Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x53 - Patkolt Pecek a férfiak megrontója

2015. május 07. 07:13 - sixx

screen_shot_2015-05-07_at_05_10_16.png

Sej, a ligetben nagyszerű, mondhatná Gólem, de nem ezt mondja, hanem azt, hogy ma a patkolt peckű Orsi dönt, hogy ki kapjon és mit, ÉS még lesz Pandora is, amin I. Péter cár és gyúrós Bence is kap a pofájára. Hát, jó.

Haha, nem hiába emlegettem, hogy Motörheadre kellene ébreszteni az agyhalottakat, az Overkill dallamait tolják be nekünk a reggeli csipavadászat alá, de persze ezt csak mi halljuk, nem hiszem, hogy kint is ez ment volna, mert ha valaki képes így mozogni Motörheadre, az egy nagyon szerencsétlen ember:

head.gif

Tessék hozzá elindítani ezt:

Ugye.

Ja, és miért aludt a földön Közellenség? Tina kirugdosta tán az ágyból? Orsiszagod van, takarodj? Vagy mi? És az meg milyen már, hogy Gyula ölerlkezve él baráti életet Laurával, akinél durvábban nő még nem kellette magát az Éden hotel történetében? Loki, aki a nőket egyenjogúként kezeli, (kivéve szegény Ivart, akit elküldött a picsába vagy háromszor) mindent kipakol a Tinával folytatott tegnapi beszélgetésről ezek baszki, meg akarják dönteni I. Péter hatalmát, csak úgy, bizony, PUCCS van kilátásban. Pornósbarbi szája akkorára nyílik a hír hallatán, mint a régi szép napokban, az Noch Ein Mal Omapervers - Opa Fickt III. forgatásán. A gecikurvák.

A cár is megébred, mi van, nép? Loki beszámol, atyuska, ezek a kurvákok fellázadtak, és ki akarnak téged innen golyózni Mert rettentő féreg vagy. Az egyiptomi fáraóra fazonírozott I. Péter (megtévesztés!!!) őszintén csodálkozik, legalábbis arcilag, hát ez az Adri ilyen? Még az, cárom, de Tina! Az azt hiszi, hogy játszhat csak úgy! A főnök a riportban a felső szintet (ott laknak az ellenfelek) specialisták sötét birodalmának nevezi, de nagyon nem vicces. Tina Bencének mondja, hogy akit ki kell innen tenni, az a cár és a cárné, most ugye nő hullik, legyen az Botox. Bence nem hisz ebben a tervben és inkább terel. Tináról tegnap este óta nem rohadt le a hawaii papírbaszás. Tina még Lokit is képes lenne Bencére rábeszélni, pedig ugye ott volt az a sörbeköpés. Bence a riportban Botoxot flegma gyökérnek nevezi, nahát, fiam, 53 nap kellett, hogy észleld, amit mi a másodikon?

screen_shot_2015-05-07_at_05_24_42.png

Loki csavar egyet a tegnapi sztorin, és aszongya a cárnak, hogy, te Péterem, utólagos engedelmeddel hagytam, hogy Patkolt Pecek rám jöjjön és lesmároljon, DE utasításaidnak megfelelően nem basztam meg, mer hű vagyok a páromhoz, Pornósbarbihoz, és nem a farkammal gondolkodtam.

Én örülök ennek. Büszke vagyok rád (I. Péter)

Laura és Gyula a szobában kínlódnak, Laura feje fáj, de nem kell neki gyógyszer, ezt majd egyszer kifejthetné, tényleg érdekelne. Akkor igyál vizet, javasolja Gyula, mert az nagyon fontos, a fejed azért IS fájhat, mert bebasztál, és ez, kérlek szépen, Laura, az ún. másnap.

Szerintem dehidrálódtam. (Laura)

screen_shot_2015-05-07_at_05_25_45.png

A reggeli mödansziézást Gólem szakítja félbe, aki tuti bánja, hogy Becks már nincs itt, hiszen így már senki nem örül annak, ha megjelenik a villában, T69 annak idején legalább néha hozott jó hírt is, de Gólem nyomában csak a pusztulás jár. Kifelé a vízből, nyomorultak, mindenki a nappaliba, most! Na, Patkolt Pecek, hogy vagy? Hát, tettem a fejemre egy hajhálót vasbúl, hogy Tina le le olvashassa a gondolataimat, a peckemben meg kicsit viszket a vas, de egyébként fasza minden. Na jó, akkor gyere ide mellém, mert ugye van két doboz, aminek a létezéséről te eddig nem beszélhettél, és amelyikből pusztulatot és örömködést szabadíthatsz a világra, azaz széjjelszedhetsz egy párt, egy másik nőtagjának meg védettséget adhatsz, mármint abból a kettőből, akikkel randiztál. Sokk, horror, lemondás az arcokon. Na, válassz! Jó, mondja Patkolt Pecek és sokat mellébeszél majd szétszedi Tinát és Közellenséget, ők nem lehetnek egy pár pénteken, és a védettséget Botoxnak adja.

screen_shot_2015-05-07_at_05_37_51.png

Közellenség ettől ideges lesz, gratula mindenkinek, mondja, ügyesek vagytok. Kit hibáztatsz, baszod, kérdi Gólem. Tudod, hogy nem mondok neveket, de ügyesek voltak. Tona nem szomorú, ez egy játék, ez van. Itt csak a cár és a cárné játszik, most már én is, oszt ha kiesek bele akkor felelemt fejjel esek, oszt kész. Gólem távozik, majd jövök. Bitix elégedett mosollyal az arcán fogadja Laura hűbéresi csókját, Patkolt Pecek seggét meg Pornósbarbi nyalja (CSAK ÁTVITT ÉRTELEMBEN, PERVERZ ÁLLATOK!), ennél jobb döntést nem is hozhattál volna. Na, tematikázzunk mi is: mi lehet pénteken? Loki-Pornósbarbi, ez fix. Szerintem Tina átmegy Bence mögé, mert máshová nem mehet, Adri Közellenség mögé áll, mert dettó, Orsi megkapja Pétert, Laura ugye Gyulázik, Botox meg odaáll Közellenséghez, és kibassza Adrit a védettségével. Adri és Tina szépen megbeszélik, hogy itt a vége a dalnak, egyikük megy a levesbe.

Adri egy kicsit azért még tematikázik, és Közellenséget felvilágosítja, hogy ostobának tartják, mire az értékesíttési menedzser (így, két tével, amitől megőrülök, de itt mindenki így beszél) legyint, tartsanak, leszarom. Foskazán mind. A cár és a cárné Pornósbarbival beszéli ki Tinát, és mivel ez pitláker dolog, ráadásul Botox megint nyekereg közben, nem foglalkozunk vele. Este gyön Zoë és Pandorát hoz, amitől mindenki kiakad, Pandora, ma? Oszt mér nem holnap? Nem mindegy? Írnak. Adri a tetemre hívás előtt fut egy kört a cárnéval, és igyekszik benyalni magát, nehogy ő essen ki, de szerintem baszhatja. Botox nem mond semmit, Adri meg furcsa dolgokat csinál a szájával:

tongue.gif

Na, Pandorzunk. Pornósbarbi, ha Loki lekúrja Patkolt Pecket, az rád veszélyes? Nem. Loki, kúrnád? Ja. A cár szerint ez nem jó, mert nem elég erős páros, és Lokinak a cár utasítására Pornósbarnit kellene ájultra kúrnia. A cárné is beleszól, Patkolt Pecek, te ezzel hogy vagy? Hát, kicsit elengedtem magam. Loki meg aszongya, hogy hát, Pornósbarbival nem lesz kuresz, a zsák viszont tele van, hesspicsába. Na lapozzunk, mert kezdem felbaszni az agyam a cári család atyáskodásnak álcázott számonkérésén. Cárom, milyen Loki jogállása most? Bizonytalan, de az elmúlt két napban rendesen viselkedett, így nem akarom kibaszni. Most, mármint, ebben a pillanatban. Tina azt mondja a riportban, hogy a cárral mindenkinek tele van sz összes töke. Botox azt nyekergi kérdőn, hogy te, Loki, hű maradsz a cárhoz, vagy a pártütőkkel tartasz? Hű maradok.

screen_shot_2015-05-07_at_06_14_16.png

Bence, a hazugságaidat elhiszi még valaki? Bence röhög, hát, jó nagy fasz volt a kérdező (Botox tette fel), de leszarom. Én itt nem hazudtam, csak kis dolgokban. Botox nyekereg valamit, de nem hallom rendesen és nem is érdekel, a riportban aszongya, ő kérdezett be, hogy felbassza Bencét. Tina, meddig bírod elviselni, hogy Közellenség más bulákra ugrik rá részegen? Hazudsz majd a válaszodban? Kellemes kérdés ez is. Tina szerint Közellenség annak a seggét pocsíkolja meg, akiét akarja. A kérdést Laura tette fel persze, mert agyatlan. Tinát a Bencéhez fűződő érzelmei miatt is tetemre hívja I. Péter cár, és megkérdi, kiben bízik jobban Tina, Bencében vagy Közellenségben. Laura közbevág, DE HÁT ASZONTAD, MINDKETTŐBEN MEGBÍZOL. Közellenségnek annyira nem tetszik a válasz, mert Tina órákban méri a bizalmat. Laurának elmagyarázzák a szeretet és a bizalom közötti különbséget, I, Péter meg lecsap, és azt mondja, hogy Tina hol ebben, hol abban bízik, most például Közellenségben is, akiben pedig megbízni olyan, mint a Quaestorhoz pénzt befektetni. Bence burkoltan ugyan, de legörényezi Laurát, muhahahaha.

Bence, Adrit Tinára, vagy Patkolt Pecekre cserélnéd le? Egyikre sem. Laura érdeklődik, hogy akkor mi lesz Tinával? Mi közöm nekem hozzá? Botox aszongya Közellenségnek, legyen Patkolt Pecek párja, jó lesz az falura. És Tina essen ki, ugye. Ennyire nyíltan még nem beszélt Pandorán senki szerintem. Közellenség gondolkodik a dolgon. A cár azt mondja, hogy ha Közellenség és Patkolt Pecek lesz párban, az időleges lesz, mert Patkolt Pecekhez Közellenségnél okosabb pár illik. Hangosan meg odavágja Tinának, hogy pénteken ott van neki Bence is, akiben megbízhat. Péter, tespedsz a pocsolyádban, és aljas húzásaidnak köszönhetően haladsz előre, nem gondolod, hogy mindenkinek elege van már ebből? A cár szétszedi a kérdést, és nem válaszol, szerinte ő nem aljas. Loki tette fel, direkt olyan szavakkal, hogy ne jöjjön rá, ki kérdezte. Na, ennyi vót.

screen_shot_2015-05-07_at_06_38_16.png

Bence a nappaliban összehívja a népet, mert mondani akar valamit, mert nem bírja a lelke, hogy őt hazugnak nevezték, és azt akarja, hogy aki bekérdezett, majd este keresse meg, nem adja ki, csak szeretné ezt kibeszélni. DSok sikert, baszki, a cárné nem fog odaállni. Meg is mondja a riportban, hogy hagyni akarja Bencét a saját levében főni 3 napig. Közellenség Lokinak panaszkodik, hogy Adri lekezeli, és lenézi, miközben Tina hótt rendes. És Loki is hótt rendes. Patkolt Pecek egyelőre úgy tűnik, Közellenség háta mögé áll majd, onnantól meg a kiesés Botox védettségén múlik. Adri az ágyban azt kérdezi Bencétől, mennyi esélye van, hogy Botox kiejti-e. Fifty-fifty, mondja Bence, de nem vagyok Botox, faszom tudja. A riportban tovább emlegeti Botox beképzeltségét és flegmaságát, hát ja. Adri gülüszeműnek titulálja Botoxot, aki közben odafent fetreng, miközben a cár az ágy mellett térdelve zabál és csámcsog.

Címkék: 18+ éden hotel
427 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mók_Ica 2015.05.07. 22:34:03

@fosch9: jajjj.... össze kell kapnom magam.... ennyire le vagyok maradva...... :))))

Mók_Ica 2015.05.07. 22:34:41

@fosch9: a melleit bámulta? :)))))

2015.05.07. 22:36:00

@Mók_Ica: nem tudom de gusztálgatta

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:36:20

@fosch9: nemtom, lehet csak szeret a földön aludni, mert.. nehéz arról legurulni :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:37:00

Még a végén bejön az, amit anno gondoltam... nem kell felhasználni a védettséget. Elintézik a lányok és Gátőr

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:37:38

paca most résen van. evelyn mellrésen :))

2015.05.07. 22:38:16

@Chuck Νorris: vagy nem akart a húgyfoltban ez volt a másik tipp ugye?

paca le nagy halazta adrit és mindenki röhögött

Zsoofka 2015.05.07. 22:39:25

@AkkorlegyenPtr: Ja. Ha Gáboron múlik minimum két lányt és két fiút kitattikázik egy párválasztón és még csak észre sem veszi... :)

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:39:26

ha én bekerülnék ide, vagy az ÉÉ-be cintikéhez, jönne májküldáglesz és az összeomlás.. az tuti.

2015.05.07. 22:39:53

@ÉH3sZ: aha, bár evelin rá se néz :D de pacának határozottan bejön

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:40:04

meg fogtok döbbenni, de nekem a bamba szintike is bejön :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:40:13

@fosch9: Nyalta Evelin száját?:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:40:22

evelyn milyen szakértő lett :))))

2015.05.07. 22:40:51

@AkkorlegyenPtr: én csak nézném cincit és nem tudnék megszólalni :D

wadalma 2015.05.07. 22:40:54

En csak azon izgulok hogy a gomb miner hamarabb repuljon. Barki is all ott.

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:41:57

@fosch9: lehet csak beázott a mennyezet, és becsurgott oda a savas eső

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 22:42:32

@fosch9: amikor anno átkapcsoltam, én sem hittem el, amit látok. cinci hiba a mátrixban :)

Zsoofka 2015.05.07. 22:42:55

@ÉH3sZ: Nana. Ne sértegesd a 7 és az 5 évesemet. !!! :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:43:29

@Mók_Ica: mind2, én már kevéssel is beérem :)

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:45:58

@mokamini: Sokféle gyerek van. Cinci a kíváncsi-csodálkozó típus:)
Jó egészséget a Mókamini-gyerkőcöknek!:)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:46:02

amugy ez a szinti, vmi ruhatervező vagy miért mondták multkor hogy müvészlélek?

2015.05.07. 22:48:30

@AkkorlegyenPtr: vagy ő maga a mátrix :D
@Chuck Νorris: igen valami ilyesmit tanul

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:48:47

16 os a szempillája, enyim is őőő ja vagyis 26-os :D

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:50:18

azért jó a nagyon hosszu szempilla, mert nyáron a melegben tudja az ember legyezni az arcát.
nahát! lehet feltaláltam valamit? :))

Zsoofka 2015.05.07. 22:50:31

@Chuck Νorris: Ő az, aki diktálja a divatot! D.I.V.A.T.
Bocs. Fáradt vagyok, hívogat az ágyikóm... Jó iccakát!

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:51:22

Fintorka megint Marcsa seggében tematikázik.

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:51:33

@Chuck Νorris: És a legyeket is hessegetheted a farkaddal! Segítettem?:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:51:54

@ÉH3sZ: megnéztem.... nem is láCCik a mellrése..... :))))

@Chuck Νorris: úgysem hiszem el..... :))))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:52:18

ez a marcsa, szelypit isz, motyog isz... kiábránditó

Mók_Ica 2015.05.07. 22:52:49

@ÉH3sZ: @Chuck Νorris: szopkodjátok egymásét????? hihihihiihi

ÉH3sZ 2015.05.07. 22:53:19

@Mók_Ica: Most néztem meg én is:)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:53:25

@mokamini: jó éjt, szép álmokat :)))

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:53:32

@ÉH3sZ: milyen farkaddal? szempillárol volt szó, te kis pajzán! :)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:54:33

@Chuck Νorris: neked az összeszorított fogsor nem teCCik :)))

@ÉH3sZ: és mit láttál???

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:55:16

na látjátok én pld ronda vagyok, de a személyiségem csodaszéppé tesz :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 22:55:59

@Mók_Ica: na a másik föperverz is rákapott a témára :)

Mók_Ica 2015.05.07. 22:57:08

attól, hogy én egyke vagyok, még lehet, hogy van testvérem..... by breki..... sííííííííírok hihihihihihii

@fosch9: botoxon nézd a szandit....... ááááááááááááááááááá

2015.05.07. 22:57:51

érdekes ezek a hivatásosok mindig egymással tematikáznak
sneci is mindig a cicisekhez (by beácska) vonzódott

Mók_Ica 2015.05.07. 22:58:09

@Chuck Νorris: a szempillára gondoltam.... teeeeeeee :P

2015.05.07. 22:58:44

@Mók_Ica: mégis hagyott bent egyet nóri

2015.05.07. 22:59:53

paca lefapinázta botoxot

Mók_Ica 2015.05.07. 23:00:00

@fosch9: úgy tűnik.... sztem botox direkt eldugta......

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 23:00:05

Mariann 2012-es playboy címlafotóján egy tök máshogy néz ki. Meg sem ismerném.
Lehet, hogy nem botox van az arcában... de cérna tuti.

AkkorlegyenPtr 2015.05.07. 23:01:05

na ezt szépen elgépeltem. azt hiszem mára ennyi.. rivedercs

2015.05.07. 23:01:13

paca rámozdult evelinre

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:01:22

hehe evelyn szingli, Patrikk erre hogy somolygott :D

Mók_Ica 2015.05.07. 23:01:40

paca totál rákattant evelynkére :)))) még jó, hogy adri tetszik neki :))

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:02:44

@AkkorlegyenPtr: marcsának az a baja hogy szorosra van huzva a coffja és meghuzza az arcbörét, ezért nem tud mimikálni :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:03:23

@Mók_Ica: fél órája két mellet lát, jó hogy rákattant :)

Gia 2015.05.07. 23:03:45

Tetszett Sixx mai elgépelése.Bitix és Tona. :-)))

2015.05.07. 23:03:54

@Chuck Νorris: micsoda megfigyelés :)

Mók_Ica 2015.05.07. 23:04:59

@fosch9: tudtam.... de nem csak sunyi, hanem a szandi ízlése szarcsi ráadásul :))))

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:05:17

Móki mi is igy járnánk, pont hasonló a magasságkülönbségünk, én sem látnák belöled semmit csak a dekoltázsod. a végén rádkattannék ;)

ThereIsNoSpoon 2015.05.07. 23:05:28

@Hurrá Torpedó: Tetszik amit írsz. Mondjuk a szerkesztôk még bekavarhatnának egy sorrend-változtatással. (Mondjuk nem Marianna az utolsó, de az, akit ki akar ejteni, már beállt valahová...)
Azzal megyek is aludni. Jóccakát mindenkinek!

Mók_Ica 2015.05.07. 23:06:41

@Chuck Νorris: bakker, nem a szemeivel szemben vannak..... miért nem kattant breki vagy szinti cickóira??? azok szemben vannak vele......

Gia 2015.05.07. 23:07:01

Nem direkt csak ugye egymás mellett van az i és az o.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:08:12

@Chuck Νorris: vicces fiú.... hiiihihihihihihihihi

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:09:06

@Mók_Ica: hát mert ha lenéz... a beállás miatt, pont a mellét látja...

2015.05.07. 23:09:46

@Mók_Ica: kedves h nem foscsit mondtál :D

Mók_Ica 2015.05.07. 23:11:29

@Chuck Νorris: ja.... mert odanéz.... pffff

@fosch9: direkt :) a foscsi kedves lett volna neki.... az ízlése pedig szarcsi :))))

2015.05.07. 23:12:05

ómaperverznek furcsa a mozgása

2015.05.07. 23:12:39

loki csak felküzdötte magát a gumicsónakra :D

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:13:40

@Mók_Ica: hehehe

szegín gyuszi meg csak ül a buli közepén mint aki maga alár szart

Gia 2015.05.07. 23:13:44

Hú,PornósBarbitól rosszat fogok álmodni...Az a dance..

Veder1 2015.05.07. 23:14:19

@Brix: minden évadban visszaküldtek egy játékost, ez a formátum része. Eddig úgy tűnik Botox tudott a legjobban élni ezzel a lehetőséggel. Egyébként meg az első csaj, vagy Norbi, vagy akár Botox kiesése nem volt igazságtalan? Ez egy ilyen játék tele van szerencseelemmel. (De én vagyok a hülye, hogy itt tépem a számat egy egyszer hozzászóló embernek...)

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:15:12

evelintől ne kérdezzük meg a 3 napjával - breki
pedig evelinnek jó meglátásai vannak

fosch9 (törölt) 2015.05.07. 23:16:50

@Gia: pornós mozgás

vágó gyuszi kijelentette h nagy farka van

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:19:12

ez a patrik mekkora marha, kár hogy a hotelbe nem mutattak többet az eszmecseréiböl :)

Chuck Νorris 2015.05.07. 23:23:15

nahát lehet ma vették fel az adást, tegnap itt nem sütött mindig, nagy szélvihar is volt.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:23:26

mééér kell úgy beszélni pacával, mintha még bent lennének a többiek???
ő megvárja itt kint adrit.... pffff

ZLATAN 2015.05.07. 23:28:48

Sziasztok. Rég jártam erre, mert kezdek szégyenkezni, hogy ez ÉH-t nézem. ICA. Töretlenek az érzelmeim irántad, bár belepillantottam a minap a blogba és láttam, hogy Chuck elszeretett.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:30:03

@ZLATAN: én itt vártalak :))))) és lám, itt vagy :)))

ZLATAN 2015.05.07. 23:31:33

@Mók_Ica: De már Chuck a szerelmed. Láttam. Megértem, de még fáj. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:34:46

@ZLATAN: chuck a hősöm, nem a szerelmem :))))

ZLATAN 2015.05.07. 23:38:11

Szóval költözöm a szingli szobába ezek szerint.

Mók_Ica 2015.05.07. 23:41:36

@ZLATAN: ott én vagyok.... mivel itt hagytál ebek harmincadjára :P

ZLATAN 2015.05.07. 23:44:42

@Mók_Ica: ICA. Hűtlen voltál hozzám, amíg külső helyszínen forgattam. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:46:15

@ZLATAN: te csak gyanúsítgatsz és féltékenykedsz..... maradok a szingliszobában... holnap este úgyis párválasztó :))))

ZLATAN 2015.05.07. 23:47:05

@Mók_Ica: Láttam, ahogy flörtöltetek. Napokig nem bírtam blogot olvasni emiatt. :))

Mók_Ica 2015.05.07. 23:48:24

@ZLATAN: holnap este bizonyíthatsz :))) én most megyek az ágyikómba :))) jó éjt tsókok :)))

ZLATAN 2015.05.07. 23:48:42

Eltűnt a hozzászólásom.

ZLATAN 2015.05.07. 23:49:13

@ZLATAN: Szép álmokat! TSÓK!

ZLATAN 2015.05.07. 23:49:55

@Mók_Ica: Véletlenül magamtól köszöntem el. :)) Szép álmokat! TSÓK!

Mók_Ica 2015.05.07. 23:51:05

@ZLATAN: az sem rossz :))) tsók :))

ZLATAN 2015.05.07. 23:55:30

@Mók_Ica: Kiestem a ritmusból.:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.05.08. 09:24:50

@ThereIsNoSpoon: @AkkorlegyenPtr:
Este láthattátok, miért Botox a téma. Lassan megvilágosodom.
süti beállítások módosítása