Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x60 - Szépségkirálynő Laura pokolbéli szar napjai (18+)

2015. május 16. 12:22 - sixx

screen_shot_2015-05-16_at_08_11_09.png

Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és a neonszínű Nike-cipő kombója? Orsi, hogy a szörfoktató-álca teljes legyen és nehogy lebuktassa magát, mint szexipari szakmunkásnő, egy kibaszott szörföscipőben ül a nappaliban, ásít és iszik valamit, ami akár víz is lehet, de ha pl. ez egy orosz Éden Hotel lenne, komoly pénzben fogadnék, hogy vodka.

screen_shot_2015-05-16_at_08_13_35.png

Geri az ébrdező Laura szobájában van, és elhiteti az agyhalott hercegnővel, hogy lemaradt a reggeliről. Aztán smárolnak. Két smár között Geri testápolót nyalogat a karjáról, mert idióta.

Ez egy szimpátia mindegyikőnknek. (Laura)

És így tovább. Szerintem király páros lennének, bár a génállomány szaporítását alaposan meggondolnám. A romantikus tematikázás kifejezést meghonosítani igyekvő Loki egyszerre udvarol és menti a seggét Orsinál, mindezt lent a mödanszié mellett, és csak nekem új, hogy a pali hasán van vagy három kemény sebhely? Milyen raktárban dolgozik ez, a késgyárban? A beszélgetés az értelmi szál versus érzelmi szálmentén megy, ütős, de sehová nem vezet, mert nem tudni meg belőle, hogy Orsi végül is mi a faszt akar. Loki bent maradni, az világos, ugye.

screen_shot_2015-05-16_at_09_43_33.png

Odafent Laura őszinte Gyulával, mert ő olyan. Smároltunk Gerivel, hallod. Nem baj, mondja Gyula, és a zacsiját igazgatja elmélyülten, csináljad csak. De tetszik? Nem, mert gizda, mármint a vékony értelemben írom, még mielőtt, de belül jó.

Már tegnap el akartam mondani, de nem voltál túl józan. (Laura)

Ebédnél Loki, Geri és a cár tematikázik, romantika kizárva, ugye. Geri laurázna a párválasztón, amit Laura egy korábbi megjegyzése is alátámaszt, mármint az, hogy bárki áll mögé, és gerizik. Loki fasznak titulálja Laurát, mert nem járt be a biológiaórákra. Orsi is az asztalhoz járul, hátha maradt még valami lepattanó oldalas, de csak a cár odavetett szavai fogadják, oszt Bence meg Közellenség hova fog állni? Faszból tudjam, nyegléskedik a szőke muzsik, ennek lesz még következménye szerintem. Ez az epizód a találgatásról fog szóni ami, engem hosszú és rövid távon is idegesít.

screen_shot_2015-05-16_at_09_50_18.png

screen_shot_2015-05-16_at_10_21_14.png

Löevél gyön, valami idióta játékot kell játszani, amiben a faszik pörögnek a saját tengelyük körül, majd egy virágcsokorral a kézben a párjukhoz kell odatalálni. És gifek! Jó, ez vicces játék vót.

gabor.gif bence.gif
gyula.gif geri1.gif
loki.gif peti.gif

Tematikázás dölux a mödansziéban, Gerinek aszongya a cár, hogy ha a farkincájára hallgat, akkor szopni fog. Remélem nem úgy, mint Ron Jeremy a munkássága jelentős részében, kétrét görnyedve. A párválasztóig itt már nem lesz semmi szerintem, legalábbis olyan szinten nem, hogy megértsem, hiszen le vannak korlátozva a lakók, mármint a ki kihez állás tekintetében, az meg kibaszottul nem érdekel, ki kinek mit hazudik, mert alapvetően úgyis arról van szó, hogy átverik egymást, és hazudnak, egy percig nem hinném el például Bence helyében, hogy Orsi nem fogja kiejteni, ha Loki is a háta mögé áll, és így tovább. Az egyetlen értékelhető momentum ebből nekem az, amiben Pornósbarni leplezetlen érdeklődéssel bámulja Laura ruhán kissé átütő mellbimbóját.

screen_shot_2015-05-16_at_10_32_23.png

A vacsora után a nők mindent megtesznek, hogy embernek látszódjanak, Laura valami egészen érthetetlen dolgot művel a fejével, de hát rajta ez annyira nem segít. Na, párválasztunk. Laura szerint vagy Bence, vagy Közellenség megy haza. Gólem szerint Gerinek a szeme sem áll jól, és nagy színész. A húszmilla karnyújtásnyira, mondja Gólem, mostantól keményedik a dolog. A cár a riportban aggódik, faszom, Gyulának és Lokinak maradnia kell itten. Gólem kicsit tetemre hív, mi van Geri, hazudozol a bencés sztoriban, aztán meg a cárnak bevallod az egészet? És mi van a laurás smárral? He? Laura úgy néz Gólemre, mint a véres ingre, Geri meg hazudik, egy szájrapuszi vót. Laura szerint senkinek semmi köze hozzá, hogy ő kinek a nyelvét fogadja be és melyik testnyílásába, mire Gólem közbevág, hogy de ő látta, és megjelenik előttem a monitor előtt recskázó kopasz testépítő képe, és nagyon szomorú leszek.

Közellenség tovább folytatja a Pandorán elkezdet karaktergyilkos beszólosdit, de Gyulának csak van hozzá köze, aranyom, mire Laura sértetten visszavág, ja, neki van, de ő tudja, mert elmondtam neki, szóva kussojjábazmeg. Smár vagy szájrapuszi, feszegeti a kérdést Közellenség, mert érzi, hogy itt még van keresnivalója, mire Laura ideges lesz, nem mindegy az neked, baszki, Gyula meg berág, hány csók volt, Laura? Nem tudom, mondja a csaj, és kezdem kicsit megsajnálni, mert a fogyatékkal élőket nem szabad így bántani szerintem. Laura a hazugságspirálból nem tud kikeveredni, amikor meg azt mondja, hogy Geri mint pasi nem gyön be neki, mindenki hangosan röhög, még Gólem is. Bence szerint Laura megalázta Gyulát, majd elásta magát, ott a hotel előtt, az aprókavicsos placcon.

Nu. Cár-cárné, ez eddig tiszta. Gyula-Pornósbarbi, ez sem meglepő, csak Laurának, aki úgy néz ki a fejéből, mint aki most tudta meg, hogy a birkecs az nem egy ködmönfajta. Jó, ehhez hozzájárul az is, hogy Gyula kijelenti: nem bízik tovább alpokdriaszépében. Közellenség jön, aki Tina és Laura közül választhat, és Laura alig várja, hogy mögé álljon, és kiejthesse, de Közellenség nem hülye, és megy Tina mögé, ahová Bence is mehet még, de ugye aszonta, nem fog. Bence Orsihoz megy, ami azt jelenti, hogy ha Orsi a cár utasításainak megfelelően tevékenykedik - márpedig Laura gonosz mosolyából kiindulva úgy fog - akkor Bence megy a levesbe. Loki úgy tesz, mint aki orsizik, de inkább Laura mögé áll, mert Loki és Gyula egymással párt cserélt átmenetileg. Jön Geri, megy Orsi mögé, mert ugye ez volt az alapterv.

Orsi kimegy a két kanival, és olyan baszott magas sarkú cipő van rajta, hogy magasabbnak tűnik, mint Bence. Blablabla, szevasz Geri, nekem Bence kell. Tina vigyorog, a cár és a cárné arca kifejezéstelen, Loki és Laura viszont sokkot kap, különösen Laura, aki kb. két másodperc alatt esik szét, ott a bárszéken, a murvás udvaron. Geri aszongya, nem jött össze, de ez egy játék, és szevasz. Loki a riportban azt mondja, meglepődött. Laura csalódott Orsiban, mondja, nem ezt beszéltük meg. Közellenség beszól, néha fordul a kocka. Orsi kiosztja, te kussoljál, Laura, te meg bocsáss meg, de egy tapasztalatlan kölyökkel nem fogok nekimenni a végjátéknak szóval ez van. Hazudtál, mondja Laura, Loki csak azért maradt bent, mert bent tartottam -miattad, hogy Gerit ne zavard haza. Nahát. Hiszti, sírás, csók, Geri megy haza., Laurának meg szíjjelfolyik a sminkje, mint egy Marylin Manson-klip szerencsétlen sorsú statisztájának.

A végére Gerinek még van egy feladata: határozza meg, milyen hosszan tartson majd egy kalózos játék odabent hétfőn. Na, meglássuk. A végére egy coub, mert megérdemlitek.

Címkék: 18+ éden hotel
326 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.05.18. 22:04:26

Gyula a szerkik meghosszabbított keze és nyelve... :)

ÉH3sZ 2015.05.18. 22:06:07

@pogona vitticeps: Már kinőtte:))

Gyula bármelyik párt kiteheti?

Ditti82 2015.05.18. 22:06:21

Én gondolkodás nélkül a pjotr-botox párost mondanám.

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:06:40

Keresek egy lottózót...

Zsoofka 2015.05.18. 22:07:41

@Szoba kilátással: Egyszer majd leírod miért útálod ennyire? Ilyet még sose senkitől nem kérdeztem meg, de te az első perctől irtod Gyulát... Már lyuk van az oldalamon... :)

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 22:08:20

Elkönyvelhetjük Sármőr és Tina kiesését?

Zsoofka 2015.05.18. 22:09:09

Nem mintha Gyula szimpi lenne így hatalommal a kezembe... A tipikus kisember, hatalommal :)

Zsoofka 2015.05.18. 22:09:46

@Schlomo Goldberg: Szerintem csak azt akarják elhitetni velünk a szerkik... Nem ők fognak menni.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:12:19

Gyula ha "bátor" akkor Barbi miatt Lokiékat teszi ki.
Ha vakmerő, akkor Petiéket.
Ha nem bírja a terhet, akkor Gátőr, mert hiszen ott dörrent az ágyú....

Levtolsztoj 2015.05.18. 22:12:23

Ha Gyula nem lépi meg, és nem rakja ki a legerősebb párost, amikor végre valamit tehetnek ellenük, akkor hülyébb mint gondoltam...

Ditti82 2015.05.18. 22:13:05

@mokamini: Bencéék? Nem hiszem...

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:14:45

@mokamini: ha nem jössz rá magadtól akkor felesleges, de tessék itt vki ma mar nagyon jol jellemezte : irritáló segghulye többet gondol magáról mint ami - de legalább akkor elő tudná adni ezt, de nem tudja komplexusos isten barma

Zsoofka 2015.05.18. 22:16:19

@Szoba kilátással: Oké, szóval nem akarod megmondani. Kár. Ahog te reagálsz rá, az nem olyan, mint ahogy pl én reagálok a hülyékre vagy az erőszakoskodókra, pedig utálom az ilyen fajta embert. De nem kérdezem meg többet, bocsánat...

Zsoofka 2015.05.18. 22:17:51

@Ditti82: Én remélem, hogy Gáborék, csak - legalább is azt hiszem - nem ők mennek. Vajon be meri vállalni Gyula Petiék hazaküldését....
@AkkorlegyenPtr: +1

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:18:05

@mokamini: leírtam:) es egyébként te jobban jellemezted egy kisstilű senki

ÉH3sZ 2015.05.18. 22:20:39

Micsoda meglepetés, kalóz parti!:)

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:21:17

Holnapi nap gyagya egesz napos hatalmaskodni akarásáról fog szólni...

Mók_Ica 2015.05.18. 22:22:56

loki már elkönyvelte, hogy ő megy..... hmmm......

Ditti82 2015.05.18. 22:24:40

Ez mennyire szadista már????

Zsoofka 2015.05.18. 22:24:44

@Szoba kilátással: Lassan kezdem azt hinni, hogy te egy ÉH játékos vagy... Talán épp az, akit Gyulánk kirakott és beledobott a medencébe.... :)))))))))))))

Mók_Ica 2015.05.18. 22:25:10

gyulának a vízbe kell löknie, akit hazaküld..... ez milyen.....

Zsoofka 2015.05.18. 22:25:20

@Ditti82: Jó. hogy nem kell megnyúznia azt, akiket kiejt... :)))

Zsoofka 2015.05.18. 22:26:37

@Mók_Ica: Én Petire tippelek :)))))))))

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:27:30

Adrienn borzalmas nagy gyökér....

Mók_Ica 2015.05.18. 22:27:34

@mokamini: @Ditti82: sztem ez megalázó.... nem vicces egyáltalán...

éé-ben adri és geri.....

Judit* 2015.05.18. 22:27:43

Gyulának vízbe kell fojtani, akiket ki akar ejteni. Átmegy trillerbe a sorozat?

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 22:27:46

jaj de látnám Botoxot a medencébe baszva, elázna a haja, emlékszünk mekkora hisztit vágott le miatta amikor Loki leborította a matracról?

Gyula, benned van minden bizodalmam.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:28:35

Nekem kicsit sok volt az, hogy a tv2 Lokit nyomja... és egy szó sincs Bencéékről.
Szóval, szerintem Bence Orsi.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:29:18

@mokamini: én kedveltem petit az elején..... most lokit jobban sajnálnám......

@Punks Not Dead: mikor nem volt az??? eddig amikor az éében volt, mindig ilyen hülye volt...

Zsoofka 2015.05.18. 22:29:43

@Mók_Ica: Szerintem sem vicces. Gáz.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:30:22

@Schlomo Goldberg: tényleg.... milyen hiszti volt.... :)))

Keleti Kárpátok 2015.05.18. 22:30:27

@Schlomo Goldberg: +1

@mokamini: Én a zavaros mondatszerkesztés és gyatra helyesírás miatt Gáborra :)

beacska 2015.05.18. 22:30:31

@Judit*: ezt a 3+2 feldolgozta...baromi régi MŰDAL

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:31:15

ez is mekkora genyóság. a szerkik szépen lepörgették az órát és Gátőrnél járt le pont az óra.. mert ugye a gongról nem volt szó.. bármikor engedhették volna Gátőrt futni.. simán kaphatta volna más. Csak az ágyú volt fix...

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:31:15

@AkkorlegyenPtr: Loki feladta lélekben...
@Mók_Ica: nem nézem az éden éjjelt....mondjuk amikor a játékban volt, akkor is borzalmasan idegesített....

Zsoofka 2015.05.18. 22:31:49

@Mók_Ica: A Peti tippem nem a kiesőre vonatkozott :))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.18. 22:31:50

Gyulus most rendesen odabaszhatna. akkorát, amekkorát ebben a játékban már nem fog.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:32:40

@Punks Not Dead: Te már gondolom tudod mi volt ;) ... ha ezt nem tudnám, akkor azt írnám... nem Loki dönt most. Ő feladhatja, ha Gyula dönt... tökmindegy.

Zsoofka 2015.05.18. 22:32:47

@Keleti Kárpátok: @pogona vitticeps: @Mók_Ica: Jelen pillanatban ez a jobban izgat, mint a műsor :))))))

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:33:17

@Mók_Ica: ha en lennék gyagya es papikazó legalább lábon lett volna lőve :)))

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:35:58

@AkkorlegyenPtr: semmit...tartja a szerződésben foglaltakat, még Anyukájának sem mondta el.
Azért egy néhány milliós kötbér a nyakba nem kell senkinek :)
Meg ha véletlenül találkozunk, nem beszélünk a játékról, az elején kérdezgettünk, de leszerelt minket azzal, hogy nem emlékszik semmire :)

Mók_Ica 2015.05.18. 22:37:36

@Szoba kilátással: játékos voltál az éh-ben? csak ennyit árulj el.... :))) látod ma este ez a legnagyobb izgalom.....az öfi és éé már senkit nem érdekel.... :)))

keszegvágó 2015.05.18. 22:37:40

Lemaradtam valamiről? Mondták, hogy Gergő mit írt a papírra pénteken?

Mók_Ica 2015.05.18. 22:39:10

@Punks Not Dead: geri sem jobb..... ne bánd, hogy nem nézed :)))

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:39:52

@mokamini: A tippedet - tippünket kiegészíteném egy angol billentyűzet tippel :), bár engem nem izgat a kérdés, mert biztos vagyok benne, hogy itt van a cáratyuska. Ő ne lenne itt? Ugyan mán! Azért babonából nem készítem be a notihoz a meggyes ágyast holnap. :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:39:53

@Punks Not Dead: Biztos a sok "szekkelés" okoz emlékezet kiesést :).. persze ha irányító volt.. bár falembernek elég pötty :)

Hol játszott?

Mók_Ica 2015.05.18. 22:40:16

@keszegvágó: 3 óráig játszották a kulcsot átadjuk gongszóra játékot :))) geri 3 órát írt :))

Gia 2015.05.18. 22:40:22

@keszegvágó: Mondták,három órát.

Zsoofka 2015.05.18. 22:41:53

Mindenki gyanús, aki 2015 februárjában regisztrált ide .... :)))

Mók_Ica 2015.05.18. 22:43:07

@mokamini: mindenkit végignéztél? :)))) szted ki van itt az éh-ból???

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:43:41

@AkkorlegyenPtr: DefensiveEnd volt a wolves jr-nél és stabil kezdő a Wolves nagycsapatánál, utána a Hurricansszel nyert néhány aranyat, végül a Cowbellsnél hagyta abba egy sérülés miatt.
187 centi és 92-3 kilo..annyira nem pici :)

keszegvágó 2015.05.18. 22:44:58

Köszönöm! Nem láttam visszaszámláló órát. :) De csak hasogatom itt a szőrszálat. Ezt a játékot ugyanúgy kihagyhatták volna, mint a kalózos bulit. Mármint a közvetítését. Rém unalmas volt, csak fél szemmel néztem. :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:46:01

Mindegy mi lesz. Loki majd iszom egyet rád a születésnapomon... sörbeköpést... kitöröljük... 1 nap van köztünk.... meg pár év...

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:46:46

@keszegvágó: Örülj, hogy Gerike nem 8 órát vagy két napot írt a papírra. :)

Zsoofka 2015.05.18. 22:47:34

@Mók_Ica: Dehogy néztem, eddig még senkiről nem jutott eszembe, hogy bennfentes lenne... Csak ma... Közben én korábban egyszer megkaptam már, hogy - ha nem látnák a reg.időből, hogy őskövület vagyok itt - akár még azt hihetnék, hogy én vagyok Loki... Ezért most én is megnéztem egy-két embört, hogy milyen régi motoros... :))))

Zsoofka 2015.05.18. 22:48:42

@Punks Not Dead: rakta vagy raktam ki?????
Oké befejeztem.... Jó éjt mindenkinek és jó találgatást.... :)))))))))))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:50:17

@Punks Not Dead: Akkor én sem vagyok pici.
NFL-hez mértem. Ott én max gatoradet rendezgethetnék.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:51:05

@Punks Not Dead: cuki :))) direkt ide is címezte :)))) pusszancs neki érte :)))

@mokamini: már jó néhán kommtársat le-lokiztak itt :)))

Zsoofka 2015.05.18. 22:51:20

@pogona vitticeps: Persze. Te is... :) Ha jobban megnézem, az avatarod hasonlít is.... :)))

napraforgó70 2015.05.18. 22:51:44

Úgy nézel ki, mint a macskás kandúr (szépség?királyány)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:52:38

@Punks Not Dead: jaja nemrég néztem meg. Védelem nyeri meg ... Saehawks Pats.. kellett az plötty passz is :) ... na befejezem, mert OFF

keszegvágó 2015.05.18. 22:53:31

@pogona vitticeps: Pedig...! :) Lehet, hogy gonosz vagyok, de én megtettem volna. :)

beacska 2015.05.18. 22:53:48

@Punks Not Dead: nnna, akkor olvas minket napra készen ;)

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:57:01

@napraforgó70: Ha nekem írtad, kikérem az összes valaha élt és létezett hüllő nevében. Ha nem nekem írtad, akkor nemtom mi van.

beacska 2015.05.18. 23:05:17

@Mók_Ica: de jó Ronninak (most irigykedem) ;)

napraforgó70 2015.05.18. 23:17:12

@pogona vitticeps: Soha nem bántanék meg ezzel egy szakállasagámának :) Laura mondta Gyulának

Gia 2015.05.18. 23:19:38

Adri elszólta magát,másfél éve ismeri Gerit..

Zsoofka 2015.05.18. 23:21:52

@Gia: Amilyen liba, azon csodálkozom, hogy a nyertes páros nevét nem spoilerezi el... :)

beacska 2015.05.18. 23:25:29

@Gia: nem is találkoztak bent

pogona vitticeps 2015.05.18. 23:26:07

@napraforgó70: Na, már megint süket vagyok/ voltam... Mikor hangzott el ez a csodás képzavar? Azért örülök, hogy nem lett lelaurázva a kedvenckém. :)

The Game 2015.05.19. 06:03:12

@Punks Not Dead:

egy DE olyan 190cm és 120-130kg

beacska 2015.05.19. 06:49:36

@The Game: ??? hülye vagy??? láttál már 130 kg-s férfiembert????

Zsoofka 2015.05.19. 08:03:07

@HufnágelSteve: Mennyire bennfentes? Mesélj!!!!!! :))))))))

HufnágelSteve 2015.05.19. 08:33:51

@mokamini: Teljesen, mert többször fentem már kést, de sose kinn, csak benn a konyhában, fenn a 9. emeleten ;)

Zsoofka 2015.05.19. 08:44:00

@HufnágelSteve: Kac, kac. :) Most legszívesebben Monty Python-t idéznék, de nem merek... :)

mézescsók 2015.05.19. 10:15:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bocs, hogy nem voltam egyértelmű. Én sem gondoltam, hogy nem csalódottságában sírt (ezzel utaltam a kiskirálylány kívánságára, aminek MMKK teljesülnie kell), de szerintem azért is, mert kissé belezúgott Geribe. Ha csak azért bömböl, mert Orsi átverte, akkor esetleg bemos egyet a lánynak, na jó, azt nem teheti, de semmiképpen sem tapad rá Geri szájára.
Amit Gyulával kapcsolatban mondasz - teljesen egyetértek, minden szavaddal.
@Bujumburi: Ha John Malkovich is akarná, még nem késő...

beacska 2015.05.19. 10:24:32

@The Game: alá van írva, h 130 kiló? mert én nem látom...

beacska 2015.05.19. 10:24:32

@The Game: alá van írva, h 130 kiló? mert én nem látom...

The Game 2015.05.19. 10:26:58

@beacska:

espn.go.com/nfl/player/_/id/13979/jj-watt

szal, nem vagyok hülye, te meg ha csendben maradtál vna...

beacska 2015.05.19. 11:22:53

@The Game: te KOMOLYAN azt hiszed, h ha beteszel ide egy képet, h tessék, itt van 130 kiló, akkor MINDENKI felismeri, h ki van a képen, és azt mondja magában: nahát, el is felejtettem, h ő 130 kiló! (fejcsóva, és szánakozó mosoly)

ezt hagyd is abba, és nézd össze Lokival...szerinted Loki megközelíti őt? miért is tenné, hisz nem amerikában sportoló profiról van szó...hülyeségeket én is tudnék betenni, de nem, én nem teszek be :DDDDDD

The Game 2015.05.19. 11:25:55

@beacska:

vegyük végig
vki írta,h loki de-t játszott
egy de ált az ellenfél falembereivel kerül szembe, akik óriások (kb. 190-200cm és min 150kg), ezeket kell arrébb rakni
na most, lokiék ugyan nem profi sportolók, de spec falembereket az amatőrök között sem lehetetlen találni, ellenben olyan de-vel, aki őket el tudja takarítani az útból
187cm+90kg-vel erre loki alkalmatlan

The Game 2015.05.19. 11:27:27

@beacska:

aki kicsit is nézi/követi az nfl-t az jj watt-ot hátulról, ködben is felismeri

beacska 2015.05.19. 12:16:00

@The Game: akkor szavaztassuk meg a kommközösséget, h ki ismerte fel???

te viccelődsz velem, ugye?

inkább raknál be egy MAGYAR játékost, akit Lokinak el kell tolnia...még mindig nem értesz meg, de valószínűleg értesz te, csak úgy CSINÁLSZ, mintha nem értenél...:DDDD (ez az "ennyire nem lehetsz ostoba" finom verziója volt)

HufnágelSteve 2015.05.19. 13:56:43

@beacska: Feleslegesen vitatkoztok Loki méreteiről. A MAFSZ összesen 22 csapat 3 ligában, az NFL-hez kár hasonlítani. A DefensiveEnd pozícióban nem nyerő "falembernek" állnia, mert én hiába vagyok 140 kilós, biztos, hogy nem tudnám a széléről futtában szerelni a támadót. Itt a futtában a hangsúlyos, mert nem csak 5 lépésből kell Adj király katonát játszani, vagy Kicsi a rakást a védekező részéről, hanem el kell kapni a hasonló súlyú, vagy könnyű és gyors futókat.

beacska 2015.05.19. 16:55:18

@HufnágelSteve: nem feleslegesen, mert TESSÉK én is ezt próbáltam magyarázni, csak nem sikerült nekem ilyen szakszerűen és frappánsan ;)...köszi a segítséget....
süti beállítások módosítása