Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x61 - Yo-ho-ho, meg egy üveg rum! (18+)

2015. május 19. 06:00 - sixx

screen_shot_2015-05-17_at_21_35_14.png

Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen kezeléssel, esetleg mindkettővel vádolt egykori klubelnök is, hosszanti csíkos alsógatyában zokni nélkül hordott piros Nike-ban és egy pólóban tolja, egy jelenség, na. Minden eddiginál keményebb napok jönnek odabent, mondja, tán csak nem meg kell tanítani Laurát írni? Kalózos játék jön, komoly téttel.

Kalózzászlós a reggel, az éj leple alatt a személyzet mindenfelé kitette a koponyás-lábszárcsontos, fekete zászlókat, hogy tudjuk, mi vár a lakókra. Remélem lesz hétágú korbács és hajótest alatti áthúzás is. A lakosság széles mozdulattal találgatja, miafasz lehet ez, de leginkább azon röhöghetnek, hogy a TV2 stábjának nem sikerült tökegyforma zászlókat beszerezni, vagy a Sandokan főcímzenéjén. Vagy már annyira kíszen vannak, mint egyszeri Index2-es címlapos a vasárnapi műszak végére, és kínjukban vihognak. A cári család is tiszteletét teszi a terasz hányásmentes részén, megjegyezném, hogy az Adri által emlegetett vastag bokát én is felfedezni vélem Botoxon, és hát meg is combosodott egy kicsit, ami nem áll rosszul neki, csak mondom, mert geci vagyok.

screen_shot_2015-05-17_at_23_05_42.png

Megrémültem, volt bennem félelem. Bennem mindig van egy óriási kérdőjel. (Gyula)

Reggeli közben Laura teli szájjal, a fogai között egy fél burritóval mondja, hogy alig várja már, hogy legyen valami, Pjotr meg veszélyes teremtéseknek minősíti a kalózokat. Hát ja. Teremtések. Megy a találgatás, a zászlók számából igyekeznek levonni mindenféle következtetéseket, mit kell megszerezni, honnan ellopni, mittudomén. Na, Gólem tiszta vizet önt a pohárba: három órán át tart majd a cucc, taktika, gyorsaság kell hozzá, meg gondolom, kalózjelmez, könyörgöm, Laurát sminkeljék már Keith Richardsnak, két perc alatt meglesz. Na, tessék, kalózkalap, kalózkendő, halálfejes baszok mindenütt, mármint a nappali asztalán, ahová a lakosság levonul, és Pjotr felolvas.

Két csapat lesz, ennek megfelelően kell két csapatkapitány, egy faszi és a csaj, a faszi Gyuszkó lesz, a csaj meg Pornósbarbi, aki úgy örül annak, hogy végre nem tujázik, hanem melózik is egy kicsit, mint majom a farkának. Vagy egy majom farkának, nem is tudom, melyik a helytállóbb. A két csk választ magának csapatot, Gyuszkó Botoxot, Közellenséget, Bencét és Tinát választja, Pornósbarbi értelemszerűen Lokit, Orsit, Pjotrt és Lórát. Az utolsóként választott Lóra-Tina-kettős kibírja a dolgot röhögés nélkül. Na, ezzel is megvagyunk, most jön a főhadiszállás kijelölése, mindenkinek kettő jut, az “A” csapaté a narancs meg a citrom szoba, a másiké meg a faszomtudjamelyik meg a nappali. Azt is el kell dönteni, melyik bázison hány kalóz fog állomásozni. Gyula és Botox a narancsban lesz, a többiek a citromban, Loki, Orsi és Pornósbarbi a nappalit kapta, Pjotr és Lóra meg egy szobát, aminek ne tom a színét. És akkor mi a játék? Van egy kulcs ami egy ládát nyit. Ezt, mármint a kulcsot kell őrizni meghatározott ideig, majd amikor szól a duda vagy miafasz, akkor átvinni egy másik szobába, és ráhúzni egy ellen karjára. És majd történik valami valamikor, a kezdőcsapatnak van egy passzkártyája is. És ez fog 3 órán át tartani, baszki, bárcsak 28-at írt volna a kártyára Geri.

Ez egyébként kísértetiesen hasonlít az első évad bombaceremóniájára, amire rákerestem gyorsan, és a Life.hu nevű, szerintem fogyatékkal élő, részeg cerkófmajmok szerkesztette és írta portálon ezt találtam:

Már csak hatan küzdenek a főnyereményért, s mivel a párceremóniával nem lehet csökkenteni a népet, így kíméletlen feladatokat kellett megoldani a szereplőknek. Elsőként a bomba-játék debütált, a szabályok nagyon egyszerűek: Attila miatt 1:59 perc elteltével robbant a bomba, a szerkentyűnek a pároknál 10-10 percet kellett lenni, illetve egy szünetkártyát is ki lehetett váltani. Az a pár, akinél a bomba robbant, veszélybe került. Kristóf csúnyán megvezette a Robi-Linda párost: amikor az utolsó percekben átadták nekik a veszélyes tárgyat, a futballedző srác beszólt a fiataloknak, miszerint "aki mer, az nyer". Ennek egy célja volt, hogy a szünetkártyát vállalják be. Kristóf terve bejött, ezzel sikerült befolyásolnia Robit, aki - mint a pár alfahímje - meghozta a döntést. Linda fejet hajtott, de hiába! Az önfejű fiú a vesztét okozta. A bomba robbant, méghozzá náluk.

MI A FASZOM EZ? Egy kibaszott szót sem értek belőle. Na mindegy.

screen_shot_2015-05-18_at_00_04_32.png

A játék abból áll, hogy üldögélnek, és amikor megszólal a gong, a kulcsos ember rohan mint az állat, kivéve Botoxot, mert baszdmeg faszom fog rohanni. És ez így megy, egymás karjára huzogatják a kulcsot, közben meg azon agyalnak, hogy mi van a dobozban, van aki szerint jó dolog, de a nagy többség a szopás mellett szavaz. A cárné és Lóra még tárogat is egy sort, illusztráljuk menten:

screen_shot_2015-05-18_at_00_04_13.png

screen_shot_2015-05-18_at_00_03_21.png

Köszönjük. Bence menet közben Tinát stresszeli, FUTNI KELL MAJD BAZDMEG, jól van, majd fut, gondolom. A végén a kulcs Közellenség kezében marad, szopóág dölux. Tudtam, bazdmeg, faszom, mondja, és a Mátrix zenéjére nyitják a ládát. Nem bomba van benne, hanem löevél, rum, műaranypénz, satöbbi. Emberáldozat lesz, mondja a löevél, de ennyi, semmi több. Megint jön a találgatás, de persze nem jutnak semmire, miért jutnának.

Löevél, benne a megfejtés: holnap egy pár távozik, és mivel ma Közellenség szívott, vele szív Tina is, azaz ők vannak veszélyben. DE. Gyula, a kapitány megmentheti őket, ehhez majd együtt kajálnak a földszinten. Na, most kezdődik el az igazi geciskedés szerintem, legalábbis ha Gyulának van egy kis esze. Mert hát ugye induljunk ki a Survivorból: minek vigyek magammal tovább erős párosokat? Hogy aztán megszívjam? Értelemszerűen a legerősebbnek tartott párokat kell kivágni, és mivel Közellenséget szarbahúgyba nem nézi senki, Tinát meg egyenesen idótának tartják, adott, hogy NEM SZABAD kihajítani őket.

screen_shot_2015-05-18_at_00_21_26.png

A vacsi erre azzal indul, hogy Közellenség mártírt játszik, és csak azért nem feszíti meg magát az asztal mellett, mert nincs kalapács és szeg a keze ügyében. Gyula unott fejjel hallgatja, majd megköszöni, hogy nem kel könyörgést hallgatnia. Tina sem akarja folyásolni, és aszongya, Guyla bölcs embör, és majd jó döntést hoz. Gyula a riportban kijelenti, hogy ő ezt a szerepet nagyon élvezi A vacsi mennyisége nemigen lehetett kielégítő, mert odafent Pjotr folyamatosan kótog a kibaszott villával a tányéron, amiről a rászáradt zsírt igyekszik felkaparni, hogy szomorodna meg nejlonban. Loki és Pornósbarbi igyekszik belelátni Gyula fejébe, de nem megy, viszont ők legalább máris asszal nyitnak egymásnak, hogy a cárnak mennie kell a gecibe MOST. Odalent Közellenség csak korteskedik maguk mellett, Gyula fejét elnézve feleslegesen.

