Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x58 - Szarkasztizmus, oh.

2015. május 14. 08:30 - sixx

screen_shot_2015-05-14_at_05_50_37.png

Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető a ligetben és mára védjegynek mondható, darabos mozdulataival aszongya, Bence és Geri tervet eszkábál, és kommandózik. Ha van isten, AK-47-essel.

Orsi jó alkoholistához illően egy nagy pohár fehér borral kezdi a napot, jó, lehet nem az, de a mondat adta magát, a feje ráadásul fel van püffedve, mi a faszt lehetne erről írni? Ráadásul a szokásos reggeli diszkótánc-mayhemtől már nagyon tele van a tököm, Loki és Pjotr műsora így az 58. napra már kurva unalmas, és az sem segít rajta, hogy Közellenség is csatlakozik hozzájuk, hogy egy helyben állva toporogva “táncoljon”. A pali 22 éves, de úgy viselkedik, mint egy 45 éves, kiégett cégvezető a második, kemény válása és harmadik kokainelvonója után.

screen_shot_2015-05-14_at_05_56_31.png

screen_shot_2015-05-14_at_05_59_33.png

Laura és Geri a denszelés helyett inkább tematikál, a téma Gyulus, a féltékeny Éden-lakó, akitől Geri nem is hitte volna, hogy Laura párja. Mer’ nem úgy viselkedik. Geri szeretne többet beszélni Laurával, de nem lehet csak úgy, mert Pjotr árgus szemekkel figyeli minden percben, és a kilengéseket szibériai száműzetéssel bünteti. Be is nyit a szinglibe, cár atyuska megérzi, baszki, ha a muzsikok a háta mögött szervezkednek. És elviszi magával, mert a cár már csak ilyen. Laura aszongya, Gerivel jól érzi magát, de Gyula az az embör, akivel végigvinné a bulit.

screen_shot_2015-05-14_at_06_02_55.png

Pjotr és Geri a képről beszél már megint, Geri tegnap nem fogta fel, hogy miről is van szó, de

Ebben van valami csavar.

mondja, mert most kigyulladt a villanykörte az agyában. Pjotr az arcába röhög, nem mondod, barátom, hát hogy a faszba’ ne lenne csavar. Nem minden fiúbáűl van öt lány, akit választhat. És Geri feltesz két kérdést, ami alapján egyértelmű, hogy csökkent szellemi képességű fiatalemberről van szó:

Ez a párválasztással kapcsolatos? Lesz párcsere?

screen_shot_2015-05-14_at_06_37_35.png

Pjotr nem tudom mit akar Gerivel, illetve de, szerintem azárt akarja bent tartani, mert egy idióta nem veszélyezteti az ő helyét. Geri megkérdezi, hogy mi van TinaBencével, Pjotr erre aszongya, hogy Tina szerelmes, Bence meg kétszer lekúrta. Geri kombinál, és mi van, ha Bence Tina mögé áll, mondja Pjotr, hogy nem így lesz, de nem árulja el, hogy miért, ez a szerencsétlen Geri meg keresi a fogódzót, de nem leli. Sok segítségre szorul ez a Geri, mondja Pjotr, és nem tudja, melyik irányba induljon el. Lent a csajok edzenek Bencável, Laura egyetlen egy fekvőtámaszt sem tud abszolválni, mert vagy gyenge, vagy nem tudja. Pjotr Laurát javasolja Gerinek, mert Tina megbízhatatlan. Pedig Gerinek tetszene. Tina, mármint. De Orsi is bejön neki, mert vele is beszélgetett. A mödanszié mellett bulika van, Laura táncol, így:

Loki fent Orsival smárol, a csaj seggébe húzott tangával fekszik, ezt is dokumentáljuk:

screen_shot_2015-05-14_at_06_43_44.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_09.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_23.png

screen_shot_2015-05-14_at_06_45_47.png

Laura és Geri a szingliben kokettál, mi van, ha nem azt húzom, amire számítanak a többiek? Akkor esek a gecibe. Geri már nagyjából sejti, mi lesz a ceremónián. Löevél, Gerinek feladata lesz, ki kell osztania állatos pólókat a lakóknak, annak megfelelően, hogy kihez melyik állat illik, és igen, jellemezni kell őket, a pólót meg egy napig hordani kell. Azzal nyit, hogy ez itt egy pitbull, mutat az egyik pólóra, amin egy bulldog van, és ez Bence. Mert szép állat, és akkor támad, amikor kell. A macskát Botox kapja, mert megfigyelő. Még szerencse, hogy ezt az állatot eltalálta Geri. A cápát Pjotr kapja, aki bárkit felfalna. Pjotr megsértődik ezen. Itt jegyezném meg, hogy érdekes, de az atléták mindenkire egyformán passzolnak.

Közellenség vipera lett a viselkedése miatt, Tina a kaméleon, mert mindig változtatja a színét, bár ebben nem volt annyira biztos Geri, mármint, hogy a kaméleon a színét változtatja. Tina bóknak veszi a pólót, komolyan, szem megáll, ennyi ostoba embert egy rakáson már nem szórakoztató nézni. Laura lett a papagáj, mert sémákat használ, Loki a disznó, mert az, Oris a nyúl, mert nyuszis, Pornósbarbi az oroszlán, mert talpraesett. És amikor puszit adna, akkor lesz ez:

Gyula róka lett, mert ravasz, Geri meg a csótány, mert nem akart megbántani senkit.

Este Pandora, mert csak. Pedig holnap kellene lennie, ezt nehezményezik is, de ki nem szarja le. A készülődés alatt Gyula elnézést kér a sminkelő Laurától, aki éppen csak azt nem mondja, hogy ki nem szarja le. Gerit a cári család Laurára küldi rá, aki viszont örök hűséget fogad Gyulának, ÚGY, HOGY NEM ÁLLHAT GYULA MELLÉ A PÁRVÁLASZTÓN BASZKI. Komolyan, mintha ezek egy párhuzamos univerzumban léteznének. Na Pandora. Pjotr, Gerival azért beszélgetsz, hogy kiejts egy régi játékost? Igen. Geri, erről mit gondolsz? Hát, Pjotr kurva nagy játékos, folyamatosan bullshittel, és hazudik nekem. Téged akarna kiejteni, kérdezi Botox. Geri az égig rúgja a szaros bilit, és ugyan a négyszemközti helyett csak szemközti beszélgetést mond, de aszongya, hogy Pjotr segget nyal neki, és egyéni játékot akar.

Ez színjáték volt, mondja Pjotr, megbeszéltük előre. Nahát. Közellenség, van helyed a fináléban? Miért ne lenne? Három lány is szívesen lenne velem. Na, oszt ki? Nem mondom meg. Loki szerint Közellenség baromságokat csinál. Hát, ja.

Kibújt Loki foga fehérje. (Közellenség)

Bence, Botox, Snezi ésTina után Laura lesz a következő trófea? Max kint, de azt sem hiszem, mert Laura hisztispicsa. Laura visszakérdez, hisztis vagyok? Katasztrofálisan, mondja Bence, aztán felröhög. És eleve, Botoxnak én voltam a trófeája, Snezi közös volt, Tina meg a párom. Kint lehetne egy Laura-Bence baszás? Hát, nekem bejön, mondja Laura, de nem leszek trófea. Szerintem Laura azt hiszi, hogy a trófea szó azt jelenti, hogy kurva. Tinát kicsit kérdezgetik, hogy Bence jól kúr-e, jól. Pornósbarbi, a Loki-Orsi kaland veszélyeztet? Nem. Felőlem dugjanak. Nekem is van B- és C-tervem. Közellenség rákérdez, hogy ez csak duma-e, de nem az. Laura, Gyula helyrehozhatatlan hibákat követett el? Laura valamiért azt gondolja, hogy a hibát azt valaki ellen követik el, mintha nem tanult volna meg magyarul gyerekkorában, esküszöm. Gyula szerint Laura más világ, és nem tud vele azonosulni.

Laura ezután aszongya, hogy a játékra nagyon odafigyelt, mire Közellenség, akinek már amúgy is mindegy, mert mindenki rühelli, nekiesik, mikor játszottál, baszki, amikor a szobában reszelted a körmödet, vagy aludtál, vagy amikor ott duzzogtál a szobában? Laura leszarja Közellenséget.

Nem szeretem a szarkasztizmusodat. (Laura)
Jézus. (sixx)

Laura, kalitkában tart Gyula? Nem. Gyula félt engem. Oszt ennyi. Gyula nem hiszi, hogy kalitkában tartott volna bárkit is. Botox szerint Laura egy hangyaszarnyi problémát is képes felfújni, és észre sem veszi. Na, ennyi vót ez a vidám Pandora. Pjotr a szobában Lokival dumál, de jó volt ez a Pandora, hogy nyíltan nekimehessek mindegyiknek. És Közellenség retteg, ami külön fasza. Geri és Bence is beszél egy sort, de teljesen másról. Bence ugyanis elmondja Gerinek, mi a küldetése, mert ugye, neki elmondhatja. De Geri nem mondhatja tovább. A küldetés ugye az, hogy ha két napig titokban tartja, akkor cserélhet Gerivel, azaz ő öt nőből választhat, Geri meg csak négyből. És megmutatja a képet, és elmagyarázza, hogy a saját párjához senki nem állhat.

screen_shot_2015-05-14_at_07_40_26.png

screen_shot_2015-05-14_at_07_41_06.png

Geri megkapja Bence lehetőségeit ugye, ami a Laurához terelés miatt pont fasza. Geri csak hallgat. Bence nem akar egyébként Tina mellé állni, pedig mindenki ezt hiszi. Geri a riportban azt mondja, ez kurva nagy kamuzás. Pjotr közben pörög, mint a búgócsiga, Loki meg ideges, kihez álljak? Orsi vagy Laura? Laura, kérdez vissza Pjotr, hát hülye vagy te? Loki a riportban Pjotr kutyázza, minek képzeli ez magát? Bence és Geri továbbra is beszél, Bence a vesztét érzi, Geri viszont hűséget fogad, nem pofázom el, esküszöm. Bence szerint Gerinek Laura mögé kell állnia. Na, majd látjuk. Kicsivel később Bence és Orsi beszélget egyet lopva, megegyeznek abban, hogy majd este, lopva dumálnak, nehogy a többiek meglássák.

screen_shot_2015-05-14_at_07_51_39.png

Ennek folyománya, hogy Bence kioson Tina mellől éjjel, és Orsi is Pjotr mellől, de ő kénytelen elmenni Lokiék szobája előtt, ezérte benyit, kértek vizet, kérdi, kérünk, jó, hozok. És lemegy a bárhoz, ahol Bence várja, ide hallgass, én mögéd akarok állni, értsed meg, de nem beszélhetünk egymással, mert akkor lebukunk, Jólvan, mondja Orsi, de mennem kell, mert vízhordó lettem. Lesz csavar, lihegi Bence, de én akkor is ott állok majd mögötted. ÉRTEM, hadd menjek már, mert lebukok. De át ne bassz, mondja Bence. Nem foglak, mondja Orsi. Szegény Bence, szerintem nagyot fog szopni.

Címkék: éden hotel
420 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedo a nokedli szaggató 2015.05.14. 08:39:24

Köszi :) Komolyan azért jó ennyi satu hülyét nézni, mert érzem, hogy nincs is velem akkora baj! XD

Natura Qua 2015.05.14. 08:45:54

Köszi a posztot sixx!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.14. 08:48:56

@Hedo a szadista szexista anyuka: nem, teló átírta. Mindenképpen azt akarta, hogy mű legyél :-)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 08:53:14

Azért azt nem hagytam volna ki, hogy Cá(r)Peti milyen indokkal fogadta el, hogy a cápás póló illik rá, pedig az volt Geri legnagyobb találata, amit nem sokkal követett Laura papagájos trikója (amiért mindig csak azt ismételgeti, amit hall). Loki meg nem tudom, mit panaszkodott a disznóra, amikor már a promóban is varacskos disznóként jelent meg :) .

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 09:04:46

"Geri megkapja Bence lehetőségeit ugye, ami a Laurához terelés miatt pont fasza. Geri csak hallgat. Bence nem akar egyébként Tina mellé állni, pedig mindenki ezt hiszi."

Ezt a jelenetet viszont magyarázza má' el nekem valaki lécci, mert baromság az egész, de a "küldetés" is. Eleve nem küldetésről van szerintem szó, hanem lehetőségről, hogy ha akarja, Bence megkaphatja Geri lehetőségeit, ami egyedül Tinával több, mint Bence "képe" alapesetben. Tehát csak akkor fontos neki cserélni, ha Tina mögé akar állni. Éppen ezért jelenleg senki nem hiheti, hogy Tina mögé akarna állni, mert a "küldetéséről" nem tudnak, és elvileg senki nem állhat a mostani párja mögé!
Azt hiszem, Bence igazából úgy kavarja a szart, hogy a többiek azt higgyék, Orsi mögé akar állni (hiszen az gyanús lenne, ha senki felé nem kezdene el puhatolózni), de ő Gerit fogja odaállítani, miközben Tinát akarja majd párjának.
Igaz, mivel lebukott a lehetőséggel (ez benne volt az előzetesben), ezt már nem biztos, hogy meg tudja csinálni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 09:14:46

Továbbá azt is várom, ahogy a mai adásban Peti pofára esik kicsit. Vicces volt, ahogy arról győzködte Gerit, vallja be nyilvánosan, hogy Bence beszélt neki a küldteéséről, mintha ezzel el tudná venni tőle a lehetőséget a cserére. Csakhogy Bence küldetése az volt, hogy senkinek nem beszélhet róla, kivéve Gerit, és az nem volt benne, hogy Geri sem beszélhet róla :) .

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 09:17:34

@Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyali DOMINA:

A két kopoltyús zseni, mi :) ? Botox vajon mit szólna a CáPali szerephez :) ? A mimikája és a vérszomja már megvan hozzá :) . Ő lehetne a macskacápa :) !

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 09:27:01

Gábor amúgy kis késéssel, de tényleg eljutott a Közellenség státuszig. A Cárné a szoba legtávolabbi sarkában csináltatta meg a muzsikokkal a fekhelyét, csak mert muszáj vele egy szobában lennie, a Cár és Loki ott rúgnak bele, ahol érik, a lányok meg azt a bogarat is előbb választanák a párválasztón, amit Loki tett Nóri sminktáskájába pár hete. Hacsak nem egyedül marad valahol, úgy megy haza, mint a pinty.

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 09:38:06

A "foga fehérjét" nem Gátőr mondta Lokira? Kiigazítást kérek vagy kiokítást :)

Gia Gianea 2015.05.14. 09:45:39

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet,hogy nem volt a levélben,hogy Geri nem beszélhet Bence lehetőségéről,de a gumiszabályok értelmében szerintem az is baj,hogy kiderült.Tehát semmisé fog válni.Kivi vagyok..

ferrymen 2015.05.14. 09:47:24

Lokinak szurkolok. Szerintetek ki mögött lehetne biztos helye a pénteki ceremónián?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 09:53:11

@ferrymen:
Senki mögött, de a legbiztosabb helye Orsi mellett lenne, nem is véletlen, hogy felé puhatolózik. A Cárné és PornósBarbi eleve kiesett, a kényeskedő Laura kb. lilát hányna tőle, és a Cár őt amúgy is Geri mellé szánja, Tinával meg nem játszanak egy csoportban, ha választani kéne, ő inkább Közellenséget tartaná bent. Aki maradt, az Orsi.

Ditti82 2015.05.14. 10:02:25

Hajrá Bence! A mai előzetest nem igazán értettem. Geri kinek és mit pofázott el? És ha igen, Bence miért Lokira rág be?

cinika 2015.05.14. 10:14:09

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): mert jobban szerette volna a csótányt, mert az olyan király :)

kszanaksz 2015.05.14. 10:15:52

Taktikai szempontból kb. mostanra jutottunk el oda, hogy érdemes lenne nézni, de mostanra már annyi szar semmilyen epizódon kellett keresztülverekedni magam, hogy már elég csak pár percben értesülni a valóban fontos eseményekről. Ez kellett volna, hogy legyen a kezdet, nem pedig a vég (csak akkor szegény Berki a megértés hiánya miatt nem tudta volna kommentálni a műsort.)

azmindegykivagyok 2015.05.14. 10:24:30

Mondjuk Gyulus allinclusive hasonlata megérdemelt volna egy mondatot Sixx:)

Bujumburi 2015.05.14. 10:26:08

@azmindegykivagyok: Az mi volt? Csak fél füllel hallgatom már a műsort.

Gia Gianea 2015.05.14. 10:28:12

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Laurát csak azért írtam Loki lehetőségének,mert PBarbi nagyon mondogatta Lokinak,hogy Gyuláék számítanak rájuk.

Bujumburi 2015.05.14. 10:28:53

Nagyon tetszik, ahogy ez a Geri gyerek meri osztani Petit. :D

catlogic 2015.05.14. 10:30:21

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Küldetésnek valóban nem küldetés, csak lehetőség (és annyira nem is nagy, szvsz)
Szerintem Bence tematikája a következő:
Beharangozták, hogy ez a csere lehetőség ki fog derülni a többiek számára is.
Ezért Bence lelkesen mondja mindenkinek, hogy persze és él is vele, Tina mögé áll bla bla... Valójában Orsi mögé áll, ahova jelen állás szerint Loki is fog és reménykedik... (mondta is, hogy ő neki van esélye kiesni, ha Orsi nem ígéri meg hogy őt választja... )
Hogy Orsi kit tartana benn, jó kérdés.
Meg hogy elhiszi-e mindenki Bencének, hogy Tina mögé áll (ezzel ugye TaplóGábort veszélyeztetné még, aki elméletben szövetségese, vagy mi)

Mindenesetre szerintem jelenleg ennek a tervnek a vége, hogy Orsi Lokit választja (Pedig jobban járna Bencével, mert Loki amint lehet teper vissza Pornóshoz), és így Bence kiesik.

Viszont beharangozták, hogy Gerike elb..sza Bence küldetését, utólag nézve ezzel kvázi megmenti a seggét :D (mindezt cárúr parancsára ráadásul, ha ezt Cárúr tudná...)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 10:37:01

@catlogic:
Szerintem óriási lehetőség, hogy visszaállhatna a régi párja mögé, ha akarna. Tina nélkül neki sincs biztos helye.

Bujumburi 2015.05.14. 10:37:56

szarkasztizmus = szarkasztikus + cinizmus?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 10:38:52

@Bujumburi:
Mint később kiderült, megrendezett volt az egész, ez azért elvett egy kicsit a dolog éléből :) .

Ditti82 2015.05.14. 10:40:14

@catlogic: Ha Bence kiesik, gólem lesz az avatarom. :-o

Bujumburi 2015.05.14. 10:40:53

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): tényleg? de kár.. viszont a riportban is mondott hasonlóakat.. nem? :o

Ditti82 2015.05.14. 10:41:08

@Bujumburi: A kiralykisasszonynál sose lehet azt tudni kérem szépen. :-D

Gia Gianea 2015.05.14. 10:41:35

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Kár,hogy nem mutatták az előre megbeszélést..

Bujumburi 2015.05.14. 10:41:57

@Ditti82: én arra tippelek, hogy nem esik ki, mert most nagyon úgy csinálnak, mintha kiesne:
instagram.com/p/2pH2Phurh6/

Ditti82 2015.05.14. 10:42:22

@Bujumburi: Pjotr szerint legalábbis igen. Gerit nem hallottuk nyilatkozni az ügyben.

Gia Gianea 2015.05.14. 10:43:49

Nem kiesik,csak beleesik a bokorba. :-)

catlogic 2015.05.14. 10:47:00

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Jó igaz, az tényleg lehetőség, de igazán nagy nevet kitenni, ezzel se lett esélye, és a többiek is tudni fogják, hogy mehet Tina mögé is, ezekre értettem, hogy annyira nem nagy szám amit kapott.

Ditti82 2015.05.14. 10:47:12

@Bujumburi: Végre, bokorbaborulás! :-D Mondjuk Pacától számítottam a dologra, de Bence is jó lesz. :-D Remélem, látjuk a produkciót. :-)

Bujumburi 2015.05.14. 10:47:27

@Ditti82: de, a tegnapelőtti részben mondta Geri, meg a cápa is azért volt.. :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 10:48:59

@Gia Gianea:
Igen, éppen emiatt én fixnek venném a Cár-Cárné, a Tina-Bence és a PBarbi-Gyula párosokat, de még igazából a Geri-Laurát is, Orsira pedig marad Loki, akit Közellenség nem választhat.
Ebben a leosztásban Gábor esik, bárhova áll, és amúgy is halálosan unni látszik az egészet, némi kiábrándultsággal vegyítve.
Bence persze feladhatná a biztos helyét Gábor benntartásáért Tina mellett, hogy Orsi mellett kockáztasson, de miért tenné? A végjátékban többet ér egy biztos pár, mint egy szövetséges szerintem...

Ditti82 2015.05.14. 10:49:27

@catlogic: Védettség vagy pár-letiltás lett volna jó.

catlogic 2015.05.14. 10:50:25

@Ditti82: Relax, a beharangozó alapján kiderül a turpisság, vagy lebukik valahogy, és akkor ez a terve lehet nem működik majd... (ami lehet jó is)
Én is bánnám, ha kiesne, nem neki drukkolok pedig (nem drukkolok senkinek, a csavarokat várom a játékban) (na jó egy kicsit Botox pofára esését is várom, meg reménykedek, hogy Petit is rántja), de kb. ő az egyetlen igazi ellenpont most, szal szerintem a karaktere kell így a végére.
De Gólemet neeeeee kéééérlek :D

kszanaksz 2015.05.14. 10:51:58

@Bujumburi: El nem tudom képzelni Bencéről, hogy részegen beleesik valami bokorba. (2 másodperc csend, aztán röhögés.)

Ronni 2015.05.14. 10:55:25

kösz , titokban képregényt vártam:) de ez is király.Mennyi jó kis adás maradt ebben a műsorban, ha az elejétől felfogja a játékos had hogy NEM NYARALNI MENTEK.Péteren kívül nem akart taktikázni a többi zombi.

Laura Ingalls 2015.05.14. 10:56:22

Róka Gyuszi :D
A párja Miss Szarkasztizmus... O.o LOL

kszanaksz 2015.05.14. 10:59:35

@Ronni: Én is pont erre gondoltam, voltak totálisan felesleges hetek, azokat egy az egyben ki lehetett volna hagyni és hogy legyen valami magyarázat az azon a héten kiesőre Berki bemondta volna, hogy kiment randira és elvitte egy bazi nagy hullám, sajnos nincs meg videón.
Illetve úgy tűnik a vége tudatában sokkal aktívabbak a játékosok a lényegi részt illetően, ezt be lehetett volna mondani nekik egyszer vagy kétszer, hogy na még 2 hét és vége, 2 hét után meg, még ráhúzunk egy kicsit, bocs, itt bármi megtörténhet.

Gia Gianea 2015.05.14. 11:00:35

@Laura Ingalls: Gyula csak annyiban hasonlít egy rókára,hogy annak is van egy bunkerja. :-)

kszanaksz 2015.05.14. 11:02:55

@Gia Gianea: Gyula olyan ravasz, mint egy vízforraló, de nem is ezért szimpatikus (ha az).

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 11:03:41

@kszanaksz: @Ronni:
Eleve nem kellett volna 5x14 részre húzni, meg kellett volna maradni a 4x12-nél, és akkor ez a társaság sokkal jobban működött volna, mert amúgy a karakterek jók. Én például a 2. évadot jobban untam összességében, mint ezt.

Sanda.Ipse 2015.05.14. 11:12:30

Eddig Botoxot bírtam a legkevésbé a lányok közül, de biztos helyét megingatni látszik Laura. Nem igaz, hogy ilyen sötét lények is léteznek a földön!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 11:40:41

azt nem értem,hogy teljesen nyílt dolog,hogy Orsi és Loki között van valamiféle kémia izé.
ezek után Bence hogyan gondolhatja komolyan, hogy megbízhat benne?
ahogy látom, a csaj nagyjából a szex vonalán látja biztosítottnak a helyét és az útját.
nem mondom,hogy rosszul gondolja, hiszen hetek óta bezárt pasikról van szó, akik ki vannak éhezve, úgyhogy a bréjükkel jól megfoghatók.
ugyanakkor a csaj maga nem túl bonyolult személyiség. eszesnek nem mondható, így viszont használja a vasalt muffot és az ösztöneit.
nagyjából az van,hogy mindegyik fiúnál úgy hízeleg be, ahogy annál a leginkább imponálhat. női megérzések alapján játszik és eddig működik.
Bencénél az egyenesség látszatával. Lokinál a könnyűvérűséggel. Petinél az irányíthatóság képzetével.
utóbbinál már belátta,hogy Mariannal nem fogja felvenni a versenyt, tehát róla letett.
Marad Bence és Loki.
a kérdés,hogy melyikükben lát lehetőséget a fináléra.
gyanúm szerint ha mindkét fiú mögé áll, akkor Lokit választja majd, mert Bence szívből játszik és pont ez lesz a veszte, Loki meg sunyig.ci.
engem csak az érdekel, ki fog előbb állni: Bence, vagy Loki. Ha marad Bence "előnye" és nem bukja be, akkor a helyszínen még tud rögtönözni, ha úgy alakul. (mondjuk oda áll, ahová Gábor is állt. jó eséllyel Gábort bármelyik csaj kirakná)
Ha viszont bukik az előny, és mondjuk Ő áll hamarabb, teszem azt Orsihoz és utána Loki szintén a csajhoz, akkor majdnem száz,hogy Bence búcsúzik.
Orsi kiszámíthatatlan és hatalmas keverőgép. Perpill veszélyesebb, mint Mariann, mert láthatóan az érvényesülésért bármire képes, még arra is,hogy akár több fiúval is összebújjon egyszerre. ezt Mariann nem reckírozná meg érzésem szerint.
Veszélyes játék ez. Csúnyán pofára eshet, de nagyot is kaszálhat.
Egy szó mint száz, Bence helyében én semmiképp sem állnék Orsihoz.

kszanaksz 2015.05.14. 11:44:56

@Sanda.Ipse: Ne ülj fel a mutatott képnek, az Éden Éjjelben többször is mutattak részleteket, ahol Laura magáról beszél, antropológus és kizárólag a kosztarikai afrikai eredetű lakosság és a spanyol gyarmatosító leszármazottai közötti társadalmi feszültségek egyedi feloldásait tanulmányozni jött, ezért vállalta a játékot, többször is lehetett látni, ahogy kiszökdös a hotelből és régi törzsi emlékek után kutat.

Bujumburi 2015.05.14. 11:53:23

@kszanaksz: :D :D :D mostmárértem.. :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 11:56:30

@Sanda.Ipse:
Naomi és Nóri beszélgetése a sellőkről megvolt :) ? Ezek szerint nem hinném :P .

fosch9 (törölt) 2015.05.14. 12:01:40

bencike holnap mehet a reptérre eltévedni

Stipistopi 2015.05.14. 12:06:48

Itt van ez a kopasz testépítőből lett klubelnökből lett tévéműsorvezető --- ez kész!!!!

És most elkezdem olvasni...

Stipistopi 2015.05.14. 12:10:51

tánceválá répka c mákom
á petruská c pámidorom
á rezinká ugyinvjálász
kák petruská tánceválász

csókoltatlak sixx!

Stipistopi 2015.05.14. 12:11:22

mondjuk, menne cirill betűkkel is...

Stipistopi 2015.05.14. 12:13:23

Geri az égig rúgja a szaros bilit :DDDDDD

Stipistopi 2015.05.14. 12:17:21

Gyula: Loúra (így mondta a ceremónia után a privátszobában)

kszanaksz 2015.05.14. 12:23:28

@fosch9: jobb lenne, ha Gábor menne.

mézescsók 2015.05.14. 12:35:14

Ha Geri elpofázta valakinek a dolgot (ha egyáltalán megtette), akkor miért büntetnék miatta Bencét, aki egyrészt annak adta tovább, akinek továbbadhatta, másrészt hangsúlyozta, hogy titok. Lehetett valami szó az időhatárról, amíg kussolni kell, mert volt valami olyasmi,hogy még 12 órájuk van. A szerkik tudhatják, hogy megtörtént-e és kinek a részéről valami fecsegés (a pasik pont annyira szeretnek fontoskodni és pletyizni, mint a nők - egek, hogy ilyen helyen, ilyen tét mellett valaki ne tudja befogni a száját, számomra érthetetlen). Amikor Gábor árulta el Petiéknek a küldetését, majd letagadta, simán bejátszották a szingliszobában történteket.

Ez az egész éjszakai cselszövés olyan kiscserkészes olcsó kis műsorelem volt, kb. egy szinten a Vv-beli zászlólopásos akcióval. Nevetséges. Símán szőhették volna a cselt mondjuk a medencében áztatva magukat vagy edzés közben, bármikor.

Bence túltematikázásának (Orsi) csak akkor van értelme, ha valamelyik nagyvadat akarja kiejteni - Lokira tippelek -, de nagyon kétesélyes dologba kezdett. Tina mellett biztonságban lehetett volna, nem tudom, hogy ennél többet ér-e, hogy Gábor bent maradjon szövetséges gyanánt. Azt már nem is említve, hogy egyszer-kétszer még nyilván megkeverik őket a végjáték előtt.
Ezek többet költözködnek, mint a gólyák és a darvak együttvéve.
Orsiról nekünk is lejött, hogy rafkós nő, pedig keveset látunk belőle. Hogy Lokival valamivel több van köztük, az a pandorán akkor is kiderülhetett volna, ha eddig netán nem vette volna észre. Ezek után abban bízni, hogy őt választja, ha ő is mögé áll....hát, enyhén szólva ostobaság.

mézescsók 2015.05.14. 12:37:47

@kszanaksz: Én annak örülnék legjobban, ha Peti menne, de esélytelen.
Ha így megy tovább, még elkezdek Gábornak drukkolni.

Stipistopi 2015.05.14. 12:38:10

Bence: a fináléban lerakom a vadászpuskát. (???)
Laura: majd én elhajolok a lövések elől. --- WTF -- ez az csaj IDIÓTA

Marinna kérdi: mit keres még Tina a játékban? -- még Ő (!!!!) kérdi????

ééés... nem tudom, hova kevertem el a papírt (igen, papírral ülök a tévé előtt), DE
Tina olyat mondott kb. hogy 'én nem láttam még eddig kaméleont', de biztos rám illik ez a poló

javítsatok már ki, hogy mit mondott

Stipistopi 2015.05.14. 12:40:35

Marinna= Marianna, baszki csukloK

Gia Gianea 2015.05.14. 12:40:55

@A Manci: Ne felejtsük el,hogy Orsi az új gyerek mellbimbijét is csavargatta (az ÉÉ-ben mutatták),tehát oda is játszik kicsit..

Stipistopi 2015.05.14. 12:43:15

@Gia Gianea: Tudjuk, Orsi sokfelé játszik...be kell biztosítania magát

kszanaksz 2015.05.14. 12:48:46

@mézescsók: én úgy érzem Gábor ideje lejáróban van, ha lehet ilyen hülyén fogalmazni. Ha lenne ilyen pontozási rendszer, hogy mindenki annyi pontot kapna, amennyire a társainak fontos, akár személyes, akár taktikai okokból, szerintem Gábornak lenne most a legkevesebb pontja.

É2I 2015.05.14. 12:50:27

Na ezen a pornósbarbi puszilkodáson jót röhögtem. Ekkorát ritkán ég egy nő. De még volt rá egy agyhalott, aki bedugta a nyelvét :D
Nem tudom, hogy azóta hányszor mosott fogat, de gondolom amikor megtudta ki is ez a ribi, gyorsan vett vagy egy tucat amodent tubust :)

Gia Gianea 2015.05.14. 12:50:51

@kszanaksz: Mínusz pontjai lennének. .-)

Gia Gianea 2015.05.14. 12:52:04

@É2I: Vicces volt,de Bence csak megpuszilta.Nem kell fogat súrolnia.

kszanaksz 2015.05.14. 12:55:29

Mindannyiunk szájában voltak már mindenféle dolgok! Vagy mondhatnánk úgy is, hogy te is más vagy, te sem vagy más. :-)

É2I 2015.05.14. 12:55:57

@Gia Gianea: Ok. De ez az a típus, akit bottal se. Nem mintha a többitől nem kapnék élőben agyf.szt.... (És több, mint valószínű, hogy mindegyik szájában járt már a nyeles kalmopirin :)

É2I 2015.05.14. 12:59:03

@kszanaksz: A mindenféle dolgokból én azt amit őkelme előszeretettel kényeztetett -bizton mondom egész életemre-, ki hagytam és ki is fogom :) És valóban nem vagyunk egy formák, és ez így is van jól :D

Stipistopi 2015.05.14. 13:03:51

@mézescsók: én úgy érzem Gábor ideje lejáróban van --- az elejétől fogva úgy volt, nem hiszem el, hogy még valaki csak MOST lepődik meg rajta

Stipistopi 2015.05.14. 13:05:41

@É2I: te egy ritka csökött agyú ember vagy! Gondolkozz!

kszanaksz 2015.05.14. 13:06:23

@Stipistopi: Nem meglepődés volt, és egyáltalán nem gondolom, hogy az elejétől fogva úgy volt, fiúk is keresték benne a szövetségest, meg egy pár csajnak is bejött valamiért, mostanra ez szerintem teljesen elmúlt, csak ennyi.

Stipistopi 2015.05.14. 13:07:47

@É2I: OTT voltál? Láttad? Utálom és megvetem az ilyen embereket!

kszanaksz 2015.05.14. 13:11:09

@Stipistopi: Ellenszenvet érezni szabad, de a megfogalmazással óvatosan, még egy ilyen és ki kell, hogy tiltsalak.

Stipistopi 2015.05.14. 13:11:34

kszanaksz 2015.05.14. 13:06:23
@Stipistopi: Nem meglepődés volt, és egyáltalán nem gondolom, hogy az elejétől fogva úgy volt, fiúk is keresték benne a szövetségest, meg egy pár csajnak is bejött valamiért, mostanra ez szerintem teljesen elmúlt, csak ennyi. --- NEM, nem csak ennyi! Gábort SOHA nem tartották szövetségesnek (még a szó is nevetséges). Ő (volt/van/lesz ) amíg bent van/lesz a bazári majom. Kár, hogy nem látod!

mézescsók 2015.05.14. 13:12:42

@Bujumburi: A tegnapira: a Tinás és Nóris véleményeddel egyetértek.
@kszanaksz: Szerintem Gábornak sosem volt itt az ideje azonkívül, hogy betette a lábát a hotel ajtaján, mert ugyanazzal a lendülettel el is tolt mindent. Kezdve attól, hogy Botoxék előtt nem tudta tartani a száját, bár azt csak megszívta, attól még játszhatott volna jobban is, de végig a Nóris vonalon idióta volt.
Nem azért írtam, hogy majd még a végén neki drukkolok, mert szimpatikus a pasas, hanem mert közutálatnak örvend. Nekik is kell, hogy szeresse valaki...Azonkívül ilyen hülyén működök: ha valakit ennyire utálnak és mellőznek, kicsit mindig megsajnálom. Attól függetlenül, hogy a közellenség státuszért nyilván tett is ezt-azt.

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 13:13:09

Origon azt nyilatkozta Adri, hogy együtt vannak a mai napig Patrikkal.
Hm. Akkor most Gátőr ment a levesbe itthon is?

Tegnap az ÉÉ-ben egyértelmű volt, hogy nincsenek együtt és Adri Gátőrrel van. Még breki is szivatta folyamatosan.

Nademindegy is, jól alszom, kb leszarom mi van Adrival

Stipistopi 2015.05.14. 13:13:34

kszanaksz 2015.05.14. 13:11:09
@Stipistopi: Ellenszenvet érezni szabad, de a megfogalmazással óvatosan, még egy ilyen és ki kell, hogy tiltsalak.

KI vagy te? Véleményt mindenki mondhat!

kszanaksz 2015.05.14. 13:14:32

@Stipistopi: Senki vagyok, csak beblöfföltem. :-)

Jude 2015.05.14. 13:14:43

@É2I: Nem neki volt égő, hanem a srácnak, hogy nem figyelt rá. Bence pedig szimplán jó fej volt, hogy végül ő adott neki egy puszit.

Jude 2015.05.14. 13:15:51

@É2I: Gondolod, hogy a te nőismerőseid szájában nem? :-)

Stipistopi 2015.05.14. 13:16:12

mézescsók 2015.05.14. 13:12:42
@kszanaksz: Szerintem Gábornak sosem volt itt az ideje azonkívül, hogy betette a lábát a hotel ajtaján, mert ugyanazzal a lendülettel el is tolt mindent.

Igen, erről beszélek én is. KNASZAKSZ??? NE válaszolj!

Stipistopi 2015.05.14. 13:17:37

Istenem, ide is járnak **********, sajnos!

Jude 2015.05.14. 13:19:29

@AkkorlegyenPtr: Adri Gáborral? Nocsak. Ugyanazt a műsort néztük?

mézescsók 2015.05.14. 13:21:13

@Stipistopi: Nem én írtam, hogy Gábor ideje lejáróban van, hanem @kszanaksz: És szerintem ő sem lepődött meg rajta, annál rutinosabb kommer, azt már nem is említve, hogy mindennap itt van, tehát követi az eseményeket, de ezt majd nyilván szépen kifejti neked.
Előttem nem volt tegnap este papír, de úgy emlékszem, Tina először sértőnek találta a kaméleont, aztán azért nem, mert úgy értelmezte, hogy alkalmazkodik a környezetéhez. Ami róla végülis elmondható: nem irányító, kavaró típus, nem akar mindenáron az események kellős közepében lenni. Ha a hegy megkerülhető, akkor inkább megkerüli, nem mássza meg.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.14. 13:21:45

Más.
Orsinak mennyivel jobb a feneke, mint a feje!

Stipistopi 2015.05.14. 13:22:04

Egyébként az is furcsa, hogy Orsi bejelenti, hogy Lokinak hagymaszaga van, DE azért smárol vele. Tudom, tudom, vágás/snitt/and action... Orsi bícccccs (ezt tudjuk TEMATIKAILAG)

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 13:22:11

@Jude: Bizony. Itthon együtt van Adri Gátőrrel. Ki is tett képet magukról. Nem a játékban, hanem live :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 13:24:04

@Gia Gianea: ribancfaktor bejátszik.
PB-t sokan meglátják a múltja miatt, de őszintén szólva az életben is tapasztalom,hogy olykor nagyobb k.vák vannak a "civil" csajok között, mint azok között, akik pénzért, hivatalból...

Stipistopi 2015.05.14. 13:25:57

mézescsók 2015.05.14. 13:21:13
@Stipistopi: Nem én írtam, hogy Gábor ideje lejáróban van --- te Peti vagy? Ugyanúgy hazudsz:

kszanaksz 2015.05.14. 12:48:46
@mézescsók: én úgy érzem Gábor ideje lejáróban van

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 13:27:25

Peti előadása sem volt világos a pandora után. Hogy ő már hogy várta,hogy kiossza a többieket és az arcukba mondja az igazságot.
hát most őszintén szólva vagy megvágták azt a részt végül, vagy Peti erősen felnagyított egy óvodás szintű eszmefuttatást arról,hogy a dömper az övé és kész.

Stipistopi 2015.05.14. 13:27:30

ááá, nekem erre nincs időm... kösz sixx, jó volt a hogyvolt

Stipistopi 2015.05.14. 13:28:29

@A Manci: dömper az övé lesz :DDDD

de NEM lesz az övé ,-)

Stipistopi 2015.05.14. 13:29:21

mézescsók... felírtalak.....

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 13:35:12

@Jude: adri instagramján van/volt fent. nem tudom hol van a link... jó 2-3 hete volt

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 13:36:33

@A Manci: Megvágták, mert amikor beszélgettek Lokival, olyan dolgokat mondtak, amit mi nem láttunk... pl Régi játékost küldök haza.. igen csak néztek.. mennyire régit?.. hát mi ez, nagyon régit!

és ezt pl nem adta le a csudálatos tévékettő

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 13:38:43

@Sixx: Én bírom a szarkasztizmusodat:DDDD

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 13:42:49

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): A többiek arra számítanak, hogy Bence sem állhat a saját párja mögé. Ha Bence él ezzel az új lehetőséggel, akkor ez meglepi a többieknek.

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 13:45:15

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ez ok, de azt mondta a tévé, hogy a többiek is tudomást szereznek erről az opcióról. Ebben az esetben pedig mi értelme ennek?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 13:45:37

@AkkorlegyenPtr: teljesen érthetetlen,hogy miért. az ilyen részeket műsorgyilkolás kivágni.

CsÁgiiii 2015.05.14. 13:57:15

csomó minden nincs az adásban, tegnap Adri kinyögött pár érdekes dolgot éjszaka, pl:
Loki miket művelt a "micsodájával" és az ő (Adri) fülbevalójával, állítólag leköpte őt, Berki alig tudta leállítani, a kamera is Berkit mutatta, el lett "kussoltatva" a lány.

Bujumburi 2015.05.14. 14:01:53

Az megvan, hogy Loki Adrit is leköpte?
tv2.hu/eden_hotel/18/176340_eden_ejjel_-_58._adas_2._resz.html

Mennyi mindent nem láthattunk... kemény.

Bujumburi 2015.05.14. 14:04:17

@CsÁgiiii: ja, ezek miatt is az az érzésem, hogy mégiscsak élő, vagy ilyesmi... elég feltűnően fojtották Adriba a szót.

Mucsai2010 2015.05.14. 14:07:05

@A Manci: Peti egy nagyra nőtt óvodás. A legirritálóbb típusok egyike, meg van róla győződve, hogy ő mekkora zseni, holott buta mint a föld.

CsÁgiiii 2015.05.14. 14:08:47

@Bujumburi:
igen, lehet benne valami, mármint, hogy élő az adás
Loki cikis. Legalábbis szerintem.

Mucsai2010 2015.05.14. 14:11:47

@CsÁgiiii: Nekem meggyőződésem, hogy Lokika undorító produkcióiból mi csak a töredékét láttuk.

CsÁgiiii 2015.05.14. 14:14:35

@Mucsai2010:
Igen, így van, de miért? Mi úgysem tudunk szavazni se ellene, se mellett. Ha másért nem, talán azért, hogy a 105-ös buszon Ő ne legyen leköpködve az utastársak által.??!!
visszataszító egy ember

Mucsai2010 2015.05.14. 14:19:04

@CsÁgiiii: A válasz nagyon egyszerű, ez a műsor a TV2-nek egy remek "celebgyártó", nyilván az itt látott arcok a későbbiekben a TV2 szekerét fogják tolni, és ebből a szempontból azért lényeges, hogy ne legyen teljesen vállalhatatlan a figura.

É2I 2015.05.14. 14:20:54

@Stipistopi: Nos nem jártam ott, ellenben láttam a művésznő filmjéből egy részletet. Néhány képkocka elég volt, hogy véleményt alkossak. ami természetesen az enyém és nem kötelező senkire sem nézve.
Másrészről a személyeskedést hagyd el, mert egy részről úgysem érdekel, másról pedig, ha ilyenen felkapod a vizet igen hamar agyvérzésed lesz. ;)
Ja és pont te mondod, hogy véleményt mindenki modhat....NC

@Jude: Persze, hogy nem, csak nem vadidegenekét. Az hogy a barátjáét igen, lelke rajta. De pénzért bárkiét és egyszerre többet is. Nos nem tartom a kettőt összemérhetőnek.
Valóban vaskalaposnak tűnhetek, de mondjuk azt más az értékrendünk :)

Én a srác arcáról némi undort olvastam le. Én sem puszilóznék olyannal akit utálok. Még ha ez a ÉH a "taktikáról" is kellene, hogy szóljon. Az meg, hogy a másik lecsapott akár lehet jófejség is, azt nem vitatom. Csak arra utaltam: nem vagyok benne biztos, hogy tudta mit vesz a szájára ;)

CsÁgiiii 2015.05.14. 14:25:34

@Mucsai2010:
hát ez gáz, nála jobbat ne találjanak!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 14:44:36

@É2I: személy szerint sokkal gázabbnak érzem, hogy Orsi egyik este Gáborral csőröz, a másikon meg Lokival.
és a két pasas ott élt egymás légterében, kerülgetik egymást és nyíltan ki is derülta dolog.
nem áll szándékomban felmenteni Barbarát, de ha már erkölcsrendészet, akkor..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 14:50:20

@Mucsai2010: vakok között félszeműnek mondanám inkább.
annál a társaságnál mindenképpen intelligensebb, de nyilván egy másik galeriben már más lenne a dolgok kicsengése. egy magasabb ikújú társulatban már nem tudna villantani ekkorát.

értelmesen fejezi ki magát, látszik,hogy valamennyire olvasott és tanult, de semmi extra.

a papikázását idegméregként lehetne használni, és úgy egyébként általánosságban pusztán az atyáskodó viselkedése alapján azt gondolnám,hogy meleg, de ez csak prekoncepció csupán.

É2I 2015.05.14. 14:56:03

@A Manci: Dehogy vagyok erkölcs rendész, a saját gondolataimat fogalmaztam meg. És ha ez másnak nem tetszik, elfogadom. Az az ő véleménye.
Azt hogy ki kivel csőrözik meg pontosan nem tudom, mivel csak a hogyvoltot olvasom. Ami abban leíratik azt tudom, illetve sokszor azt sem egyértelműen a becenevek, gúnynevek, valódi nevek kavalkádjában néha elveszek :)
De sixx írásait bírom, így sokszor nem is a történések a fontosak. Inkább az a humoros vagy éppen kutyázó leírás ami ezeket a posztokat jellemzi, ennyi :)

Mucsai2010 2015.05.14. 14:58:14

@A Manci: Jaja, vakok között félszemű, igen. Nyilván egy Laurához képest lángész, szó se róla.

A papikázással engem is vallatni lehetne már.

mézescsók 2015.05.14. 15:05:41

@Stipistopi: Tanulj meg kommenteket olvasni, legalább a sajátodat.
Ha én Peti vagyok, te Conchobar és még én jártam jobban.
És nagyon megijedtem.

mézescsók 2015.05.14. 15:11:21

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: A tegnapi hsz-dre: nekem tetszene a csatorna pincéjében kenyéren-vizen tartás, mint opció, de sokkal egyszerűbb dologra gondoltam az esetleges infók megjegyzés alatt. Nyilván nem a repülőtérről lökik be a hotel kapuján, vagy egyenesen bepottyantják már a levegőből (időeltolódás, stb.), elvileg tehát hallhatott ezt-azt.

Doomgod 2015.05.14. 15:29:10

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Gábor legtöbbször úgy áll ott, mint kezdő buzi a gőzfürdőben (Hofi)

Bujumburi 2015.05.14. 15:29:33

@A Manci: +1

PB múltja olyan amilyen, de a hotelbéli viselkedése nem cikibb, mint az átlag, sőt.
A papikázásban a legszörnyűbb, hogy Loki is átvette, borzalmas és modoros, ahogy az egész Éden Péter karakter.

ipari ivógéptanács 2015.05.14. 15:37:09

jó hogy vége lesz ennek a szarnak, mert sajnos nézem és kéne az idő másra :)

Mucsai2010 2015.05.14. 15:39:37

@Bujumburi: Ha nem tudnám, és tippelni kellene a bent lévő, meg már kiesebb bulák közül, hogy ki a pornós, Barbara lenne az utolsók között, akire tippelnék.

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 16:01:09

@Mucsai2010: és milyen meglepetésben lenne részed.. oh, ilyet lehet? :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 16:22:41

@É2I: nekem nem kell magyarázkodni ám.:)

@Bujumburi: a kaméleon igazándiból pont,hogy Loki benn. hiszen mást sem csinál, csak a szebbik arcát tartja oda Petinek, miközben nyilvánvalóan rühelli már (egy ideje).
a disznókra nézve ser...izé..sértés,hogy ő kapta azt a pólót, mivel kutatások szerint a malac egy intelligens állat.

Botox és Pjotr a macskacápa.
ez most ugrott be és rém szar, viszont én jól elröhögök rajta magamban és az a lényeg :)
a rókát adtam volna Lokinak, mert pont olyan sunyiképű, és alattomos mint a róka.
a nyuszi meg pont a tepsinek való, mert alamuszi..
botox inkább vipera, mert lesből támad. (lsd, Adri folyamatos alázása a pandorákon és egyszer nem volt benne annyi gerinc,hogy felvállalja)
Tina a macska, mert bár kifelé egy dorombolós ártalmatlan valaki, de van öntudata, és ösztönösen jól ráérez emberekre, dolgokra, csak vezetői kvalitásai nincsenek hozzá.

a kutya viszont Bencének telitalálat volt.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 16:34:04

@AkkorlegyenPtr: én úgy értelmeztem a 48 órát, hogy pont a párválasztóskor derül ki. Persze, nem biztos:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 16:43:54

@Mucsai2010: Ezeknek a csatornáknak ugyan mi vállalhatatlan. Stohl Buci most fog a mennybe menni a reteknél, Presszer Pici őt választotta főszerepre. Itt semmi sem számít abból, hogy te milyen ember vagy. Csak nézd meg ezt a zOgrét. Atyám.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 16:48:44

@A Manci: Az azért jellemző volt, hogy Tinának fogalma sem volt arról, hogy mi a kaméleon, és arról sem, hogy ezt nem dicséretnek szánták.

Bujumburi 2015.05.14. 16:54:46

@A Manci: Igen, ez a felosztás sem rossz, amiket te írtál, de azért nehéz lehetett ezeket elosztania, annyira megbántani sem akart ugye senkit. :) Loki tényleg róka, de a cápa nekem tetszett Petire. :) a vipera meg tényleg Botoxoid. :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 16:57:12

@mézescsók: Naaaa, azé Conchi - valljuk be - egy minőség:D:D:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.14. 16:58:45

@Bujumburi: meg nem is ismeri őket olyan régen, szóval nagy vonalakban még jól el is találta.

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mondjuk úgy, ő is inkább ösztönös, semmint tudatos...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.14. 17:06:10

@A Manci: Tudatos ő...csak hát, hogy mi van abban a tudatban, az már más kérdés.:)

Sanda.Ipse 2015.05.14. 18:30:46

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Akkor még nem néztem, mikor a Naomi nevű benn volt. A válaszodból az derül ki, hogy sokat (vagy nem sokat?) vesztettem:)

Pék Sütemény 2015.05.14. 18:41:08

Felköltözött hozzám a gyerekem (24), bámul esténként, anyám, mondd, te mi a szart nézel??? És igen, ja, kurvára igaza van! :)

Pék Sütemény 2015.05.14. 18:44:40

Amúgy meg vérciki, hogy pornósBarbi fényévekkel jobb arc pl. Lauránál. Még a végén drukkolok neki. És milyen meglepi lenne, ha megnyerné, mi? :) Egyébként azon is elgondolkodtam, vajon van egy központi agyhalottlerakat, ahonnan adandó alkalommal ezeket a lényeket elő lehet huzigálni? Más ötletem nincs, az utcáról ilyet nem lehet.

Sanda.Ipse 2015.05.14. 18:56:36

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Anyám borogass! Ezeket iq-nuku alapon válogatták össze?
Köszi a linket. Egy élmény volt!:)))))

Gia Gianea 2015.05.14. 19:16:33

@Pék Sütemény: Nyugtasd meg a gyereket,hogy most már nem sokára vége.Meg azt is mond meg neki,hogy ha már elkezdted nem akarod abbahagyni. :-) )

Zsoofka 2015.05.14. 19:37:03

Tom, hogy sixx nem szereti, így nem linkelem ide, de az origon van egy cikk, ami szerint Adri és Patrik együtt van a zéletben. Szerintem ez nettó baromság, mármint az instás linkek és Paca múltkori ÉÉ szereplése alapján... Ráadásul a cikk is azt sugallja, hogy Adri most jött haza... Annyira gáz már, hogy ezzel hakniznak. Vagy?

Kosztarika 2015.05.14. 20:55:43

@CsÁgiiii: @Bujumburi:
Patrik is elkezdett valamit mondani Lokiról, ami megbotránkoztatta őt, pedig Paca sem az a szolid fajta, Durva dolgokat művelhet Loki.

Zsoofka 2015.05.14. 21:02:10

@ÉH3sZ: Tom=tudom... Tudod: szleng :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:05:21

@mokamini: Pontosabban: Hogy hívnak kisfiam? Tom!
Milyen Tom? Nemtom! :)

Zsoofka 2015.05.14. 21:08:41

@ÉH3sZ: A face-n volt néhány napja egy kép, néhány szóval, hogy ilyen lesz egy szépirodalmi mű 2050-ben, épp ezt keresem, de nem találom, pedig napokig folyton feldobta az idővonal... :)

beacska 2015.05.14. 21:11:15

nem értem bence mit taktikázik...nem megy ez neki vmi jól...

Zsoofka 2015.05.14. 21:13:37

@beacska: Miért nem marad Tinával a végjátékra? Akar még egy skalpot Orsi személyében?

Ditti82 2015.05.14. 21:15:03

Szép estét! Hajrá Bence!

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:16:31

@mokamini: Időutazó vagy?:)

Szerintem is maradhatna Tinával.

Szoba kilátással 2015.05.14. 21:21:36

@Pék Sütemény: dehogynem a magyarság ősi erénye a segghulye felhozatal, mint többség

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:22:22

@Ditti82: Ma ráfér a biztatásod

Szoba kilátással 2015.05.14. 21:22:53

Na az lenne jo ha papika benézné es azt hinne Bence hibázott, hogy elmondta gebének

Mók_Ica 2015.05.14. 21:23:08

szííííp jó estét komment társak :))) lássuk azt a hatalmas veszekedést itten ni.....

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:23:15

@Szoba kilátással: A hülyék megszállták az univerzumot. Mindenütt vannak!:)

2015.05.14. 21:24:02

@Kosztarika: azt nem ertem, h ha ez tenyleg igy van, miert nem adjak le? nem tok mindegy lenne, hisz ugysem a kozonseg szavaz??

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:24:16

@Szoba kilátással: Esélyes

@Mók_Ica: Biztos valami Gólem féle csavar megint

Mók_Ica 2015.05.14. 21:25:45

@ÉH3sZ: gólem meg a csavar??? hihiihihiihihihihihi

@Szent Borzadály: csókpusziszia :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:28:34

@Szent Borzadály: Nem a közönség? Akkor kinek küldöm már egy hónapja az emelt díjas sms-eket??

Mók_Ica 2015.05.14. 21:30:18

benőke vajon honnan tuTTa, hogy az asztalra kell tennie a küldetés levelét, kibontva??? :o

Mók_Ica 2015.05.14. 21:31:27

@ÉH3sZ: esetleg pornósbarbinak??? vagy beusnak és ő ebből vette a bundát :)))))

Mók_Ica 2015.05.14. 21:33:28

csak nekem tűnik előre megírt és erőltetett párbeszédnek tina és pornósbarbi beszélgetése? :o

Zsoofka 2015.05.14. 21:33:56

Ezek a spontán beszélgetések ott a vízesés mellett.... tiszta barátokközt :) Vagy lehet, hogy már el is kapcsoltam oda.... :)

Zsoofka 2015.05.14. 21:34:34

@Mók_Ica: :))))))))))))))))))))))))))))))

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:35:08

Bence miért tagadta le Gerit?

@Mók_Ica: Utána nézek!:))

Mók_Ica 2015.05.14. 21:36:51

@mokamini: hát nem oszkár díjas színészek :)))) pont azt néztem, hogy egy az ekg-nk :)))

@ÉH3sZ: mindenképp.... lehet, hogy annyi sms-t küldtél, hogy még a maseratit is te finanszíroztad :)))))

Ditti82 2015.05.14. 21:37:11

@ÉH3sZ: A döntést nem beszélte meg vele.

mgrc 2015.05.14. 21:37:32

pornósbarbi egyik snittben talpig kisminkelve következő snitt meg smink nélkül vizes hajjal LOL

Zsoofka 2015.05.14. 21:38:01

Ez a Bence küldetés miért olyan hú meg ha???? Tina. Oké . De ez azért nem egy védettség?!

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:38:19

@mokamini: Azt hiszem meg kell ezzel várnom sixx hogyvoltját, mert kicsit belekavarodtam ebbe a Bencés-Geris cuccba

mgrc 2015.05.14. 21:40:08

@ÉH3sZ: nem olyan vészes, megbeszélték, tematikáztak egyet, mintha nem beszélték volna meg, a cár meg levágja, ráadásul ahogy nézem az előzetest még be is oltja gerit pfff

2015.05.14. 21:40:18

@Mók_Ica: hello bebibaba :*
@ÉH3sZ: berkinek talan? :)))) vastagitod a bukszajat, maskor ne nyomkodjal ossze-vissza. :)))

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 21:40:43

Ez mitől küldetés? Meghozhatott egy döntést.

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:42:18

@Mók_Ica: Még jó h céges telefonról mentek:)

@Ditti82: Nekem úgy tűnt azt mondja, h egyáltalán nem beszélt vele erről Gólem bejelentése előtt. De én bevallottan elvesztettem a fonalat:)

Zsoofka 2015.05.14. 21:42:44

@dog chapman, bounty hunter: Ezeknél azért ez jár némi kihívással... :)

Mók_Ica 2015.05.14. 21:44:00

@ÉH3sZ: béna egy cég lehet, hogy nincs letiltva az emelt díjas sms :PPPPP

Zsoofka 2015.05.14. 21:44:01

@ÉH3sZ: De beszéltek, az tuti. Csak szerintem tattikából letagadták... :)

2015.05.14. 21:45:28

@mokamini: talan max csak annyiban, h jo esellyel szamithat tinara, h bent fogja tartani. tippem szerint.

(es tovabbra is peti kieseset vizionalom)

Zsoofka 2015.05.14. 21:46:45

@Szent Borzadály: Őt most Marcsa benntarthatja, nem?

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:46:50

@mgrc: De ennek milyen következménye lesz arra, h Bence és talán Loki Orsi mögé akar állni?

@dog chapman, bounty hunter: Itt az is küldetés, ha éjjel egy kilincsre kell akasztani egy szalagot:)

@Szent Borzadály: Biztos, hogy nő volt:)

Ditti82 2015.05.14. 21:48:23

@mokamini: Gyakorlatilag igen. Ha Bence Tina mögé áll, akkor hülye lenne más is odaállni.

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 21:48:55

Segítsen valaki! :) Bencének az volt a "küldetése", hogy cserélhet Gerivel. Ebbe Gerinek is bele kellett egyeznie, vagy egyedül dönthetett? Ha egyedül dönthetett, miért kellett Gerivel megbeszélnie? Ha pedig kellett Geri beleegyezése, akkor mi benne a pláne? Miért egyezett volna bele Geri abba, hogy neki jó helyett kicsit szarabb lesz? Nekem nem egyértelmû, hogy mi volt a "feladat"...

2015.05.14. 21:48:56

@mézescsók: te meg alljal be nyugodtan a pancelom moge, nem mintha vedelemre szorulnal ;)

ÉH3sZ 2015.05.14. 21:49:22

@Mók_Ica: Letiltassam?:)

@mokamini: Tom, h beszélték, csak Gólem előtt mintha ezt is tagadta volna. De nem erőlködök, én nézhettem el.

@Szent Borzadály: Mikor? Holnap?

2015.05.14. 21:50:49

@mokamini: ezert marad csak lazalmos vizio, sajnos :/

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 21:51:16

Ja, és miért kellett letagadnia Bencének, hogy beszéltek? Azt lehetett, nem?

Mók_Ica 2015.05.14. 21:51:40

@ÉH3sZ: most már mindegy..... breki meggazdagodott, beusnak lett egy bundája és egy maseratija.....:)))))

Mók_Ica 2015.05.14. 21:53:10

@Szent Borzadály: ne aggódj, nem fog nyerni.... :)))) nem lesz elég támogatója :)))

laura tudja, hogy hogy kell ezt a játékot játszani??? miért is aggódik??? nem fog kiesni......

Zsoofka 2015.05.14. 21:53:29

ÉH3sZ cége meg tönkrement a sok telefonszámlától...

Zsoofka 2015.05.14. 21:53:53

Bence minden csajhoz bejelentkezett?

Mók_Ica 2015.05.14. 21:55:16

na, geri is becsicskult..... és most már tudjuk, hogy benőke elmondta gerinek a küldetését.....

Ditti82 2015.05.14. 21:55:48

Szép volt Geri, neked is sikerült a meleg szarig benyalnod Pjotrnak. Broáf. Konténer merre?

Mók_Ica 2015.05.14. 21:56:22

laura annyira becsavargatta a hajtincsét, hogy bebandzsult .... hihihihihihii

Mók_Ica 2015.05.14. 21:56:54

@Ditti82: a helyén.... szép nagy és üres :)))

2015.05.14. 21:57:48

Par eve, mikor hosszu(nak tuno) kihagyas utan ujra inditottak a VV-t, a standup komediasoknak volt egy kosza otletuk, h ok is akarnak ilyen stilusu valosagsot csinalni egymassal. na az pl kurva jo otlet volt, kar, h azota sem lett belole semmi :/

Ditti82 2015.05.14. 21:58:49

Mondj egy nevet Pjotr, aki kevesebbet hazudott Bencénél! Bazmeg.

Szoba kilátással 2015.05.14. 21:58:54

@Mók_Ica: eddig is tudtuk hogy elmondta nézd meg a tegnapit

Mók_Ica 2015.05.14. 21:59:03

@Szent Borzadály: na, azon tuti jól szórakoznánk :))))

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 21:59:51

A hiphop már nagyon régóta nem divat.

Fél iksz 2015.05.14. 22:00:24

Geri tenyleg ekkora marha, hogy elpofazza Petinek Bence kuldeteset?

Egyebkent az dicseretes, hogy 2 nap alatt 2x is nyomtak nekik Cypress Hillt. :)

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:00:33

Szegény Sneci eztet nem érhette meg...

Mók_Ica 2015.05.14. 22:01:06

@Szoba kilátással: én láttam, most csak konstatáltam a tényt, amit geri beismert petinek :)))

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:01:42

Loki inkább tûnt nekem roma néptáncos néninek a kendôje és fülbevalói miatt, mint hip-hop táncosnak

Mók_Ica 2015.05.14. 22:02:13

@pogona vitticeps: most orsika rázza sezlony helyett :)))

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:02:36

@pogona vitticeps: azert reméljük megélte es éppen sz.rrá röhögi magat

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:03:39

@Mók_Ica: Má' látom én is... csúszik a stream. Nade Snecinek megvolt a teljes hipphopp harci szettje hozzá, saját bőröndből.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:03:53

@ThereIsNoSpoon: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én aszittem, hogy alsógatya van a fején :))))

@Fél iksz: már letelt a titoktartási kötelezettség :)))

2015.05.14. 22:04:49

Tone Loc Funky Called Medina nem lesz? De benak. (meghallgatom, azert is)

Zsoofka 2015.05.14. 22:05:07

@pogona vitticeps: ja. meg harcisminkje :) nonstop.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:05:21

@pogona vitticeps: ebben igazad van :))) szegénykém potyára vitte magával :)))

Fél iksz 2015.05.14. 22:05:28

@Mók_Ica: Persze, letelt, de ez a benyalas...

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:06:34

@mokamini: :DDDDDDD és balkán hegyi tündér ruhája :)

Mók_Ica 2015.05.14. 22:06:53

@Fél iksz: hát az elég undi volt .....

gólyamajom 2015.05.14. 22:06:54

Részeg ovodáscsoport homlokpuszija :D

2015.05.14. 22:08:27

@pogona vitticeps: ezt most lehet, h vitriolba martott billentyukkel gepelted, nem tudhatom, DE en szemely szerint nagyon birtam Snezit, sajnalom, h elverzett a jatekban :(

alsophila grahami 2015.05.14. 22:08:28

@Ditti82: de ezzel gyak. segített Bencének - gondolom, akarata ellenére -, hogy ne lépjen meg egy hibás takttikai lépést - értem ezt arra, hogy enélkül - miután kifalsult az újgyerek -, könnyen lehet, hogy Bence simán megbízott volna benne, és akár a saját vesztébe is rohanhatott volna, így viszont, hogy újgyerek benyalt a cáratyuskának, Bence legalább abban már biztos lehet, hogy újgyerek felejtős, ha tematikáról van szó... szal, cár qvva okosnak gondolja magát, de buta mint az anyaföld, hiszen ha nem játssza ki újgyerek infóját Bence ellen, Bence akár bele is sétálhatott volna egy bukó stratégiába... úgyhogy én - szintén Bence-szimpatizánsként - ennek csak tapsolni tudok, és jó lenne, ha az ocsmány fejű (és mégocsmányabb természetű) cár és b. neje végre eltakarodnának a színről / hajrá Bence, hajrá Tina! ;)

Zsoofka 2015.05.14. 22:09:07

Geri is sex-vonalon akart bennmaradni :)

Mók_Ica 2015.05.14. 22:09:21

ójaj.... geri és laura egymásra kattantak..... csak más célból :))) gerinek kaland, laurának szárálám :)))))

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:09:45

Hú, de pofán csapnám most Petit!

Zsoofka 2015.05.14. 22:10:33

Mi ez a folklórműsor Petitől?

Mók_Ica 2015.05.14. 22:11:16

benőke be van baszcsizva.....

gólyamajom 2015.05.14. 22:12:02

Mennyire részeg mki... főleg a Bence

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:12:05

@dog chapman, bounty hunter: Egy fejvadász csávónak ez alap komám:)

@mokamini: Köszi Bagoly:)

@pogona vitticeps: :)

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:13:07

Kicsit lemaradtam, de most figyelek. Ez a Gergő gyerek ez nagyon szimpi nekem a mimikájával, stb. Jól látom, hogy az eddigi leglazább legnormálisabb csávó?

Ditti82 2015.05.14. 22:13:18

A döntést NEM beszélte meg. Rohadjon meg Pjotr Geristül, Botoxostul, mindenestül.

Zsoofka 2015.05.14. 22:13:35

Ja. Bencének csak vissza kellett volna kérdezni: Közöd, Papi? Semmi? Akkor kussoljál!

Schlomo Goldberg 2015.05.14. 22:13:49

Dj Sapek hadbíróságot játszik? Ki is végzik majd a Bencét? Faszom, de irritáló.

Zsoofka 2015.05.14. 22:14:16

@Zoe_the_Genius: Csak sajnos nem látszik ki Peti seggéből!!!!

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:14:30

@ÉH3sZ: Erre azonnal kibontok egy sört kárba ne menjen a bizalom :)

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:15:03

@ThereIsNoSpoon: hát nem az ő témája na. De hogy milyen rohadt ellenszenves ezzel a nőkkel hogy kell bánni szöveggel, kezd a belem kifordulni tőle.

Zsoofka 2015.05.14. 22:15:33

Loki miért hiszi azt, hogy a részeg, hagymaszagú nyomulásával biztost párt beszél Orsi hasába???? Csak hogy alkalmazkodjak a helyi szócsavarokhoz :)

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:15:47

Lesz, aki ünnepel velem, amikor cáratyuska kiesik? Terveimben szerepel ágyas meggy, infantilis szobai ugrándozás és némi üvöltözés is.

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:16:48

@ÉH3sZ: figyejjed mit fog anyázni miatta, alig várom:))))

alsophila grahami 2015.05.14. 22:17:01

@Ditti82: csúsztatás kimaxolva /kormányszóvivőnek jelölném, minden szempontból passzolna abba a bagázsba/

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:17:33

Gyerekek! Mi a f@sz ez a cirkusz itt a beszéltem-nem beszéltem körül? Beszélhetett, akkor nem mindegy? És erre építették az egész epizódot ma? Gratulálok!

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:18:10

@mokamini: az lehet, le vagyok maradva, maga a csávó olyan mókás nekem, olyan fogalma sincs hol van, lazának látom...most hogy kezd a fejemben összeállni a kép még mindig Paca volt a legegyenesebb, megbízhatóbb, szerintem én az életben is kedvelném őt.

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:18:47

@Schlomo Goldberg: Még mindig nem tudom ez az egész hadbíróság miképp változtat a holnapon. Bence akkor is be tud állni Tina mögé. Vagy csak az Orsin keresztüli Loki kiejtés nem sikerül neki?

@dog chapman, bounty hunter: Egészségünkre:)

Zsoofka 2015.05.14. 22:19:05

@ThereIsNoSpoon: Bence letagadta, hogy beszélt Gerivel, Peti meg a slepp most ezen lovagol, hogy ezzel oda az őszinteBence image és hó meg ha... Uncsi.

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:19:14

@pogona vitticeps: ofkorz, aperolspricc bekészítve, olyan tapas tálat rittyentek mellé, hogy magam is megbánom.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:19:28

@mgrc: arról volt szó, mármint a gólem azt firtatta, hogy a DÖNTÉSÉT megbeszélte-e vele, márpedig azt pont nem, csak elmondta újgyereknek a küldetést magát, de nem a döntését - én legalábbis így értelmezem....

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:19:37

@Schlomo Goldberg: Az az igazán durva benne, hogy a sok süsü hallgatja, mintegy elismerve, hogy bármiféle jogot formálhat a számonkérésre. Legalább kiröhögné valaki.

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:20:20

@Mók_Ica: lehet, hogy tényleg alsógatya! :)

alsophila grahami 2015.05.14. 22:20:40

@pogona vitticeps: bejelentkeznék én is ;) ha meg a cárné is repül, viszek plusz egy főt ;))

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:21:43

@mokamini: Úristen! Ez tényleg vérlázító! :)

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:21:44

Gebe es papika a tuti páros;))

Zsoofka 2015.05.14. 22:21:49

@Zoe_the_Genius: Senki nem reagálta le az esti hírt(?), hogy tényleg együtt van P. meg Adri? Nem fogok tudni aludni, ha ez nem derül ki... :)

gólyamajom 2015.05.14. 22:21:53

Na, nekem most van elegem Petiből.... meg a Bence is selypegősen részeg, büszke lehet rá a család!

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:22:26

@Fél iksz: @Zoe_the_Genius: @ThereIsNoSpoon: Inspirál a tudat, hogy nem egyedül iszom le magam aznap este.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:22:57

@mokamini: orsika azért nem átallott csókolózni vele..... brrrrr

Zsoofka 2015.05.14. 22:23:10

Azért mostmár sajnálom szegény Gerit... Két szék közül a pad alá fog esni... :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 22:23:22

Peti szánalom, ahogy most úgy vezeti fel ezt a ripacskodást, mintha Bence halálos bűnt követett volna el azzal, hogy elmondta a lehetőségét Gerinek... de a döntését nem, tehát Peti megint azt hiszi, hogy most lecsaphat a Hazug Bencére, pedig nem.

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:23:36

Bence seggre esett a virágldába. Több sört ivott, mint én.

gólyamajom 2015.05.14. 22:23:42

Bence milyen elegánsan esett be a bokorba :D ÉS még ott is feszített :D :D

alsophila grahami 2015.05.14. 22:23:43

@Szoba kilátással: ez biztos? nekem ez kimaradt akkor - na nem mintha bármi jelentősége lenne - ez a cár egy fasz, nála többet senki nem hazudik ott bent, vicc xDD

Fél iksz 2015.05.14. 22:23:55

@mokamini: Ebben en nem tudok hinni. Honnan az info?

Zsoofka 2015.05.14. 22:24:09

A holnapi poszt javasolt címe: Statárium.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:24:49

@mokamini: én is olvastam..... nem arról volt szó, hogy adri sármőrrel esett szárálámbe???
a tegnap esti éé-ben elég gázok voltak.... minek kell ezt megjátszani???

Zsoofka 2015.05.14. 22:25:13

@Fél iksz: Az origo címoldalán...

Ditti82 2015.05.14. 22:25:15

Konténert, sokat. Hányok lokitól, pjtotrtól, botoxtól, geritől.

Zsoofka 2015.05.14. 22:25:59

@Mók_Ica: Igen, ezt fejtegettem én is este...

alsophila grahami 2015.05.14. 22:26:24

lényeg, hogy Bence innen tudja hová tenni a kisköcsögöt - újgyereket, akinek ezzel csengettek is sztem, idióta, "tudta" hová érdemes állni (nem!)

Mók_Ica 2015.05.14. 22:26:35

nem arról volt szó, hogy lokira lesz ma mérges bence???

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:27:05

@Zoe_the_Genius: :))

@mokamini: Szerintem is!
Bence, ne állj Orsi mögé!

Zsoofka 2015.05.14. 22:27:14

Orsi a kamugép. Miért szivat 3 embert. Azt értem, ha 2-t szivat, mert egyet ki akar ejteni, de hármat???

Ditti82 2015.05.14. 22:27:17

Gólem-avatar lesz ebből, attól félek... :(

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:28:06

Hol van a löki só osszeveszes amit hirdettek?

elmagnifico 2015.05.14. 22:28:41

@Ditti82:

De miért? Most hogy állhat Tina mögé, Ő csak bent tartaná. Vagy nem így gondolod?

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:28:47

@gólyamajom: annyira undorodom attól mikor bárki ilyen gurgulázósra issza magát, faszé nem tudja kiismerni magát mi a wellness bebaszás meg mi az okádalom cink???

Mók_Ica 2015.05.14. 22:28:47

sztem geri az esélytelenek nyugalmával játszik.... neki aztán tök mindegy, hogy kinek mit mond..... nyerni nincs túl sok esélye, de legalább jól érzi magát pár napig + kever egy kis langyos szart.... :))))

Zsoofka 2015.05.14. 22:28:48

Ki találta fel a csokornyakkendőt? És a többi miért nem lőtte le?

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:29:20

@Mók_Ica: én is így látom, vonogatja a vállát, szex az nem baj ha van, tökre elvan.

akdestroyer 2015.05.14. 22:29:26

Nem tudom hogy vagytok vele, de amikor én meglátom Laurát a riportban, és feljön mellette hogy "szépségkirálynő", mindig hangosan felröhögök. De most komolyan bazdmeg ez mi? :D
A gépész karon mindössze 6 lány volt a 450ből, de bármelyik köröket vert volna rá, holott azok sem a modellképzőből jöttek. De még a közgazdász karról se tudnék csúnyábbat felidézni, pedig oda meg aztán csak lányok jártak :D

Ditti82 2015.05.14. 22:29:50

@mokamini: A végén a királykisasszony ölelgette Lokit, nem? Lehet, Gerit küldik Orsi mögé és Loki megy Laurázni, Gyulust pedig bezavarják Omapervershez?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 22:29:55

Geri kb. most ejtette ki magát, Bence meg akkor, ha nem Tina mögé áll.
Ahogy az összeállításból lejött, Közellenség-Tina, Loki-Laura és PBarbi-Gyula párosok lesznek, Orsi mögé meg megy Bence és Geri.

napraforgó70 2015.05.14. 22:30:43

Most én elaludtam, vagy filmszakadásom van... de a beígért "Bence Lokival veszekszik, pedig Geri árulta el" sztorival mi van?

alsophila grahami 2015.05.14. 22:30:45

@Ditti82: sztem - és nagyon remélem, h így is lesz - már csak terelésből kavarja a szálakat, holnap simán beáll majd Tina mögé

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:30:45

@mokamini: én is hallottam valamit, hogy A összejött vkivel műsor után, de kb leszarom kivel. Ha Pével akkor bmeg úgykellneki.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:31:04

@Szoba kilátással: te is figyeltél :))))) ugyanezt kérdeztem :))))

@Ditti82: breki tuti vitt 20 milkát..... ennyit kapott a munkáért + ruhák + kaja, pia :)))

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:31:36

@Mók_Ica: Ebben igazad lehet, de pl. az első ÉH- ban a végén pont olyan volt az egyik pár, akik csutra a végén kerültek csak be a játékba, és a 2.-ban is volt későn érkező játékos a véghajrában, szóval nem lehetetlen. Bár ez a tv2, és egy tök más éden.

Zsoofka 2015.05.14. 22:31:38

@Ditti82: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): És azt tudjuk, hogy Orsi valójában mit akar????

Zoe_the_Genius 2015.05.14. 22:32:16

Ja ne feledjem hajrá Pornósbarbi. Teljesen bírom ahogy dumál, a véleményeit, a meglátásait, azt, hogy ami lejön belőle tök nyugodt...

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:33:10

@Mók_Ica: taps a szerkesztesert azok is eszlenyek

Zsoofka 2015.05.14. 22:33:37

@Zoe_the_Genius: Én is leszarom, csak nem értem: Patrik ÉÉ.beli szövege szerint aligha lehet egytütt Adrival. És bármennyire is unszimpi nekem az a tyúk, azért egy Közellenségtől többet nézek ki belőle... Nekem rejtély.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:33:45

@akdestroyer: nem vagy egyyedül ezzel, de mondjuk, én a pornós csajszinál is beszakadok az "aktmodell" feliraton xDDD

Ditti82 2015.05.14. 22:34:02

@elmagnifico: Lokit akarja kiejteni. Gábort biztonságban tudja Tina mögött. Így viszont gyakorlatilag feláldozza magát Gáborért, ahogy Norbi tette érte, meg anno Korleóne a Pápáért (erre amúgy Pjotr soha nem lenne képes, ennyit a ki milyen kérdésről).

Mók_Ica 2015.05.14. 22:34:15

@akdestroyer: jajj te..... hogy mondhatsz ilyet?? nem látod a szépségét??? :PPPP

@pogona vitticeps: geri nem hiszi el, hogy nyerhet, ezért lazán tolja.... he bejön neki, akkor meg jól jár.... úgy látom nem görcsöl rá :))))

gólyamajom 2015.05.14. 22:34:44

@Zoe_the_Genius: De nem? Akkor húzna el lefeküdni, de nem, osztja az észt a nyomorultja. Egészséges életmód,mi?

2015.05.14. 22:35:32

Ma nem igazan ertettem Petit. Eddig bmennyire is ellenszenvesen, de okosan jatszott. Erre fel ma nyiltan ellensegeskedik, tetemre hiv, nyiltan caroskodik, szembe megy mindazzal, amit eddig kepviselt a jatekban.
Lesz-e bukas belole? :)))

A tv2 szavazos kerdesere valaszolok : a krokodilok nem furdenek medenceben. usznak.

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:36:08

@Zoe_the_Genius: en meg tőle vagyok rosszul ha feltűnik a képernyőn

Mók_Ica 2015.05.14. 22:36:51

ha már pjotr leszínészezte bencét, akkor mit mond gerire??? ő nagyobb színész volt, amikor gólem megkérdezte bence küldetéséről.......

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:37:16

@mokamini: ez valami betegség lehet nála. Biztos szeretet-hiány, mint Lauránál...
@Mók_Ica: közben rájöttek a szerkesztôk, hogy félreértették a saját maguk által írt feladatot, és összedobtak gyorsan egy másik balhét. Nagyon jól sikerült! Köszönjük!

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:38:09

@Mók_Ica: Nem fog neki bejönni, mert a végén megbízható "barátokra" vagy még megbízhatóbb hülyékre van szükség. Ő egyik sem. Cáratyuska igyekszik kiszórni az összes nem kiszámítható embert.

Zsoofka 2015.05.14. 22:38:10

@Szent Borzadály: Peti szerintem mindkét eddigi évad végéről lemaradt: mármint arról a részről, amelyikben a végén szimpátiaszavazás van... :)

Mók_Ica 2015.05.14. 22:38:44

@Szent Borzadály: igen, ezt eléggé túltolta ma peti..... sztem ő is be volt baszcsizva.....

beus és milán az éé-ben

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:39:49

Ha lenne sütnivaloja bencésnek papuskat leugatta volna - nem beszéltem meg vele megmondtam neki ( így volt tényleg csak kinyilatkoztatta) es a kettő nem ua

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:40:04

A két leghülyébb az éjszakaiban. Ezt inkább nem nézem.

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:40:11

@pogona vitticeps: Roland volt az egyik az ÉH"ben aki a vége felé került be és sokáig húzta

@dog chapman, bounty hunter: Inni kell hozzá sokat, nem?

wadalma 2015.05.14. 22:40:45

Peti valtozasa eleg egyszeru. Hatalmat kapott es kijott belole a valodi enje.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:41:32

@Szoba kilátással: én tőle IS, de a cárnétól még inkább

@Szent Borzadály: napokkal ezelőtt (talán az előző párválasztó után?) már elmondta a riportban, hogy ezentúl így fogja tolni, ez lesz a tattikája, mert... mittomén miért, nem számol tán a végső szimpátia-szavazásokkal..?

Mók_Ica 2015.05.14. 22:41:42

@ThereIsNoSpoon: össze-vissza vágnak.....

@pogona vitticeps: ezért játszik az esélytelenek nyugalmával :)))

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:41:56

@Mók_Ica: Be vannak rúgva? Beus és Milán?

akdestroyer 2015.05.14. 22:42:56

@sui.generis: Na igen. Modell, modell, aktmodell, testépítő, modell, modell, dj, életművész. Most az lehet, hogy a castingon instant kiesés a jutalma annak, akinek rendes állása van. Sehol egy lakatos, egy könyvelő, egy postás, vagy egy kukás? Pedig ezek is szakmák :D

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:42:57

@Szent Borzadály: @mokamini: Tegnap az ÉÉ-ben mintha Berki azt mondta volna, hogy lehet, hogy nem is lesz szimpátia-szavazás. Talán elmondták Petinek is...

Zsoofka 2015.05.14. 22:44:29

@ThereIsNoSpoon: hááát akkor a végén lelövik a felesleges párokat és csak az marad meg, akit nem ettek meg a krokodilok, vagy hogy fog eldőlni, hogy ki labdázik?

dog chapman, bounty hunter 2015.05.14. 22:44:46

@ÉH3sZ: Túl sokat. Ennyi sör nincs itthon :)

Szoba kilátással 2015.05.14. 22:45:04

@sui.generis: öt mar megszoktam kb - ok smink nélkül kékre kellene mázolni az avatar fejét

Zsoofka 2015.05.14. 22:45:54

Vagy lehet mégsem lesz szimpiszavazás: minden kieső beesik az ÉÉ_be, mint aki most jött haza... Így nem maradt ott senki a szavazásra.... Talán csak szegény Nóri... :)

alsophila grahami 2015.05.14. 22:46:49

@Szoba kilátással: a józan lett volna, valszeg így is lett volna, csak hát a kásás bezsédéből ítélve eléggé be volt már állva, amit a vakegér pjotr jól ki is használt /meglehetős VV-fílingem van már ettől, amilyen gusztustalanul tolja ez a gyökér, mint amikor a földön ájultrészegen heverő kiskunt alázták a mocsáriak, dettó ugyanaz a szint volt ez is/...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.14. 22:47:28

@mokamini:
Szerintem Lokit, de ő talán megérezte, hogy Orsi mögött elég nagy lesz a forgalom :) .

És az milyen már, hogy Geri nekiáll szingliként válogatni, hogy örülne, ha Laura lecummantaná, de párnak bottal se :) ? Nooormális?!

fosch9 (törölt) 2015.05.14. 22:47:38

@akdestroyer: Loki raktáros-nak van bekamuzva.

2015.05.14. 22:47:54

@mokamini: ezt valahogy viszont valamiert elkepzelhetlennek tartom rola, szamomra nem osszeegyeztetheto azzal, ahogy jatszik, eddig mindenkit osszeolelkezosen ejtett ki, most meg hirtelen ennyire atlaszoan szemet lett? armanyszagot szimatolok.

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 22:48:18

Talán mûveltségi vetélkedôvel, nem tudom... Berkit kéne kérdezni, hiszen olyan okos! :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:49:20

@ThereIsNoSpoon: Rossz volna, ha nem lenne

@mokamini: Fekete Angyali Rózsa Szimpátia Küldetéses Aranyszalag Szavazás lesz:)

@dog chapman, bounty hunter: :)

@Szoba kilátással: Csak ne mutassák ruha nélkül, mert gyűjteni kezdenek neki az emberek kajára

Zsoofka 2015.05.14. 22:51:12

@ÉH3sZ: Miközben félszárnyú, türkiz pillangók röpködnek a krokodilok között....

