Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 6x18 - Loser edit

2015. május 07. 13:00 - fuszulykavirág

A frissen megválasztott államügyésszel interjú készül, ami akár egy szimpatikus imázsfilm is lehetne Aliciáról. Eli azonban félbeszakítja őket, mert mégsincs vége a múlt heti hackelésnek: nyilvános bocsánatkérést akarnak a hackelők a hét végéig, különben mégiscsak kiszivárognak az emailek. Alicia egyeztetni akar a partnerekkel, de a riporternő már kapott is egy emailt benne Alicia elmúlt 5 évi levelezésével. Fel akarja használni, hogy lebontsa a közvéleményben a Szent Alicia képet. Emlékszünk még arra, amikor Kalinda emaileket hamisított, hogy Cary ne jusson börtönbe? Na, az ügyészség vizsgálja a nyomozót, aki akkor „törölte” azt az emailt, mert eljárást akarnak indítani ellene. Nem csak a lelkiismeret gyötri Kalindát, de a lebukás veszélye is nyomasztó.

1_alicia_eli_marissa.JPG

Kalinda Finnek vázolja fel a helyzetet nevek nélkül, és homályosan, de megtudja: Diane pórul járhat, amiért hamisított bizonyítékot használt fel Cary tárgyalásán. Már ha kiderül, ugye. Diane-t meghívják egy kis republikánus körbe, ahol az urak azt próbálják eldönteni, hogy támogassanak-e egy ügyet, és Diane-t találták az ördög ügyvédje szerepre. Tökéletes is rá, hiszen az ügyben egy cukrászt kéne képviselni, aki vallási okokra hivatkozva nem adott el esküvői tortát egy meleg párnak. Heves vita bontakozik ki, a fővadász, akivel Diane nemrég első őzét lelőtte, történesen nagyon élvezi az eszmecserét. Az imázsfilmnek indult interjúból a szerkesztés során már lejárató kampány lesz, az emailek tartalmát sikerül kellően manipulatívan megszerkeszteni hozzá – bár eredetiben is épp elég kellemetlenek.

A riporternő leül Aliciával egy második interjúra, ahol megpróbálja szembesíteni az emailek kompromittáló tartalmával, pl. a Willel való viszonnyal, de Eli közbelép, és megszakítja az interjút. Az ügyészség nyomozása feltárja, hogy amikor az állítólagos email törlésre került, ami megmentette Caryt a börtöntől, akkor bizony a kérdéses nyomozó éppen tanúskodott, így ő nem törölhette azt. A nyomozás így Geneva Pine ügyész ellen fordul, akinek akkor viszonya volt a nyomozóval, így hozzáférhetett a leveleihez. Kíváncsi vagyok, meddig fogja ezt Kalinda bírni, hát mégiscsak ártatlan emberek kerülnek több mint kellemetlen helyzetbe miatta.

2_alicia_petra_1.JPG

Eli beront a riporternő főnökéhez, és kiveri a balhét a privát emailek felhasználása miatt. A főnök úgy dönt, hogy egyelőre visszatartja az anyagot, és átgondolja a dolgot. A riporternő meg inkább akkor kiszivárogtatja az anyagot valami bulvár médiának, akinek nincsenek etikai problémái. Egy kimerítő vita végére a fővadász úgy dönt, hogy nem támogatja a kérdéses cukrász ügyét. Ami fura, mert 10 perccel később a rádióban azt hallja Diane, hogy dehogynem támogatja. A riporternő főnöke úgy dönt, leadja az anyagot Aliciáról, hogy ne halássza el előlük a sztorit valami bulvárlap, Finn pedig rájön, miért kérdezősködött nála Kalinda, és felajánlja neki a segítségét.

3_diane.JPG

Diane visszarohan a fővadászhoz, hogy felháborodjon, amiért csak arra használta, hogy a másik fél lehetséges taktikáját feltérképezze. A fővadász erre felajánlja neki, hogy képviselje a saját álláspontját egy próbatárgyaláson, Diane meg nem tud ellenállni a kihívásnak. Eli igyekszik kezelni a kialakulóban lévő email-botrányt. A riporternőt visszafogja még 24 órára, ezidő alatt pedig azt akarja, hogy maga Alicia álljon elő az üggyel – a lehető legjobb megvilágításban. Alicia viszont egyelőre hallani sem akar arról, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen a viszonyáról Willel. Diane a próbatárgyaláson gyönyörűen mutat rá arra az apróságra, hogy az esküvőszervezőnek azzal nem akadt gondja, hogy elvált embereknek szervezzen lagzit, holott Jézusnak ehhez lett volna egy-két szava.

4_eli.JPG

Eli Petert küldi Alicia után, hogy verjen egy kis értelmet a fejébe, és győzze meg, hogy a nyilvánosság elé kell állnia, mielőtt más teszi meg helyette. Alicia és Peter maguk is meglepődnek rajta, hogy milyen higgadtan és felnőtt módon vitatják meg a helyzetet. A próbatárgyaláson Diane komolyan veszi a dolgokat: a fővadász meleg unokaöccsével játszatja el az esküvőszervező által elutasított meleg férfit. Finn figyelmezteti Kalindát, hogy beszéljen az infós fiúval, aki segített neki meghamisítani a kérdéses email metaadatait, de mire odaérne hozzá, már az ügyészségi nyomozó cseveg vele négyszemközt.

5_peter_alicia.JPG

Alicia belemegy végül egy interjúba egy kifejezetten csekély értelmi képességű riporterrel, ahol tökéletesen el tudja adni a saját álláspontját: ártatlan flört volt közte és Will között. Eli pedig egy másik riporternek is ilyen irányból adja el a sztorit. Az infós fiú hazudott Kalindáért a nyomozónak, de így most megint bizonyítékot kell hamisítaniuk, és egyre bonyolultabb lesz ez az amúgy sem egyszerű ügy. A próbatárgyaláson Diane azért használja a fővadász unokaöccsét, hogy személyessé tegye számára az ügyet, hátha megértené, hogy talán nem kéne kereszteshadjáratot folytatni a melegházasság ellen. Az eredeti riporternővel Peter ül le beszélgetni, végtelenül kínos helyzetbe hozza a nőt azzal, hogy elmondja, Alicia már nyilvánosság elé állt, és ezzel ki is húzták az ügy méregfogát.

6_diane2.JPG

Az ügyészség nyomozója jófejségből elmondja Kalindának, hogy lebukott, és minél hamarabb ismeri be a bűnét, annál könnyebb lesz neki. Meg Diane-nek is. Aki amúgy nem is sejt ebből még semmit. A próbatárgyalást Diane és a házasulandó melegek nyerik, a fővadászunk persze ettől függetlenül támogatni fogja a diszkriminatív esküvőszervező ügyét, mert ő ilyen elvek embere. A riporternőnk végül leadja az eredeti anyagot, amiben egy szimpatikus interjú készült Aliciával, majd a végén, amúgy mellékesen megjegyzi, hogy információi szerint Alicia elcsalta a választást, mert bizonyos szavazókörökben a Prady-re leadott szavazatokat Aliciához regisztrálták. Lesz még ebből botrány, ettől nem félek.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása