ezelőtt levonhatta a következtetést, hogy ők nyerték meg a játékot. Mert ugye mibőlis cserélne autót ez a szerencsétlen. Végig az ő malmukra hajtotta a vizet a TV2, állandó deus ex machináik voltak, Marianna mindig megérezte, hogy szimpátia szavazás lesz. Peti legutóbb is a kamerának adta elő a műsírást arról, hogy milyen nehéz ez a játék, most meg a nézőket dolgozzák meg folyamatosan azzal, hogy (Mariannának, Patriknak és )Bencének azért kell mennie, mert nem játszott. Hát istenem, ha ilyen hülye ellenfelei voltak, hogy engedték. Mariann véletlenül kiesett, később véletlenül visszatért. Gyula hirtelen tudathasadásos lett, amikor kiejthette volna a két debilt. Áááh és még hosszasan sorolhatnám, miért lóg ki a lóláb. És a legrosszabb az egészben az, hogy a baltaarcú, tehetségtelen nímand Berki vezette és mindemellé tehetségtelen senkiháziak vágták és szerkesztették a műsort rétestészta hosszúságúra.

Katasztrófa bazmeg.

Ronni 2015.05.21. 12:32:12

@hátezmilegyen: Menj szemorvoshoz, tényleg az egy kar kicsit behajlítva .Szeritnem Bencéjé.

beacska 2015.05.21. 12:32:43

engem például elgondolkodtatott a tegnapi rész: látszólag Bence feladja Orsi kedvéért...ez érdekes, ha figyelembe vesszük, hogyan indult a műsor: Norbi, Patrik, Bence trió minden új fiúhoz odament, és mint a Keresztapában, közölték velük, h bent maradhatnak, ha becsicskulnak...a harmadik ilyen után lett elege belőlük a szerkiknek, és küldték haza az egyiket...mire mi történt? gyakorlatilag képtelenek voltak egy új játékstratégiát kitalálni. Bence teljesen bezárta magát, patrikon kívül senkivel nem "barátkozott"...közben kialakult az ellenoldal, akik kezdetben a túlélésért voltak kénytelen "szövetkezni" és ma ők lehetetlenítik el Bence helyzetét...én ezt meglehetősen irónikusnak tartom, és ha Bence bevállalja Orsi helyett a "rövidet", akkor a kör be is zárul....

persze, egyszerűbb beírni, h : jajjj, de unom, milyen szar ez a műsor, és a TV2 hogy el szarta, VAAAAGY lehet látni is a nézésen kívül és elgondolkodni azon, mi is volt a tegnapi részben....

Purple Tentacle 2015.05.21. 12:34:24

@hátezmilegyen: szerintem az Bence karja a Melanis képen.

@mézescsók: A blog alcíme a következő: "Sorozatepizódok zanzásítva, viccesen, akár gúnyosan. Ha lekéstél a tegnapi Trónok harcáról, vagy nem érted, mitől jó az Éden Hotel" eddig vicces is volt meg tényleg jobb volt a blog mint a műsor. Értem én,hogy nincs miről írni,de akkor ott a képregény, vicces feliratokkal ha megcsömörlött és alkotói válságban szenved sixx.

Kosztarika 2015.05.21. 12:36:27

@Ronni: @Purple Tentacle: tévedtek :) Vettem a fáradságot, lementettem, kinagyítottam és az bizony egy szép kerek pocak + egy tetovált kar. :D

Bujumburi 2015.05.21. 12:36:48

@beacska: "persze, egyszerűbb beírni, h : jajjj, de unom, milyen szar ez a műsor, és a TV2 hogy el szarta, VAAAAGY lehet látni is a nézésen kívül és elgondolkodni azon, mi is volt a tegnapi részben...."

- Tényleg nem kötözködésből Beácska, de napi szinten vagy 5x írod le, hogy téged ezen a blogon folyton kritizálnak a véleményed miatt, erre ilyeneket írsz.... kérlek szépen te se minősíts másokat az eltérő véleményük miatt, elég idegesítő ez a kettős mérce amit itt fullba tolsz egy ideje.

Ditti82 2015.05.21. 12:37:19

@Kosztarika: Az a tetoválás nem hugyos Mel jobb alkarján van?

tomfree 2015.05.21. 12:39:07

@beacska: "nincs senki, aki unja ezt a műsort? ma még nem hangzott el egyszer sem, és nagyon hiányzik!!!"
Annyira unalmas az egész. Csak a kedvedért. Meg amúgy is. Az a vicc, hogy ez nem vicc.:-)))

Amúgy meg Bence eltaktikázta az egészet a korábbiakban, amikor nem épített fel több szövetségest és nem dolgozott azon, hogy a cárt kirakja a hotelből. Megszívta, de erre már rájött most a végére. Ami szimpatikussá teszi, hogy eddig ember maradt. A cárpárnál sajnos azt látom, hogy rugdossa a döglött oroszlánt a földön még egy kicsit. Sajnos.

beacska 2015.05.21. 12:42:03

@Bujumburi: és nem tudod elképzelni, h vki azért jön ide, h érdeklődőkkel megbeszélje az eseményeket? nekem meg úgy tűnik, h itt MUNKAIDŐBEN csupa unatkozó van, aki egymás vállát veregetik, és licitálnak, h ki tudja jobban fikázni a műsort..

kb. heti egyszer fakadok ki, de igazad van, vissza jövök délután, vagy este, akkor nem a munkahelyen unatkozók vannak, hanem olyanok, akik hajlandóak a műsorral is foglalkozni....

Bujumburi 2015.05.21. 12:44:39

@beacska: Lehet... de attól még ezt csinálod. :D

- egyébként normális stílusban írtam neked.

Purple Tentacle 2015.05.21. 12:44:53

@Kosztarika: @Ditti82: De, az a hugyosMel tetoválása.

nlc.p3k.hu/data/cikk/15/143257/1.jpg
m.cdn.blog.hu/co/comment/image/7705457_0ce98484e1fdcc4ef82e8e5f85b56c85_o.jpg

ott van a bal karján valami kígyó féle, csak itt tükrözve van, hogy a megfelelő irányba nézzen.

beacska 2015.05.21. 12:45:17

@tomfree: igen, ha Bene meglépi, és bevállalja a kiesést Orsi helyett, kétségtelenül elviszi a pálmát...

amúgy Bence az instán kifejezetten szimpatikus, jóformán csak a "karrierjével" foglakozik...csak akkor szúr egyet-egyet oda a mostani játékostársaira vonatkozóan, ha pl. Patrik is szapulja őket...ez mondjuk, elég érdekes mentalitás...de amúgy szimpi a srác

Bujumburi 2015.05.21. 12:46:02

@windsor: Szép lány ez a Melanie... kár hogy kattant volt.

beacska 2015.05.21. 12:46:37

@Bujumburi: szerintem én is normálisan válaszoltam neked

introverted22 2015.05.21. 12:49:27

Nnno de mivel azt mondtam anno, hogy többet nem írok, de ma megszegtem, így csak sorba állok már a pofonokért én is: Hajrá Marianna & Peti!! :)

Kosztarika 2015.05.21. 12:50:27

@windsor: szíved joga annak szurkolni, akinek akarsz. (szerintem legalábbis :) )

tomfree 2015.05.21. 13:10:14

@beacska: "nekem meg úgy tűnik, h itt MUNKAIDŐBEN csupa unatkozó van"
Honnan tudod, hogy kinek milyen a munkaideje? :-)

"ha Bence meglépi, és bevállalja a kiesést Orsi helyett, kétségtelenül elviszi a pálmát..."
A döntés kikerült a kezéből. Megmondta a cárnak mit akar, de azok ezzel ellentétesen akarnak szavazni. Mondjuk érdekel, mi lesz a bennmaradó sorsa?

beacska 2015.05.21. 13:14:33

@tomfree: én úgy láttam a beharangozóban, h nem lesz szavazás, sorshúzás lesz, és nekem úgy tűnt, mintha a bevágásban Orsi éppen arra a kérdésre válaszolt volna, h menni akar, vagy maradni...én el tudok képzelni egy olyan verziót, h Bence húzza a hosszabbat, de lehetőséget kap rá, h átadja Orsinak a lehetőséget, ha az elfogadja (megemlítve Norbit is anno)...de csak fantáziálok, h hogyan lehetne....

Kosztarika 2015.05.21. 13:14:39

@tomfree: HA jó lenne a műsor és kreatív ( nem pedig unalmas :) :P ) akkor kitehetne valakit az azonos nemű benn lévők közül. Erre sajnos semmi esély.

tomfree 2015.05.21. 13:29:57

@Kosztarika: én is arra gondoltam, hogy az lenne a csavar, ha a "leggyengébb" játékos hazavághatna egy embert vagy legalább kijelölhetne kettőt akik mérkőznének egymással a bennmaradásért.

Nethooligan 2015.05.21. 13:30:00

@A Manci: "EGy szó, mint száz, a feladat értelmezésére én nulla, azaz nulla pontot adnék a cerkófoknak."

Pedig pontosan két embernek kb. sikerült felfognia, Orsinak és Bencének. Orsi meg is indokolta, Bence meg kb. lesz.rta az indoklást, de mégis a legkevesebb ideje bent levés akár gyengeség is lehet.

Stipistopi 2015.05.21. 13:43:08

@mézescsók: A tegnapi adásban a legérdekesebb műsorelem a bagoly volt!!! A hotellakók páratlan ornitológiai felfedezést tettek: a bagolynak SZŐRE van! Erre inni kellett!

:DDDDDD

Szoba kilátással 2015.05.21. 13:50:58

@beacska: a műsort lehet itt kibeszélni ha nincs műsor mert egy rakás szar az egesz akkor azt, attól meg nem unatkozik valaki, mert reálisan értékel vmit

Nethooligan 2015.05.21. 13:55:55

@tomfree: Vagy a kieső adhatna védettséget a bent maradó párjának. Ugyanis elképzelhető, hogy lesz párválasztó ceremónia így, hogy páratlanul maradnak bent! De a védettséget nem pofázná el Gólem, hanem csak akkor szólna róla, ha a másik három már bent ácsorogna a párja mögött!

mézescsók 2015.05.21. 13:57:41

@Purple Tentacle: A képregények tényleg jók voltak, bár nem mindig arról szóltak, mint az ÉH, de értek én ehhez? Azért megjegyzem, a tegnapiból még különösebben sok jelenet sem volt összevágható. Srácok a vízesés partján, csajok a napozóágyon, oszt annyi.
@Stipistopi: A kösz. A madár különben tényleg gyönyörű volt, még ha nem is szőrös.

Nethooligan 2015.05.21. 13:58:21

Én nem értelek titeket, már miért ne lenne tattikázás vagy tematikázás, hogy a hosszabb, vagy a rövidebb kendőt húzza ki valaki? Ehhez kérem szépen komoly fejtörés kell, mert ki kell választani a megfelelőt. Persze vakon. :)

kszanaksz 2015.05.21. 13:59:29

@beacska: "kb. heti egyszer fakadok ki, de igazad van, vissza jövök délután, vagy este, akkor nem a munkahelyen unatkozók vannak, hanem olyanok, akik hajlandóak a műsorral is foglalkozni...." hát akkor a heti egy az permanens, én tényleg nem akarlak osztani, megteszi helyettem más, de vagy végigviháncolod vagy végigmártírkodod itt a napokat, ez a vége meg tiszta ovi. Nemár.

beacska 2015.05.21. 14:02:06

@Nethooligan: szerintem nem kap védettséget a bent maradó, örüljön, h megúszta, és keressen hamar párt magának

beacska 2015.05.21. 14:04:23

@kszanaksz: viháncolom??? kivel? legfeljebb 9-cel szoktunk, de már ő sem jár ide, csak priviben "politizálunk"

és igazad van, nem dedózom többet, egyszerűen ugrom azokat, akik nem a játékkal foglalkoznak...

kszanaksz 2015.05.21. 14:07:56

A műsor szemontjából Milán kiesése a lehető legrosszabbkor jött, pont mikorra mindenkivel elhitette, hogy csak egy éretlen, meggondolatlan gyúrós kamasz, kiépítette a hálózatát a háttérben, elkezdte elindítani a látszólag különálló folyamatokat, nagyjából két-három lépés hiányzott, hogy beillessze az utolsó legókockát, ami után gyakorlatilag az összes kieső sorrendjét előre bemondhatta volna és a végén elviszi a pénzt.

Pék Sütemény 2015.05.21. 14:09:11

Fogalmam sincs, mi a szarért kell basztatni egy ilyen ismét rohadtszar öfi után sixx-et. Nekem inkább az a megfoghatatlan, egyáltalán mikor alszik. A kevésbé tájékozottaknak elmesélem, nem csak az Édent bámulja amúgy. Mostkomolyan, Sixx, mi a szart szedsz, éshaigen, énisakarok!!!!

Kosztarika 2015.05.21. 14:10:48

@beacska: hogy fogod megoldani, hogy ne olvasd a saját hozzászólásaidat?

kszanaksz 2015.05.21. 14:12:17

@beacska: többnyire ezt a két típusú dolgot láttam nálad, de egyik sem igazán baj, legalábbis nekem nem, nem minősítésként írtam. Tőlem mehet nyugodtan, csak utána ne ferdítsük el a tényeket, illetve ez a "nem is beszélgetek veletek, hanem majd a jófejekkel, bibibi", erre meg mondtam, hogy szerintem milyen.

Nethooligan 2015.05.21. 14:16:55

@beacska: Nem, szerintem sem fog, de pont az a baj, hogy sehol egy "csavar" az egész műsorban csak hagyják lassan csordogálni. Teljesen kiszámítható az egész, ha nem is jó előre, de napról-napra tuti.

kszanaksz 2015.05.21. 14:22:53

@Pék Sütemény: Mutassál már rá kérlek, hogy ki basztatta, pont egy kis pihenést javasoltunk, legalábbis én biztosan. Én megértem, hogy fáradt, esetleg unja stb.. nincs ezzel baj, de akkor lehet kicsit pihenni, átadni, stb... A hogyvolt meg elvileg a műsorok szórakoztató formájú írásbeli megfelelője , ha komplett részeket átugrunk, akkor igazából 3 mondatban is le lehetne írni a tényszerű történéseket.
Ezen felül, ha még egyszer valaki bármilyen témában általános alanyt használva vádaskodik, tesz megjegyzést, arra ráküldöm a TEK-et.
Végezetül pedig búcsúzom, arra az esetre, ha a fenti sorok miatt bárki kitiltana. :-)

Kosztarika 2015.05.21. 14:29:53

@kszanaksz: Az a baj, hogy mindannyian unjuk, így SIXX is. Megtehetné, hogy "pihen" egy kicsit (összesen 7 nap van már csak, Hál'Istennek) de emlékezzetek vissza. Mikor más írta a hv-ket, akkor azért fanyalogtak egyesek.Egyébként is milyen lenne már, ha sixx bárkinek azt mondaná: figyelj, unom már és egyébként is kurva szar a műsor, nincs miről írni, nem csinálnád helyettem egy kicsit?
Szóval köszönjük meg, hogy velünk együtt kitart. ( nem f..szopkodás kedves Sixx :) )

Pék Sütemény 2015.05.21. 14:31:09

@kszanaksz: Szeretettel várom aTEK-et. És nagyjából azt gondolom, ez is a szabad véleménynyilvánítás tere. Összefoglalom, hogy értsd. Én így gondolom, te meg másképp. Szerintem ezzel nincs baj. Vagy van, esetleg?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 14:32:48

@A Manci: Hogy ki találta ki ezt az "erős" meg "gyenge" játékos kifejezést. Ez a Laura ott van a nyócban, Bencus meg kiesni készül. Miről beszélgetünk? Marianna simán kiesett az elején. Külső erővel tolták vissza. Méghogy erős...

kszanaksz 2015.05.21. 14:37:26

@Pék Sütemény: Szerintem van vele baj, komoly baj, ez meg az én szabad véleménynyilvánításom. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 14:40:50

@Purple Tentacle: Köszönjük, ez év május 15-e óta - azaz 3. napja - tartó ÉH kommentelési gyakorlatodból kifolyólag jól kiosztottad sixxet. Szerencse, hogy felvilágosítottál minket, nélküled még a fákon ugrálnánk.

Bujumburi 2015.05.21. 14:41:31

@kszanaksz: "Ezen felül, ha még egyszer valaki bármilyen témában általános alanyt használva vádaskodik, tesz megjegyzést, arra ráküldöm a TEK-et." nagy je! :D

beacska 2015.05.21. 14:41:51

@kszanaksz: nem tudom, h feltűnt-e, de azóta is beszélgetek azokkal, akik a játékon agyalnak...

@Nethooligan: ha van benne csavar, akkor az a baj, h a szerkesztők miért szólnak bele, ha nincs, akkor meg unalmas...most már nagy meglepetésre nem kell számítanunk: 25%, h ki nyeri...mindenkire jut 12,5%, és mivel páros játék, így jön ki a 25%....a mostani párok nem relevánsak...

Pék Sütemény 2015.05.21. 14:42:42

@kszanaksz: Drágaélet, most
komolyan, aki nem azt gondolja, amit te, az gáz? Gondold már át cseppet....

ZLATAN 2015.05.21. 14:43:40

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az "erős" és "gyenge" jelzőket ők maguk találták ki ott bent, ahogy elnézem. A játékosok tudnak bővebb felvilágosítást adni erről szerintem.

Pék Sütemény 2015.05.21. 14:49:29

Kissé elkanyarodnék, csak úgy eszembe jutott néhány dolog néhány dologról. Először is, én úgy láttam, érzékeltem, itt nem a szokásos anyázós buta faszkalapok kommentelnek. Itt mindenki tudja, hogy a szarkazmus nem kínai kaja, és nem fagy le a csevej, ha bárki leírja, devalvál, vagy ignorál. Ebből következően végtelenül bosszant a kioktatás. Sixx-é is, az enyém is, másoké is. A gőg nem pozitív emberi tulajdonság, bármit is vetít a mai aktuálpolitika. Csak szólok. Ha van rá fül.

kszanaksz 2015.05.21. 14:54:23

@Pék Sütemény: Nincs szó ilyesmiről (nem is nagyon értem honnan vetted ezt így, ilyen általános formában.) Egyszerűen gáznak tartom az általános vádat, példa: ha ellopják Bükkös Zsombor 6. a. osztályos tanuló óráját, és tudomást szerzel róla, hogy a 6.b-ből volt valaki, akkor nem kezded el kikiabálni, hogy a 6.b-ből lopott valaki, hanem ennek az információnak a segítségével vagy te vagy az illetékes megpróbáljátok kideríteni, hogy ki volt az, és ha kiderült, őt, vagy őket lehet vádolni. Ha kiteszed a faliújságra, hogy a 6.b-ből lopott valaki, azzal indirekte az egész osztályt potenciális tolvajnak minősíted, ami az osztálylétszám - tolvajok száma darabszámú gyerek tekintetében rém igazságtalan dolog.

kszanaksz 2015.05.21. 14:57:42

@Pék Sütemény: Így igaz, és pl. pontosan a gőg egy speciális fajtáját látom megjelenni az általános vádaskodásban, olyan értelemben, hogy leszarom az "ártatlanokat", az én véleményem fontosabb, annál a néhány embernél.

Pék Sütemény 2015.05.21. 14:59:22

Fogalmam sincs, miről írsz. Jelen esetben mi volt az általános vád? Hogy szar volt a poszt? Hogy szar volt az öfi? Hogy mi a rákot írjon sixx a semmiről? Vagy mi? Valóban nem értem.

ZLATAN 2015.05.21. 15:02:08

@kszanaksz: @Pék Sütemény: Kicsit unatkoztok srácok, nem? :))

Purple Tentacle 2015.05.21. 15:03:52

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az,hogy eddig nem regisztráltam be az nem azt jelenti,hogy nem olvastam a blogot már nagyon régóta, csak eddig jól elszórakoztatott...
Nem értem,hogy jön össze a regisztrálásom időpontja meg az,hogy megmondom neki,hogy kezd egyre szarabb lenni az írása mert ettől a g.cinagy öntömjénezéstől már felfordul a gyomrom.
Ha hallgatnék esetleg védeném (mint például te) akkor legközelebb idehányna egy színeset,de a színvonal attól még csökkenne.
Ha kivennéd a szádból a kuksiját akkor észrevennéd,hogy te bizony még a fán vagy Mr.2010.10.12. óta tag :D

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:04:37

Ja, és még egy megjegyzés. Az általános alany használata, csakúgy, mint az ikes igék, a nyelv sajátságos változása miatt sajnos egyre inkább feledésbe merül. A nyelv is változik, el kell fogadnunk, Uram, vagy még manapság is inkább hívon így Asszonyomnak. Esetleg Naccság.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:04:56

@beacska: 1. pasihoz 4 lány, 2. pasihoz is 4 lány...összesen 16 lehetőség. 1/16. Persze, ha a mostani 8 főst vesszük.

kszanaksz 2015.05.21. 15:06:16

@Pék Sütemény: hozzászólásra, személyre való hivatkozás nélkül írtad: "Fogalmam sincs, mi a szarért kell basztatni egy ilyen ismét rohadtszar öfi után sixx-et. "
A "vád": basztatás.
A "vádlott": ? (bárki aki a poszt alá írt?)
Hagyjuk szerintem. Visszahívtam a TEK-et, és tényleg tisztelettel és nagyon szépen kérnék mindenkit, ha szeretne valami vádlót írni, kritikus megjegyzést tenni, ha tud és lehet, nevesítsen, elsősorban a többiekre gondolva. Nem kioktatás, nem okoskodás, tényleg sokaknak nem esik jól az ilyesmi, csak ötlet, javaslat. Písz.

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:07:35

@ZLATAN: Édes Fiam, anyád lehetnék, és nem, pont nem unatkozunk, éppenséggel álláspontokat közelítünk, és bár ez téged vajmi keveset érdekel és cseppet se szórakoztat, kérlek nézd el nekünk.
Ja, és éljen a cárpár! Yeaaaaaaaah! :)

tomfree 2015.05.21. 15:08:03

@kszanaksz: "Ezen felül, ha még egyszer valaki bármilyen témában általános alanyt használva vádaskodik, tesz megjegyzést, arra ráküldöm a TEK-et."

Hogy kell valakire ráküldeni a TEK-et? :-) Lenne pár jelöltem. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:08:08

@Pék Sütemény: A Hölgyem szerencsésebb, mert lehet, hogy nem asszonyról, hanem lányról van szó:)) Pl a motivációs leveledben is ha nem tudod, hogy kit szólítasz meg: Tisztelt Hölgyem/Uram.:))

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:12:01

@kszanaksz: Többen voltak. Majd máskor felsorolom, bár ismétlem, nem ez volt a cél. Más volt a véleményem, merészkedtem elővezetni. A TEK-kel meg ha lehet, ne fenyegess, van olyan az ismeretségben, ha gondolod, kölcsönadom, ne fáradj. Bár, kötve hiszem, hogy sokat értenének a nyelvműveléshez.

kszanaksz 2015.05.21. 15:12:51

@tomfree: Természetesen fogalmam sincs, Richard Pryor (dutyi-dili) után: kicsi vagyok, kicsi seggdugasz. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:13:24

@Pék Sütemény: Ja, és milyen érdekes, hogy lassan már eszek, iszok (monnyuk nem választékos), de könyörgöM.

kszanaksz 2015.05.21. 15:14:22

@Pék Sütemény: Ok, nem valós fenyegetésnek szántam, annyira abszurdnak tűnt, elfelejtettem, hogy itt ebben a nagy "hotelben" is bármi megtörténhet.

pogona vitticeps 2015.05.21. 15:14:29

Számomra nem tragédia, ha sixx szűkszavúbb, vagy unja, mert csak azt tükrözi, amit én is és még sokan éreznek. És merő gusztustalan álság lenne erről a most éppen igencsak beszűkült és beszürkült műsorról térdcsapkodósat írni. Mi a fasznak? Köszönjük meg, hogy a múlt állandó és nem kozmetikázott... Legalább itt... baszki.

ZLATAN 2015.05.21. 15:16:08

@Pék Sütemény: Elnézést Anyu. Azt hittem dolgozni vagy. :))

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:18:55

Ebben a témában valóban utoljára. Tehát, amennyiben bárki (általános alany lesz lassan, molotovot nekem!) azon a véleményen van, sixxnek szabadságra kéne menni, a szarért nem tud aludni hogy már reggel idetolja nekünk ezt a fost, esetleg örök némaságot kéne fogadnia, az oké. Ha ellenben megjegyzem általános alannyal (beszarás, milyen kultúráltak vagyunk, érzemén), ezt nem így látom, az ultragáz. Ám legyen. És ez valóban legyen ennek a parttalan cuccnak a vége. Áve!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:18:57

@Purple Tentacle:"... Ha kivennéd a szádból a kuksiját akkor észrevennéd,hogy te bizony még a fán vagy Mr.2010.10.12. óta tag :D..."

Te itt arról beszélsz, hogy szopom a sixx faszát. Hát egy biztos, a "Mr" le kéne hagynod, mert hogy Úr nem vagy, az biztos, de a fán is te ugrálsz. Ja, és sztm maradj meg az olvasásnál. Mindenki jobban jár.

ZLATAN 2015.05.21. 15:24:08

@Pék Sütemény: Én azért visszarángatlak a színpadra egy kicsit. Viszonylag bonyolult dolgokat megértek hamar, de valahogy nem látom a mondanivalód lényegét, illetve látom a szándékot, de személyeskedéssé fajulna, ha érdemben reagálnék a roppant provokatív megnyilvánulásaidra. Halkan jegyzem meg és őszinte tisztelettel kérlek, hogy kicsit...hmm...szóval találd meg a megfelelően udvarias kifejezést arra, hogy vegyél vissza az arcodból. Köszönöm. Remélem nem bántottalak meg!

kszanaksz 2015.05.21. 15:24:28

@Pék Sütemény: Ebből a hozzászólásból úgy érzem nem ment át, amit szerettem volna, de tényleg elég a témából.

ZLATAN 2015.05.21. 15:24:55

@ZLATAN: u.i.: rántott csirkét kérek vacsorára! Köszi! Puszi! :))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:27:59

@Purple Tentacle:

Purple Tentacle 0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
2015.05.19. óta tag.

Ja, meg hazug is vagy.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:30:12

@ZLATAN: Lehet. Nem is az alapítókra gondoltam, hanem a követőkre:DD

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:33:35

@ZLATAN: Dehogy. Bártan revidiálom az álláspontom, és íme, magamba fordulok. :)))

ZLATAN 2015.05.21. 15:33:58

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Őszinte leszek és kispolgári is egyben. Szerintem is vannak bent erős és gyenge karakterek, az én meglátásom szerint ez úgy alakult ki, hogy erősek azok, akik át tudják vinni az akaratukat a többieken és befolyással vannak a lényegi eseményekre. Ennek megfelelően erős karakter (vagy játékos, kérlek ne üss meg!! :) ) szerintem Loki, Peti, Botox. Sajnálom, hogy így gondolom. :))

ZLATAN 2015.05.21. 15:34:31

@Pék Sütemény: Ne duzzogj már Mutter! :))

beacska 2015.05.21. 15:35:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én nem a lehetőségeket számoltam...hanem, h fejenként mennyi az esélyük, és párosával így összeadódik...de valszeg igazad van...már fáradt vagyok eléggé...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:35:53

@Pék Sütemény: Most, hogy egymás ölébe távoztatok, megmondja valaki, hogy ki esik ma ki?

Kosztarika 2015.05.21. 15:36:21

Kihúzom a lábam egy kis időre és erre kell visszajönnöm?

Emberek, mi folyik itt Gyöngyösön?? :D

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:40:44

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nagyonröhögök! Én csak a srácok megszólításra írogattam itt, de már becsigaházosodok.( Csicskageceskedeket írtam volna szívem szerint, de nem teszem. :) ) Amúgy meg fogalmam sincs, dolgoztam éjjel, nem láttam, hát nem tudtam tematikázni. :)

hátezmilegyen 2015.05.21. 15:41:29

Köszönöm a talány megfejtését, egyúttal levonnám a konklúziót: Bence keze olyan, mint Loki hasa

ZLATAN 2015.05.21. 15:43:31

@hátezmilegyen: :))) ..és tényleg. :))) Ezen jót nevettem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:46:00

@ZLATAN:
A bevert balegyenes, jobbhorgos után már rég lehúztam a kesztyűm.
Bár az "őszinte leszek" valamint "megmondom őszintén" kezdetű mondatok óriási gyanakvással töltenek el, mindig behúzom a cippet a zsebemen, a kispolgári nézeteket elviselem - csak a burzsoá és revizionista nézeteket nem. :)Szvl. Akkor szerinted, ha úgy alakul, hogy valaki megnyeri - az általad "nem erőseknek" nevezett társaságból, akkor egy gyenge játékos nyerte? Ezt én fából vaskarikának gondolom. Mint a foci meccsen. Pedig mennyivel jobbak voltunk. Ja, csak ők rúgtak több gólt. Pech. Azért mert hangosan, látványosan tematikáznak, még nem biztos, hogy erősek. Van, akinek a szimpla túlélésben van az ereje.:)

Kosztarika 2015.05.21. 15:53:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a sport hasonlatnál maradva: Ott sem mindig jön be a papírforma, mert ahhoz is, az élethez is, a édenhez is óriási adag szerencse is kell. :)

Stipistopi 2015.05.21. 15:53:27

Gyula ilyet szól valamelyik nap: most otthagytam mindenki feje fölött a kérdőjelet

ZLATAN 2015.05.21. 15:54:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ezt a játékot megnyerheti erős is és gyenge is. Az erősebbenk több esélye van, a gyengének pedig több szerencse kell hozzá. Minden közösség kiforrja a maga domináns egyedeit, akik valamiért (had ne soroljam fel ennek okait) irányítóak lesznek. Ebben a játékban ők az erős játékosok az én nézőpontomból. Ugyanakkor az, hogy valaki ott bent a közösségben erős, az nem garancia arra, hogy nyerni fog. Remélem elég jól elmagyaráztam, hogy véleményem szerint ki számít erős játékosnak. Egyéb esetben állok rendelkezésedre :)

beacska 2015.05.21. 15:54:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: elmentem pisilni és közben gondolkodtam: 25%...mindenkinek 1:4 az esélye a győzelemre, függetlenül attól, h ki a párja...ha nem a párokra vesszük az esélyt, hanem emberekre...
a párokra véve, aszt hiszem úgy mondják, h 4 permutáció (???)...4*3*2*1= 100/24....szerintem

Pék Sütemény 2015.05.21. 15:56:58

Miután kiduzzogtam magam, alszom egyet öfiig. Az erő legyen veletek! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 15:58:45

@ZLATAN: dö dö dö hö hö hö Alles klar. Azért még akadékoskodnék egy kicsit. Vegyük Bencét . A te erős paramétereid szerint ő nem az. Mégis, milyen nehéz kitenni. Akkor őt hová sorolod?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:02:30

@beacska: Ismétléses vagy ismétlés nélküli permutáció?

Kosztarika 2015.05.21. 16:02:36

@Stipistopi: jöhet.. mindegyiket szeretem.. nyami :)

ZLATAN 2015.05.21. 16:04:48

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bencének egyetlen egyszer sem sikerült a közösség döntő többségét befolyásolnia lényegi kérdésekben. Feltörekvő gyenge karakter. Azért nem rakták még ki, mert még nem zavart annyira senkit hogy az erős karakterek egyöntetűen nekimenjenek. Mindig volt valami egyéb aktuális problémájuk.

ZLATAN 2015.05.21. 16:05:49

@Pék Sütemény: Kellemes pihenést Mutti, este jövök, kaja legyen. Köszönöm. :)

Purple Tentacle 2015.05.21. 16:07:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
A "Mr.2010.10.12" -t neked szántam, utalva arra,hogy én is képes vagyok rákattintani a hülye nevedre és hivatkozni az ott látottakra, de bevallom,hogy a MR-t hiba volt odabiggyesztenem elé.

Én pontosan tudom,hogy mikor regisztráltam be és ebből nem is csinálok titkot, miért is kéne?!

Elárulnád,hogy mi a tetves-retkes f@szért vagyok hazug? Mert te nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:07:53

@beacska: Ha csak a 4 fiút nézzük, akkor igen, egy negyed az esélye mindegyiknek, hogy ő legyen a fiú nyertes. Ha hozzávesszük, hogy minden fiúnak 4 féle lány párja lehet, akkor annak az esélye, hogy konkrétan 1 pár nyerje meg, az egy negyed negyede, azaz egy tizenhatod.

zlcsik 2015.05.21. 16:11:06

Még nem szóltam hozzá az idei évadhoz, bár láttam szinte minden részt és olvasgattam a hogyvoltokat, kommenteket is. Csak egy rövid évértékelő így a vége felé:

Lehet, én öregedtem meg az eltelt három évben, és már kevésbé érdekel az ÉH (megjegyzem, három éve tízen néztük a szűk munkatársi körből, most a végére tán ketten maradtunk), de most sosem vártam, hogy meddig tart még, ellenben vagy három hete azt várom, mikor lesz végre vége. Tudom, nem kell nézni, de már csak végigküzdöm, nekem is van olyan megerőltető, mint egy-két emberkének volt odabent...

A legnagyobb hiba a nulla kreativitás, holott épp a vasaltfütykösű mondta egy ÉÉ-ben, hogy kvázi nincs megkötve a kezük. Ehhez képest az volt a legnagyobb meglepi, hogy valamelyik kizúgott meghatározhatta, hány óráig tart a kalózosdi. (Jut eszembe: megmutatta a kopasz, amit végül felírt a gyerek, vagy az is csak bemondásra történt?)

Tehát, ami csak icipicit segíthetett volna a játékon, már csak a párválasztókra fókuszálva:
- sosem lehetett volna először a védett játékost beállítani egy emberke mögé, hogy utána kelljen a többinek pár perc alatt áttematikázni?
- sosem lehetett volna eltitkolni a párválasztóig valaki védettségét, hogy ott kezdjenek el izgulni?
- sosem lehetett volna egy sima párválasztó kiesője után azonnal, hirtelen hazaküldetni egy másik nemű játékost is, még ha így páratlanul maradnak is?
- sosem lehetett volna beiktatni délután egy gyors esti párválasztót?

Ahol minden megtörténhet, ott miért ugyanaz történik meg minden héten?

Ez most öt perc termése volt, amiből hármat amúgy munkával töltöttem, de nyilván valamennyiőtöknek vannak ennél jöbb ötletei is az izgalmak fokozására (megteremtésére...), tehát nem tűnik túl komoly melónak, itt a fórum egy nap alatt kétszáz remek csavart dobna össze (ha lesz negyedik évad, összedobjuk..?). És mégis, csak ezt a semmit sikerült kihozni belőle.

Jól mutatja az ÉH nézettségét, hogy talán a múlt szombaton összesen volt estig hatvan komment, és ez mind a kreativitás hiánya, már bocs a tesótól.

ZLATAN 2015.05.21. 16:12:43

@Purple Tentacle: Nem szeretnék a vitátokba beleszólni és kérlek ne vedd tolakodásnak, amit mondok, de ez a stílus itt nem jellemző és remélhetőleg nem is lesz megszokott. Kérlek szépen hogy az indulataidat líraibb módon öntsd szavakba! Köszönöm és elnézést kérek!

Kosztarika 2015.05.21. 16:18:31

@ZLATAN: Igazad van :) Büszke lehetsz, hogy Péksüti az anyukád. Jó nevelést kaptál! :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.21. 16:19:00

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tojok rá!
(Mármint a nyelvhelyesség akadémiai szabályaira.)

ZLATAN 2015.05.21. 16:19:43

@Kosztarika: Csak most tudtam meg, de így is olyan sokat kaptam tőle :)) Nehéz erről most könnyek nélkül írnom. :)

pogona vitticeps 2015.05.21. 16:22:08

@zlcsik: OFF. Csak annyit tennék hozzá, hogy nem ez az első olyan formátum, műsor, amelyet a tv2 kreatívjai durván elbénáznak. Konkrétan emlékszem olyanra, amikor egy másik műsor kapcsán, ami nem felvételről ment, a csetelők ötletei jelentek meg a műsorban, sőt, a "híres- neves" producer igen randa hangnemben csesztette a csetelő népeket, hogy ne csak a pofájuk járjon, ha nem tetszik, hanem adjanak még ötleteket (!!!!) ON

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:22:24

@beacska: Ja, és még azt akartam mondani, hogy innen is látszik, hogy mennyivel - nagyságrendekkel - nagyobb esélye van annak, aki nem ragaszkodik egy meghatározott párhoz, hanem szinte mindegy neki, hogy kivel nyeri a játékot.

Kosztarika 2015.05.21. 16:23:27

@ZLATAN: A sírást meg Bencétől tanultad? :P Kérsz zsepit? Vagy szóljunk Botoxnak? Ó is ért a síró ember vigasztalásához. :D

ZLATAN 2015.05.21. 16:28:01

@Kosztarika: Igen. Tőle lestem el. :)) Szeretem, hogy foglalkozol a lelkemmel. Nem tudom, hogy Botox mennyire tudna vigasztalni...Szerinted? Azon gondolkoztam, hogy ez lehetne ilyen szitok is: " Vigasztaljon téged Botox! " :)) Kérek szépen zsepit.

Purple Tentacle 2015.05.21. 16:30:28

@ZLATAN: Engedtessék meg az indulat ha valaki hazugnak nevez.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:30:35

@Pietrosz Abroszbatojsz: Szerintem szépek a nyelvi hagyományok, az sem baj, hogy a tanultság elválik a tanulatlanságtól. Ennek pedig egyik, mondhatjuk, eszköze a helyes beszéd. Wanna , gonna, you know, stb mikor hallasz így beszélni egy szenátort? Lehet az igényesség egyik fokmérője, hogy hogyan használja az ember az anyanyelvét. Az természetes, hogy a való életnek engedni kell a beszéd tekintetében is, hiszen a nyelv folyton változik, alakul, modernizálódik. Elvileg az akadémikusaknak kellene megtalálni a kellő határvonalat.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:33:36

@ZLATAN: Én gonoszabb vagyok. Vigasztaljon téged a zOgre!

ZLATAN 2015.05.21. 16:33:57

@Purple Tentacle: Az indulat természetesen megengedett, csupán a stílus volt számomra meglepő és kicsit bántotta a szemem. Tényleg nem vagyok hivatott a vitátokba beleszólni és nem is teszem. A vulgaritás és a trágárság az, ami itt eddig nem volt jellemző a kommentelők egymás közötti kommunikációjában.

Kosztarika 2015.05.21. 16:35:54

@ZLATAN: Köpjön Loki a sörödbe, Verjen meg Bence az ütőjével, Hugyozzon rád Melani, Taktikázzon veled Gyula, Műtsön a plasztikai sebészed Laurásra, Adja kólcsön neked szexpartnerét Barbi...

ZLATAN 2015.05.21. 16:43:57

@Kosztarika: :))) Ez jó volt. :))) Kiegészítem még: Sneci legyen a stylistod! Tanítson szörfözni Orsi! Mentsen ki (elfelejtettem a kis köcsög vizimentő nevét és nincs kedvem visszanézni)! Gátőr legyen az életed szerelme! Videózzon le Gyula! Barbi legyen a pöcsránctalanítód! Csak annyit kelljen sírnod életedben, mint Bencének! Botox legyen a logopédusod! Adri legyen a dietetikusod!

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:46:37

@ZLATAN: Ne gondojjá rosszat rólam, megvédenélek tölle:DDDD Még Kosztarikát se hagynám rá:))))))))

kszanaksz 2015.05.21. 16:46:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha kiválasztunk pl egy fiút, négyféleképp lehet neki párja, egy konkrét párhoz hatféleképp lehet összeállítani a maradék hatot (ha csak ellenkező nemű párok lehetnek), ha feltételezzük, hogy minden párnak minden összeállításban ugyanakkora az esélye, akkor tényleg az jön ki.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.05.21. 16:46:50

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Mert az első pozícióra 4 állhat, a másodikra már csak 3, aztán 2, aztán 1. Tehát 4x3x2x1, így fedsz le minden esetet. 4 lány 4 pozícióra, ahol számít a sorrend, 24 féleképp állhat.

Kosztarika 2015.05.21. 16:47:16

@ZLATAN: :D :D
( Gergő, azt hiszem)
Akarjon jót neked Peti! :P

kszanaksz 2015.05.21. 16:48:49

@ZLATAN: Melánia legyen a háziállatod.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:49:34

@Hooshee: De nem az a kérdés, hogy hányféleképpen lehet sorbaállítani őket. Mert csak az első helyezés esélyeit kell vizsgálni. Azt, hogy mi van a 2.3.4. helyen, azt nem. Így ez nem permutáció.

verkli 2015.05.21. 16:50:14

@ZLATAN:
Ne keverd össze az erős karakter és a jó (erős) játékos fogalmát. Jó játékos egy zsák krumpli is lehet, pedig nem erős karakter. Bence (vagy Gyula) is jó játékos volt, amíg csak nyaralt, aztán mikor erős karakterré akart válni, elkezdett hibázni, és rossz játékossá tette magát.
Gyenge karakter-jó játékos volt pl. Patrik (ebben az évadban szerintem ő volt a legjobb játékos)

ZLATAN 2015.05.21. 16:50:18

@Kosztarika: :))) Levelezzen veled Zoé!

beacska 2015.05.21. 16:50:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: nem tudom...azóta is ezen agyalok :D de szerintem NEM ismétléses. mert párokról van szó, és csak oda van, vissza nincs...

Kosztarika 2015.05.21. 16:51:41

@ZLATAN: Tartson téged plüssállatként Beácska! :)

ZLATAN 2015.05.21. 16:52:00

@verkli: Köszönöm. Reményeim szerint nem kevertem össze, csupán a szóismétlés elkerülése végett használtam ezek szerint félreérthető módon és helytelenül a a karakter és játékos kifejezéseket szinonimaként.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:55:07

@verkli: de valld be, hogy csak azért mondod, mert elfogult vagy a galambokkal:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 16:55:54

@beacska: Én csak vicceltem, mert sztm ez nem permutáció:(

beacska 2015.05.21. 16:57:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jó, de amit mi itt matematikáztunk, az valójában csak a döntőbe jutás esélye! a győzelemhez megbízható pár kell, aki kedvel annyira, h ne szarjon a fejedre, ami nem matematika...ill. biztos ki lehetne matekozni, de ez már az én képességeimet (is) meghaladja

kszanaksz 2015.05.21. 16:57:38

@beacska: Amíg érvényben van az emberi lény klónozásának tilalmáról szóló egyezmény, addig nem lehet ismétléses. :-)

CsÁgiiii 2015.05.21. 16:58:16

végre egy kis vicceskedés
:-)

beacska 2015.05.21. 17:00:50

@Hooshee: :D...kosziiiii! (lsd. fent)

beacska 2015.05.21. 17:01:56

@Hooshee: tudtam, h van egy jobb szó rá ;)...mondom én, h fáradok...de a matekom azért jó volt, nem?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.05.21. 17:03:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát ha csak az a kérdés hogy melyik lánynak mennyi esélye van elsőnek lenni, akkor 25%, mert jelenleg még négyen vannak egy pozícióra, ehhez felesleges matekozni :)

beacska 2015.05.21. 17:06:09

@Hooshee: igen, innen indultunk, de aztán vérszemet kaptunk...én hajlok az 1/16-ra is...

verkli 2015.05.21. 17:06:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Tényleg elfogult vagyok, de ez abból ered, hogy az egyik legjobb túlélési stratégia:)

kszanaksz 2015.05.21. 17:07:31

@beacska: Nem derült ki, az ismétlés nélküli permutáció a probléma típusa, a faktoriális meg a kiszámítási módja. :-)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:08:32

@beacska: Persze, az esélylatolgatás csak darabra megy. A konkrét személyek valósítják meg. De a valószínűség soha nem elhanyagolható tényező. Ha a matek azt mutatja, hogy nagyobb a nyerési esélyem (méghozzá négyszer annyi) úgy, hogy nem ragaszkodom feltétlenül egy párhoz, én bizony hagynám úgy alakulni a dolgokat, ami leginkább a nyerésem irányába mutat. És egyébként is, minél több szempontot kell figyelembe venni, annál szűkebbek a lehetőségek. Ha csak egy szempont van (nyerjek én a 4 fiúból), azt a legkönnyebb megvalósítani.

beacska 2015.05.21. 17:09:55

@kszanaksz: :D...húúú, de rég volt az a felvételi...de legalább van, ami használható...háromismeretlenes egyenletrendszert pölö elég rég oldottam meg, és a logaritmus sem nagyon jött szembe az utóbbi időben

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:10:16

@verkli: a hosszúszárnyú sólyommal vagy gyilkos héjával szemben is?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:12:11

@beacska: Jó, akkor mondd meg, hogy mennyi a valószínűsége annak, hogy ötösöd lesz a lottón, és aztán leülhetsz:DDDD

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 17:12:42

annyira csavarja a tv2 ezt már, hogy elérte nálam.. kb lesz.rom ki nyer.
Véégjáátééék, ahogy Barbi mondta.. izgalmasnak kell lennie, de ez a csinálj valamit és majd valami abból lesz, mert itt bármi lehet höhö... túl sok.
Tényleg ott tartunk, hogy tökmindegy kinek a lángja ég vagy nem ég, mert másnap akármi is lehet... ez így tét nélküli csapkodás.

ZLATAN 2015.05.21. 17:12:45

@Kosztarika: :))) Csinálja Pjotr az adóbevallásod! :)

beacska 2015.05.21. 17:17:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: 0...mert makacsul ellenállok, és nem veszek szelvényt :DDD

Kosztarika 2015.05.21. 17:18:30

@ZLATAN: :))) Patrik dicsérjen a hátad mögött! :) Tanítson Téged egyetemen Milán! :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:18:52

@AkkorlegyenPtr: A blogmoci monnyon le!
Tegnap már sejtettem, hogy a folytatás attól függ, hogy kinél nem ég a gyertya vagy kinél ég a kevesebb gyertya. Bencének a végtelenségig adnak esélyt.

verkli 2015.05.21. 17:20:17

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Naná, ez a legjobb benne. Egy csak héjákból álló közösség kipusztul, a héjáknak "szükségük van" a galambokra. Ha komolyabban is érdekel, akkor #evolúciósan_sikeres_stratégia

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:21:21

@beacska: De képzeld, milyen öröm lenne, ha papíron eltalálnád - aztán rájönnél, hogy nem dobtad be.:DDD

ZLATAN 2015.05.21. 17:23:35

@Kosztarika: :))) Apolka legyen a legvidámabb barátod! Evezzen veled Bence!

hátezmilegyen 2015.05.21. 17:24:02

@Kosztarika: :D
Legyen a kezed olyan, mint Loki hasa

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:25:40

@verkli: Ez biztos igaz, de valahogy nem érezném nyerő stratégiának azt, ha folyton rám vadásznának. Ha mint utsó galamb épp menekülnék, nem tom milyen öröm töltene el, a tudattól, hogy utánam már nincs kaja a héjának.

hátezmilegyen 2015.05.21. 17:39:35

@Hooshee: Sok a 24, mert nem kell sorrendbe rendezni. Az eredeti kérdés egyszerűsítve, mennyi az esélye egy bizonyos párnak. Minden fiú négy lánnyal győzhet, és négy fiú van, az 16 kombináció. 6,25%

verkli 2015.05.21. 17:41:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Az éden hotel nem vadász_préda játszma, hanem nem_zéró_összegű játszma! A különbség óriási. (a vadász-préda játékban a nyereményalapot a játékosok dobják össze, a nem_zéró_összegű játszmában a nyereményalap nagyrésze külső forrásból jön). Ezért a vadász-préda játékban sikeres stratégiák csúfosan szerepelhetnek egy nem_zéró_összegű játékban.

ZLATAN 2015.05.21. 17:45:43

@verkli: Köszönjük. Az általad leírtak tükrében szerinted ki esik ki ma, illetve kinek a játéka a leghatékonyabb szerinted?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 17:49:14

@ZLATAN: Sajnos, legnagyobb bánatomra, jelen körülmények között, erről szó sem lehet:)

hátezmilegyen 2015.05.21. 17:50:13

@verkli:
És a csak galambokból álló?
És ha kannibál a héja?
:)

hátezmilegyen 2015.05.21. 17:53:04

@verkli: A vadász a sörétet dobja a játékba a préda meg a bőrét :)

ZLATAN 2015.05.21. 17:53:25

@hátezmilegyen: :))) ...és ha Berki felzabálja a galambokat a héjákat meg elsefteli? :))

verkli 2015.05.21. 17:55:25

@ZLATAN: Érzek némi élt a kérdésedben:)
De nem bújok el. Jelenleg már csak Barbarát tartom jó játékosnak, vagyis a nagy nyeremény sorsa szerintem rajta múlik. Ki esik ki? Ha jól értelmeztem az előzetest, akkor 50%-50% Bence és Orsi (hahaha megint, a stratégiának semmi szerepe nincs egy kockadobásnál)

ZLATAN 2015.05.21. 17:59:08

@verkli: Az él csak minimális volt és ne haragudj! Megválaszolom a saját kérdéseimet: ki esik ki ma? - akit a szerkesztők akarnak. Ki nyeri a játékot? Akit a szerkesztők akarnak.

verkli 2015.05.21. 18:00:39

@hátezmilegyen: majdnem, de jó felé tapogatózol
A préda az életét dobja be a nyereményalapba, és a vadász is (éhen marad)

verkli 2015.05.21. 18:03:54

@ZLATAN: Dehogy haragszom, azért jöttem, hogy vitatkozzak.

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:07:16

@ZLATAN: :)
Előtte megnézném PB-t egy öreg galambbal :)
Bocs, túlléptem egy határt

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:08:09

@verkli: most megnéztem a definíciókat, számomra nem egyértelmű ennek a játéknak a besorolása. Hiszen a 10 millió feletti összeget már csak a másik kárára tudom elnyerni. A másiknál meg nekem nem volt egyértelmű, az a "nem csak egymástól", hanem egy külső forrásból is lehet elnyerni. Ez most "és"-t jelent? Vagy bármelyik külön-külön?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:11:09

@ZLATAN: Én arra gondolok, hogy inkább mindent elseftel, ami él és mozog, ami meg nem mozog, azt azért. Az ő környezetében se koppan semmi.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:12:30

@ZLATAN: És ezért nem hajol le (mert nem koppan) még 10 miláért sem. Remélem, a szappanért majd lehajol.

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:15:04

@verkli: De a vadásznak még ott a krumpli a kertben :)

ZLATAN 2015.05.21. 18:16:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Nem a túrót nem. Lehajol sokkal kevesebbért is. Nem szeretnék belemerülni és kifejteni, hogy mekkora kamu az ember, de nyugodtan olvass utána, ha szeretnél időt áldozni rá.

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:18:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ő izé, ez nekem szól vagy lemaradtam valamiről?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:18:47

@ZLATAN: Nem. Inkább neked hiszek. Amúgy SEMMI nem lepne meg. Télleg. Talán az a Harvardos duma, na, az egy kicsit:DDDD

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:22:36

Szerintem a Berki seftelte el a creatív tímet is :D

Kosztarika 2015.05.21. 18:25:50

@hátezmilegyen: aztán vettek helyette a kínain, bóvlit. :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 18:26:40

Csatlakozhatok?
Oh, hogy Meláni nevelje a lányodat!
vagy
Oh, nyalnád meg Bence lapátját!

:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:27:06

@ZLATAN: Valahol a Fb-on láttam, hogy iskola: Harvardra járt. Akkor merült fel bennem, hogy mint diák vagy mint takarító vagy mi. Mert hogy el nem végezte, az egyszer biztos. Ezzel a szenkjú veri a macskáttal nemtom meddig jutott volna el.

ZLATAN 2015.05.21. 18:28:14

@AkkorlegyenPtr: Vártalak már, mint Adri a vacsorát...Hogyne csatlakozhatnál? :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:29:03

@hátezmilegyen: Ja, ja. Gondoltam, ha már átlépted a határt, legalább mesélsz róla:DD

ZLATAN 2015.05.21. 18:29:35

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ketrecben mutogatták szerintem, mint a hiányzó evolúciós láncszemet az ember és a majom között.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:31:09

@ZLATAN: Basszus, ott tarthatták volna. A hagyományosan jó viszonyra való tekintettel.

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:31:40

Azt már felvetette valaki, hogy PB vajon mit alakítana H Melánival :)
Na, végleg szint alá mentem… Legközelebb inkább ócsárolom sixxet, ha már úgyis ma regisztráltam :D

ZLATAN 2015.05.21. 18:33:59

@hátezmilegyen: @Kosztarika: Ha azt vesszük alapul, hogy Gólem az egész Édes Élet stábot alkalmazta (lásd.: Szinti és Pamela), akkor szerintem a kreatív teamet Varga Viktor vezette.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:34:11

@hátezmilegyen: egyébként rosszul mondod. Nem ócsárolunk, hanem ócsmárolunk. Vagy VV-t nem?

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:34:38

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ott a pont. És a határ kérdést 18:31:40 kor végleg eldöntöttem :)

verkli 2015.05.21. 18:34:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: wow, megnézted a definíciókat. Többet tettél, mint előtted bárki a fórumon:)
"Hiszen a 10 millió feletti összeget már csak a másik kárára tudom elnyerni" - kis pontosítással, a pénzt a banktól nyered (TV2), nyilván a másik játékosnak is ez a célja. #fogolydilemma. Ezt az alapjátékot játssza minden játékos minden másikkal minden körben. És ez a játék megy majd a gömbceremónián is.
A nyereményalap a TV2-től, vagyis a játékosoknak külső forrásból jön. Az 'és' annyit jelent, hogy ha nem is mondjuk ki, de azért a játékosok is jelentős összeget fektetnek be. Az idejüket. Legyen mondjuk 2 hónap a játék, ez azt jelenti, hogy legalább ennyi ideig nem dolgoznak. Nem akarok nagyon belemenni, de mondjuk egy közgazdász(Peti) azért elég sok lóvétól esik el azzal, hogy ott parkol hónapokig. Mások esetében persze ez befektetés is lehet a karrierjükbe. De mondjuk egy kozmetikus semmit sem nyer vele.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:37:13

@beacska: Nna. De pont arra beszélnék rá mindenkit, hogy legyen 1/4. Az négyszer nagyobb esély.:)) A nő meg legyen, amelyik csapódik. De hát Marianna is gondolkozhatna így. Pasi meg csapódik, aki akar. Ehhez még hosszú az út. A patriarchátus végéig.

ZLATAN 2015.05.21. 18:37:25

@verkli: Ne felejtsük ki, hogy szegény P.Barbi sem hidratál ajakkal ráncos péniszeket.

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:42:38

@verkli: Ebből egy se dolgozott még :)
a haszon maximalizáló Petike sem az izocost görbéjével, ennyi erővel ágyút is vásárolhatna uborkátval

hátezmilegyen 2015.05.21. 18:45:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: VV-t nem néztem, Édent igen, mert ez olyan mint a munkahelyem, csak nálunk nincs a végén 20 misi meg közben ól az inklúzívban, csak az ármány meg ilyenek :)

verkli 2015.05.21. 18:46:12

@ZLATAN: Mondjuk ha neki az a terve, hogy továbbra is a játék előtti foglalkozását fogja űzni, akkor okos volt, hogy jelentkezett, és ismertebb lett, mint korábban. De Patrik nem fog több lehetőséget kapni focistaként, mint előtte, ha nem tud focizni. A hakni meg elfogy pár hét alatt, a valóságshow hősök hamar eltűnnek, ha nem tudnak valamit azonkívül, hogy benne voltak a tévében.

ZLATAN 2015.05.21. 18:48:02

@verkli: Loki sem lesz csapos valószínűleg.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:49:20

@verkli: Teoretikusan értem. De azért jól szórakoztam a játékosok "veszteségével" kapcsolatban - már ami a kinti munkájukat illeti:DDD Nagyjából már a második ebédnél pluszban voltak, a strandbelépőkről nem beszélve.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 18:50:57

@hátezmilegyen: Pedig az igazi nyelvtani továbbképzésben és szép kiejtésben ott részesültünk:DDD

verkli 2015.05.21. 18:54:33

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, teljesen teoretikus a játékosi befektetés. Csak azért említettem meg, mert a játékelméleti modellnek része, ott akár jelentős hatása is lehet.

hátezmilegyen 2015.05.21. 19:05:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Strand belépő, ez jó :)
Bence meg már a második estén spórolt 2 rugót Botox segedelmével :)
Nem lepne meg, ha a döntőben mutatnának egy ilyen ff snittet Botox-Bence titkos szövetségéről

ZLATAN 2015.05.21. 19:20:55

@hátezmilegyen: Én arra a snittre várok, amikor Bence és Patrik smárol és orálisan kényeztetik egymást.

Kosztarika 2015.05.21. 19:24:06

@ZLATAN: fúúj, te perverz! Semmitől sem undorodsz? Akkor javaslom harmadiknak Berkit. :D

ZLATAN 2015.05.21. 19:25:50

@Kosztarika: ..és még én vagyok perverz :))

hátezmilegyen 2015.05.21. 19:31:39

@Kosztarika: fúúj, ti perverzek! Semmitől sem undorodtok? Akkor javaslom 4.-nek Gátőrt. :D

Kosztarika 2015.05.21. 19:36:01

@ZLATAN: :)
@hátezmilegyen: Jééézusom, mi (ki) jöhet még ennél rosszabb? :D

hátezmilegyen 2015.05.21. 19:36:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a hatos úton kétezer a handjob, itt meg ingyé vót, tiszta spórolás :)
Ja, állítólag. Nem a hatos, nem kettő, nem handjob :D

hátezmilegyen 2015.05.21. 19:40:04

@Kosztarika: Én csak a képet láttam magam előtt ahogy szétakarja feszíteni a gyúrósok lábát és mondogatja dá hát megígértétek de hát megígértétek

Kosztarika 2015.05.21. 19:45:11

@hátezmilegyen: én meg azt a képet vizualizálom, hogy azok hárman ráugranak és péppé verik. :D Nekem meg jólesik a látvány. :)

Nagyon képben vagy a helyszínnel és az árakkal.. :D :D

hátezmilegyen 2015.05.21. 20:00:01

@Kosztarika: Mielőtt Patrik gólt rúg neki természetesen kaphat 8-10 kapufát :)
Hallod ne tudd meg, pár percre le kellett állnom a kocsival, mert iszonyat fáradt voltam, azóta sem tudom honnét termett ott, talán odvas mögé bújt, szóval 3ezrembe került hogy hozzám ne érjen meg még ötszázba hogy a kocsihoz se. Cefet ocsmány volt, akkor inkább PB-t kérem kétszer :)

hátezmilegyen 2015.05.21. 20:02:04

Köszönöm mindenkinek az első hogyvoltblogozós napom, most megyek tova ...

Kosztarika 2015.05.21. 20:04:57

@hátezmilegyen: Az durva :( Olyan ocsmányak messziről is, (kocsiból szoktam látni) hogy el nem tudom képzelni, hogy van gusztusa egy férfinak közel engedni magához. Pláne úgy, hogy tudja, hogy pár perce esetleg mással volt a mosakodás meg nem játszik. Persze ha 10 órát mosakodnának egyfolytában, akkor sem értem kinek kellenek :( :(

Kosztarika 2015.05.21. 20:05:51

@hátezmilegyen: legyen szerencsénk ismét! :) szia

2015.05.21. 20:15:55

@beacska: néha idetévedek, most látom, h mostanában te vagy a feketeseggű :))) én szerizlek, és jókat írsz, bírlak! :*

(tegnap A berkivel álmodtam, hát egy élmény volt :DDD )

2015.05.21. 20:18:49

És védettség legyen a jutalma a hosszabbik kendő kihúzójának, és górálja ki Lórát! Nyaliskodással képzeli magát erősnek, na ne már.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 20:36:04

Isten tartsa benn Laurát - mindenki legnagyobb idegeskedésére. Ha Gyula nyal, akkor nagyszerű játékos, ha Laura, akkor kövezzük meg. Quod licet Iovi, non licet bovi.

2015.05.21. 20:47:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: gyula is essen ki, ő is nyallerroller, én ugyan nem kivételezek. két embernek kellene gömböznie, lokinak ÉS petinek, persze nem egymással, hanem nőpárral. mindenkit ők vittek a hátukon. felezzék el a 20 millát a két pár között, kérdés h a végén kinek ki lesz a végső párja.
szuper izgalmas és meglepetésekkel teli utolsó pár napot várok el a többnapi unalomért.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 20:52:52

@Szent Borzadály: Várnám én is, csak attól tartok, hogy ez kanális mindent el tud cseszni:( Meg ha még a zOgrénak van beleszólása, na akkor...vége a szórakozásnak.

2015.05.21. 21:02:27

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: a hozzászólások száma elég elgondolkodtató, bár én nem szoktam almát körtével összehasonlítani, de pont emiatt várok egy végső nagy wtf húzást a tv2-től. DE olyat, ami tetszik nekem. Az honnan van, h ogre beleszól az adásmenetbe, és nem csak műsort vezet? komolyan kérdezem, vakvarjú vagyok.

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 21:04:37

Enyhén kemény, de... apád f.szát! helyett lehetne.... lapát f.sz.t! :)

beacska 2015.05.21. 21:06:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: 1/90*89*88*87*86...így első tippre...már ha még mindig 90-ből kell 5 számot válsztani

beacska 2015.05.21. 21:09:20

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: 1/5273912160....mondanám

1,8961256267870794419905545032817e-8 %

2015.05.21. 21:09:30

@beacska: a lottó az csak buli, és csak ha baráti társaságban tippelgetsz, más értelme nincs :)

beacska 2015.05.21. 21:11:18

@Szent Borzadály: az esélytelenek nyugalmával

2015.05.21. 21:13:16

@AkkorlegyenPtr: szexelni akart velem, de leráztam, az jobb, mintha megütöttem volna, nem? :DDD

gólyamajom 2015.05.21. 21:13:37

Nem megy a stream. Ez is szép este lesz, a héten először tudok leülni nézni LOL

Ditti82 2015.05.21. 21:14:09

Szép estét! Nem tudom, bekészítsem-e Gólemet avatarnak... :O

2015.05.21. 21:14:14

@beacska: pont így és pont emiatt. :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.21. 21:15:15

@beacska: Majdnem jó. Ez van a számlálóban, a nevezőben pedig 5 ! Úgy mondjuk, hogy 90 alatt az 5. Írásmódja nagy gömbölyű zárójelek között 90 és aláírva 5:))

2015.05.21. 21:17:56

@Ditti82: még ne, hajrá bence, hajrá orsi, és bhogy is lesz, tegyen alá a "nagyoknak"

Ditti82 2015.05.21. 21:19:03

@Szent Borzadály: 1 a 6 ellen? Végülis innen szép győzni. :D

2015.05.21. 21:19:41

@Ditti82: védettséget várok.

2015.05.21. 21:20:30

ICÁM! kezdünk, gyere!

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 21:21:03

@Kosztarika: @ZLATAN: Totál idióták vagytok! Ennyit még nem röhögtem hozzászólásokon, mint most, a ti átkaitokon! Olyannyira belefeldkeztem, hogy lemaradtam a mai adás elejérôl! Jézusom! Ha ennek vége, hol fogtok hozzászólogatni? Megyek oda! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 21:21:05

jó estét, jó szurkolást :))) kitől búcsúzunk ma?

Ditti82 2015.05.21. 21:21:42

@Szent Borzadály: Gondolod, hogy meg merik lépni tv2-ék? :D

Mók_Ica 2015.05.21. 21:22:48

ja, most jön a "ki húzza a rövidebbet?" ceremónia..... hihihihihi.....
tegnap belinkeltem a csengetett mylord elhíresült sorozat vonatkozó jelenetét..... ott Henry húzta a legrövidebbet :)))

2015.05.21. 21:22:48

@Ditti82:meglepit akarok végre, ennyi.

Mók_Ica 2015.05.21. 21:23:24

@Szent Borzadály: szeva drága :))) mégis itt??? örülünk :)))))

Ditti82 2015.05.21. 21:23:35

Hú, Lóra, de ostoba. Miért hiba kiejteni egy játékost? Erről szól ez a szar. :D

pogona vitticeps 2015.05.21. 21:24:03

Ez a legnagyobb bünti... cáratyuska ömlengéseit hallgatni.

Fél iksz 2015.05.21. 21:24:28

Szepjoestet mindenkinek!

2015.05.21. 21:25:01

@Mók_Ica: nem így terveztem az estémet, de jöttem :) :x

Mók_Ica 2015.05.21. 21:25:15

@Ditti82: lóra eddig sem volt túl okos..... sőőőőt.....

Mók_Ica 2015.05.21. 21:26:07

@Fél iksz: szia :)))

@Szent Borzadály: én ennek azért örülök, ha nem bánod :))))) (mármint, hogy itt vagy :)) )

Ditti82 2015.05.21. 21:27:35

@Mók_Ica: Mindig azt hiszem, hogy nem tudja alulmúlni önmagát, de rá kell jönnöm, hogy de.

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 21:27:56

Máltán voltak ? Azt hittem Costa Ricán.

Mók_Ica 2015.05.21. 21:28:54

@Ditti82: meglepetést tud okozni neked :))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 21:28:57

meeccssoda taktikai játék.. ki húzza a rövidebbet.. na elmegy a csába a szerkesztő kreatív szakember

ZLATAN 2015.05.21. 21:30:36

Köszöntök mindenkit, különösen Icát...Nem tudom nézni, kérlek közvetítsetek!

Fél iksz 2015.05.21. 21:30:38

@Ditti82: Nem kell Golem ma sem! :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 21:31:03

Ezek szerint Laurát még el kell viselnem egy pár napig! A fenébe!

2015.05.21. 21:31:37

@Mók_Ica: bmi is lesz, lóra essen ki :) viszont írok valamit, és mindenki utálni fog.
(sajnos viszont 60iksz nap után látom A berkiben szexfaktort)

szegény orsi.

ZLATAN 2015.05.21. 21:31:38

@ThereIsNoSpoon: Örülök, hogy jól szórakoztál, még nem tudom, hogy mi lesz a következő állomás az életemben, de az ÉH végére kitalálom. :))

Mók_Ica 2015.05.21. 21:31:53

orsika lesz az éé-ben ma este???

lóra ennek hogy örül.... mert őt veszélyeztette orsi..... hmmmmmm......

daneee 2015.05.21. 21:32:32

Örül, hogy Orsi ment, mert így férfi megy holnap? Úristen, Peti annyira mélyre ásta magát nálam a műsor alatt.

Szoba kilátással 2015.05.21. 21:33:17

@ZLATAN: Bence maradt benn egy napja van part választani pornos Bence el akar egy pár lenni

Fél iksz 2015.05.21. 21:33:40

@Szent Borzadály: Akkor ha eleg sokaig nezel barkit, elobb-utobb meglatod???

Ditti82 2015.05.21. 21:33:41

Loki nem fogja bevállalni még egyszer a királylányt.

Mók_Ica 2015.05.21. 21:34:47

@ZLATAN: szia drágám :))) a kihúzzaarövidebbet ceremónián orsika esett ki..... holnap lesz az utolsó párválasztó... egy fiú fog kiesni.... én téged választalak, így nem vagy veszélyben :)))

pornósbarbi bencével akarja folytatni, vele akar nyerni....

@Szent Borzadály: te bukol a nagydarab izmosokra.... ez az én sanda gyanúm :)))

2015.05.21. 21:34:51

bullshiteznek, haladjunk.
hol az izgalom?!
álcakérdés.

Ditti82 2015.05.21. 21:35:30

@Fél iksz: Pedig megint lementettem. :D

Fél iksz 2015.05.21. 21:35:31

Porni nem allhat most vissza Loki moge?

Szoba kilátással 2015.05.21. 21:35:48

@ZLATAN: pandora jön szünet után ahol löki megmondja papikanak megfordult fejeben,hogy kiejti

Mók_Ica 2015.05.21. 21:36:07

reklám... utána pedig pandora.... állítólag peti és loki összeugranak..... izgi lesz vagy uncsi????

adricsek 2015.05.21. 21:36:14

Sztem Botox-Peti, Loki-Barbara, Laura-Gyula/Bence---így Gyula megy
2. verzió: Botox-Peti, Loki-Laura, Barbara-Gyula/Bence--így nem tudom eldönteni,hogy ki megy.Sztem Bence

Ditti82 2015.05.21. 21:36:29

@Mók_Ica: Nyerni? Bencével? Khm... :O

ZLATAN 2015.05.21. 21:36:52

@Mók_Ica: Soha nem engednélek el...

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 21:37:03

Az elsô fordulat, ami tetszik. (Bence -Barbi titkos összeállás) De hogy fog így kiesni Laura???? (Ez költôi kérdés volt)

Mók_Ica 2015.05.21. 21:37:39

@Ditti82: pbarbi mondta.... :)))))

@ZLATAN: :*

2015.05.21. 21:37:50

@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: helló bébi :)@Mók_Ica: nem, én a beképzelteket szeretem, mint amilyen én is vagyok :D

mercsi 2015.05.21. 21:38:22

most ez komoly? a végén még PBarbi nyer Bencussal? Ha bent maradnának PEtiékkel, akkor simán rájuk szavaznának Bence támogatói... okos ez a Barbi :) bár én egyedül annak nem örülnék, ha Bence nyerne...

napraforgó70 2015.05.21. 21:38:43

Ez a gyíktestű, festett szemű, fáraó imitátor mit sértődik meg azon, hogy Loki ki akarta tenni? Mintha ő nem kívánta volna Lokit hotelen kívülre többször is... csak mindig akadt valaki más, akit kitematikázhatott. Undormány féreg a fapofa párjával együtt.
Másnak a szemében a szálkát, sajátjában meg... :-/

Kosztarika 2015.05.21. 21:38:52

@ThereIsNoSpoon: Köszönjük :)

Adjon Neked repjegyet a Berki (és jöhetsz utánunk) :D Tanítson táncolni Mariann :)

ZLATAN 2015.05.21. 21:38:54

@Szent Borzadály: még jó, hogy nagyon szerény vagyok...így nem csábítasz el ICÁtól

Mók_Ica 2015.05.21. 21:39:00

@ThereIsNoSpoon: az a baj, hogy most fiú fog kiesni..... én is azt akartam volna, hogy lóra menjen eltévedni a reptérre..... de rájöttem, hogy fiúból van eggyel több... :((( így lóra még lesz jövő héten is...

Ditti82 2015.05.21. 21:39:29

@Mók_Ica: Azt tudom. De azt is tudom/tudjuk, melyik lány nyer. Hm... :)

Fél iksz 2015.05.21. 21:39:48

@napraforgó70: Tetszik a "faraoimitator" :D

Mók_Ica 2015.05.21. 21:41:04

@Szent Borzadály: van egy k... nagy különbség drágám.... neked van mire... :))) de ettől még szeretheted brekit :)))

@ZLATAN: ha menni akarsz, menj nyugodtan.... :))) kroki majd jól megrágcsál és kiköp :PPPP

ZLATAN 2015.05.21. 21:41:17

@Kosztarika: :))) Vigyázzon a szendvicsedre Adri! :))

Kosztarika 2015.05.21. 21:41:37

@ZLATAN: Gondolkodjon helyetted Laura :D

Mók_Ica 2015.05.21. 21:42:16

@Ditti82: igen... most már kicsit kivi lettem :))) hmmm.... bár ettől én még hajrá lokit mondok..... bocsi

Mók_Ica 2015.05.21. 21:43:19

@Kosztarika: eddig ez a legdurvább... hihihihihi

@ZLATAN: jó

Ditti82 2015.05.21. 21:43:20

OFF
Az eurovízió változatlanul siralmas.
ON

Hajrá Benceeeeeeee!

HufnágelSteve 2015.05.21. 21:44:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Magyar nyelvünk sajátságai jutnak erről eszembe: lánnyal és legénnyel kifejezések, pedig mennyivel jobb fordítva, és az már a 6-os útnál is több 2000-nél ha a lány nyel.

ZLATAN 2015.05.21. 21:45:23

@Kosztarika: Naomi legyen a példaképed! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 21:45:52

@HufnágelSteve: menyasszonnyal és vőlegénnyel...... ismertem :))) de így sem rossz :))))

Kosztarika 2015.05.21. 21:46:15

@Mók_Ica: :)

Hízlaljon fel Peti szakácsa :)

Ditti82 2015.05.21. 21:46:45

Mindig rácsodálkozok, hogy miért nem Pjotrt meg Botoxot mondanak. :| :D

Kosztarika 2015.05.21. 21:47:05

@ZLATAN: Gábor tanítson meg olvasni! :)

Purple Tentacle 2015.05.21. 21:47:48

@Ditti82: a tematikázást hírből sem ismerik azért

gólyamajom 2015.05.21. 21:48:24

@napraforgó70: ez annyira jól leírja Petit :D

Mók_Ica 2015.05.21. 21:50:13

hmmmm... gyulus nem akarja lecserélni pbarbit.... lehet, hogy gyulus fog kiesni???

Mók_Ica 2015.05.21. 21:51:19

ezek szerint lóra hisztis p...aként viselkedik bent.....

ZLATAN 2015.05.21. 21:51:56

@Kosztarika: Gyula legyen a legjobb lovad! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 21:52:09

@Szoba kilátással: costa ricai óriás kabóca :))))

hugomaci 2015.05.21. 21:52:15

fura h ezt mondom, nem hittem volna, de P. Barbi a legszimpibb lány :D remélem tényleg összeállnak Bencussal

adricsek 2015.05.21. 21:52:44

@Mók_Ica: én is ezt gondolom. Még a végén 3 lány fog Barbi mögé állni, Lóra meg senkinek sem kell :D

ZLATAN 2015.05.21. 21:53:49

Most mi történik a műsorban?

Kosztarika 2015.05.21. 21:54:05

@ZLATAN: Legyezzen Téged Loki a fülével! :)

ZLATAN 2015.05.21. 21:54:57

@Kosztarika: Kívánom, hogy közelről olvasd, hogy "KAPITÁNY"! :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 21:56:29

@ZLATAN: Pandora: Loki, miért szervezkedsz Peti ellen?
Peti: hû, mi innentôl nem vagyunk szövetsègesek

Mók_Ica 2015.05.21. 21:56:34

@ZLATAN: hülye kérdéseket tesznek fel egymásnak a pandorán..... ismét kiderült, hogy lóra ostoba

na, most jön hogy peti és loki összevesznek..... loki kapott egy kérdést, hogy hányszor akarta kitenni eddig petit..... ő meg elmondta, hogy 2x....... peti jól besértődik..... veszekedés.....
ki tette fel a kérdést???? hát botox.....

Szoba kilátással 2015.05.21. 21:56:41

@ZLATAN: pandora papika: ha vki akciót követ el ellenem akkor nem vagyunk szövetségesek -lokinak

Szoba kilátással 2015.05.21. 21:57:29

@Mók_Ica: ja itten a magyar hang akkor nem kozvetitek

Kosztarika 2015.05.21. 21:57:36

@ZLATAN: Péter kössön téged hazugságvizsgálóra! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 21:58:54

peti totál besértődött és csalódott lokiban.....

hugomaci 2015.05.21. 21:59:18

úristen Peti, mekkora szánalmas gyökér :DDDD még ő papol Lokinak :DD

Mók_Ica 2015.05.21. 22:00:16

loki is kérdez most petitől..... peti nem kooperált másokkal, hogy loki kiessen?
loki ettől rettegett a 4dik nap óta..... nem tudott enni, elkezdett edzeni...... félt petitől

Mók_Ica 2015.05.21. 22:01:36

@ZLATAN: nem tudom, bizonytalan vagyok...... botox tette fel a kérdést... sztem kicsit megkavarta a leülepedett sz@rt......
bence ennek az összeugrásnak nagyon örült

daneee 2015.05.21. 22:01:38

Nem 40-edik nap óta?

pogona vitticeps 2015.05.21. 22:01:46

Hát igen... nem nagyon van bent már ember, aki emlékezne és elmondhatná, hogy biza Loki meg akart röptetni, nem is egyszer...

Ditti82 2015.05.21. 22:02:34

Botox egy igazi rosszindulatú ribanc.

pogona vitticeps 2015.05.21. 22:03:24

@pogona vitticeps: mármint a cáratyuska akarta Lokit...

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:03:43

@ZLATAN: igazinak tûnik, de itt minden megtörténhet!
"Bence, nem köpöd magad szembe, amiért tegnap könyörögtél, hogy hazamehess?" (Marianna)

Judit* 2015.05.21. 22:03:49

Undorító a cár még a cárné. Az önelégült képük a riportban, fujj!

2015.05.21. 22:04:19

Botoxból elegem van.

Mók_Ica 2015.05.21. 22:04:42

bence is kapott egy "kedves" kérdést..... miért akart előző nap (értsd feketeszalag ceremónia) hazamenni..... most meg nem...... természetesen botox tette fel a kérdést.... bence állja a sarat: nem tartozik senkire, hogy milyen gondolatok vannak / voltak a fejében.....

2015.05.21. 22:05:20

remélem, bence megszívatja még őket.

Miliana 2015.05.21. 22:05:47

Mariannt annyira arcon... na nem akarok csúnyán beszélni. Egy tragikomédia ez a nő, kétszínű, sunyi, rosszindulatú p.csa. A cár meg mindjárt elbőgi magát... MEGINT. DRÁMA.

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:05:48

@ZLATAN: Peti a végkimerültség határán van Pandora után. Nem akar Nyúlával beszélni! Szegény!

napraforgó70 2015.05.21. 22:05:56

@Ditti82: visszakapja még ezt az élettől...

fairytale 2015.05.21. 22:07:07

Egy szót sem értettem abból, amit Botox mondott!

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:07:41

@ZLATAN: Barbi elmondta Gyulának a Bencés tervét, és, hogy Gy alljon Laura mögé

Mók_Ica 2015.05.21. 22:07:53

@Miliana: péklapát vagy kéred a virágládát? :))))

Ditti82 2015.05.21. 22:07:56

@Kosztarika: Méghozzá a legrosszabb fajtából.

Barbi korrekt Gyulával. Tényleg ő a legnormálisabb lány bent.

Elektra1976 2015.05.21. 22:08:22

Hát azt hiszem én nagyon örülnék ha Bence PBarbi nyerne

hugomaci 2015.05.21. 22:08:31

Loki kiesik? nemhiszem..lesz még itt csavar..

Mók_Ica 2015.05.21. 22:08:31

@ThereIsNoSpoon: ez hiba volt....... most lóra botoxszal dünnyög....

Starlettevagysem 2015.05.21. 22:08:35

Cár és b.neje rohadt idegesítőek. Emberi hulladékok

ZLATAN 2015.05.21. 22:09:00

@Kosztarika: Építsen neked Patrik sátrat! :)

Rayen 2015.05.21. 22:09:09

botox Lóra hajának töredezettségét vizsgálgatja, vagy mi?

Mók_Ica 2015.05.21. 22:09:29

jajj.... drága zlatánom.... ma este gyulánk sír..... persze csak a reklám után...

pogona vitticeps 2015.05.21. 22:10:06

Ottan a gyula zokogott? Félelmetes baszki.

adricsek 2015.05.21. 22:10:15

Gyulából előjött a szabolcsi virtus:"anyám haljon meg,ha nem igaz" :D :D hááááá

Kosztarika 2015.05.21. 22:10:24

@ZLATAN: Éjjel álmodból felriadva Marianna mosolyogjon rád! :)

Judit* 2015.05.21. 22:10:33

Botoxot már megint elfelejtették feliratozni. ARTIKULÁLJ MÁR, GIZI!!

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:10:43

Az ott Barbi volt a Gyula hátán? Remélem, nem tesz semmi 18 alattiaknak nem valót!

mercsi 2015.05.21. 22:11:03

@ThereIsNoSpoon: nem Gyulával, hanem Lokival nem akart beszélni. Loki odament a pandora után, hogy megbeszéljék a konfliktust. erre reagált úgy a cár, hogy ő most nem kíván vele beszélni.
szegény Loki megy haza holnap :( :(

Kosztarika 2015.05.21. 22:11:42

@Mók_Ica: @ZLATAN:
Snezi sminkje folyjon el az arcodon! :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:11:42

Petikém, Fordferlén jutott eszembe, bekaphatod az összes f.szom.
Te szent ember, Lokit te már elég rég óta ki akarod tenni, de sebaj...

Barbinak meg elment az esze? Most ez mi????

Lokkernek reszeltek, ha Barbi nem viccelt és tényleg Bence kell neki, meg a "sors"... atyaég

mercsi 2015.05.21. 22:12:05

@Rayen: nem, ahogy sixxnek is feltűnt már, Botoxnak hajfétise van :D a sajátját is folyton simogatja :)

hugomaci 2015.05.21. 22:12:12

nehogy Barbi most megsajnálja Gyulust és mégis kiejtse Bencét...

ZLATAN 2015.05.21. 22:12:16

De kedvesek vagtok, hogy közvetítetek, kicsit akad nálam a blogmotor...De követni tudom...Ne bántsatok és ne üssetek meg, de én örülök, hogy Botox geci kérdéseket rak fel, mert legalább mindig van vmi hiszti...Meg legalább nem ő olvassa fel, mert akkor nem lehetne érteni. Pjotr szerintem most döbbent rá, hogy elcseszte...

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:12:54

@Mók_Ica: Igen, nagy hiba! Az az áldott, nagy szíve!

hugomaci 2015.05.21. 22:13:04

nekem ez tetszene, Cáréknak leesne az álluk :D

ZLATAN 2015.05.21. 22:14:23

@Mók_Ica: Az nem baj, attól csak félkemény lennék. :))

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:14:59

@mercsi: én kérek elnézést! Megyek az m1-be tudósítónak! :)

ZLATAN 2015.05.21. 22:15:42

@Kosztarika: Mandula Ádám legyen a kedvenc énekesed!

Rayen 2015.05.21. 22:16:56

@Kosztarika: Ez nagyon durva. Terroristák törnének meg tőle.

Elektra1976 2015.05.21. 22:17:23

@fairytale: Lehet de szerintem Gyula megy

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:18:10

@ZLATAN: na, most Gyula Laurának elmondja, hogy mögé fog állni. Laura is azt akarja. Azt mondja

Mók_Ica 2015.05.21. 22:18:16

@ThereIsNoSpoon: az érdekes lenne.... :))) én kíváncsi lennék rá, hogy mit tud kezdeni gyulával... hátulról....

@ZLATAN: pajkos vagy te, nagyon.... már figyellek egy ideje.... :)))

lóra azt akarja, hogy gyula legyen mögötte..... hmmmmm.......

Kosztarika 2015.05.21. 22:18:16

@ZLATAN: Melani tépje szét a polódat!
Patrik vasalja ki a hajadat! :)

adricsek 2015.05.21. 22:19:32

nahát, hogy itt mindenki esküdözik az anyjára...Győzike show???

Miliana 2015.05.21. 22:19:52

@Mók_Ica: mindkettő jöhet :) az előző viasatos évadnál kommenteltem utoljára ide, de ma nem bírtam tovább :D

Mók_Ica 2015.05.21. 22:20:20

@AkkorlegyenPtr: remélem loki is nézte a tv-ben az öfiket.... és látta a riportokat.... oszt helyére tette magában az eseményeket....

fairytale 2015.05.21. 22:20:26

Asszem Gyula paraszt!

Fél iksz 2015.05.21. 22:20:47

Oriasi dilemmak. Nyula es Lori is az anyukajara eskudozik

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:20:51

Gyagya nemcsak hulye szokás szerint hanem szánalmas is

mcdeere 2015.05.21. 22:20:53

a poszt címében Bencét Lokira javítanám, szépen felült az orális rollerre a mai részben

ZLATAN 2015.05.21. 22:21:05

@Kosztarika: Sneci vizeljen a teraszodon! :)

Ditti82 2015.05.21. 22:21:16

Lóra legalább azt tudja, hogy ő mit akar?

ZLATAN 2015.05.21. 22:21:38

@Mók_Ica: Nekem csak te kellesz ICA!! :))

hugomaci 2015.05.21. 22:21:53

tudtam h Barbi úgyis meggondolja magát .....:DDDDDDDD

Ditti82 2015.05.21. 22:22:53

Műsírás? Fáncsitól tanult?

Mók_Ica 2015.05.21. 22:22:55

@Miliana: helyes :))) én a virágláda / konténer felelős vagyok.... a helyükön vannak, használd egészséggel :)))

pbarbi is sír... gyulusnak..... hö... színészkedik...... (először aszittem lokinak mondja)

Kosztarika 2015.05.21. 22:22:58

@ZLATAN: :)))

Laura nézzen rád ferde szemmel! :)

2015.05.21. 22:24:05

@ThereIsNoSpoon: akkor megvernek, volt már rá példa. :) illetve :(

Fél iksz 2015.05.21. 22:24:11

Tok jo, senki nem akar Lori moge allni :)

Ditti82 2015.05.21. 22:24:54

Na bazmeg... Tömegnyomor Barbi mögött. Nem véletlen, hogy a végén Bencét, Lokit és Barbit mutatták...

Mók_Ica 2015.05.21. 22:25:10

@ZLATAN: helyes, én is :))) most már végigvisszük a játékot együtt... :)))

hugomaci 2015.05.21. 22:25:29

Bencének szevasz van..na sziasztok!

Kosztarika 2015.05.21. 22:25:47

Barbara túl sok időt töltött Petiékkel.. megtanulta a ge@ciskedést, csak most átvitt értelemben. :D

ZLATAN 2015.05.21. 22:26:35

@ThereIsNoSpoon: @Mók_Ica: Mi történik?? Összefoglalnátok lécci?

Mók_Ica 2015.05.21. 22:26:41

@Fél iksz: de, gyula oda fog..... barbi mögött lesz loki és bence.... aztán választ barbi...... legalábbis ezt mutatták a szerkik....

ZLATAN 2015.05.21. 22:26:53

@Mók_Ica: Végig. Ezt is meg a többit is! :)

HufnágelSteve 2015.05.21. 22:27:18

ÉÉ-ben Breki perverz mutogatósnak öltözött. Rájöttem a legtöbben Brekit szeretik: a kígyók, krokodilok sőt egyes madarak is, az a baj, hogy az utolsó vacsorára nem rántott Brekicomb lesz feltálalva.

Mók_Ica 2015.05.21. 22:27:19

éé: breki narancs kabátban.... vendég orsika :))))

Fél iksz 2015.05.21. 22:28:01

@Mók_Ica: Lehet, h oda fog, de konnyes szemmel :)

Mók_Ica 2015.05.21. 22:28:11

@ZLATAN: többit? melyiket? választottál már? :)

Kosztarika 2015.05.21. 22:28:34

@ZLATAN: @Mók_Ica:

Milyen többit?? Esküszöm a berki életére, sose nézek több valóságsót. :D:D

pogona vitticeps 2015.05.21. 22:29:08

Köszi az édenes szólásokat és átkos áldásokat, jókat vihorásztam rajtuk.

ZLATAN 2015.05.21. 22:29:14

@Kosztarika: :))) Legyen berki a focicsapatod elnöke!

Elektra1976 2015.05.21. 22:29:20

@hugomaci: Szerintem meg Lokinak van szevasz Barbi nem buta Gyulus Laura úgysem lesz döntős szimpátia szavazáson meg Bencével több esélye van mint részegen arcba üvöltős nőalázó Lokival

Keleti Kárpátok 2015.05.21. 22:29:25

@ZLATAN: @Kosztarika: miattatok érdemes hsz-t olvasni. Szakadok :)

ZLATAN 2015.05.21. 22:30:10

@Mók_Ica: @Kosztarika: Még nem, de van még időnk kitalálni.

Mók_Ica 2015.05.21. 22:30:18

@Fél iksz: tök mindegy, ha van párja... legalább nem esik ki.... gondolja magában gyulánk :))

breki válaszolt a kabátos megjegyzéseinkre...... esik az eső, fúj a viharos SZELLŐ (ez hüJJJe??)

Elektra1976 2015.05.21. 22:31:25

Meg már egyszer lehetne olyan is ami nekem tetszik :-)

Mók_Ica 2015.05.21. 22:31:32

@ZLATAN: hááát már nem olyan sok idő.... még egy hét :)))

horee6 2015.05.21. 22:31:34

besza-behu!
Van ebben a brigádban még olyan hím, aki nem bőgte tele a párnáját? Mi ez, valami leánynevelde, vagy vannak a hotelben felnőtt férfiak is? Szánalmas bagázs.

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:32:17

@Kosztarika: vagy Laura lakozza a körmét neked...

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:32:32

@ZLATAN: Bocsánat, én az elôzetesrôl lemaradtam, nagy tumultus lesz Barbi mögött, és Laurát senki nem akarja..... @Mók_Ica?

ZLATAN 2015.05.21. 22:33:17

@Kosztarika: Csinálj Botoxszal felolvasóestet!

Mók_Ica 2015.05.21. 22:33:25

@ZLATAN: lesz új műsora IBnek, vmi párkeresős és lilának is, az meg vmi békítős.... a beharangozók alapján.... :)))

ZLATAN 2015.05.21. 22:34:14

@Mók_Ica: Kiknek lesz mije ICÁM?

beacska 2015.05.21. 22:34:48

@mercsi: szerintem az gyula volt...lokin piros felső volt, amiből ki is bújt...gyula puncsolt

Mók_Ica 2015.05.21. 22:35:16

@ThereIsNoSpoon: laura sztem gyula mögé áll, barbi mögött lesz 2 fickó..... de lehet, hogy totál más lesz és csak a szerkik játszanak megint.... de ezt engedték sejtetni az előzetes alapján

Kosztarika 2015.05.21. 22:35:27

@ZLATAN: Kérj öltözködési tanácsokat Nóritól! :)

beacska 2015.05.21. 22:36:17

@Mók_Ica: egyszer sem írtak rá egymásra Petivel az instán...de Marcsival jóban van...viszont Orsika sincs sehol

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:36:28

@ZLATAN: ez a minimum, amiért egész este szórakoztatsz minket! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 22:36:29

@ZLATAN: istenes bencének és lilunak is lesz új műsora..... az egyik párkeresős műsor lesz, a másik valami békítő-féle.....

Kosztarika 2015.05.21. 22:37:29

@ZLATAN: Istenes Bence és LIlu... Teeee, há nem ííírted??

Elektra1976 2015.05.21. 22:37:37

@hugomaci: Hát szurkolok de eddig még nem nagyon történt olyan hogy tetszett volna a párválasztó Ez a variáció nekem tetszene :-)

tomfree 2015.05.21. 22:37:50

A mai adás volt régóta a legizgalmasabb. Ilyet rég írtam a sok unalmas szar után. Ideje volt, hogy Loki meg a cár egymásnak ugorjon. A legerősebbnek tartott cár majdnem megroppant az ELSŐ terhelés alatt. Lócitromot erős játékos, csak nagy a szövege.
Nos. Egyértelmű a végjáték. Loki beáll PBarbi mögé Bencével és Loki bennmarad holnap. Gyula megmarad Lóránál, a cár meg tolja tovább a műsorát.
Emberileg Loki még mindig naivabb és kedvesebb, mint a hidegen számító Botox és a végig aljas cár. Bence kiesett, neki vége van, Gyula meg Laura mellékszereplők csak.
Egyértelműen Lokinak szurkolok a végén (Bence mellett, aki képes emelt fővel viselni a bukását).

beacska 2015.05.21. 22:37:59

@Elektra1976: nőalázó? már az is? mióta?

ZLATAN 2015.05.21. 22:38:29

@Kosztarika: Énekeld Bencével a 67-es útont részegen! :))

Mók_Ica 2015.05.21. 22:38:54

@beacska: pedig botox is elég genya volt...... petivel nem sikrült megbeszélniük.... vajon mi történt??? orsika annyira nem érdekes.....

ZLATAN 2015.05.21. 22:39:19

@ThereIsNoSpoon: Köszönöm szépen, ha már a műsor nem alkalmas a szórakoztatásra...:))

Kosztarika 2015.05.21. 22:39:28

@ZLATAN: Gyula lökjön Téged a medencébe! :)

beacska 2015.05.21. 22:39:42

hallottátok, h Loki OGRÉnak hívta Krisztiánt????

Mók_Ica 2015.05.21. 22:40:20

@ZLATAN: @Kosztarika: járj egy hétig botox és nóri patacipőiben :))))

beacska 2015.05.21. 22:40:35

@Mók_Ica: azért Marcsi egyszer sem mondta ki, h Lokinak mennie kell...

Mók_Ica 2015.05.21. 22:40:57

@beacska: komolyan? erről lemaradtam.... :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 22:41:55

@beacska: de amit a riportban mondott a pandorán feltett kérdéseiről, az sem volt túl kedves.... de valóban azt nem mondta, hogy mennie kell.....

Fél iksz 2015.05.21. 22:42:15

@beacska: mikor? Hol??? Hallani akarom en is! :DDD

Kosztarika 2015.05.21. 22:42:26

@Mók_Ica: @ZLATAN: Telepítsenek krokodilt a medencédbe! :)

ThereIsNoSpoon 2015.05.21. 22:42:41

@tomfree: A mai adás tényleg jó volt, de a hozzászólások is! Jól szórakoztam, sajnos az ÉÉ-t már nem tudom követni, mindenkinek jóccakát!

Mók_Ica 2015.05.21. 22:42:47

@Kosztarika: sezlony csinálja meg a sminkedet :))) nóri pedig a frufrudat :)))

ZLATAN 2015.05.21. 22:43:57

@Szoba kilátással: :))) Berki legyen a legjobb barátod!

beacska 2015.05.21. 22:44:03

@Mók_Ica: @Fél iksz: akkor lehet, h rosszul hallottam? az első percek egyikében borotválkozás, vagy vmi tisztálkodás közben, vmi olyat mondott, h "kár, h Ogre nem játékos"...feliratozva volt

Kosztarika 2015.05.21. 22:44:33

@Mók_Ica: Kérd kölcsön Barbi cicijét! )

Mók_Ica 2015.05.21. 22:44:54

@beacska: na, akkor az éé után megnézzük... :)))

HufnágelSteve 2015.05.21. 22:45:49

@Mók_Ica: Az IB számomra is inkább egy selypítő békaevő volt (-isz), a lila meg valami Újpest szurkoló.

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:46:39

Remelem holnap a posztban be lesznek idézve a legjobb sziporkáitok;))

ZLATAN 2015.05.21. 22:47:24

@Kosztarika: Legyen berki a gyermekeid apja!! :))) Ez lehet durva volt ...

ZLATAN 2015.05.21. 22:47:42

@Szoba kilátással: Ez jóóóóóóóóóóóó :)))))

Mók_Ica 2015.05.21. 22:47:45

@HufnágelSteve: :))) azért utána érthetőbben is leírtam :))) a vv-nél így hívtuk őket :)))

Fél iksz 2015.05.21. 22:47:46

@beacska: Ha, lemaradtam a legelejerol. Jellemzo, h akkor van az egyetlen poen

Kosztarika 2015.05.21. 22:47:53

@ZLATAN: Olyan hamar menj el, mint II. Patrik! :)

beacska 2015.05.21. 22:48:36

@ZLATAN: szerintem jó apa lehet, mindent megadhat a kislányának

ZLATAN 2015.05.21. 22:49:29

@Szoba kilátással: Ess ki úgy, hogy védett vagy! :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:50:00

ha tényleg az lesz, amit mutattak, hogy Lokk megbeszéli Gyulával, hogy állj Lóra mögé, mert az a tuti, én meg megyek Porni mögé és 50-50%... akkor le a kalappal!
EZ a nagy játék szerintem.. és nem Peti féle szarság.

ZLATAN 2015.05.21. 22:50:21

@beacska: Erre nem szeretnék reagálni.

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:50:38

Értsen meg téged Cintia!

Kosztarika 2015.05.21. 22:50:44

@ZLATAN: Tagadja le Botox, hogy kiverte Neked! :)

ZLATAN 2015.05.21. 22:51:31

@Kosztarika: Geri legyen a kedvenc színészed! :))

Elektra1976 2015.05.21. 22:51:48

@beacska: ha Lokiról van szó biztos nem veled fogok vitázni mert végtelen lenne Snezivel kezdte Nórival folytatta végig Adri is kapott bőven nekem ennyi épp elég volt De tudom hogy te nem ugyanazt látod amit én ha Loki is ott van a képernyőn meg az értékrendünk sem azonos mert pl.nekem a sörbeköpés sem természetes dolog Szóval nem kezdenék végtelen vitába mert órákig beszélnénk a semmit vagy amíg ki nem írnád hogy fosni kell 9-kor mert akkor már troll is lennék aki 80an nickkel írogat itt Én ebből már kinőttem Nem bírom a Lokit te meg igen Nekem a Bence sokkal szimpatikusabb

Mók_Ica 2015.05.21. 22:52:15

@AkkorlegyenPtr: erre vagyok én is kíváncsi....

viszont jövő héten 3 pár fog 5 napig nyűglődni??? tényleg???

Kosztarika 2015.05.21. 22:52:34

@ZLATAN: Sirasson Téged Laura! :)

ZLATAN 2015.05.21. 22:53:22

@Mók_Ica: :)))) ICÁM...minden valóságshowt megnyerünk együtt! :))

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:53:46

@ZLATAN: figyedjen le a . szád, mint laurának!

ZLATAN 2015.05.21. 22:54:31

@Kosztarika: Te meg tagadd le, hogy letagadtad, hogy kiverted Bencének! :))

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:54:31

@Mók_Ica: Kövezzetek meg, de ezen a Pandorán Lóra leiskolázta Botoxot. Most láttam valami fényt megcsillanni.

beacska 2015.05.21. 22:54:39

nem hinném, h Bence elhitte, h Barbi bent tartja, csak kapóra jön neki, h nem kell Marcsi mögé állnia...

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:54:43

@Kosztarika: tapadjon a fejedre Papika satyija!!

Mók_Ica 2015.05.21. 22:55:46

@ZLATAN: :))))

@Szoba kilátással: fittyen (nyelvtannáciskodtam, bocsi :)))

Kosztarika 2015.05.21. 22:56:10

Elmegyek aludni.. Gábor altasson el engem :) ( VICC VÓT, méghozzzá igen rossz!!!)

Mindenkinek jóccakát! :)

ZLATAN 2015.05.21. 22:56:11

@Szoba kilátással: Sz@rj annyit, mint Loki! :)))

ZLATAN 2015.05.21. 22:56:32

@Kosztarika: Jó éjt! Örültem!!! :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 22:56:37

@AkkorlegyenPtr: nem figyeltem.. tényleg? :)))

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:56:41

@ZLATAN: adjon neked Bence lapátos showt!

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:57:07

Petinek de szarul áll ez a kidobó ember duma .. ez itt nem a love story!... Péter, menyé a dj pult mögé,.. Peti a helyén marad!

Mók_Ica 2015.05.21. 22:57:29

@Kosztarika: jó éjt :)))) (ne sármőrrel aludj!!!)

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 22:58:41

@Mók_Ica: jó.. halvány fény, ne egy reflektort képzelj el :) de megmondta kerek perecen pacekba, hogy Gyula és nem Bence.. Bencét lerendezte pikpakk, többieket is. Kiállt magáért. Meg is lepődtem.

Mók_Ica 2015.05.21. 22:59:09

@Szoba kilátással: ne arcoskodj az iponnal :))))) de jóóóóóóóóóóóóóó, neki szólok :)))

na, most mondta orsika, hogy szerinte loki-peti vita színjáték volt.....

ZLATAN 2015.05.21. 22:59:37

@Szoba kilátással: Előzzön meg Laura szépségversenyen! :)

Szoba kilátással 2015.05.21. 22:59:40

@ZLATAN: ezt nehéz lesz überelni:)))

ZLATAN 2015.05.21. 23:00:23

@Mók_Ica: Nah, akkor erről miért nem adtak be semmit? Nyilván megbeszélték...

Mók_Ica 2015.05.21. 23:01:11

@AkkorlegyenPtr: sztem csak azért, mert elé önző ..... én arra figyeltem, hogy amikor lehisztisezték a pandorán, akkor azt mondta, hogy ő ugyan nem hisztis, csak szól, ha valami nem tetszik neki.... kérdés, hogy mire, hányszor és milyen stílusban.....

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:01:33

@ZLATAN: Gyula legyen a sherpád a Himaláján!

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 23:01:42

Breki azon a véleményen volt mint én. Peti vs Lokival kapcsolatban.

jaaajaaj... ma ez... holnap már sikkasztok a fraditól?

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 23:02:37

@Mók_Ica: igen, ez kicsit furcsa volt, illetve olyan Laurás. Ezért írtam, hogy halványan csillog.

Mók_Ica 2015.05.21. 23:02:54

@ZLATAN: mondjuk orsika sem volt már ott a pandorán... mivel rövidet húzott.... de azt mondta, hogy sokszor volt ilyen színjáték.... és ez is olyannak tűnt....

ZLATAN 2015.05.21. 23:03:02

@Szoba kilátással: Neked meg szerelje meg a motorodat, miközben videóz!

ZLATAN 2015.05.21. 23:04:15

@ThereIsNoSpoon: Jó éjszakát! Köszönöm a közvetítést!

Elektra1976 2015.05.21. 23:04:35

@beacska: +1000 :-) És még ha ezek után megírtad volna hogy a Bence meg egy hülye gyerek aki meztelenül lóbálja meg lapáttal csapkodja ezer kamera előtt és nem százon fut nekem meg biztos megjött a havibaj akkor ismét egyetértenénk Csak jelzem :-) :-) Ja és bocs ha erős volt :-)

ZLATAN 2015.05.21. 23:04:39

@Mók_Ica: Majd ha lesz időm visszanézem...Neked mi a véleményed?

Mók_Ica 2015.05.21. 23:04:48

@AkkorlegyenPtr: az még hagyján.... de hirtelen veszel egy karórát 20milláért, egy bentley-t 50ért.... egy kabátot 500ezerért........ :))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.21. 23:06:10

@Mók_Ica: kicsit nem figyelek oda és kezemben lesz egy borittték

ne léptem jószakát

ZLATAN 2015.05.21. 23:06:18

@Mók_Ica: Egyiket sem vette meg...Kamu az egész. A haverja kocsijait használja.

Mók_Ica 2015.05.21. 23:06:32

@ZLATAN: nekem peti reakciója nem tűnt színészkedésnek.... loki pedig loki volt.... lazán nyomta, bele peti arcába az őszintét... és ez meglepte petit

Kosztarika 2015.05.21. 23:06:35

Még egy uccsó mára: Loki vegye leltárba a hv-kommentelőket! :)

Mók_Ica 2015.05.21. 23:08:05

@ZLATAN: nekem az is jó.... engem hidegen hagy breki is és pénze is..... :))))

@AkkorlegyenPtr: aludj jól és reggelre legyen a kezedben egy vastag boríték :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:08:43

@ZLATAN: egyébként ezt te honnan tudod??? :ooo

HufnágelSteve 2015.05.21. 23:08:56

@AkkorlegyenPtr: A negro sötét felületén is megcsillanhat a fény ;).

ZLATAN 2015.05.21. 23:08:57

@Mók_Ica: Nagyon kis érzékeny ez a Cár...

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:09:13

@ZLATAN: vegyen be Pornósbarbi harmadiknak!

ZLATAN 2015.05.21. 23:09:48

@Mók_Ica: Szennyújságból..Sőt a haverja ki is fakadt, hogy berki még pénzzel is tartozik neki...Nyilatkozott. Mármint a haverja.

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:09:54

@Kosztarika: legyen Gátőr a táncpartnered!

Mók_Ica 2015.05.21. 23:10:36

@ZLATAN: sírt is :))) (tudom ez nem izgat fel téged.... csak natural benő)

Mók_Ica 2015.05.21. 23:11:13

@ZLATAN: miket olvasol te, drágám??? :)))))

ZLATAN 2015.05.21. 23:11:21

@Mók_Ica: naturál benő izgat a legjobban...gyulától csak félkemény vagyok..a cár bőgése hidegen hagy, mert ő lány :)))

HufnágelSteve 2015.05.21. 23:11:22

@Mók_Ica: Inkább Breki vastag borítékja, mint vasalt zacskója legyen a kezedben.

Elektra1976 2015.05.21. 23:13:32

@Mók_Ica: a kabát a többihez képest elég occsó volt Drágább nem volt a bóótba?:-)

Mók_Ica 2015.05.21. 23:14:43

@HufnágelSteve: :)))) én nem akarom breki semmijét sem :)))

@ZLATAN: a lányok nem izgatnak?? :O

ZLATAN 2015.05.21. 23:15:12

@ZLATAN: pl ez egy elég érdekes cikk a nagymenő berkiről

ZLATAN 2015.05.21. 23:15:34

@Mók_Ica: A kislányok nem. Csak a nők. :))

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:15:42

@ZLATAN: valljon neked szerelmet a Gyula!

horee6 2015.05.21. 23:17:05

Ezeknek a Laura, meg Gyula féle agyhalottaknak nem esik le, hogy valamikor szembe kell szállniuk a cárékkal? Mit gondolnak, kéz a kézben végig bohóckodják a játékot, aztán véletlenül valaki nyer a végén? Belebújtak a seggükbe és ki sem látnak onnan. Balfaszok.

Bujumburi 2015.05.21. 23:17:53

nah? volt valami? ki esett ki? :D

horee6 2015.05.21. 23:19:50

@ZLATAN: az én egy kis Polsikt tudok neki felajánlani. Ha megtankolja, viheti.

Mók_Ica 2015.05.21. 23:19:53

@Elektra1976: nem tom... én nem abba a bótba járok..... de ez elég szarcsi ballon..... :))) az édes életben vett vmi dzsekit 500ezerért :)))

@ZLATAN: " Való igaz, én szoktam főként járni az autóival, hogy átmozgassam őket. Dynamicnak úgyis csak egy segge van. És egyébként én, mint az ország legstílusosabb férfija azzal, hogy ezeket a kocsikat vezetem, csak növelem az értéküket – magyarázza Berki, miért Dynamic luxusautóival villog." - na, ezt Kroki elolvassa, totálisan és véglegesen belezúg brekibe :))))

gyulus nagymonológot mond..... egy hamlet veszett el benne :))) marcangolja magát a mödanszié szélén....

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:20:27

@ZLATAN: beszélj magadban, mint Gyula

Mók_Ica 2015.05.21. 23:21:25

@ZLATAN: ehhez férfinek kell lenned :)))

@Bujumburi: orsika húzta a rövidebbett... ment haza és most az éé-ben volt vendég :)))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.05.21. 23:21:55

@hátezmilegyen: Ez független a sorrendtől. Egyelőre az van hogy 24 féleképp rendeződhetnek a párok egy esetleges párválasztón, akár fiúk választanak, akár lányok. Annyiban igazad van, hogy mivel a negyedik pozíció szükségképpen bukta (azaz a pártalanság is egy pozíciónak számít), azt ki kell venni a lehetséges esetekből ->18 féleképp állhatnak össze a nyertes párosok.

ZLATAN 2015.05.21. 23:22:24

@Szoba kilátással: Te fiú vagy vagy lány? Ez fontos kérdés, hogy még több átkot tudjak szórni rád! :)

Elektra1976 2015.05.21. 23:22:27

@horee6: Laurának szerintem az életben nem esik le semmi Annyira ostoba hogy kivételes példány Még a bárgyú mosolya is azt tükrözi hogy nulla értelemmel bír El se hiszem hogy még minimum 2-3 napig őt is néznem kell Egy rakás szerencsétlenség Mindig rácsodálkozom hogy ilyen létezik De még pár nap és megsajnálom mert ilyen vagyok

Mók_Ica 2015.05.21. 23:23:56

@ZLATAN: szent borzadály komment társunk, akinek kroki van az avatar képén :)))

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:23:57

@ZLATAN: adja Neked a felkonfot a Berki!

ZLATAN 2015.05.21. 23:25:40

@Mók_Ica: Ohhh...Szerelmes berkibe?

ZLATAN 2015.05.21. 23:26:14

@Szoba kilátással: Álljon mögéd Gátőr párválasztón! :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:26:50

@Elektra1976: mint az eCCeri parasztbácsi az állatkertben, aki először lát zsiráfot: ilyen állat pedig nincs is :)))))

Elektra1976 2015.05.21. 23:27:20

@Mók_Ica: Én se járok ilyen bótba de ha megtehetném se vennék ennyiért egy dzsekit Meg semmi hasonlót Hoppá várjál csak megtehetném de nem veszek :-) Inkább utazok helyette és veszek 5 dollárért San Francisco-ban egy csilli villi napszemcsit :-)

Veder1 2015.05.21. 23:27:30

@horee6: nem olyan bonyolult a képlet, csak gondolkodni kell: ha jóban vagyok a cárékkal, akik a leginkább befolyásolni tudják a játékot, akkor lehet, hogy elvisznek az utolsó két párig, ott meg már a kiesettek szimpátiáján múlik, akikkel ha jóban voltam, akkor rám szavaznak.

Mók_Ica 2015.05.21. 23:27:55

@ZLATAN: csak kezd teCCeni neki, mert a beképzelteket szereti :)))) még te írtál erre neki, hogy jó hogy te szerény vagy :))))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:28:40

@Elektra1976: helyes... megyek veled napszemcsit venni 5 dollárért :))))

ZLATAN 2015.05.21. 23:28:45

@Mók_Ica: Emlékszem, csak nem tudtam, hogy ő igazából Kroki is. :))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:29:44

@ZLATAN: most akkor már tudod :)))

Elektra1976 2015.05.21. 23:30:29

@Mók_Ica: Tudom ez a mániám de nekem erről az jut mindig az eszembe hogy milyen szülei lehetnek az ilyen lányoknak? Na mindegy ezt sosem fogom megérteni Na mindegy nem bántom meg van a maga baja szegénynek

Mók_Ica 2015.05.21. 23:31:40

@Elektra1976: hasonlók a szülők is..... sztem... :))) egyébként igazad van ....

ZLATAN 2015.05.21. 23:31:46

@Mók_Ica: Igen..Köszönöm, hogy megosztottad velem :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:33:09

na megnéztem... sztem loki bencét ogrézta le.....

Mók_Ica 2015.05.21. 23:33:46

@ZLATAN: nincsenek titkaim előtted :))))

ZLATAN 2015.05.21. 23:33:55

@Mók_Ica: Az sem rossz. Bár ahhoz natural benőke kicsi.

Elektra1976 2015.05.21. 23:35:17

@Mók_Ica: Oké de lehet 3 év alatt felment az ára mert akkor jártam ott Lehet már lesz 6 dollár is meg ez a szemcsi tescos amerikai tescos az igaz de tescos :-) :-) :-) (Wallmart-os)

Mók_Ica 2015.05.21. 23:36:12

@ZLATAN: milyen magas benő? sztem nem olyan kicsi..... oké hogy nem akkora, mint breki..... de nem kicsi

ZLATAN 2015.05.21. 23:37:01

@Mók_Ica: nem tudom..fele akkora, mint az ogre

Mók_Ica 2015.05.21. 23:37:54

@Elektra1976: én akkor drágáért vettem anno (97ben) NYban.... 10 USDért.... mondjuk nem a wallmartban.... hanem egy utcai árustól..... de sokáig hordtam azt a napszemcsit :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:42:23

@ZLATAN: ha már ogre, legyen inkább nagy :))))

ZLATAN 2015.05.21. 23:43:09

@Mók_Ica: igen..az ogre az ogre :))

ZLATAN 2015.05.21. 23:43:59

@ZLATAN: Nincs olyan, hogy mini ogre vagy ogrécske, amúgy sem lehet ogre, mert mindig zokog...ő naturál benő

Elektra1976 2015.05.21. 23:44:24

@Mók_Ica: Nem is a napszemüveg meg a dzseki a lényeg hanem az élmény ami megfizethetetlen Ezt akkor tudjuk jól mindketten :-) Viszont nem hinném hogy a Breki ezt valaha is megértené

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:45:17

@ZLATAN: építsen Neked sátrat Patrik!

ZLATAN 2015.05.21. 23:46:17

@Szoba kilátással: Ez már volt :)) ÁN mondtam KosztMarikának.Kiestél :)))

Mók_Ica 2015.05.21. 23:47:58

@Elektra1976: jól mondod :)))) és egyébként rohadtul nem volt sok pénzem, de jól éreztem magam.... :))))

@ZLATAN: egy pasi legyen pasi..... de inkább férfi :)))

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:48:58

@ZLATAN: akkor fejtsen Neked keresztrejtvényt a Laura!

ZLATAN 2015.05.21. 23:49:02

@Szoba kilátással: :))) Nah jó, nem estél ki, hogy revütáncoljon neked Sneci!

ZLATAN 2015.05.21. 23:49:44

@Mók_Ica: Pontosan. Ezért vagyok én a TE párod.

Szoba kilátással 2015.05.21. 23:50:58

@ZLATAN: legyél Beus plüssállatkája!

Mók_Ica 2015.05.21. 23:51:51

@ZLATAN: tudom és hűséges is vagyok hozzád :))) viszont most megyek aludni.... még holnap munka.... pussz

jó éjt a maradóknak :)))

ZLATAN 2015.05.21. 23:52:21

@Mók_Ica: Jó éjt Párom!! Pusszantalak!

Elektra1976 2015.05.21. 23:52:44

@Mók_Ica: :-) Jó éjt nektek nekem muszáj aludnom mert korán kelés van holnap További jó eszmecserét :-)

ZLATAN 2015.05.22. 00:10:24

Jó éjt!! Alszom...Sokat nevettem ma veletek. Köszönöm.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.22. 00:18:15

@Szoba kilátással: először én is azt hittem, de a cicájáról beszélt Marianna

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.22. 00:22:03

@Mók_Ica: Én se, de az ásót mostanában nem adom kölcsön:))

horee6 2015.05.22. 00:25:34

@Vödör: LEHET, hogy elvisznek a végjátékig... Bármikor leszalámizhatnak, ha úgy tartja kedvük. HA lesz szimpátiaszavazás... Ha ránk szavaznak... Elég sok a bizonytalan változó

katmanocs 2015.05.22. 06:16:31

@Elektra1976: nem az ára ment fel hanem az árfolyam..:-P És jobb vásárt csinálhatsz a Rossbsn/ Marshallsban mint a Walmartban, igaz ott 7-10 dolcsi de márkás. (az enyém CK és Gucci)

Egyébként meg tökre egyetértek, én srem veszek itthon ruhát ( Max Hada) inkább elutazom az árát:-)

Sanda.Ipse 2015.05.22. 07:18:49

Végre Pbarbi is elkezdett játszani. Eddig a háttérben ő is csak utazgatott papikáék farvízén. Legalább lesz (?) egy csavar az egyre unalmasabb műsorban. Gyugyu szánalmas. Ha Bence gyenge, akkor gyugyu mi?

Sanda.Ipse 2015.05.22. 07:25:59

Az ÉÉ-beli snittben gyugyu papika után most Lokinak vallott szerelmet. (Olyan rocker akar lenni, mint ő persze tetkókkal, amit haladéktalanul megcsináltat ha kimegy a fájdalmat is elviselve). Még van egy napja Bencének is vallani. Pl. olyan testet szeretne fejleszteni. :)
süti beállítások módosítása