Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x55 - Pá, kis aranyom, pá (18+)

2015. május 09. 08:49 - sixx

screen_shot_2015-05-08_at_23_00_08.png

Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél egyszerűségű felkonfot. Ha másra nem is, arra jó volt az Éden Hotel, hogy bebizonyosodjon: attól, hogy valakinek nagy az egója, mág nem lesz belőle műsorvezető. Na, haladjunk.

Az ébresztő egyetlen infója: Tina annyira rühelli Közellenséget, hogy képes inkább a földön aludni, nehogy mellett kössön ki, bár a két nappal ezelőtt látott, összehányt/hugyozott ágyat látva ezen annyira nem lehet csodálkozni. Patkolt Pecek a mödansziéban kezdi a napot, új versenyző még, újdonság a klórozott víz. Temnatika höjj, Bitix, Patkolt Pecek és Laura beszélik meg a tegnap estét, amikor is Patkolt Pecek Bencét igyekezett befőzni a távlatokra vonatkozóan, de most azt mondja Botoxéknak, hogy, á, csak tematika az egész, semmi komoly, a riportban viszont azt pedzegeti, hogy Bencével akár a döntőig is. Laura igyekszik anélkül bikinifelsőt cserélni, hogy a csöcs kivillanjon, és sikerül neki, tapsoljuk meg mind a hölgyet, megérdemli. Botox nyekereg valamit, nem értem, de nem lehet annyira érdekes. Legyen annyi elég, hogy a cárné kijelenti, hogy majd mindenki akkor tudja meg, mi lesz, amikor azt jónak látja. És baszki, egyik sem mondja azt neki, hogy menj már a faszomba, bazdmeg.

Adri a zöld szobában továbbra is baszogatja Közellenséget, azt tudod, hogy kurvára ki fognak golyózni ha átállsz a kormánypárthoz? Közellenség idegbeteg lesz, szakadj már le a témáról, nem érted, hogy TEMATIKA VÓT? Adrihoz csatlakozik Tina is, Közellenség meg baszogatva van. Adri a riportban kijelenti, hogy neki most nehéz, és nem a menstruáció miatt, hanem azért, mert a megjátszósdi nagyon nem megy neki. És fosik, hogy kiesik. Ha hallaná, hogy a másik szobában hogy beszélnek róla, és milyen örömmel tervezik a kiejtését, lehet észbe kapna, bár már kurvára késő. Laura a seggén levő sebet baszogatja, nem kéne, ha leszeded a heget, csak szarabb lesz. Botox ésszel játssza a gecit, és nem mondja el a másik kettőnek, hogy mit tervez - bármennyire is visszataszító, amit csinál, ügyesnek ügyes.

screen_shot_2015-05-09_at_08_00_49.png

I. Péter a tévészobából felrángatja a szobájába Adrit, mert beszéde van vele, és nehogymár ott, ahol Adri akarja, mégis mist képzel magáról, ugye. Felmennek, Pjotr azzal nyit, hogy neki pont annyira fontos Botox, mint Adri, ami ordas nagy kamu, viszont úgy adja elő, hogy megint bekajálják. Hová állsz? Közellenség mögé. Akkor neked meszeltek, Adri, mert Közellenség ki akar ejteni. Ezek szerint a terv bevált, és a cárt elhiszi, amit Közelleség morog maga elé? Vagy átlát a szitán, csak nem mondja? Nehéz kérdések ezek, na. A cár leveszi a sapkát ás a szemüveget, és aszongya, Közellenség a szemedbe akarja mondani, hogy szevasz, mert ilyen gecieember, Adri, nekem elhiheted. Adri fején közelről is megnézhetjük, hogy nem hiszi el a cár szavait, akin a következő vágásnál megint van sapka meg szemüveg, csudálatos.

screen_shot_2015-05-09_at_08_06_09.png

Sajnos ezek a párválasztós epizódok csak a kavarásról szólnak, most pl. Bence és Gyula beszélget, és találgat, hogy miafaszt fog csinálni Boltox a szuperképességével. Adri egy kicsit elhiszi, hogy a cár védi, és azt is, hogy a cár nem tudja, mit akar a cárné. Bencének összegez: ha mögéd állok, maradok, mert Botok Közellenség mögé áll, és kiejti Patkolt Pecket. Ez nem fog menni, most mondom. Vagy, folytatja Adri, beáll Közellenség mögé, ahová megy Patkolt Pecek is, és kiesik, mert Közellenség Adrit választja. Közben lent ugrókötelezés megy több-kevesebb sikerrel, Laura tornaórát tart, azt is hagyjuk. Esteledik, Adri átöltözik, jön a cár, mi a döntés, hová állsz, hát Közellenség mögé. Jó. Közellenség közben Patkolt Pecket nyomasztja, tegyél ígéretet, hogy mögém állsz. De ha megszeged, akkor nagyon nem leszünk jóban. Patkolt Pecek fogat most, és nem tesz ígéretet, de Közellenség kurva büszke magára, hogy milyen jól eljátszotta a szerepét.

Egy Madách Színházon elgondolkodom, ha kimegyek. (Közellenség)

screen_shot_2015-05-09_at_08_04_52.png

A cár a párválasztó előtt egyet mág kavar a szaron, bemegy Patkolt Pecekhez, és azt mondja neki, hogy arra senki nem gondol, hogy ki fog az ő háta mögé állni, mert Botox kurvára nem. És Patkolt Pecek meg álljon oda. Mert akkor bent marad. Aztán a cár és a cárné fetreng, a cárné bugyis pinát tárogat, és sátáni kacajt hallat, mert ő már csak ilyen macskafogós karakter. Utána öltözködés, és jön a randi Gólemmel.

Hagyjuk a dumát, úgyis hazudik mindenki. Laura megy Gyula mögé Pornósbarbi, aki ma egy szót sem szólt, Loki mögé, Tina bencézik, Adri pedig Közellenség mögé áll, mert bíznak A Tervben. Hát, az nem jött be, mert Patkolt Pecek Pjotr mögé áll, és innentől szar van a palacsintában, Közellenség nem is bírja a feszkót, és megjegyzi, hogy nem erről volt szó, és Patkolt Pecek hazudott neki, amiért ő majd még visszavág, mire Loki hangosan kiröhögi ott helyben. Loki röhögése felbassza Adri agyát, Bence viszont nagyon ideges lesz tőle, úgy villog a szeme, mint a Győzike kerti oltárját először megpillantó magyar gárdistának. Gólem megkérdezi az egyre gyerekesebben viselkedő Közellenséget, hogy miért ideges, hát mert Patkolt Pecek nem ezt ígérte. Tényleg???

Na, gyön Botox, aki nem szarozik, és odaáll Közellenség mögé, és kiejti Adrit, Gólemnek meg aszongya, Közellenség még nem volt a párja, és ki akarta próbálni. Aztán azt is hozzáteszi hogy Adri kapott már sok lehetőséget, nem élt vele, hát szevasz. És ellenséges volt Adri. És eleve, Pjotr felajánlotta, hogy álljon be mögé, szóval kuss. Adri erre annyit mond, hogy nem ez volt a terv, ezért maradt Közellenség mögött, de tulajdonképpen mindegy is, ezt már én mondom, mert a cár is kibaszta volna. Adri most bánja, hogy Botoxot nem baszta ki HSznezsi ellenében, hát igen, ez egy ilyen játék. Közellenség önostoroz, és aszongya, Patkolt Pecket akarta kiejteni, már ha mögé állt volna, de ezek szerint nem érti ő ezt a játékot. Hát nem, fiam, ez nem neked való, jövő héten ki fogsz esni a picsába. Botox és Pjotr önigazol, a cár azt mondja, hogy ha valaki őszinte, akkor legyen az, de ha hazudik, akkor csinálja jól. És Közellenség szarul csinálta. Tina sír, Adri búcsúzik, Loki meg beszól egyet még, hogy nagy a segge, ez annyira gyerekesen geci, hogy hihetetlen.

Este odabent ölelkezés, Tina és Közellenség bőg, Bence és a cárék meg megbeszélik a dolgot, Bencének az a lényeg, hogy ő nem csalódott az ő szövetségeseiben, és kész. Botox tönkre fogja tenni Közellenséget, akiben mostantól senki nem bízik meg Bencén és Tinán kívül, az meg nem elég. Tina magát hibáztatja, mert azt zokogja Közellenségnek, hogy neki kellett volna hazamennie, és miatta esett ki Adri.

Nem nekem való ez a játék. (Közellenség)

Este italozás, pakolás, Botox nem hajlandó Közellenség mellé befeküdni, így matracot hozat az egyik muzsikkal, Bence és Patkolt Pecek meg szépen azt beszéli meg, hogy a döntőben majd valahogy összeállnak, ha úgy alakul. Na, erre kíváncsi leszek.

Címkék: 18+ éden hotel
615 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsoofka 2015.05.11. 21:52:59

Lokikám ez kettős mérce: ha Peti hívja össze a bandát, akkor ő a sámán, ha Bence, akkor félős....

ÉH3sZ 2015.05.11. 21:52:59

Geri colos, de elsőre nem rossz

Mók_Ica 2015.05.11. 21:53:40

hehe.... geri színész..... és szerinte még sok van hátra a játékból......
geri majdnem eltévedt a repülőtéren a sok átszállás miatt.... :))))

Ditti82 2015.05.11. 21:53:42

Honnan lehet ismerős a csávó?

ÉH3sZ 2015.05.11. 21:53:44

@mokamini: Nekem nem tűnt félősnek Bence:)

Ditti82 2015.05.11. 21:54:40

@mokamini: Tövig Pjotr seggében a nyelve. :D

gólyamajom 2015.05.11. 21:54:50

Ennyi életművészt... Lol

Zsoofka 2015.05.11. 21:54:58

@Ditti82: Ő a Desperado... Nem hallod? :))))

ÉH3sZ 2015.05.11. 21:56:11

Majd Gólem ráncba szedi a népet

Zsoofka 2015.05.11. 21:56:48

@mokamini: off: a gitárra felriadt mellettem az uram, mert a telefonon a desperado a csengőhangom és azt hitte szól a telefonom... :)))

Ditti82 2015.05.11. 21:56:53

Vajon van jelentősége, hogy új beköltözőt mondott? Tehát lesz régi is? :D

Chuck Νorris 2015.05.11. 21:58:34

ez a geri elég béna nyálas arcnak tünik :)

2015.05.11. 21:58:47

@mokamini: az életben mindenhol van kettős mérce, miért pont ott ne lenne?

Zsoofka 2015.05.11. 21:59:55

@fosch9: ne tessen személyes sértésnek venni, csak feltűnt... :)

gólyamajom 2015.05.11. 22:00:05

Ha fél évig nem dolgoznék, kb éhenhalnék.... irigy vagyok erre a sok életművészre, na

Zsoofka 2015.05.11. 22:00:41

@Chuck Νorris: +1 Mint egy újabb Sármőr, lágyabb verzióban, mint az 1.0

2015.05.11. 22:01:17

@mokamini: nem veszem, a munkahelyemen is ez megy, és még sokfelé, sőt, ITT is... :)

fran7 2015.05.11. 22:03:10

Milyen színész a csóka, aki három hónapja nem játszik és nem zavarja?Talán Tolnai Kláriról mesélték, hogy egy hónapig nem volt felkérése, és már attól rettegett, hogy elfelejtik. Pedig hát más kávéház a két ember.

2015.05.11. 22:05:52

@fran7: lehet olyan mint a Sínésznő (aki látta, érti)

Ditti82 2015.05.11. 22:06:46

Finoman? Eddig se finoman tették, miért pont az utolsó párválasztónál tennék?

Szoba kilátással 2015.05.11. 22:07:52

Okoska nagyot fog puffani a végén

Zsoofka 2015.05.11. 22:09:09

Loki és Peti most fog egymás ellen menni... :)))

Gyula! Ne magyarázkodj. Bármi történik, tégy úgy, mintha szándékos lett volna :(((

Zsoofka 2015.05.11. 22:09:48

@Szoba kilátással: @Ditti82: UGYE KI FOG DERÜLNI, HOGY CSAK TEMATIKÁZIK???!!!!

Mók_Ica 2015.05.11. 22:10:16

@mokamini: konkrétan szerelmet vall petinek :)))))) szegénykém.....nagyon aranyos.... de nyomi, ahogy mondja :)

Ditti82 2015.05.11. 22:10:55

@mokamini: Most meg Lokinak tolja a Peti ellen hangolást. Melyik a tematika?

Zsoofka 2015.05.11. 22:10:56

@mokamini: Jes. Igen. Tattika. OSCART Gyulának!

Ditti82 2015.05.11. 22:11:46

A disznómajom az milyen? Tényleg létezik ilyen állat, csak én nem hallottam róla? :O

Zsoofka 2015.05.11. 22:12:04

@Ditti82: Nem létezik, hogy ekkorát nyalt Petinek. Szerintem Gyula Loki mellé áll. Peti meg elalél önnön nagyszerűségétől és "elaltatják". Ez lesz a veszte.

Ditti82 2015.05.11. 22:12:33

OFF
Isteni finom mindkét Magnum!
ON

fran7 2015.05.11. 22:12:47

@fosch9: Nála talán tehetségesebbnek tűnik. Legalább a magánéletében nem tűnik annyira manírosnak. Vajon Sínésznő Gátőr típusú csávója meg van még?

2015.05.11. 22:14:00

@fran7: szerencsére eltűntek a hírekből :D

Zsoofka 2015.05.11. 22:15:01

@Ditti82: Igen. A végén az utolsó két hétre jó kis játék lesz belőle. Papi meg elbukik, a nép örül. Hajrá Loki!

introverted22 2015.05.11. 22:15:54

Nnna most jött el a napja, hogy megutáltam Lokit :(

2015.05.11. 22:16:32

@mokamini: igen, hajrá Loki! :)

tomfree 2015.05.11. 22:18:02

Ez a Geri is miből él ha fél éve teng-leng? Valamit tudnak ezek az "életművészek" (vagy én nagyon nem valamit).
Végre remélem Loki és a cár egymásnak feszülnek. Annak van értelme, mert a többinek esze nem sok van (Közellenség, Laura stb). Akkor inkább a sörköpőnek szurkolok, borzasztóan idegesítő Pjotr az állandó okoskodásával.

Zsoofka 2015.05.11. 22:23:22

Gyula a végén saját magát tattikázza ki.... :(

Zsoofka 2015.05.11. 22:24:41

Na akkor összegezzünk:
Peti és Gyula - Loki ellen.
Loki és Gyula - Peti ellen.
Loki és Geri - Gyula ellen.

Szoba kilátással 2015.05.11. 22:26:14

Ennyit hülye Gyuláról mint taktikusról:))

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:27:50

szegény berki
egyszer lenyeltem egy donald ragot, és 2 napig lufikat fingottam

Zsoofka 2015.05.11. 22:28:12

@Szoba kilátással: Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Kár. Én titkos favoritomnak tartottam Gyulát. De mindig, amikor már kezd kinyílni, előjön belőle a kicsinyes kisember és viszolyogni kezdek... :)

Mók_Ica 2015.05.11. 22:28:37

hehehe.... breki az éé-ben szabotálja a facebook üzenetek beolvasását :)))) vajon miért??? :)))(mondjuk eddig sem AZOKAT olvasta be.... :) )

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:29:03

ez a srác geri élettársa?

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:29:55

ejha geri boltozatos mellkasán megpihent a sirályok tekintete... :)

Zsoofka 2015.05.11. 22:30:00

Már csak pont a sírós Geri hiányzott.. Kicsit feminim a fiúka, nem?

Mók_Ica 2015.05.11. 22:31:49

pamelán ez a ruha olyan, amikor csak a felső részét mutatják, mintha régi nylon otthonka lenne :))))

Mók_Ica 2015.05.11. 22:33:03

pamela ma ordibálós kedvében van....

Szoba kilátással 2015.05.11. 22:34:00

@mokamini: jo jellemzése a kicsinyes kisember@Mók_Ica: az előbb mutattak lejjebb is úgy is olyan

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:38:57

@Mók_Ica: hát asszem nem. de Gábort mindenki utálja neki jó pár lehet :)

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:40:00

@Mók_Ica: neked van olyanod? megnéznélek... :)

Zsoofka 2015.05.11. 22:40:36

@windsor: @henrik_: Én is akartam kérdezni... Szerintem semmi rosszat nem tett: felismerte, hogy Peti sose nem volt a barátja, merthogy ez nem egy óvoda, ahol barátokat gyűjtünk. És jó taktikai érzékkel most lépni kíván ellene. Szerintem ezért ez nem olyan rossz... :)

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:41:30

geri barátja martin. micsoda nevek. jobban örülnék jános barátja bélának.

fosch9 (törölt) 2015.05.11. 22:41:37

@mokamini: én is ezt írtam vagy két napja :) (okos-hülye)

Mók_Ica 2015.05.11. 22:42:39

@Chuck Νorris: sajnos nem bírom a nylon-t..... mindig feltöltődik a bundácskámon és akkor megrázok mindenkit, aki hozzámér :))) :PPP

Zsoofka 2015.05.11. 22:43:05

@Chuck Νorris: mondja ez maga Chuck Norris... :)))

fosch9 (törölt) 2015.05.11. 22:43:08

@mokamini: egész műsor alatt ezt olvastuk többektől, én már meg sem lepődöm :D

introverted22 2015.05.11. 22:49:20

@mokamini: Igazatok van, Peti volt a hülye, hogy nem rakta ki a picsába az első adandó alkalommal, vagy legalább a másodiknál. Egy igazi féreg lett belőle. Szemtől szemben nem merné lemeccselni Petivel a dolgokat, mert annyi mersz nincs már benne. Megutáltam, ennyi és kész.

keszegvágó 2015.05.11. 22:50:01

Szerintem azt hívják játéknak, amit Loki csinál most.

fosch9 (törölt) 2015.05.11. 22:50:40

@keszegvágó: kösz, ennyi :)

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:52:26

berki is kicsit buzizza gerit... :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 22:53:40

@windsor: :DDDDD

miért, Peti kivel, mit meccselt le eddig SZEMTŐL SZEMBEN? :D
a legaljasabb féreg volt ebben az évadban, ami nem baj, hiszen ez a játék lényege, de akkor ne lepődjünk már meg azon, ha mások is ezt csinálják.

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:54:00

@Mók_Ica: engem megrázhatsz, nem áll fel töle... a hajam

tomfree 2015.05.11. 22:54:29

@keszegvágó: nem rajongtam Lokiért soha (főleg mióta kárba ment a sör a köpéssel), de végre ezt vártam, amit elkezd csinálni most, hiányzott ez a játékból nagyon. Szurkolok neki.

Zsoofka 2015.05.11. 22:55:20

@windsor: Peti se szerelemből tartotta benn Lokit, hanem mert úgy kívánta az érdeke: úgy ítélte meg, rá jobban tud hatni, mint pl. egy Patrikra. Pl. remekül tud vele tattikázni az agyhalottak ellen. Most, hogy közelednek a vége felé, Peti pont úgy ellenfelet lát Lokiban, mint fordítva. És ez így jó. Ők ketten játszottak és a végén egymás ellen mennek, győzzön a jobbik. Peti nagyképűbb, de ő csinálja jobban: ő már támogatókat gyűjt a végső szimpátia szavazáshoz... Peti előtt jár. Peti meg elhiszi, hogy ő a legjobb és nem veszi észre Lokit a surranópályán... :)

Chuck Νorris 2015.05.11. 22:57:16

aszongya martin, gyula hatalmas intelligenciát képvidel -> breki nagyon vigyorgott :)

Zsoofka 2015.05.11. 22:57:30

de ő csinálja jobban: ő már támogatókat gyűjt - helyett: LOKI csinálja jobban: ő már támogatókat gyűjt - bocs, már félig alszom.

introverted22 2015.05.11. 22:59:27

@henrik_: Peti nélkül nem nagyon lett volna semmilyen műsor. Loki se lett volna bent sokáig. Elásta magát. Én szerettem, drukkoltam neki, ennél többet vártam volna tőle emberileg. Peti már az elején kimutatta a foga fehérjét, mikor Timi távozott, és Apolka a képbe került. Folyamatosan hozta azt az arcát amit az elején felvillantott. Loki volt az, aki lapított mint xar a fűben. Én az ilyen embereket nem szeretem, ennyi. De nyilván ne rontsam a levegőt, ha nem Loki rajongó vagyok. Értettem, leléptem.

keszegvágó 2015.05.11. 22:59:53

@tomfree: Sokszor kifordult magából, nekem sem volt szimpatikus. De az nem a játék része volt, hanem csak unatkozott, megláthattuk, milyen ember. Most elkezdte azt, amit a függőleges giliszta és Botox kezdett kb egy hónapja. Megoszt és - talán - uralkodik. A genyó páros túltolta az uralkodást.

Zsoofka 2015.05.11. 23:00:38

@windsor: Jáááj, dehogy! Én csak elmélkedni akartam. Ne már!

introverted22 2015.05.11. 23:06:11

@mokamini: Én jobban szeretem az olyan embereket, akik következetesen hoznak egy szintet. Nekem az kevés, aki a végén bokán fossa magát és elkezd kapadozni. Loki az elején szórakoztató volt. Volt, amikor kifejezetten szerethető volt. Aztán egy féreggé nőtte ki magát a szememben. A hozzá hasonló embereket nem szeretem a való életben sem.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 23:11:03

@windsor: biztos, h ugyanazt a műsort nézzük? csak mert én azt látom, h Peti mindenkinek folyamatosan szarrá hazudja magát, miközben egy sosem létezett csapategységről hadovál. Lokinak mégis mit kéne tennie? megköszönni Petinek, h átadhatja neki a nyerés lehetőségét? :D

úgy mondod, mintha Peti előre közölte volna például Patrikkal, h ki fogja ejtetni, aztán még a végén megpróbálta megmagyarázni, h csak Adrikát védte a veszedelemtől (akit aztán kiejtetett Botoxszal).

érdekes kettős mérce. :)))

Veder1 2015.05.11. 23:12:24

Furcsa, Peti és Mariann ennyire nem látja a végjátékban követendő helyes taktikát, hogy mindenkivel jóban kell lenni és inkább a háttérből kell szervezkedni? Vagy az is lehet, hogy azt hiszik, hogy népszerűek bent :) Pedig jelenleg még Közellenségnek is több esélye lenne a szimpátiaszavazásnál, mint nekik. Loki viszont feléledt és nagyon jól játszik.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 23:12:50

persze szíved joga nem lokirajongónak lenned, én magam sem vagyok az, de pont Pjotrék miatt lett rohadt unalmas ez a műsor.

tomfree 2015.05.11. 23:18:50

@keszegvágó: Lokit nem minősítem emberileg mert nem szimpatikus már egy ideje amit látok tőle. Ettől függetlenül neki van egyedül esélye arra, hogy megfingassa a cárt. A többiek követik szolgai módon a cárt és Botoxot, nekik nem sok esélyt adok. Mondjuk meglepődnék, ha nem pofázná vissza valamelyik Loki tervét a cárnak némi jutalommorzsa reményében (vagy seggrészegen). Kicsit korai volt kitálalni Barbinak meg Gyulának szerintem. Ha kiderül péntek előtt, akkor szívhat egyet.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 23:23:55

@tomfree: én odabent Barbit tartom az egyik legértelmesebb játékosnak, sztem ő nem fogja elpofázni, Gyula már kétesélyes, őrá én is kíváncsi leszek.

keszegvágó 2015.05.11. 23:28:05

@tomfree: Loki eléggé meggyőző tud lenni ahhoz, hogy a titok titok maradjon. :)

introverted22 2015.05.11. 23:35:37

@henrik_: Nincs kettős mérce. Max nálatok, mert Petit szidjátok már mióta, Loki nekikezdett az aljasságnak, egyből ő lett a király. Peti az eleje óta kavarta a szálakat. Nem most kezdte el, végig ébren volt és csinálta a műsort. Ennyiből jobb, mint Füles, mert nem a végén kezdi el a cirkuszt, hanem ő csinálta az egészet. Nélküle gyakorlatilag mindenki maradt volna a párjánál, kivéve ha az új játékos védett, mert akkor ő azt választotta volna, aki neki szimpatikus, és végignézhettünk volna egy nyaralást, némi alpári lerészegedéssel. Nektek ez tetszene, nekem meg jó volt, hogy volt benne Peti, és ha már a hátán vitte az egészet, akkor megérdemli, hogy a végéig maradjon. Nem kell, hogy nyerjen, de maradjon a végéig. Ennyi. De inkább kilépek a beszélgetésből, mert a francnak hiányzik, hogy mindannyian nekem essetek, mert nem azt gondolom, mint amit ti. Én voltam a hülye, hogy felvállaltam a véleményemet. Elnézést érte.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 23:40:26

@windsor: ahogy érzed, de sztem ez a játék nem arról szól, h mindenki a legvégéig azt csinálja, amit az első 5 napban. :)))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.11. 23:46:53

@windsor: és amúgy ÉN sosem szidtam Pjotrot, mindig is csak azt vártam, h mikor szúrják már hátba, mert nagyon uncsi lett a műsor.

Elektra1976 2015.05.11. 23:48:05

@windsor: Nyugodtan írj legalább nem a Loki seggnyalást kell olvasni meg az egymás f.szának szopkodását (by sixx bocsi) Én már ezeket átugrom Hajrá Gyula mert miért ne U.i.: Loki nem paraszt hanem "gyerekesen geci " Peti meg Botox meg gonosz és aljas de mindhárom játszik ez a lényeg

Elektra1976 2015.05.11. 23:51:43

@windsor: Ja még annyi hogy a szimpátia szavazásig is el kell jutni De azért ez a végén már nem taktika csak hanem szerencse is Az hogy kinél robban a bomba mint ahogy volt az előző évadokban is ilyen játék az pl. szerencse

xukxuk 2015.05.12. 00:18:12

@windsor: Nyugodtan írjál csak bátran tovább.Ne törődj a sűrűjével,lépd át az egész múltat.

nathalie 2015.05.12. 00:28:32

Peti és Botox sztem nagyon uncsivá teszik a műsort. Igazából az lenne jó fordulat, ha valaki olyan kavarna egy nagyot, akitől nem számítok rá. De ilyen váratlan meglepetést nem nézek ki senkiből. Talán még a Patrik és Adri páros lett volna képes valami váratlant húzni, ha kiléptek volna egymás seggéből és előbb kapcsolnak petivel kapcsolatban.
Senkinek nem tudok drukkolni, mert vagy unom, vagy túl hülye, vagy nem szimpatikus. Talán még azon elnevetgélnék, ha a Botox- Peti párosnál Botox ledobná a labdát kb 12 milliónál. De azon se nagyon, mert még azt is egy előre megírt fordulatnak vélném.
szomorú ez :(:(

gólyamajom 2015.05.12. 00:33:12

@Elektra1976: NEm láttam még Éden Hotelt a harmadik széria előtt- hogy megy ez a végén?

saccperköbö 2015.05.12. 01:48:11

@gólyamajom: eléggé a szerencse, meg a szövetségek játszottak az első ÉH-ban
- utolsó előtti héten egy pár szimpátiaszavazáson kihullott
- utolsó héten szintén szimpátia-szavazáson kihullott Prosztó (egy srác)
- majd másnap a 3 maradék csaj egyet maguk közül kiejthetett (így pöckölte ki Alíz Nikit)
- majd a megmaradt két pár: TökösBula-SzentDani; Alíz-Kristóf cserélhetett egyet; sorban bejött 5 régi játékos; így esett ki Dani és visszajött Prosztó
- döntőbe Alízt és Kristófot szavazták be a többiek és ugye Kristóf 10 millió körül dobta a gömböt, a maradékot meg vitte a másik döntős pár

saccperköbö 2015.05.12. 01:49:34

@Elektra1976: a bombával csak rohangáltak, de nem esett ki senki
süti beállítások módosítása