Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x06 – Lehull a lepel

2015. május 14. 12:00 - _lovas_

Viszonylag idilli családi képpel hagytuk abba a múlt héten, gyerekeket, feleséget és Gemmát takargató Jaxyvel, és egy levágott csöccsel a hűtőtáskában. Most is úgy indul minden, mint egy normális családban: a Dokinő gyereket etet, Gemma kávézgat, a férfi meg már munkában. Csak a napilapba nem kellene belenézni, mert kiderül, hogy a rendőrfőnök felesége az intenzíven van egy támadás után. Már megint a rohadt betörések.

soa506_1.jpg

Hamar kiderül, hol időzik a mi Jaxynk, a Pápa limuzinjában meséli, hogy a seriffek már így is rájuk gyanakodnak a betörések miatt. A Pápa viszont nem tud semmiről, úgyhogy megegyeznek abban, közösen járnak az ügy végére. Jaxy átadja a kokópénz felét, mire a Pápa előáll a nagy tervvel: a Fiúk szállítsanak még többet, ő szétteríti, és elég nagy extrát kapnak cserébe. Vissza is nyomja a motoros kezébe a pénzt, és azt javasolja, hogy beszélje meg a klubbal meg a kartellel, mit akarnak, aztán jöhet egy vidám bűnszervezeti találkozó a Majákkal, az ázsiaiakkal meg a Kilencesekkel, amit a Fiúk vezethetnek le. A lényeg, hogy nagyüzemben menne a drogszállítás, és mindenki jól jár. És hogy még vonzóbb legyen az egész, belengeti azt is, hogy Jaxy titokban zsebre teheti a bevétel két százalékát. Ki mondana erre nemet?

Miközben a gengszterek üzletelnek, a kórházban Eli rendőrfőnök betegre aggódja magát meglőtt felesége miatt. Unser érkezik látogatóba, segítséget ajánl. A főnök kemény, nem fog leállni a nyomozással, meg van győződve, hogy a Fiúknak köze van a betörésekhez. Már Unser is így látja. Hamarosan kiderül, hogy a rendőrfőnök felesége meghalt, így tényleg kemény idők várnak a bandára.

Bezzeg Clay tüdeje jobb mint valaha, az orvosa szerint már az oxigénpalackot sem kell magával hordoznia, a szivarokról viszont lemondhat. A volt elnök persze nagy szarházi, a kint várakozó Dzsúznak beadja, hogy rossz híreket kapott.

Belefutnak a kávéautomatánál matató Unserbe, aki közli a szomorú hírt a rendőrfőnök feleségéről. Clay szuszogva sajnálkozik, majd igyekszik a Pápára terelni a gyanút. Unserből előjön a nyugdíjas rendőr, neki bűzlik az egész, mert ennél okosabb a Pápa, ötletei is vannak. Szerinte helyiek kavargatják a szart, és mivel a rendőrfőnökné megkarmolta az egyik támadóját, még DNS is van.

Gemmát elég nagy meglepetés éri otthon, a reggeli zuhany után a Strici főbeosztottja várja az ebédlőasztalnál, ő az, akinek Tarával átrendezték az arcát a múltkor. Fegyvere is van, és a hálószobába irányítja Gemmát, aki hiába futna a fegyveréért, nem elég gyors. Mindeközben még telefonálni is tud a Strici-beosztott, odarendeli a Stricit.

Jaxy ezalatt a klubnak előadja, mekkorát szakíthatnának a Pápa ajánlatával. Clay úgy hiszi, a Pápa szépen lassan az ujjai köré csavarja a klubot, aztán már mindegy lesz. Nehezen, de megszavazzák Jaxy javaslatát. Claynek feltűnik, hogy az egyik új Fiúnak van egy karmolás a mellkasán, ettől még ő is frászt kap. Bobby már inkább azon aggódik, hogy a klub egyre megosztottabb.

Várják azt is, hogy hírt kapjanak a Dokinőtől, aki a börtönben önkénteskedik orvosként, és Ottót akarja kezelni. Gemmához közben megérkezik a feldúlt Strici, el van képedve, hogy a beosztottja fegyvert fog a nemrég dobott nőjére, de még őt is megfegyelmezi, amint közeledni próbál. A beosztott fasza kis játékot talált ki magának, Gemmát és a Stricit is az ágyba parancsolja meztelenül.

Jaxy összehívta a bandákat, hogy beavasson mindenkit a Pápa nagy tervébe. A Maják a területüket féltik, Lin a Pápától van beszarva, de a pénz az pénz, úgyhogy mindenki belemegy a dologba. A csevej végére már be is gurul a Pápa jobbkeze, ő sem tud semmit a betörésekről, viszont van egy címe a börtönőrhöz, aki odadobta Szakállt a feketéknek.

soa506_2.jpg

Gemmáéknál folytatódik a Strici-beosztott beteg játéka: ráparancsol Gemmára, hogy bukjon rá a Stricire. Gemma kiborul, nem megy neki az irányított szex, a Strici is felpattan az ágyból, hogy ő márpedig ezt nem csinálja, inkább lője le azonnal, de az alkalmazottja fogja magát, és kiloccsantja a saját agyát. Elég brutális jelenet, Gemmáék összeomlanak. Pár perccel később már a hulla letakarva, a Strici egy imádkozás után elmeséli, hogy mennyi mindent köszönhetett a beosztottjának, régóta szoros kapcsolatban álltak, csak épp a nő beleszeretett, pedig a féltestvére. A hegyibeszéd után Gemma meggyőzi, hogy a zsarukat ne hívják, hagyják még egy kicsit letakarva a hálóban a féltestvért.

A Fiúknak is dolga van, otthonában lepik meg az éppen sörözgető börtönőrt. De aztán őket is meglepi a börtönőr felesége, aki shotgunnal ront be a szobába. Kisebb káosz tör ki, az őr menekülne, de leterítik a kertben, a nőt is lefegyverezik, de előtte még szétkarmolja Tig nyakát. Ennyit arról, hogy csendben elintézik a dolgot. De Tig nem aggódik, simán fejbe lövi a nőt az őr szeme láttára. A többiek szörnyülködnek, Jaxy szerint belefér a dolog, és egy vascsövet kér, hogy munkához láthasson.

Dolgozni kezd a Dokinő is a börtönben, Otto mondjuk előre közli, hogy nem akar orvost, amikor viszont a Dokinő közli, hogy ki ő valójában, eláll a szava. A Dokinő elmondja a tényállást: a klub nem árulta el, de nagyon szeretnék, hogy visszavonja a vallomását, különben a Fiúknak lőttek. Cserébe bármit megtesznek neki. Ottónak lenne is ötlete a Dokinővel, de ez meg a motorosfeleségnek nem tetszik, úgyhogy Otto is igyekszik rávilágítani: hagyják őt békén megrohadni a sitten, különben csúnya dolgok fognak történni.

soa506_7.jpg

Gemma végül Clayt hívja, hogy eltakarítsa a Strici beosztottját. Clay kíváncsiskodik, de Gemma nem nagyon akar mesélni, abba viszont belemegy, hogy a titokban már palackmentesített Clay néha benézzen hozzá, ha mondjuk hullákat kell eltakarítani.

A Fiúk nekilátnak a börtönőr kicsinálásának. Az őr zokogva könyörög az életért, Jaxy kíméletlen, "megoldom" – idézi Szakállt, majd nekiáll módszeresen szétverni az őr fejét egy zenélő hógömbbel, Chibsnek kell leállítania. Az őr hallott, de Jaxy nem tűnik megkönnyebbültnek.

soa506_3.jpg

Tig viszont nem tagadja, hogy jót tett a lelkivilágának az őr kivégzése, neki is indul elásni a meggyilkolt házaspárt egy közeli erdőbe, de elindulás előtt még kap egy puszit Chibstől. Jaxy megpróbálja kideríteni, a Dokinőnek hogy ment a börtönös kirándulás, de a feleségének esze ágában sincs felvenni a telefont, inkább bölcsizni megy a gyerekekhez. A hullatakarítás alatt itt vezet le Gemma is.

Jaxy összefut a Pápával, hogy megint a betörésekről beszélgessenek. Jaxy még mindig nincs meggyőzve, hogy nem a Pápa áll a dolog mögött. Ellenben a drogüzlet felőlük mehet. A Pápa még búcsúzóul ellátja egy jó tanáccsal a betörésekkel kapcsolatban: nézzen körül a környezetében, mert valaki azt akarja, hogy az összes szar az ő fejére hulljon vissza.

soa506_4.jpg

Újra a kórház, ahol Gemma belefut Unserbe, a volt rendőr nincs feldobva a társaságtól, úgyhogy menne is tovább. Gemma erősködik, hogy mi ez a magatartás, úgyhogy Unser előáll a gondjával. Eléggé basszaa csőrét, hogy a Strici ott lebzsel Gemma közelében. És ha már belejött, azt is elmondja, hogy Gemma egy önző szemét, aki kedvére csicskáztat mindenkit, szóval jobb lesz, ha összeszedi magát, különben egyedül hal majd meg. Végre rájöttél, Wayne.

soa506_5.jpg

Jaxy és a Fiúk nyugodt hegyi motorozását a magából teljesen kifordult Eli rendőrfőnök zavarja meg, le akarja szorítani őket. A Fiúkat ez nem izgatja, úgyhogy Elinak annyira eldurran az agya, hogy leszorítja Bobbyt, aki szép nagyot esik a motorjával. Nincs baja, de kisebb bunyó alakul ki. Később már mindenki a sebeit nyalogatja, a rendőrfőnök pedig Jaxynek is előadja, hogy a betöréseknek tutira közük van a Fiúkhoz. Az elnök hiába mondja, hogy ők is meg akarják találni a tetveket, akik a balhék mögött állnak, Eli megígéri, hogy tönkreteszi a klubot. Attól sincs elragadtatva, hogy Jaxy elmondja, leültek a Pápával, hogy az ügy végére járjanak.

Gemma otthonában ezalatt véletlenül összefut Clay és a Strici, mindketten Gemmát keresik. Baráti hangulatú beszélgetés kezdődik hullatakarításról, hamvasztásról és Gemmáról. Clay férfias választ követel, mit akar a Strici az exnőjétől. Annak viszont fogalma sincs.

soa506_6.jpg

Egy dolgos nap után Jaxy hazaérve kéri számon a Dokinőt, hogy mi volt a börtönkórházban. Ott van Bobby is, de a Dokinő terel, azt hazudja, hogy nem tudott beszélni Ottóval, ám nem adja fel, jövő héten visszamegy. Jaxyék meg azt adják be, milyen fasza kis csendes napjuk volt, úgyhogy nyugodt szívvel lehet jóéjtpuszit adni a gyerekeknek. Sőt, Jaxy felveti a Dokinőnek, hogy húzzanak el pár napra a kunyhóba a gyerekek nélkül, majd Gemma vigyáz rájuk addig.

Gemma ezalatt éppen sör-ropi-felesezik egy bárban, rá is talál egy MILF-vadász, még italt is vesz neki. Ha ezt Clay tudná. De az exelnök gyanútlanul tér haza, hogy ledobja végre a nyomorult oxigénpalackot, és alaposan lebassza az új Fiúkat: nem lett volna szabad megölniük a rendőrfőnök feleségét. Végre összeállt a kép.

Címkék: sons of anarchy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása