Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x59 - Lesmárolva ismerszik meg a jóbarát (18+)

2015. május 15. 07:32 - sixx

screen_shot_2015-05-15_at_05_17_57.png

Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem.

Reggel

Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak között, ott a helyed. Bence izgul, mondja a riportban, a játék legnagyobb húzása jön, Loki kirakása a cél, csak aztán összejöjjön, Zoë, löevél, kiabálás, jajistenem, Laura szenkjúzik, olvasnia kell, érthetően ideges, Gyula baszómuzdulatokat imitál a háta mögött, álmodj királyfi, álmodj csak, löevélben infó, a bulák mennek ki külső programra, Botox arca egy tanulmány, esküszöm megnézném, hogy élvez, szerintem faarccal, összeszorított szájjal, csendben szenvedve, mindenki más örül és rohan öltözni, jő, ő is megy, de minden mozdulatán látszik, nem szívesen, faszik őrjöngenek, megint bulamentes nap, vanisten, ölelkezés, vigyél törülközőt, Botox, nem viszek, itt van egy, tessék, kösz, cáratyuska.

Odakünn

Kurvajó helyre mennek, vízesés, sziklák, mindenki odavan, lefelé menet Botox kis híján nyakát töri, vetkőzés, bikini, fürdés, helyi erők szeme guvadhat, elegánsan nem mutatjuk a nyálcsorgást, Tina nem vetkezők, ül a kövön egy szoknyában, vagy havibaj, vagy szerkesztői utasítás, Laura és Orsi mint két gyerek ugrál, pancsol, boldog, Laura és Botox beszélget, ki esik ki, Geri, Gábor, Bence, bárki, mit tudsz a cár terveiről, semmit, komolyan, mondja Botox, és Laura, ahelyett, hogy megrázná, mint Krisztus a vargát, hogy beszélj, az anyád büdös úristenit, elhiszi, hogy Botox nem tud arról, hogy Pjotr ki akarja-e ejteni Bencét, Botoxot csaj Pjotr érdekli és szarik a világra, és ha Lokit és Bencét is magam mögé állítom, kérdezi Laura, akkor ki tudom baszni Lokit, ügyes terv, mondja Botox, de óvatosan kell csinálni, Orsi is odamegy, de nem lesz része a tervnek, Laura Botoxnak puncsol csak, inkább elmegy Orsival ugrálni, Tina és Pornósbarbi az évad legszarabbul megrendezett jelentében tematikál, Tinának Bence kell, Közellenségben bízik, de nem kell neki, Geri kellene neki, de nem bízik, Pornósbarbi bólogat, olyan ez, mint amikor elővezették nekem Helmut Müllert, a hetvenes villanyszerelőt, és ugyan nem volt szimpatikus, de leszoptam, a riportban Pornós AVN-gálés sminkben feszít, a löevél itt is eléri őket, a hotelben Bence és Geri szövetségre lép, ha összejön, valamelyik szopik, ennyi, Botox elkéri a levelet, mert nem bízik Tina olvasási képességeiben, Tina ideges, Pornósbarbi ennek örül, a bulák Tinát faggatják, Bence csapdába lép, jaj, menjünk már haza, de gyorsan.

Odabent

Mödansziézás, Bence menten egy szál faszban, Közellenség szerint jó, hogy a bulák odakünn, 19 nap elég vót belőlük, a fürdésnek Gólem vet véget, gyertek faszok, igyatok egy bambit a kontómra, ez annyira szar duma mint az elintéztem, hogy kimehessetek, valami mangóleves cuccot kapnak ránézésre, tenkjú veri a macskát, mondja Gólem, mert a nyolcvanas évek futballedzői humorszertárából merítkezik, Közellenség nem örül Gólemnek, ha bejön, mert mindig szar lesz a vége, Gólem elmondja Bence titkos küldetését, mármint hogy fogja be a száját, és akkor cserélhet Gerivel, és Bence megugrotta az akadályt, Geri eljátssza, hogy nem tudott róla, Bence meglepődött a küldetésen, de elfogadta, és hősiesen teljesítette, Geri nem tud semmiről, hazudik, és igen, kell nekem a csere, Geri csapkod, műdüh, a többiek beveszik, Gerinek voltak számításai, most szopik, Tina mögé álltam vóna, basszamegakutya, Pjotr szerint Geri Tina mellett csak szopna, nem nagy tragédia.

Este/Hiphopbuli

Pjotr edz, olyan fejjel, mint akinek a farkát egy piranha csócsálja éppen, Gyula hasazik, bulák be, milyen volt, fasza volt, vízesés, beszarsz, olyan környék, itt meg bent volt Gólem, tiszta szopás ez, vacsi, Bence mesél, most mármindenki tud mindent, Tina örül, állhat mögé a farok, amit szeret, később Laurával beszél, nem biztos, hogy tinázok, lehet mögéd állok, jó lenne, ha szólnál baszki hamar, szólok, Geri a szingliben aszongya Pjotrnak, hogy Bence elmondta a küldetését, a cár felbassza magát, hazudott a geci, Geri a lelkére köti, hogy el ne mondja senkinek, Bence Laurát megnyugtatja, szólok, nyugi, nem kell parázni, riportban azt mondja, leszarja Laurát, nem fog neki szólni, Pjotr berág, na majd én bebizonyítom, hogy Bence mennyire nem őszinte, löevél, hiphop-party gyön, a beöltözésnek itt nagyon szokás örülni, mindenki Kisgrófónak öltözik és rémes, Laura annyira örül, mintha megnyerte volna a Nyócker szépe közönségdíját, a pörköltszaftba mártott dildót, jön a hiphopbuli, táncverseny, miazmás, Tina jól tolja, Pornósbrbi idétlen, Botox pont úgy mozog, mint VV Dóri, Geri egy párost emel ki, Tinát és Bencét, rakenroll, utána mödanszié, Loki és Orsi tematikál, túl sokat dumálsz Bencével, Orsi, ha kiejtesz, nem érdekel, mert akkor átvertél, és ügyes vagy, és smár, Laura és Geri odafent évődik, Laurának nem tetszik Geri kívülről, de belülről igen, smár itt is, nahát, Gyuszi meg le van szarva, éppen baszás is lehetne, nem lesz.

Tetemre hívás a cári trónteremben

I. Péter szerint Bence egy gyökér, és ezt egy bábszínházi előadással mutatja be, azt ígérte Gerinek, hogy nem pofázza el a bizalmas infót, de persze elpofázza, mert hazudik ő is, a felvezetés lassú és kínosan mesterkélt, Bence, elmondtad te Gerinek, nem mondtam, ez most biztos, nem szoktam hazudni, jólvanakkor, hívjuk be Gerit, Geri, szállj ki Laurából egy fél percre, jövök főnök, máris, Gerikém, szembe kéne menni Bencével, menni fog, menni hát, mit kell mondani, az igazat baszki, hogy beavatott a tervbe, jó, az menni fog, jön mindenki, a trónterem zsúfolásig megtelik Bence keresztrefeszítésére, Bence, mondtad vagy nem mondta, nem mondtam, nem szoktam hazudni, Gerikém, hogyvoltozzál, mondta Bence, tudtam mindent, Pjotr diadalittasan int, Bemce hazug, ezt a szemforgató, álszent, hazug gecit baszki, remélem kiesik végre.

Jon Olivertől lopva, and now, this:

Címkék: 18+ éden hotel
499 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2015.05.15. 22:43:07

@fosch9: kááár...becsajozhatott vóóóna itthon is, hamar...nekem úgy tűnik igen visszafogott

Mók_Ica 2015.05.15. 22:43:27

@fosch9: amíg van miből... csak addig tudok..... így élek a lehetőséggel... :DDDD

beacska 2015.05.15. 22:43:53

@fosch9: +1, olvassa, de nem kommentel ;)

szijjja, Loki! alaptábor vagyunk 9-cel!!!

alsophila grahami 2015.05.15. 22:44:39

@tomfree: a kislány intelligenciahányadosa egy hangyáéval vetekszik, és rendre alulmarad - ne csodálkozzunk rajta -, sztem amúgy enyhén debil a lány, délután már beszélgettük itt...

Mók_Ica 2015.05.15. 22:44:41

@fosch9: lépjünk túl rajtuk? álljunk össze és nyerjünk, aztán mehetünk süttetni a hasunkat :))))

CsÁgiiii 2015.05.15. 22:44:43

Szuper
En orulok inkabb Bence mint a Geri

2015.05.15. 22:44:49

@tomfree: állítólag a valóságsóban hamar elveszítik a realitásérzéküket és felgyorsulnak a dolgok (nem én mondtam) :D
@beacska: igen nekem is, de persze nem mindenki rakja fel az élete minden részletét tudod

2015.05.15. 22:45:08

@fosch9: azt mondod, dagályosan fogalmazok? :)))

beacska 2015.05.15. 22:45:18

@sui.generis: igen, már az is érdekes volt, h éppen ők ketten álltak ott...hát még Orsi döntése!!!

Mók_Ica 2015.05.15. 22:45:56

@beacska: @fosch9: a kommenteket is olvassa? :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.15. 22:47:05

Nagy kő hullott pici szívemről le, h lokkancs maradt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.15. 22:47:31

kurva jó, h kiesett a geci-Geri!!
becsicskulós hülyegyerek volt, nem is csodálom, h a tegnapi manővere után nem őt választotta Orsi. Laura meg OMG, még egy párválasztón is képes magát annyira beégetni, mint más egy pandórán SEM, és ehhez már kell némi tehetség.

2015.05.15. 22:47:46

@beacska: szia Loki végig tartottam érted a hátam (kaptam is eleget) jössz egyel, meg Beácskának is :DDDD (hehe)

@Mók_Ica: de akkor meg majd sírni fogunk ha mégis rosszul döntünk még gondoljuk át

@Fél iksz: mondj egy hajrá lokit csak az érzés kedvéért :)

Fél iksz 2015.05.15. 22:50:26

Oh, szivesen, a gaz dolgai ellenere meg mindig nem sikerult nem kedvelnem :) Szoval: hajra Loki!!!

alsophila grahami 2015.05.15. 22:51:20

ez vajon irónia, hogy a Wiseman-t tették be Geri összefoglalója alá? lehetnek ennyire jó arcok a tv2-nél, vagy puszta véletlen? :PP

2015.05.15. 22:51:22

@Szent Borzadály: csak egy pöppet :D
@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: te csak az első és az utsó héten jössz hajrázni? :)

@Mók_Ica: idézem
"hajrá hogyvolt :) köszönöm a pozitív-negatív visszajelzéseket :) IGEN!! OLVASOM... MÉG A KOMMENTEKET IS!! :) de nem... nem kommentelek :( " (Loki instagram)

Fél iksz 2015.05.15. 22:54:44

@sui.generis: Lehet, h ironia; talan egyedul a zenei szerkesztoknek van nemi fogalmuk arrol, h mit csinalnak :)

Mók_Ica 2015.05.15. 22:54:49

@beacska: helyes :)))

@fosch9: nem akarok sírni, én jókedvűen szeretnék nyaralni :))) hűséges vagyok Zlatánhoz :)))

Lokika, kommentelj csak nyugodtan :)))

tomfree 2015.05.15. 22:56:20

@sui.generis: a délutáni beszélgetés kimaradt a csajról. Nem egy IQ bajnok, de ez a dráma túlzás azért.

@fosch9: neked kijár tőle valami ajándék mert végig vehemensen védted. Pedig a sörbe köpést nem tudom neki felejteni, ott megtört valami iránta. :-) A sör nem játék, na.

beacska 2015.05.15. 22:57:37

@tomfree: nnnna, én is igyekeztem azért!!!

a MEDVE, na, AZ nem játék ;)

Mók_Ica 2015.05.15. 22:59:04

jajjj... breki, miért kell úgy csinálni, mintha tényleg most jött volna haza??? pffffff

tomfree 2015.05.15. 23:00:24

@beacska: igen, neked is jár a jutalom. Foschról hittem azt, hogy ő a Loki annyira védte azután a felejthetetlen, megbocsájthatatlan köpés után. :-)
"a MEDVE, na, AZ nem játék ;)"
Kinek a pap, kinek a papné, kinek a lánya kinek meg a söre. :-) A sör komoly dolog, nem játék vagy pazarolandó dolog. Szegényebb helyeken ölnek érte, nem szennyezzük fölösleges testnedvekkel. :-)

beacska 2015.05.15. 23:01:10

@Mók_Ica: lehet ám, h az van, h a berki annyira beleéli magát a részekbe, h próbálták ők múlt időben leforgatni az ÉÉ-ket, de a berkinek nem ment...nem értette meg a feladatot ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.15. 23:02:08

@fosch9: sok a bajom, a műsort unom, így igen.

Egyébként most ténylegesen veszélyben loki :-)

beacska 2015.05.15. 23:03:43

@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: szegény jól megszívta laurával...pedig mennyire nem akarta

Chuck Νorris 2015.05.15. 23:03:46

berki azt mondja nem lehet lapot 20-ra lapot huzni hát én ugy tudom blackjackba az ász az vagy 11 vagy 1 :)

Mók_Ica 2015.05.15. 23:03:57

@beacska: na ebben igazad lehet :))))

2015.05.15. 23:04:52

@tomfree: erről jut eszembe van egy fél söröm előtte beleköpök csak az érzés kedvéért (nem) :D

Mók_Ica 2015.05.15. 23:04:52

@Chuck Νorris: lehetni lehet, de kockázatos :))))

2015.05.15. 23:06:47

@tomfree: végig hű maradtam a vállalt védett karakterhez :)

Chuck Νorris 2015.05.15. 23:06:49

@Mók_Ica: jo de ö ugy mondta hogy nem lehet mert az ász az 11... kis butus breki :)

2015.05.15. 23:06:59

@fosch9: jó de két sorban, és nem km hosszan ;)
@CsÁgiiii: Igen!

A berkinek meg az inge jobban büntet, mint a csokinyakija

És dobjatok a padlola le, de birom A BeLkit ;))))

HufnágelSteve 2015.05.15. 23:09:29

@fosch9: Ne a hátad, a söröd tartsd elé ;).
Valóban Gerihez öltözött Breki. A Kék Osztriga bárból nem lógnának ki :).

2015.05.15. 23:10:41

@Szent Borzadály: ok kiegyeztünk :D

@Mók_Ica: reggel kávénál találkozunk

2015.05.15. 23:11:34

@HufnágelSteve: söröm nem biztos h merném nem mondom h nem, csak h nem biztos :D

2015.05.15. 23:12:33

@Szent Borzadály: télleg bílod? nahát :-O

Chuck Νorris 2015.05.15. 23:16:54

@Szent Borzadály: sztem az ÉÉben tök jó, kicsit szexista, meg oszt mindenkit, :) persze ez tudom hogy nem mindenkinek tetszik, de én jókat mevetek ezeken.
az ÉHben viszont nagyon nem tud laza lenni.

beacska 2015.05.15. 23:16:57

@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA: persze, de most ezt a kalózosat a mostani pároknak kell együtt abszolválni

alsophila grahami 2015.05.15. 23:17:05

@Fél iksz: na akkor ezt adjuk meg nekik, oké, meggyőztél "papika" ;)))

Mók_Ica 2015.05.15. 23:17:27

@Chuck Νorris: nem tudta megjegyezni sztem..... erre emlékezett.... agyilag lepkefing ....pffff

@Szent Borzadály: tiéd lehet :)))

@fosch9: ok, lassan én is megyek kipihenni a hetet ..... közben sikerült a telószámokat átmásolnom...... így nyugodtan fogok aludni :))))

annyira undi hallgatni ilyen közelről a cuppogását laura-gerinek.... brrrr

beacska 2015.05.15. 23:17:34

@fosch9: amíg néztem, engem is szórakoztatott

Fél iksz 2015.05.15. 23:18:31

Jaaaajjjj, csak papikat ne, inkabb hozzatok a puha parnakat!!! :D

2015.05.15. 23:19:31

@beacska: oh hát talán ha kisebb arca lenne én is jobban kedvelném de ez a kivagyi stílus nem jön át :D
@Mók_Ica: csövikézzünk

tomfree 2015.05.15. 23:19:32

@fosch9:" erről jut eszembe van egy fél söröm előtte beleköpök csak az érzés kedvéért (nem) :D "

Papika :-) ne csináld. ha csinálod akkor jó turhásat legalább. jaj. :-)

2015.05.15. 23:20:37

@tomfree: jaaaaaj :D
(hv-n mostmár mindenki papika lett? :D )

tomfree 2015.05.15. 23:21:48

@fosch9: Papika. így születnek a legendák. ja. nem. :-)

Mók_Ica 2015.05.15. 23:22:27

botox csak reszelgette a körmét és hülyeségeket beszélt :)))) hihihihihihi

@tomfree: olyat csak a fiúk szoktak, teeeeee...... egyébként undi.....

@fosch9: jóóóóóóóóóóó

Chuck Νorris 2015.05.15. 23:22:46

jelentkezek vendégnek, felveszem a mikrofonparókámat hogy tudjátok én vagyok az.

fosch9 (törölt) 2015.05.15. 23:23:01

@tomfree: én lehetek inkább kapitány? :DDD

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.15. 23:25:23

na, Botox letagadta a faszverést is

fosch9 (törölt) 2015.05.15. 23:25:27

@Mók_Ica: :DDD

Fél iksz 2015.05.15. 23:28:13

@henrik_: uj szotari meghatarozas: kivetem neki = megolelgetett

HufnágelSteve 2015.05.15. 23:36:42

@Szent Borzadály: Biztos vagy benne, hogy dobjunk a "padlóla le", de "dulván"?

beacska 2015.05.15. 23:48:20

egyébként, jegyzem meg csendben, Laura a main kifejezetten jól nézett ki...mennyit ér egy erős smink...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.15. 23:55:01

@Mók_Ica: Sztm is kommenteljen:) A sölömet nem féltem:D

HufnágelSteve 2015.05.16. 00:04:11

@Chuck Νorris: Helyenként humoros, vitriolosan ugyan, de az, én is röhögök, de a visszaoltásokon jobban (pl. Dér Heni). A kinyilatkoztatásai és "tévedhetetlensége" ami irritál, itt a példa az ászról: valóban jelenthet 1-et is (21-ezés, blackjack) . Ízlése nuku, mindenkinek fikázza a kinézetét, pedig úgy öltözik, vagy hagyja magát öltöztetni, mintha nem lenne lámpa a szobában és nem látná milyen szint, vagy stílust rántott magára. Túl nagyképű, javasolni kéne neki, hogy hordjon magánál szappant és kenegesse vele az arcát, hogy beférjen az ajtón.

HufnágelSteve 2015.05.16. 00:07:31

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Loki vagy a többiek nyugodtan kommentelhetnek itt, a köpködés a blogokban elég megszokott, a sörbe nem folyik át.

2015.05.16. 00:07:48

@HufnágelSteve: ja nem. én dobok le mindenkit a padlóla le lajongva.

2015.05.16. 00:12:04

@Chuck Νorris: én nagyon szeretem a beképzelt embereket.

2015.05.16. 00:24:33

@fosch9: igen, és nem szégyellem magam :) egy hatalmas arc.

(Fasza_csini tőmondatok, semmi dagályos túlragozás)

beacska 2015.05.16. 00:27:17

ma megint a fiúk választottak, Loki megint feketét húzott

HufnágelSteve 2015.05.16. 00:28:03

@Szent Borzadály: Tényleg nagy az arca, ebben egyet is érthetünk :).

2015.05.16. 00:53:13

@HufnágelSteve: Lajong és Nagyalc minden Latolnak.

2015.05.16. 03:29:11

@Bujumburi: Geri.
Uncsiskodás, semmi meplepcsi.

Sanda.Ipse 2015.05.16. 07:15:11

Az ÉÉ-n bejátszották Peti és Loki beszélgetését a párválasztó után és Loki kerek-perec megmondta, hogy Bencét utálja, de az új fiút (Gerit) még jobban. Ezen úgy elsiklottak, Geri csak arra reagált, hogy ő a cár és Loki tanácsára hallgatott. A cár figyelme lankad. Bencének ismét sikerült őt átcsesznie.

beacska 2015.05.16. 10:15:23

@Sanda.Ipse: nem Bence, Orsi baszta át

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.16. 10:48:39

@tomfree:
Nem azért sírt, mert kiesett Geri, hanem az átbaszás miatt.

Ditti82 2015.05.16. 10:55:57

@beacska: Bence annyiban igen, hogy szerintem belekalkulálták, hogy Tina mögé áll.

Sanda.Ipse 2015.05.16. 10:58:29

@beacska: Partner nélkül neki sem ment volna:)
Sixx elaludt?

Ditti82 2015.05.16. 10:59:06

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Azért az a tetemre hívás a ceremónia előtt minden idők volt. :-D

beacska 2015.05.16. 11:00:51

@Ditti82: azért azt senki sem gondolta, h bence beáll Gábor mellé...márpedig, Gábornak csak Laura és Tina volt. Lau mellett így is elég nagy volt a potenciális tömeg. bence kiszámítható volt. nem volt ebben egy kanyi csel sem...ezért is voltak nyugodtak, hisz Orsi NYILVÁN gerit választja...bár peti figylmetlen volt, mert orsi mondta is neki, h régi párra vágyik, és ezek szerint loki sem bánta, ha geri megy...mi mást is dönthetett orsi?

Ditti82 2015.05.16. 11:03:26

@beacska: Vagy magukból indultak ki, hogy Bence is átvágná a palánkon a szövetségesét.

beacska 2015.05.16. 11:11:11

@Ditti82: nem tudom, én nem láttam, h ilyenre készültek volna...peti is azt mondta, h csak annyiban reménykedik, h Gyula, Loki és Geri megússza...nem abban, h bence repül

szóval, itt csak bence akarta kirakni Lokit, de hát, ez nem jött be neki...Loki ellépett a csapdából

Sanda.Ipse 2015.05.16. 11:16:27

@beacska: nem nézem az elejétől, de amióta nézem a cár és Loki Bencét egyfolytában ki akarják pakolni.

Ronni 2015.05.16. 11:16:56

@Ditti82: Nekem nem eset le miért nem sorakozik bencur a Tina mögé, aztán a párálasztón világosodtam meg.Gábor seggét védte, neki csak TIna és Laura volt a lehetőség.Ettől függetlenül sajnálom hogy Bence maradt. Ritka unszimpatikus a részeg verzéje, valami pöcsire issza magát de folyton.

Sanda.Ipse 2015.05.16. 11:18:21

Valójában egyiknek sem tudok drukkolni, de őszintén tetszik, ha a "nagy tattikusokat" bárkinek sikerül átcseszni. Túl nagy az orcájuk.

Sanda.Ipse 2015.05.16. 11:20:57

@Ronni: Bence legalább nem cseszi át a saját "szövetségeseit". Amúgy pia hatására elég vállalhatatlanul viselkedik, de ilyen szempontból Gyulavitéz az egyetlen, aki igyekszik normálisan viselkedni. (Kivétel, ha előjön a zöldszemű szörny).

kékalmamag 2015.05.16. 11:32:04

Valami nekem bűzlik. "szegény ember Ramszesze" XDXD Pjotr folyamatosan Lokit akarta kitenni (múlt héten), aki szerintem talán tényleg az egyetlen igazi ellenfele lehet a végére - persze Bence mellett; és most, amikor EGYÉRTELMŰ hogy ha Geri is Lau mögé áll, akkor őt tartja bent, "beküldte" Gerit a "mindig is gyanús volt nekem" Orsi mögé, ahonnan nem biztos, hogy Bencét küldte haza, minthogy Gerit küldte. Most komolyan? Itt valami nyilván van a háttérben, amit mi nem láthattunk.
Nem Loki ellen vagyok, az elején ő volt a legszimpibb, amíg (a bezártság?) nem változtatta át gyomorforgató köpőgéppé. Tény hogy az egyik legválasztékosabban tud megszólalni és amiatt néha hitetlenkedem, hogy ez az értelmes intelligens ember tényleg ennyire alja mód tud viselkedni?! Ezóta és mióta "az esküvők Christopher Nolenje" bement "áttértem rá", ahogy le tudja kezelni a hisztiket, még Becks "Adritűrésén" is túlmutat néha.

Sanda.Ipse 2015.05.16. 11:37:20

Botox miért tagadta le a cárnak, hogy örömet szerzett Bencének? Fél, hogy akkor a cár is igényt tart rá?:)

ÉH3sZ 2015.05.16. 11:55:01

@Sanda.Ipse: Amikor először kiesett, az ÉÉ-ben is tagadta azt amit mindenki látott:)

Sanda.Ipse 2015.05.16. 12:06:44

@ÉH3sZ: Ott inkább csak hárította a témát, mert BB (bunkóberki) firtatta, hogy melyik kezét használta.

beacska 2015.05.16. 12:15:29

@Sanda.Ipse: Bencének nem is nagyon vannak szövetségesei

beacska 2015.05.16. 12:25:45

@Sanda.Ipse: 2...nem vmi sok, de elég az "életben" (v. édenben?) maradáshoz...amúgy azt ügyesen csinálta, h Adri kiesésével rögtön keresett magának egy B tervet

fosch9 (törölt) 2015.05.16. 13:23:19

@beacska: ezt ismét csak mi ketten láttuk úgy látom :D

É2I 2015.05.17. 10:40:23

Nos, sixx, bár kicsit megkésve, de ez az egybe írok mindent idegesítőbb, mint az összes agyhalott együttvéve, még ha baromi viccesnek is itéleg meg, mert egyszerűen olvashatatlan hablaty, mindazok felett, hogy a tartalma még érne is valamit, de így nem és ugyanakkor a képregény is többet mutatna, bár ott is voltak kifogásaim, de az még elment, de most ez nem, mert csak, nekem ez nem magyarul van és nem szoktam hozzá az ilyen kezdeményezésekhez, bár tudom - össze is vitatkoztam egy ittlakóval- bár nekem nem volt vita-, hogy vaskalapos vagyok, de baromira unatkozhattál az ÉH történésein, ha ezt találtad ki.

Mondom: nem vicces S), de azért ne add föl; lesz még így se :D

Gia Gianea 2015.05.17. 18:45:55

@É2I: Ami a hablatyot illeti talán olvasd el,hogy mit és milyen hosszan írtál.Több mint 7 sor egy mondat..Gratulálok! :-D
süti beállítások módosítása