Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kemény motorosok 5x04 - Gyász és ribiszöktetés

2015. május 07. 15:00 - _lovas_

A múltkori börtönös brutalitás után Jaxyék motorozásával indítunk, majd a bordélyházas razzia következményeként Gemma rács mögött ébred, karba font kézzel áll fölötte a Strici kommandója. Kifejezetten morcosak rá, szerintük az ő balhéja miatt hívták ki a zsarukat, de az is lehet, hogy Clay volt. Mielőtt még meleg lenne a talaj, jön az őr, hogy Gemma mehet, kiderül, hogy Wendy hozta ki. Elég pocsék a helyzet, ha már csak rá számíthat. Ráadásul az exjunkie még mindig haragszik rá a múltkori szarkavarásért. Közben megérkezik a Strici is, aki szintén nincs elragadtatva attól, hogy óvadékot kell fizetnie a lányaiért. 

soa5041a.jpg

A Fiúk közben megérkeznek a klubházba, ott van a Dokinő is, aki a gyerekekkel fogadja Jaxyt, hogy megnyugtassa. Az asztalnál már azt mondja az elnök, hogy Szakáll azóta nem találta önmagát, hogy meghalt a felesége, miközben néhányan inkább azon aggódnak, hogy a Pápáé lesz a kokópénz fele. Forrnak az indulatok, a banda egy része nem akar lefeküdni a Pápának, Jaxy arról győzködi őket, hogy mostani ellenfelük nem az ő ligájuk, és nem lenne okos megtorlásokba sem kezdeni, mert még nagyobb szarban találják magukat. Clay erősködik, és szerinte a Pápa áll a betörések mögött. Végül megszavazzák az üzletet. 

Jaxynek egy perc nyugta sincs, ahogy végez az üléssel, jön Unser, hogy közölje, az anyját letartóztatták. Unser csak most tudja meg, mi történt Szakállal, köpni-nyelni nem tud.

Közben a Strici, a főbeosztottja és Gemma visszatér a feldúlt bordélyba, de a rendrakásba sem tudnak jó szívvel belekezdeni, mert egy kilakoltatási parancs vár rájuk a pulton.

A kórházban is van feszültség, Wendy nyilván tök véletlenül belefut a gyerekekkel érkező Dokinőbe, alig bírja levenni a szemét Abelről, szegény gyerek azt se tudja, mit csináljon. A Dokinő viszont nagyon is tudja, beszélgetésre hívja Wendyt irodájába. Az exjunkie sírdogál kicsit neki, és közli, hogy nem akar Gemma szabályai szerint játszani, és azt szeretné, hogy Abelnek minden jó legyen, valamint úgy gondolja, a fiú egyszer úgyis meg akarja majd tudni, ki az igazi anyja.

Ezalatt a bordélyházban már megy a pakolás, amikor Jaxyék megérkeznek, Gemma elmeséli, mekkora balhé volt. Szeretett fia inkább hazaküldi, és a Strici bocsánatáért esedezik. Befutnak a Strici szigorú haverjai is, azt a lányt keresik, akit Gemma szétvert, mert szerintük ő uszíthatta rá az üzletre a rendőröket. A Strici inkább maga rendezné a balhét, de tudja, hogy a haverjai nem nyugszanak, ezért megkéri Jaxyéket, hogy juttassák ki a szétvert lányt a városból. Főbeosztottja végighallgatja a dolgot, aztán telefonálgatni kezd.

A klubházban óriási gyúrás megy, az oxigénpalackra kötött Clay is fekve nyom, amikor Gemma megérkezik, és mindenkit kizavar. Számonkéri a volt emberét, hogy mit akart a bordélyházban. Kemény beszélgetés zajlik, hogy mennyire nem ismerik már egymást, aztán kiderül, hogy Szakállal, mi történt. Gemma teljesen összeomlik, Clay nyakában kezd sírni, de aztán elrohan, hogy zárt ajtók mögött bukjon ki.

soa504b.jpg

Jaxyék hamar megtalálják a Strici szétvert képű lányát, akit épp munka közben zavarnak meg. Állítja, hogy nem ő nyomta fel a bordélyt, már épp elmotoroznának vele, amikor megérkeznek a Strici haverjai. Üldözik egymást egy darabig, de a lánynak meg szoknia kell, hogy milyen egy motoron kapaszkodni üldözés közben, így az a vége az egésznek, hogy Jaxyék felborulnak. Megérkeznek a mexikóiak, akik egyből fegyverkeznének, de Jaxy meggyőzi őket, hogy majd ők elintézik a lányt, ha már velük is ugyanúgy kibaszott. A Strici mexikói haverjai speciális kívánsággal állnak elő: egy hüvelykujjat és egy mellet kérnek bizonyítékként. A motorosok gyanakodni kezdenek, hogy eléggé felültetés szaga van a dolognak, mert a mexikóiak is tudták, hol lesz a lány, szóval a rémült nővel együtt visszamotoroznak a klubházba.

soa504c.jpg

Megérkezik a Strici is a főbeosztottal, hamar kiderül, hogy a főbeosztott áll a felültetés mögött. A Strici kiosztja, a Fiúk meg bezárják a nőt az egyik garázsba. Jaxynek közben mindene tele van már azzal, hogy Gemma még most is a vérét szívja, úgyhogy inkább elvonul régi fotókat nézegetni.

A Dokinő jön vigasztalni, és elmeséli Wendy látogatását, mintha nem lenne még elég gond. Jaxy szerint nem kell Abelnek elmondani az igazat, volt eddig is elég baja szerencsétlen gyereknek. Még nyomasztóbb percek jönnek, megérkezik Szakáll a koporsóban, a Fiúk becipelik, Jaxy a megözvegyült Lylát igyekszik nyugtatni, Clay sörözget. Odabent az özvegy és Jaxy gyászol, a Fiúk elnöke biztosítja a nőt, hogy mindig gondoskodni fognak róla.

soa5041.jpg

Az udvaron meg közben megy a romantika, Gemma ölelgeti az érkező Stricit, miközben Clay szomorú szarvasmarha tekintettel figyeli a jelenetet. Jaxy pont leszarja a volt elnök bajait, inkább üzleti ajánlatot tesz a Stricinek. Kiderül, hogy a Strici idővel kiszállna, össze akar szedni 1,3 milliót, hogy megvegyen egy farmot, ahol a gyerekével tengetheti a napjait. Jaxy jó üzleti érzékkel felajánlja neki, hogy társuljanak, a pornóbizniszes lányoknak amúgy is kell a mellékes. És amúgy ő is szeretne idővel kiszállni. Persze vannak feltételek, a Strici nem akar a klub ügyeibe belekeveredni, Jaxy szerint meg a Stricinek kell távol tartania magát Gemmától, aki odalent épp Wendynek adja vissza az óvadékpénzt.

Kicsit ölelgetik egymást, majd megjön a Dokinő, akinek már totál elege van, hogy folyton az exnarkósba botlik, ezért számonkéri Gemmát. De elég rosszul jön ki a dologból, mert Gemma odapasszírozza a falhoz. A zavart anyatigris észreveszi magát, majd felbújtja a Dokinőt, hogy Jaxy ma majdnem meghalt a Strici főbeosztottja miatt, aki még mindig a garázsban csücsül. Gemma elkezdi a műsort, egymásnak esnek a Strici főbeosztottjával, de amikor kezd alulmaradni, akkor a Dokinő is beszáll, és begipszelt karjával megfegyelmezi a nőt. Gemma csipőre tett kézzel szemléli, hogy megint milyen jól jött ki a dologból, és a szörnynevelés is remek tempóban halad.

soa504d.jpg

Később Jaxy a tetőn ücsörög fotókat nézegetve, miközben Szakálltól sorban búcsúznak a többiek odabent. Sapka, csavarkulcs, cigi, pia, fényképek is kerülnek a koporsóba. Gemma közben riadtan látja, hogy a Strici dühösen elhajt a főalkalmazottal, a Dokinő csak a garázsban elbújva szmókol.

Jaxy is megérkezik a gyászolókhoz, elbúcsúzik legjobb barátjától, egy gyerekkori közös fotót rak a koporsóba, még Clay is elérzékenyül, majd a Fiúkkal együtt cipelik ki Szakáll koporsóját. Jaxy vet néhány pillantást a megcsúszott Dokinőre, majd elborult tekintettel rácsapja a halottaskocsi ajtaját legjobb barátjára.

 

Címkék: sons of anarchy
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása