Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x52 - Prolihíradó, világszám! (18+)

2015. május 06. 09:11 - sixx

screen_shot_2015-05-06_at_05_41_34.png

Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet.

Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az ablakban, nem nagy kaland, de csöcs, tessen megbecsülni most, hogy Botox zuhanyzásaiból már csak az emlékhokizás fitymacsattogása maradt meg. Utána unott arccal fekszik lent a nappaliban, de ezt is megunja, és inkább napozik. Közben azon gondolkodik, ki, melyik dobozt kapja. Mert rájött, hogy nem az első benyomás alapján kell dönteni. Na.

screen_shot_2015-05-06_at_05_57_09.png

Botox bugyit mos a mosdókagylóban és nyekereg, Laura ott áll mellette és elmeséli, hogyan kavarta a szart Tina és Közellenség között, mert a csajnak elmondta, hogy a pasi Orsinál vizitált éjjel, részegen, álló fasszal. Muhaha, nevet gonoszkodva, Botox bólint, jó tanítvány vagy, geci. Ja, és Tina Bencével beszélgetett tegnap este, bezony. Botox egykori párját kutyázza a riportban, majd tovább mossa a húgyfoltos tangát, és csak hallgatja, ahogy Laura jelent neki, mert ezek szerint az Alpok-Adria legszebb nőjének választott (gyengénlátók szavazatai alapján) Laura lett a Gestapo. Botox visz fel némi vakolatot a fejire, az igyekezet, márminthogy embert faragjon magából, dicséretes, Laura monoton hangú, de legalább artikulált jelentése unalmas. Botox szerint Bencének elege van a bulákbúl.

screen_shot_2015-05-06_at_05_57_28_1.png

A mödanszié mellett Loki és Bence üvölt, mert csak, utána meg gyúrás van lakossági tekknóra, Gyula és a kézi súlyzók küzdelme lenyűgöző, úgy áll a teraszon, mint aki beszart, mondjuk én sem biztos, hogy fel tudnám emelni azt a szart, de legyen ez az én bajom. Tina bicepszre gyúr, Botox meg ugrókötelezik, így:

tina_1.gif botox_2.gif

Laura a seggébe behúzott bikinialsóban fetreng a mödanszié partján, de a seggén van valami folt, tessen segíteni, mi lehet ez?

screen_shot_2015-05-06_at_06_00_59.png

Löevél, mikrofont hoz Zoë, Laura előre jelzi, hogy ha énekelni kell, abból botrány lesz. Nem azt kell, legalábbis nem feltétlenül, hanem Édenhíradót csinálni, amit ugye a Való Világ is előszeretettel alkalmaz minden évadban - ha már a médiába igyekeznek a szereplők, és ezt tekintik ugródeszkának, legyen, tessen bizonyítani. Öt hírt kell leforgatni, ami a műsor utáni életről szól, mindenki saját névvel szerepel. A stáb: rendező/operatőr - Gyula, főszerk - Loki, műsorvezető . Orsi és Közellenség, riporter - Bence és Adri, szerk. asszisztens - Tina, de a stábtagok is szerepelhetnek a műsorban. Loki nem örült a szerepnek első körben, mert nem elég kreatív a meló, látszik, mennyire ért a dologhoz, na mindegy.

screen_shot_2015-05-06_at_06_16_17.png

Alakul a dolog, Tina körmöl, Adri röhög a tervezett riporttémán, Loki meg csak kreatívoskodik. Tina nagyon élvezi a melót. Botox és Pornósbarbi szorosra fonja a pinaszőrt, Pornósbarbi ilyet szól:

Én tökre felnézek rád. Mindjárt elsírom magam.

Én is, bazdmeg. Botox megijed, ez még itt rám mászik álmomban és erőszakkal kinyal, pihenj, Pornósbarbi, nyugivan. A riportban azt mondja, nagy a nyomás. Loki a nappaliban instruálja Adrit, akiből egyébként lehetne műsorvezetőt faragni valami reggeli magazinműsorban, és nem cinkből mondom, és még egyszer, az olvasásból felmentett, de gyúrásból jeles kommentelők kedvéért (is): semmi baj nincs az alakjával, tessék megnézni:

screen_shot_2015-05-06_at_06_30_27.png

Miközben a felvételek láthatóan jó hangulatban zajlanak, a szingliben Orsi elmeséli Laurának, hogy lesmárolta Közellenséget, de csak egy csók volt, a peckét nem pengette, nyugi. Laura tudomásul veszi a dolgot, és nem lepődik meg, magadhoz édesgeted, jól teszed. Közben fésülködik, ami idegesítő, elképzelem, mennyi haj száll a levegőben. Úgy látszik, egy időre leálltak a felvételekkel mert Adri is tematikázik, éppen Közellenséggel, aki Tina miatt puffog, mondhatok én ennek bármit, szarik rá. A fején szponzorsapka negyven fokban, hiába no, nehéz ez a szakma. Laura és Orsi tematikázása a hajhullás árnyékában folytatódik, Közellenség Orsit választja majd tutira (mert csók és pina), de Orsi figyeljen Adrival és Bencével, mert nem őszinték. Orsi szerint Laura jó szövetségese lesz, és csak azért beszélt vele, hogy meglássa, mennyire megbízható.

screen_shot_2015-05-06_at_06_32_48.png

A kajára váró Gyula-Botox-Pjotr-trió Közellenségen tépelődik, márminthogy tematikázik-e a faszi, vagy nem. Pjotr szerint Közellenség nem játssza a parasztot, hanem egy igazi tapló, oszt ez van. Gyula azt sem érti, miért van befeszülve Bence, hát mert idiótákkal van körülvéve és nem bízhat senkiben, azért, mondja Pjotr, Az Ember, Aki Mindent Tud Az Éden Hotel Lakóiról. Gyula szerint Bence és Adri kapcsolata felületes, és tematikára épül, Bence és Közellenség meg nagy melóban volt tegnap. Éééés, vágunk, megint forgatás, Bence Orsit faggatja, aki kamuból egy szörfdeszkával áll, pedig tudjuk a kommentekből, hogy nem szörfoktató volt, hanem masszőz. Vagy hogy mondják a testipari szolgáltatót manapság. Adri bakizik egyet, és Gyulát lebencézi, amin végre felszabadultan tud röhögni, ezt Becks kibaszása óta nem hallhattuk.

screen_shot_2015-05-06_at_06_31_38.png

Közellenség és Orsi tematikázik, Orsi menne a faszi mögé, akit egy taktikai smárral igyekezett tegnap megpuhítani. Egy jótanács: NE ígérj neki kúrást. Közellenség később Pornósbarbival szocióriportot forgat prolicsaládban, Pornósbarbi a földön ugrálva kap hisztirohamot, ezt megmutatjuk egyben, videón:

Loki a végére rájött, hogy csak kreatív meló a főszerkesztés. Hellsyeah. Este Orsi és Gyula is beszélget egy kicsit, Orsinak nem kell pirosító, mint kiderül, mert nem él ilyenekkel, se egy szempillaspirál, se semmi a kis táskájában. Adri és Tina fosik Orsitól, mert valakit ki fog ejteni, vélhetően közülük. És gyanús, hogy ilyen jókedvű. Tina pakolás közben epésen megjegyzi, hogy Orsi szemmel bassza Bencét, a grillcsirkepózban fetrengő Adri meg ettől idegbeteg lesz, mert Bence az ő párja, mág akkor is, ha Tina szokott volt a farkán üldögélni kifordult szemmel. Ja, és Közellenségre is rá van állva, az meg Tina párja. Sehogysem jó ez, na. Gyula Laura ruhatárának metálos darabjait kutyázza kicsit, a csaj röhög, ezek ketten elvannak, mint a befőtt, és simán döntősök lehetnek, ha van egy kis eszük. Persze nincs.

screen_shot_2015-05-06_at_06_55_20.png

screen_shot_2015-05-06_at_06_55_28.png

Loki, Pjotr és Botox is Orsit tárgyalja ki, mi lenne, ha szimpátiaszavazás lenne, kit zavarna haza Orsi? Botoxot vagy Tinát. Botox szerint Orsi nem hülye, nagyon nem az. És vigyázni kell vele. Pjotr szerint Orsi egy rafkós kis dög, és azt mondja nekik, amit hallani akarnak. Közellenség és Adri Tina seggét méltatja, nem ártana tematikázni inkább az anális petting helyett szerintem. Közellenség bevallja az Orsismárt, majd Adri panaszkodik Bencére, aki leszarja. Tinát is leszarta, de őt legalább dugta, ugye. Pjotréknál terv kalapálódik össze: megvárják, kihez megy oda Orsi, mert ők ugyan nem fognak hozzá. Oszt majd kiderül. Pjotr azért ad hálát az úristennek, hogy nem az első nap óta van az Édenben a csaj, mert kibaszott veszélyes lett volna. Hiszen ugyanazt csinálja, amit Pjotr.

screen_shot_2015-05-06_at_06_57_48.png

Na, este kapnak egy tévét, mellé löevelet, meg lehet nézni a Híradót. Amit, gondolom, profik vágtak össze, mert egy kamerával felvéve nem az igazi, na. A felkonf egy fokkal rosszabb, mint a Nemzeti Hírtévé indulásakor látott bakihalom. Az interjúk bénák, de csillogó szemmel nézi mindenki, és kurvára elégedettek az eredménnyel. Nagy taps, kurjongatás, egymás vállának veregetése, királyok vagyunk, na. Zoë újabb levelet hoz este, Laura olvas, bícsparti. Na, megint bikinire vetkőztetik a bulákat? A vége úgyis egy bebaszás lesz. A biccsparti egyébként annyit tesz, hogy miközben vedelnek, és Bence az elkerülhetetlen meztelen fürdőzést abszolválja, páran gumilabdát és guminatracot hurcolnak, a nyakukban meg az inkább Hawaiira emlékeztető színes baszt (Laura szerint hulana) aggatnak. Egyik kézben matrac, másikban színes koktél, mondom, hogy nem egyszerű ez a szakma.

A mödanszié mellett Adri aszongya Lokinak, hogy ő nem hülye, bármennyire is nő. És Loki ezt értse meg. Megérti. Parasztlázadás van, Adri és Tina háborog Pjotr miatt, amit Loki a riportban részegen kiröhög. Botox közben kerek segget villant a mödansziéban, Pornósbarbi meg Közellenség csatakrészegre issza magát, előbbi Lokival emberkedik egy kicsit, és összerogy, hogy úgy viszik fel a szobába, mint egy zsák kotont, de Loki szerint ez nem igazi esés volt, csak megjátszós. Az este végén Loki és Tina tematikázik a dzsaku mellett, erről ne tudjon senki, beszélik meg, Pjotr meg egy geci, mondja Tina. Loki aszongya, hogy jóban kell lenni a Pjotr-Botox-duóval, amiről a riportban még mindig részeg Loki aszongya, hogy bolond lyukból. Loki hazudik Tinának, és úgy tesz, mint aki egyetért vele.

Pjotr egy rohadt kis paraszt. A saját haverjait szúrja szembe. (Tina)

Loki érdeklődik, hogy kik azok, akik elégedetlenek I. Pjotr uralkodásával, mire Tina, aki egyrészt hülye, mint a segg, másrészt meg kicsit be van méár baszva, szépen bemártja Közellenséget, Bencét és Adrit is. Tina a riportban az 52. napon a következőt bírja mondani:

Végre Loki is kezdi észrevenni, hogy Pjotr irányít mindent. (Tina)

Botox és Pjotr lefekvés előtt egymás faszát szopja virtuálisan, te, én annyira megbízom benned, re, én még jobban. Ha ezek ketten döntősök lesznek, egymilliónál Miamiig hajítják a gömböt. Tina folytatja a tematikát, ki kell baszni innen Pjotrt. Közellenség leüvölt fentről, Tina, gyere aludni! MINGYÁBAZMEG! Csodálatos. Loki a részeg riportozásban azt mondja, ő ugyan nem szúrja magát tökön, és nem árulja el Pjotrt, ez a szál akkor bezárult végre.

screen_shot_2015-05-06_at_08_30_08.png

Az utolsó momentum egy dzsakuzás a részeg Orsival, aki szeretné tudni, hogy mennyi esélye van Bencéék ellen, mire Loki javasolja, hogy ha egy szál pinában fürdik vele, akkor elmondja, Orsi lealkudja a dolgot monokinire, majd a riportban csontrészegen aszongya, Lokinak vannak jó poénjai, és ezzel nyert nála. És mit nyert? Egy smárt és két melltartótlan csöcst, amivel szépen keretbe foglaljuk a mai epizódot.

A végére meg a videó, amiből kiderül, mi van Orsi peckébe beleverve.

Címkék: 18+ éden hotel
392 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pogona vitticeps 2015.05.06. 22:06:17

Ez a Pandora is kezd megváltozni, néhány kérdés a papírokból és sokszorosa Petiéktől.

Mók_Ica 2015.05.06. 22:06:19

@fosch9: @ÉH3sZ: tényleg nem szép..... de talán azért, mert nincs semmilyen belső kisugárzása.....

tvbuzi 2015.05.06. 22:06:25

@Chuck Νorris: én is szívesen ráfeküdnék

2015.05.06. 22:06:53

azt még megjegyezném h 2. hete nem adják a macákra a kancacipőket, lehet nóri hazavitte a bőröndben mindet

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:06:57

@Mók_Ica: Tényleg

Orsi is átment nyalisba Petiék irányába. PBarbi és Laura már régebb óta az. Majd hárman megvívnak egymással.

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:08:01

És akkor most ivászat és veszekedés ...

Zsoofka 2015.05.06. 22:08:01

Bocs. Tespedek a pocsolyámban.

Mók_Ica 2015.05.06. 22:08:06

@fosch9: hhihihii.... ezen most röhögtem :))) de igazad van...... annyira csúnyák voltak és annyira nem tudtak bennük menni.....

vastyúk is .. 2015.05.06. 22:08:12

@ÉH3sZ: te jó ég, egy igazi logikus válasz. hihihihihihi

@Schlomo Goldberg: bevallom, ha dehidrálom magam jó sok etil-alkohollal, az én szemmozgató izmaim is szabadságra mennek.

vastyúk is .. 2015.05.06. 22:08:46

@Mók_Ica: ohh, mindig elfelejtem. hihihihihihihi

2015.05.06. 22:10:02

Botox beszedstilusa nekem tetszik. Sztem sokkal utosebb / hatasosabb a mondanivaloja ezzel a szenvtelen - szintelen hangnemben.

Gia 2015.05.06. 22:10:09

Mit mondott Gábor,kinek kell mennie?Laurának?

2015.05.06. 22:10:17

@ÉH3sZ: jah direkt arra kapcsoltam ide
@Mók_Ica: ezt már múlt héten is meg akartam jegyezni de vmiért nem volt ihletem

Ditti82 2015.05.06. 22:10:50

@Szent Borzadály: Pedig ha Gábor Orsit választja helyette... Mondjuk akkor Botox baszhatja a védettségét.

Mók_Ica 2015.05.06. 22:11:44

@vastyúk is ..: asszem nekünk is indulni kellene..... csak előtte kuszálódjunk szemileg és fogilag.... de a legfontosabb, hogy irtsuk ki az agysejtjeink 99%-át...... így lehetünk min. 2dikok :))))

Mók_Ica 2015.05.06. 22:12:24

@fosch9: job későn, mint soha :)))))

Ditti82 2015.05.06. 22:13:12

@ÉH3sZ: Mert ha Gábor mögött ketten állnak? Üres hely nem maradhat és Botox választ utoljára.

2015.05.06. 22:13:34

Egyebkent a Lady Fakrokodilokat ki szavazta ki a ceremoniarol?

vastyúk is .. 2015.05.06. 22:13:40

@Mók_Ica: hehehehehehehehe. okéééé. mindenképp megméretem magam.

Gia 2015.05.06. 22:14:02

@Ditti82: Akkor nem sokára megen képet cserélhetsz ;-)

2015.05.06. 22:14:32

@Gia: szivi cserébe egy hajrá lokit? :D (nem vagyok boltos) :DDD
@Mók_Ica: remélem sixx is beleírja a posztba oly büszke lennék, főleg ha lenne olyan poszt mint a vv-nél h a kommentelők aranyköpései is bele voltak szőve :D

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:15:23

@Ditti82: Ja igen. Szerintem biztosan utoljára megy

@Szent Borzadály: Miért Lady?

Gia 2015.05.06. 22:15:31

@fosch9: Hajrá Loki,de még jobban Peti!Így jó? :-D

2015.05.06. 22:16:46

@Gia: a lényeg benne volt, ma se jöttem hiába :D köszcsi :))
@ÉH3sZ: te olyan vagy mint a gyerekek, miért miért miért :DDD

2015.05.06. 22:18:49

jaj gábor húzzál már el a sunyiba máskor lokit szidod most meg jól érzed magad ha lokival beszélsz csókold meg a s.ggemet

2015.05.06. 22:19:25

@ÉH3sZ: mondj te is egy hajrá lokit :)

Mók_Ica 2015.05.06. 22:19:31

@Szent Borzadály: adri megette őket :))))

@fosch9: jajaja.... képregény :))) a posztok jobbak, mint az öfik :))) de képregények, azok nagyon állatok :))))

Zsoofka 2015.05.06. 22:19:33

@fosch9: Nem lesz az jó neked. A végén még rád mászik.

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:20:08

@fosch9: Felkínálod Gátőrnek a popsid??

Mók_Ica 2015.05.06. 22:20:30

@fosch9: nehogy..... megharapna..... durva ez a sármőr....

Ditti82 2015.05.06. 22:21:17

@Gia: Bence lesz. Ha lesz.

adricsek 2015.05.06. 22:21:17

elszállt vele a ló :D

2015.05.06. 22:21:20

@mokamini: @ÉH3sZ: jaj jaj... igaz... gyorsan korrigálok: csókold meg pjotr seggét :D
@Mók_Ica: nem rinyálunk ki egy képregényt megen? :DDDD

Schlomo Goldberg 2015.05.06. 22:21:50

Most már csak azért nézem az egészet hogy lássam Botox fejét amikor más lesz a döntős a gömbökkel. Remélem így lesz.

Zsoofka 2015.05.06. 22:22:28

@fosch9: Ne írj ilyeneket. Vizuális tipus vagyok, most mehetek hányni.

2015.05.06. 22:22:46

@Mók_Ica: gyorsan meggondoltam magam
@ÉH3sZ: jó végül is fél pontnak beszámítom :)

még valaki egy hajrá lokira? sört is kínálok érte :DD

Mók_Ica 2015.05.06. 22:23:07

@Sz.Adri: biztos a szárnyas egyszarvúra gondolt :))))

@fosch9: sztem sixx olvas minket :)))

Zsoofka 2015.05.06. 22:23:40

@Schlomo Goldberg: Azért én megnéznék egy Peti-Botox döntők, wieviel eurót ér a a fene nagy bizalom??

Mók_Ica 2015.05.06. 22:24:00

@fosch9: helyes :))))
hajrá loki :))) (a sört átadom egy sör imádónak :))) )

Zsoofka 2015.05.06. 22:24:15

Orsi tuti marad. Tina megy.

2015.05.06. 22:24:33

@Mók_Ica: integessünk :)
@mokamini: kiálts icukának konténerért
@ÉH3sZ: majd pjotr kimagyarázza :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.05.06. 22:24:41

"Én alsógatyában vagyok, te meg veszélyben." :D

Sosem hittem volna, de Bencét ettől a ponttól szívesebben látom a Hotelban, mint Lokit.

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:24:57

@fosch9: Nekem nem kínáltál sört!:)

Mire jó Orsi randevúja holnap?

Ditti82 2015.05.06. 22:25:06

Bencét amennyire nem bírtam az elején, most annyira csípem. :O

Mók_Ica 2015.05.06. 22:25:16

tina holnap berág sármőrre :)))) végre :)))

Zsoofka 2015.05.06. 22:26:14

@mokamini: Tina pedig nem lenne rossz.... Kár, hogy ő sem előbb jött, talán lett volna esélye , hogy tud lázadni a Peti uralom ellen. Tetszett amikor azt mondta, hogy lehet kiesik, de nem hódol be. Respect.

2015.05.06. 22:26:18

@ÉH3sZ: utólag kiutalom feltétlen :) sőt icukáét is megihatod látod nem kéri

Schlomo Goldberg 2015.05.06. 22:26:50

@mokamini: az is megérne egy misét, Botox szerintem úgy baszná földhöz a gömböt mind a huzat, aztán elnyekeregné Sapeknak hogy ez csak egy játék volt, reméli nincs harag.

2015.05.06. 22:27:16

@mokamini: pedig az előzetesben azt mondta h peti mögé áll akkor őt akarják megmenteni botoxék
nekem is szimpi tinus

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:27:37

@fosch9: Már megérte jönni:)

Zsoofka 2015.05.06. 22:28:05

@Schlomo Goldberg: tényleg tippem sincs melyik dobná el hamarabb....

fosch9 (törölt) 2015.05.06. 22:28:27

@ÉH3sZ: gondoltam ma nem kakaózunk :)

Mók_Ica 2015.05.06. 22:28:30

@fosch9: lobogtatom az integető izmaimat :))))

@ÉH3sZ: 2:0 most az állás :)))) 84dik perc.......

éében apol és patrik2 :)

Zsoofka 2015.05.06. 22:29:24

Gyula ott van még? Trónok harcáztam és csak háttérben szólt a tévé, de nem emlékszem rá....

fosch9 (törölt) 2015.05.06. 22:30:07

@Mók_Ica: lobogjunk ketten :)

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:30:17

@fosch9: Majd reggel:)

@Mók_Ica: De a 76. percig nekem volt igazam!:)

Ditti82 2015.05.06. 22:30:43

@fosch9: Meg az, hogy Orsit akarják hazazavarni.

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:32:04

@mokamini: Igen, elfogta Tyriont és csak Kisujj nagylábujjáért cserébe engedi el!

fosch9 (törölt) 2015.05.06. 22:32:11

@ÉH3sZ: ok reggel :))))
@Ditti82: igen... de vmiért úgy érzem orsi bent maradhat.. ha gábőr felszabadul akkor főleg ha csak botox oda nem áll kár lenne orsiért

Mók_Ica 2015.05.06. 22:32:33

@fosch9: oksa :))))

@ÉH3sZ: nem szeretem a focit :))) ezt az eredményt pedig most véletlenül láttam, amikor átkapcsoltam az éé-re..... :))))) én csak kibic vagyok :)))

2015.05.06. 22:32:53

@Mók_Ica: de genya vagy :)

@ÉH3sZ: olyan ladysen elomolva hasalnak es fgyelnek mindig, gondoltam lanykrokik.

Zsoofka 2015.05.06. 22:32:59

@Ditti82: Ezért írtam, hogy tuti marad.... Félek Tina megy, pedig tetszik a dacossága a Peti-rend ellen. Most, hogy Gábort is kiosztotta - lassan ő lesz a kedvencem....

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:34:30

@Szent Borzadály: Nem lehet, h csak rájuk léptek, azért omolnak el?

Zsoofka 2015.05.06. 22:34:59

@ÉH3sZ: Úgy érzem hiba van a mátrixban... hirtelen nem tudtam melyik posztban és melyik kontinensen vagyok... :))))

Mók_Ica 2015.05.06. 22:35:34

@Szent Borzadály: nem is :))) egyébként megvannak a krokik..... az előzetesben breki mögött ott voltak :))))

Gia 2015.05.06. 22:35:44

Berki nem nézte meg a műsort?

beacska 2015.05.06. 22:36:28

nnna, Tina csak kitalálta a tutit...nem is értettem, h mit vitatkoznak itt, miért nem áll be a nyilván üresen ácsorgó Peti mögé...
Adri-Bence
Loki-barbi
Gyula-Laura
Gábor-Orsi

Tina nem fog másodiknak állni, ha ott van Peti üresen...nyilván....

Mók_Ica 2015.05.06. 22:37:27

jájjj.... dehidrálódtam..... mint kuszaszem laura :)

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:37:45

@beacska: És hova áll Marianna?

beacska 2015.05.06. 22:37:46

@beacska: mondjuk, ez veszélyes, mert marcsa visszakapja petit, de valószínűbb, h nem akarja veszni hagyni a védettségét...ez a legbiztonságosabb hely, per pill. a hotelben

Mók_Ica 2015.05.06. 22:38:23

@Gia: azért nem nézi, mert unja.... a posztot pedig csak holnap reggel fogja olvasni :)))

beacska 2015.05.06. 22:38:24

@ÉH3sZ: az mellé,k akit ki akar tenni...gondolat menetem végét lsd. fentebb

Zsoofka 2015.05.06. 22:39:42

ÉN NAGYON BÍROM GYULÁT! BY BERKI
WTF????????

Gia 2015.05.06. 22:40:41

@mokamini: Mondta már máskor is az ÉÉ-ben,hogy időközben megkedvelte Gyulát.

beacska 2015.05.06. 22:40:52

@mokamini: ma ugyan nem szólt egy szót sem, de gyula jó arc ;)...jaaa, de igen, gatyahúzás közben elmélkedett

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:42:21

@beacska: Igazából Marianna bárhová állhat, hacsak valahol már nem állnak ketten. Peti mögé is. Attól függ kit akar kitenni.

Zsoofka 2015.05.06. 22:42:44

@Gia: Akkor bocs, erről lemaradtam.... hetek óta nem láttam az iccakait, lassan már az alapműsort is csak heti egyszer....
Amúgy én bírom Gyulát és kifejezetten kocsog volt vele Berki, akit meg útáltam ezért...

beacska 2015.05.06. 22:43:42

@ÉH3sZ: persze állhat peti mögé is...de ha használni akarja a védettséget, akkor nem fog.

ÉH3sZ 2015.05.06. 22:46:23

@beacska: Kivéve, ha Tina odaáll Peti mögé és őt akarja kitenni:)

beacska 2015.05.06. 22:48:07

@ÉH3sZ: persze. de akkor akárhova áll, őt teszi ki...ÉN Tina helyett Peti mögé állnék

2015.05.06. 22:57:22

@ÉH3sZ: hahhhh, es 3:0 az csunyan nem iksz :) tegnap te, ma en :) most egal vagyunk, mondanam, h parbajozzunk, de nem mindig fogok raerni nezni es tippelni, pedig jo buli lenne ;)

Mók_Ica 2015.05.06. 22:59:54

@Szent Borzadály: ozs tudta a tutit :))))))

breki mennyire gáz az éé-ben..... pffff

hajrá lokika :))))

2015.05.06. 23:21:32

@Mók_Ica: ozs hatalmas arc figura, fociban meg en sem mernem megragcsikalni a bokajat sem;)

HufnágelSteve 2015.05.06. 23:50:23

@Mók_Ica: Egyhangú vélemény szerint én is szép vagyok és fiatal (legalábbis az én 1 hangom szerint), bár az igazság kedvéért hozzátenném, "már elmúlt".
süti beállítások módosítása