A vacsora után Gyula a párjához, Pornósbarbihoz megy fel, aki megemlíti neki a pártütést mint lehetőséget, hiszen itt van egy naccerű alaklom kibaszni cárékat, sose lesz ilyen többet. Gyula nem mondja meg, kire gondol, és nem mondja el Pornósbarbinak sem. Pjotr és Botox a dzsaku szélén ül, a cárné kicsit be van szarva, Pjotr azonban teljesen boztos a dolgában. Újabb löevél jön, minek vegzálják még ezeket? Ja, kalózbuli lesz. Lett. Isznak, talpig jelmezben, Loki meg az emeleten Gyulát gyűri,most már nem kell hazudni, taktikázni, hanem játszani kell. Lefekvés előtt Gyuszkó sír. Olyan dráma lesz holnap, hogy a bokánkat is lefossuk, mondja Gólem, csak egy fokkal szofisztikáltabban, Fuck decency, mondom én erre.

Címkék: 18+ éden hotel
462 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2015.05.19. 22:56:38

na most mutatják a Glázser Bozsó versenyt... :)

Szoba kilátással 2015.05.19. 22:57:21

Tánya nem emlékszik milyen volt a keksz benővel

beacska 2015.05.19. 22:57:22

@Chuck Νorris: :D igen, naiv vagyok...(és az öcsém volt a kreatív szerkesztő ;) )

Chuck Νorris 2015.05.19. 22:57:22

Bence a 21. század nagy költöje

Mók_Ica 2015.05.19. 22:57:43

@fosch9: sajna gyuszkó nem való egy ilyen játékba......

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.19. 22:57:56

@beacska: de már mondtam, h felőlem bármelyiket kirakhatta volna a 3 régi játékos közül (tehát nem csak Pjotrot), azt is jobban megérteném

Mók_Ica 2015.05.19. 22:59:53

@Chuck Νorris: konkrétan egy köcsög vers volt..... ez lesz a jövő évi érettségin az a vers, amit elemezni kell...... és könnyen kitalálható, hogy mire gondolt a költő...... (megfejtés: a pinára)

beacska 2015.05.19. 22:59:59

@henrik_: én meg nem...a 3 közül egyik sem nyomott különösen sokat a latba, sőőőt, ha a bent töltött napok számát nézzük páronkét összeadva: Peti, loki, bence jóval lemaradva

Rayen 2015.05.19. 23:00:05

@beacska: de akkor mégis mit akart? A játékban semmivel nem jutott előrébb. Még a cárevics hátsójába se sikerült mélyebben dugni a nyelvét, hiszen ő maga töketlenezte le, amiért nem Bencét rakta ki. Gyula fejében ez egy félreértelmezett bátor tett volt, mert ő azt hitte, tiszteletet parancsol magának azzal, hogy úgymond méltó ellenfeleket hagy bent. Mint Snezi Mariannával szemben. Ugyanaz is lesz a sorsa.

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:00:47

Nagyon csúf csofadtka diktátorsag hogy tv-ben mutogatják

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:02:24

@Rayen: hulye ennyi nem kell értelmet feltételezni vele kapcs szerintem
Tina jol néz ki szep a haja is

Chuck Νorris 2015.05.19. 23:03:10

@Mók_Ica: én is mindig arra gondolok, tipikus férfiverselés :)
a nök meg mindig érzelmekröl meg körömlakkokrol verselnek, igy kerek a világ :)

beacska 2015.05.19. 23:04:28

@Rayen: igen. EZ történt. de attól még nem gyáva, csak másképpen gondolkodik

fosch9 (törölt) 2015.05.19. 23:05:30

@Mók_Ica: igazából loki peti és marin kívül a többi sem sok vizet zavar

pogona vitticeps 2015.05.19. 23:09:05

@beacska: Itt voltál, láttad az egész műsorfolyamot.

Amúgy nem értem ezt az egész nem játszott eddig dumát, se ott, se itt. Ezt a játékot többféle képpen játszák. Előtérben, hangosan, és meghúzódva, farvizen, semlegesen, mint Svájc, valamely erős ember vazallusaként, vagy eljátszott vazallusaként, titkos megoldóemberként, Alíz üzemmódban, szerelmes párosban, szexet bevetve, mint ragasztóanyagot... Miért lenne bármelyik is rosszabb, mint a másik? Nem is lehetne, hogy mindenki manipulátort játszon. Mégis hogyan?

Mók_Ica 2015.05.19. 23:09:14

@fosch9: sajnálom.... valószínű peti is azért esett át a ló túloldalára..... érdekesebb lett volna több hasonló játékossal....

@Chuck Νorris: én még sosem írtam körömlakkról verset...... igazi nő-e vagyok??? :PPPP

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:09:37

@beacska: beszari es hülye a csávó de legalább nem is tudja leplezni

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:10:57

@Mók_Ica: de rögtön észreveszed ha átfesti vmelyik a hotelben

Mók_Ica 2015.05.19. 23:12:01

@Szoba kilátással: asszem írnom kell egy verset :))))))

beacska 2015.05.19. 23:12:06

@pogona vitticeps: jó, elfogadom. Gábornak ez volt a játéka. folyton panaszkodott, mindenkit szidott és lenézett..és megbújt szélárnyékban...NEKEM ez nem jött be. amikor Gábor kutyázása volt itt, akkor hallgattam, sőőőt, igyekeztem más szeszögből megvilágítani az eseményeket...mégis alig vártam, h kiessen, és MOST én mondam, h NA VÉGRE!!! egy jó döntés!

Elektra1976 2015.05.19. 23:13:09

@beacska: Szerintem hagyjuk Rajtad kívül senki nem hozta fel a Gábort mégis te lovagolsz rajta Engem abszolút nem érdekel bent van e vagy sem mint ahogy az sem hogy a Gyulus bent van e vagy sem Sajnos nem erős párt rakott ki Én simán azt tettem volna mint ahogy Peti simán lökte volna Lokit vagy fordítva vagy Bence bármelyiket vagy fordítva Ez a valós érzelmeket vetítő szöveg meg röhejes Ki a fenének vannak itt valós érzelmei a játékosokkal kapcsolatban Lehet van valakinek de nekem tuti nincsenek Ez egy tv műsor észrevette valaki? Nem a valóság :-)

Mók_Ica 2015.05.19. 23:13:58

benőke sezlony után sír a 67-es út című dalra a mödanszié szélén???

fosch9 (törölt) 2015.05.19. 23:14:29

@Mók_Ica: igen

Mók_Ica 2015.05.19. 23:16:18

Zlatan, drága párom..... a mai éé neked szólt.... natural benőke csak neked sírt.... remélem láttad....

Mók_Ica 2015.05.19. 23:16:59

botox versét halljuk......

Chuck Νorris 2015.05.19. 23:18:32

istenem ezek a gyatra versek :D

beacska 2015.05.19. 23:19:05

@Elektra1976: írtam én vhol valós érzelmeket?

jó, UTOLJÁRA leírom: ha a 3 másik közül bármelyik kiesik, bent marad Gábor. Ettől nem lehet eltekinteni...a dolgok összefüggnek...ÉN örülök neki, h Gábor esett ki, és nem a 3 másik közül bármelyik...más és más okból, de örülök...szóval, mivel gábor esett ki, ez szerintem egy jó döntés volt...

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.19. 23:20:32

@beacska: de akkor te tulajdonképpen a saját szempontjaid alapján mondod azt, h Gyula jól döntött.

beacska 2015.05.19. 23:21:36

@henrik_: igen, és én is a saját érzelmeimet vetítem ki rá...és ezért mondom, h megértem...

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:22:18

Tanya is szilikonmellét rakat be szerencsétlen eddig természetes volt es csinos majd mű lesz es nem annyira csinos

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.19. 23:22:53

@beacska: sztem ne erőltesd ezt a többes számot. :))

Sanda.Ipse 2015.05.19. 23:23:14

@kismaszatka: szerintem meg dühében, hogy Gyula nem Bencééket taszajtotta a vízbe. Frusztrálta, hogy nem tudta irányítani Gy.vitézt, ill. a játékot. Nehogy már azért sírjon, mert annyira a szívéhez nőtt Gátőr meg Tina! Egyébként bizonyította, hogy lehet könny nélkül sírni. Itt nem Geri volt a színész, hanem a papika.

Elektra1976 2015.05.19. 23:24:40

Akkor ebben egyetértünk örülök hogy Gábor esett ki és nem Peti Mariann vagy Loki vagy Bence más szemszögből nézve mint te de örülök neki És basszus az öröm egy érzés vagy érzelem megkövezem magam :-) Én erős párt löktem volna de így meg végülis örülök na

ZLATAN 2015.05.19. 23:25:55

Sajnos csak most tudtam jönni. ICAAAAAAA!!! :)

Elektra1976 2015.05.19. 23:26:51

@Sanda.Ipse: De még mekkora színész :-) De ezt tudtuk eddig is

Mók_Ica 2015.05.19. 23:27:07

@ZLATAN: láttad, hogy írtam neked? :))))

pogona vitticeps 2015.05.19. 23:28:26

@beacska: Mindenki szerette volna a hv-sek közül kint látni, pont úgy, mint Te. Csak ha eddig a szupermenek egyszer sem küldték haza, akkor egy ilyen direkt lehetőséget nem egy 0.0 fickóra fecsérelek. És abban is logikai buktát látok, hogy ha a gyulus - ma estétől szigorúan kisbetűvel - tényleg nem hisz a győzelmi esélyeiben, ezé vagy azé, és nem akar a mérleg nyelve lenni, akkor miért nem a többség akaratát vette figyelembe?
Mert ez a lépés simán Bence gyengítés és Peti erősítés volt.
Szerintem gyulus esélyesnek tartja magát, pont a tudatos szürkesége miatt, és a szimpátia szavazásokra gondolt, szerinte még nem érett meg a dolog a kenyértörésre, és ebben tán igaza is van, mert a cárék nem látnak benne ellenfelet, míg Lokiban és Bencében nagyon is. Egyenlőre ő a legfőbb muzsik, plusz a párja az egyik legértelmesebb és lojálisabb csaj a hotelben.
Ha a Loki vagy a Bence oldaláról nézem, akkor a kérdés annyi, hogy muzsikot vagy cárt akarnak-e röptetni, vagy lesznek olyan hülyék, hogy egymás ellen kezdenek akciózni

ZLATAN 2015.05.19. 23:28:39

@Mók_Ica: Láttam. Az adást sajnos nem tudtam nézni. Annyira fáj, hogy nem láttam natural Bencét sírni...Miért sírt ez az aranyos fiú? Meg olvasom, hogy mindenki sírt. Mi történt? Valaki babgulyást vacsizott és elengedte magát?

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:28:48

Beszartal gyagya azer fogytal

HufnágelSteve 2015.05.19. 23:31:19

Szerintem nem kell elítélni Gyulát, döntött és nem akarta felvállalni a saját szemszögéből vett orvgyilkosságot olyannal szemben, akivel jobb viszonyt ápol. Ha valaki a végjátékban Gyulával kerülne szembe egy szimpátia alapú szavazáson, az csak a kezdeti játékosokból válogathatna, mert a későbbieknél nem lehetne biztos abban, hogy nem Gyulát tartják jobb, megbízhatóbb embernek.

tomfree 2015.05.19. 23:31:24

@Zoe_the_Genius: az magáért beszélt, de mivel az ÉÉ-ben adták amit nem nézek így nem csapott pofán annyira mint a sörbeköpés. :-) Bár már az elején fura volt egy személyi edzőtől a napi lerészegedés.
@fosch9: hahh. Beértem ja. :-) Jó gyerek az a Loki csak egy ideig túltolta a geciskedést szegény lányok ellen. Csak a sört tisztelné kicsit jobban. :-)

Mók_Ica 2015.05.19. 23:32:34

@ZLATAN: ráadásul többször is sírt :)))) a legnagyobb sírást az éé-ben mutatták, romantikás bulika volt, a 67-es utat énekelték...... és natural bence a mödanszié parTTYán állt... meredt a semmibe és sírt... aztán leült és az arcát a kezébe temette..... énekelt és sírt....

Elektra1976 2015.05.19. 23:33:01

Azért azt a csavart megnézném hogy a végén mikor már csak két pár van és lehetne cserélni korábbi párra és Peti Mariann ott lenne a szerkik meg beküldenék Apolkát akkor mi lenne Mondjuk sejtem Botox maradna de mekkora lenne Álom álom de szép lenne :-)

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:35:49

@Mók_Ica: benőke kérlek, benőke
Gyagya mi a f.sztcsinal most nézem az adást ennek aztán van értelme...

