Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x60 - Szépségkirálynő Laura pokolbéli szar napjai (18+)

2015. május 16. 12:22 - sixx

screen_shot_2015-05-16_at_08_11_09.png

Baszki, hol van Gólem? Ki fogja darabos mozdulatokkal a pofámba nyomni az édenhoteles kis kártyát, aranyló, ízléses, kacskaringós fontbúl előállított felirattal megspékelve? Hát most honnan tudjam meg, hogy divat-e még a tüdőszínű, mellizomig kivágott szűk póló, a bermuda és a neonszínű Nike-cipő kombója? Orsi, hogy a szörfoktató-álca teljes legyen és nehogy lebuktassa magát, mint szexipari szakmunkásnő, egy kibaszott szörföscipőben ül a nappaliban, ásít és iszik valamit, ami akár víz is lehet, de ha pl. ez egy orosz Éden Hotel lenne, komoly pénzben fogadnék, hogy vodka.

screen_shot_2015-05-16_at_08_13_35.png

Geri az ébrdező Laura szobájában van, és elhiteti az agyhalott hercegnővel, hogy lemaradt a reggeliről. Aztán smárolnak. Két smár között Geri testápolót nyalogat a karjáról, mert idióta.

Ez egy szimpátia mindegyikőnknek. (Laura)

És így tovább. Szerintem király páros lennének, bár a génállomány szaporítását alaposan meggondolnám. A romantikus tematikázás kifejezést meghonosítani igyekvő Loki egyszerre udvarol és menti a seggét Orsinál, mindezt lent a mödanszié mellett, és csak nekem új, hogy a pali hasán van vagy három kemény sebhely? Milyen raktárban dolgozik ez, a késgyárban? A beszélgetés az értelmi szál versus érzelmi szálmentén megy, ütős, de sehová nem vezet, mert nem tudni meg belőle, hogy Orsi végül is mi a faszt akar. Loki bent maradni, az világos, ugye.

screen_shot_2015-05-16_at_09_43_33.png

Odafent Laura őszinte Gyulával, mert ő olyan. Smároltunk Gerivel, hallod. Nem baj, mondja Gyula, és a zacsiját igazgatja elmélyülten, csináljad csak. De tetszik? Nem, mert gizda, mármint a vékony értelemben írom, még mielőtt, de belül jó.

Már tegnap el akartam mondani, de nem voltál túl józan. (Laura)

Ebédnél Loki, Geri és a cár tematikázik, romantika kizárva, ugye. Geri laurázna a párválasztón, amit Laura egy korábbi megjegyzése is alátámaszt, mármint az, hogy bárki áll mögé, és gerizik. Loki fasznak titulálja Laurát, mert nem járt be a biológiaórákra. Orsi is az asztalhoz járul, hátha maradt még valami lepattanó oldalas, de csak a cár odavetett szavai fogadják, oszt Bence meg Közellenség hova fog állni? Faszból tudjam, nyegléskedik a szőke muzsik, ennek lesz még következménye szerintem. Ez az epizód a találgatásról fog szóni ami, engem hosszú és rövid távon is idegesít.

screen_shot_2015-05-16_at_09_50_18.png

screen_shot_2015-05-16_at_10_21_14.png

Löevél gyön, valami idióta játékot kell játszani, amiben a faszik pörögnek a saját tengelyük körül, majd egy virágcsokorral a kézben a párjukhoz kell odatalálni. És gifek! Jó, ez vicces játék vót.

gabor.gif bence.gif
gyula.gif geri1.gif
loki.gif peti.gif

Tematikázás dölux a mödansziéban, Gerinek aszongya a cár, hogy ha a farkincájára hallgat, akkor szopni fog. Remélem nem úgy, mint Ron Jeremy a munkássága jelentős részében, kétrét görnyedve. A párválasztóig itt már nem lesz semmi szerintem, legalábbis olyan szinten nem, hogy megértsem, hiszen le vannak korlátozva a lakók, mármint a ki kihez állás tekintetében, az meg kibaszottul nem érdekel, ki kinek mit hazudik, mert alapvetően úgyis arról van szó, hogy átverik egymást, és hazudnak, egy percig nem hinném el például Bence helyében, hogy Orsi nem fogja kiejteni, ha Loki is a háta mögé áll, és így tovább. Az egyetlen értékelhető momentum ebből nekem az, amiben Pornósbarni leplezetlen érdeklődéssel bámulja Laura ruhán kissé átütő mellbimbóját.

screen_shot_2015-05-16_at_10_32_23.png

A vacsora után a nők mindent megtesznek, hogy embernek látszódjanak, Laura valami egészen érthetetlen dolgot művel a fejével, de hát rajta ez annyira nem segít. Na, párválasztunk. Laura szerint vagy Bence, vagy Közellenség megy haza. Gólem szerint Gerinek a szeme sem áll jól, és nagy színész. A húszmilla karnyújtásnyira, mondja Gólem, mostantól keményedik a dolog. A cár a riportban aggódik, faszom, Gyulának és Lokinak maradnia kell itten. Gólem kicsit tetemre hív, mi van Geri, hazudozol a bencés sztoriban, aztán meg a cárnak bevallod az egészet? És mi van a laurás smárral? He? Laura úgy néz Gólemre, mint a véres ingre, Geri meg hazudik, egy szájrapuszi vót. Laura szerint senkinek semmi köze hozzá, hogy ő kinek a nyelvét fogadja be és melyik testnyílásába, mire Gólem közbevág, hogy de ő látta, és megjelenik előttem a monitor előtt recskázó kopasz testépítő képe, és nagyon szomorú leszek.

Közellenség tovább folytatja a Pandorán elkezdet karaktergyilkos beszólosdit, de Gyulának csak van hozzá köze, aranyom, mire Laura sértetten visszavág, ja, neki van, de ő tudja, mert elmondtam neki, szóva kussojjábazmeg. Smár vagy szájrapuszi, feszegeti a kérdést Közellenség, mert érzi, hogy itt még van keresnivalója, mire Laura ideges lesz, nem mindegy az neked, baszki, Gyula meg berág, hány csók volt, Laura? Nem tudom, mondja a csaj, és kezdem kicsit megsajnálni, mert a fogyatékkal élőket nem szabad így bántani szerintem. Laura a hazugságspirálból nem tud kikeveredni, amikor meg azt mondja, hogy Geri mint pasi nem gyön be neki, mindenki hangosan röhög, még Gólem is. Bence szerint Laura megalázta Gyulát, majd elásta magát, ott a hotel előtt, az aprókavicsos placcon.

Nu. Cár-cárné, ez eddig tiszta. Gyula-Pornósbarbi, ez sem meglepő, csak Laurának, aki úgy néz ki a fejéből, mint aki most tudta meg, hogy a birkecs az nem egy ködmönfajta. Jó, ehhez hozzájárul az is, hogy Gyula kijelenti: nem bízik tovább alpokdriaszépében. Közellenség jön, aki Tina és Laura közül választhat, és Laura alig várja, hogy mögé álljon, és kiejthesse, de Közellenség nem hülye, és megy Tina mögé, ahová Bence is mehet még, de ugye aszonta, nem fog. Bence Orsihoz megy, ami azt jelenti, hogy ha Orsi a cár utasításainak megfelelően tevékenykedik - márpedig Laura gonosz mosolyából kiindulva úgy fog - akkor Bence megy a levesbe. Loki úgy tesz, mint aki orsizik, de inkább Laura mögé áll, mert Loki és Gyula egymással párt cserélt átmenetileg. Jön Geri, megy Orsi mögé, mert ugye ez volt az alapterv.

Orsi kimegy a két kanival, és olyan baszott magas sarkú cipő van rajta, hogy magasabbnak tűnik, mint Bence. Blablabla, szevasz Geri, nekem Bence kell. Tina vigyorog, a cár és a cárné arca kifejezéstelen, Loki és Laura viszont sokkot kap, különösen Laura, aki kb. két másodperc alatt esik szét, ott a bárszéken, a murvás udvaron. Geri aszongya, nem jött össze, de ez egy játék, és szevasz. Loki a riportban azt mondja, meglepődött. Laura csalódott Orsiban, mondja, nem ezt beszéltük meg. Közellenség beszól, néha fordul a kocka. Orsi kiosztja, te kussoljál, Laura, te meg bocsáss meg, de egy tapasztalatlan kölyökkel nem fogok nekimenni a végjátéknak szóval ez van. Hazudtál, mondja Laura, Loki csak azért maradt bent, mert bent tartottam -miattad, hogy Gerit ne zavard haza. Nahát. Hiszti, sírás, csók, Geri megy haza., Laurának meg szíjjelfolyik a sminkje, mint egy Marylin Manson-klip szerencsétlen sorsú statisztájának.

A végére Gerinek még van egy feladata: határozza meg, milyen hosszan tartson majd egy kalózos játék odabent hétfőn. Na, meglássuk. A végére egy coub, mert megérdemlitek.

Címkék: 18+ éden hotel
326 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 12:40:29

Sixx: Úgy látom itt Recskből csak a recska maradt.

fran7 2015.05.16. 12:42:47

Nekem a tegnapi részben az volt a furcsa, ahogy a párválasztó átment a legfurcsább Balázs-showba. Amikor kivételesen valós érzelmekről volt szó és Balázs a közönsége is meglepődött, hogy akkor most ez tényleg komoly és nem paródia, vagy drogfüggők legbékésebb pénzszerzése egy újabb adagra. Ahogy fagyott le a mosoly az arc az emberekről, mikor rájöttek, hogy Laura és Geri komolyan gondolta. Mondom ezt úgy, hogy valószínűleg tényleg csak egy nyári románc volt. Csak ugye az Éden Hotelben ez már Rómeó és Júlia szintű érzelem és esemény.

kékalmamag 2015.05.16. 12:43:04

PornósBarbi lábán pata van? Megy hozzá a zene jól!

Némber Ván 2015.05.16. 12:46:21

Rájöttem, mi a baj Laura arcával! Fejjel lefelé van beszerelve a szája, ezért konyul lefelé állandóan.

beacska 2015.05.16. 12:47:52

Laura VÉGRE szétfolyt sminkel is SZÉP volt...nagyon...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 12:50:15

Nem értem. Ezentúl az lesz a játék, hogy a zOgre kukkol a szomszéd házban, és a látottakról felvilágosítja azokat a lakókat, akik éppen kimaradtak valamiből? És kedvére hordja-viszi a híreket? Akinek akarja, megmondja, akinek nem, annak nem mondja? Kiválogatja a megkukkolt információt, és szabadon irányítja vele a játékot?

Rayen 2015.05.16. 12:55:23

sixx: megjelenik előttem a monitor előtt recskázó kopasz testépítő képe
Így hogy leírtad előttem is megjelent, és épp ebédelek. :(

Ditti82 2015.05.16. 12:56:48

@fran7: Laura menyasszonynak is öltözött. :-D

Jude 2015.05.16. 13:05:55

Ez megihletett engem és szerkesztettem egy (kissé kezdetleges) fotót :-)
indafoto.hu/seregelyes1/image/22713343-628e63c4/662291#nagyitas

Sanda.Ipse 2015.05.16. 13:15:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Képzeld, ha legközelebb Botox "titkáról" fecseg majd mindenki előtt. :) Cár atyuska álla meg lezuhan.

2015.05.16. 13:22:54

eddig se néztem szépségversenyeket de ezután sem fogok ha ilyen Lórák nyertesek lehetnek a lópofájukkal azért az már vicc kategória. Nincs Laurával semmi baj, csak nem szép. Ennyike.

már délután van?

Sanda.Ipse 2015.05.16. 13:24:48

@fosch9: lehet, hogy lábfej szépségverseny volt...
Elmúlt dél, tehát du. van.

2015.05.16. 13:26:22

@Sanda.Ipse: vicc az egész szépségkirálylány ipar, jó cikk volt róla egyszer, h az önigazolni akaró macák tolonganak csak, mondjuk szegény Lóra ha magát meg is győzte, engem nem.

Akkor átaludtam a délelőttöt. Kell gyorsan egy kávé.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 13:35:37

@fosch9: köcce:) hüjje vagyok, csak szótárban kerestem:D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 13:41:35

@fosch9: Nekem teccik Laura. És úgy látszik, másoknak is. Szép az, ami érdek nélkül tetszik:DD

2015.05.16. 13:41:57

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: aranyos kérdés volt és reméltem h nem sértődsz meg a válaszon :D

Tina tökjól néz ki jó kis vállas.

2015.05.16. 13:42:45

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: télleg? nemtom én nem látok rajta semmi különöset fejre főként
na de nem vok szakértő :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 13:43:01

@Sanda.Ipse: Este nyolckor is elmúlt dél, mégse délután:DD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 13:47:22

@fosch9: Persze, hogy nem:DDDD
Engem Laura "egyszerű" gondolkodása nem zavar úgy, mint pl Adri "egyszerűsége". Sztm nem buta, hanem nem való ebbe a játékba. Adri az sötét volt, és nem látszott valami jó embernek, Laurát viszont jóindulatúnak látom. Persze, ennek semmi köze a játékhoz:DDD

2015.05.16. 13:50:23

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :DDD
igen Laura olyan kis egyszerű, Adrit romlottabbnak láttam én is
ja és Geri intelligens elköszönését mindenkitől akartam is már Adrinak dedikálni de eddig nem volt alkalmam :D
Laurának én csak a szépségkirálynőséghez való közét kritizálom a játékban nem sok vizet zavar
ellenben... gyuszi nem akarja majd jövő héten pornósbarbit visszaadni lokinak, aki akkor meg lesz verva laurával (előzetes)

légyölő galóca 2015.05.16. 13:55:00

@kékalmamag: igen, és Orsi lábán is. Valszeg megjött az új szállítmány a négy tigrisről. Peti outfitjére szavak sincsenek.

HufnágelSteve 2015.05.16. 14:01:05

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A követ már nem kell fejteni, ott lett leszórva a villa (pardon Hotel) mögött, így Recsket Breki megtoldotta egy a-val kukkolás közben. Viszont a krokik most nem voltak ott, tehát nem ide, lehet, hogy a Melani által kijelölt sarokba alkottak épp.

HufnágelSteve 2015.05.16. 14:03:40

@fosch9: Kezdetben és most is a Croodék ősleányzója jutott eszembe róla.

Ronni 2015.05.16. 14:08:12

@fosch9: Nagyon jo teste van, sportos.Amugy Botox is csini, a cickoi arányosak. Snezi nagy lasztikat tetetett be.

2015.05.16. 14:10:10

@Ronni: igen, a sportossága sztem is irigylésreméltó és mégis nőies és az arcában is látok bájt (tina)
botox természetesen csinos egy gondom van vele: nem természetes, sebészkéstől bárkiből lehet jó csajt csinálni úgyhogy nem saját érdemének látom
snezivel kapcs egyetértünk, gondolom nagyobb lasztitól több hírverést várt

2015.05.16. 14:14:21

nekem igazából orsi sem szép, felkötött hajjal kifejezetten kevésbé szép

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.16. 14:32:32

"...és csak nekem új, hogy a pali hasán van vagy három kemény sebhely? Milyen raktárban dolgozik ez, a késgyárban?"

Nem, talán valamelyik ÉÉ-ben volt, hogy Lokit egyszer egy kocsmai verekedés során belelökték egy kirakatba, és annak az üvege vágta meg több helyen. A hátán, deréktájékon van egy ennél is durvább sebhelye.

Szoba kilátással 2015.05.16. 14:37:13

Laura smink,haj megcsinálva dekoratív jobban néz ki a feje úgy mint botoxnak vagy a többinek

Punks Not Dead 2015.05.16. 15:20:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lokinak a hátán és derekán vannak a kirakat üveg okozta sebhelyek, a mellkasán baloldalt három szúrt seb és egy kb 10 centis vágás, jobb oldalt közvetlenül a borda alatt meg egy 9 centis heg van, azt is kés okozta.
Mindezek mellett a koponyáján is van néhány heg illetve anno egy edzőtáboros verekedés során a bal 1-es felső front fogát fejelték ki, ami pótolva lett.
Az orra is eltört néhányszor, illetve bordák,ujjak de az már az amerikaifoci miatt:)

gólyamajom 2015.05.16. 15:49:18

@Punks Not Dead: Ezt mondta is egyszer, h ő fiatalabb korában nagy zsivány volt, és volt pár necces helyzet életében.

LAura meglepett, ennyire siratni vkit öt nap után...jujj

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.16. 15:55:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: "Kiválogatja a megkukkolt információt, és szabadon irányítja vele a játékot?"

igazából a VV-ben is ezt csinálják, amikor megmutatják nekik a videókat :)

,, 2015.05.16. 16:07:06

úgy láttam múlt héten nézettségi mélypontot ért el az ÉH... több, mint 200.000 nézőt vesztett a premierhéthez képest, a nézők 1/3-át minimum
durva belegondolni h LokiPetiMaris nélkül még ennél is kevesebben néznék
Meglepődnék, ha berendelnének egy új évadot... de amilyen kamikázék, ki tudja

Punks Not Dead 2015.05.16. 16:30:49

@gólyamajom: az instagram képei alapján elég "rossz arcú" emberekkel tölti az idejét,illetve a hegtetkó a hátán sem utolsó.valami régi nőjének csináltatott egy tetkót, és amikor szétmentek kinyúzatta a hátából.....mondjuk a sípcsont, gerinc, borda tetkók sem lehettek kellemesek

ÉH3sZ 2015.05.16. 17:03:50

@foxglove (F6): Durva belegondolni, hogy ha jól vágnak és nem összevissza, nem rakják be azt a pár kritikán aluli szereplőt, kevésbé látványosan nyúlnak bele, helyén kezelik a Közellenség-Nóri dolgot (ami miatt a Médiatanács beszólhat, hogy felejtsék el az Éden Hotel folytatását) még sikeres is lehetett volna.

beacska 2015.05.16. 17:12:24

@ÉH3sZ: szerintem ÍGY is sikeres, ez egy jó évad.

ÉH3sZ 2015.05.16. 17:20:40

@beacska: Elhiszem, hogy tetszik neked. A premierhez képest -200.000 nézőnek biztosan nem.

beacska 2015.05.16. 17:33:17

@Punks Not Dead: huhhh, és ezt honnan lehet tudni ilyen pontosan? idéztél vhonnan?

beacska 2015.05.16. 17:34:07

@ÉH3sZ: szerintem összesen nincs ennyi néző, úgyhogy nem hiszek ennek a statisztikának

Zsoofka 2015.05.16. 17:35:10

Szerintem volt benne jónéhány okés karakter, akit lehetett szeretni és \vagy utálni. Loki, Peti, Marcsa, Patrik, Naomi akármelyik ilyen showba simán megállna a helyét. Kár volt lemenni a mandulás mélységekig. Meg volt néhány melléfogás : Pl. Gábor, Beus.

Zsoofka 2015.05.16. 17:37:15

Ma néztem meg a tegnapit. Es még egyszer megnézem, hacsak nem erosititek mé hogy nem en vagyok a zizi: Ugye Laura piros ruhában indult él pártvalasztani esfeherben érkezett meg?

,, 2015.05.16. 17:39:46

@beacska: TV2 Éden Hotel: 394e (10% SHR), 18-49: 174e (10,5% SHR) (május 6)
Éden Hotel: 687 236 (14,7%) – február 23.
a junkie-ról vannak az adatok.

beacska 2015.05.16. 17:58:32

@foxglove (F6): volt vagy 700 e? ez meglep...irreális

ÉH3sZ 2015.05.16. 18:03:01

@beacska: Néha én sem:)

@mokamini: Zizi vagy Bagoly!:)

Zsoofka 2015.05.16. 18:23:01

@ÉH3sZ: Jóvanna. Képes voltam újranézni és tényleg pirosban készülődik... Meg is csináltam nektek a képet, hogy hahahaha elcseszték a szerkik... erre a kimerevített képen megláttam a fehér ruhát, ami épp arra várt, hogy a szépségkircsi felvegye.... :) Szóval zizi vagyok, vállalom. :)

beacska 2015.05.16. 18:25:24

@mokamini: ezek a készülődések érdekesek szoktak lenni...szerintem pasik vágják, és betesznek régi sminkeléseket, nem tűnik fel nekik a különbség...ill. nem lényeges számukra

ÉH3sZ 2015.05.16. 18:58:13

@mokamini: :)) Én is néha:))
Az előzetest láttad? Mi volt benne?

Zsoofka 2015.05.16. 19:02:37

@ÉH3sZ: Előzetest nem néztem... Sose szoktam, mert akkor a maradék "izgi" is oda... Annyira sokat spoilereznek/spoilereztek benne...

fosch9 (törölt) 2015.05.16. 19:15:20

@ÉH3sZ: írtam feljebb az előzetesről

Szoba kilátással 2015.05.16. 19:20:03

@mokamini: gyagya piros inget lathattad mellette ment

radoznao 2015.05.16. 19:29:25

Azért az érdekes lett volna, hogy ha Loki is Bence mögé áll be, akkor Orsi kit választ.
Elvileg Orsi azt mondta Lokinak, hogy szeretné, ha mgé állna, szóval lehet, hogy simán kitette volna Lokit is, de tuti, hogy mindenkinek hazudott a csaj.
Loki a nagy tattikus és észlény, megint nem csinált semmit, csak végre hajtotta Peti parancsát és oda állt, ahova rendelte.
Az pedig már extra szánalom volt, amikor a végén ismételte a szavait. Orsi nem megbízható. Orsi semennyire sem megbízható. Röhej.
Ezek után, ha nyer az tényleg csak a véletlennek lesz köszönhető.

Zsoofka 2015.05.16. 19:33:47

@radoznao: Vagy a jó ütemérzékének: tudja meddig kell követnie Papikát és mikor kell leválnia róla :)

beacska 2015.05.16. 19:34:12

@radoznao: NEM. Loki nem Peti parancsait követette: peti azt mondta, semmiképpen se álljon laura mögé...hanem orsit nyomta...

Loki ügyes volt, kisétált a csapdából...gratula neki

fosch9 (törölt) 2015.05.16. 19:36:54

@mokamini: :D

radoznao 2015.05.16. 19:41:04

@beacska: Amikor a medencében beszélgettek már Peti mondta, hogy Laura mögé álljon.
Barbi mesélte el Laurának, hogy úgy döntött a cári tanács, hogy Loki lesz a párja és utána szólt loki is neki, mert, hogy pont akkor tudta meg.

Zoe_the_Genius 2015.05.16. 19:47:45

Sosem fogok hozzászokni, hogy ennyit jelentsen egy haj/smink - Laura. HajráBarbi!

Zoe_the_Genius 2015.05.16. 19:49:13

@radoznao: vagy Cárunk simán eltematikázza magát,- szerintem ez lesz. Annyira várom már, hogy ki teszi ki, hűtöm az Aperolt.

Szoba kilátással 2015.05.16. 19:49:18

@mokamini: akkor vágás ott a fehér ruha amit majd felvesz
Húha nagyon figyeled a műsort :)

Zoe_the_Genius 2015.05.16. 19:51:00

@mokamini: Továbbra Patrik a messzemenőkig nyerő nálam emberileg.

Zoe_the_Genius 2015.05.16. 19:52:39

@Szoba kilátással: magamon nem látok ekkora változást, lehet már alapon is csudálatos vagyok:-)))

Zsoofka 2015.05.16. 19:53:25

@Szoba kilátással: :) Dehogy. Mindig azon csodálkozom mit vesztek észre itt a blogon a vágásokban, hajakban, színekben... Ez a piros ruha megragadt nekem, aztán fura volt a fehér a ceremónián.... :)

beacska 2015.05.16. 19:55:53

@Zoe_the_Genius: nekem nagyon visszatetsző, ahogy az instán kutyázza a játékostársait...bezzeg bent nem volt ekkora szája

Zoe_the_Genius 2015.05.16. 20:05:29

@beacska: mi a neve? mondjuk kétfelé szakadtak rendesen...ott is...

AkkorlegyenPtr 2015.05.16. 20:31:51

Bár úgy várom, hogy Loki nyeri meg, de ahogy most alakultak a dolgok... és nem cserélhetnek párt, Lokinak reszeltek.. max 2 kör is over.

Gátőrék és Lokiék a leggyengébbek. Bence Peti erősek. Gyuláék közép.

Ha ez a felállás marad, akkor 2 gyenge haza, 2 erős megeszi egymást, Gyulusék besétálnak a célba. Nem bánnám ezt sem annyira.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 21:17:01

@HufnágelSteve: Olyan király programokat tudnék szervezni a krokiknak a békakirállyal. Ha felhív a kanális, csaxólok, hogy ingyen van. Közösség-jobbító felajánlás.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 21:26:15

@Zoe_the_Genius: A nők önsorsrontók. Megérdemlik a Patrikokat. A jelenlévők mindig kivételek.

beacska 2015.05.16. 21:29:30

@Zoe_the_Genius: húúú, nem tudom. a bencénél láttam...a bence, asszem vagobence...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 21:30:54

@henrik_: Az más, mert nem a játékosok szavaznak, mi meg láttuk valszeg úgyis.

beacska 2015.05.16. 21:31:22

@AkkorlegyenPtr: Bence mitől erős? épp hogy csak bentmaradt...egyszer akarta Lokit kitenni, az sem ment neki...szóval, 1:0 loki javára...méghogy bence erős, Loki meg gyenge :DDD

Zsoofka 2015.05.16. 21:31:44

@beacska: hihi nem a Gyula a vágó?

,, 2015.05.16. 21:31:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: :) a krokodilok roppant rusnya állatok, igaz breki is:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 21:33:57

@foxglove (F6): Már szóltam a krokiknak, hogy csukják be a szemüket, nehogy veszítsen a dolog az élvezeti értékéből.

beacska 2015.05.16. 21:36:20

@mokamini: lehet...akkor vári???...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 21:38:17

@beacska: Adri vele csinálta a riportot. Vágó Bencét mondott. A zOgre meg Gyulánkra Vágó Gyulát. Testvérek?

Zsoofka 2015.05.16. 21:40:32

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Lehet hogy csak hiba a mátrixban, vagy zavar az erőben :)

ÉH3sZ 2015.05.16. 21:42:11

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Gyula munkája-hobbija során lehet video-vágó:)

Zsoofka 2015.05.16. 21:50:41

instagram.com/p/2tbO0JsKEU/?taken-by=vagogyula

Ez itt végre őszinte mosoly, nem pedig megakarokfelelni-fajta.

beacska 2015.05.16. 21:54:10

@mokamini: jaaa, ja, Gyulánknak jók a képei az instán

Zsoofka 2015.05.16. 21:56:01

@beacska: Hihi szombat este is van mit kukkolni... :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.16. 22:43:28

@beacska: Loki gyenge = Loki Laurával alkot egy párost... az kb kalapkabát...
Orsinak is van esze, tud hazudni, Bence is tud, ők sokkal erősebbek, mint Loki meg a királynő.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 22:48:59

@beacska: Köcce:)) Épp akartam mondani neki, hogy Vagi! Naaaa!, de látom, hogy valójában Vági.:))

beacska 2015.05.16. 22:57:34

@AkkorlegyenPtr: most már nem számít a hazugság...most a hirtelen halál jön. másfajta képességek kellenek

ÉH3sZ 2015.05.16. 23:02:42

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Tudod melyik a legnőiesebb humorista duó? A vagi-nacsa duó:))

HufnágelSteve 2015.05.16. 23:35:29

A kalózos játékban szerintem már mázli kell, hogy ne akkor érjen véget, olyan lehet akár a bombás.

Infomaniac 2015.05.16. 23:49:04

Próbálom behozni az eheti lemaradásom. Valaki tudja esetleg, hogy az Éden Éjjel 58. adás 2. részét hol rejtegetik? Volt abban valami érdemleges? Az 1. és a 3. fent van..

Sanda.Ipse 2015.05.17. 07:46:35

@beacska: de Bencét sem tudták kitenni, pedig hetek óta próbálkoztak. Hiába bagatellizálták a dolgot, Bencének most sikerült meglepni Lokit és a cárt Orsival.

Lova 2015.05.17. 08:19:22

@Infomaniac: Az ÉÉ 60 / 3 is hiányzik. :(
Disznók elé a kontentmenedzserrel.

beacska 2015.05.17. 10:31:08

@Sanda.Ipse: nem volt meglepetés. már nem emlékszem rá, h kinek a szájából hangzott el (Barb?), de mondta Lokinak, h Bence sokat beszél orsival, ezért kell bevállalnia laurát, bármennyire is ódzkodik tőle..

beacska 2015.05.17. 10:32:13

@Sanda.Ipse: éppen hogy Loki lepte meg bencét a párcserével

Sanda.Ipse 2015.05.17. 10:40:18

@beacska: Geri meg ennek az ellenkezőjét mondta az ÉÉ-ben. Nevezetesen, hogy soha nem látta Bencét Orsival még beszélni sem.

beacska 2015.05.17. 10:42:30

@Sanda.Ipse: attól még, h geri vakon volt, a többiek láthatták...nem véletlenül esett ki ő ;)

Sanda.Ipse 2015.05.17. 10:43:42

@beacska: Lórát a Gyulával való biztos vissza-cserebere miatt vállalta be.
Félreértés ne essék, nekem Bence sem a szívem csücske, ahogy egyik sem.

beacska 2015.05.17. 10:52:00

@Sanda.Ipse: már szerda óta vacillált Orsi és laura közt. barb az elején mondta Laut, de Loki nem akarta, mert meleg van a szobájában ( :D)...Peti is Orsit erőltette, mert Lau megbízhatatlan...aztán el is kezdett gerizni, nem volt biztos, h ha G. is Lau mögé áll, vajon Lokit bent tartja-e...aztán meglátták, h bence sokat beszél orsival, így ő is bizonytalanná vált, nem volt más választás, gerit be kellett küldeni Orsi mögé...

mindeközben Bencének egy terve volt csak: Orsi...Bencének volt rá lehetősége, h variálljon, de nem tette. nyilvánvaló volt, h Tina mögé nem fog visszaállni, mert Gábort meg sem próbálták laura tukmálni

Sanda.Ipse 2015.05.17. 10:58:07

@beacska: ha olyan sokat beszélt mások előtt Bence Orsival, akkor mi szükség volt a titkos éjszakai taktikai légyottra? Még azt is megbeszélték, hogy mások előtt kerülik egymást. Meglepetés volt ez bizony a nagyarcúéknak.:)

beacska 2015.05.17. 11:08:16

@Sanda.Ipse: jó. többször nem mondom el...higyj, amit akarsz...

Sanda.Ipse 2015.05.17. 11:15:09

@beacska: Loki azért nem állt Orsi mögé, mert papika lebeszélte azzal, hogy nem tesz jót a játéknak, ha a farka után megy. Lehet, hogy nem ugyanazt a műsort nézzük?:)

beacska 2015.05.17. 11:17:36

@Sanda.Ipse: én is kezdem azt gondolni :DDD

igen, ezért nem álltak be gerivel a "nőik" mellé...de mi köze ennek bence kiszámíthatóságához??? b. -től így is nagy teljesítmény volt, h MEGPRÓBÁLTA kitenni Lokit...hááát, ez sikerült ;)

Sanda.Ipse 2015.05.17. 11:20:27

@beacska: mikor írtam én olyat, hogy Bence kiszámítható?

dedalon74 2015.05.17. 11:45:02

Cárpeti tányérnyalását nem tudom feledni.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.17. 12:17:31

Bence nagyon jól élt azzal a lehetőséggel, amit valamelyik komálós szerkitől kapott. Nehéz elhinnem, hogy egyedül jött rá a megoldásra. De maga a megoldás zseniális. Nem állt be Tina mögé - aki mögé Geri nem állhatott - ezzel úgy szűkítette négyre Geri lehetőségeit. hogy tudta, hogy melyik négyről van szó. Marianna és P.Barbi miatt kettőre szűkült Geri lehetősége, és egyúttal esély nyílt arra is, hogy esetleg Loki essen ki. Sztm ez volt az eddigi legszebb megoldás.

Veder1 2015.05.17. 14:00:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: hát végülis, ha az utolsó beköltöző kiejtése nagy fegyvertény, akkor tényleg jól élt a lehetőséggel. De nem tudom mennyiben lett volna rosszabb, ha beáll Tina mögé.

beacska 2015.05.17. 15:21:39

@Sanda.Ipse: a kiszámítható a meglepetést okozó ellentéte ;)

beacska 2015.05.17. 15:23:49

@Vödör: ha Tina mögé állt volna, akkor elég sokat kellett volna fáradoznia azon, h az egyszem ffi szövetségese bent maradjon: Tinán kívül egy lány sem tartotta volna bent. Ő két legyet akart ütni egy csapásra : bent tartani Gábort és kiejteni Lokit...végül is a fele sikerült ;)

Punks Not Dead 2015.05.17. 18:48:56

@beacska: egy csapatban játszottam vele majdnem 10 évig:)

É2I 2015.05.17. 19:08:28

Ah, sixx, megint hoztad a formát :). Ez a leüllős ütött. Bár valaki megfejthetné azt a fehér baszt, mi az a második csaj seggén? Elég dizájnos, ilyen kultúr(a) majom fílíng....
Van neve? Vagy csak hajcsad föl, ha háTurul akarod? (bunkó off.)

beacska 2015.05.17. 19:18:15

@Punks Not Dead: +1...a választ elfogadom ;)...amúgy gratula...a fiam barátját a múlt héten műtötték, egy meccsen olyan szerencsétlenül ütközött, h átrendeződtek a belső szervei...a veséjét műtötték tán. nem tudom pontosan, az a lényeg, h megmentették, de egy szezont ki kell hagynia...szegény...kemény sport a javából ;)

Punks Not Dead 2015.05.17. 19:22:32

@beacska: hát nem a szerelemről szól:)
tegnap pont azt beszélgettem Lokival, hogy lehet a jövő szezonban visszatér játszani, csak egy kicsit rendbe teszi magát fizikálisan :)

beacska 2015.05.17. 19:24:31

@Punks Not Dead: :D..jól teszi. bár azt hallottam, h idővel a regenerálódás egyre hosszabb ideig tart. bár ő még fiatal. ill. sport szempontjából középkorúnak mondható ;)

ha jelent számára vmit, akkor mondd meg neki, h puszilom, és HAJ-RÁ LOKI!!! ;)

Ronni 2015.05.18. 08:53:22

@Punks Not Dead: Ja úgy hokizott ahogy a Regina megvolt neki:)))))))

Bujumburi 2015.05.18. 08:57:14

Visszanéztem a "Laura leszerepelt: szembesítették tetteivel" című videót, én ezt nagy belenyúlásnak érzem, hogy Berki bennfenteskedve vallatni kezdte őket mindenki előtt... ÉRdekes, ugyanezt nem játsza el a Botox: Bence-faszveretéssel? ilyet eddig nem nagyon csináltak, néha Nórit alázgatta Berki hasonlóan, de ez most kifejezetten manipulatív volt és a csaj lejáratása, Laura meg a lehető legszarabbul kezelte a helyzetet. Egy kicsit talán rá is fért a pofon, a nyelve olyan mélyre csúszott már a cárpár seggében és legutóbb is olyan boldogan szemétkedett Tinával és Bencével.. Gyulát is magas lóról osztotta :D

Sanda.Ipse 2015.05.18. 10:05:24

@Bujumburi: Remélem, hogy Botox is sorra kerül:)

Sanda.Ipse 2015.05.18. 10:07:26

@Bujumburi: vagy éppen, hogy Gyula szemét akarták kinyitni, hogy ne bízzon a csajban, mert hazudik neki, mint a vízfolyás.

mézescsók 2015.05.18. 10:37:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Laurát én nem tartom jóindulatúnak - a két pandorán való szereplése alapján -, továbbá nem kis egyszerűnek, hanem végtelenül butának látom. Egyrészt a idétlen beszólásai miatt (az nem baj, ha valaki nem ismer adott szavakat, de akkor ne is akarja használni őket), másrészt Gyulával való kapcsolatának alakulása miatt. Szerintem anno Gyulát azért választotta, mert nem volt más, pláne neki tetsző pasi akkor éppen szabadon. Ha ló nincs, szamár is jó alapon (két ennyire össze nem illő ember ebben a játékban még nem volt, esetleg Botox és Gábor). Ez még mindig nem baj. Viszont az elmúlt két hét történései alapján már fel kellett volna ismernie, hogy Gyula az egyszerű (ez jelen esetben pozitív jelző), aki a dolgokat és a kapcsolatokat sallangmentesen, fekete-fehéren nézi. Gyula úgy működik, mint Ockham (Occam) borotvája. És nem buta. Kár volt annak nézni.
Az a nő pedig, aki három nap után dézsányi könnyet hullat egy alig megismert pasi után, egyszerűen gyagya. Főleg azután, hogy hazudik az érzelmeivel kapcsolatban, Hogy másoknak, az hagyján, de magának is, és ez súlyos hiba.

Bujumburi 2015.05.18. 11:29:33

@mézescsók: Szerintem az a csaj nem azért sírt, mert belezúgott, hanem mert nem úgy történtek a dolgok, min ahogy azt ő elképzelte... :D Ilyenek ezek a hercegnők.. Laura nekem egyáltalán nem tűnt jóindulatúnak és éppen ezért nem jó szó rá hogy egyszerű, a végtelenül buta pár fokkal találóbb. ;) Amilyen primitíven nyalt be csontig az általa "menőknek" titulált karaktereknek azzal próbálva bevágódni, hogy a fejében összeállt ranglétra alsó fokain kapaszkodókat kendőzetlenül lökdösi..... sok ilyen embert láttam már, utálom a társaságukat. Az a vicces, hogyha más sorrendben jönnek be, amikor pl. Bence még az alfahímek falkavezére volt, nem győzte volna fényesíteni B. valagát. Ilyen szempontból tényleg szórakoztatóak ezek a műsorok, az alapvető emberi tulajdonságok ezekben a kiélezett szitukban remekül megfigyelhetőek. :)

Bujumburi 2015.05.18. 11:30:16

@Sanda.Ipse: engem szórakoztatna, főleg így, hogy Peti rákérdezett és csúsztatott ezerrel.. :D

Ronni 2015.05.18. 13:26:16

@bkrix: A sportos alkatát elnézve olyan mindegy mi NEM sportolt))))))))Még Petin is több izom van......

mézescsók 2015.05.18. 14:07:40

@Bujumburi: Ó, hát persze. A kiskirálylányok kivánságainak teljesülnie kell.... Mindenképpen. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy az a duma, hogy "engem a belsője fogott meg", egy ilyenfajta játékban fantasztikusan rossz duma. Ezen az alapon Quasimodonak is lett volna esélye? Embernek ő sem volt akárki, csak kicsit csúnya, nagy cucc! Én úgy láttam, hogy Geri a beköltözése pillanatától (ha lesz időd vagy kedved, nézd vissza) felkeltette a csaj figyelmét, az egész estés műsora (hiszti a ruha körül, gerjesztett vita Gyulával, durcizás, stb.) arra ment ki, hogy feltűnést keltsen. Aztán már aznap este megjelenik a szingliszobában. És a későbbi 1-2 nap eseményei is szinte végig erre mentek ki.
Nem állítom, hogy hótszerelem kapta el, de hogy nem csupán taktika volt, az tuti. Ha az lett volna, akkor nincs az a hisztéria a Geri távozásakor. Alapból a dolog úgy működik, hogy istenem, jó srác volt, szimpatikus nekem, talán barátoskodhattunk volna, szövetséges is lehetett volna, de három nap jutott neki, oszt annyi.
Hogy én miért nem smároltam soha azokkal a pasasokkal, akiknek csak a belső tulajdonságaik fogtak meg???!!! Rá nem jövök soha!!!

Bujumburi 2015.05.18. 15:12:53

"Ezen az alapon Quasimodonak is lett volna esélye? Embernek ő sem volt akárki, csak kicsit csúnya, nagy cucc! " - vicces elképzelni.. :D Nem tudom miért hajtogatják ezt a lányok, Adri is milliószor jött a hülye dumával, hogy egyébként Patrik nem az esete.. mintha minden csak azon múlna, hogy kinek milyen színű a szeme. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.18. 15:14:35

Áj em hepi bikóz Bence iz on bord jet.
:)
Gerinctelen Geri meg kizúgott höhö.

mézescsók 2015.05.18. 15:34:08

@Bujumburi: Ha a nők csak azoknak a pasasoknak szültek volna gyereket, akik úgymond bejönnek nekik (egy számukra ideális külsővel rendelkező egyénnek), akkor kihalt volna az emberiség. Nekem pl. a csúnya pasik jobban bejönnek, de hát mégse szülhetek John Malkovichnak!!! Szóval van valami abban a belsős dologban, de nem pár pillanat után.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.18. 16:11:01

@mézescsók:
SZtm Laura nem Geri után hullatta a könnyeket, hanem csalódottságában, hogy átverték (vagy akaratosságában, mert nem úgy lett, ahogy elképzelte - lehet választani). Gyula - függetlenül attól, hogy Occham vagy nem szerint műxik - engem halálra idegesítene a hülye beszólásaival, kötözködésével. És ilyenkor az mindegy, hogy igaza van-e vagy nincs. És most lehet, hogy meg leszek kövezve, de Gyula igenis nagyképű, sokat képzel magáról - bármit is mond - és sztm (Occham szerint) az a szerény képességű, amit mutat, nem pedig a mögé képzelt okos.

beacska 2015.05.18. 16:51:19

@Ronni: Petin BAROMI sok izom van...meg lokin is, csak le van eresztve. nem mindenki Felfújt Bence. az a baj, h az ilyen Bence-félék mellett a Zemberek elfelejtik, h milyen a VALÓDI izom...

Ronni 2015.05.18. 17:25:03

@beacska: No, nincs ezzel baj. Nekem Gyula alkata kifejezetten rendben van. Ő a pasi alkatra.DE rocker ide vagy oda , egy 27 éves fejlett kritikai érzékkel biró pasi ne viseljen anyuci csipőket.Annyira tele szájjal tudja kritizálni a csajokat, csak önkritikát nem gyakorol. Bence nem egy kategória, ő ebből él , ezt reklámozza dolgozza .Amúgy sem tetszik a gyurmagyuri alkat nekem.Loki meg a hula táncos csipői))

Ronni 2015.05.18. 17:28:04

@beacska: No, nincs ezzel baj. Nekem Gyula alkata kifejezetten rendben van. Ő a pasi alkatra.DE rocker ide vagy oda , egy 27 éves fejlett kritikai érzékkel biró pasi ne viseljen anyuci csipőket.Annyira tele szájjal tudja kritizálni a csajokat, csak önkritikát nem gyakorol. Bence nem egy kategória, ő ebből él , ezt reklámozza dolgozza .Amúgy sem tetszik a gyurmagyuri alkat nekem.Loki meg a hula táncos csipői))

beacska 2015.05.18. 17:28:36

@Ronni: az a helyzet, h én vízilabdás-alkathoz vagyok szokva, és egy RENDES, valamirevaló vízilabdásnak is ott vannak azok a párnák a dereka körül: a szervezet így védi a veséket a hideg víztől...szóval, én nem látom lokit daginak. bááár, mitagadás, élőben megnézném szívesen, állítólag a képernyő kövérít ;)

Gia 2015.05.18. 18:19:52

@beacska: Nekem is eszembe jutott,hogy a képernyő kövérít,de ez esetben el nem tudom képzelni,hogy Geri az életben mennyire cingár lehet..Amikor most utoljára volt a pörgős-virágos játék nagyon ijesztően festett..

Ronni 2015.05.18. 20:31:18

@beacska: Meg is fejtettük, Loki vizilabdás akart lenni.DE akkor hogy tűri be a füleit a sapka alá?????????

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.18. 20:31:27

@beacska: Hát, nekem Loki alkatáról sok minden eszembe jut, csak az nem, hogy vízilabdás. Az én párom is pólózott. Most sport nélkül kicsit hízékony lett, de bárki, bármikor megmondja a vállfáiról, hogy mit sportolt.

Ditti82 2015.05.18. 21:14:34

Kalózos szép estét! :)

beacska 2015.05.18. 21:14:36

@Ronni: @vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jajj, dehogy vízilabdázik! amerikai foci. a vízilabdát csak példának hoztam fel, mint tuti ffias sportág, és mégis van itt-ott ez-az...amúgy, ha belegondolok, ÉN még nem láttam nádszál vékony am. focistát...

gólyamajom 2015.05.18. 21:18:35

Na végre, valami izgalom :D

Ditti82 2015.05.18. 21:19:37

Ez a kalózos olyan lesz, mint az 1-ben volt az a bombás? Loki monológjához pedig felirat fog kelleni. :|

Ditti82 2015.05.18. 21:21:34

@gólyamajom: Ő mikor és mitől nem? :D

Mók_Ica 2015.05.18. 21:21:57

jó estét :)))

@Ditti82: loki vmi régi 3+2 mulatós slágert mormolt imaként :))))

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:22:40

Gondolom Geri 2' 45 perc 2 50 perc es 3 óra közül választhatott

Ditti82 2015.05.18. 21:23:49

Captain Gyula Sparrow! :D

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:24:17

Lepkés kinevezték Sandokánnak.

Mók_Ica 2015.05.18. 21:25:04

jáááááááj.... pbarbi szemöldöke.... mindig ilyen volt vagy csak most lett ilyen? kiverte a szemem.....áááááááá

gólyamajom 2015.05.18. 21:25:28

@Ditti82: egyre jobban csípem Gyulát :D

gólyamajom 2015.05.18. 21:26:01

Marianna aztán korhű kalóz :D szilikonos kalózlány hehehehehehe

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:26:34

@Mók_Ica: te tényleg nem vagy semmi en meg a szemöldökét sose láttam mondjuk az egesz lény taszító sasszem vagy

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:27:34

biztos véletlen lett 5 fekete 5 piros

gólyamajom 2015.05.18. 21:28:27

"Kétfő-hadiszállása lesz" mintha egy elsős olvasna...

Mók_Ica 2015.05.18. 21:28:40

@Szoba kilátással: vakegér vagyok.... nem sasszem :))) de ahogy felnéztem, megijedtem :)))

@gólyamajom: ő lesz az élő mentő öv :))) a víz felszínén tartja a szilikon :)))

Mók_Ica 2015.05.18. 21:29:32

@Schlomo Goldberg: te nem hiszel a véletlenekben??? :))))

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:30:29

Essen már ki valaki a picsába, faszombaszki, vontatott szar az egész megint

Ditti82 2015.05.18. 21:30:58

Laura nem érti. :D

Mók_Ica 2015.05.18. 21:31:01

laura lesz petivel egy szobában..... kemény feladat.....

tényleg olyan, mint a bombás.... csak asszem ott ki volt kötve, hogy nem adhatják vissza annak, akitől kapták..... itt ez nem hangzott el

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:31:02

@Mók_Ica: de, csak az éden idejére félreteszem :)

Mók_Ica 2015.05.18. 21:33:12

@Ditti82: jaja... csak ott párban voltak... itt van két hármas csapat.... nem értem miért....

@Szoba kilátással: eddig is ilyen volt??? ugye, hogy ijesztő?

@Schlomo Goldberg: pedig véletlenek nincsenek..... én nem hiszek benne :)))

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:33:33

Papika rémisztő, mint egy öreg f.sz

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:34:28

Eshetnek mar vmelyik egy jo nagyot

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:35:17

Ez komoly ez nagyon szar eddig

gólyamajom 2015.05.18. 21:35:19

Kimentem két percre, és most nem értem, miért rohangálnak :D

Ditti82 2015.05.18. 21:35:50

@Mók_Ica: Mindegy, nekem tetszik. :D

Judit* 2015.05.18. 21:36:30

Loki monológja:
3+2
Kicsiny falum ott születtem én,
Nincs ott gyertya, nincs ott lámpafény,
Házunk előtt vén eperfa áll,
Engem anyám mindig haza vár...
Megírom majd jó anyám neked,
Ne várj haza, többé nem megyek,
Amikor a kis falumban nyugovóra térnek,
Anyám, mondj el értem egy imát!

Rendes ember én már nem leszek,
minden éjjel zülleni megyek,
Várnak rám a züllött cimborák,
A festett nők, a pezsgős vacsorák!
Hogy mi lesz a vége nem tudom,
Meghalok egy züllött hajnalon,
Amikor a kis falumban nyugovóra térnek,
Anyám, mondj el értem egy imát!

Mók_Ica 2015.05.18. 21:37:04

besza-behu :)))) bakker, ebből mormolt loki:

Kicsiny falum ott születtem én
Nincs ott gyetya,nincs ott lámpafény.
Házunk előtt vén eperfa áll
Engem anyám mindig haza vár!

Megírom majd jó anyám neked,
Ne várj haza többé nem megyek.
Amikor a kis falumban nyugovóra térnek,
Anyám,mondj el értem egy imát!

Refr:
Rendes ember én már nem leszek!
Minden éjjel zülleni megyek.
Várnak rám a züllött cimborák
A festett nők,a pezsgős vacsorák.

Hogy mi lesz a vége nem tudom..
Meghalok egy züllött hajnalon.
Amikor a kis falumban nyugovóra térnek,
Anyám,mondj el értem egy imát!

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:37:23

@gólyamajom: ők sem, de legalább lelkesek.

Mók_Ica 2015.05.18. 21:38:29

@Judit*: ugye? :)))) pénteken aszittem rosszul hallottam az előzetesben.... de nem..... és úgy mondja, mint egy komoly imát :))))

Mók_Ica 2015.05.18. 21:39:17

@Ditti82: végre kicsit csinálnak valamit.....

Judit* 2015.05.18. 21:40:06

@Mók_Ica: van annyi értelme, mint egy imának.

pogona vitticeps 2015.05.18. 21:42:09

Álmodozom: Az ágyuszó Gyula vagy Tina karján találja a kulcsot, kinyílik a láda és az vagyon egy papírra írva, bátor kalóz hazaküldhetsz egy párocskát magyarhonba. És akkor... felhozom az ágyas meggyet a kamrából. :)

ÉH3sZ 2015.05.18. 21:44:39

@pogona vitticeps: Ágyúszó, a kulccsal kinyitják a ládát és ott lesz benne egy marék arany és Gólem gyerekkori koponyája

ÉH3sZ 2015.05.18. 21:47:58

Most 3 óra hosszát rohangálnak össze vissza?

gólyamajom 2015.05.18. 21:48:17

Bence komolyan vette a futást, hihi

ÉH3sZ 2015.05.18. 21:48:42

Gyula kardozná Botox f.....-ját?:))

Mók_Ica 2015.05.18. 21:51:09

@ÉH3sZ: dehogyis... csak gongszóra futnak....

lehet passzolni is???? ezt olvasták???? csak én nem hallottam??

Mók_Ica 2015.05.18. 21:51:41

botox lassan fut .... :))))

Punks Not Dead 2015.05.18. 21:51:48

Marianna megint élvezi hogy csinálni kell valamit....

Ditti82 2015.05.18. 21:52:13

Botox fején a lelkesedés... :D

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:52:30

Botox miért sétál futás helyett?

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:52:33

Most ezt mutatják 25 percen keresztül???

Ditti82 2015.05.18. 21:53:39

@Mók_Ica: Igen. Egyet. De csak akik kezdték.

pogona vitticeps 2015.05.18. 21:53:46

@Schlomo Goldberg: Csak mert... meg miért ne... és nehogy má'

Judit* 2015.05.18. 21:53:58

Nagyon furmányos, megint‘ a szerkik döntenek. :-p

Judit* 2015.05.18. 21:55:29

Remélem, legalább a játékosok élvezik.

Mók_Ica 2015.05.18. 21:55:39

@Ditti82: köszi :)))

@Szoba kilátással: nem találod izginek?? :)))

Szoba kilátással 2015.05.18. 21:57:21

@Mók_Ica: nem de lehet nem figyelem eléggé a részleteket;))

ÉH3sZ 2015.05.18. 21:57:36

Mér nem valami 20 kilós vasmacskát kell továbbadniuk?

pogona vitticeps 2015.05.18. 21:59:21

De a futós zenék elég jók. És a Clubbed to death... :))))

Mók_Ica 2015.05.18. 21:59:21

@Szoba kilátással: én sem... de már vége... sármőrnél maradt.....

@ÉH3sZ: viccesebb lett volna :)))

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 21:59:51

Sármőrke hogy idegeskedik

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:00:12

papikat es gyagyat mar lelőttek volna

ÉH3sZ 2015.05.18. 22:00:36

Mindjárt jön Gólem és elszedi az aranyat

Ditti82 2015.05.18. 22:00:57

Nesze semmi fogd meg jól...

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:01:48

@Ditti82: Ja, a szokásos, bármerre fordíthatják... szánalmas baszki.

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:02:44

@ÉH3sZ: vagy visszakéri gyermekkori koponyáját?

Zsoofka 2015.05.18. 22:04:26

Gyula a szerkik meghosszabbított keze és nyelve... :)

ÉH3sZ 2015.05.18. 22:06:07

@pogona vitticeps: Már kinőtte:))

Gyula bármelyik párt kiteheti?

Ditti82 2015.05.18. 22:06:21

Én gondolkodás nélkül a pjotr-botox párost mondanám.

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:06:40

Keresek egy lottózót...

Zsoofka 2015.05.18. 22:07:41

@Szoba kilátással: Egyszer majd leírod miért útálod ennyire? Ilyet még sose senkitől nem kérdeztem meg, de te az első perctől irtod Gyulát... Már lyuk van az oldalamon... :)

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 22:08:20

Elkönyvelhetjük Sármőr és Tina kiesését?

Zsoofka 2015.05.18. 22:09:09

Nem mintha Gyula szimpi lenne így hatalommal a kezembe... A tipikus kisember, hatalommal :)

Zsoofka 2015.05.18. 22:09:46

@Schlomo Goldberg: Szerintem csak azt akarják elhitetni velünk a szerkik... Nem ők fognak menni.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:12:19

Gyula ha "bátor" akkor Barbi miatt Lokiékat teszi ki.
Ha vakmerő, akkor Petiéket.
Ha nem bírja a terhet, akkor Gátőr, mert hiszen ott dörrent az ágyú....

Levtolsztoj 2015.05.18. 22:12:23

Ha Gyula nem lépi meg, és nem rakja ki a legerősebb párost, amikor végre valamit tehetnek ellenük, akkor hülyébb mint gondoltam...

Ditti82 2015.05.18. 22:13:05

@mokamini: Bencéék? Nem hiszem...

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:14:45

@mokamini: ha nem jössz rá magadtól akkor felesleges, de tessék itt vki ma mar nagyon jol jellemezte : irritáló segghulye többet gondol magáról mint ami - de legalább akkor elő tudná adni ezt, de nem tudja komplexusos isten barma

Zsoofka 2015.05.18. 22:16:19

@Szoba kilátással: Oké, szóval nem akarod megmondani. Kár. Ahog te reagálsz rá, az nem olyan, mint ahogy pl én reagálok a hülyékre vagy az erőszakoskodókra, pedig utálom az ilyen fajta embert. De nem kérdezem meg többet, bocsánat...

Zsoofka 2015.05.18. 22:17:51

@Ditti82: Én remélem, hogy Gáborék, csak - legalább is azt hiszem - nem ők mennek. Vajon be meri vállalni Gyula Petiék hazaküldését....
@AkkorlegyenPtr: +1

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:18:05

@mokamini: leírtam:) es egyébként te jobban jellemezted egy kisstilű senki

ÉH3sZ 2015.05.18. 22:20:39

Micsoda meglepetés, kalóz parti!:)

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:21:17

Holnapi nap gyagya egesz napos hatalmaskodni akarásáról fog szólni...

Mók_Ica 2015.05.18. 22:22:56

loki már elkönyvelte, hogy ő megy..... hmmm......

Ditti82 2015.05.18. 22:24:40

Ez mennyire szadista már????

Zsoofka 2015.05.18. 22:24:44

@Szoba kilátással: Lassan kezdem azt hinni, hogy te egy ÉH játékos vagy... Talán épp az, akit Gyulánk kirakott és beledobott a medencébe.... :)))))))))))))

Mók_Ica 2015.05.18. 22:25:10

gyulának a vízbe kell löknie, akit hazaküld..... ez milyen.....

Zsoofka 2015.05.18. 22:25:20

@Ditti82: Jó. hogy nem kell megnyúznia azt, akiket kiejt... :)))

Zsoofka 2015.05.18. 22:26:37

@Mók_Ica: Én Petire tippelek :)))))))))

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:27:30

Adrienn borzalmas nagy gyökér....

Mók_Ica 2015.05.18. 22:27:34

@mokamini: @Ditti82: sztem ez megalázó.... nem vicces egyáltalán...

éé-ben adri és geri.....

Judit* 2015.05.18. 22:27:43

Gyulának vízbe kell fojtani, akiket ki akar ejteni. Átmegy trillerbe a sorozat?

Schlomo Goldberg 2015.05.18. 22:27:46

jaj de látnám Botoxot a medencébe baszva, elázna a haja, emlékszünk mekkora hisztit vágott le miatta amikor Loki leborította a matracról?

Gyula, benned van minden bizodalmam.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:28:35

Nekem kicsit sok volt az, hogy a tv2 Lokit nyomja... és egy szó sincs Bencéékről.
Szóval, szerintem Bence Orsi.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:29:18

@mokamini: én kedveltem petit az elején..... most lokit jobban sajnálnám......

@Punks Not Dead: mikor nem volt az??? eddig amikor az éében volt, mindig ilyen hülye volt...

Zsoofka 2015.05.18. 22:29:43

@Mók_Ica: Szerintem sem vicces. Gáz.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:30:22

@Schlomo Goldberg: tényleg.... milyen hiszti volt.... :)))

Keleti Kárpátok 2015.05.18. 22:30:27

@Schlomo Goldberg: +1

@mokamini: Én a zavaros mondatszerkesztés és gyatra helyesírás miatt Gáborra :)

beacska 2015.05.18. 22:30:31

@Judit*: ezt a 3+2 feldolgozta...baromi régi MŰDAL

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:31:15

ez is mekkora genyóság. a szerkik szépen lepörgették az órát és Gátőrnél járt le pont az óra.. mert ugye a gongról nem volt szó.. bármikor engedhették volna Gátőrt futni.. simán kaphatta volna más. Csak az ágyú volt fix...

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:31:15

@AkkorlegyenPtr: Loki feladta lélekben...
@Mók_Ica: nem nézem az éden éjjelt....mondjuk amikor a játékban volt, akkor is borzalmasan idegesített....

Zsoofka 2015.05.18. 22:31:49

@Mók_Ica: A Peti tippem nem a kiesőre vonatkozott :))))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.18. 22:31:50

Gyulus most rendesen odabaszhatna. akkorát, amekkorát ebben a játékban már nem fog.

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:32:40

@Punks Not Dead: Te már gondolom tudod mi volt ;) ... ha ezt nem tudnám, akkor azt írnám... nem Loki dönt most. Ő feladhatja, ha Gyula dönt... tökmindegy.

Zsoofka 2015.05.18. 22:32:47

@Keleti Kárpátok: @pogona vitticeps: @Mók_Ica: Jelen pillanatban ez a jobban izgat, mint a műsor :))))))

Szoba kilátással 2015.05.18. 22:33:17

@Mók_Ica: ha en lennék gyagya es papikazó legalább lábon lett volna lőve :)))

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:35:58

@AkkorlegyenPtr: semmit...tartja a szerződésben foglaltakat, még Anyukájának sem mondta el.
Azért egy néhány milliós kötbér a nyakba nem kell senkinek :)
Meg ha véletlenül találkozunk, nem beszélünk a játékról, az elején kérdezgettünk, de leszerelt minket azzal, hogy nem emlékszik semmire :)

Mók_Ica 2015.05.18. 22:37:36

@Szoba kilátással: játékos voltál az éh-ben? csak ennyit árulj el.... :))) látod ma este ez a legnagyobb izgalom.....az öfi és éé már senkit nem érdekel.... :)))

keszegvágó 2015.05.18. 22:37:40

Lemaradtam valamiről? Mondták, hogy Gergő mit írt a papírra pénteken?

Mók_Ica 2015.05.18. 22:39:10

@Punks Not Dead: geri sem jobb..... ne bánd, hogy nem nézed :)))

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:39:52

@mokamini: A tippedet - tippünket kiegészíteném egy angol billentyűzet tippel :), bár engem nem izgat a kérdés, mert biztos vagyok benne, hogy itt van a cáratyuska. Ő ne lenne itt? Ugyan mán! Azért babonából nem készítem be a notihoz a meggyes ágyast holnap. :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:39:53

@Punks Not Dead: Biztos a sok "szekkelés" okoz emlékezet kiesést :).. persze ha irányító volt.. bár falembernek elég pötty :)

Hol játszott?

Mók_Ica 2015.05.18. 22:40:16

@keszegvágó: 3 óráig játszották a kulcsot átadjuk gongszóra játékot :))) geri 3 órát írt :))

Gia 2015.05.18. 22:40:22

@keszegvágó: Mondták,három órát.

Zsoofka 2015.05.18. 22:41:53

Mindenki gyanús, aki 2015 februárjában regisztrált ide .... :)))

Mók_Ica 2015.05.18. 22:43:07

@mokamini: mindenkit végignéztél? :)))) szted ki van itt az éh-ból???

Punks Not Dead 2015.05.18. 22:43:41

@AkkorlegyenPtr: DefensiveEnd volt a wolves jr-nél és stabil kezdő a Wolves nagycsapatánál, utána a Hurricansszel nyert néhány aranyat, végül a Cowbellsnél hagyta abba egy sérülés miatt.
187 centi és 92-3 kilo..annyira nem pici :)

keszegvágó 2015.05.18. 22:44:58

Köszönöm! Nem láttam visszaszámláló órát. :) De csak hasogatom itt a szőrszálat. Ezt a játékot ugyanúgy kihagyhatták volna, mint a kalózos bulit. Mármint a közvetítését. Rém unalmas volt, csak fél szemmel néztem. :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:46:01

Mindegy mi lesz. Loki majd iszom egyet rád a születésnapomon... sörbeköpést... kitöröljük... 1 nap van köztünk.... meg pár év...

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:46:46

@keszegvágó: Örülj, hogy Gerike nem 8 órát vagy két napot írt a papírra. :)

Zsoofka 2015.05.18. 22:47:34

@Mók_Ica: Dehogy néztem, eddig még senkiről nem jutott eszembe, hogy bennfentes lenne... Csak ma... Közben én korábban egyszer megkaptam már, hogy - ha nem látnák a reg.időből, hogy őskövület vagyok itt - akár még azt hihetnék, hogy én vagyok Loki... Ezért most én is megnéztem egy-két embört, hogy milyen régi motoros... :))))

Zsoofka 2015.05.18. 22:48:42

@Punks Not Dead: rakta vagy raktam ki?????
Oké befejeztem.... Jó éjt mindenkinek és jó találgatást.... :)))))))))))))

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:50:17

@Punks Not Dead: Akkor én sem vagyok pici.
NFL-hez mértem. Ott én max gatoradet rendezgethetnék.

Mók_Ica 2015.05.18. 22:51:05

@Punks Not Dead: cuki :))) direkt ide is címezte :)))) pusszancs neki érte :)))

@mokamini: már jó néhán kommtársat le-lokiztak itt :)))

Zsoofka 2015.05.18. 22:51:20

@pogona vitticeps: Persze. Te is... :) Ha jobban megnézem, az avatarod hasonlít is.... :)))

napraforgó70 2015.05.18. 22:51:44

Úgy nézel ki, mint a macskás kandúr (szépség?királyány)

AkkorlegyenPtr 2015.05.18. 22:52:38

@Punks Not Dead: jaja nemrég néztem meg. Védelem nyeri meg ... Saehawks Pats.. kellett az plötty passz is :) ... na befejezem, mert OFF

keszegvágó 2015.05.18. 22:53:31

@pogona vitticeps: Pedig...! :) Lehet, hogy gonosz vagyok, de én megtettem volna. :)

beacska 2015.05.18. 22:53:48

@Punks Not Dead: nnna, akkor olvas minket napra készen ;)

pogona vitticeps 2015.05.18. 22:57:01

@napraforgó70: Ha nekem írtad, kikérem az összes valaha élt és létezett hüllő nevében. Ha nem nekem írtad, akkor nemtom mi van.

beacska 2015.05.18. 23:05:17

@Mók_Ica: de jó Ronninak (most irigykedem) ;)

napraforgó70 2015.05.18. 23:17:12

@pogona vitticeps: Soha nem bántanék meg ezzel egy szakállasagámának :) Laura mondta Gyulának

Gia 2015.05.18. 23:19:38

Adri elszólta magát,másfél éve ismeri Gerit..

Zsoofka 2015.05.18. 23:21:52

@Gia: Amilyen liba, azon csodálkozom, hogy a nyertes páros nevét nem spoilerezi el... :)

beacska 2015.05.18. 23:25:29

@Gia: nem is találkoztak bent

pogona vitticeps 2015.05.18. 23:26:07

@napraforgó70: Na, már megint süket vagyok/ voltam... Mikor hangzott el ez a csodás képzavar? Azért örülök, hogy nem lett lelaurázva a kedvenckém. :)

The Game 2015.05.19. 06:03:12

@Punks Not Dead:

egy DE olyan 190cm és 120-130kg

beacska 2015.05.19. 06:49:36

@The Game: ??? hülye vagy??? láttál már 130 kg-s férfiembert????

Zsoofka 2015.05.19. 08:03:07

@HufnágelSteve: Mennyire bennfentes? Mesélj!!!!!! :))))))))

HufnágelSteve 2015.05.19. 08:33:51

@mokamini: Teljesen, mert többször fentem már kést, de sose kinn, csak benn a konyhában, fenn a 9. emeleten ;)

Zsoofka 2015.05.19. 08:44:00

@HufnágelSteve: Kac, kac. :) Most legszívesebben Monty Python-t idéznék, de nem merek... :)

mézescsók 2015.05.19. 10:15:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Bocs, hogy nem voltam egyértelmű. Én sem gondoltam, hogy nem csalódottságában sírt (ezzel utaltam a kiskirálylány kívánságára, aminek MMKK teljesülnie kell), de szerintem azért is, mert kissé belezúgott Geribe. Ha csak azért bömböl, mert Orsi átverte, akkor esetleg bemos egyet a lánynak, na jó, azt nem teheti, de semmiképpen sem tapad rá Geri szájára.
Amit Gyulával kapcsolatban mondasz - teljesen egyetértek, minden szavaddal.
@Bujumburi: Ha John Malkovich is akarná, még nem késő...

beacska 2015.05.19. 10:24:32

@The Game: alá van írva, h 130 kiló? mert én nem látom...

beacska 2015.05.19. 10:24:32

@The Game: alá van írva, h 130 kiló? mert én nem látom...

The Game 2015.05.19. 10:26:58

@beacska:

espn.go.com/nfl/player/_/id/13979/jj-watt

szal, nem vagyok hülye, te meg ha csendben maradtál vna...

beacska 2015.05.19. 11:22:53

@The Game: te KOMOLYAN azt hiszed, h ha beteszel ide egy képet, h tessék, itt van 130 kiló, akkor MINDENKI felismeri, h ki van a képen, és azt mondja magában: nahát, el is felejtettem, h ő 130 kiló! (fejcsóva, és szánakozó mosoly)

ezt hagyd is abba, és nézd össze Lokival...szerinted Loki megközelíti őt? miért is tenné, hisz nem amerikában sportoló profiról van szó...hülyeségeket én is tudnék betenni, de nem, én nem teszek be :DDDDDD

The Game 2015.05.19. 11:25:55

@beacska:

vegyük végig
vki írta,h loki de-t játszott
egy de ált az ellenfél falembereivel kerül szembe, akik óriások (kb. 190-200cm és min 150kg), ezeket kell arrébb rakni
na most, lokiék ugyan nem profi sportolók, de spec falembereket az amatőrök között sem lehetetlen találni, ellenben olyan de-vel, aki őket el tudja takarítani az útból
187cm+90kg-vel erre loki alkalmatlan

The Game 2015.05.19. 11:27:27

@beacska:

aki kicsit is nézi/követi az nfl-t az jj watt-ot hátulról, ködben is felismeri

beacska 2015.05.19. 12:16:00

@The Game: akkor szavaztassuk meg a kommközösséget, h ki ismerte fel???

te viccelődsz velem, ugye?

inkább raknál be egy MAGYAR játékost, akit Lokinak el kell tolnia...még mindig nem értesz meg, de valószínűleg értesz te, csak úgy CSINÁLSZ, mintha nem értenél...:DDDD (ez az "ennyire nem lehetsz ostoba" finom verziója volt)

HufnágelSteve 2015.05.19. 13:56:43

@beacska: Feleslegesen vitatkoztok Loki méreteiről. A MAFSZ összesen 22 csapat 3 ligában, az NFL-hez kár hasonlítani. A DefensiveEnd pozícióban nem nyerő "falembernek" állnia, mert én hiába vagyok 140 kilós, biztos, hogy nem tudnám a széléről futtában szerelni a támadót. Itt a futtában a hangsúlyos, mert nem csak 5 lépésből kell Adj király katonát játszani, vagy Kicsi a rakást a védekező részéről, hanem el kell kapni a hasonló súlyú, vagy könnyű és gyors futókat.

beacska 2015.05.19. 16:55:18

@HufnágelSteve: nem feleslegesen, mert TESSÉK én is ezt próbáltam magyarázni, csak nem sikerült nekem ilyen szakszerűen és frappánsan ;)...köszi a segítséget....
süti beállítások módosítása