Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x48 - Besírok, bazdmeg (18+)

2015. április 30. 07:15 - sixx

Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom.

screen_shot_2015-04-29_at_19_53_38.png

Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik (P2.0 lesz, most mondom) két bulát visz randira, Adrit és Botoxot, és hű, micsoda fordulat lesz itt. Ezt már annyiszor hazudták, hogy csak keservesen nevetek rajta. Apróság: a sötétpink pólóhoz a tüdőszínű cipő nagyon gáz.

A reggeli ébredés képsorai alatt megjelenik egy barna hajú, ismeretlen srác, megmossa a fogát, majd távozik, lehet az egyik szerkesztő az, és csak poénból vágták be. Róla beszélek:

screen_shot_2015-04-29_at_20_45_51.jpg

A nappaliban Közellenség, Tina és Adri a boríték tartalmát igyekeznek kitalálni, kevés sikerrel. Tina egy tök random, “randi lesz ez” beszólással a közepébe trafál a dolognak. Ezek most itt fognak kattogni a boríték tartalmán, míg Gólem be nem jön? Be nem küldeném, míg meg nem őrülnek, az tuti. A riportban Tina aszongya, P2.0 sunyigeci, nem is szeretne vele beszélgetni. A reggeli közben P2.0 néz összevissza, nem tudja kire kell odafigyelni, és kit lehet ignorálni, ettől bizonytalan, sunyi faszinak tűnik. Na, löevél, Ivar kijelölt neked két nőt, viheted őket randira. Ivar nevét hallva Adri menten magára mutat, lottóznia kéne. És a két nő: Botox és Adri, a boríték bontását tátott szájjal figyelik a csajok, Laura olyan lenyűgözően őszinte csodálattal, mintha legalábbis Marsellus Wallace modzsója lenne benne. P2.0 sokat birkózik a borítékkal, bonyolult feladat, na.

Botox úgy örül a randinak, mint a proverbiális majom, amikor rájön, hogy a farkát dörzsölve jó lesz neki, Adri viszont annyira nem csodálkozik, Ivar jót akar neki, mert nincs rendes párja, hátha így lesz. P2.0 húsz perc készülődést irányoz elő, nem volt ennek még nője szerintem, húsz perc alatt Botox a szemöldökét nem tudja megrajzolni. P2.0 aszongya, hogy Ivar meg akarta szopatni Adrit meg Botoxot, illetve párjaikat, mert bosszút áll. Mennek el, a többiek intelmei között asszem a be ne rúgj is elhangzik, de lehet már csak haluzok. Botox nagyon örül a randinak, a többiek meg a napsütésnek és a punnyadásnak, Tina egy súlyzóval edz, keményen, és Közellenségnek szpottol, aki két kézisúlyzót igyekszik felemelni, kevés sikerrel. Tina és Bence kapcsolata egyre szorosabb.

A randi helyszíne egy helyi csárda, kaja annyi, mint a rohadás, jó zsíros, nehéz cuccok, tepertőtől a csülökig, ez kell nekik, nyamm. Botox azt riportozza, hogy erre vágyott már mióta, mármint a tepertőre, amit ott főznek előttük. Az asztal mellett aztán P2.0 tematikázik, kit javasolnátok nekem? Párnak, mármint. Magatokat? Adri hevesen tiltakozik, dehogyis, én jól elvagyok a párommal. Aki Pjotr. Aki kibaszta Beckst. Botox meg is jegyzi hogy nahát, ezt nem gondolta volna, hiszen eddig Adri habos nyálat fújt az idegől, ha eszébe jutott, ki a párja. Botox sem javasolja magát, de nem részletezi, miért. Fuss egy kört minden lánynál, P2.0! Odahaza Bence évődik Tinával, aki a földön fekve tematikázik, kezd el gyúrni Pornósbarnit Loki ellen, mondja, és közben egy súlyzót görget a lábával, ez tényleg fitnesszbuzi. Bence aszongya neki, hogy vakon van, mert ő ilyen kedvesen szokott udvarolni.

Odakünn kisgyermekfejnyi tepertőket kapnak a randizók, mellé zöld banánt és édeskrumplit vagy mi a faszt, meg zsenge gyökereket és gyönge szerekeret. Miközben kint megy a zabálás, Tina, Bencével együtt Pornósbarbit fűti - Loki ellen. Hosszú távban kell gondolkodni, és Loki nem egy faszságot csinált, magyarázzák Pornósbarbinak. Egyelőre nem sikerül meggyőzni, vagyis nem úgy tűnik. A csárdában tovább folyik a zabálás, Adri kérdezi P2.0-t, hogy te megbízható vagy? Kurvára, hidd el. Hótt őszinte és jószívű vagyok. Adri a riportban szürke egyéniségnek titulálja. Bent a lakók löevélben tudják meg, hogy most bulizni kell, mire ugrálnak és sikoltoznak, a pult tetejére állnak, és koordinálatlanul vonaglanak, a legidétlenebb Közellenség és Pornósbarbi, rémálmaimban ne jöjjön elő egyik sem.

tina1.gif barbi1.gif
tina2.gif laura.gif

És persze az obligát, bár ránézésre kissé túltolt, és fájdalmas faszrázás:

Az éttermi kommandó áttelepül egy másik asztalhoz, hogy háttal legyenek a bejáratnak, és Gólem oda tudjon settenkedni, már ha ez 120 kilóval lehetséges egyáltalán. És elsüthesse a “magyarok? zavarok?” poént, amiért jár a faszkorbács. Gólem nem bulizni jött, és ugyan kínálják piával, de nem iszik, inkább elmondja, hogy P2.0 most választhat a két csaj közül, és aki mellé leteszi a garast, az lesz a párja. Péntekig mármint, mert akkor megint párválasztó, szóval ezzel beljebb nem lesz annyira. P2.0 agyában forognak a kerekek, de a gumicsöcs nyer, Botoxot akarom. Jólvan, akkor Botox. Közben bent Zoë levelet hoz, egy lány hamarost elveszíti a párját, ajaj. Pornósbarbi olvassa fel a levelet, Bence úgy értelmezi, hogy a most bent tartózkodók közül kap új párt P2.0, de Pjotr később a mödansziéban már aszongya, hogy vagy ő vagy Gyula megy a szinglibe. Pjotr a riportban azt taglalja, hogy Ivar a kiesése után kezdett el játszani, és kiküldött egy értelmes, csinos nőt (Botox), meg egy félsejtűt (Adri).

Ezt letudva más irányba megy a tematikázás, immáron mödanszién kívül, te Loki, ha faszságot csinálsz, az rám és a csapatra vet rossz fényt, és azt soha ne feledd, hogy nekik játszol, az számít, ők mit gondolnak. A sörbeköpés gáz, Loki, rossz, érteeem? Nem tudok kiállni melletted, mondja Pjotr, mire Loki a riportban bólogat, jaja, le kell lassítani. Na, visszajönnek az éttermezők, és mesélnek, akkora kibaszott nagy tepertőt ettünk, mint Bence tricepsze. Nemár, gecik. Ja, és választania kellett P2.0-nak a két csaj közül. Tippeltetik a népet, Botoxot viszi P2.0, igaz? Igaz, szóval Gyula költözhet vissza a szinglibe. Van még itt egyáltalán olyan lakos, aki az eredeti szobájában van, és nem volt soha másikban? Nincsen. Az új helyzetet Gyula és Laura igyekszik feldolgozni, Laura ígéretet tesz Gyulának, hogy őt választja, ha ketten állnak majd mögötte. P2.0 ideológiát gyárt a gumicsöcsválasztás mögé, Adri aszonta, hogy szorosban van Pjotrral, ennyi, őt nem választhatta.

screen_shot_2015-04-30_at_05_57_28.png

Loki és Botox P2.0-ról és a választásról beszél, Loki örül, hogy nem a faszságokat beszélő Adri került az új arc mellé, Botox meg leszarja, ki fekszik mellette, de ez már fényesen kiderült korábban is. Loki kissé keserűen megállapítja, hogy Bencét nem tudja kirakni, de a többieket igen, csak el kell dönteni, hogy legyen. Adri szarul van a randitepertő után, mert rommá zabálta magát, és most nyög az ágyban és sajnáltatja magát, enni meg nem tud. Pjotr bemegy hozzá, vacsora, jössz? Nem, képtelen vagyok. Mi a kaja? Saláta. Akkor pláne edd meg. Félreteszem, mondja Pjotr, és lelép. A kajáját már osztják is szét az asztal mellett.

Kis konyhamalac. Megevett vagy tíz kiló zsírt. Hogy tud ennyit zabálni? (Loki)

A kaja után löevél gyön, kosztümös sorverseny lesz, a fasziknak fodballistnak, a csajoknak pomponlányoknak kell öltözni, majd mindenféle hülyeséget csinálni. Az előbb még halálán levő Adri már vigyorogva vesz részt az eseményekben, hiába no, egy jó vágó meggyógyít bárkit. A beöltözködés nagyszerűen sikerül, mindenki úgy néz ki, mint egy idióta, nincs két egyforma cipő senkin, a mezek sem stimmelnek, de kit érdekel ugye. Az egyik csapatban Közellenség, Gyula és Loki (szurkolnak: Tina, Adri és Pornósbarbi) a másikban Bence, Pjotr és P2.0 (Laura és Botox támogatásával) feszít, az első feladat a szurkolólányok fellépése, amit Adriék kurva komolyan vesznek, van koreó, ugrálás, egyszerre mozgás, tessék csak nézni:

cheer1.gif cheer2.gif
cheer3.gif cheer4.gif

Ezzel szemben Botox és Laura ennyit tudott prezentálni:

botox1.gif botox2.gif
botox3.gif botox4.gif

Baszki, Botoxszal együtt lenni egy sorversenyben a legnagyobb szopás lehet, mindent szabotál, és olyan unott fejjel csinálja végig (már ha hajlandó), hogy az élettől elmegy a kedve az embernek. Hihetetlenül savanyú ez a nő, egy Való Világban csodálatos konfliktusforrás lenne. A két faszicsapat feladatai viccesek, söröskorsólökés, meg szkander, a vége erős iksz meg sok röhögés, mínusz Botox. A feladat végére Közellenség kanosra issza magát, és leül Adrival dumálni, akinek kissé galuskásan és sután szerelmet vall.

- Iszonyatosan bejössz nekem. (Közellenség)
- Besírok, bazdmeg. (Adri)

screen_shot_2015-04-30_at_06_19_50.png

Adri nem veszi vérkomolyan a dolgot, mert Közellenség hülye, és részegen összevissza beszél, gyenge partner, és ez nem jó Adrinak sem. A szkanderverseny a legjobb, különösen Közellenség és Pjotr küzdelme.

P: - Azt hittem csinálni fogsz valamit.
K: - De mit?
P: - Állj ellen!

A verseny után bulika jön, mi más, Közellenség takonyrészegre issza magát, Loki viszont tartja magát saját elhatározásához, miszerint vissza kell vennie az arcból és italból. Van pulton táncolás persze, meg mödansziéba ugrálás részegen, de nem pucéron, Pjotr meg kiborul kicsit Adrira, mert az Becks után sír, és így mindenki azt hiszi, hogy gyenge. P2.0 és Botox lefekszik, P2.0 szeretne hozzáérni Botoxhoz, de nem fog menni, a csaj közli, hogy még a kezük sem érhet össze, jóccakát. P2.0 kicsit csalódott, mert be van baszva, és olyanokat mond, hogy majd vigyék végig a játékot Botox bólint, majd meggondolom. P2.0 pénteken úgy hullik, mint a szar.

 

Címkék: 18+ éden hotel
705 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoba kilátással 2015.04.30. 07:40:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ha nincs meg a távkapcs húzd ki a konnektorbol a csatlakozót és ennyi mar rögtön nem sajnos

ZX71 2015.04.30. 07:42:29

Hm. Tegnap nem volt TVnk. De ahogy a posztot olvasom, jobb is. :)

Voyoshka 2015.04.30. 07:55:11

@sixx: mit kellett volna abbahagynod? és miért?

jófej házisárkány 2015.04.30. 07:59:29

Néhány egyáltalán nem fontos megjegyzés:
- A töpörtyűre azt hittem, hogy csörögefánk. Édességhiányom van, úgy tűnik.
- Ha nekem egy jó ebéd után táncolnom kellene, akkor annyi lelkesedést mutatnék, mint Botox bármely feladatnál.
- Még egy buliban sem éreztem azt, hogy meztelenre kéne vetkőznöm, úgy tűnik nem vagyok nagy partyarc.
- Az Adri-Pjotr féle salátás párbeszéd tetszett :), egyébként dögunalom volt a tegnapi rész, bár inkább unalmas legyen, mint erőszakos.
Hát ennyi.

jófej házisárkány 2015.04.30. 08:04:25

Ja, és a szkander után végképp nem hiszem el a nagy kézilabdakarriert.

Öribari Szerivan 2015.04.30. 08:08:33

Alakul nálam a Hajrá PornósBarbi!

Akármi Áron 2015.04.30. 08:17:34

Végig röhögtem, méghogy abbahagyni, egyre jobb, köszke:)
" P2.0 húsz perc készülődést irányoz elő, nem volt ennek még nője szerintem, húsz perc alatt Botox a szemöldökét nem tudja megrajzolni":)))

Dave83 2015.04.30. 08:17:36

Eddig minden nap olvastam, te voltál a reggeli kávé mellé a hab, de ezután köszi nem, nem támogatok egy nőgyalázó műsort
Találkozunk a Trónok harcában :D

Mucsai2010 2015.04.30. 08:18:08

@jófej házisárkány: Az hagyján, de mit összekínlódott azokkal a ránézésre max 15-20 kg-os súlyzókkal. Szerintem ezt a csávót egy jólfejlett 17 éves gyerek is lecsapná.

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.30. 08:19:44

@Dave83: én kihúznám az üveghegy csúcsát a seggemből a helyedben, de lelked rajta.

Dave83 2015.04.30. 08:21:20

@sixx: nem tudom mi az üveghegy, de ha te mondod....

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 08:24:00

Az "Ez meg ki a faszom?" az P2.0, mert ilyen hülye haja nincs másnak a hotelban, Costa Ricán meg vélhetően törvényileg tiltják.

bigél 2015.04.30. 08:26:06

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem is ő, bár tegnap én is elgondolkodtam egy pillanatra, hogy "mi van?", mert nehéz volt felismerni.

thør 2015.04.30. 08:32:43

ez az új gyerek valami eszméletlen sötét. kb csak akkor maradna bent ha a többiek engedik, magától semmi esélye nem lenne... komolyan ennyire rosszul felmérni a helyzetet...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 08:34:22

Hogy egy klasszikust idézzek: "Kézilabdázott a faszom!". Azért férfiként (értsd: Közellenség) ne gyöngyözzön már az ember homloka, ha bicepszezni kell ránézésre 10kg-os kézisúlyokkal :) !

Bujumburi 2015.04.30. 08:46:19

"Odakünn kisgyermekfejnyi tepertőket kapnak a randizók" - sírok :") Van ízlése a szerkesztőknek. "Magyarok, zavarok?" - .... jaj.

Az egyik képen Tina, vagy Laura... (basszus ezek miért néznek ki ugyaníúgy? Legalább ne egymás után küldték volna be őket.) szóval totál úgy fest, mint a simított hajú Fannika. Megijedtem.

Sanda.Ipse 2015.04.30. 08:50:17

Jobb lenne, ha elfelejtenék a tervezett 70 részt, összesűrítenék az anyagot, mert egyre inkább unalomba fullad az egész műsor. Egyre erősebb játékosokat kéne beküldeni, hogy sanszuk legyen a régiekkel szemben, ezzel szemben az új női és férfi választék is a harmatnál gyengébb.

Sanda.Ipse 2015.04.30. 08:52:55

@Sanda.Ipse: Már tényleg csak Sixx posztjai és a találó képsorok, amik szórakoztatóak.

Bujumburi 2015.04.30. 08:54:47

Most már ötödszörre nézem meg a táncolós gifeket, zseniális!

jo.e 2015.04.30. 09:09:53

Hú az a tepertő büntetett. Ha belegondolok, abból a frissen kisült zsírdarabból 1 ekkorát betolni... Én meg se próbáltam volna az tuti. Adri, 'bazmeg! :)
Mondjuk Mariannra is kíváncsi lennék, amikor itthon a fotózás előtt beállítana az asszisztens a szomszéd hentestől 1 pár hurkával, a búzacsíra saláta helyett.
Alapjában véve nincs bajom Adri külsejével, de ezen a táncolós képen Tina mellett - mint Ursula a Bubóból!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 09:11:49

@Sanda.Ipse:
Vagy ilyenkor lehetne pár küldetés a védettség megszerzéséhez, amivel egy kicsit fel lehetne kavarni az állóvizet, de hiába a nagy műtaktikázás, ha az alapanyag is ülepszik, mint az iszap.

A csajok közül három is csak téblábol (Tina, Laura, PornósBarbi) de kettejüknek jó párjuk van, legalábbis annyiban, hogy nincs okuk cserélni, Adri Becks kiesésével még mindig a helyét keresi, és bármit is mondott, hogy stabil páros ők Petivel, a kényszercsere péntekkel véget ér, és Pjotr megy vissza Mariannhoz.

Az meg tök nevetséges volt, ahogy PornósBarbi tulajdonképpen engedélyt kért Pjotrtól meghunyászkodni és megtartani a saját párját, Lokit. Mert, mit tudna tenni ellene?!

Chuck Νorris 2015.04.30. 09:13:00

én is bealudtam tegnap, meg nem is volt a müsorhoz kedvem.
de azért a hvt nem bojkottálom :) a három csaj koreográfiája a kézenállás átpördités nem volt rossz :)

Chuck Νorris 2015.04.30. 09:15:22

sztem Adri mind3-ojuk adagját/maradékát benyomta azért halodott utána. Olyan mint a micimackó csak ö a bödönböl nem mézet nyalna mindig, hanem hurkazsirt... :)

Chuck Νorris 2015.04.30. 09:19:07

de be kell vallanom én is ilyen vagyok, 1x pld volt egy bnöm, akivel tejszinhab és eper helyett, hurkazsir és töpörtyü komboval huncutkodtunk.

purple rain 2015.04.30. 09:22:48

Löevél helyett levél, tereptő helyett tepertő :) Nem kell az írással ennyire sietni :)

furmintszaraz 2015.04.30. 09:23:08

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Köv. körben kitematikázza mint szőkeBarbit, mert egyszer nem hódolt be...

Gia 2015.04.30. 09:24:58

Azért tettem szóvá én is Adri külsejét az előző posztnál,mert amikor elkezdett rinyálni még nem is volt különösebb baj,de most már teljesen átment bojlerbe.

mézescsók 2015.04.30. 09:25:16

Én a nőket csak a közelieken ismerem fel. Mind hosszú barna hajú és a cuccaikat cserélgetik.
Azt nem tudom, hogy Bencéék közelednek-e egymáshoz - nem kéne, egyikből sem jött ki jól a pasas -, de meglepő lehet olyan nő mellett ébrednie, akin nincs több kiló vakolat, mert eddig mindegyiken volt Snezi gondolom, azért festegette magát egész nap, mert a hőségben szétfolyt a maszk.
P2.0 szerencsétlen kis lüke. Peti felrótta, hogy mekkora arcot mutat, közben nyuszi, de istenem, hát nem mehetett be úgy, hogy én nyuszi vagyok. Így is megeszik reggelire.
Botox profin hárította P2.0-t. Így kell ezt és akkor nincs probléma.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 09:26:33

@purple rain:
Az még hagyján, mert ezek felett át is siklik az ember, na de mi az a "gyenge szerekeret"? Ez van a pácsó mellett a kamrában?

Gia 2015.04.30. 09:26:37

@purple rain: A löevél teljesen helyes,már az előző ÉH részeknél is előfordult.Oka a lakók elbődülése a fehér boríték láttán.

Lirian 2015.04.30. 09:26:54

@purple rain: Te most először olvasol ÉH hogyvoltot? :)

Ronni 2015.04.30. 09:27:03

@Chuck Νorris: Hááááááááát friss töpörtyű azért oda vág melegen.....nem csodálom hogy Adri elfeküdt utána.

purple rain 2015.04.30. 09:28:37

Oké, oké, most olvasom először, mert annyira nem tetszik ez a blog, de lemaradtam a tegnapi adásról és mivel nőnek vissza az agysejtjeim, úgy védekezett a testem ellene, hogy ide irányított :) Ha ez az írás így szokás, akkor rábasztam, elnézést :D

kamilla123 2015.04.30. 09:30:04

Ezzel most Nórika hogy nyúlt bele a játékba? Ez egy nagy semmi. azt hittem, az egyik csaj kiesik legalább.

Eszet Lenke 2015.04.30. 09:32:13

Nem értettem tegnap annak a levélnek a tartalmát, amit Barbara olvasott fel, mialatt a randi zajlott. "Kedves lányok! Ma valaki elveszíti a párját." Valami ilyesmi volt benne. Nem a "Kedves fiúk!" -nak kellett volna szólnia?? Ha már a két érintett lány éppen hotelen kívül volt??

mézescsók 2015.04.30. 09:32:51

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Tina elkezdett kicsit mozogni, a legtöbb riportban ő szerepelt tegnap. A Loki elleni akcióba is beszállt. Ideje volt.
Pbarbi szerintem gipszesebb, mint gondolnánk. Laura szerintem még a helyét keresi, és mellékes - a külseje miatt senkit sem szoktam fikázni -, de ijesztő külsejű nő.
A tegnapi ebéden Botox a kaja láttán lelkesebb volt, mint Adri és szerintem zabált is annyit, csak jobb az emésztése. Fénylett a feje a kaja után és nemcsak a sminktől.
Nem tudom, Botox miért lepődött meg a randin Adri hallatán. Miért kéne a pasas orrára kötnie, hogy nem stabil pár Petivel? A hazugság nem a játék része? Botox még sosem hazudott? És tulajdonképpen nem is hazudott, jól meg vannak, amennyire ilyen előzmények után lehetnek.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 09:35:41

@furmintszaraz:
SzőkeBarbi Peti párjaként indult neki a párválasztónak, és nem tudta a Mariann és Peti közti szövetséget. PornósBarbi ehhez képest kb. sérthetetlen, mert talán magától sosem lenne olyan hülye, hogy Peti mögé állna, máshogy, védettség nélkül meg nem ejtheti ki, amíg Loki bent van.

Ráadásul Peti hatalma sem olyan nagy már mondjuk a fiúk felett, legfeljebb Bence kajálja be még mindig maradéktalanul a szövegét.

Gia 2015.04.30. 09:36:07

@Eszet Lenke: Aham,ezt (is) elszabták.

keszegvágó 2015.04.30. 09:37:55

Jó volt ez sixx! Újra kell néznem a Gyalog galoppot. :)
Ennek a P 2.0-nak eléggé kocsmabútor feje van, meglátjuk, mi lesz belőle, ha benn marad jövő hétre is.

Mucsai2010 2015.04.30. 09:41:59

@fulmerz: És bazmeg tényleg 22 éves (23)!! Azt hittem csak kamuzik.

Voyoshka 2015.04.30. 09:44:17

@purple rain: remélem, ez a reakció már nem is talál itt.... te... nyomi... úgy osztani itt az észt, hogy nem ismered a már bevált szófordulatokat, meg a társaságot... khmm, több, mint merész!

mézescsók 2015.04.30. 09:44:50

@kamilla123: Csak annyit tudott, hogy az általa kiválasztott két nőt viszi randira a srác, többet nem, de volt már rá példa, hogy valaki a randiról nem tért vissza. Pbarbi barinő volt, Tinát nem volt oka bántani, Laurát még nem ismerte annyira, különben is miért tenne szivességet a bent maradóknak, hogy esetleg helyettük kiejti. Maradt Botox és Adri, akik piszkálták a csőrét, ráadásul esélyes, hogy bármelyikőjük rámászik Gáborra (Adri azért, mert nincs állandó párja, Botox azért, mert ez a trükkje). Nem volt ez rossz választás.
Önvizsgálatot kell tartanom: bulizni csak az asztalon állva lehet. Lesz meglepetés legközelebb! Hát még ha szólok a pasiknak, hogy le a gatyával!!!

purple rain 2015.04.30. 09:47:01

@Voyoshka:

Ööööö ezt most úgy érted, hogy annyira exkluzív ez a beltenyészet, hogy az a felvételi szűrő, hogy átugrom a helyesírási hibákon és akkor tag vagyok?? :) Köszönöm a kedvességed :) És, hogy kibasszak veled, lehet egész nap itt kommentelgetek majd :)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.30. 09:48:22

@purple rain: a löevél az régi hagyomány, a többi elütés nem, az csak a védjegyem.

eveMarlowe 2015.04.30. 09:49:21

@sixx:
"P2.0 sokat birkózik a borítékkal, bonyolult feladat, na.P2.0 sokat birkózik a borítékkal, bonyolult feladat, na." Erre azt mondta a Párom, hogy biztos csak e-maileket kapott eddig még :D :D :D

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.30. 09:50:05

@purple rain: az elütés nem helyesírási hiba.

Bujumburi 2015.04.30. 09:52:24

@mézescsók: Botox elképesztő lett, néha már-már pofán basznám amikor teátrálisan botránkozik meg mások előtt a kínos helyzetbe hozott emberek füllentésein, miközben a legkomolyabbak eddig ők hazudták hárman. (Petivel és Lokival). Annál konkrétabb hazugság meg talán nem is volt, hogy Bea kiesése után Snezit betalálta egy "a Bea azt mondta, hogy..." kamuval. Ilyet talán Loki hazudott, amikor Nórinak azt mondta, látta Patrikot Melanieval összebújva aludni. (végül kiderült, hogy csak egymás kezét fogták) Én csíptem a Marcsát, de nálem ez már sok amit művel, ez nem taktika, hanem valami sokkal rosszabb.

Szegény Snezi meg... ha belegondolok, akik Mariann mellett álltak akkor, azóta egy részük szerintem Snezihez állna. (Barbi, Nóri, Adri)

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.30. 09:52:42

@purple rain: ja, és nem kell ezt olvasni, ha nem tetszik, tv2.hu, fent vannak az epizódok.

2015.04.30. 09:53:05

sztem gyula esik ki
randitepertő ez szép volt :D
hajrá Loki! azért is

2015.04.30. 09:54:07

az első képen akit nem ismertél fel sztem újpatrik

Bujumburi 2015.04.30. 09:54:17

@kamilla123: Én is csalódtam.. mindig nyomatják, hoy micsoda fordulat, micsoda dráma, váratlan események, juuuuuj. Aztán lófaszka van, semmi más.

2015.04.30. 09:55:09

@purple rain: mi így szeretjük, neked meg nem kötelező

purple rain 2015.04.30. 09:55:13

@sixx: Oké, no offense, nem vágtam a blog profilját, ráadásul bevallom még végig se olvastam, mikor írtam, nyilván feltűnt volna ha sokadjára is ugyanúgy van leírva :)

De az elgépelés mitől nem helyesírási hiba? Mert nem írod hanem gépeled? :)

2015.04.30. 09:55:38

@Bujumburi: végére már nem tudnak sztem nagy fordulatot hozni, már végig tojózzák nagy kínosan

Voyoshka 2015.04.30. 09:56:13

@purple rain: úristen, tényleg annyira ki fogsz ezzel borítani, hogy már keresem is a kutat, amibe beleugrok! Jujjj!!! Most annyira félek!...

Bujumburi 2015.04.30. 09:58:56

@fosch9: Valahogy elcseszték a műsor dinamikáját, nem? Pl. még mindig több lány ment be, mint fiú.. két fiú pl. nem is jött. Na mindegy, hát nem értek én a lovakhoz... de itt az írók valamit nagyon félreérthettek a műfajjal kapcsolatban.

Voyoshka 2015.04.30. 09:59:43

Én amúgy feszt azon gondolkodom, hogy ez a csávó (P2.0) milyen a munkahelyén?? Hogy ezt a krupié-dolgot hogyan abszolválja?? Vagy ide pont ez a dekoncentrált szemforgatás kell???

Bujumburi 2015.04.30. 10:01:28

@purple rain: Ez még egy magyar értettségin is külön pontozzák. Helyesírási hiba, pl. ha többször elvéti ugyanazt, ott is több pont levonás jár érte, mintha lehagy egy vesszőt, egyszer különír valamit amit máskor egybe stb.. (már ha jól emlékszem)

Gia 2015.04.30. 10:09:23

@fosch9: Újpatrik hajzselé nélkül.Ennyike.

Mucsai2010 2015.04.30. 10:13:28

@IKDFA: Én első ránézésre 34-35-nek tippeltem. Párom 33 éves, de Gáborhoz képest kb 25-nek néz ki.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:17:03

@Bujumburi: Nekem a tegnapiból hiányzott adri arca gifben (áháá az kéne méég hogy patrik legyen ááhhá. Szia Patrik vagyok!) :) az a döbbenet priceless :)

Sanda.Ipse 2015.04.30. 10:20:05

@sixx: Hacsak nem egy ex Éden lakó:)))

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:23:26

gátőr képben van.. látszik.
Adrival nagyon értjük egymást

Adri: mivaan? Monddmár úúgy, hogy én is értsem mit akarsz!

naja

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:24:28

@Mucsai2010: Bizonyos szerek és sok alkohol együttes, tartós fogyasztása csodára LEHET képes...

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:25:41

Botox:

" De nagyon furcsa. Costa Rican vége lett, aztán itthon kezdődött megint előlről a tv-ben! Nagyon érdekes visszanézni magamat is, meg a többieket is. De ez egy vàgott anyag, ami nem adja vissza ugyanazt az élmènyt a nèzőknek... "

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 10:38:13

@AkkorlegyenPtr: @Mucsai2010:
Én is ezt akartam írni, hogy Közellenség mondta, hogy volt neki 7-8 húzósabb éve, és most már nyugszik megfele... és azért lehetnek tippjeink, mi mindent húzott meg és hányszor.

vastyúk is .. 2015.04.30. 10:39:01

Faszkorbácsot Gólemnek! hihihihihihihi

Petrichor 2015.04.30. 10:39:53

Reggeli közben vizualizáltam magamban azt a képet, amint a szerkesztők úgy döntenek, hogy Adri mostantól fogyókúrázik és csak salátát ehet :D

@AkkorlegyenPtr: Kíváncsi lennék, mik azok a dolgok, amik kimaradtak, és a szereplők szerint fontos lenne.

kszanaksz 2015.04.30. 10:41:58

Tegnapi egyetlen értékelhető momentuma, ahogy Patrik fejtegeti az ágyban ahogy képzeletben végigtolja a játékot Mariannal. Mintha a Keresztapát egy pillanatra magára hagyták volna az utcán a testőrei és a kezdő kis tolvaj megpróbálná levenni egy kis lóvéra mert csak egy ártalmatlan félhülye öreget lát benne. :-)
Azért a posztban a figyelmeztetés nélküli NSFW tartalom büntet.

vastyúk is .. 2015.04.30. 10:44:07

@fosch9: hellóbelló. Tegnap elköszönt közös barátunk, mert nem valószínű, hogy ebben a szériában fog még kommentelni, minden jót kívánt, és küldött egy puszit. - megkért, hogy adjam át, ha esetlen nem láttad volna, most már tudod ;)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:44:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Namost matekoljunk már kicsit.
Ha most 22-23.. volt 7-8 húzós éve... mikor, ha szabad kérdeznem :) (nem téged, őt kérrdezem, ugye)

Én, amikor még 14 éves volt, kb matchboxoztam... jó az nem tegnap volt.

Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere 2015.04.30. 10:46:07

@Petrichor: szerintem zokszó nélkül megenné azt a szerkesztőt, aki kizárólag salátára kényszeríti.

vastyúk is .. 2015.04.30. 10:48:15

@AkkorlegyenPtr: ő is matchboxozott, csak ő a kukacát nevezte így :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 10:50:44

@AkkorlegyenPtr:
A fenti link szerint ő már 2006-ban kézizett, ott már meglehettek a hatások, és öcsém már egy évvel fiatalabban is túl volt az első vegyigyümis berúgásán. Valamelyik sorozatban volt, hogy a 17 éves csajt cigivel kínálták, és az volt a válasz, "Nem, kösz, már leszoktam.". Szóval nem mindenki él ám olyan "szűzi", élvezeti szerektől mentes életet, mint mi :D .

Mucsai2010 2015.04.30. 10:53:24

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): 22 évesen ilyen ábrázat eléréséhez azért a szilvapálinkánál meg a ciginél kicsit keményebb szerek kellenek.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 10:55:08

@vastyúk is ..:
Nem, ő azt "kézizésnek" nevezhette... mert én azért nyolc év hivatásos sport után cikinek érezném, ha megizzadnék egy tízkilós súllyal.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 10:55:22

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): jaja tudom :) csakúgy elrohan mellettünk az élet :)

É2I 2015.04.30. 10:55:53

Sixx! A tepertőt sütik, nem főzik. Bár a szalonna alá öntenek némi vizet, hogy az elején le ne tapadjon, de aztán a saját zsírjában sül. :)

Kb ennyire volt érdekes ez a rész.

Mondjuk kihagyhattad volna azt a képet amikor helikoptereznek (aka debilió). De úgy néz ki ez a cigánygyerek - ha mással nem is, de ezzel beírta magát a tajparasztok kézikönyvébe ;)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 10:56:48

@Mucsai2010:
Igaz, de páran írtak is a szerintük látható elvonási tünetekről.

mézescsók 2015.04.30. 11:02:38

@Bujumburi: Botoxról még senki sem mondta, hogy nem kétszínű. És hozzá az öntelt feje....
Időnként nehéz követni, hogy a játékosok éppen aktuális döntései ugyan min alapulnak. Néha az az érzésem, hogy nem összességében nézik a hotellét folyamatát, hanem az éppen akkori szitunak megfelelően hoznak ilyen-olyan döntéseket (pl. most éppen összebalhéztam vele, megsértett, beszólt nekem, stb.), nem úgy, hogy végig kib...tt valem, ahol csak tudott, hazudott rólam, akármi.
Snezi sem volt könnyű eset, de kavarásban kispályás Botox mellett.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.30. 11:06:56

@purple rain: szerintem az elgépelés az, amikor például pilóta helyett polótát írsz (azaz szándék nélkül melléütsz a billentyűzeten), a helyesírási hiba pedig pl a tavaji papagály jukas felsőlye, ahol ugye nem egészen erről van szó.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.30. 11:09:33

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Lehet, hogy kézilány volt, ameddig nem lett borostája.

PótPatrik meg lehetne PostásPat a kissé szerteágazó tekintete miatt.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 11:10:59

Azért az is érdekes, hogy a nagy "zajjal" berakott pornós lány a legemberibb az egészben.
Szerintem őt veszteségként írja le a tv2. Mekkora reményeket fűzhettek hozzá, aztán tessék, ablakon kidobott pénz.. "semmit nem csinál", tök normális.

heavenandhell 2015.04.30. 11:13:50

A "ki lehet a képen"-re... Létezhet az, hogy véletlenül (?) bevágtak a szerkesztők egy jövőbeli beköltözőről egy laza kis fogmosást?

LETOH_NEDE 2015.04.30. 11:15:32

szeerintem Adri végig a Lila szobában van.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.30. 11:15:38

ez a délutáni "buli" volt eddig talán a legerőltetettebb jelenet, ami valaha láttam egy valóságshowban (bevallom, nem sok ilyen műsort láttam, VV 1-2-3, meg most a 7-est). értem én, h tévéműsor, és kell valami produkció, de ez annyira volt őszinte, mintha Orbán siratná a demokráciát.

Gia 2015.04.30. 11:15:47

@heavenandhell: Nem.Csak PótPat hajat mosott.

Gia 2015.04.30. 11:16:58

@LETOH_NEDE: Egyszer Melanie lakott ott helyette.Üvöltött is,hogy Adri vigye el a cuccát.

Gia 2015.04.30. 11:18:40

@henrik_: Szerintem nem volt megrendezett.Csak megőrülnek ha végre zenét hallanak.Pláne ha magyar.

szepi79 2015.04.30. 11:21:31

én pont azt számolgattam tegnap, hogy a jelenlegi fiúk közül egyedül közellenség nem volt még botox párja.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 11:25:52

@Gia:
Meg egyébként is furák néha bent a fényviszonyok, egy időben az összes szőke csajnak rózsaszín volt a haja a riportszobában.

Chuck Νorris 2015.04.30. 11:26:05

@purple rain: nem volt vmi félyes belépö, de azért nem szavazunk még ki :)

purple rain 2015.04.30. 11:26:50

@Chuck Νorris: Ha te mellettem állsz Chuck, nem lehet bajom :)

Turambar 2015.04.30. 11:27:48

@kamilla123: Mégis, hogy tudott volna jobban belenyúlni, ha egy szerény képességű medvebocsot küldtek be, akinek elvileg segítenie kellett?

Ronni 2015.04.30. 11:34:12

@purple rain: Hm orr ernyőd van?Tudod olyan picuri ,a koktélokhoz való.Olyan magassan hordod a nózid, hogy bele esik az eső az orrlyukadba .

LETOH_NEDE 2015.04.30. 11:36:06

@Gia: aha, igazad van, akkor valóban senki sincs állandóan ugyanott, hisz a kezdők közül csak Adri, Bence és Peti vannak bennt

Chuck Νorris 2015.04.30. 11:36:53

@purple rain: háát, én is kezdő vagyok még itt, párom sincs, már 47 napja "verem" a szinglibe. Egyszer majdnem lett egy A tervem, de kitematikáztak, amig másfele ögyelegtem

Bujumburi 2015.04.30. 11:47:06

@IKDFA: hmm.. ez is igaz :D akkor nemtom

Rémület 2015.04.30. 11:47:40

A fenti képen ki van Mariann mellett?

Petrichor 2015.04.30. 11:51:42

@Chuck Νorris: Mert túl sokszor hallgattál a szívedre, pedig ezt a játékot ésszel kell játszani, és fontos a bizalom, meg a szövetségesek.

Rémület 2015.04.30. 11:51:52

@AkkorlegyenPtr: Én is rá gondoltam, de neki nem az volt a problémája, hogy kicsik a mellei? A képen meg bögyös. :))

Bujumburi 2015.04.30. 11:52:24

@AkkorlegyenPtr: jaja, erre jók ezek az adások... nekem ez már VV Dórinál is így volt... sőt itt is pozitív csalódás volt az elsőre üresnek tűnő Mariann, de azóta ráuntam a fintoraira. :D Barbara viszont eddig jól hozza a normális ember karaktert. Én örülnék, ha tényleg ő nyert volna.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 11:54:52

@Rémület: Volt neki sok problémája. :)

Chuck Νorris 2015.04.30. 11:59:02

nagyon rosszul alakitotta a forgatókönyvet, alig maradt nagy taktikus a bandában. ugy lett volna az igazi ha az utolsó tizbe ezek maradnak.
lányok: huggyos Melani, taktikás Naomi, a Jim carrey mimikáju Marcsa, a gyenge liliomszál Adri, és szöke Barbi a nagy nevettető
fiuk: Milán az ész, Fröcsögös Ádám, Gábor az uriember, a félelmetes humoru Gyulus, és krupié patrik a nök kedvence.

Chuck Νorris 2015.04.30. 11:59:57

@Chuck Νorris: a TV2 kimaradt, ma nem vagyok formában

Chuck Νorris 2015.04.30. 12:02:54

@Petrichor: igyekeztem elhiheted pld amikor alkalom nyilott rá mindig csak 5 centire (vagy 5mpre már nem is tudom) toltam be, de hiába. a beltenyészet neheze szippantja be az ifju padavanokat. :)

Veder1 2015.04.30. 12:10:21

@kszanaksz: hehe, ez jó. Botox tényleg olyan mint egy érzelemmentes matriarcha, vagy mint egy fekete özvegy ami ül a hálója közepén, és vár.

kamilla123 2015.04.30. 12:12:42

@Turambar: tökmindegy, hogy milyen képességű bocsot küldenek be, ha eleve csak két csaj közül választhat, és ráadásul nincs is tétje. Ez az egész hülyén lett kitalálva.

Zsoofka 2015.04.30. 12:20:03

@Chuck Νorris: Besírok, bmeg - hogy klasszikust idézzek :)

De azt is megnézném, hogy Gyökér Gábor Marcsa mellé keveredne párnak, és esetleg rámozdulna... Marcsa 3szor verné el (és nem ki), mint LudasMatyi.... Tegnap nagyon ott volt, ahogy lekezelte Patrik II-t. Az a pasi tényleg vakon van, ha Marcsával akar kezdeni....
Nagyon buták és gyengék ezek az újak... Mintha már a szerkik is fáradnának és olyan essünkmártúlmégamaradékon hangulatom van, már ami a még hátralévő játékosokat illeti.
A csajok meg mind egyformák. Tina és Laura max a riportban azonosíthatóak be, de amikor a nyugágyon vagy a matracon vonaglanak gőzöm nincs melyik melyik...

Killary Fucking Clingon 2015.04.30. 12:26:01

@fosch9: remélem benyalsz neki ha találkozol vele :)

Kosztarika 2015.04.30. 12:35:28

@fulmerz: Nem semmi. :D 2 év alatt 15 dobott gól. Jobb játékos 2-3 meccsen dob ennyit.

Viszont ebből a pár meccsből többször is kapott 2 percet (figyelmeztetést) - ami arra utal, hogy elég agresszívan védekezik. Nemcsak az ágyban, a pályán is egy pöcs.

kamilla123 2015.04.30. 12:43:40

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Turambar: @mézescsók: félreértettetek. Én nem Nórit kritizáltam, az a lehető legjobb választás volt. Azt kritizáltam, hogy ez a lehetőség egy nagy semmi volt. Hogy nem tudott beleszólni a játékba, mert ez egy hülyeség, hogy péntekig ez és ez a párod. Ez egy semmi.

Zsoofka 2015.04.30. 12:45:30

@kamilla123: Este az adás alatt én is ezen elmélkedtem: azt hittem, hogy legalább a választott lány régi társa kiesik, vagy valami hasonló... Ez egy ilyen nesze semmi fogd meg jól szitu.

kamilla123 2015.04.30. 12:46:34

@henrik_: én is ezt írtam tegnap, mire Beácskának sikerült azt reagálnia, hogy mi a problémám, hogy nem színházba járnak esténként?? :-)) örülök, hogy Te is látod, mi a probléma ezzel a szieszta időben tolt buli jelenettel.

kamilla123 2015.04.30. 12:48:28

Most egy kicsit nem bánnám, ha tudnám,h ki nyeri az ÉH-t, mert ha tudom, hogy Loki, akkor már be is fejeztem a műsor nézését.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.30. 12:52:56

@kamilla123: mellesleg sztem a társaság felének nem is tetszett a zene (és ez sztem mindig így van), csak csinálniuk kellett rá valami mozgást. :)

Kosztarika 2015.04.30. 12:56:03

@Bujumburi: Mariann a tegnapi adásban Lokihoz: "kár, hogy Adrival mentem a randira, mert gyökér és miatta nem mondhattam semmit P2.0-nak"
meg az általános szövegei: kitesszük, irányítjuk, megmondjuk... és hát a Nórihoz való hozzáállása az "ügyben" (amit nem akarok már ragozni )
Egyre jobban rühellem ezt a nőt

kamilla123 2015.04.30. 12:59:52

@henrik_: én imádok táncolni, de nekem ne mondja senki, hogy ha bezabálok ebédkor, akkor utána rögtön fel akarok pattanni a bárpultra, ahol még lépkedni sem lehet, nemhogy táncolni. Meg hogy a fiúk rögtön letolják a gatyájukat, ahogy megszólal a zene??? Istenem, annyira gagyi szar ez az egész. Az utóbbi egy-két hétben csak az ÉÉ-kről szoktam le, de most már sanszos, hogy az egész műsort hagyom. Jó lenne, ha a Viasat megint visszavenné a köv. évadra, mert amúgy meg tök jó kis műsor lenne.

Bujumburi 2015.04.30. 13:00:35

@LETOH_NEDE: Egyszer a helyére ment viszont Melanie, de Adri akkor is otthagyta a cuccait, amitől az idegbeteg kiborult és kiakarta dobálni.

Veder1 2015.04.30. 13:01:18

@kamilla123: ugyanez volt Paca "papirusz" (höhö) választása, de ugyanilyen értelmes volt Apolka fekete rózsája is. Mind csak porhintés, a szerkesztők terveire nem volt befolyással

Bujumburi 2015.04.30. 13:02:40

@Kosztarika: Jaja.. azért írtam feljebb is, hogy a Snezi-Mariann viadalon három csaj már egészen biztos Snezi mellé állt volna a kérdésben. (Barbi, Nóri, Adri) Egyébként Lokival kapcsolatban is nyomatta, hogy neki elege van már Lokiból. (amikor még 1 pár voltak)

Bujumburi 2015.04.30. 13:04:19

@kamilla123: Én eltudom képzelni, hogy tényleg Loki nyert, máskülönben nem spanolna vele ennyit a rideg számító. ;) Instán legalábbis azt a látszatot keltik, hogy szoktak együtt lógni.

Bujumburi 2015.04.30. 13:05:27

@Vödör: jajj, tényleg az is milyen értelmetlen szar volt..... ööö.. akarom mondani: "VÁRATLAN FORDULAT", "NEM VÁRT ESEMÉNY, AMI FELBORÍTOTTA A JÁTÉKOSOK ÉLETÉT".

Kosztarika 2015.04.30. 13:05:38

@É2I: " úgy néz ki ez a cigánygyerek - ha mással nem is, de ezzel beírta magát a tajparasztok kézikönyvébe ;)" meg némi köpéssel :D :D

@henrik_:
" tavaji papagály jukas felsőlye," :D :D :D :D

kamilla123 2015.04.30. 13:08:48

@Bujumburi: igen, sajnos nekem is van egy ilyen érzésem. Meg abból is, hogy az ÉÉ-kben sem bántották őt soha különösebben. Vagy ne legyünk telhetetlenek, VV Ádinká megszívta, tapló Loki hadd éljen és viruljon? Mondjuk lehet,h a nyereményből kifizet pár éjszakát Mariannak, a saját személyiségével úgysem fog magának épkézláb nőt soha. A hotelben is Naomitől Beácskáig és Snezitől Mariannig mindenki elhajtotta a búsba.

Bujumburi 2015.04.30. 13:08:58

@Kosztarika: ki az a "cigánygyerek"? :o

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 13:11:32

@Bujumburi: én ezt is annak tudom be, hogy volt valami váratlan a "jegyzetek" szerint. Gólem felkonfolta kint, hazajöttek, úhravágták.. aztán snitt.. mánincs is váratlan. Nincs itt semmi látnivaló.. kérem távozzanak :)

Anno ez is volt:Loki olyat tesz, amin nemcsak a játékosok, még én is meglepődök... aztán big nothing. semmi nem történt, de annyira semmi, hogy vártam, hogy na tuti még jön a fordulat, na most jön a csavar aztán jött a főcím. :)

Kosztarika 2015.04.30. 13:13:52

@kamilla123:
sőt sixx is így látja "Bent a lakók löevélben tudják meg, hogy most bulizni KELL" :)

,, 2015.04.30. 13:14:02

@kamilla123: öööö, miért, ne éljen és viruljon?:OOO lenne szíves talán felfordulni a kedvedért?:O
jézusom...
szerintem Edina sem szívta meg hálisten, legalábbis nem úgy ahogy te szeretted volna...

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 13:14:30

Milán Insta: mai kép, Nór szedi a szemöldökét .. jjjajjj .. na mindegy

" Nórika hazaérkezése után egyértelmű hogy első dolga kozmetikus létére hogy megcsinálja a szemöldököm."

B+ Milán, nemá. Ne legyél Gólem, mi itt mind tudjuk, hogy nem élő a műsor...

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 13:15:40

Milánt a tv2-be! szerintem kaphatna egy műsort, simán.

beacska 2015.04.30. 13:16:54

jó napot, jó szurkolást!

haj-rá loki! és Nóri!...jaaa, ő már kiesett! akkor szép volt Nóri!

Kosztarika 2015.04.30. 13:19:09

@Bujumburi: A két f@szrázós közül ki köpött?? (nem tudom, hogy cigánygyerek-e, de a tajparaszt viselkedés stimmel :) ) Pedig eleinte bírtam.

,, 2015.04.30. 13:23:14

@kamilla123: egyébként meg nevetséges h MÉG MINDIG Edinázol... Lokin is vszínű még évekig pörögni fogsz... szurkolj inkább VALAKINEK, nem valaki ELLEN

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 13:23:44

Mások által egészséges férfi embernek mondott :) vagyok.. és kéremszépen én nem értem mire fel ez meztelenkedés/f.szrázás/ akár korán reggel is, józanul.

Loki, ha lement az utolsó ÉH hogyvolt. Légyszíves gyere, ne csak olvass, hanem írdmá' meg, hogy ezt ugyan miért kell? Miért érezte ott bent a társaság, hogy ez kell. Buzi-e vagy.. vagy rokker? Értem?! Ez, szerintem, több, mint kellemetlen.

Kosztarika 2015.04.30. 13:26:47

@AkkorlegyenPtr: :D elég tökös lesz hozzá????

beacska 2015.04.30. 13:26:51

@AkkorlegyenPtr: én sokkal kellemetlenebbnek érzem Peti meztelenkedését, és Bence-szintre süllyedését. Lokiban mindig is benne volt a meztelenkedés (pölö így zuhanyzott a párjai előtt, meg így mászkált a szobában .) Azonban Peti csak azóta csinálja ezt, amióta Patrikot kivágta...eddig azt hittem, csak "taktikából" cimbiz Bencével, de kezdem azt hinni, h ő barátkozik vele....Nnna EZ a legmélyebb pont, ahova süllyedhet

beacska 2015.04.30. 13:27:24

@foxglove (F6): az nem megy. az nagyon nehéz....szív kell hozzá...

Veder1 2015.04.30. 13:27:37

@Kosztarika: én szeretem Mariann játékát, pont az tetszik benne, hogy átgázol minden gyengébb képességű játékoson. Idekint valószínűleg rühelleném, de jó hogy van bent egy olyan, aki nem csak héderezni, meg bulikázni jött. A nyeréshez nem elég a passzivitás, meg hogy úgy gondoljuk hogy az nekünk jár, hanem keményen küzdeni kell érte. De megértem, hogy sok embernél ez kiveri a biztosítékot, én is csak azért bírom mert több értelmet és küzdeni akarást látok benne mint a többi lányban, és az sem zavar ha átverik egymás fejét.

Punks Not Dead 2015.04.30. 13:28:14

@foxglove (F6): pörögne Loki....de Loki nem hagyná hogy rajta pörögjön:)
hiába is....azért csak benn van, akár mekkora tuskó...még mindig "nem jött haza"
ezt mivel lehet magyarázni?
jó játékos?
jók a szövetségesei? (ezek szerint jó játékos)
a többiek nem tudnak mit kezdeni vele? (tehát jó játékos)
a párja nem akarja kitenni, mert bízik benne? (ergo jó játékos)
nem is értem....

kamilla123 2015.04.30. 13:29:07

@foxglove (F6): hidd el, hogy nagyon szeretnék. De akinek szurkoltam, az kiesett. Amúgy nem pörgök rajta. Ilyen alapon Te meg Lokin pörögsz, próbálod menteni a menthetetlent.

kamilla123 2015.04.30. 13:30:09

@Kosztarika: igen, de Sixx a szent ember. Ha én írom ugyanazt, akkor megkapom a magamét :-)

Bujumburi 2015.04.30. 13:33:41

@AkkorlegyenPtr: miért csinálják ezt a buta időzavart és kinek? :D ...fáj

beacska 2015.04.30. 13:33:49

még mindig nem tudom, h ki a cigánygyerek....

,, 2015.04.30. 13:36:09

@kamilla123: én pörögnék is rajta, ezt sosem tagadtam:)))
a bentlevők közül csak van valaki, aki vmennyire szimpatikus.
Ha meg ennyire zavar Loki, akkor tényleg csak önkínzás ha tovább nézed.

Bujumburi 2015.04.30. 13:38:25

@beacska: ezt én is így látom... az elején olyan megvetően beszélt a trióról.... meg azok agykapacitásáról, humorérzékéről... kezdem azt hinni, hogy csak féltékeny volt rájuk, mert fiatalok és bohók, ő már kinőtt ebből... azóta pedig Patrik próbál lenni. Vagy... tényleg pszicho a csávó és felvette azt a viselkedést, amivel közelebb kerülhet Bencéhez.

kamilla123 2015.04.30. 13:38:51

@foxglove (F6): na ebben egyetértünk, mármint az önkínzásban, nem a pörgésben :-) Nórinak drukkoltam, meg Gyulának, így együtt. Most tényleg nincs bent senki, akit bírnék. Lehet, hogy Patrik II. lesz az új favoritom :-D

beacska 2015.04.30. 13:41:35

@Bujumburi: biztos vagyok benne, h mindenkit megvisel a bent töltött rengeteg idő. kin így, kin úgy jelentkezik...csak Peti változatlanul olyan lenézően beszél a társairól, h az nagyon visszatetsző...

Bujumburi 2015.04.30. 13:42:13

@foxglove (F6): Szerintem azért zavarja, mert benne csalódott a legjobban, úgy értem, hogyha valamelyik figurát sokkal jobban kedveled az elején a többieknél, de időközben gonosszá válik, akkor ő kerül a lista végére, hátrébb mint azok, akik sose voltak szimpik. Én Edinával voltam így, nagyo csíptem az egész karaktert , de utána eljutottam odáig, hogy stream helyett max felvételről néztem a műsort Edinás jeleneteket át kellett ugorjam, annyira zavart :( Nem is tudtam utána már senkinek drukkolni.

Én Lokin azt vettem észre, hogy kezd úgy beszélni mint Peti, fölösleges körmondatokban, melléknévhalmozásokkal.

Punks Not Dead 2015.04.30. 13:42:16

@kamilla123: most vissza olvastam néhány kommentedet...
minden másodikban Lokin csámcsogsz :)
"amint bejöttem, láttam hogy szánalmas lúzer,nem csak kívül ronda, de belül is"
"hájas seggű"
"undorító féreg"
csak hogy a gyöngyszemeket emeljem ki....
elvileg Te vagy itt az irgalmas szamaritánus, az a személy aki elesetteket védelmezi elmés-nívós kommentekkel.Namármost...akkor miért szídod szerencsétlen Lokátort?
Miért nem emelkedsz felül az emberi gyarlóságon, és engeded el a dolgot?
Ha valaki utálsz, miért beszélsz róla folyamatosan?
Csalódni nem csalódhattál benne, hisz az elejétől utáltad.Akkor?
Valamelyik megbántott játékos édesanyja vagy?
Esetleg az egyik rokonodat a privát életben megbántotta Lokker?
Vagy talán neked lépett rá a cipődre a buszon?
Honnan ered ez a gyűlölet?:)
Engem rettentően szórakoztat, sanszosan Lokit is ha olvassa (olvassa)
Tuti találunk valami fórumot, ahol a játék végén "szemtől szembe" el tudod (ha mered) mondani neki a véleményedet :)
Addig is hajrá parádés elmés kommentek!!! :)

Petrichor 2015.04.30. 13:43:27

@Vödör: Teljesen igazad van. Én nem is igazán értem azokat, akik egyik nap azt hangoztatják, hogy Peti és Marianna milyen undorítóan játszik, másnap pedig az a bajuk, hogy unalmas volt az adás. 3-4 ember van az egész hotelben, aki egyáltalán játszik. Ha őket kiraknák, és maradnának az olyanok, mint Adri, Tina, Gyula, stb., akkor egész nap aludnának meg körmöt reszelnének, és még annyi se történne, mint egy most unalmasnak tartott adásban.

Bujumburi 2015.04.30. 13:43:52

@beacska: fura mindenesetre... az elején kedveltem, üde színfolt volt, de a mostani önelégültségében már csak a bukása tudna szórakoztatni. :D

Chuck Νorris 2015.04.30. 13:46:49

most olvastam ez Costa Ricaban népbetegség. a különleges éghajlat hatása miatt a helyiek is minden nap asztalon táncikálnak, ill a tengerparton csapatokba verödve lengetk a pöcöröt majd a vizbe ugranak.

beacska 2015.04.30. 13:47:45

@Punks Not Dead: szívemből szóltál...de vigyázz, én már "érintett" vagyok, hamarosan te is az leszel, és csúnyán ignorál :DDDD

Bujumburi 2015.04.30. 13:48:34

@Petrichor: Hááááááááát.... ez nem egészen így van. A játékhoz muszáj feltétlenül undorítónak lenni? :D egyébként én nem a játékosokat hibáztatom azért mert leült a dolog, engem az zavar, hogy beharangozzák a részeket nagy dirrel-durral, aztán nincs benne semmi dirrdurr. Pl. ha most Nóri kibaszarinthatott volna egy fiút vagy egy csajt, az dirr-durr lett volna. Vagy Patrik választásának több értelme lett volna... stb. Szerintem nem csak Peti és MAriann játszik, csak kétségtelen őket az "ádáz, támadó oldal". A védekezés is egyfajta játék.. pl. Nóri is ezt űzte, vagy kiesése előtt Ádám, néha Gyula, stb.

beacska 2015.04.30. 13:49:02

@Bujumburi: pedig szíve mélyén biztos rendes, melegszívű ember ő is :DDD...ááá, csak viccűtem ;)

Punks Not Dead 2015.04.30. 13:51:24

@beacska: bízom benne, hogy valahogy túlélem....bár ahogy egy nagy bölcstől hallottam :
" egy elmés riposzt mit sem ér kamilla123-tól, ha csak a Lokit szidja benne"
:)
mondjuk a hölggyel (sanszosan hölgy az illető) kapcsolatban én is érdeklődnék 1-2 dolgoról, hogy miért is van az a nagy mellény?
csak nehogy a elmepárbajban nagy zakóval menjen haza :)

kamilla123 2015.04.30. 13:55:37

@Punks Not Dead: érdekes, hogy olyan dolgot vágsz a fejemhez, amit pont Te magad követsz el. Hiszen nem tetszenek a kommentjeim, mégis elolvasod őket, sőt még időt is szánsz arra, hogy kiemeld őket. Miért Velem foglalkozol? Én sosem a kommentelő társaimmal foglalkozom (max. ha megszólítanak és reagálok rájuk), ők viszont engem kritizálnak, amiért én egy műsorban szereplő játékosra reagálok. (egy olyan játékosra, aki nemcsak verbálisan, de a tetteivel is sajnos egy rendkívül kártékony figura)
Ez egy olyan blog, ahol a kommentelők a játékosokról írják le a véleményüket. Miért kellene nekem személyesen megbeszélnem ezt bármelyikükkel a játék után? Nem is értelek. Vagyis értem, hogy vagy Te vagy Loki, vagy egy haverja vagy, de mindegy is.
Amúgy meg éppen Loki az, aki a játékostársak háta mögött ócsárolja a többieket, mert álszent és hazug, szóval fura, hogy Téged a szemtől szembe véleménynyilvánítás hiánya zavar, ha már egyszer Lokival szimpatizálsz :-)
Ja, és nem említettem soha, hogy irgalmas szamaritánus lennék, de ha így látod, azt bóknak veszem és köszönöm szépen. Bárcsak én is mondhatnék valami szépet Rólad, de sajnos nem ismerlek, mert csak így hirtelen betámadsz újként (új nickkel :-)
Itt van pár kommentelő, akinek ismerőse, barátja van bent a játékban, ezért hiper-érzékenyek és engem találnak meg, ha merem kritizálni a kis kedvencüket.
Sztem az, hogy Loki aljas, nem nekem probléma, hanem Nektek, kedves rokonok, barátok és ismerősök. Szar lehet egy ilyen műsorból megtudni, hogy milyen jó fej is az az illető, aki valszeg a szemedben kedves, a hátad mögött meg pont úgy viselkedik, mint itt a műsorban. De persze, inkább a komment társakra haragudj, minthogy szembenézz a valósággal. az egyszerűbb. Minden jót, üdvözlöm Lokit :-)

Petrichor 2015.04.30. 13:55:52

@Bujumburi: Azért a "bemegyek, csöndben maradok, aztán hátha nem basznak ki, ha meg mégis, akkor ők a gecik" taktikát ne nevezzük már játéknak :D Pláne ne egy TV műsorban. Meg most mi az undorító bennük? Hogy egy olyan játékban, ahol minden héten ki kell rakni valakit, minden héten kiraknak valakit? Hogy hogyan beszélnek a játékostársaikról, meg hogy hülyének nézik őket, hát az teljesen jogos, mert a legkisebb erőfeszítés nélkül meg tudják vezetni őket, plusz valóban agyhalottak időnként.

Kosztarika 2015.04.30. 13:57:41

@Petrichor: A kommented "visszavezethető" rám, (bár többesszámot írtál, ezért veszem a bátorságot, hogy válaszoljak. :)
Nem az a baj, hogy játszanak, sőt! Teljesen egyetértek veled és Vödörrel, hogy ez erről szól.
Viszont nekem az nekem az nem tartozik a játék kategóriába, ha akár egymás között, de főleg a riportszobában úgy nyilatkoznak, mintha felsőbbrendűek lennének.
Miért kell a benn lévő játékosokat "lefélsejtűzni" "agyhalottazni" "gyökerezni" "butázni" és még sorolhatnám.
EZ AZ, ami nem tetszik.. és nem a taktika.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 14:02:25

csak én láttam úgy, hogy peti lokival dumált, hogy jóvan nyomd a genyát, de csak ésszel, ne told túl, mert lassan már nem tudok mit hazudni bencének... ?
mintha ezt az egész genyóládaságra valamilyen szinten peti is "áldását adta rá" és taktika az egész "szídom loki mert gusztustalan játék".

Szerintem engem a tv2 felvenne vágó simán. Nem tudom mit kell csinálni, de ez nem hiszem, hogy problémát jelentene. Inkább előny lehet.

kamilla123 2015.04.30. 14:04:47

@AkkorlegyenPtr: :-DD bekötik a szemed és kapsz egy ollót, aztán hajrá!

Ronni 2015.04.30. 14:05:52

@beacska: gátőr azt hiszem.....

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 14:05:55

@kamilla123: ami elém kerül levágom. legyen az filmtekercs, pörgetett f.sz, vagy bármi :)

bigél 2015.04.30. 14:06:37

@Kosztarika: ezzel nagyon egyetértek. Én bírom a taktikát, alig várom, hogy valami nagyot húzzanak (még akkor is, ha esetleg valamelyik favoritomat érinti rosszul), de az egysejtűzés/félsejtűzés, stb. nem tetszik. De ettől nem utálom, csak épp az látszik, hogy ő sem annyira tökéletes, mint amennyire annak gondolja magát. Az egyik fontos dolog, amit egy ilyen játékban triplán figyelembe kell venni, hogy minél jobban elszállunk magunktól, annál nagyobb lesz a koppanás. Benne van a veszélye, hogy "sérthetetlennek" érzi magát, nem figyel annyira, aztán meg hirtelen reszeltek neki.
Már írták többen, hogy az elején még visszafogta magát Peti a riportban, úgy tett,. mit aki sajnálja a dolgokat, de aztán egyre inkább alázza a többieket. De persze ez valahol "természetes", hasonló dolgok az életben is megtörténnek, ha valakik irányító pozícióba kerül.

beacska 2015.04.30. 14:07:50

@Punks Not Dead: :) csak az utsó mondatát olvastam el, amit a fejedhez kaptál...:)...ugye, mondtam, h te is ismered? én már nagyon remélem, h ha vége a műsornak Loki meghívja az összes itteni barátját és üzletfelét egy sörre ;) (HA futja rá neki, ha nem, majd mi meghívjuk ;) )

Petrichor 2015.04.30. 14:08:16

@Kosztarika: Nem utaltam konkrét személyre, ez csak egy általános észrevétel volt, de természetesen bárki reagálhat rá :) Ami a félsejtűzést illeti, időnként jogos. És ha valaki hülyeséget csinál, akkor ne csodálkozzon, ha lehülyézik. Plusz ugye be vannak zárva, mindenkivel jópofizni kell, és a riportszoba az egyetlen hely, ahol a játékra való következmények nélkül elmondhatják a véleményüket és alkalomadtán kiengedhetik magukból az ilyen "felsőbbrendű" megjegyzéseket, mert teszem azt egész délután idióták párbeszédét kellett hallgatniuk. A többiek ugyanúgy nyilatkoznak olyanokat, hogy "nem ismerem, de nem is akarom megismerni, már a szeme sem áll jól". Ők mi alapján ítélkeznek?

beacska 2015.04.30. 14:09:37

@AkkorlegyenPtr: igen, néha én is ezt gondolom. egyszerűen nem tudom elképzelni, h petinek loki helyett Bence lett az új szellemi társ...de lehet, h csak elfáradt

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.30. 14:09:43

@kamilla123: sztem Pornós Barbi is teljesen vállalható, legalábbis eddig nem csinált túl nagy otrombaságokat.

kamilla123 2015.04.30. 14:10:34

@henrik_: persze, nincs vele gond. De azért a szimpatikustól messze van.

beacska 2015.04.30. 14:11:24

@Ronni: én egyiket sem látom annak, csak találgatni tudok...megint egy találó becenév...csak gratulálni tudok a kitalálójának (tudom, h nem te vagy)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 14:11:47

@henrik_: Mondjuk a tegnapi "tánc".. hááát :) persze viccelek. Igen, pont ezt írtam korábban, hogy nagy dirdurral beküldték A pornóst.. és ő az egyetlen ember kb bent. Pénzkidobás volt ez a tv-nek, mert semmi extra szex... csak egy normális lány.

Punks Not Dead 2015.04.30. 14:12:07

@kamilla123: igazad van, Te már felülemelkedtél:)
nem támadtam, kérdeztem.
lehet hogy a kommentelők kíváncsiak, hogy miért van benned ez.
de jól csinálod, mert hosszasan írsz a semmiről a válaszodban :)
ez tényleg egy kibeszélő blog komment szekciója ebben igazad van.
de lenne még egy - két kérdésem (kérlek ne vedd támadásnak)
Loki azért sunyi, mert msáok háta mögött szervezkedik, magyaráz?
Miből gondolod, hogy a privát életben is ilyen?
Talán Bence is sír minden nap?
Esetleg Adriból is sikítófrász tör ki ha egy filmben azt a nevet mondják ki hogy Patrik?
Nóri tényleg butuska, és nem áll ki magáért?
arra esetleg nem gondolsz (bár tuti gondoltál erre) hogy ez egy nem életszerű közeg?
hogy máshogy viselkednek az emberek ott mint a privát életben?
a véleményedre vagyok kíváncsi.
az emberek ugyanúgy viselkednek ingerszegény környezteben mint a szürke hétköznapokban?
egy olyan helyen, ahol tudják hogy kamerák veszik őket, mégis ott lebeg a 20 milla a szemük előtt?
maradj ember egy olyan helyen, ahol a szövetségesednek is az a célja egy idő után, hogy kitegyen?
ahol igazából senkiben nem bízhatsz? (ha már Nórit említetted a kedvencedet amikor bejött Gábor, azonnal rácuppant, és ha a t9bbiek nem védik be Gyulát, kiejtette volna.pl ilyet Loki sosem csinált :))
összegezve, az érdekel, hogy miért minősítesz embereket úgy, hogy a közelében sem voltál soha hasonló helyzetnek, nem tudod mi van benn,nem látod mi az ami nincs a műsorban,nem látod-érzed se a külső-belső ingereket se azoknak a hiányát.
ha esetleg találkozom Lokival átadom, nem ismerem, de biztosan össze fogunk futni :)

mézescsók 2015.04.30. 14:12:14

@Bujumburi: Jelenleg nincs Bencén kívül más, akivel cimbizhetne. Volt Loki, a szövetséggel történt, ami történt. Gyulánk szegény egyszerű, normális ember, de sem tematikázásra, sem bulizásra sem alkalmas. Gábor tényleg egy prosztó. Úgyhogy maradt Bence, akivel kezdettől fogva elég normális viszonyban volt, kivéve persze, ha éppen nem ki akarta tenni. Peti az ő - valós vagy képzelt szintjéhez képest - egyedül maradt.

@kamilla123: Tényleg félreértettelek. Amúgy Patrik is csak egy papírlapot húzhatott ki, borzasztóan befolyásolva a hotel életét. Ha még visszamehetett volna valamelyikőjük, na, az lett volna ám a csavar!

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 14:14:08

Ahogy láttam a mai napi csalit... pandórán megpendítik, hogy gátőr kb minden lánynak beígérte az éppen costa rica felett elhaladó hullócsillagokat, egytől egyig. Lesz pislogás.. őő? őőő? occsevót!

bigél 2015.04.30. 14:14:33

@Petrichor: ebben van valami, amit írsz, de én az ellenfél ilyen mértékű lebecsülését nem tartom szerencsésnek

Punks Not Dead 2015.04.30. 14:15:05

@beacska: új kommentelő vagyok...ilyen közönség találkozóra volt már példa? :)

Bujumburi 2015.04.30. 14:15:20

@Petrichor: Nóri rugdosása pl. visszataszító volt, nekem olyan volt, mint amikor a földön fekvőbe még egyet... de sok ilyen volt. Most nem megyek bele, mert ma már leírtam mi taszít. :) Összefoglalva: a tömény hazugságai után még MAriann hüledezik teátrálisan és lovagol a témán, ha más valaki füllenteni próbál. Vagy PEti kezdiel nyomatni, hogy "szegény Gyula biztosan kiejtette volna az a szemét Nóri" , miközben 1. nem biztos. 2. ő árulta el legkeményebben hű partnerét, Barbit. Mindenféle előzmény nélkül.

Sorolhatnám... nekem ez egy kicsit sok, de abban egyetértünk, hogy kellenek ilyen karakterek is. Ha már humoros, szellemes embereket nem rakna már be ezekbe a műsorokba. :) Tisztelet a kivételnek, pl. Lokin néha tudok röhögni.

Petrichor 2015.04.30. 14:15:39

@You Know Nothing JS (bigél): Hát még simán lehet, hogy pont ez okozza a vesztüket :)

beacska 2015.04.30. 14:16:39

@Punks Not Dead: még nem, de én kezdeményezni fogom! ;)

Petrichor 2015.04.30. 14:17:30

@Bujumburi: Azért nem mindenféle előzmény nélkül.

kamilla123 2015.04.30. 14:18:33

@Punks Not Dead: miért minősítek embereket úgy, hogy nem ismerem őket?? ez komoly? Erről szól az egész hogyvolt. Itt mindenki úgy mond véleményt a szereplőkről, h nem ismeri őket. Kivéve az ismerősöket és rokonokat, mert ők ugye ismerik a szereplőket :-)) (jó, ez poén volt).
Ne haragudj, tényleg tök kedvesen érdeklődsz, szóval nem leszarni akarlak a semmitmondó válasszal, de komolyan semmi kedvem elölről elkezdeni, hogy Loki hol és mikor kivel volt paraszt és pszichopata (bár ez lehet,h tényleg nem a szakszerű kifejezésmód). Kérlek, ha már úgyis visszaolvastad és összeollóztad az itteni munkásságomat :-) , akkor olvasd vissza, hogy melyik szituációban pontosan mi is volt a bajom, sztem számtalanszor konkrétan elemeztem. Amúgy meg igazad van, tényleg nem fogom ennyit szapulni Lokit, mert hülyeség.

beacska 2015.04.30. 14:20:16

@kamilla123: nem nehéz lenyomozni a "munkásságodat", csak a nevedre kell kattintani, meg az Aktivitás fülre :))))

kamilla123 2015.04.30. 14:21:39

@beacska: azt hittem, csak az utolsó mondatokat olvasod el :-)

Bujumburi 2015.04.30. 14:23:18

@Petrichor: Jó, de én immúnis vagyok erre a fajta bullshitre, amit DJ közgazdász, alias nincs meg a diplomám, mert egy angol középfokút nem tudok összehozni 30 éves koromra... Egyszerűen képtelen vagyok bevenni Peti modoros, körmondatos magyarázatát, nyilván van, aki igen. :) Amit én látok, az az, hogy Barbi hibája abból állt, hogy nem volt elég robot, mint ahogy elvárták. DE nem akarlak győzködni, kérlek te se tedd, megértem, ha másképp látod mint én, ennyi. :)

kamilla123 2015.04.30. 14:24:30

@Bujumburi: egyszer Petinek kéne nyomni a bulit, mint DJ. Kíváncsi vagyok rá

beacska 2015.04.30. 14:24:45

@kamilla123: többnyire azt sem...ez csak szemet szúrt

Bujumburi 2015.04.30. 14:25:28

@kamilla123: Ja, kezdődik a koncsizás: bizonyítsd be miért egy bunkó, önelégült geciláda módjára viselkedik X.
"haggggyukmáááá"
Bizonygassanak a TV2 munkatársai.

beacska 2015.04.30. 14:26:31

@kamilla123: az ilyen rövideket igen. öreg vagyok én már, rossz a szemem, a hosszúknak nem állok neki, mert összefolynak a sorok ;)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 14:27:39

@You Know Nothing JS (bigél): Szerintem Peti ott követte el a nagy hibát, hogy nyíltan összeállt Mariannal.

Mondjuk ki, látszólag Botoxnak van a legtöbb gógyija ehhez, plusz a szilikon. (lsd lent, sztem most Barbinak)
Namost aki haza tudja küldeni petit, az egy másik fiú. Lassan csak egy új, védett emberke.
10 fiúból 10 Botoxra menne rá, lsd P2.0 is. Azaz, Peti mellett egy 2 lábon járó önmegsemmisítő ketyeg.

Nézd meg Barbit. Elvan, játszik, de mint szürke szamár a ködben. Ez a jó taktika. Senkinek nem szúrja a szemét, sem a viselkedésével, sem a szilikonjaival. Eszébe nem jut egy fiúnak sem. Botox pedig kb, mint a légypapír.

Ilyen nővel párban lenni, nyíltan... plusz még játszani a nagy tudóst... nem egy életbiztosítás.

bigél 2015.04.30. 14:27:41

@Punks Not Dead:

Azt kellene látni az embereknek, hogy itt nem idealizált hősök szerepelnek, hanem hús-vér emberek, akiknek ugyanúgy megvannak a hülyeségeik, akár gustustalan húzásaik, mint mindenki másnak. Csak ezt a különleges helyzet, a bezártság, nem utolsósorban a szerkesztői szándék miatt koncentráltan kapjuk a nyakunkba.

Én pl. kedvelem Lokit, de nyilván nem látom hibátlannak. Sok hülye húzása van, de kinek nem.
Undorító volt pl. hogy beleköpött a sörbe, de annyira nem döbbentem le, láttam már cifrábbakat is egyetemi bulikon pl., sokszor olyanoktól is, akik pedig "rendes emberek" voltak aköz megítélése szerint. :D :D

Amúgy meg sokszor csúnyán bánt Nórival is, de a lányka továbbra is bírja, nyilván nem mutattak meg mindent.

Petrichor 2015.04.30. 14:28:26

@Bujumburi: Hát te kezdtél el győzködni engem, nem fordítva :D De ahogy akarod :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.30. 14:29:23

@Petrichor: " maradnának az olyanok, mint Adri, Tina, Gyula, stb., akkor egész nap aludnának meg körmöt reszelnének, és még annyi se történne, mint egy most unalmasnak tartott adásban"

Nem a szerkesztők dolga lenne, hogy műsort csináljanak - a szereplőkkel? Feladatok, vetélkedők, vagy pl. kivinni őket a környékre, stb.

bigél 2015.04.30. 14:31:56

@Bujumburi: Én Pacát bírtam, ő is poénos volt néha. Meg nem tehetek róla, de néha jókat vigyorgok Bencén is, tetszik, ahogy mórikálja magát, pedig tudom, hogy ez tabu. ;) :D

beacska 2015.04.30. 14:31:59

@You Know Nothing JS (bigél): na, köszönöm! én is pont ezt mondtam itt tegnap, v. tegnap előtt, h a koleszban ez a sörbeköpés teljesen bevett lepacsizása az italnak....én sem botránkoztam meg rajta...Loki olyan, amilyen. őt így szeretjük. És úgy látom, h a többiek is. sokan szeretik bent.

tenyered_érted? 2015.04.30. 14:33:27

@Punks Not Dead: Miért fenyegetted meg kamillát?? Hogy majd kint a való életben Loki majd elmagyaráz neki egy két dolgot? Miért ne ócsárolhatná a benti játékosokat? Nem kamilla köpött más sörébe, nem ő lengeti magát egyszál f@szban minden nap sok-sok néző előtt és még sorolhatnám. Az itt lévő kommentelőknek igen joga van a bennt lévő játékosokat ekézni. Hogy miért? Ha vki bennt szerintük elfogadhatatlanul viselkedik, akkor miért ne mondanák meg. Ha én valakit nem szeretek a játékban azt hol mondjam meg?? Mondjam a szemébe élőben? És akkor mi lesz? Beleköp a sörömbe? Letolja a gatyáját, vagy megver?

Azért nézik az emberek ezt a műsort, mert kíváncsiak a játékra. Nem alpári viselkedésre hanem valami másra. Ha nem kapják meg a játékot, bosszankodnak. Sokan elmondták, többek között én is hogy ott bennt jelenleg Peti és Mariann "játszik". Én nem így képzelem el a játékot, de ők legalább vmi olyasmit csinálnak. De ettől még nem szeretem őket!! Sztem pedig Adri és Patrik is játszott csak ők más stratégiát. Itt már kifejtették elöttem korábban, az miért volt jó, egyebek között az EH2-t azzal a taktikával nyerték az akkori nyertesek.
Ha egy játékos vállalja magát és bemegy a 43 kamera elé, akkor vállalja el, hogy 1000+1 szúrós szemű néző fogja folyamatosan elítélni. "Ilyen a popszakma"!

Erre fenyegetőzől? Meg Loki mit csinálna élőben? Szép tetkó van a karján amerikai fociról, én pedig Rögbiztem. Mi kislányoknak hívtuk az ami focisokat.:) Akkor mit fog velem csinálni??
Én bármikor védőfelszerelés nélkül megállítottam 100-120 kg os teljes erőből futó muksókat.
Én is fenyegetőzzek? Inkább ebbe ne menjünk bele, mert ez nem erről szól!!
Élvezd a műsort, élvezd a kommenteket és gondolkodj el a bentiek viselkedésén. Én már úgyse nézem, csak a hogyvoltot olvasom sixx miatt!:)

Veder1 2015.04.30. 14:33:48

@Kosztarika: igen ez sokszor visszatetsző, és van amikor nem igaz, de van olyan is amikor egyetértek. Olyankor bennem van a kisördög, hogy végre valaki kimondta egy ostobáról, hogy ostoba. Olyan sokszor túltoljuk a PC-t manapság, hogy néha jó hallani, hogy valaki nevén nevezi a dolgokat, mint a komikus Jim Jeffries 12:12-től :)

www.youtube.com/watch?v=QrMlKVAoI_0

bigél 2015.04.30. 14:34:17

@beacska: jó mondjuk a látottak után, ha Lokival lennék egy társaságban, akkor sosem (de legalábbis egy ideig, amíg el nem felejtem ezt az élményt) hagynám szem előtt a sörömet, fő az óvatosság! :D :D :D

Bujumburi 2015.04.30. 14:34:41

@Petrichor: jaa... akkor bocs, ha így tűnt, csak magamra vettem a fanyalgókkal kapcsolatos gondolataidat, mert:
1. nem bejövős már Peti önelégült játéka
2. a beharangozókhoz képest mindig jóval uncsibbak a részek, kicsit mintha megnéznél egy jó előzetest, ami tele van humorral, aztán végignézed a másfél órás filmet és kiderül, hogy az egész filmben összesen annyi humorbomba volt, amennyit elpuffogtattak már az előzetesben. :)
Szóval ezért írtam, hogy nem erről van szó, hogy pl. nekem semmi se jóóóóóó...

beacska 2015.04.30. 14:34:48

@Pietrosz Abroszbatojsz: nem. nem a szerkesztők dolga. ez nem a VV, ahol hetekig semmi dolgod. Itt a műsor szerkezete miatt is vannak események (új érkezése, feladata, randi, pandóra, ceremónia)...stb...szerintem NEM feladata a szerkesztőknek, h lefoglalják őket. Számomra nem a bulikázásról szól ez a műsor, hanem ami a bulik közt történik...

Petrichor 2015.04.30. 14:35:01

@Pietrosz Abroszbatojsz: Teljesen jogos, és egy pillanatig sem állíthatom, hogy ez nem múlik a szerkesztőkön, akik ebben az esetben nem erőltetik meg magukat. A napokban néztem újra az első évadot, és hát ég és föld. Ott folyamatosan csináltattak velük valamit, amikor meg épp nem, akkor maguknak csináltak programot, és egyszerűen nem voltak olyan üresjáratok, mint most.

Bujumburi 2015.04.30. 14:36:15

@You Know Nothing JS (bigél): Igen, nekem is, ő egy jó-kedélyű humoros gyerkőc volt, de Levit is csíptem az első szériából, rá emlékeztetett.

bigél 2015.04.30. 14:36:31

@beacska: de igazából vannak is programok, csak egy jelentős részüket nem mutatják meg az öfiben. ha szerencsénk van, akkor az ÉÉ-ben láthatunk belőle valamit.

beacska 2015.04.30. 14:37:14

@tenyered_érted?: SENKI nem fenyegetett meg senkit!!!

és igen, a játék része a sörbeköpés, a fvszpörgetés, és a veszekedés. számomra pölö az is érdekes, h a bent töltött idő hatványában hogyan diliznek be az emberek, és milyen fóbiák alakulnak ki.

és úgy látom, a fóbiák itt is működnek

Punks Not Dead 2015.04.30. 14:39:04

@tenyered_érted?: jezusom:D
senki nem fenyegetőzött :D
a rögbi jó sport gratulálok...
de KI FENYEGETŐZÖTT? :d
értem amit mondasz,egy véleményen vagyunk...de ezt a fenyegetőzős részt nem értem :D
lehet csak te láttad bele? :D

beacska 2015.04.30. 14:39:07

@You Know Nothing JS (bigél): most látom csak, h te már megint nevet változtattál ;)....jó elbujtál :D

beacska 2015.04.30. 14:39:56

@Punks Not Dead: az eltelt idő alatt beindultak a fóbiák :DDD...tudod, a bezártság

Bujumburi 2015.04.30. 14:40:29

@beacska: dDe épp ezaz! Tudod mi lett volna kreatív csavar? Pl.: srácok, eldönthetitek melyik lányt külditek haza, viszont az a lány magával fog vinni valakit a srácok közül! NAH? :D Akkor azért nem mind ugyanoda szavazott volna. Falkában mindig megúszós. Pl. Bence lehet másra teszi, mert olyan nagy baja nem volt Nórival, így viszont tuti nem őt vitte volna bosszúból. Akkor viszont akire tette, pl. Laura, megsértődött volna Bencére.. stb... De ez csak egy példa, azokra a mozzanatokra, amiket nem játszanak meg a szerkesztők.. húúú Patrik válassz egy papírt... húúúú.... hát végül semmi izgi nem volt benne a spoilerhez képest. :D

bigél 2015.04.30. 14:41:04

@beacska: a játék egyik legérdekesebb része ez a fórum. Már a vv-nél is írtam, de az itteni reakciók (beleértve a sajátomat is, hogy pl. mi az a szint, amikor már nem tudok távolságot tartani, amikor túlságosan rápörgök egy dologra) gyakran érdekesebbek számomra, mint a játék (de legalábbis fej-fej mellett haladnak).

bigél 2015.04.30. 14:42:45

@beacska: ez az egyik passzióm :D :D de most néztem, hogy a képet is le kellene cserélni, de ami késik, nem múlik

beacska 2015.04.30. 14:44:00

@Bujumburi: azért a szerkesztőknek abból a szempontból is meg van kötve a kezük, h ez egy konzerv műsor, előre leírt klissékkel...rajtuk múlik, h melyiket alkalmazzák...meg azt gondolom, h az is szempont, h mennyire előre haladott a műsor, és a szereplők mennyire terhelhetők - ez alatt azt értem, h a műsor elején még ki lehet penderíteni egy Norbit, meg Marcsát, de a vége felé már akkora a stressz, h ez a Nóri-kiesése is elég határeset volt. Nem véletlenül kapott Patrik is, és Nóri is "feladatot" a kiesés után...

Bujumburi 2015.04.30. 14:44:27

@You Know Nothing JS (bigél): jaja, ha nem lenne ez a blog szerintem negyed annyian néznék ezeket

tenyered_érted? 2015.04.30. 14:45:00

@Punks Not Dead: Bocsi.Én is bediliztem! Összezártam magam aTV-vel és nem találtam a távkapcsolót!:)Félreolvastam valamit. A F-t vedd ki,akkor meg egyetértünk.:) Üdv

beacska 2015.04.30. 14:46:13

@You Know Nothing JS (bigél): remélem, már lefutott itt a hisztéria. pár napig nem tudtam erre jönni....kicsit sok volt, ami itt folyt...hiába írtam be bármit, ami az agyalás kategóriát egy kicsit súrolta, csak a hiszti ment

Veder1 2015.04.30. 14:47:43

@Pietrosz Abroszbatojsz: ez a műsor nem a vetélkedőkről szól, hogy ki az erősebb, okosabb, gyorsabb, hanem hogy ki tudja manipulálni a társait. Így leginkább a szereplőkön múlik, hogy mennyire érdekes a műsor, és nem azon, hogy megint ki bukott fel a zsákban ugrálásnál. De lehetne csavarosabb feladatokat adni a beköltözőknek, vagy többször meg lehetne kavarni a párokat ez tény.

bigél 2015.04.30. 14:48:35

@Bujumburi: igen, ez így van. reggelente alig várom, hogy kijöjjön az új HV, hogy mit ír sixx a töténtekről, ill. hogy reagálnak a kommentelők.
vasárnap és hétfő reggel pedig kifejezett hiányérzetem van. :D

nem mindig szólok bele az itteni dolgokba, de követem MMKK (érdekes, a VV-nél volt olyan szakasz, amikor mér nem követtem, azt már nagyon untam)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 14:48:45

@Punks Not Dead: A bent lévő játékosnak vállalnia kell annak az ódiumát, hogy ha nem szimpatikus lépéseket tesz a játékban, a nézők azt fogják hinni, hogy ő egy ilyen ember. Vegyük például Mariannt. Nem a taktikus lépései miatt visszataszító, hanem a HOGYAN-ja miatt. Mikor kettesben van Petivel, és úgy beszél, fogadnék rá én is, hogy ez nem a taktika része, hanem ő így szokott beszélni emberekről. Biztos vagyok benne, hogy részegen Loki - akit sokáig nagyon csíptem - a civil életben is megteszi a sörbeköpést. Nem akkora intellektusok ezek az emberek ott bent, hogy teljesen külön tudnák választani a kinti meg a benti énjüket - talán, az egy Petit kivéve, aki a legtudatosabbnak tűnik.

Bujumburi 2015.04.30. 14:51:06

@beacska: Ezt nem nagyon értem amit írtál.. :o Nekem nem tűnt fel, hogy a szerkesztőket izgatja a játékosok lelki világa :D Ráadásul tudtommal ez egy elég laza szabályzatú műsor. "Itt bármi megtörténhet". De Patrik és Nóri "bosszú lehetősége" akárhogy is nézem, de a spoiler után nevetséges volt. :D Ettől szerintem minden néző többet várt és csalódott. Na mindegy, nem csak én érzem úgy, hogy ez a széria valami teljesen más, mint vártuk és a szerkesztői húzások sem a legjobbak.

bigél 2015.04.30. 14:52:48

@beacska: hát nekem pont ez a dolog (és most nem akarok belemenni, ezért nem is specifikálom) volt az, ami nagyon mélyen érintett, amikor a játék egy időre elvesztette a varázsát, ez egy olyan dolog volt, amit nem tudok tolerálni és szerintem jó, hogy volt róla eszmecsere

a VV7-ben Zsu kutyázása (milyen anyuka, hogy mehetett be, stb.), plusz a bentiek által történt kikészítése volt az, amikor már nem sikerült sima nézőként viszonyulnom a játékhoz, az már mélyebben érintett

bigél 2015.04.30. 14:56:06

@You Know Nothing JS (bigél): de aztán próbálok visszakerülni a normál kerékvágásba, mert nem akarom, hogy érzelmileg is beszippantson a játék, de van amit nem tudok tolerálni

Veder1 2015.04.30. 14:56:16

@Bujumburi: szerintem a licence miatt van egy listájuk amiről választhatnak, hogy hogyan nyúlnak bele a játékba, és újat nem vethetnek be akármennyire kreatív ötlet. De lehet nem így van, hátha Sixx tudja :)

beacska 2015.04.30. 14:57:56

@Bujumburi: a másik posztnál már írtam, h valszeg azért nem olyan, mert az első szériánál még senki sem tudta, h mi következik, a másodiknál már felismertük a klisséket az elsőből, most meg csalódást okoz,. h "csak" ezek vannak...igen, ezek vannak, mert ezek tartoznak a játékhoz

az meg, h a szerkesztők nem cserélik le 2 hetente a teljes gárdát, valszeg nem véletlen...

ZLATAN 2015.04.30. 14:58:13

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: ...és ami a legdurvább: ő mind ennek ellenére jól alszanak, pedig TE itt megírtad a tutit. :) Elnézésed kérem, csak kikívánkozott belőlem. Annyi lenne csak a lényeg, hogy ha a kommentelők mélyen magukba néznek, akkor talán kimondhatjuk, hogy senki nem tudja itt ülve megmondani, hogy mit és hogyan csinált volna bent. Mivel nem ismerjük őket személyesen (legalábbis én), ezért azt sem tudjuk/tudom, hogy melyik az igazi énje, melyik a taktikus énje és melyik a ki/befordult énje. Elég merész ezeket a következtetéseket levonni, amit írtál. Amúgy kedvelem a hozzászólásaidat, csak ezen most fennakadtam.

ZLATAN 2015.04.30. 15:01:55

@ZLATAN: ő helyett ők. Néha direkt gépelek félre, sixx-et utánzom, remélem feltűnt. :))

ThereIsNoSpoon 2015.04.30. 15:01:59

@Pietrosz Abroszbatojsz: a szívembôl szólsz! A neveden pedig (miután sikerült kiolvasnom) 2 percig röhögtem! :)

mimoza1014 2015.04.30. 15:04:12

Mindig élveztem a kommentek olvasását, de lassan az az érzésem, hogy nem jó helyen járok. Ez egy olyan műsor, ahol MAJDNEM MINDEN ESZKÖZ megengedett ahhoz, hogy az ember elnyerje a fődíjat, és igen, ehhez azzal juthat hozzá, hogy kivágja azokat az embereket, akikkel x napja együtt él, és esetlegesen össze is barátkozott. Tehát nem sok értelmét látom azon elmélkedni, hogy ki mit hazudott a másiknak, vagy hogy hogyan ejtette ki a felebarátját... Az EMBERSÉG elvesztése természetesen más kérdés, és az is, hogyan viselkednek egyes emberek bezárva.
De egy ikebana-készítő műsor nézése esetleg megnyugvást hozhat azoknak, akiknek a bioritmusát felborítják a látottak :) :)

bigél 2015.04.30. 15:04:14

@beacska: ez valszeg tényleg így van, ezzel olyan sokat nem lehet kezdeni, az újdonság varázsa megkopott

Bujumburi 2015.04.30. 15:05:43

@ZLATAN: Egy dologban biztos vagyok, és nem azért mert jobb ember vagyok, mint akárki, bár megéltem már több szélsőséges szituációt és akkor se tettem másképp.: SSKK nem lennék képes falkában támadni. Ha a szitu miatt lapulásra lennék ítélve egy csordában, akkor sem támadnék. Nekem ez a legfurcsább általában ezekben az "emberkísérletekben". Ezt látni nagyon ijesztő a személyiségemnek, hiába tudom, hogy ez emberi dolog és minden hasonló műsorban bekövetkezik.

bigél 2015.04.30. 15:08:48

@Bujumburi: +1000

a falkában támadás, az egyik, amit nagyon nem bírok elviselni

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 15:09:20

@mimoza1014: Egyetértek. Pont ez a lényeg.
Pl emiatt sem értettem, miért mentek neki Nórinak az asztalnál, hogy ki akarta dobni Gyulát. Pfej a mocsok... hátmert a többiek nem?
Hát mi ez? Hát van ilyen csupikám? :)

ZLATAN 2015.04.30. 15:09:29

@Bujumburi: Akkor, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot...Ne menj ilyen játékba, mert azt lehet látni, nem csak itt, hanem más valóságshowban is, hogy vagy támadsz vagy védekezel. Átmenet nem nagyon van. Tartsuk szem előtt, hogy ide 20 millió forintért mentek be az emberek. Meg szeretnék nyerni. Meg is tesznek mindent, hogy megnyerjék. Lehet ezt elítélni, megvetni és megbotránkozni. DE! Nyerni mentek oda. Sok pénzért.

Bujumburi 2015.04.30. 15:09:55

@mimoza1014: Jogos, lehet "nem nőttem még fel" ehhez a magas szintű taktikázáshoz, ami ebben a szériában zajlik. Egyébként alapesetben a bentiek összebarátkoznának és ha kiejthetnek valakit, akkor újat ejtenének ki. De persze soha nincs alapeset. Pl. Peti, hanem akar kibaszni a volt párjával, akkor akár szólhat is Barbinak, hogy ne állj mögém, mert Maris lesz a párom. Ilyenkor nem érzem azt, hogy "szükségből" volt sperma. De lehet, hogy rájött, a szerkesztőknek is kell villognia, hiszen azok tudják megmenteni őt adott esetben.

Bujumburi 2015.04.30. 15:12:16

@ZLATAN: Nem fogok, becsszó! :D <3 Amúgy nem 10 millióért mennek? Vagy szerinted már mind úgy érkezik hogy dobja a labdát a végén? Mindig megy ez a 20 milliózás, de azt elég nehéz megnyerni, főleg, hogy megy a jattolás a végjátékban, kinek hány misi cseppen, ha ránk szavaz, stb. Asszem ilyen vége előtti labdaeldobás a külföldi szériákban sem ment, egy ilyet láttam, talán dánoknál, pedig direkt keresgéltem.

Bujumburi 2015.04.30. 15:13:20

@AkkorlegyenPtr: "hát van ilyen csupiiiikááám?" :'))))))

mimoza1014 2015.04.30. 15:14:54

@Bujumburi: én sem vagyok egy nagy taktikus, de azt gondolom, hogyha itt olyan képességű játékosok lennének, akik tudnak 3-4 párválasztóval, tehát lépésekkel odébb számolni, akkor sokkal izgalmasabb lehetne, miért és kit ejtenek ki aktuálisan. Itt egyedül Petiből nézem ki, hogy már 3-4 lépéssel előrébb kiszámolta azt, hogyan oldhatja meg, hogy a végén odaérjen, ahová akar.

ZLATAN 2015.04.30. 15:15:21

@Bujumburi: Igazad van. Elismerem, hogy 2 ember által maximálisan nyerhető pénzösszeg 20 millió forint. :)) Valószínűleg azért írja mindenki, hogy 20 misiért mentek be, mert azt talán rövidebb leírni, mint a kezdő mondatomat, amit nem írok le megint :) Lenyűgöző a nemzetközi tapasztalatod. :))

mimoza1014 2015.04.30. 15:16:39

@AkkorlegyenPtr: A birkaszellem márpedig így működik az embereknél sajnos :)

Bujumburi 2015.04.30. 15:20:47

@mimoza1014: Az tény, hogy Peti a félszemű ebben a szériában, de az ellenfelek lebecsülése nem szokott bejönni hosszútávon.

Kosztarika 2015.04.30. 15:20:54

@beacska: csak vigyázz, bele ne köpjön :)

Ronni 2015.04.30. 15:21:22

@tenyered_érted?: Hát kösz:))))))teleszájjal röhögtem ...ez de jó volt!!!!!!!Mindamellett feljelett kritikai érzékkel szurkálja a csajokat.KÖzeben olyan csipője van mint egy hula táncosnak, csak a fűszoknya hiányzik.A vislekedése mióta Mariannt leoperálták róla a semmi felé tendál.Vagy görénykedik vagy sincs is jelen.

mimoza1014 2015.04.30. 15:23:32

@Bujumburi: hát én sem akartam őt nagyon felmagasztalni azért :) lehet olyan eset, hogy vkinek a hirtelen indulatból jött, vagy kényszerdöntése boríthatja a legnagyobb stratéga számításait is :) ez a szép az ilyen játékban :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 15:27:37

@ZLATAN:
Szeretjük mondani, hogy mi nem úgy nézzük ezt a műsort. Mi tudjuk, hogy ez egy játék. Mi nem gyűjtünk Isaurának.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy a látott képsorok alapján hányan hiszik azt, hogy a mi Gátőrünk tulajdonképpen a kinti életben a Az erőszak áldozatául esett nők egyletének a főtitkára. Sztm nem sokan.
Viszon én meg nem hiszem azt, hogy a wc előtt térdelve zokogó Gátőr tulajdonképpen nem a 20 miláért jött ben (mert kit érdekel a pénz), hanem az árvák megsegítéséért. Mert az úgy van, hogy nem azt tudom, hogy mit tennék bent a játékban, hanem azt tudom, hogy mit NEM tennék meg sose. És még egyszer mondom, a hogyan számít főleg, mert ugye a stílus maga az ember.

bigél 2015.04.30. 15:28:55

@mimoza1014: gonosz vagyok, tudom, de ha Peti kiesik, akkor örömmel látnám, ha egy olyan ember ejtené ki, akit ő korábban félsejtűnek titulált

bElannaTorres 2015.04.30. 15:30:19

@beacska: nem ezért rosszabb ez az évad szerintem. Nekem azért mert akik bent vannak azok nagy átlagba hedonisták, és nekem az nem érdekes. Nem érdekes a részeg bulik beszélgetések nélkül, a faszpörgetések, ilyenek.
Viszont második évadban is voltak olyan személyiségek akik ezek nélkül is beszédtémák tudtak lenni, azért amilyenek voltak. Nem volt olyan hogy 20 napig bentmaradjon valaki aki meg se szólal szinte. Szerintem értelmesebbek voltak a szereplők. Így a beszélgetések is érdekesebbek voltak számomra.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.04.30. 15:31:35

@ThereIsNoSpoon: Nálunk Görögországban...
@mimoza1014: De nagyon remélem, hogy nem ér oda.

mimoza1014 2015.04.30. 15:31:42

@You Know Nothing JS (bigél): na igen, ez tényleg vicces lenne :) én is megnézném az arckifejezését :) és ez nem hiszem, hogy a gonoszságon múlna :) sima káröröm :) :) :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 15:33:45

@mimoza1014: Nekem felborítja a bioritmusomat - pedig origamizok (vagy az nem jó?)-
ha egy társadalmilag veszélyes minta stratégiája győz. És sztm ez nem játék:))

mimoza1014 2015.04.30. 15:34:55

@Pietrosz Abroszbatojsz: tévedés ne essék, nem vagyok Peti-drukker, sem ellendrukker, egyedül a képességekről beszéltem :)

Veder1 2015.04.30. 15:37:05

@Bujumburi: ha előre szól Peti Barbinak, hogy ki fogja ejteni, az egyrészt gerincet kívánt volna meg tőle, és ő láthatóan nem szeret nyíltan köcsög lenni, nem kockáztathatta, hogy Barbi mindenkinek elsírja, hogy szemét (utólag meg már kit érdekel a tuját játszó szőkeség), másrészt taktikailag sem lett volna jó, mivel Barbi ezután még be is kavarhatott volna és azt egy ilyen control freak személyiség nem viseli túl jól.

mimoza1014 2015.04.30. 15:37:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az origamizás is teljesen jó... volt egy olyan félmondatom az előzőben, hogy az EMBERSÉG ELVESZTÉSE szerintem is szomorú dolog, sok dologgal nem értek egyet, de úgy néz ki, belőlük sok olyan dolgot kihozott a játék, vagy a bezártság, amit én sem szívesen nézek :) kár hogy nincs túl sok ikebanás műsor :)

ZLATAN 2015.04.30. 15:38:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Gátőrről elég sarkos negatív véleményem van, amit nem is rejtettem véka alá. Nem is akarom megint leírni, hogy véleményem szerinte egy féreg, mert csak pazarlom az időt. Erre nem megint leírtam?? :))
Azzal kapcsolatosan, hogy mit nem tennél meg soha annyit szeretnék reagálni, hogy az 1972-ben az Andokba becsapódó repülőgép túlélőit megkérdezted volna arról a katasztrófa előtti napon, hogy ennének-e emberhúst (ráadásul ismerőseik, barátaik, rokonaik húsát) , akkor ők is ilyen elszántan mondták volna, hogy SOHA! A folytatást pedig ismerjük.

Kosztarika 2015.04.30. 15:39:24

@You Know Nothing JS (bigél):
Ez nagyon igaz :)
és itt is megy a "klikkesedés" ki finomabban, ki akaratát ráerőszakolva, falkában játszik. Ki vérmesebb, ki humorosabb, itt is van pár IQ light..
Mások az erkölcsi normáink, a reakcióink.
Ha nem lenne hv, engem már kicsit sem kötne le az ÉH.

Veder1 2015.04.30. 15:42:06

@bElannaTorres: én úgy emlékszem a korábbi évadokban is szinte naponta berúgtak. Viszont az átlagot véve tényleg értelmesebbeknek tűntek. Azért ott is volt egy két kivétel (azaz autószerelő gyerek, meg a nyíregyházi testépítő :)

kamilla123 2015.04.30. 15:46:43

@tenyered_érted?: köszönöm szépen :-) tényleg nem volt fenyegetés, de köszi, hogy kiálltál mellettem. puszi! :-)

Kosztarika 2015.04.30. 15:48:30

@ZLATAN: szia :) Hol bújkáltál eddig? :)

Én meg a Te hozzászólásaidat kedvelem, de most nem értek egyet. Mindenkinek vannak erkölcsi normái és határai, természetesen mindenkinél más, és teljes mértékben képtelen azokon túllépni, mert éppen azok akadályozzák.
Szóval aki nem nagyon genny alak, az bent sem tud az lenni, aki pedig nem normális, az bent sem tudja sokáig eljátszani. (mostanában jött el az ideje az álarcok lehullásának, mint látjuk. )

bigél 2015.04.30. 15:49:15

@Vödör: Nyíregyháza büszkesége elég IQ light volt, de szórakoztató és nem emlékszem arra, hogy bárkit direkt emberi méltóságában alázott volna

Kosztarika 2015.04.30. 15:50:38

@mimoza1014: amit kiemeltél, azon van a hangsúly valóban. "EMBERSÉG" ennek hiányán jogos felháborodni (sztem)

bigél 2015.04.30. 15:52:13

@You Know Nothing JS (bigél): én Pókmajmot is csíptem, mármint a játékát (kint nem lennénk öribarik, az biztos)

engem szórakoztatott ahogy próbált Ádámékkal szembe menni

itt talán az hiányzik, hogy taktika szempontjából nincs igazi ellenpólusa Petiéknek, míg Pókmajom azértüresen betöltötte anno ezt az űrt a királyékkal szemben

kamilla123 2015.04.30. 15:53:23

@You Know Nothing JS (bigél): jaj, a múltkor visszanéztem és akkorákat röhögtem rajta. Ez is hiányzik itt, hogy ezen a szérián nem lehet nevetni egyáltalán.

kamilla123 2015.04.30. 15:54:07

@You Know Nothing JS (bigél): igen. én Pókmajomnak drukkoltam, mert olyan jó volt, h valaki felveszi a kesztyűt velük szemben, és elég sok borsot is tört az orruk alá :-)

bigél 2015.04.30. 15:54:56

@Kosztarika: pontosan!

(azt pedig döntse el mindenki, hogy ő melyik kategóriába tartozik ;) )

bigél 2015.04.30. 15:55:41

@kamilla123: Pistánk alakított, az biztos :D :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 15:56:30

@kamilla123: ÉH2-ben, amikor a nyertes srác részegen a teraszról a bokrot akarta lehugyozni, majd beleesett... háát sírtam a röhögéstől.
Pedig.. ha belegondolunk, az is részegen történő hugyozás volt... de az egész helyzet, a srác messze nem volt alpári .... mint a meláni/snezi szitu.
De más volt.. az egész.

mimoza1014 2015.04.30. 15:56:32

@Kosztarika: a történelem során elég sok emberkísérlet folyt, hogy bezártság, alvásmegvonás... stb... milyen reakciókat vált ki az emberekből . És hát ezek a kísérletek nem mindig olyan képet mutattak az emberekről, amivel szívesen néznénk szembe :)
Háborogni természetesen mindig lehet, ki-ki vérmérséklete szerint, ahogy érzi.
Az én vérmérsékletem kb. ezt szokta mondani: atyaég... atyaég... atyaég...van még hová süllyedni?

Gia 2015.04.30. 15:57:14

@Ronni: @Kosztarika: @beacska: @Bujumburi: A cigánygyerek Aurelio a VV6-ból,rágondolt Sixx.Ő helikopterezett a farkával és most a fiúk picit utánozzák.

ZLATAN 2015.04.30. 15:57:32

@Kosztarika: Hiányoztam? :)) Nem baj, hogy nem értesz velem egyet, attól még igazam van. Mindig igazam van. Ez egy genetikai rendellenesség nálam, próbáltam tenni ellene, de nem ment. :)) Biztos vagyok benne, hogy ha aprólékosan elmagyaráznám az álláspontom, akkor igazat adnál nekem, de ebbe most nem szeretnék túlzottan belemerülni. :)) Simán csak fogadd el, hogy igazam van :))

kamilla123 2015.04.30. 15:58:04

@You Know Nothing JS (bigél): azt bírtam, amikor próbált disztingváltan megfogalmazni irgalmatlan taplóságokat és így a végén sokkal gázabbul fejezte ki magát, mint szerette volna. De amúgy nem volt rossz gyerek, én szimpatizáltam vele. Pitta :-)

kamilla123 2015.04.30. 16:00:25

@AkkorlegyenPtr: pontosan. Nem a buli hevében való részeg suttyóság a gáz, hanem a rosszindulat. Én is nagyon röhögtem anno Brokin. Az is egy alapvetően jóindulatú gyerek volt, de nyilván azt se lehetett elhinni, amit kérdezett. Egy amolyan Patrik és ÉH Levi típus :-) ÉH LEvi is odahányt a teraszra, mégis mindenki kedvelte.

Veder1 2015.04.30. 16:01:29

@You Know Nothing JS (bigél): én azt hittem Snezi az lesz, de nem volt meg benne a csapatépítő képesség

tenyered_érted? 2015.04.30. 16:02:04

Ahány ház annyi szokás! Minden fórumozó mást szeret és másért! A hibák pedig a kedvenceknél eltörpülnek!:) Vagy azzal mentjük, hogy a valóságban nem ilyen. Nekem pl. nagyon bejött EH2 ben Anikó játéka, pedig mindenki utálta. De a műsor szempontjából remek volt. Itt olyan problémám van, hogy nem találok se rossz, se jó karaktert aki szórakoztatna.
Pl :Joker a Batman-ból kedvenc karakter mert szórakoztató!!
De itt nincs senki aki szórakoztató!!! Mi lehet velem a hiba??

bElannaTorres 2015.04.30. 16:04:23

@Vödör: jah :D igen, értelmesebbek voltak, meg egyéniségek. Ivás mellett is jó beszélgetések (kriszta-levi pl.)
de a mr nyíregyháza mindent vitt:D na ebben a mostani társaságban egy lenne a sokból
mr nyíregyháza azért volt vicces, mert annyira primitív volt a többiekhez képest :D

mimoza1014 2015.04.30. 16:04:23

@tenyered_érted?: nekem is ez a bajom vele... alapvetően azért kezdtük nézni a műsort mert szórakoztató volt... mostanában csak egyre kínosabb :)

ZLATAN 2015.04.30. 16:04:24

@tenyered_érted?: Nem iszol elég pálinkát. :))

Kosztarika 2015.04.30. 16:05:37

@You Know Nothing JS (bigél): vannak meglátásaim ezzel kapcsolatban, de nyilván nem fogok nevesíteni. Egyben biztos vagyok: néhány ember itt sem oda fogja sorolni magát, amelyik "kategóriába" tartozik. :)

bElannaTorres 2015.04.30. 16:06:09

@tenyered_érted?: anikó jól játszott volna, csak végül őt is elragadta a paranoia. Akkor kezdett nagyon hülye lenni. saját szövetségeseibe rugdosni, már levit is ki akarta dobni,

már nem értettem, egyedül akarja megnyerni ? :D

kamilla123 2015.04.30. 16:07:41

@tenyered_érted?: Veled semmi az égvilágon. Engem sem szórakoztat már egyik sem. Unalmasak, mint a fene, max. csak a rosszindulat dől belőlük. Ez a tegnapi déli buli, meg este az a verseny... Az eddigi legunalmasabb adás. Egy ilyen műsor csak akkor érdekes, ha valakinek azért tudsz egy picit drukkolni. Talán még Gyulus ilyen, de ő meg annyira Petiék seggében van már. Pedig az elején jól látta, hogy Nórikával ők lehetnek az ufók, akik senkinek nem szúrnak majd szemet és szépen elevickélhetnek.

Kosztarika 2015.04.30. 16:08:43

@ZLATAN: Ha néhány körmondatban megfogalmazod, a szemembe mosolyogsz és utána közlöd mindenkivel, hogy félsejtű vagyok. Akkor elfogadom :D :D

beacska 2015.04.30. 16:10:12

@Kosztarika: hacsak el nem veszem azt, amit neki hozott ki a pincér, akkor nem félek ;)

Veder1 2015.04.30. 16:11:17

@AkkorlegyenPtr: azon mai napig borulok, itt van:

www.youtube.com/watch?v=8YfgkhKTwdk

Azután meg bement Noémihoz és együtt röhögtek azon, hogy Máté milyen részeg. Noémit nagyon bírtam. :)

bElannaTorres 2015.04.30. 16:14:38

@Vödör: nekem meg az mikor alíz azt mondja mr nyíregyről a riportban, hogy nem szokott ilyen emberekkel találkozni csak a youtubon meg a mónika showban :D
melániékról nekem is ez jutott eszembe

beacska 2015.04.30. 16:14:55

@tenyered_érted?: nekem Anikó volt a kedvencem

ZLATAN 2015.04.30. 16:15:20

@Kosztarika: Rendben, akkor hozok egy szemüveget, egy sapkát és egy DJ pultot. :)

bElannaTorres 2015.04.30. 16:30:42

pont abból vannak (lennének ) vicces helyzetek, hogy különböző embereket tennének be, ahogy az eddigiekben, egyik lóbálja a farkát másik meg kiakad rajta :) csak itt mind lóbálja, és ahogy olvasom egyik se olyan ügyesen mint aurélio :D

Gia 2015.04.30. 16:55:27

@É2I: Ja,bocsi,te emlegetted a helikopterező cigánygyereket (Aureliot),nem sixx.

HufnágelSteve 2015.04.30. 16:59:01

@Voyoshka: Így talán könnyebb a golyót követnie tekintettel, tekintet nélkül az ott megjelentekre ;).

HufnágelSteve 2015.04.30. 17:04:10

@kszanaksz: Elképzeltem P2.0-t , amint talicskával tolja Botoxot, a lesőharcsát (vagy inkább lesőMarcsát), aki minden útjukba kerülőt felfal, de csak akkor, ha nem kell nagyon kinyitnia a száját. Brrr...

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 17:10:26

@Vödör: jjaaaj :) hát igen. régi szép idők, amikor a hugyozás is más volt még :)
ahogy lehengerbucskázott.. made my day :)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 17:11:42

ahogy nézem a party képeket... mindenki tombol, Gyula meg magából kivetkőzve önfeledten.. felemeli a kezét :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 17:18:56

@ZLATAN: Ismétlés a tudás anyja:):)
Igaz, nem háborús helyzetekre gondoltam:)) Nem ítélem el azokat, akik ott emberhúst ettek, de lehet, hogy én nem ettem volna. De ha valaki az ÉH-ban tenné... ugye az más lenne. Amikor megszülettek a gyerekeink, a párom azt mondta, hogy fel vagy készülve arra, hogy mostantól ezek szülőhúst fognak enni?:)))

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 17:24:10

@AkkorlegyenPtr: :DDDDDDDDDDDDJa:))) Én is felfigyeltem, hogy magánkívül volt:)))

HufnágelSteve 2015.04.30. 17:26:58

@AkkorlegyenPtr: Van valamicske történelmi előzmény, de nem teljesen ilyen, mert az ókori Spártában a reggeli merevedés nyílt színre vitele a férfiasság kinyilvánítása volt a háznép előtt. Valójában a lengethetőség nem férfierőt, hanem lankadtságot jelentett, így azzal nem dicsekedtek. Szerintem itt ez csak "hosszméregetés" és vagyok én olyan "fasza" gyerek, mint te hőzöngés.

ZLATAN 2015.04.30. 17:27:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Látom sikerült elkapni a mondanivalóm lényegét :))

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 17:28:44

Az akkori Máté is 23 volt, itt meg Gátőr is 23. Kb. Látszólag minimum 10 év van közöttük.
Ezek a szerek csodákra képesek.
Egyértelmű, hogy Gátőrnek Bobmárli volt a jele az óvodában.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 17:29:13

@tenyered_érted?: Az, hogy a magad szintjén szeretnél szórakozni. De csak a kanális szintjén lehet.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 17:30:16

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ha HD-ben néznénk, látnánk, hogy meg is izzadt egy picit :)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 17:30:56

@ZLATAN: :DDD nem, csak levezetőnek szántam, hiszen te is tudod, hogy én mit gondolok, meg én is, hogy te mit:))

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 17:31:28

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: valaki csinálhatne egy TechnoViking vs Gyula animgifet :)

Mucsai2010 2015.04.30. 17:33:27

@AkkorlegyenPtr: Gyuszi laza, mint a rigalánc.

Mucsai2010 2015.04.30. 17:34:51

@AkkorlegyenPtr: Én inkább Tony Montana-ra tippelnék...

HufnágelSteve 2015.04.30. 17:54:15

@Punks Not Dead: Én hájasabb seggű és undorítóbb vagyok, mint Loki, és sokszor röhögtem a kavarásain. Vannak dolgok, amik azért engem is zavarnak a ténykedésében. Szívesen leülnék vele dumálni, de sört csak lezárt üvegben kérnék a közelében ;).

Mucsai2010 2015.04.30. 18:04:26

Valaki megmagyarázná nekem Parik 2.0 frizuráját?

HufnágelSteve 2015.04.30. 18:07:35

@kamilla123: Pókmajom azért még Lokinál is rombolóbb hatású volt, de érdekes volt számomra is :). Viszont fura, hogy pont őt kedvelted, ehhez képest Lokit meg ennyire nem, hisz mindketten szándékos káoszt teremtettek, kiakasztanak és megbotránkoztatnak embereket. Igaz Loki most a "hatalom" árnyékából ténykedik, de kezdetben ő is a triumvirátus ellenfele volt.

Mucsai2010 2015.04.30. 18:20:51

Most nézem az ismétlést. Hát ez kész, ahogy még a botsáska Peti is lenyomja szkanderban Gátőrt.

Punks Not Dead 2015.04.30. 18:24:08

@HufnágelSteve: szerintem ez a dolga :)
ed ha csak a névválasztást figyeled "Loki"...minek is volt az istene?
persze a füleire is rá lehet húzni a nevet (Lokátor), bár nem hiszem, hogy az utcán úgy mujtatkozik be, hogy: "szia, Loki vagyok."
és nézd a káoszt amit csinűlt....SENKI nem tud vele mit kezdeni...nyíltan utálják, ami nem érdekli, és még mindig benn van, pedig miután bejött Milán, mindenki őt akarta kiejteni :)
és az nem most volt :)

Punks Not Dead 2015.04.30. 18:34:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: jogos.
én bízom benne, hogy Loki visszatér és olyan lesz mint a játék elején, a lelki hullám völgyeit pedig hátra hagyja...

Infomaniac 2015.04.30. 19:01:54

A botrány nyomán kiderült, hogy a múlt pénteki adást április 10. és 20. között csapták össze. Ebből következik, hogy az Éden Éjjel maximum 4 nappal lehet előre felvéve.
Ennek örülök, mert nagyon zavart a bizonytalanság, hogy azt hittem, akár sokkal előbb, mivel a FB kommentek nem voltak beazonosíthatóak.
Valakinek már sikerült megtalálni valamilyen beolvasott kommentet FB-on??

Infomaniac 2015.04.30. 19:03:07

Anikó nekem is kedvenc volt, amíg nem akarta hátba szúrni Leventét.

Gia 2015.04.30. 19:31:13

@Infomaniac: Múltkor elszólta magát a Berki.Azt mondta az ÉÉ-ben,hogy előre látja,hogy xy témából milyen szalagcím lesz holnapután.Nem másnap.

2015.04.30. 19:31:44

@beacska: detto. nem veletlen, h paran atvaltottunk readonly-ba.

beacska 2015.04.30. 20:00:55

@Szent Borzadály: remélem, lassan visszaáll a "rend"...hiányoztok :(

Zoe_the_Genius 2015.04.30. 20:13:20

@Petrichor: figyeljetek már, meg mindenki, Adri NEM a zsírtól hízik, hanem a színes piáktól és a mellé tolt napi hatkiló chipstől...

Kosztarika 2015.04.30. 20:20:59

@Infomaniac: Magát a kommentet nem láttam, de valamelyik hozzászólásban olvastam olyat egy Ildikó nevú fb tag-tól, hogy beszólt Berkinek: a fényképem fenn van a FB-on. Mivel láttam az ÉÉ-t ahol beolvasták egy Ildikó nevű kommentelő üzenetét valakinek a külsejével kapcsolatban. Berki úgy reagált: megnézném a fényképedet. Ebből úgy gondolom, hogy akad "igazi" üzenet, Hogy mind az-e és hogy mikoriak, azt persze nem tudhatom.

kamilla123 2015.04.30. 20:34:28

@HufnágelSteve: én úgy emlékszem, hogy Pókmajom nyíltan volt gonosz. Őt mindenki utálta. És üdítő színfolt volt, aki végre ellentmond a Don uralmának. Amúgy nem volt szimpi, mint ember. Loki meg ahogy írtad is, az elnyomó rezsim tagja :-)). Meg ez a pszichés terror, amit Nórival nyomott pl, ez azért Pókmajomra nem volt jellemző. Pókmajom nem szúrta hátba azokat, akik ővele jófejek voltak, nem csulázott bele más sörébe és nem kritizálta más alakját folyamatosan úgy, hogy ő sem egy matyóhímzés. És még sorolhatnám..

beacska 2015.04.30. 20:35:13

@Zoe_the_Genius: ihatna ásványt is, de igen, a VV-kben is a színes szponzor italokkal volt mindig a baj

Zoe_the_Genius 2015.04.30. 20:38:13

@beacska: napi három tányér (egy tányér!) kajától senki nem hízik még ő sem, bármennyire is erre akarja fogni...

2015.04.30. 20:44:04

@beacska: :*
(Toled mmkk kell kerdeznem vmit a vv6-tal kapcsolatban, kuldom priviben, h ne offoljak, majd a spam vodorben keresd, mert otromba modon odavalonak itel a rendszer) :))))

beacska 2015.04.30. 20:45:09

@Zoe_the_Genius: ez furcsa dolog: én 5 napra elutaztam karácsonykor, kizökkentem a napi rutinból, nem ettem sokkal többet, mint szoktam (na jó, vacsoráztam, holott nem szoktam...de módjával, mert nem bírja a gyomrom), viszont söröztem, meg pálinkáztam...hááát...3 kiló ugrott fel...máig nyögöm...jó, már csak 1 van, de a hideg idő nem alkalmas a fogyóra ;)

beacska 2015.04.30. 20:46:01

@Szent Borzadály: nyomjad...még nem jött meg...;)

Zsoofka 2015.04.30. 20:50:50

@You Know Nothing JS (bigél): Erre írtam korábban, hogy lehet. hogy egy Thruman show sok kis írogató thrumanjai vagyunk, akiket megfigyelnek szociológiai célzattal :)

beacska 2015.04.30. 20:51:48

@beacska: @Szent Borzadály: vagy te vagy a szép és tökéletes működő fogazat?

Ditti82 2015.04.30. 21:12:21

'Stét! Loki megint odabaszott a blogmotornak vagy nálam a hiba?

Ditti82 2015.04.30. 21:13:03

"Patrik ruháit az emléke vagy a mérete miatt hordod?" - Adri a kérdés hallatán tudni akarta, ki tette fel azt. Éden Hotel - ma 21:15-kor a TV2-n!

Éden facebook... Pjotr volt vagy Botox?

Eszet Lenke 2015.04.30. 21:14:17

@Ditti82: Szia! Én is kifulladtam, mire beküzdötte magam. Mostanában sűrűn előfordul.

Ditti82 2015.04.30. 21:21:23

Ejjjjj... Lemaradtam a Valencia-gólról emiatt a sz@r miatt. :D

Ditti82 2015.04.30. 21:22:38

Pjotr, Pjotr, te sem vagy tökéletes, sőt...

Zsoofka 2015.04.30. 21:30:49

Ülj le Adri. Egyes.

Schlomo Goldberg 2015.04.30. 21:31:21

Bexnét megint a kilóval piszkálják, még a végén elkapja az ideg és felhörpint egy bögre meleg zsírt

ÉH3sZ 2015.04.30. 21:32:18

Ez a Laura csúnyácska, ha fintorog

,, 2015.04.30. 21:33:33

Kezdek nagyon félni Marianntól. Remélem soha, de soha, nem kell találkoznom hasonló emberrel.

adricsek 2015.04.30. 21:33:35

Azért ez a Botox...undorító egy féreg

Ditti82 2015.04.30. 21:33:58

Botoxot reptesse már ki valaki.

Zsoofka 2015.04.30. 21:34:03

Na hetek óta először röhögök. Mert gonosz vagyok, azért...

Peti és Marcsa tudatosan játsza a józsaru-rosszzsaru játékot. Mariann a háttérben kavar, Peti szemből. Jól csinálják.

fran7 2015.04.30. 21:34:17

@Schlomo Goldberg: Azt tudotad, hogy a magyarországi szlovákok közül néhány területen néha kanállal eszik a zsírt? Összefutott a nyál a számban, csak a gyomrom nem bírná.
Mariann meg megsimogatja annak a lánynak a hátát, akit hátbaszúrt. Gratulálok. Nem.

gólyamajom 2015.04.30. 21:35:06

@fran7: MAriann de dög, örülhet magának...
Svábok is esznek kanállal zsírt...

,, 2015.04.30. 21:35:41

@mokamini: tényleg jó páros játék szempontjából. Peti játszik, Mariann viszont igazándiból gonosz. Szerintem.

napraforgó70 2015.04.30. 21:37:48

@mokamini: remélem, ez lesz a vesztük. Igaz, hogy ehhez a játékhoz ez az undorítóság kell, de ehhez ilyen embernek kell lenni. Márpedig az én szememben az ilyen az nem ember, csak egy féreg.

Adri meg megérdemli a sorsát. Megint azt mondja, ezt nem felejti el Petinek... hát már azt is elfelejtette, hogy Becks miatta esett ki. Fél órával a szerelme távozása után már összebújva táncikált azzal, akire elvileg haragszik.

Zsoofka 2015.04.30. 21:38:08

@foxglove (F6): Szerintem is... De ma gonosz napom van és tetszik :)

És miután hetek óta ekézem a szerkiket, most kiutalok nekik egy tűhegynyi pirospontot, amiért megtalálták Marcsát. Ideális erre a játékra. Persze amúgy zsiráf. Itthonra nem kéne.

,, 2015.04.30. 21:39:01

Mondjuk ha Adri most visszanézi, akkor ez egy tényleg jó lecke neki. Nem kell bízni senkiben, ennyi, főleg annak nem aki nyal.

Kosztarika 2015.04.30. 21:40:17

".. próbáltam magamhoz ÉDELEGNI Adrit" by Botox

Loki megint csinált vaklamit amit nem láttunk? (vagy csak én?) Mit kellene Barbarának megbocsátania??

fran7 2015.04.30. 21:40:27

@gólyamajom: Svábok közt még nem éltem.
Laura nem jó műsorba jött.

Zsoofka 2015.04.30. 21:41:03

@napraforgó70: Utsó bekezdésedre: pont az a bajom Adri-félékkel, hogy álszentek. Minden téren: ő nem eszik, ő "csak" hízik. Ő nem gonosz, nem tattikázik, csak jópofizik Patrik "gyilkosával", mert látja, hogy erős, és nyal neki.... Akkor már ezerszer inkább Marcsa.

,, 2015.04.30. 21:41:20

@mokamini: :) botox, peti, loki nélkül halálra unnánk magunkat, ez igaz.

Zsoofka 2015.04.30. 21:42:34

Nem lehet, hogy az ALDi is felfügessze magát az éden-szünetekben. Eddig se jártam oda, de ezeknek a reklámoknak a hatására lassan magamba szúrok valamit.... :(((((((((8

Kosztarika 2015.04.30. 21:42:49

Gábor ártatlan feje.. , remélem azóta lefagyott a mosoly az arcáról :(

judit88 2015.04.30. 21:43:34

Tegnap mikor P 2.0 Botoxot választotta, Gólem azt mondta Adrinak, hogy, az, hogy vele mi lesz, majd később derül ki. Ez végül annyi volt csak, hogy nem dobták ki és maradhatott?

Kosztarika 2015.04.30. 21:43:38

@mokamini: egyik kutya, másik ku.. vagyis eb :D

Keleti Kárpátok 2015.04.30. 21:43:54

Botox nagyon jó játékos, ha még nem jöttek rá, hogy ennyire gonosz. Habár ehhez tényleg kell Peti, aki veszély esetén bevédi a seggét.

Gia 2015.04.30. 21:44:19

Bence naaaagy Loki-Barbi bombázása vicces.Semmire se megy vele. :-)

Zsoofka 2015.04.30. 21:44:52

@Kosztarika: Nemtom, ezt nem értettem én se... Lehet megint áttételes a Loki által okozott kár, mint a nagy barát, Petivel kapcsolatban: kocsog volt a sörrel, és ezzel veszélyt jelent magára, a haverjára, a párjára, Carlitora és a teljes gerilla-hadtestre ott Costa Rican.

Kosztarika 2015.04.30. 21:44:52

@judit88: Berki előre tudta, hogy Adrinak gyomorrontása lesz a sok kajától :D

Gia 2015.04.30. 21:45:19

@judit88: sajnos üres duma volt.

adricsek 2015.04.30. 21:45:57

@Zoe_the_Genius: hááát, én nem mondom, hogy olyan világi szépség lennék, de ahol az a csaj nyert, ott nekem is menne :D :D :D
Mint Pornósbarbi...pornózni ekkora csöccsel...habár nem láttam sok pornófilmet, tinikoromban párat, e emlékeim szerint azok jobban el voltak eresztve mellben :D

Ditti82 2015.04.30. 21:46:12

@mokamini: Az mindenhol felfüggeszthetné ezeket az ostoba reklámokat. :D

Zsoofka 2015.04.30. 21:46:15

@judit88: szerintem igen. egy újabb naaaaaaaaagy fordulat.

Keleti Kárpátok 2015.04.30. 21:47:04

@Kosztarika: én is ezen gondolkoztam. Valami nyilvánvaló geciség kellett hogy legyen, ha már így terítékre került, és még bocsánatot is kért érte.

Kosztarika 2015.04.30. 21:47:11

@Sz.Adri: a pedofilokra is gondolni kell ;) :D

Zsoofka 2015.04.30. 21:47:54

@ÉH3sZ: ő már sírva menekült-státuszért folyamodott Új Zélandon.

ÉH3sZ 2015.04.30. 21:48:41

Adri nem a töpörtyűtől akar hányni?:)

@mokamini: :)

Gia 2015.04.30. 21:49:33

Laurának érdekes kesze-kusza kerítés fogsora van..

gólyamajom 2015.04.30. 21:49:35

Laura olyan kis szűzlány....na

Kosztarika 2015.04.30. 21:49:37

A kérdéseket külön írják.. honnan tudta Peti, hogy Mariann tette fel? Nyilván a kérdés aljasságából. Az lett volna szép, ha bevállalja és mégsem Mariann genyózott és még valaki jelentkezik. :D

Schlomo Goldberg 2015.04.30. 21:49:56

@fran7: nem, nem tudtam, gondolom a mérték a lényeg meg hogy mennyi kenyeret tolsz le mellé. Tulajdonképpen én is minden formában imádom.

Zsoofka 2015.04.30. 21:50:07

@ÉH3sZ: volt ott egy komplett disznyófarm is....

ÉH3sZ 2015.04.30. 21:51:04

@gólyamajom: Sötétben kellene eljárnia ismerkedni. Hátha ... :)

Keleti Kárpátok 2015.04.30. 21:51:25

@Kosztarika: máskor is volt már, hogy megbeszélték előre egymás kérdéseit.

Ditti82 2015.04.30. 21:51:29

Gyerünk Gyula, védd meg magad!

Zsoofka 2015.04.30. 21:51:52

Jáááj Laura. Ez mi ez? Gyula 2.0

És közben 1.0 is megszólalt. Minek adja ki magát...

Kosztarika 2015.04.30. 21:52:03

Érdekes, hogy MEGINT Gyula húzza a rövidebbet és MEGINT Gábor körül keveredik a szar.

fran7 2015.04.30. 21:53:03

Laura mondata: hogy nem tudtam, hogy a Pandorán nem kell igazat mondani. Ez szimpatikus nekem, csak mikor tűnt neki úgy, hogy körülötte levő emberek igazat mondanak bármiben is?

Zsoofka 2015.04.30. 21:53:16

Butaságok vígjátéka....

Gia 2015.04.30. 21:53:16

Gyula a titkos TNT. :-D

gólyamajom 2015.04.30. 21:54:02

Ennyi hülyét, bazdmeg

Zsoofka 2015.04.30. 21:56:13

@gólyamajom: remélem sixx majd megfejti őket, mert én kezdem feladni....

Ditti82 2015.04.30. 21:56:22

@fran7: Nem neki való ez a játék, na.

Kosztarika 2015.04.30. 21:56:34

ha mégegyszer kimondják a "párok" szót feleségül megyek Gáborhoz, azz is felér egy öngyilkossággal.(csak viccűtem, méghozzzá igen-igen rosszul) :D

Zsoofka 2015.04.30. 21:57:59

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: na de majd most: jön a tattika újratöltve: mostantól Gyula és Laura keveri a szart.

Schlomo Goldberg 2015.04.30. 21:58:43

Laura, 22, szépségkirálynő. Volt más induló is vagy Berki nevezte ki?

Kosztarika 2015.04.30. 21:59:17

Némmá, Tina tattikázzik :D

fran7 2015.04.30. 22:00:25

@Schlomo Goldberg: Az egy, ja nem, hanem két másik Laura volt, akit Berki nevezett ki.

gólyamajom 2015.04.30. 22:00:37

Gyula taktikázik, bameg :D

Zsoofka 2015.04.30. 22:00:38

@Kosztarika: A végén lesz itt annyi tattika, hogy csak kapkodjuk a fejünket...

Gábor nagyon kapós lett. Tina most esik ki a pikszisemből....

,, 2015.04.30. 22:00:43

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igazad van... jobb lett volna az eredeti rövidebb formátum, mert már kifújóban van.

Schlomo Goldberg 2015.04.30. 22:01:36

Lepkés irányít a háttérből minden szálat, most már világos.

,, 2015.04.30. 22:01:39

Laurának küldöm ezt a számot: youtu.be/S-0d3cjgfLg

Jó éjt

Gia 2015.04.30. 22:01:55

Laura-Gyula:vihar a bilibe.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.30. 22:01:56

Ez volt a Nagy Pandodráma baszki? Adrienn replayben nyomta azt, amit eddig százszor, Húlió meg elpattintott egy Hulk-petárdát... még az öreg Böhm is többet akciózott a Szomszédokban.

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:01:56

Most, h fiútöbbség van, Adri nem tudná kirakni Petit? Elszökne Botoxhoz?

fran7 2015.04.30. 22:02:14

Laura bőrszíne az interjúkon sokkal barnább. Ennyit számíthat a világítás?

Zsoofka 2015.04.30. 22:02:21

Ismerjen meg téged a Közellenség....

Ditti82 2015.04.30. 22:03:32

@mokamini: Elég, ha sixx képben lesz. :D

Elektra1976 2015.04.30. 22:03:53

@Sz.Adri: Tegnapi ÉÉ ben megtudhattuk hogy egy 35 éves nős pasival kavart és nagyon szerette ezt a szerepet Mivel a külső alapján nincs az a szépségverseny ahol szerintem nyerhetne gondolom kifeküdte magának Egy rakás szerencsétlenségnek néz ki PÚPOS szörnyűek a fogai a gondolkodás sem az erőssége Ráadásul tegnap azt mondta hogy ő nem tudta hogy a pasi nős és most idézem "Hogy mért nem tudtam azt nem tudhatom " Agyban hatalmas Nem elítélem még mielőtt elkezdené vki meg nem lehet mindenki tökéletes meg ezt külsőt osztotta neki a gép De basszus ilyen külsővel azt kommunikálni hogy SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ WTF

Zsoofka 2015.04.30. 22:03:53

Tina, Tina. Most basztad el. Csak szólok.

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:04:16

@mokamini: Szegény Gyulát nézte ki magának Nóri után?:)

Ditti82 2015.04.30. 22:04:38

@ÉH3sZ: Nyilván menne botoxolni.

Zsoofka 2015.04.30. 22:04:52

Kiscsillag. Most vágnám pofán.

Zsoofka 2015.04.30. 22:05:55

@ÉH3sZ: Majd Gyula meglovagoltatja...

gólyamajom 2015.04.30. 22:06:06

Laura tragikusan néz ki a riportban, senki nem bírt rászólni h kapja össze magát?

Ditti82 2015.04.30. 22:06:50

A műanyagnak van szexuális kisugárzása????

Fiatalon? 27 éves. Anyukád II. Patrik!

fran7 2015.04.30. 22:06:56

Mi lehet az, aminek ilyen piros színe van, amit kortyolnak a lakók, felénk az ilyen színű szörpöt le se vesszük a Coop polcairól?

napraforgó70 2015.04.30. 22:07:16

P2.0: Marianna milyen lehetett fiatalon?
ez kész :) nagyon röhögök

Rayen 2015.04.30. 22:07:36

Újpatrik: Marianna vajon milyen lehetett fiatalon?
Vagyis a plasztikai műtétek előtt. :D

Zsoofka 2015.04.30. 22:07:36

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Valld be, hogy egy wc.hez akarsz vele imádkozni... :)

gólyamajom 2015.04.30. 22:08:02

@napraforgó70: ezen é n is kiakadtam :D ej, ha ezt megnézi ma :D

Zsoofka 2015.04.30. 22:08:58

Tina vajon miért akar párcserét? Nekem ez sem tiszta... Lehet Bence nyomult rá, ő meg nem akarta. Szegény csaj. Cseberből wc-be.

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:09:07

@Ditti82: Én nem láttam még rajta, h lenne:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.30. 22:09:27

@mokamini: ha azt mondanám, járjál vele egy templomba, még félreértenék:)))

Ditti82 2015.04.30. 22:09:38

"Itt divat a sírás" :D

Gia 2015.04.30. 22:09:59

Gyula..edemmeg.. :-)))))))))))))))

Gia 2015.04.30. 22:10:28

Ezen a részen ő is besírt :-D

Ditti82 2015.04.30. 22:10:46

@Gia: Nekem is ez jutott eszembe. :)

Kosztarika 2015.04.30. 22:11:55

Hány éves Mariann? 27? Milyen lehetett fiatalon? by P.2.0

Tina Gábortól remél tiszteletet és megbecsülést.. (ő mondta!) hát, lelke rajta :D

Lesz itt holnap kavarodás.. vagyis lenne, ha a szerkik hagynák :(

Gia 2015.04.30. 22:12:18

@Ditti82: Hát van neki könnycsatornája,na! :-D

Keleti Kárpátok 2015.04.30. 22:12:32

Gyula egyre jobban bejön nekem. Mert vannak neki könnycsatornái :)

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:12:52

Gyulát tényleg bekapcsolták:)

Elektra1976 2015.04.30. 22:13:18

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Ja hát az igaz Írtam hogy szerintem nincs olyan szépségverseny de lehet hogy csak nem tudtam hogy van Hogy miért nem tudtam azt nem tudhatom :-)

Gia 2015.04.30. 22:13:42

ÚjPatrik holnap úgy húz haza,mintha soha ott sem lett volna...

Gia 2015.04.30. 22:14:48

Reméljük Gábor nem mászik rá Tinára.Adri nem is tudja mit úszik meg..

saccperköbö 2015.04.30. 22:15:04

@mokamini: dehát szexeltek, nem is egyszer

lehet pont az a baj, hogy már nem

Gia 2015.04.30. 22:15:50

Kérdés:Bence elpletykálja-e Petinek a párcserét?

Mók_Ica 2015.04.30. 22:17:47

jó estét :) volt már, hogy gyulusunk elkezdett tematikázni?? :))))

Zsoofka 2015.04.30. 22:18:23

@saccperköbö: vagy, hogy Tina több lovét akart volna a több szexért, de a szerkik beintettek...

Zsoofka 2015.04.30. 22:19:19

@Mók_Ica: csak az a baj, hogy nincs hozzá egy Marcsája a kufferben.... Mert Laura kevés lesz hozzá...

lenibo 2015.04.30. 22:19:44

Ez a Gábor gyerek kinézete engem a Sárkányra vagy a Zironéra emlékeztet a Sándor Mátyásból.

Elektra1976 2015.04.30. 22:20:18

@Mók_Ica: Jó estét! Állítólag igen de én leragadtam a szépségkirálynőnél és nem tudom feldolgozni :-)

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:21:24

Gábőr nem szomjas már

Mók_Ica 2015.04.30. 22:22:22

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: szia :)

@mokamini: laura fura... és nem érti.... azon kicsit mulattam..... (vessetek meg érte :))) )

@ÉH3sZ: akkor túltárgyaltuk :)

@Elektra1976: én sem..... tudja vki, hogy hol nyert??? :O

Ditti82 2015.04.30. 22:24:43

Muhahaha! :D Ez jó lesz! :D

napraforgó70 2015.04.30. 22:24:48

Hűűű, mi történt, amiről Pjotr nem tudott? :)

saccperköbö 2015.04.30. 22:25:02

@Gia: ha elpletykálja Peti lebeszéli, de úgy tűnik nem fogja

hehe Petinek leesik, hogy a többiek is tudnak, ha akarnak

Gia 2015.04.30. 22:25:07

Már ki is derült,Bence megtartotta a titkot.

Kosztarika 2015.04.30. 22:25:19

Peti ki vann akadva :D :D "Történt valami a hotelben, amiről nem tudunk.." Óóóó :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.30. 22:25:24

Ugye kiesik Peti? Akkor újra el kezdeném nézni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:25:37

@Mók_Ica: igen, beírtam már, vagy 5 helyen indult. Insta oldalán kint van

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:25:41

Peti, nekünk egy csomó olyan dolog történt a hotelben amiről nem tudunk!

gólyamajom 2015.04.30. 22:26:12

@Kosztarika: és milyen fejet vágott, jajj de jóóó :D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.30. 22:28:01

@napraforgó70:
Adriék szervezkedése.
Talán tényleg kellett a csajnak , hogy a Patrik-hályog lejöjjön a szeméről, ugyanis egy hét alatt rájött két olyan dologra, amit a többiek még mindig benyalnak, azaz hogy Peti a szövetségesük, és hogy azt kell csinálni, amit Peti mond... pedig jól megnézve Peti és Mariann magányosan próbálnak irányítani itt mindent, és az egész szervezkedés csak azt hivatott leplezni, hogy egy jó összefogással bármikor kiejthetők.

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:29:40

megtaláltam ismét : MissInternationalHungary II .*MissAlpokAdriaésGyőrMosonSopronMegyeSzèpe I.*MissWinterFaceHungary I.

missz vinter fééész? oh a názáreti, ezt hogy?

Hbbm 2015.04.30. 22:29:50

Egyebkent szilveszter volt valoban vagy januar elseje! Adrinak tenyleg vannak jo meglatasai, sot Petivel kapcsolatban csak neki!

Zsoofka 2015.04.30. 22:31:01

@Gia: Ahhoz, hogy veszélyben legyen valami szerkis lépéssel le kell "tiltani" Marcsáról. Amíg ott vannak egymásnak, nem eshetnek ki, hacsak nincs valami ceremónia...

saccperköbö 2015.04.30. 22:31:36

@AkkorlegyenPtr: egyik cikkben azt olvastam, hogy az ominózus jelenetet dec. 28-án vették fel
akkor jan 1 volt, vszínű ezért volt a nagy sírás

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:31:44

gátőrnek ez a feltekert póló, has kint, gatya lent... basszus. árokásó szakemberek szoktak így egy lapáton támaszkodni a tűző napon.

Elektra1976 2015.04.30. 22:32:02

@Mók_Ica: valaki belinkelte vmikor de meg se néztem Azért hangsúlyoznám hogy 1.Nem nagyon tehet a külsejéről 2.Arról már inkább hogy nagyon buta DE foglalkozásnak azt írni hogy szépségkirálynő és csúnyácska szegény meg a kisfilmben bejelenteni hogy főiskolát végzett és közben ostoba is nekem elég fura

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:32:32

@mokamini: Vagy egy fekete rózsás fekete angyal fekete pillangóval:)

Gia 2015.04.30. 22:33:00

Igen,biztos a szilveszter miatt kérhettek számokat.

Zsoofka 2015.04.30. 22:33:41

Most írnám, hogy "nem tudsz te semmit..." :))))))))))

Gia 2015.04.30. 22:34:42

@mokamini: Ne írd,nem olvasom el. :-))))))))))))

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:34:58

Ma is volt egyszer kétszer olyan érzésem, hogy átléptem valami csillagkapun meg vissza, mert mintha nem ott folytatódott volna a sztori, mint ahogy a pislogásomat megelőzően otthagytam.

mai vágásért is kijárna a taps...

mivolt ez a Gyula gátőr laura (vagy tina, sosetudom) sztori?
meg mivan, benve nem beszélget ... a másik iker lánnyal?
mikor? mi?

Zsoofka 2015.04.30. 22:36:09

Marcsa feje: nem ismerem, de úgyis elmondod....

Amúgy van ember, aki ezt nem ismeri????

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:36:48

@You Know Nothing JS (bigél): az avatarod folyamatosan figyel! :) ez a gyula.. még itt is játszik :)

gólyamajom 2015.04.30. 22:37:02

@AkkorlegyenPtr: Tiszta Macskajaj volt, nem? Várta,m a zenét :D

Rayen 2015.04.30. 22:37:13

Árulja már el valaki ki ez a Dzsekszon. Arra rájöttem, hogy ő Cincike pasija, ha pasi, de úgy beszélnek róla mintha ismerni kellene.

napraforgó70 2015.04.30. 22:37:15

Ezt a Cintiát nem lehetne kiszavazni? A hangja is irritál, az is, hogy nem lát a hajától, de azért gondosan a szemébe egyenesíti.

bigél 2015.04.30. 22:37:24

@AkkorlegyenPtr: megérkeztem a játékba :D :D

bigél 2015.04.30. 22:37:57

@Rayen: asszem modellfiú, talán brazil, de ez nem biztos

Gia 2015.04.30. 22:38:04

Nekem tetszett a mai rész.Tina megbolondult,Gyula tematikázott,Mariann táncolt..mi kell még?

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:38:19

@Elektra1976: Azt hiszem mi is inkább a 2. ponton akadtunk meg.

Mók_Ica 2015.04.30. 22:39:07

@Kosztarika: szia :)

@AkkorlegyenPtr: világversenyen indult, remélem :)))

@ÉH3sZ: humor bajnokok..... pffff

cinti mikiegér fülei..... óóóó jajjjj.... :))))

@Elektra1976: igazat adok :)))) +10000

bigél 2015.04.30. 22:39:18

@Gia: Mariska mostanában jóval felszabadultabb, mint korábban, sokat mosolyog, még Gyulánkat is ölelgette, mondhatni a Mariska reloaded verziót látjuk

Zsoofka 2015.04.30. 22:39:23

@AkkorlegyenPtr: Sixx a helyi sámán, ő tudja kezelni a távirányító-kapcsolót, majd ő holnap felhomályosít minket, mert én se nagyon értem... Végülis az a lényeg, hogy Gyulánk csinált egy tematikai műbalhét, amit utólag próbált elmagyarázni naívLaurának... De ez egy pöttyet kiborult.
De a cél teljesül: Gátört elmarták maguk mellől. Sőt: se Tinának, se Adrinak nem esett le, ami Laurának igen, hogy Gátőr egy gyökér.

napraforgó70 2015.04.30. 22:39:34

@Rayen: valami modell fiúka, pár hónapja járnak

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:40:14

@gólyamajom: Dede :) Tiszta gárgá pitics ez a gátőr :) jászám pitbull... (terrier) :)

bigél 2015.04.30. 22:40:44

@mokamini: de azért Adri is kapva-kapott az alkalmon, hogy megszabadulhat Gátőrtől

Mók_Ica 2015.04.30. 22:41:04

bocsi, az egyik vendég fiú, az összeesküvők reality-ben volt..... a másikat nem tudom ki....

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:41:26

@Mók_Ica: Nóri megint "nem ért rá" elmenni az ÉÉ-be?

Elektra1976 2015.04.30. 22:42:24

@AkkorlegyenPtr: Na jó én nem jártam ilyen magasszintű iskolába (de persze szuperokos vagyok) De sosem értettem hogy miért kell ilyen reklám a felsőoktatásnak Miért nem mondták neki hogy ezt inkább hagyjuk? Meg a királynős dolgot is Ja de tudom viccnek szánta a TV2

Gia 2015.04.30. 22:43:23

Jackson ausztrál modell.De mit keres M.o.-n?

Mók_Ica 2015.04.30. 22:43:44

@ÉH3sZ: remélem jóóól érzi magát vhol :))))

Zsoofka 2015.04.30. 22:43:50

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Nem. Ő Bencét akarta és most az ölébe hullott...

Gia 2015.04.30. 22:44:08

@Mók_Ica: A másik egy stand up-os srác.

napraforgó70 2015.04.30. 22:44:38

@Mók_Ica: "Állítólag humorista... Kuhár Bencének hívják" mondta Gólem

bigél 2015.04.30. 22:45:04

@Rayen: bocs, nem brazil, hanem ausztrál (a brazil modellt máshol láttam), de igen, import jószágról van szó

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/modellfiuval-jar-cinthya-dictator-2331733

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:45:34

@mokamini: És talán Petitől is tartott, hogy Patrik First után küldi

Mók_Ica 2015.04.30. 22:45:41

@Gia: akkor azért "ekézte" ennyire breki..... höhöhö.... mer breki önmaga egy hibátlan vádlikon járó humorbonbon.... höhöhhö

bigél 2015.04.30. 22:46:10

@mokamini: az igaz, csak volt valamimegjegyzése is gáborról, de lehet félrehallottam (a könnycsatornáim tisztításával voltam elfoglalva)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:47:00

@Elektra1976: Adri pár napja ezt találta mondani: régen koriztam.... azt hiszem a táncolásnál... namost ha valaki korcsolya-oktatóként nyomul, az szerintem nem a "régen koriztam" kategória, illetve fordítva.
Szóval, hogy mit írnak ki, kb semmit nem jelent.

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:49:22

Cinci szerint Tina haja összevissza áll:))

bigél 2015.04.30. 22:49:36

@ÉH3sZ: @beacska: köszönöm a támogatást!

bigél 2015.04.30. 22:50:18

@AkkorlegyenPtr: inkább forgassak még egy filmet?

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:50:37

Mai kedvenc eszmefuttatáson:
gátőr: Gyula egy időzített bomba. Jóban vagyok vele. Ha robban, szeretnék ott lenni vele a bunkerban.

Namost. Tudom gátőr nem volt katona. De. Ha Gyula a bunkerban robban és te ott vagy, akkor az neked nem jó! Ha a bunkerban robban, akkor a safety a bunker túloldalán, azaz kint van.

Zsoofka 2015.04.30. 22:50:44

Össze-vissza áll a haja - mondja Szintia Tinára. Akinek nincs Superje: Szintia két egérfüllel a fején vezeti a műsort. Olyan füleket képzeljetek, amit az 5 éves gyerekem nem tett fel farsangkor, mert babás.

beacska 2015.04.30. 22:51:08

@AkkorlegyenPtr: a kislányom korizott, úgyhogy kompetensnek érzem magam, h elmondjam: a lelkes kislányoknak, akik szeretik a jeget, nincs sok választásuk: vagy elmennek böszme nagy csávókkal csúnyákat ütközni a hokicsapatban, vagy aranyosan illegetik magukat egy szinkronkori csapatban...itt van koreográfia, meg kemény edzések, fogyókúra, csomó csajszis dolog...azonban, mi van, ha kinőtted a csapatod, nincs versenykategóriád? egész életed a jégen töltötted, osztand most mihez kezdesz? el kezded tanítani...ez van...edzőség, vagy oktatás a jégkarbantartási zárás idejében...mint a versenyúszók...

Zsoofka 2015.04.30. 22:51:53

@AkkorlegyenPtr: :))))))))
Nekem ez kimaradt, épp kerestem, hogy van e nekem könnycsatornám.

beacska 2015.04.30. 22:52:08

@AkkorlegyenPtr: :D igen, ezen én is mosolyogtam

Gia 2015.04.30. 22:53:09

@mokamini: Egérfoghoz egérfül.

bigél 2015.04.30. 22:53:11

@AkkorlegyenPtr: én is ezen röhögtem, pedig én sem voltam katona :D :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:54:22

@beacska: Igen. Ezt értem. Én edzőként is funkcionálok jelenleg. De én nem mondanám, hogy "régen koriztam". Pont ez a "bajom". Ha valaki azt mondja, hogy régen koriztam, régen fociztam... az nem edző kategória... szerintem.

Turambar 2015.04.30. 22:54:35

@AkkorlegyenPtr: Ezen röhögtem 10 percig. :D

ÉH3sZ 2015.04.30. 22:54:42

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Te vitéz vagy, nem közönséges katona:)

bigél 2015.04.30. 22:55:50

@Gia: vessteke a mókusok elé, de én bírom Cintit, ill. egész pontosan a fotóit, a többivel meg nincs semmi bajom
(és amúgy is egy igazi lovag vagyok)

Gia 2015.04.30. 22:56:47

A jövő héten kerül a médiatanács elé a botrány,gondolom ezért (is) hanyagolják Nóri szerepeltetését.

bigél 2015.04.30. 22:58:02

@ÉH3sZ: ez igaz, csak mindig elfelejtem, mert túl szerény vagyok

beacska 2015.04.30. 22:58:25

@AkkorlegyenPtr: hááát, azért sokan vannak, akik jobb ötlet hiányában csinálják. az a jobbik eset, ha elvégez vmi fősulit (van még olyan? vagy már minden egyetem?)

Gia 2015.04.30. 22:58:35

Laura alig pár napja ismeri Bencét.Akkor ez most hogy??

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 22:59:43

ÉÉ ben jelenleg a szépségkirálynő monokiniben bence széttett lábai közé fekszik... napozni. Feje egy párnán, bence pörgettyűjén... mondom mivan, teltház van? Nem fér el máshol?:)
Snitt.. mellettük tök üres ágyak...
és ne legyen előítéletem?:)

ÉH3sZ 2015.04.30. 23:00:24

Bence mondja, hogy küzdősportolt. De mit? Kondi? - kérdezte Laura:)

beacska 2015.04.30. 23:00:24

@Gia: azért ne legyél nagyon csalódott, ha nem lesz eredmény. Nóri eddig sem vett részt a promó bulikon. Átfestette a haját, éli az életét. valszeg leszarja. a csat. meg nem erőlteti, van elég buzgó mócsing

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 23:01:05

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Vérmókusok lehetnek? Cinti? Gyula, szeddösszemagad ;)

Gia 2015.04.30. 23:01:53

@AkkorlegyenPtr: Szerintem ez a jelenet befolyásolta Tina esti döntését.

Gia 2015.04.30. 23:02:47

lohadt leklám..Söl nincs?

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 23:03:58

@beacska: sajnos igen, vannak ilyenek

2015.04.30. 23:04:27

Botox nem goni. Nagyon szepen es kedvesen reagal az instan is a negativ kommentekre, olyannyira, h a vegen meg tole kernek bocsanatot azok, akik beszoltak neki. Nekem ez tetszik. Ha Botox gonosz, akkor viszont okos goni.

(Ma is kesesben vagyok, n

ÉH3sZ 2015.04.30. 23:06:32

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): De azért ne higgye senki, hogy veled bármit meg lehet csinálni:)

2015.04.30. 23:08:06

???? Hat ez elszallt.

(ma is kesesben vagyok, most nezem vissza a mai reszt, meg a hozzaszolasokat is ugy fel9-9tol)

beacska 2015.04.30. 23:08:09

@Szent Borzadály: nekem is tetszik, ahogy lokival cimbiznek...mondjuk loki nórival is, meg beussal...imádják a nők, no ;)

Gia 2015.04.30. 23:08:12

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Nekem sem volt bajom Cinthykével.Amíg nem kezdett műsort vezetni.. :-) Most is inkább sajnálom.Berki sértegeti,olvasni nem tud..Legalább a száját csukná be,de ott vannak az Orbitok.

bigél 2015.04.30. 23:08:38

@AkkorlegyenPtr:

most komolyan: mindig is csíptem a különcöket, szeretem, ha valaki nem áll be a fősodorba
különösen, ha van affinitásuk a művészethez és szerintem a csajnak van

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 23:08:50

@Gia: ide valami gólát vagy egyéb madalat áblázoló posztmodeln képet képzeltem el..... peti döbbent arca = szerencsétlen festő arca pilátusnál :)

viszlát. hív az ágy

bigél 2015.04.30. 23:09:36

@ÉH3sZ: pontosan! bármit nem is, csak akármit.

Elektra1976 2015.04.30. 23:10:07

@AkkorlegyenPtr: Jóvan tudom hogy a modell kiírás az k...át jelent az aktmodell a pornóst az értékesítési manager az eladó Csak még a szépségkirálynőt nem tudtam megfejteni ebben az esetben :-) @beacska: Az én lányom meg felvették az egyetemre aztán közölte hogy mégse megy oda mert nem fog még 5+3 évig arra várni hogy sok pénzt keressen inkább addig is dolgozik aztán 5+3 év múlva majd inkább a sok munkával megkeresett pénzével együtt gyereket nevel Dolgozni azóta is tud meg szeret is vannak jó ötletei úgyhogy már most se keres rosszul 21 évesen úgyhogy simán elhiszem hogy sokkal jobban járt Ja és nem akar szépségkirálynő lenni pedig szerintem ő a legszebb a világon :-) Ez utóbbit nem is értem :-)

AkkorlegyenPtr 2015.04.30. 23:10:18

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Hát. Jó. Tőled elfogadom, mert egy időzített bomba vagy :)

bigél 2015.04.30. 23:11:53

@AkkorlegyenPtr: nem is tudok aludni a ketyegéstől

bigél 2015.04.30. 23:13:21

@Gia: cukker és néha olyan kis naiv (Brekkencstől meg mit várhat az ember)

Elektra1976 2015.04.30. 23:14:52

@AkkorlegyenPtr: Bence meg mutogat a háta mögött vagy a feje felett Laura szerintem =szánalmas Ráfekszik egy pasira akinek a háta közepére nem kell Bence fején én ennyit láttam" Ez hülye????"

Gia 2015.04.30. 23:16:39

@Elektra1976: Laurának érdekesek pasifogó módszerei vannak..

Elektra1976 2015.04.30. 23:19:48

@Gia: Csak ne rakják ki mert az ostobasága szórakoztat ha meglátom a szépségét meg röhögnöm kell (Fúj gonosz vagyok sicc nekem)

beacska 2015.04.30. 23:20:26

@Elektra1976: jó, hát én sem szóltam le azokat, akik nem járnak egyetemre...sőőőt...nem is igazán értem, h ha vki mondjuk 10 évet a jégen, vagy az uszodában tölt, akkor tudnak neki újat mondani a Zegyetemen...bááár, pölö az aerobik tanárnőm edző szakon végzett, és ég és föld a koca OKJ-s aerobik oktatókhoz képest...

2015.04.30. 23:24:57

@beacska: ahhhh, es persze h a lenyeges vege maradt le, de ezt mar annyira unom leirni, mert annyira sokszor megtettem mar en is, te is, meg meg paran. Jatek van, komoly tetert, es ha vki nyerni akar, akkor nincs szeri es udvariaskodas es cukiskodas. Van helyette atbaszas, armany, askalodas, mert minden taktikai jatek errol szol.

Es amiben az eh3at masabbnak tartom a korabbiaknal, amit szinten leirtam mar parszor, h a jatekos jatekosok engem a nezoket is bevonnak a jatekba, es engem is jol atvagnak a riportokban, mert velem nezovel sem oszintek, csak kamuznak nekem is. Es ez nekem tetszik.

beacska 2015.04.30. 23:28:31

@Szent Borzadály: igen, néha nem tudom, h tudatosan csinálják-e vagy már ők is belezavarodtak a nagy taktikába :D

én petin látom a leginkább, h kezd zavaros lenni...

Mók_Ica 2015.04.30. 23:30:47

@Szent Borzadály: ezt mintha ma már hallottam volna :))) :*

beacska 2015.04.30. 23:32:54

megyek aludni, cakát

Elektra1976 2015.04.30. 23:34:29

@beacska: Meg se fordult a fejemben hogy leszóltad volna :-) Mint ahogy én se azt aki jár elvégezte Ki így ki úgy boldogul csak ellenpélda volt azokra akik azért járnak mert nem tudnak mit kezdeni magukkal De ennek a Laurának nem vált előnyére inkább olvasott volna el pár könyvet Na mindegy attól hogy leszólom szegényt még nem lesz okosabb Meg én se legalább ismét valaki szórakoztató a számomra :-)

Elektra1976 2015.04.30. 23:35:59

Jó éjt én is távozom...

Veder1 2015.04.30. 23:44:35

@AkkorlegyenPtr: ezen én is röhögtem. Gábor eléggé iq light

Veder1 2015.04.30. 23:49:17

@Elektra1976: szépségkirálynő= munkanélküli, vagy wannabe háztartásbeli

2015.04.30. 23:49:54

@Mók_Ica: :)))) ne szemelyeskedjel <- piros betuvel kiemelve :)))

2015.05.01. 00:31:18

Most vegeztem a mai pandoraval, eddig a legjobb volt. Eleve -szerintem- arrol kellene szolnia, h mindenki kijojjon a maga kis komfortzonajabol. Ez most megtortent par emberrel.

(Amugy meg kg-t konnyebb leadni altalaban bkinek, mint az agyi szoftvert fejleszteni bkinek ugy altalaban)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 04:46:53

@Elektra1976: Azért egy főiskolán még senki sem okosodott meg:)

katmanocs 2015.05.01. 06:55:26

@Szent Borzadály: viszont az agyi képesség hiánya általában nem zavarja az illetőt (max a környezetét) ellentétben a plusz kilókkal :-D

tomfree 2015.05.01. 08:22:39

Baromira tetszik Botox viselkedése, képes ezt a magát okosnak gondoló Pjotrt is az ujja köré csavarni, aki kérés nélkül is kihúzza a kakiból és menti az ő hátsóját. (Gondolok a Pandórára). Megérdemelné a főnyereményt.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 08:36:45

Őszintén szólva a tegnapi adásból a végén a következő előzetese tetszett, ahogy Botoxék dermedten háborognak, hogy olyasmi fordulhatott elő, amiről ők előzetesen nem tudtak. Na végre!!!

,, 2015.05.01. 08:36:57

@katmanocs: Adri nem buta és nem hülyébb, mint Botox... más megfogalmazásban, Botox nem okosabb... ez személyiség kérdése, nem értem miből lehet ebből agyi tevékenységekre következtetni...az egyik úgy játssza a játékot ahogy szerinte nyerni lehet, a másik viszont nem hajlandó így játszani és láthatóan már menne haza
nyilván Adri is tudja, h ez a játék nem neki való, mert más a mentalitása és a hozzáállása bizonyos dolgokhoz
Naiv, hisztis csaj, de ettől nem buta. A naivságot talán itt kinövi. A Mariann-lecke pont jó lesz erre. Szerencsés h eddig nem találkozott hasonlókkal, de jobb így h most túlvan rajta.
Hisztizhet a súlya miatt, Botox élete meg a segge (#nincsszilikonafenekemben) körül forog. (Egyébként meg B. hízékony alkatnak tűnik, pont mint VVDóri, szal..:) lesz még gondja ezzel:))
Én jobban kedvelem Adrit, mint Botoxot (bár nála szinte mindenkit)

ÉH3sZ 2015.05.01. 08:38:43

@tomfree: Vajon megbeszélte előre Petivel, mit fog kérdezni? Vagy honnan tudta a Sámán, hogy Botox tette fel a kérdést?

Sanda.Ipse 2015.05.01. 08:46:59

@tomfree: Nekem meg éppen az nem tetszett baromira, hogy elvárja, hogy más védje meg a hátsóját. Szemétkedni igen, vállalni a konfrontációt nem? Ez őt, mint embert minősíti.

bigél 2015.05.01. 09:02:29

@ÉH3sZ: vagy megbeszélték vagy már eleve tudta, hogy ilyen kérdést csak ő tehet fel. Korábban is volt már ilyen, azt is Botox kérdezte.
(Akkor mutatták azt is, hogy már a Pandóra előtt jóval beszéltek róla, hogy provokatív kérdéseket írnak.)

bigél 2015.05.01. 09:03:28

@Kosztarika: neked igazán illene tudnod, kosztarika nemzeti sportja :D :D

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:03:34

A zsüri nagyon távol ülhetett a lányoktól azon a versenyen, ahol Laura elnyerte a szépségkirálynői címet. Az arcában különösen van valami nem kellemes. Jót tesz neki, ha elrejti a Bence csúnyája fölé elhelyezett párnába:)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:06:08

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Azzal semmi gond, erre való a Pandora. De arról már nem, hogy nem vállaljuk fel és hagyjuk, hogy más vigye el a balhét.

Ronni 2015.05.01. 09:17:57

@mokamini: tudom hogy művész a lány,de van is kupi az elméjében.Elrévedve bámulja magát, fura dolgokat visel,ettől egyéniség?Nem hiszem hogy ne lett volna ,valaki aki képernyőre való és még hajlandósága is lett vona ÉÉ-t vezetni. Berki mint műsorvezető meg értelmezhetetlen , sem érdekes személyiség, sem képzett műsorvezető..

bigél 2015.05.01. 09:20:37

@Sanda.Ipse: én itt nem is foglaltam állást, csak válaszoltam arra, hogy honnan tudhatta Peti, ki kérdezett ilyet

amúgy - függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem - de a játék szempontjából egyetértek Tomfree-vel, korábban (vagy 2 hete) már én is megjegyeztem, hogy Marianna szerintem jobb játékos Petinél, hiszen úgy ban benne akavarásokban, hogy rá senki nem gyanakszik

Petinek a túl nagy önbizalma mellett még Mariska lesz a veszte, ha nem vigyáz

tomfree 2015.05.01. 09:22:45

@Sanda.Ipse: "Nekem meg éppen az nem tetszett baromira, hogy elvárja, hogy más védje meg a hátsóját. Szemétkedni igen, vállalni a konfrontációt nem? Ez őt, mint embert minősíti"

Ugyan. Ez egy taktikai játék, nem kell messzemenő következtetéseket levonni belőle szerintem rá nézve. Nyilván Botoxot védje meg a nőegylet :-), de tetszik ahogy csűri-csavarja a dolgokat a maga javára odabenn. Egyébként honnan tudjuk, hogy elvárta, hogy megvédjék és nem Pjotr játszotta az önkéntes megmentő szerepét? Ami a szemétkedést illeti, engem jobban kiakasztott Loki köpködése részegen, annak aztán semmi taktikai célja nem lehetett.

Zsoofka 2015.05.01. 09:23:55

@Sanda.Ipse: Már többször mondták, hogy direkt így osztották le a szerepeket: Peti konfrontálódik, Marcsa a háttérben kavar. Ez jó nekik így a többiekkel összevetve. Más kérdés, hogy kettejük között Peti azt hiszi ő a király vagy minimum egál, pedig Marcsa őt is vezeti, hosszútávon neki van a legjobb pozíciója. De amíg ott vannak egymásnak, nincsenek veszélyben. Ez alól csak egy szerkesztői bevatkozás kivétel, akik dönthetnek úg, hogy elég ez a fene nagy összhang közöttük és véletlenül szándékosan valami basz-ceremónia keretében szétszedik őket és meg is tiltják nekik az egymás mögé állást.... Na akkor eshet ki valamelyikük.
Jól csinálják, így kell játszani. Más kérdés, hogy nem szimpik, nem kellene ilyen se barátnak, se ellenségnek, de ettől még a játékot jól játszák.

tomfree 2015.05.01. 09:25:19

@Sanda.Ipse: elnyelte a blogmotor a beírásomat. Honnan tudjuk, hogy elvárta, hogy kimentse Pjotr? Nekem tetszett, hogy szemétkedik, de rá senki nem gyanakszik, ez végre taktika, amit hiányoltam eddig a játékból.

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): köszi. :-) igen, Pjotr rá fog pacsálni erre, Botox okosabb nála.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 09:25:58

@Sanda.Ipse: Erre való a Pandora? Hogy ott rúgjunk bele a játékostársunkba, ahol a legjobban fáj neki? Hogy kövér? Ez is a játék része? Jé!

Zsoofka 2015.05.01. 09:26:20

@tomfree: :) Pedig nem is óvastalak.... :)

Zsoofka 2015.05.01. 09:27:20

@Pietrosz Abroszbatojsz: Igen, ez is a játék része. Úgy látom még nem érkeztél meg a játékba. Na én meg megyek kamrát festeni...

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 09:27:59

@Pietrosz Abroszbatojsz: Milyen taktikai célt szolgált Adri alázása?

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:28:24

Nyilván a fő gond, hogy számomra a hármas (Keresztapa, Botox, Loki) alapból antipatikus:)
Nem tudok mit kezdeni olyan öntelt hólyagokkal, akik szerint rajtuk kívül mindenki agyhalott, egysejtű, stb. Remélem, mielőbb megszívják. Gyuláék még okozhatnak meglepiket.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:29:07

@Pietrosz Abroszbatojsz: hogy megmutassák, mennyire gyenge a lány.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:30:04

@tomfree: Én szívem szerint ezt a két csúszómászót látnám a döntőben, de csak azért hogy megnézzem melyik dobja el hamarabb a labdát, majd utána milyen fejet vág a másik.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:33:14

@Sanda.Ipse: Tegnap egész sokáig kellett figyelnem, hogy mi nem stimmel az arcával. Aztán rájöttem, torz az egész és ráadásul még kancsal is.

Zsoofka 2015.05.01. 09:34:20

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Amúgy én már csak Berki alázása miatt is szurkolok Nektek. Mert ugye a játék része a másik kiidegelése, de ez a a játékosokra vonatkozik, nem a műsorvezetőre. Kinyílt a bicska a zsebembe, ahogy Berki Gyulával, Gyuláról beszél.

,, 2015.05.01. 09:35:06

@Pietrosz Abroszbatojsz:
1. Adri így utsó helyre került kb. a hierarchiában, mint anno Nóris
Ő lett a leggyengébb láncszem, akibe bele lehet rúgni és akit a párja sem véd meg
Szal egy vetélytárssal kevesebb.
2. Másrészt a maradék küzdeni vágyását is elvették, eddig is haza akart lenni, ezután még jobban
3. Kihozták belőle h azt mondja utál itt lenni, (=utál itt mindenkit) ezek után bárki is akarjon vele szövetségre lépni
4. Ráadásul Mariann az erős, vigasztaló matriarcha szerepében is tetszeleghetett...
ügyesek voltak. (Mondom ezt úgy, h baromira nem volt szimpi az egész)

2015.05.01. 09:35:23

@Sanda.Ipse: nem bantasdibol kerdezem, de a tobbiek mit csinalnak?

Mucsai2010 2015.05.01. 09:35:51

@Sanda.Ipse: Gyuszkó nem mer konfrontálódni Petivel.

bigél 2015.05.01. 09:39:04

@foxglove (F6): Bence azért jó volt, amikor a lelkére beszélt.

Minerva12 2015.05.01. 09:39:59

Pornósbarbi nyer, de mindegy, ti azért csak nézzétek tovább.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:40:12

@foxglove (F6): Adri szegénykém nagyon butuska. Azt hiszi, hogy Peti hosszú távra tervez vele, pedig Peti már akkor tudta, hogy csak 1 hétig lesznek új pár, mikor még be sem állt Adri mögé.
Neki már rég Peti kiejtésén kellene ügyködnie.

,, 2015.05.01. 09:40:21

off: Én fogyisót akarok nézni magyarban mint a nagy fogyás:) csak ne Norbiápdétékkel:)

,, 2015.05.01. 09:41:32

@Mucsai2010: szerintem nem buta, csak naiv... éppen 1 hsz-al előbb fejtettem ki erről a véleményem...

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:41:41

@Mucsai2010: Szerintem értelmesebb és határozottabb a srác, mint aminek mutatja magát. Megfigyelő típus, aki ráadásul soha nem részegedik le, olyankor meg sok infót be tud gyűjteni a maga számára. Remélem, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

bigél 2015.05.01. 09:42:48

@Mucsai2010: azért a mostani párválasztóra már bebiztosította magát

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:43:27

@Mucsai2010: Adriék éppen tegnap döntöttek arról, hogy ő + Bence, ill. Tina+Gábor áll össze és erről nem szólnak senkinek. Lehet, hogy ezen döbbent meg a Botox páros?

bigél 2015.05.01. 09:43:56

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): pontosabban most már talált új párt, aki feltehetően nem rakja ki, amikor a lányok lesznek a sorosak

annyira nem bízik Petiben, ill. nem is bírja, különben nem keresett volna mást, aki mögé áll

,, 2015.05.01. 09:45:44

egyébként így volt a közellenség lista: Noémi-Snezi-Nóri-Adri
Lehet tipicskézni a következőre.

ÉH3sZ 2015.05.01. 09:46:44

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Arra gondolsz hogy ha úgy alakul, a végén eldobja a gömböt és ezzel átveri Petit?

Mucsai2010 2015.05.01. 09:49:13

@Sanda.Ipse: Meglepődnék, de igazad legyen!

Mucsai2010 2015.05.01. 09:49:59

@foxglove (F6): Nem butát írtam, hanem butuskát, ami közelebb áll a naívhoz, de mégsem ugyanaz.

Ronni 2015.05.01. 09:52:34

@Pietrosz Abroszbatojsz: Ki akarta borítani , ennyi.Az ADRI MEG TUDTA MIÉRT VAN HISZ FELVEZETTE .Mégis sírás lett a vége, azt hiszem a része a leki nyomásnak a pandora .Témát ad bánt embereket jóval a vége után is. ABecks annó mindig kiakadt , ha rápiritottak hogynem játszik.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:52:46

@Sanda.Ipse: Annyira manipulatívan vannak vágva ezek az előzetesek, hogy azon sem lepődnék meg, ha azon méltatlankodtak volna, hogy lemaradtak a vacsoráról, mert nekik nem szóltak.

Ronni 2015.05.01. 09:53:52

@Ronni: Hüle billentyűzet...

bigél 2015.05.01. 09:54:15

@ÉH3sZ:
Ha eljutnak odáig, benne van a pakliban, bár azért erre nem vennék mérget, ennél lojálisabb.

Ugyanakkor ha még a döntőig bármi kétséges helyzet van, valszeg beáldozná Petit, ha ezen múlna az ő bennmaradása.
Azzal, hogy Peti előtérbe került, mint rossz zsaru, míg Botox csak tematikázik, de nem tudja róla senki, így egy szimpátiaszavazáson Peti ugyancsak veszélyben van, míg Botoxról ez nem mondható el.
Emiatt Botoxnak lehet az az érdeke inkább, hogy a végefelé már ne Petivel legyen.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:57:06

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Azért az elég gyomorforgató volt, ahogy Adri karját simogatta vigasztalásként még taktika szempontjából is.

Petrichor 2015.05.01. 09:57:31

@Zoe_the_Genius: Csak poénkodtunk, igazából édes mindegy, hogy mitől hízik, sőt, az sem érdekel senkit, hogy hízik, egyedül őt magát, de nem bírja ki, hogy ne rinyáljon róla naponta négyszer. Meg a Pandorán. Bőgve.

bigél 2015.05.01. 10:00:43

@Sanda.Ipse: innen kívülről az volt, de ott a játékban ezzel is a jóságos "nagyasszony" képet erősítette magáról

hogy Petinek miért nem esik le, hogy ez így nagyon nem lesz jó neki, hogy ez veszélyes?

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:02:38

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Ebben van valami!

@Mucsai2010: Vagy annyira manipulatívan, hogy visszaköltözött paca és Nóri egy párként és mi sem tudtunk róla:)

adricsek 2015.05.01. 10:04:11

Ahhoz képest, hogy a Laura mennyire bizonygatta, hogy ő bizony egy erkölcsös lány,aki kint se csinál semmit, az első adandó alkalommal farkasszemet nézett Bence félszemű kígyójával :D Valahogy nem jött át nekem dolog értelme :D
Egyébként meg kivi vagyok a mai párválasztóra. Remélem II.Patrik vagy Gábor megy haza. Nekem egyre inkább Gyula a favorit, na nem csak azért, mert földi, hanem mert egy tisztességes, normális pasas :) Hajrá, Gyulaaaa :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:05:43

@Sz.Adri: Gyula nem ufó?:)
De hajrá! Úgy látom tud hatni Laurára

,, 2015.05.01. 10:06:24

@Mucsai2010: vagy Laura... PBarbi (helyesen) beszürkült, ő nincs radaron jelenleg
@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): mert Petiből így jön ki a maszk mögül a "magánember"... ezért is vállalta be a kérdést vszínű, ebből nyilvánvalóan hátránya származik, de a Botox iránt érzett "barátsága" v nem tudom minek nevezzem, felülírja nála a játékot... nem az első hibája Botox miatt. én így látom.

bigél 2015.05.01. 10:09:34

@foxglove (F6): hát igen, ő lehet nem félsejtű, hanem sok, de azon sejtek többsége valahol derékvonal alatt gyülekezik ;) :D

Petrichor 2015.05.01. 10:10:21

@Sz.Adri: Én is egyre jobban húzok Gyula felé :D

,, 2015.05.01. 10:15:39

Most olvasok egy új reality formátumról: "10 embert hagynak a vadonban operatőrök és produkciós csapat nélkül, tök egyedül. Aki a legtovább bírja, 500e dollárt nyer." (by junkie)

Zsoofka 2015.05.01. 10:20:31

@foxglove (F6): A "legtovább bírja" az mit jelent? Akit utoljára esznek meg az oroszlánok?

bigél 2015.05.01. 10:21:26

@mokamini: én is ezt akartam kérdezni :D

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:22:00

@mokamini: Aki megeszi a többieket az nyer:)

Mucsai2010 2015.05.01. 10:23:02

@ÉH3sZ: Nem bánnám már, ha visszahoznának régi játékosokat, elkélne már a vérfrissítés a hotelben.

Zsoofka 2015.05.01. 10:24:26

@ÉH3sZ: Akkor tudni vélem, hogy az Adri lesz a nyerő abban a formátumban...

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:29:10

@Petrichor: Meg én is. Bár azt elfelejthetné, hogy a párjának rá se szabad néznie másra. Ezt már Nórival is elbacta; ha megegyeztek volna, hogy mindenki csinálhat amit akar, de a ceremónián mégis kitartanak egymás mellett, akkor ma Nóri még lenne, Gábor pedig már nem.
Sőt, a saját győzelmi esélyeit is kimaxolhatta volna ezzel.

adricsek 2015.05.01. 10:29:16

@mokamini: szegényt állandóan savazzák...mondjuk a tegnapelőtti adásban olyan jóízűen falta a tepertőt, hogy alig vártam, hogy hazajöjjek a munkából, elugorjak a henteshez és vegyek egy kilót én is :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:30:35

@Pietrosz Abroszbatojsz: Mi több: akkor a szexuális zaklatásra se került volna sor.

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:31:34

@mokamini: Paca lenne, mert őt nem enné meg Adri:)

@Mucsai2010: Lehet, Mariskát is csak úgy visszahozták

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:40:52

@Ronni: A zOgréról nekem mindig a kerti törpe definíciója jut eszembe - asszem a dr Agy-ban -
Mert minden csúfsága ellenére, mégis milyen ronda szegény.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:45:51

@Pietrosz Abroszbatojsz: Én pl nem éreztem belerúgásnak. Szellemes kérdés volt, én jót nevettem volna rajta Adri helyében. :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:49:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Csakhogy Adri nem olyan (mint te). És ezt a cshicskagheci Marianna pontosan tudta.

bigél 2015.05.01. 10:51:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mindenki másképp éli meg a provokatív kérdéseket, ez személyiség függő. Adrinak ez gyenge pontja, ez van.

Plusz ne feledjük azt a sokat hangoztatott tényt, hogy már 4x napja vannak kint. OK, hogy nem olyan, mint egy VV, kicsit nagyobb a mozgásterük, de akkor is egyfajta bezártság, általában külső inger nélkül, állandóan ott lebeg felettük a kiesés veszélye, stb. Ilyenkor még a lélekben legerősebb játékos is elpuhulhat.

bigél 2015.05.01. 10:54:07

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): nem véletlen, hogy a tegnapi (szilveszteri?) buli végén gyakorlatilag mindenki bőgött. Ahogy Barbi is mondta: lelki méregtelenítés (vagy valami ilyesmi). Mindenki kapott az alkalmon, hogy a benne lévő feszülstséget tét nélkül kiengedhesse, amikor emiatt nem tűnik gyengének.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:57:28

Úgy látom, Adrinak rengeteg önkéntes pszichiátere van:)))

Veder1 2015.05.01. 11:03:46

@Pietrosz Abroszbatojsz: hát ja, Gyulát túlságosan elragadta a hiúsága, de én egy ilyen egyezség esetén sem mertem volna Nóri mögé állni.

Veder1 2015.05.01. 11:05:03

@ÉH3sZ: az eddigi évadokban egy-egy embert hoztak vissza általában a közepe táján, de 'bármi megtörténhet"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 11:10:54

@Vödör: höhö Talán nem egy, de kétpetéjű ikrek, az biztos.:)

bigél 2015.05.01. 11:12:11

van amúgy új poszt, csak szólok

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 11:14:08

@foxglove (F6): De nem is készül róla felvétel? Akkor mi az üzlet?

,, 2015.05.01. 12:18:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: utánaolvastam kicsit, és arról szól az egész, hogy nem csoportban kell játszaniuk, hanem teljesen egyedül, különböző helyeken rakják ki őket, és egyedül kell maguknak pl kunyhót építeniük, vadászniuk, meg küzdeniük az elemekkel. Önmaguknak kellene naplószerűen dokumentálni is az életüket, gondolom ehhez kapnának valami eszközt.
süti beállítások módosítása