ZLATAN 2015.05.19. 23:37:25

@Mók_Ica: Szégyen, nem szégyen...Én most rárántok :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.19. 23:38:57

@pogona vitticeps: Mert Gyulánk se bírja a hordát. Ő egy egyéniség.

Elektra1976 2015.05.19. 23:39:05

@beacska: fentebb válaszoltam bocsi lemaradt a nicked Egyetértek röviden :-)

Mók_Ica 2015.05.19. 23:40:38

@Szoba kilátással: romantikás ez a fiJú, na.... :))))) csak itt most nem a közönség (azaz a lányok) szavaz....

@ZLATAN: benőke felizgatott??? :))) csak nem idegállapotba kerültél??? :))))

a villámokat már látom az ablakból.... közelít a beígért vihar.....

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.19. 23:41:22

@Mók_Ica: Mosmá odajuttok Zlatannal, hogy lassan ki kell kérnem a virágládát?:DDDDDDDDDDD

tomfree 2015.05.19. 23:41:34

@Némber Ván: "Ki volt az a kretén, aki a vízbe lökést kitalálta?"
Nem kell félni, holnap tutira perel a Mazsihisz, vagy legalább is nem lepődnék meg. Mondjuk ez viccnek elég durva volt, ráadásul eléggé áthallásos ez a vízbe lökés játék. Én nem mernék ilyennel poénkodni a nemi erőszak kísérlete után. Valahogy mint ha hiányozna egy felelős szerkesztő ebből a műsorból.

kismalacka 2015.05.19. 23:41:56

@beacska: Én is örülök hogy Gábor esett ki. Ne felejtsük el mekkora görény volt.

És Gyulát sem tudom elítélni: ha szövetségese volt végig a cár, akkor valahol saját magát köpte volna le. És bármennyire is játék, azért Gyulus ennél egyenesebb ember.

ZLATAN 2015.05.19. 23:42:31

Úgy olvasom, hogy Gyula Gátőrt meg Tinát küldte haza. Erre mit mondjak? Olyan gyatra ez a műsor, hogy az már mesébe illő. No és akkor mondom illetve kérdezem én...Ha azt mondjátok, hogy a szerkik annyiszor belenyúlnak, akkor miért hagyták, hogy Gyula meglépje ezt a harmatos kaki lépést? Miért nem igazították el?

Mók_Ica 2015.05.19. 23:43:24

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: odajutunk??? Zlatánkám benőke miatt, pontosabban a sírása miatt került izgalmi állapotba :)))) persze a virágláda a rendelkezésedre áll :)))) mmkk :)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.19. 23:45:54

@Mók_Ica: :)))))))sskk nem vádolnálak érzelgősséggel:DDDDDDDDDD

ZLATAN 2015.05.19. 23:46:16

@Mók_Ica: De. Látom megértesz:))) De miért sírt ez a szerencsétlen? No és a többi droid? Mi bajuk volt?Nagy volt rajtuk a nyomás? :)) Milyen nyomás? :)) Jelen pillanatban ebben az országban sok százezer ember éhezik...Ezeken a kreténeken meg nyomás van? :)) Isznak, zabálnak egész nap meg egyebek. Közben meg nyomás van rajtuk :)) Ezektől a dumáktól egyszerűen ideges leszek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.19. 23:47:37

@ZLATAN: Már megállapítottuk, hogy Gyulánk úgy műxik, mint Occham borotvája. És ezen a szinten a szerkik nem nyúlnak bele sztm.

Mók_Ica 2015.05.19. 23:47:46

@tomfree: ha a nemi erőszak szerintük nem is történt meg, akkor ez a vízbelökés is "csak" egy kis vicces kiejtés volt..... pffffff
előre nem sejthették, hogy ekkora felháborodás lesz..... bár én úgy érzem, ez a tipikus: tudták, tudták, csak nem sejtették tipikus esete volt......
utólag csak szégyenlik magukat, hisz az éé-be nem hívták meg sem nórit, sem most sármőrt....

@ZLATAN: mert így akarták :)))

ZLATAN 2015.05.19. 23:49:20

@Mók_Ica: Elnyelte a hozzászólásomat a blogmotor.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.19. 23:51:06

@Mók_Ica: Ja, úgy szégyellik, hogy a szőnyeg alá söprik, aztán 1-2 év múlva Nóri lesz az, aki valami kabátot lopott:(

Kosztarika 2015.05.19. 23:51:14

@beacska: Melaena egyáltalán nem írt olyat, hogy Közellenség ne lett volna parszt, éppen ellenkezőleg Csodálkozom, hogy nő létedre így vélekedsz. Remélem nincs lányod és még neked sem kívánom, hogy megtapasztaljon egy ilyen Gábor féle alakot.
Petit kiejteni azért kellett volna, mert ez a kis patkány Sármőr magát golyózta volna ki.
Ha az öcséd a kreatív szerkesztő akkor már mindent értek..meg azt is, hogy nyilván ezért hiszed, hogy Te mindenkinél mindent jobban tudsz. Amekkora "sikere" volt a műsornak, nem nagyon lehetsz büszke rá.

Mók_Ica 2015.05.19. 23:51:41

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: kőkemény vagyok :)))

@ZLATAN: ők is éheznek..... hisz a pénzért mentek oda..... gondolj bele.... ezek az emberek milyen munkát végeztek eddig? mennyit kerestek tisztességes munkával??? mennyire lehetnek sikeresek egy "hétköznapi" életben???? egyedül lokinak van/volt rendes munkája..... a többi léhűtő...

ZLATAN 2015.05.19. 23:52:54

@Mók_Ica: Icám! Ne légy ilyen szigorú, hiszen Gyula esküvői videós!! :))

Mók_Ica 2015.05.19. 23:54:55

@ZLATAN: bocsi.... igazad van... mondjuk gyulust nem is értem mit keres ott......

ZLATAN 2015.05.19. 23:55:17

@Kosztarika: Nekem az az őszinte javaslatom, hogy ennek a műsornak a kreatív szerkesztői és a hozzátartozói lehetőleg kerüljék el a blogot vagy titkolják el jó erősen, hogy ők azok. Nagyjából látjuk, hogy mit tettek ezzel a műsorral. Én biztos, hogy csendben lennék.

ZLATAN 2015.05.19. 23:57:39

@Mók_Ica: Lehet szegény azt hitte esküvőre megy..:))

Szoba kilátással 2015.05.19. 23:58:20

Azt megnéztem volna hogy gyagya magAt löki be avizbe

Mók_Ica 2015.05.20. 00:00:18

@ZLATAN: erre nem is gondoltam :))))

na, én megyek az ágyikómba.... jó éjt mindenkinek :))))

ZLATAN 2015.05.20. 00:01:17

@Mók_Ica: Icám. Örülök, hogy láttalak, ne haragudj, hogy ritkábban járok erre, de a műsor nézhetetlen. Szép álmokat! Tsókollak!

Mók_Ica 2015.05.20. 00:02:49

@ZLATAN: keressünk másik sorozatot itt a blogon :)))) jó éjt tsókok :)))

Kosztarika 2015.05.20. 00:03:50

@ZLATAN: Pontosan erre céloztam. Én biztos nem dicsekednék vele, sőőőőt. :)
Egyébként szép estét! Rég láttalak! (Bocs Icuka, csak baráti ;) )

Elektra1976 2015.05.20. 00:04:17

Szerintem ez a vízbelökés a kalózkodáshoz kötődik de csak nagyon csendben jegyzem meg A kalózok lökték a vízbe a kirabolt áldozatokat. Nem értem honnét jött a mazsimittudoménmi Te jó ég... Inkább meg se nézem kinek a fejéből pattant ki Ez egy kicsit gáz szerintem

ZLATAN 2015.05.20. 00:05:27

@Kosztarika: Szia Rika! :))) Hogy vagy mostanában?

Kosztarika 2015.05.20. 00:07:40

@ZLATAN: Ritkán és már nagyon várom a műsor végét :( Persze az itteni társaság egy része hiányozni fog. :) Nem mintha túl gyakran olvasnék/írnék mostanában, de néha nem tudom megállni.

ZLATAN 2015.05.20. 00:08:44

@Kosztarika: Csak nem te is csalódott vagy?

Veder1 2015.05.20. 00:14:03

@Sanda.Ipse: nem színészkedett, szerintem csak idegkimerültség volt. Még el is mondta, hogy rohadt fárasztó tud ám lenni folyamatosan figyelni, meg kavarni a szálakat, meg emlékezni arra, hogy kinek mit hazudott.

Kosztarika 2015.05.20. 00:14:50

De igen és úgy látom nagyon sokan vagyunk így ezzel. Pedig akár jó is lehetett volna :(
Milyen jókat viccelődtünk, most meg mindenki tiszta lehangolt. :( Kár..

ZLATAN 2015.05.20. 00:18:16

@Kosztarika: Le vagyunk hangolva. Remélem ha csinálnak következőt, akkor kicsit jobban átgondolják...Az egészet. Nem is szeretném ismételni önmagam...Simán egy nagy kaki az egész.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.20. 00:22:10

@Elektra1976: én sem értem, h hogy jött ide a zsidók Dunába lövése. az egy nagyon szomorú eseménysorozat volt, de azért ez nem az egész világ. ennyi erővel bajsza se legyen senkinek.

egyébként Gyula nagyjából akkorát lépett, mint aki találkozott a kívánságteljesítős jó tündérrel, és egy McDonald-os sajtburger menüt kért tőle, kólával.

al Dajjal 2015.05.20. 00:22:59

Gyulus egy farok volt, hogy nem puccsolta ki a cárékat.
Azt mondta, hogy "legyen a nagyok játéka", de szerintem simán gyáva volt. Félt ott a járékostársak reakciójától és utólagosan a nézőkétől is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.20. 00:25:36

@al Dajjal: na ez az, h pont most zárta ki magát a nagyok játékából. :))

Elektra1976 2015.05.20. 00:27:26

@henrik_: Azt hittem csak engem zavar Lehet hogy én több kalózos könyvet olvastam gyerek koromban mint más Na mindegy ne ragozzuk tovább mert még ki tudja mit nem kever ide valaki

al Dajjal 2015.05.20. 00:32:40

Pjotr sírásáról a focisták hisztizése és "nagy halál" előadása jut eszembe....
Tökéletes előadás a "párjának"
Komolyan kíváncsi lennék, hogy, ha nyernének, eljutnának-e egyáltalán 5 millióig labdaeldobás nélkül.

Veder1 2015.05.20. 00:45:43

@Elektra1976: manapság már bármit összekapcsolnak bármivel az emberek, a lényeg hogy hörögni lehessen.

Sanda.Ipse 2015.05.20. 06:16:30

@Vödör: Ahhoz azért nem kellett volna a nagy duma, hogy mennyire közel álltak hozzá az éppen kieső játékostársak.

beacska 2015.05.20. 06:53:41

@henrik_: ??? hol írtam én többesben a véleményemet?

beacska 2015.05.20. 06:58:53

@Kosztarika: nem csalódtam benned...a személyeskedés a legnagyobb erősséged, gratulálok a silány lelkivilágodhoz!!!

beacska 2015.05.20. 06:59:52

@ZLATAN: ééés nem...nem fogsz innen kiutálni, kb. 10 év után...menj el te, nyiss egyet magadnak! ;)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.20. 07:45:02

@beacska: nem a véleményed írod többesben, hanem minekünk is tulajdonítod azt hozzáállásod, h szerinted egy játékos akkor dönt jól, ha azt az embert rakja ki a hotelből, aki személy szerint _neked_ nem szimpatikus.

még egyszer: nem, én pl nem azért tartom Gyula lépését rossznak meg imádom Gátőrt, vagy gyűlölöm Pjotrot. hanem mert ez egy rendkívüli lehetőség elpazarlása volt.

Kosztarika 2015.05.20. 08:14:37

@beacska: Miről beszélsz? Kérdeztem én, hogy ki a Te rokonságod és mivel foglalkozik. Elmondtad, én meg reagáltam. Ennyi
Örülj, hogy nem fejtettem ki a véleményemet ennél mélyebben.

beacska 2015.05.20. 11:03:33

@Kosztarika: jajjj, de örülök!!! ahogy a mondás tartja: a vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

én pölö elég sokmindenki véleményére kíváncsi vagyok, a TIEDRE már rég nem. csak azért tettem szóvá, mert gerinctelen dolog, vkiről egyes szám harmadik személyben beszélni...de tőled már ez sem lep meg, csak Zlatánon és Mókicán lepődtem meg...inkább nekik szólt, mint neked...

EGY...KETTŐ ÉS HÁROM...
süti beállítások módosítása