Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x54 - Krokodilcsipesz cuppan a Patkolt Pecekre (18+)

2015. május 08. 07:08 - sixx

screen_shot_2015-05-08_at_05_13_14.png

Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti jegyzetekből összerakva.

screen_shot_2015-05-08_at_05_17_40.png

Pállott szájak, reggeli csipa, hasvakarás, hol a fogkefém, mi ez a szar zene, Loki integet a mödanszié mellett, Bence igyekszik valahová, tán van egy kavarószoba nyitva neki valahol? Tina a sziszegős szappanban hisz, Zoë a feje tetejére applikált kontyban, löevél, gyülekezés, nappali, Loki olvas, a homlokán valami fehér folt, tán geci, nem tudom, nem is érdekel, jézus, most megjelent előttem Pétercár, ahogy…, na hagyjuk, komolyan, ebből nem mászok ki sértetlenül, még három hét, esküszöm kibírom valahogy.

Loki olvas, Patkolt Pecek mehet randira, mert sziglinő és mert kavarni kell a szart, Laura baszki, csukd már be a szád, még beletesznek valamit hirtelen, hogy kivel megy Patkolt Pecek arról Botox és Tina dönt, mert csak, Laura szája továbbra is nyitva, hogy nem szárad ki ennek a szája? Patkolt Pecek szemmel veri a választási bizottságot, azok elvonulnak dönteni, Laura végre becsukta a száját, Tinának jobb lába van, mint Botoxnak, Gyula a lábszárát vakargatja, és láthatóan nem akar kimenni, jó neki az ostobenkó szépségkirályjány. Patkolt Pecek a Közellenség-Bence-párost húzná magára, de hát nem ő dönt, Botox nyekereg, megy Pétercár és Közellenség, mert persze kontroll alatt kell tartani, mert Patkolt Pecek nem túl megbízható, sőt, Tinának a segge is jobb, ez most mellékes, de mindegy már, Közellenség meg azért megy, hogy ösmerkedjen, hát jó.

screen_shot_2015-05-08_at_05_48_58.png

Bence nem örül a döntésnek, Tina egy tök, gondolkodnia kellett volna, de most már mindegy, mert fél lábbal már a hotelen kívül van, Botox fent nyekereg a cárnak, legalább kiderült, hogy Tina feladta a játékot, hát hogy küldhette Közellenséget? És valóban, ha én lennék Tina, én Gyulát küldtem volna, mert őt aztán semmiféle Patkolt Pecek nem tud leszakítani a félig tátott szájú Lauráról. Patkolt Pecek csöcst villant, Közellenség morcos és borotválatlan, ez nem szakáll, hanem lustaság baszki, menjünk akkor? Menjünk. Mennek. Patkolt Pecek csak nyerhet ebből és tök pozitív, ez jó, de kit érdekel. Mödanszié, tematika, Tina Lokizik, mi lesz az én fitnesszedzőseggemmel? Hát szarban van, de Adrié még nagyobban, úgyhogy annyira nem kell izgulni, Loki tömi Tina fejét, Közellenség aszota, Patkolt Peckezik, szevaszAdri, van ez így, Tina nem borul ki, érthető, ő akkor marad, de mégis kinek a párjaként, hát csak Bence ugye, de akkor meg Botox csaphat le a védettséggel a kezében, nehéz sport ez a hoteléden. Tina riportol, Közellenség egy geci.

screen_shot_2015-05-08_at_05_50_47.png

Randi a krokodilfarmon és/vagy koszos folyóban, wow, krokodil, gecik, mondja Közellenség, cárom, eredj előre, téged egyen meg, megyek is, nem félek, te nyomorult. Patkolt Pecek nőiességet emleget, és hogy őtet nem lehet csak úgy megetetni a krokogyélussal, és izgul, mert Péter cárhoz ilyen közel sose vót, és nehogy valami illetlenséget mondjon, mert még lefejezik és/vagy megetetik a krokogyélussal. Ki fogsz esni, Patkolt Pecek, ereszkedik e a cár a muzsikhoz nagylelkűen, kérdő hangsúllyal, nem tudom, apuska, de ha lehet, még maradnék, mondja Patkolt Pecek és közben rebegteti a pilláját, ami nem hat senkire, mert békaszáj van alatta és megbízhatatlanság. A csónakot krokodilok veszik körbe, de nem lesz tragédia, van, amit még a magyar tévéstábok sem mernek bevállalni, Patkolt Pecek bizalmatlan és nem mond nevet, nem árulja el, kiben bízik a hotelben.

screen_shot_2015-05-08_at_05_54_29.png

Odahaza Loki fejest ugrik Adri felett a mödansziéba, nagyszerű, vissza a hajóra, hány emberben gondolkodsz, Patkolt Pecek, háromban, háromban, baszki, az sok, de kiben is, hadd találjuk ki, kurva nehéz lesz, Patkolt Pecek persze csak hazudik, TEMATIKA felsőfokon, nahát, megint jókor jönnek a krokodilok, mikor lesz már etetés, Patkolt Pecek versus Loki, mi vót ott, lesz belőle valami? Nem lesz, smár volt, Loki nyitott felém, oszt annyi, DE mi van, ha tematika, Közellenség éleslát, Péter cár unja magát, de valahol értékeli Patkolt Pecket, mert azt mondja, amit mindenki hallani akar, de éppen ezért nyikhaj. Na nézd már, Pornósbarbi tud rendesen is kinézni, Bence zabál, csokit, Adri legszívesebben kitépné a szájából, mert kívánós, Bence versenyt gründol, a Béjvaccstól rájuk maradt gumicsónakot kell hajtani időre, Loki riporterkedik, nem vicces, a verseny sem, Botox legszívesebben megfojtaná mindet, haggyatokmár, faszom, Gyula ügyes, Bence heves, Pornósbarbi kis híján belefullad a mödansziéba.

screen_shot_2015-05-08_at_06_06_40.png

Odakünn tematika, ugyanazt a szart rágják, Patkolt Pevek nem fog mondani semmit úgysem, jönnek a krokodilok, Közellenség riportol, nekem Tina és Adri kell, hazudok ezeknek a köcsögöknek, magamhoz édesgetem Patkolt Pecket, nahát. Rákot látnak, színeset. Döbbenet, Botox csak belemegy a játékba, lehet megfenyegették, hogy elveszik a védettségét? Bence aszongya, Botox ugatott evezés közben, jézusfasza, segíts most. Na végre, etetés, egy helyi erő hallal kínálja a krokodilt, hű, Közellenség megérinti a hüllőt, kemény a bőre, baszki, Közellenség menő.

 

Gyula unja magát, Laura seggét kenegeti és masszírozza, a mozdulat megy az emlékhokibankba, jó lesz majd később, kicsit szórakozik Laurával, akire a frászt hozza valami beszólással, Laura a riportban aszongya, Gyula már csak ilyen, na.

segg1.gif segg2.gif

Vége a radinak, összefoglalnak, mint a Szomszédokban, Patkolt Pecket gyönyörű nőnek titulálják, Közellenség emlékeztet, ez már a második randijuk, a harmadikon baszás lesz. Spontán énekelnek a Money, Money, Money mintájára, JÉZUS FAZA EZ MI?

Odahaza tematika, Tina kérdi Bencét és Adrit, miafaszlesz, Adri nem áll Közellenség mögé, de hát akkor baj van, mer a Közellenség-Tina nem működik, Tina köp, Loki aszonta, Közellenségnek a Patkolt Pecek kell, a geci, mondja Adri, fejeket csóválnak, szörnyülködnek. Baszki, ha Közellenság tényleg ilyen paraszt, jövő héten úgyis hullik, mindezt Adri mondja. Tina tovább fűzi a szart, Loki ezt mondta, meg Loki azt mondta, DE HÁT HAZUDIK BAZDMEG, de ennyi esze senkinek nincsen, jó, Tina nem egy észlény, de hát Bence már ismeri a tetovált sörköpőt, mér nem szól? Visszajön a randikommandó, jól vagytok, ja, krokodilok, sokan, etetés, Közellenség megfogta a farkát, asztakurva, hajókázás. Folyóban, kérdi Botox, nem, bazdmeg, a dszungelben. Tina és Adri versus Közellenség, hogy is volt az, hogy te Patkolt Pecket akarod? Te szerencsétlen, hát nem érted, hogy ez tematika? Hogy el kell ezekkel hitetni valamit? De hát nem bíztok bennem! Péter cár lehazugnőzi Patkolt Pecket, a cárné csak néz, akkor tegyük ki? Ki kell, veszélyes. Hogy mi az isten lesz itt pénteken, nem tudom.

screen_shot_2015-05-08_at_06_26_36.png

Közellenség magyaráz, értsd már meg, Adri, Botox ki akar innen baszni, azt kell eljátszani, hogy Patkolt Pecek megbízhat benne, beáll, te is beállsz, bent tartalak, Botox koppan, védettséget baszhatja, de ehhez el kell hitetni, hogy szarban vagyunk, fogod már? Tina, az ostoba kijelenti, hogy sosetöbbet nem bízik Közellenségben, bravó, annyi esze van, mint egy zsák pillangónak. Lemegy lokizni, és őszinteséget kér a sörbeköpőtől, muhaha, ne már, ennyire nem lehet hülye de az, a frankót mondjad, Loki, Közellenség ki akarja baszni Adrit, mert Adri lenézi, DE lehet, hazudott. Tina ettől megzavarodik, közben a cárné Patkolt Pecek vélt rafkósságát ellenőrzi, Patkolt Pecek nagyon jól csavarja a szót és terel, cárné bízni látszik benne. A cár Közelleséggel tematikázik, Közellenség visszamondja, amit Tina mondott neki, mármint amit Loki mondott, jézusom, ez bonyolult, a lényeg, Közellenség Patkolt Pecket vezeti fel a cárnak, ő lesz az én nőm, mert Tina és Adri tök. A cár nem örül a beszélgetésnek, mert Közellenség naponta panaszkodik neki, és ezt unja. Én meg ezt az epizódot baszki.

Este Adri a pulton ül a koszos lábával, SZÁJJÁL MÁR LE ONNAN TE TUSKÓ, tematika, ki hogy áll és hová, mostani állás szerint Adri-Közellenség, Bence-Tina, Patkolt Pecek odaáll Közellenség mögé, és kiesik, mert Adri lesz választva. A cárnak be van gyulladva a füle, vattát tömtek bele. A sok geciség ment rá, aszodom én. Ez még megy egy ideig, de Patkolt Pecek szakadt farmerba dugja a vaginát és megy Bencét vegzálni, minek jön ez ide? Kelleti magát, jaj. Bence kamuzik, mire Patkolt Pecek bekérdez, pár lehetünk mink? Szerelmespár, kérdez vissza Bence, nem, baszki, pár, a jövőben, a riportban azt mondja, hogy finoman jelezte, hogy később jók lesznek együtt. A cár és a cárné összegez, hazudnak mindenkinek, mert csak. Ez mennyire szar rész volt, jézusom.

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2015.05.08. 22:44:03

rajtam kívül senki sem sajnálta Gábort?

ZLATAN 2015.05.08. 22:45:04

@foxglove (F6): Ha én Gábőr vagyok, akkor te Manduláné :)) De én is gyorsan visszavonom.

Ditti82 2015.05.08. 22:45:14

@tvbuzi: De tényleg letaposta, vagy csak belemagyarázzátok?

Mók_Ica 2015.05.08. 22:45:19

@beacska: pedig a közönség reakciók érdekesek lehetnek.... le tudná mérni, hogy bejött-e, amit el akartak érni :)))

beacska 2015.05.08. 22:47:11

@Mók_Ica: egyrészt úgyis meg fogja kérdezni, másrészt a nézettség számít, harmadrészt MA elkészült vele, neki HOLNAP ez már múlt. elveszítette az érdeklődését

ThereIsNoSpoon 2015.05.08. 22:48:17

@akdestroyer: Ezen én is teljesen ki vagyok akadva!!!! Nagyon remélem, hogy még ennek ellenére sem ôk fogják megnyerni!

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 22:48:28

@beacska: de, én megsajnáltam. Most sokkal emberibb volt, mint amikor a vc-kagylónak imádkozott :) Azért is, mert jót akart, és nem sikerült. Lehet, hogy tényleg leszokófélben lévő szenvedélybeteg - ezért is swjnáltam. Ettől még gyökér volt Nórival.

AkkorlegyenPtr 2015.05.08. 22:48:52

Adri kikészít. Még itt kint is.
Azt találta mondani, hogy most már rájött, mit kellett volna tennie.
Azt mondja Petinek, beáll mögés de aztán pámpám és be kellett volna állni Gátőr mögé és onnan nézni Botox gülüszemébe.

Bezmag. Miért most hol állt?? Nem hiszem el. Nem hiszem el....... ja ez jó ötlet lett volna.. tényleg...

Bence mondta a tutit, tökmindegy mit csinál, oda áll Botox. Ennyi. Adri. Jaaaj.

Összeillenek Gátőrrel.

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 22:50:36

@Ditti82: Nem láttam tisztán, és nem tudom visszanézni.

Mók_Ica 2015.05.08. 22:50:41

@beacska: érdekelne mit gondol ezekről a műsorokról, a szereplőkről... és a média-visszhangról :))))

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: pusssz :)

beacska 2015.05.08. 22:50:57

@Keleti Kárpátok: nekem Gábor a legsérülékenyebb ember ott bent. még Naomi volt hozzá fogható...

,, 2015.05.08. 22:51:44

@Mók_Ica: legalább nem kell attól tartanod h beállok mögé... vagy ő mögém.

beacska 2015.05.08. 22:52:07

@Mók_Ica: szereti őket ;)...mindig mindet megszereti...csak Fecót utálta :DDD

beacska 2015.05.08. 22:53:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: Gyulus!!! meg Tina...Bence is...vannak még ott a világos oldalról ;)

,, 2015.05.08. 22:53:05

Adri tényleg Gátőrrel van:O

beacska 2015.05.08. 22:53:47

@foxglove (F6): ma megláttam benne vmi szerethetőt

beacska 2015.05.08. 22:54:23

@foxglove (F6): és azt nem mondja, h mi lett Pacával?

Mók_Ica 2015.05.08. 22:55:06

@beacska: fecót? a csupaszív, csupajó embert??? :))))) (napraforgó volt..... nem kicsit)

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 22:55:49

@beacska: van benne valami. Nem hiába hívják Lütyőkének. (Csodálkozom, hogy sixx még nem vette át az új nevet :) )

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.08. 22:56:11

@Keleti Kárpátok:
Csak azt nem értem, miért kell ebben a helyzetben agyhalottazni a többieket? Cárék és Loki úgy csinálnak, mintha valami zseniális tervet alkottak volna, és nem Mariann kezében lett volna az Adri nevére kiállított kilövési engedély. Ebben a helyzetben mit tudtak volna csinálni, hogy elkerüljék az agyhalottnak titulálást? Adri akár Berki mögé is beállhatott volna, azzal sem tudta volna elkerülni a kiesést.
Legfeljebb meglepetésből húzhattak volna egy olyat, hogy Tina megy Peti mögé, amire Orsi nézett volna, mint a luki nyúl, és lányos zavarában beállt volna Gábor mögé, Adri megy Bence mögé, és Mariann akkor is kiejti, de legalább nem azzal a leosztással, amit a Cárék elképzeltek.

,, 2015.05.08. 22:56:11

@beacska: sajnos még mindig úgy tesznek, mintha Adri még nem is találkozott volna Pacával.
A Gáboros dolgot abból következtetem, hogy nagy kacsintások közepette célozgatott rá, hogy Gáborral kint is folytatódni fog a barátság stb.

beacska 2015.05.08. 22:56:22

@Mók_Ica: hát ez van, ő a sötét oldalt nemhogy választotta, ő maga a sötét oldal ;)

Rayen 2015.05.08. 22:56:50

@Keleti Kárpátok: én például nem kedveltem Adrit, mert amíg biztosban volt a segge, sokszor kijött belőle rendesen a rosszindulat. Ettől teljesen függetlenül Loki egy tahó paraszt.

beacska 2015.05.08. 22:57:32

@Keleti Kárpátok: nem hinném, h átveszi, mert nem elég pejoratív, és van benne egy kis kedvesség...

beacska 2015.05.08. 22:58:46

@ZLATAN: hát nem. nem egy sírós fajta :D

capa05 2015.05.08. 22:59:39

Na végre ez is kiesett.. vége az ingyen nyaralásnak... már 30 nap után ki kellett volna. Annyi emlékezeteset hagyott maga után, hogy pityergett ha a súlyát hozták szóba.

ThereIsNoSpoon 2015.05.08. 23:00:11

@foxglove (F6): Ez azért is dilettáns, mert sokkal érdekesebb lenne az ÈÈ is, ha megkérdeznék a játékosokat a jelenlegi helyzetrôl, érzésekrôl. Ok, talán könnyebben elszólnák magukat a végeredményt illetôen, de mégis...

AkkorlegyenPtr 2015.05.08. 23:00:20

Adri nagyon gáz. Vissza akar vágni, beszólogatni, de nagyon kevés ehhez.

Mók_Ica 2015.05.08. 23:01:10

@ZLATAN: sármőr könnyezett.... nem elég? :))))

@beacska: köszi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.05.08. 23:01:17

@Mók_Ica: majd megbeszéljük. Túl, igen. Utóbbi privát :-)

ZLATAN 2015.05.08. 23:02:05

@Mók_Ica: ICA! Kezdetnek elég, de én sem érném be a B tervvel helyetted...

,, 2015.05.08. 23:02:51

@beacska: plusz Paca említésekor (h mi lesz "vajon" velük most) elég fancsali képet vágott...
@ThereIsNoSpoon: én is ezt mondogattam korábban, nagyon debil dolog ez a most jöttem Costa Ricából dolog... totál hülyének nézik a nézőket.... ráadásul hatalmas ziccert hagytak ki.

Mók_Ica 2015.05.08. 23:03:20

@ZLATAN: drágám, nekem nincs is b tervem.... ha csinálunk valamit, akkor csináljuk szívvel-lélekkel ....

ZLATAN 2015.05.08. 23:03:57

Semmi esetre sem feltételeznék semmi rosszat Adriról, de csak nekem furcsa, hogy megállás nélkül mozog, nevet, magyaráz és zavarja a fény?

ZLATAN 2015.05.08. 23:05:09

@Mók_Ica: Ezért jobb, ha Bence sír...Ő annyira jól csinálja, meg legalább könnycsatornára is gyúr közben egy kicsit.

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 23:05:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Ezt nem értem, mire fel kaptam. Nem agyhalottaztam senkit, mellesleg azt sem szeretem, ha másokat agyhalottaznak. Adrinak eleve vesztett helyzete volt, de így jöhettek ki legjobban az egészből, mert legalább Botox is megszívta. Igaz, hogy csak egy hétre, de ők eleve azt szerették volna, hogy kiejtsék Adrit, és még párban is maradjanak.

beacska 2015.05.08. 23:08:07

@Keleti Kárpátok: igen, ez szerintem sem az "A" terv volt, hiába vannak megelégedve magukkal

Mók_Ica 2015.05.08. 23:08:35

@ZLATAN: hogy jön bence a b tervhez? :o

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 23:08:57

@beacska: Mondjuk a Topol sem volt pejoratív, így még reménykedem :)

ZLATAN 2015.05.08. 23:09:43

@Mók_Ica: Úgy, hogy az az igazi, ha Bence sír, nem elégszem meg Gábőrrel, ahogyan nekem TE kellesz és nem a B terv. Érted Darling? :)

Mók_Ica 2015.05.08. 23:11:13

@ZLATAN: benned egy költő veszett el :))) mecsoda hasonlat :)))) tsókollak érte :)))

ZLATAN 2015.05.08. 23:12:44

@Mók_Ica: Benned vesznék el már végre...Önfeledten...:)))

tomfree 2015.05.08. 23:13:09

Azt tudom elképzelni, hogy le kell adniuk a párválasztó előtt akihez állni szeretnének és akkor muszáj odaállniuk (így tudnak a szerkesztők variálni a dramaturgián). Ha ott dönthetnek, akkor Adriennek semmi esélye sem volt.
Visszataszító a cár viselkedése, flegmasága, nagyképűsége, lenéző ál-intellektüel karaktere, Botox is megmutatta a foga fehérjét a végére. Loki soha nem volt szimpatikus a proli stílusával, összenő, ami összetartozik.

beacska 2015.05.08. 23:13:12

@Keleti Kárpátok: mondjuk, annak meg értelme nem volt...nekem a Nagyapó jobban tetszett

ZLATAN 2015.05.08. 23:14:09

Figyi...biztos nincs igazam, de Adri szerintem hmm...szóval valamiféle tudatmódosító szer hatása alatt van jelenleg. Nekem úgy tűnik. Remélem tévedek.

beacska 2015.05.08. 23:14:49

@tomfree: Adrinak akkor volt csak esélye, ha Orsi bármelyik lány mellé odaállt volna másodiknak...mondtam én, h az utolsó előttin áll vagy bukik a dolog ;)

Mók_Ica 2015.05.08. 23:15:17

@ZLATAN: miket írsz.... te :)))

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 23:16:00

@beacska: szerintem belelátta a Szevasztopol poénlehetőséget :) vagy csak túltematikázom, kituggya....

beacska 2015.05.08. 23:16:47

@Keleti Kárpátok: mondjuk volt rá NÉMI esély, h Apol kiesik vmikor ;)

ZLATAN 2015.05.08. 23:16:48

@Mók_Ica: Szerinted nincs beállva? :))

Mók_Ica 2015.05.08. 23:17:48

@ZLATAN: sztem adri alapból ilyen .....

ZLATAN 2015.05.08. 23:18:20

@Mók_Ica: Alapból zavarja a fény? :)))

Mók_Ica 2015.05.08. 23:19:59

@ZLATAN: nem a fény.... breki.....

ZLATAN 2015.05.08. 23:20:47

@Mók_Ica: rendben :)) Berki tündököl ma is :))

beacska 2015.05.08. 23:21:32

@Mók_Ica: pedig ő volt az, aki már az első adásnál beszólt Berkinek

Mók_Ica 2015.05.08. 23:21:34

@ZLATAN: osztja rendesen adrit.....

Keleti Kárpátok 2015.05.08. 23:22:14

Jó éjt! Jó volt veletek tematikázni, ritka az ilyen laza, kulturált, de mégis humoros fórum a neten. Tudom-tudom - azért ne kezdjük el egymás f@szát szopkodni :)

Mók_Ica 2015.05.08. 23:22:29

@beacska: adrika? erre nem emlékszem ... :)))

ZLATAN 2015.05.08. 23:22:39

@Mók_Ica: LEhet Adri elszívta előle :)))) Nah jó, ez csak vicc és tuti nem is szív egyik se semmit.

Mók_Ica 2015.05.08. 23:23:49

@Keleti Kárpátok: jó éjt :))

@ZLATAN: félsz, hogy olvassák, mi? :)))

ZLATAN 2015.05.08. 23:25:47

@Mók_Ica: Rettegek. :))) De szerencsére nem tudnak olvasni. :))

Mók_Ica 2015.05.08. 23:28:08

@ZLATAN: egyre jobb :))))
én azonban ma jól érzem magam, mert már nem a szingli szobában vagyok :)))) boldogan megyek aludni, holnap reggel fincsi kávét iszogatva olvassuk a posztcsit a mai adásról :)))

Mók_Ica 2015.05.08. 23:28:56

@beacska: azóta már tudja, hogy ez nem áll érdekében :)))

ZLATAN 2015.05.08. 23:31:20

@Mók_Ica: ICÁM!! Örülök, hogy TE vagy a párom! Szép álmokat! Tsókollak!!

Mók_Ica 2015.05.08. 23:33:20

@ZLATAN: neked is jó éjt, szép álmokat :))) reggel kávécska :)))

ZLATAN 2015.05.08. 23:35:11

@Mók_Ica: Ha nem érkeznék, akkor egészségedre!! :))

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.08. 23:43:17

Adrit azóta nem tudom sajnálni, hogy volt pofája beállni Mariann mögé, Snezi ellen. így még viccesebb,h pont a Botox ejtette ki. ez van, benézte.

beacska 2015.05.08. 23:46:25

@henrik_: nem emlékszem rá, h Adri jóban lett volna Snjezivel. sőőőt, arra emlékszem, h Nóri és Adri arról beszélgetett, h Snjezi lenézi őket. miért is állt volna mellé???

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.05.08. 23:50:56

@beacska: mondjuk azért, mert szövetségben voltak így négyen, Bencével és Patrikkal. Adri csak ezeket tudta nézni: "úristen, tetoválása van, gecijó nő, NYILVÁN PATRIKOT AKARJA MAGÁNAK", aztán itt vége is lett a gondolatmenetének. én a játék első felében bírtam Adrit, de számomra kissé sok lett (és itt most nem a testméretére gondolok).

radoznao 2015.05.09. 06:34:18

@AkkorlegyenPtr: Annyi lett volna, hogy akkor nem szervezik be Orsit Peti mögé és biztosan Gábor mögé áll. Mármint Orsi.
Persze függ a sorrendtől, de valószínüleg nem lett volna Orsinak annyi esze, hogy az utolsó pillanatban váltson.
Tullképp tényleg ez lett volna az egyetlen esélyük, hogy Orsit kiejtik Adri helyett.

Sanda.Ipse 2015.05.09. 07:13:11

Adri és Gátőr nem fogták fel, hogy akárhová állt volna Adri, ki volt adva rá a kilövési engedély és Botox vagy cár atyuska végrehajtja. Ha mégis Péter mögé áll, akkor Peti az új csajt választja, így Botox áldozta fel magát, hogy pár napra Gátőrrel lakik együtt és ő szórta ki.

Sanda.Ipse 2015.05.09. 07:14:58

@beacska: a saját párja kedvéért, aki jóban volt Bencével.

natalja (törölt) 2015.05.09. 08:03:23

Gondoltam egy merészet, és sok kihagyás után visszanéztem a tegnapi párválasztót. (Nóri kidobása után nem néztem egyáltalán, csak a hv-ból és a kommentekből informálódtam.)
Szóval belenéztem, és nagyon feltűnt, hogy Botox szájzáras beszéde durván ragad a környezetére. Pjotr eddig normálisan beszélt, de már ő sem nyitja a száját.

Két kérdés motoszkál a fejemben: Pjotr miért nevezi játékos társait laikusnak? Botox miért van még mindig bent? (azt hittem, csak pár napot lesz bent, de most akkor mi van? kiesett, mégis ő játssza az önkényes igazságosztót) Akkor most cár és cárné a két beépített ember?

A párválasztó utáni kínlódást már nem is tudtam nézni, marad a hv-olvasás továbbra is. Mit lehet tudni a nézettségről egyébként? Nem találok róla semmit.

ÉH3sZ 2015.05.09. 08:05:25

Nem jól csinálta Adri. Amikor Gólem felszólította, hogy válasszon párt, azt kellett volna mondania, hogy még gondolkodik és előre engedi Mariannt, mennyen csak. Onnantól kezdve simaliba:)

fosch9 (törölt) 2015.05.09. 08:11:25

@ÉH3sZ: adri semmit sem csinált jól csak meresztette a valagát aztán nagyot csodálkozik hogy kiteszik, még bence is unta, nemtom mire számított, mindenesetre ha kint gábőr kúrogatja igen alacsony a szint

ÉH3sZ 2015.05.09. 08:17:29

@fosch9: Én Adrit tippeltem volna, a cárék módszeresen építik le Bence lehetséges szövetségeseit.

fosch9 (törölt) 2015.05.09. 08:25:02

@ÉH3sZ: ennyi
emellett nem sokat tett hozzá a játékhoz

radoznao 2015.05.09. 08:32:02

@Sanda.Ipse: De felfogták. Miből gondold, hogy nem? Mert Peti ezt akarta elhitetni? Hét eleje óta tudták, hogy vagy Adri, vagy Tina. Azért, mert Peti és Lki agyhalottnak titulálta őket, még nagyon is tisztában voltak a helyzettel.
Orsira haragudtak, hogy nem tette amit ígért, mert akkor őt ki tudták volna ejteni és megmenteni Adrit. Ez volt a terv. Nem is értem miért gondolta Mariann és Peti, hogy hu, de nagy meglepetést fognak okozni...

Mók_Ica 2015.05.09. 08:39:58

jó reggelt :)) itt a kávé, hol a poszt? :)))

radoznao 2015.05.09. 08:40:21

Hogy klasszikus idézzek, Mariannak nem több esze volt, hanem védettsége.
süti beállítások módosítása