Némber Ván 2015.05.14. 22:51:22

Cáratyuska jó úton halad afelé, hogy legyek ura hangulatot teremtsen. :-(

Zsoofka 2015.05.14. 22:52:26

Na én mentem alsza... Puszi.

alsophila grahami 2015.05.14. 22:52:59

@akdestroyer: +1 xDDD kukásra és ilyesmi ínyenc foglalkozásokra gondolni se merek, de legalább feltűnhetne közöttük itt-ott néha egy-egy adminisztrátor, vagy infós, vagy mittomén, közlekedési rendőr (esetleg közmunkás?) ;) vagy normál köznapi ember ilyen helyeken alapból nem fordul meg? jah, tuti nem :P

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:53:21

@mokamini: És leszarják őket lepkekakival:)

@fosch9: Lokinak volt egy csomófoglalkozása. Orsi amikor bement, mondta, h munkanélküli. Erre kiírták hogy animátor

alsophila grahami 2015.05.14. 22:54:41

@Némber Ván: pontosan ez a szándéka, ezt a tattikát agyalta ki Bence ellenében - ezért is nyilatkoztatta ki napokkal ezelőtt, hogy mostantól vérgeci lesz.

Némber Ván 2015.05.14. 22:54:44

@sui.generis: Nóri fodrász, ki is utálták rendesen.

pogona vitticeps 2015.05.14. 22:56:36

@ÉH3sZ: Fizimiskára megvolt a srác, de a nevére nem emlékeztem.

2015.05.14. 22:56:40

@ThereIsNoSpoon: ejjelit nagyon ritkan nezek, leginkabb sosem, de siman el tudom kepzelni, h szakitanak a hagyomanyokkal, es nem lesz szimpatia szavazas. (nemtom ezt engedik-e a kitalalo gazdak)

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:57:01

@Szoba kilátással: Basszus, tudtam h valami még hiányzik!:)

@mokamini: Pá

@sui.generis: Gyulához mi van kiírva? De igazad van teljesen.

Mók_Ica 2015.05.14. 22:57:28

@mokamini: @sui.generis: a végére marad breki, saját magával párban..... és a végén eldobja gömböt...... így lett 20 milkája :)))

bakker, bence a saját farkát legyezi az evezővel???? mifasz ez??? :O (asszem én megöregedtem.... )

saccperköbö 2015.05.14. 22:58:43

éé-ben Bence részegen egy evezőlapáttal játszik a himbilimbivel

ÉH3sZ 2015.05.14. 22:58:48

@pogona vitticeps: Hajót akart venni a Dunán a nyereményből

@Szent Borzadály: Azok már úgyis forognak a sírjukban:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:00:09

evező lapáttal csapkodja a saját farkát... igen, én is megöregedtem. mi a lótúró van veletek srácok?

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:00:54

@Szent Borzadály: Gólem azt mondta, hogy két kötelezô elem van; a Pandóra és a párválasztó. A többi csak átvehetô...

saccperköbö 2015.05.14. 23:01:05

@Mók_Ica: 3 perce röhögök .... én is öreg vagyok, nemcsak te

alsophila grahami 2015.05.14. 23:01:11

@Szoba kilátással: azon gondolkodom azóta is, hogy Loki meg Közellenség is kifejtette, hogy első dolga ébredés után a komplett bevakolódás a fürdőben, addig nem mutatkozik - ezért nem is mehet be előtte a fürdőbe senki ember fia -, milyen lehet natúrban vajon? így is erősen travis a feje sokszor, néha már-már ijesztő is...

pogona vitticeps 2015.05.14. 23:01:19

@ÉH3sZ: jesszus, mikre emlékszel :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:01:20

@Mók_Ica: Innen ered a Costa Ricai szólás-mondás, h mindenki a saját evezőjével verje a farkát!:)

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:02:35

cintit, milánt és beust kitennénk egy budapest vége tábla után szerintem éhen halnának.

Chuck Νorris 2015.05.14. 23:03:18

a patrik adri páros sokkal viccesebb mint a szolid beuska milán. a tegnapin sokat nevettem de a mai menet eléggé akadós :)

Mók_Ica 2015.05.14. 23:03:50

@saccperköbö: erre koccintsunk :))))

@ÉH3sZ: a te műveltségeddel nem vehetem fel a versenyt :))) most már megvilágosodtam :)))

AkkorlegyenPtr 2015.05.14. 23:03:51

Breki meg úgy néz ki a lózsaszín csokornyakkendővel a kis fehér ingjével, mint egy pincér a buzibárban.. komolyan

Chuck Νorris 2015.05.14. 23:04:26

@AkkorlegyenPtr: szinti feltalálná magát, nem buta ő csak naiva :)

Mók_Ica 2015.05.14. 23:04:48

@AkkorlegyenPtr: buzis bizony.... de én ezt már le sem mertem írni... pláne az én koromban :))))

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:04:56

@pogona vitticeps: Nem volt olyan rég. A mostaniból teljesen elfelejtettem, hogy volt már egy Geri bent:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:06:46

@Chuck Νorris: azt olvastam, hogy feltálalná magát. :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:09:17

@Mók_Ica: Ez igaz:)

@dog chapman, bounty hunter: Köszi Főnök!:)

@Chuck Νorris: Cinci megint be van koffeinezve?

Ditti82 2015.05.14. 23:09:28

@Mók_Ica: Igényes a csaj, na. :D

2015.05.14. 23:09:45

@ThereIsNoSpoon: na basszus, ez akkor sok mindent megmagyaraz.

Egyet viszont nem. Ha Loki tenyleg akkora fostalicska, mint ahogy celozgatnak ra es a tetteire, miert nem adjak le?

(Alcakerdesem meg mindig)

pogona vitticeps 2015.05.14. 23:11:20

@ÉH3sZ: Én Evelinről nemtom még mindig, hogy ki volt, de nem nézek utána és ne is mondjátok el, jó ez a homály.

akdestroyer 2015.05.14. 23:11:30

Ehhez a foglalkozás témához van megoldókulcsom is.

modell = pornós
aktmodell = keménypornós
életművész = szülei tartják el, otthon veri a brét, otthonon kívül a lóvét.
testépítő = ugyanaz mint az életművész, csak közben lejár gyúrni néha
személyi edző = ugyanaz + elvégzett valami okjt
raktáros = kamu
hostess = kurva/pornós
dj = wannabe-dj
szépségkirálynő = nanemárbazdmeg:D aktmodell/pornós
mr nyíregyháza 2. helyezett = ASD:ASD:, amúgy meg wannabe testépítő
bróker = porszívó/UVB ügynök
tanuló (2x évesen) = lásd életművész

ha valamit kihagytam, szóljatok :D

alsophila grahami 2015.05.14. 23:11:39

@Mók_Ica: bakkeeeer! xDDD simá lehet, ebből a sóher csatiból ki is nézem, hogy a játékosok nyereményét megspórolja és abból fizetik ki a brekit;; amúgy viccen kívül, felmerült már bennem nem egyszer - látva az idióta játékmenetet és szerkesztést - hogy talán nincs is főnyeremény, talán mindenki fizetett statiszta - de legalábbis páran tutira, úgymint pjotrevics és halszájú kedvese, lokkancs, sneci, manduláék biztosan... és pár madarat meg kküldtek szimplán a nyaralás fejében - ezek a laura-féle totális agyhalottak, a lepusztult pornóslány, akit talán egy kötelező drog-elterelésből válthattak ki ezzel a munkával, a szöke "animátor" úgyszintén gyanús, hogy valahonnan összeaparhatták - a nagynénije igen furán-titokzatosan nyilatkozgatott róla...

Mók_Ica 2015.05.14. 23:15:04

@sui.generis: tudod... az a vicc, hogy ez nem vicc :))) vagy inkább :(((

alsophila grahami 2015.05.14. 23:16:15

@akdestroyer: eeez k...rrvajó!!! xDDDDD és a vicc, hogy abszolút reális! (egyben gáz is)

2015.05.14. 23:16:23

@sui.generis: snezit ne piszkaljad, kedvencem volt, mereszelt széllel szembe pisilni! ;)))

Mók_Ica 2015.05.14. 23:17:44

@ÉH3sZ: :)))

@Ditti82: hát az.... brrrrr

laura helyes/jó csaj??? a korban hozzáillő fiú-kommentelők hogy látják???
(ha az én fiam hozná haza..... hát nem lennék boldog..... sok közös témánk nem lenne)

alsophila grahami 2015.05.14. 23:18:49

@Mók_Ica: na, most nézd meg, egy perc eltéréssel ugyanazt írtuk gyak. ;)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:19:49

@pogona vitticeps: Vannak ilyen jótékony fehér foltok:)

@akdestroyer: Mi az az UVB ügynök?

Mók_Ica 2015.05.14. 23:21:52

@sui.generis: csak mer' öregek vagyunk és egy követ fújunk :)

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:22:22

@Szent Borzadály: Akkor Hugyos Melt is kedvelted?:)

alsophila grahami 2015.05.14. 23:23:07

@Szent Borzadály: piszkolja a fene :P én csak azt mondom, fizetésért volt odaküldve ő is - mások meg azért SE :PP amúgy télleg, felértékelődött mára a ténykedése, ő legalább nekiment a csernobili túlélő vezette brigádnak, kár hogy elvérzett benne... ;)

akdestroyer 2015.05.14. 23:23:23

úfaubé, amúgy fogalmam sincs, valami hitel/pénzügyi tanácsadó cucc. Többször zargattak már hülyeségekkel, még többször, hogy legyek tag. Elég ha annyit mondok, hogy MLM rendszerű? :D

Mók_Ica 2015.05.14. 23:25:01

lehet jelentkezni az éé-be rajongóként és találkozhatunk brekivel.... :)))) ez micsoda élmény lehet :)))

alsophila grahami 2015.05.14. 23:25:52

@Mók_Ica: egen, erre jöttem rá én is ma a faxxlegyezgető jelenet láttán xDDDD

Mók_Ica 2015.05.14. 23:25:57

@akdestroyer: övb lesz az :)))) biztosítási bróker cég :)))

2015.05.14. 23:26:47

@ÉH3sZ: ö nem ez a kategória volt, ertetlenkedjel már pfff ;))

Mók_Ica 2015.05.14. 23:27:22

@sui.generis: látod milyen fontosak ezek az apró dolgok :))))

mivel öreg vagyok, én el is megyek aludni, hogy holnap is megtermeljem a nyugdíjamra-valót :)))
jó éjt :)))

ÉH3sZ 2015.05.14. 23:27:46

@akdestroyer: Elég! Azt hittem ultra-viola B sugárzást árul:)

@Mók_Ica: Pamival nem?:)

ThereIsNoSpoon 2015.05.14. 23:27:52

@akdestroyer: Áruld már el kérlek, hogy kell úgy írni, hogy az óra, perc és mp is ugyanaz legyen?

Jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2015.05.14. 23:29:40

@ÉH3sZ: breki csak magát mondta....

alsophila grahami 2015.05.14. 23:46:08

@Mók_Ica: apró volt? én nem tudtam így kiblőrözve megítélni ;)))

jó éjt minden elmenőnek! :)

Jude 2015.05.14. 23:48:50

@akdestroyer: Azért tudod az egyetemeket huszonévesen szokták általában befejezni, szóval aki húsz után még tanul, az nem biztos, hogy "életművész" :-)

2015.05.14. 23:51:24

@Mók_Ica: ahhahahha lofaszt vagy te oreg, ne tematikazzal ;)))

(Én is mentem aludni, éljenej a pasik, meg a zárójelek, természetesen. meg bence.)

HufnágelSteve 2015.05.15. 02:49:45

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Botox Cápalinál több implantátummal rendelkezik mellkastájékon. Halnak elég gülüszemű és a száját is biggyeszti, de leső(M)harcsának jó.

HufnágelSteve 2015.05.15. 03:06:36

@kszanaksz: Mellesleg kvantumfizikus és a húrelméletet tanulmányozza egy csirkebélen, valamint őslénykutató és a feltételezett Costasaurus korpulitját oldja tátott szája nyálában.

AkkorlegyenPtr 2015.05.15. 07:19:44

Ahogy Laura állt a zuhanyzóban, egyeztetett Gyulával... az jutott eszembe, hogy atyaég, szépségkirálynő?!
miss stihl? husqvarna?

semmi bajom nem lenne a külsejével, tőlem lehet balta... csak ne legyen már kircsilány..

áá elment ez az élet mellettem, mint a sebesvonat

dancegirl26 2015.05.15. 14:08:32

@Bujumburi: le is vették a tv2 oldaláról ezt a részt...
süti beállítások módosítása