Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x58 - Szarkasztizmus, oh.

2015. május 14. 08:30 - sixx

screen_shot_2015-05-14_at_05_50_37.png

Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel.

Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér borral kezdi a napot, jó, lehet nem az, de a mondat adta magát, a feje ráadásul fel van püffedve, mi a faszt lehetne erről írni? Ráadásul a szokásos reggeli diszkótánc-mayhemtől már nagyon tele van a tököm, Loki és Pjotr műsora így az 58. napra már kurva unalmas, és az sem segít rajta, hogy Közellenség is csatlakozik hozzájuk, hogy egy helyben állva toporogva “táncoljon”. A pali 22 éves, de úgy viselkedik, mint egy 45 éves, kiégett cégvezető a második, kemény válása és harmadik kokainelvonója után.

screen_shot_2015-05-14_at_05_56_31.png

screen_shot_2015-05-14_at_05_59_33.png

Laura és Geri a denszelés helyett inkább tematikál, a téma Gyulus, a féltékeny Éden-lakó, akitől Geri nem is hitte volna, hogy Laura párja. Mer’ nem úgy viselkedik. Geri szeretne többet beszélni Laurával, de nem lehet csak úgy, mert Pjotr árgus szemekkel figyeli minden percben, és a kilengéseket szibériai száműzetéssel bünteti. Be is nyit a szinglibe, cár atyuska megérzi, baszki, ha a muzsikok a háta mögött szervezkednek. És elviszi magával, mert a cár már csak ilyen. Laura aszongya, Gerivel jól érzi magát, de Gyula az az embör, akivel végigvinné a bulit.

screen_shot_2015-05-14_at_06_02_55.png

Pjotr és Geri a képről beszél már megint, Geri tegnap nem fogta fel, hogy miről is van szó, de

Ebben van valami csavar.

mondja, mert most kigyulladt a villanykörte az agyában. Pjotr az arcába röhög, nem mondod, barátom, hát hogy a faszba’ ne lenne csavar. Nem minden fiúbáűl van öt lány, akit választhat. És Geri feltesz két kérdést, ami alapján egyértelmű, hogy csökkent szellemi képességű fiatalemberről van szó:

Ez a párválasztással kapcsolatos? Lesz párcsere?

screen_shot_2015-05-14_at_06_37_35.png

Pjotr nem tudom mit akar Gerivel, illetve de, szerintem azárt akarja bent tartani, mert egy idióta nem veszélyezteti az ő helyét. Geri megkérdezi, hogy mi van TinaBencével, Pjotr erre aszongya, hogy Tina szerelmes, Bence meg kétszer lekúrta. Geri kombinál, és mi van, ha Bence Tina mögé áll, mondja Pjotr, hogy nem így lesz, de nem árulja el, hogy miért, ez a szerencsétlen Geri meg keresi a fogódzót, de nem leli. Sok segítségre szorul ez a Geri, mondja Pjotr, és nem tudja, melyik irányba induljon el. Lent a csajok edzenek Bencável, Laura egyetlen egy fekvőtámaszt sem tud abszolválni, mert vagy gyenge, vagy nem tudja. Pjotr Laurát javasolja Gerinek, mert Tina megbízhatatlan. Pedig Gerinek tetszene. Tina, mármint. De Orsi is bejön neki, mert vele is beszélgetett. A mödanszié mellett bulika van, Laura táncol, így:

Loki fent Orsival smárol, a csaj seggébe húzott tangával fekszik, ezt is dokumentáljuk:

screen_shot_2015-05-14_at_06_43_44.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_09.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_23.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_47.png

Laura és Geri a szingliben kokettál, mi van, ha nem azt húzom, amire számítanak a többiek? Akkor esek a gecibe. Geri már nagyjából sejti, mi lesz a ceremónián. Löevél, Gerinek feladata lesz, ki kell osztania állatos pólókat a lakóknak, annak megfelelően, hogy kihez melyik állat illik, és igen, jellemezni kell őket, a pólót meg egy napig hordani kell. Azzal nyit, hogy ez itt egy pitbull, mutat az egyik pólóra, amin egy bulldog van, és ez Bence. Mert szép állat, és akkor támad, amikor kell. A macskát Botox kapja, mert megfigyelő. Még szerencse, hogy ezt az állatot eltalálta Geri. A cápát Pjotr kapja, aki bárkit felfalna. Pjotr megsértődik ezen. Itt jegyezném meg, hogy érdekes, de az atléták mindenkire egyformán passzolnak.

Közellenség vipera lett a viselkedése miatt, Tina a kaméleon, mert mindig változtatja a színét, bár ebben nem volt annyira biztos Geri, mármint, hogy a kaméleon a színét változtatja. Tina bóknak veszi a pólót, komolyan, szem megáll, ennyi ostoba embert egy rakáson már nem szórakoztató nézni. Laura lett a papagáj, mert sémákat használ, Loki a disznó, mert az, Oris a nyúl, mert nyuszis, Pornósbarbi az oroszlán, mert talpraesett. És amikor puszit adna, akkor lesz ez:

Gyula róka lett, mert ravasz, Geri meg a csótány, mert nem akart megbántani senkit.

Este Pandora, mert csak. Pedig holnap kellene lennie, ezt nehezményezik is, de ki nem szarja le. A készülődés alatt Gyula elnézést kér a sminkelő Laurától, aki éppen csak azt nem mondja, hogy ki nem szarja le. Gerit a cári család Laurára küldi rá, aki viszont örök hűséget fogad Gyulának, ÚGY, HOGY NEM ÁLLHAT GYULA MELLÉ A PÁRVÁLASZTÓN BASZKI. Komolyan, mintha ezek egy párhuzamos univerzumban léteznének. Na Pandora. Pjotr, Gerival azért beszélgetsz, hogy kiejts egy régi játékost? Igen. Geri, erről mit gondolsz? Hát, Pjotr kurva nagy játékos, folyamatosan bullshittel, és hazudik nekem. Téged akarna kiejteni, kérdezi Botox. Geri az égig rúgja a szaros bilit, és ugyan a négyszemközti helyett csak szemközti beszélgetést mond, de aszongya, hogy Pjotr segget nyal neki, és egyéni játékot akar.

Ez színjáték volt, mondja Pjotr, megbeszéltük előre. Nahát. Közellenség, van helyed a fináléban? Miért ne lenne? Három lány is szívesen lenne velem. Na, oszt ki? Nem mondom meg. Loki szerint Közellenség baromságokat csinál. Hát, ja.

Kibújt Loki foga fehérje. (Közellenség)

Bence, Botox, Snezi ésTina után Laura lesz a következő trófea? Max kint, de azt sem hiszem, mert Laura hisztispicsa. Laura visszakérdez, hisztis vagyok? Katasztrofálisan, mondja Bence, aztán felröhög. És eleve, Botoxnak én voltam a trófeája, Snezi közös volt, Tina meg a párom. Kint lehetne egy Laura-Bence baszás? Hát, nekem bejön, mondja Laura, de nem leszek trófea. Szerintem Laura azt hiszi, hogy a trófea szó azt jelenti, hogy kurva. Tinát kicsit kérdezgetik, hogy Bence jól kúr-e, jól. Pornósbarbi, a Loki-Orsi kaland veszélyeztet? Nem. Felőlem dugjanak. Nekem is van B- és C-tervem. Közellenség rákérdez, hogy ez csak duma-e, de nem az. Laura, Gyula helyrehozhatatlan hibákat követett el? Laura valamiért azt gondolja, hogy a hibát azt valaki ellen követik el, mintha nem tanult volna meg magyarul gyerekkorában, esküszöm. Gyula szerint Laura más világ, és nem tud vele azonosulni.

Laura ezután aszongya, hogy a játékra nagyon odafigyelt, mire Közellenség, akinek már amúgy is mindegy, mert mindenki rühelli, nekiesik, mikor játszottál, baszki, amikor a szobában reszelted a körmödet, vagy aludtál, vagy amikor ott duzzogtál a szobában? Laura leszarja Közellenséget.

Nem szeretem a szarkasztizmusodat. (Laura)
Jézus. (sixx)

Laura, kalitkában tart Gyula? Nem. Gyula félt engem. Oszt ennyi. Gyula nem hiszi, hogy kalitkában tartott volna bárkit is. Botox szerint Laura egy hangyaszarnyi problémát is képes felfújni, és észre sem veszi. Na, ennyi vót ez a vidám Pandora. Pjotr a szobában Lokival dumál, de jó volt ez a Pandora, hogy nyíltan nekimehessek mindegyiknek. És Közellenség retteg, ami külön fasza. Geri és Bence is beszél egy sort, de teljesen másról. Bence ugyanis elmondja Gerinek, mi a küldetése, mert ugye, neki elmondhatja. De Geri nem mondhatja tovább. A küldetés ugye az, hogy ha két napig titokban tartja, akkor cserélhet Gerivel, azaz ő öt nőből választhat, Geri meg csak négyből. És megmutatja a képet, és elmagyarázza, hogy a saját párjához senki nem állhat.

screen_shot_2015-05-14_at_07_40_26.png

screen_shot_2015-05-14_at_07_41_06.png

Geri megkapja Bence lehetőségeit ugye, ami a Laurához terelés miatt pont fasza. Geri csak hallgat. Bence nem akar egyébként Tina mellé állni, pedig mindenki ezt hiszi. Geri a riportban azt mondja, ez kurva nagy kamuzás. Pjotr közben pörög, mint a búgócsiga, Loki meg ideges, kihez álljak? Orsi vagy Laura? Laura, kérdez vissza Pjotr, hát hülye vagy te? Loki a riportban Pjotr kutyázza, minek képzeli ez magát? Bence és Geri továbbra is beszél, Bence a vesztét érzi, Geri viszont hűséget fogad, nem pofázom el, esküszöm. Bence szerint Gerinek Laura mögé kell állnia. Na, majd látjuk. Kicsivel később Bence és Orsi beszélget egyet lopva, megegyeznek abban, hogy majd este, lopva dumálnak, nehogy a többiek meglássák.

screen_shot_2015-05-14_at_07_51_39.png

Ennek folyománya, hogy Bence kioson Tina mellől éjjel, és Orsi is Pjotr mellől, de ő kénytelen elmenni Lokiék szobája előtt, ezérte benyit, kértek vizet, kérdi, kérünk, jó, hozok. És lemegy a bárhoz, ahol Bence várja, ide hallgass, én mögéd akarok állni, értsed meg, de nem beszélhetünk egymással, mert akkor lebukunk, Jólvan, mondja Orsi, de mennem kell, mert vízhordó lettem. Lesz csavar, lihegi Bence, de én akkor is ott állok majd mögötted. ÉRTEM, hadd menjek már, mert lebukok. De át ne bassz, mondja Bence. Nem foglak, mondja Orsi. Szegény Bence, szerintem nagyot fog szopni.

Címkék: éden hotel
420 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2015.05.14. 22:34:02

@elmagnifico: Lokit akarja kiejteni. Gábort biztonságban tudja Tina mögött. Így viszont gyakorlatilag feláldozza magát Gáborért, ahogy Norbi tette érte, meg anno Korleóne a Pápáért (erre amúgy Pjotr soha nem lenne képes, ennyit a ki milyen kérdésről).

Mók_Ica 2015.05.14. 22:34:15

@akdestroyer: jajj te..... hogy mondhatsz ilyet?? nem látod a szépségét??? :PPPP

@pogona vitticeps: geri nem hiszi el, hogy nyerhet, ezért lazán tolja.... he bejön neki, akkor meg jól jár.... úgy látom nem görcsöl rá :))))

gólyamajom 2015.05.14. 22:34:44

@Zoe_the_Genius: De nem? Akkor húzna el lefeküdni, de nem, osztja az észt a nyomorultja. Egészséges életmód,mi?

2015.05.14. 22:35:32

Ma nem igazan ertettem Petit. Eddig bmennyire is ellenszenvesen, de okosan jatszott. Erre fel ma nyiltan ellensegeskedik, tetemre hiv, nyiltan caroskodik, szembe megy mindazzal, amit eddig kepviselt a jatekban.
Lesz-e bukas belole? :)))

A tv2 szavazos kerdesere valaszolok : a krokodilok nem furdenek medenceben. usznak.

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:36:08

@Zoe_the_Genius: en meg tőle vagyok rosszul ha feltűnik a képernyőn

Mók_Ica 2015.05.14. 22:36:51

ha már pjotr leszínészezte bencét, akkor mit mond gerire??? ő nagyobb színész volt, amikor gólem megkérdezte bence küldetéséről.......

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:37:16

@mokamini: ez valami betegség lehet nála. Biztos szeretet-hiány, mint Lauránál...
@Mók_Ica: közben rájöttek a szerkesztôk, hogy félreértették a saját maguk által írt feladatot, és összedobtak gyorsan egy másik balhét. Nagyon jól sikerült! Köszönjük!

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:38:09

@Mók_Ica: Nem fog neki bejönni, mert a végén megbízható "barátokra" vagy még megbízhatóbb hülyékre van szükség. Ő egyik sem. Cáratyuska igyekszik kiszórni az összes nem kiszámítható embert.

Zsoofka 2015.05.14. 22:38:10

@Szent Borzadály: Peti szerintem mindkét eddigi évad végéről lemaradt: mármint arról a részről, amelyikben a végén szimpátiaszavazás van... :)

Mók_Ica 2015.05.14. 22:38:44

@Szent Borzadály: igen, ezt eléggé túltolta ma peti..... sztem ő is be volt baszcsizva.....

beus és milán az éé-ben

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:39:49

Ha lenne sütnivaloja bencésnek papuskat leugatta volna - nem beszéltem meg vele megmondtam neki ( így volt tényleg csak kinyilatkoztatta) es a kettő nem ua

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:40:04

A két leghülyébb az éjszakaiban. Ezt inkább nem nézem.

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:40:11

@pogona vitticeps: Roland volt az egyik az ÉH"ben aki a vége felé került be és sokáig húzta

@dog chapman, bounty hunter: Inni kell hozzá sokat, nem?

wadalma 2015.05.14. 22:40:45

Peti valtozasa eleg egyszeru. Hatalmat kapott es kijott belole a valodi enje.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:41:32

@Szoba kilátással: én tőle IS, de a cárnétól még inkább

@Szent Borzadály: napokkal ezelőtt (talán az előző párválasztó után?) már elmondta a riportban, hogy ezentúl így fogja tolni, ez lesz a tattikája, mert... mittomén miért, nem számol tán a végső szimpátia-szavazásokkal..?

Mók_Ica 2015.05.14. 22:41:42

@ThereIsNoSpoon: össze-vissza vágnak.....

@pogona vitticeps: ezért játszik az esélytelenek nyugalmával :)))

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:41:56

@Mók_Ica: Be vannak rúgva? Beus és Milán?

akdestroyer 2015.05.14. 22:42:56

@sui.generis: Na igen. Modell, modell, aktmodell, testépítő, modell, modell, dj, életművész. Most az lehet, hogy a castingon instant kiesés a jutalma annak, akinek rendes állása van. Sehol egy lakatos, egy könyvelő, egy postás, vagy egy kukás? Pedig ezek is szakmák :D

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:42:57

@Szent Borzadály: @mokamini: Tegnap az ÉÉ-ben mintha Berki azt mondta volna, hogy lehet, hogy nem is lesz szimpátia-szavazás. Talán elmondták Petinek is...

Zsoofka 2015.05.14. 22:44:29

@ThereIsNoSpoon: hááát akkor a végén lelövik a felesleges párokat és csak az marad meg, akit nem ettek meg a krokodilok, vagy hogy fog eldőlni, hogy ki labdázik?

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:44:46

@ÉH3sZ: Túl sokat. Ennyi sör nincs itthon :)

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:45:04

@sui.generis: öt mar megszoktam kb - ok smink nélkül kékre kellene mázolni az avatar fejét

Zsoofka 2015.05.14. 22:45:54

Vagy lehet mégsem lesz szimpiszavazás: minden kieső beesik az ÉÉ_be, mint aki most jött haza... Így nem maradt ott senki a szavazásra.... Talán csak szegény Nóri... :)

alsophila grahami 2015.05.14. 22:46:49

@Szoba kilátással: a józan lett volna, valszeg így is lett volna, csak hát a kásás bezsédéből ítélve eléggé be volt már állva, amit a vakegér pjotr jól ki is használt /meglehetős VV-fílingem van már ettől, amilyen gusztustalanul tolja ez a gyökér, mint amikor a földön ájultrészegen heverő kiskunt alázták a mocsáriak, dettó ugyanaz a szint volt ez is/...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 22:47:28

@mokamini:
Szerintem Lokit, de ő talán megérezte, hogy Orsi mögött elég nagy lesz a forgalom :) .

És az milyen már, hogy Geri nekiáll szingliként válogatni, hogy örülne, ha Laura lecummantaná, de párnak bottal se :) ? Nooormális?!

fosch9 (törölt) 2015.05.14. 22:47:38

@akdestroyer: Loki raktáros-nak van bekamuzva.

2015.05.14. 22:47:54

@mokamini: ezt valahogy viszont valamiert elkepzelhetlennek tartom rola, szamomra nem osszeegyeztetheto azzal, ahogy jatszik, eddig mindenkit osszeolelkezosen ejtett ki, most meg hirtelen ennyire atlaszoan szemet lett? armanyszagot szimatolok.

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:48:18

Talán mûveltségi vetélkedôvel, nem tudom... Berkit kéne kérdezni, hiszen olyan okos! :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:49:20

@ThereIsNoSpoon: Rossz volna, ha nem lenne

@mokamini: Fekete Angyali Rózsa Szimpátia Küldetéses Aranyszalag Szavazás lesz:)

@dog chapman, bounty hunter: :)

@Szoba kilátással: Csak ne mutassák ruha nélkül, mert gyűjteni kezdenek neki az emberek kajára

Zsoofka 2015.05.14. 22:51:12

@ÉH3sZ: Miközben félszárnyú, türkiz pillangók röpködnek a krokodilok között....

Némber Ván 2015.05.14. 22:51:22

Cáratyuska jó úton halad afelé, hogy legyek ura hangulatot teremtsen. :-(

Zsoofka 2015.05.14. 22:52:26

Na én mentem alsza... Puszi.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:52:59

@akdestroyer: +1 xDDD kukásra és ilyesmi ínyenc foglalkozásokra gondolni se merek, de legalább feltűnhetne közöttük itt-ott néha egy-egy adminisztrátor, vagy infós, vagy mittomén, közlekedési rendőr (esetleg közmunkás?) ;) vagy normál köznapi ember ilyen helyeken alapból nem fordul meg? jah, tuti nem :P

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:53:21

@mokamini: És leszarják őket lepkekakival:)

@fosch9: Lokinak volt egy csomófoglalkozása. Orsi amikor bement, mondta, h munkanélküli. Erre kiírták hogy animátor

alsophila grahami 2015.05.14. 22:54:41

@Némber Ván: pontosan ez a szándéka, ezt a tattikát agyalta ki Bence ellenében - ezért is nyilatkoztatta ki napokkal ezelőtt, hogy mostantól vérgeci lesz.

Némber Ván 2015.05.14. 22:54:44

@sui.generis: Nóri fodrász, ki is utálták rendesen.

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:56:36

@ÉH3sZ: Fizimiskára megvolt a srác, de a nevére nem emlékeztem.

2015.05.14. 22:56:40

@ThereIsNoSpoon: ejjelit nagyon ritkan nezek, leginkabb sosem, de siman el tudom kepzelni, h szakitanak a hagyomanyokkal, es nem lesz szimpatia szavazas. (nemtom ezt engedik-e a kitalalo gazdak)

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:57:01

@Szoba kilátással: Basszus, tudtam h valami még hiányzik!:)

@mokamini: Pá

@sui.generis: Gyulához mi van kiírva? De igazad van teljesen.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:57:28

@mokamini: @sui.generis: a végére marad breki, saját magával párban..... és a végén eldobja gömböt...... így lett 20 milkája :)))

bakker, bence a saját farkát legyezi az evezővel???? mifasz ez??? :O (asszem én megöregedtem.... )

saccperköbö 2015.05.14. 22:58:43

éé-ben Bence részegen egy evezőlapáttal játszik a himbilimbivel

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:58:48

@pogona vitticeps: Hajót akart venni a Dunán a nyereményből

@Szent Borzadály: Azok már úgyis forognak a sírjukban:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:00:09

evező lapáttal csapkodja a saját farkát... igen, én is megöregedtem. mi a lótúró van veletek srácok?

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:00:54

@Szent Borzadály: Gólem azt mondta, hogy két kötelezô elem van; a Pandóra és a párválasztó. A többi csak átvehetô...

saccperköbö 2015.05.14. 23:01:05

@Mók_Ica: 3 perce röhögök .... én is öreg vagyok, nemcsak te

alsophila grahami 2015.05.14. 23:01:11

@Szoba kilátással: azon gondolkodom azóta is, hogy Loki meg Közellenség is kifejtette, hogy első dolga ébredés után a komplett bevakolódás a fürdőben, addig nem mutatkozik - ezért nem is mehet be előtte a fürdőbe senki ember fia -, milyen lehet natúrban vajon? így is erősen travis a feje sokszor, néha már-már ijesztő is...

pogona vitticeps 2015.05.14. 23:01:19

@ÉH3sZ: jesszus, mikre emlékszel :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:01:20

@Mók_Ica: Innen ered a Costa Ricai szólás-mondás, h mindenki a saját evezőjével verje a farkát!:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:02:35

cintit, milánt és beust kitennénk egy budapest vége tábla után szerintem éhen halnának.

Chuck Νorris 2015.05.14. 23:03:18

a patrik adri páros sokkal viccesebb mint a szolid beuska milán. a tegnapin sokat nevettem de a mai menet eléggé akadós :)

Mók_Ica 2015.05.14. 23:03:50

@saccperköbö: erre koccintsunk :))))

@ÉH3sZ: a te műveltségeddel nem vehetem fel a versenyt :))) most már megvilágosodtam :)))

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:03:51

Breki meg úgy néz ki a lózsaszín csokornyakkendővel a kis fehér ingjével, mint egy pincér a buzibárban.. komolyan

Chuck Νorris 2015.05.14. 23:04:26

@AkkorlegyenPtr: szinti feltalálná magát, nem buta ő csak naiva :)

Mók_Ica 2015.05.14. 23:04:48

@AkkorlegyenPtr: buzis bizony.... de én ezt már le sem mertem írni... pláne az én koromban :))))

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:04:56

@pogona vitticeps: Nem volt olyan rég. A mostaniból teljesen elfelejtettem, hogy volt már egy Geri bent:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:06:46

@Chuck Νorris: azt olvastam, hogy feltálalná magát. :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:09:17

@Mók_Ica: Ez igaz:)

@dog chapman, bounty hunter: Köszi Főnök!:)

@Chuck Νorris: Cinci megint be van koffeinezve?

Ditti82 2015.05.14. 23:09:28

@Mók_Ica: Igényes a csaj, na. :D

2015.05.14. 23:09:45

@ThereIsNoSpoon: na basszus, ez akkor sok mindent megmagyaraz.

Egyet viszont nem. Ha Loki tenyleg akkora fostalicska, mint ahogy celozgatnak ra es a tetteire, miert nem adjak le?

(Alcakerdesem meg mindig)

pogona vitticeps 2015.05.14. 23:11:20

@ÉH3sZ: Én Evelinről nemtom még mindig, hogy ki volt, de nem nézek utána és ne is mondjátok el, jó ez a homály.

akdestroyer 2015.05.14. 23:11:30

Ehhez a foglalkozás témához van megoldókulcsom is.

modell = pornós
aktmodell = keménypornós
életművész = szülei tartják el, otthon veri a brét, otthonon kívül a lóvét.
testépítő = ugyanaz mint az életművész, csak közben lejár gyúrni néha
személyi edző = ugyanaz + elvégzett valami okjt
raktáros = kamu
hostess = kurva/pornós
dj = wannabe-dj
szépségkirálynő = nanemárbazdmeg:D aktmodell/pornós
mr nyíregyháza 2. helyezett = ASD:ASD:, amúgy meg wannabe testépítő
bróker = porszívó/UVB ügynök
tanuló (2x évesen) = lásd életművész

ha valamit kihagytam, szóljatok :D

alsophila grahami 2015.05.14. 23:11:39

@Mók_Ica: bakkeeeer! xDDD simá lehet, ebből a sóher csatiból ki is nézem, hogy a játékosok nyereményét megspórolja és abból fizetik ki a brekit;; amúgy viccen kívül, felmerült már bennem nem egyszer - látva az idióta játékmenetet és szerkesztést - hogy talán nincs is főnyeremény, talán mindenki fizetett statiszta - de legalábbis páran tutira, úgymint pjotrevics és halszájú kedvese, lokkancs, sneci, manduláék biztosan... és pár madarat meg kküldtek szimplán a nyaralás fejében - ezek a laura-féle totális agyhalottak, a lepusztult pornóslány, akit talán egy kötelező drog-elterelésből válthattak ki ezzel a munkával, a szöke "animátor" úgyszintén gyanús, hogy valahonnan összeaparhatták - a nagynénije igen furán-titokzatosan nyilatkozgatott róla...

Mók_Ica 2015.05.14. 23:15:04

@sui.generis: tudod... az a vicc, hogy ez nem vicc :))) vagy inkább :(((

alsophila grahami 2015.05.14. 23:16:15

@akdestroyer: eeez k...rrvajó!!! xDDDDD és a vicc, hogy abszolút reális! (egyben gáz is)

2015.05.14. 23:16:23

@sui.generis: snezit ne piszkaljad, kedvencem volt, mereszelt széllel szembe pisilni! ;)))

Mók_Ica 2015.05.14. 23:17:44

@ÉH3sZ: :)))

@Ditti82: hát az.... brrrrr

laura helyes/jó csaj??? a korban hozzáillő fiú-kommentelők hogy látják???
(ha az én fiam hozná haza..... hát nem lennék boldog..... sok közös témánk nem lenne)

alsophila grahami 2015.05.14. 23:18:49

@Mók_Ica: na, most nézd meg, egy perc eltéréssel ugyanazt írtuk gyak. ;)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:19:49

@pogona vitticeps: Vannak ilyen jótékony fehér foltok:)

@akdestroyer: Mi az az UVB ügynök?

Mók_Ica 2015.05.14. 23:21:52

@sui.generis: csak mer' öregek vagyunk és egy követ fújunk :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:22:22

@Szent Borzadály: Akkor Hugyos Melt is kedvelted?:)

alsophila grahami 2015.05.14. 23:23:07

@Szent Borzadály: piszkolja a fene :P én csak azt mondom, fizetésért volt odaküldve ő is - mások meg azért SE :PP amúgy télleg, felértékelődött mára a ténykedése, ő legalább nekiment a csernobili túlélő vezette brigádnak, kár hogy elvérzett benne... ;)

akdestroyer 2015.05.14. 23:23:23

úfaubé, amúgy fogalmam sincs, valami hitel/pénzügyi tanácsadó cucc. Többször zargattak már hülyeségekkel, még többször, hogy legyek tag. Elég ha annyit mondok, hogy MLM rendszerű? :D

Mók_Ica 2015.05.14. 23:25:01

lehet jelentkezni az éé-be rajongóként és találkozhatunk brekivel.... :)))) ez micsoda élmény lehet :)))

alsophila grahami 2015.05.14. 23:25:52

@Mók_Ica: egen, erre jöttem rá én is ma a faxxlegyezgető jelenet láttán xDDDD

Mók_Ica 2015.05.14. 23:25:57

@akdestroyer: övb lesz az :)))) biztosítási bróker cég :)))

2015.05.14. 23:26:47

@ÉH3sZ: ö nem ez a kategória volt, ertetlenkedjel már pfff ;))

Mók_Ica 2015.05.14. 23:27:22

@sui.generis: látod milyen fontosak ezek az apró dolgok :))))

mivel öreg vagyok, én el is megyek aludni, hogy holnap is megtermeljem a nyugdíjamra-valót :)))
jó éjt :)))

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:27:46

@akdestroyer: Elég! Azt hittem ultra-viola B sugárzást árul:)

@Mók_Ica: Pamival nem?:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:27:52

@akdestroyer: Áruld már el kérlek, hogy kell úgy írni, hogy az óra, perc és mp is ugyanaz legyen?

Jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2015.05.14. 23:29:40

@ÉH3sZ: breki csak magát mondta....

alsophila grahami 2015.05.14. 23:46:08

@Mók_Ica: apró volt? én nem tudtam így kiblőrözve megítélni ;)))

jó éjt minden elmenőnek! :)

Jude 2015.05.14. 23:48:50

@akdestroyer: Azért tudod az egyetemeket huszonévesen szokták általában befejezni, szóval aki húsz után még tanul, az nem biztos, hogy "életművész" :-)

2015.05.14. 23:51:24

@Mók_Ica: ahhahahha lofaszt vagy te oreg, ne tematikazzal ;)))

(Én is mentem aludni, éljenej a pasik, meg a zárójelek, természetesen. meg bence.)

HufnágelSteve 2015.05.15. 02:49:45

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Botox Cápalinál több implantátummal rendelkezik mellkastájékon. Halnak elég gülüszemű és a száját is biggyeszti, de leső(M)harcsának jó.

HufnágelSteve 2015.05.15. 03:06:36

@kszanaksz: Mellesleg kvantumfizikus és a húrelméletet tanulmányozza egy csirkebélen, valamint őslénykutató és a feltételezett Costasaurus korpulitját oldja tátott szája nyálában.

AkkorlegyenPtr 2015.05.15. 07:19:44

Ahogy Laura állt a zuhanyzóban, egyeztetett Gyulával... az jutott eszembe, hogy atyaég, szépségkirálynő?!
miss stihl? husqvarna?

semmi bajom nem lenne a külsejével, tőlem lehet balta... csak ne legyen már kircsilány..

áá elment ez az élet mellettem, mint a sebesvonat

dancegirl26 2015.05.15. 14:08:32

@Bujumburi: le is vették a tv2 oldaláról ezt a részt...
süti beállítások módosítása