Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x48 - Besírok, bazdmeg (18+)

2015. április 30. 07:15 - sixx

Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom.

screen_shot_2015-04-29_at_19_53_38.png

Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik (P2.0 lesz, most mondom) két bulát visz randira, Adrit és Botoxot, és hű, micsoda fordulat lesz itt. Ezt már annyiszor hazudták, hogy csak keservesen nevetek rajta. Apróság: a sötétpink pólóhoz a tüdőszínű cipő nagyon gáz.

A reggeli ébredés képsorai alatt megjelenik egy barna hajú, ismeretlen srác, megmossa a fogát, majd távozik, lehet az egyik szerkesztő az, és csak poénból vágták be. Róla beszélek:

screen_shot_2015-04-29_at_20_45_51.jpg

A nappaliban Közellenség, Tina és Adri a boríték tartalmát igyekeznek kitalálni, kevés sikerrel. Tina egy tök random, “randi lesz ez” beszólással a közepébe trafál a dolognak. Ezek most itt fognak kattogni a boríték tartalmán, míg Gólem be nem jön? Be nem küldeném, míg meg nem őrülnek, az tuti. A riportban Tina aszongya, P2.0 sunyigeci, nem is szeretne vele beszélgetni. A reggeli közben P2.0 néz összevissza, nem tudja kire kell odafigyelni, és kit lehet ignorálni, ettől bizonytalan, sunyi faszinak tűnik. Na, löevél, Ivar kijelölt neked két nőt, viheted őket randira. Ivar nevét hallva Adri menten magára mutat, lottóznia kéne. És a két nő: Botox és Adri, a boríték bontását tátott szájjal figyelik a csajok, Laura olyan lenyűgözően őszinte csodálattal, mintha legalábbis Marsellus Wallace modzsója lenne benne. P2.0 sokat birkózik a borítékkal, bonyolult feladat, na.

Botox úgy örül a randinak, mint a proverbiális majom, amikor rájön, hogy a farkát dörzsölve jó lesz neki, Adri viszont annyira nem csodálkozik, Ivar jót akar neki, mert nincs rendes párja, hátha így lesz. P2.0 húsz perc készülődést irányoz elő, nem volt ennek még nője szerintem, húsz perc alatt Botox a szemöldökét nem tudja megrajzolni. P2.0 aszongya, hogy Ivar meg akarta szopatni Adrit meg Botoxot, illetve párjaikat, mert bosszút áll. Mennek el, a többiek intelmei között asszem a be ne rúgj is elhangzik, de lehet már csak haluzok. Botox nagyon örül a randinak, a többiek meg a napsütésnek és a punnyadásnak, Tina egy súlyzóval edz, keményen, és Közellenségnek szpottol, aki két kézisúlyzót igyekszik felemelni, kevés sikerrel. Tina és Bence kapcsolata egyre szorosabb.

A randi helyszíne egy helyi csárda, kaja annyi, mint a rohadás, jó zsíros, nehéz cuccok, tepertőtől a csülökig, ez kell nekik, nyamm. Botox azt riportozza, hogy erre vágyott már mióta, mármint a tepertőre, amit ott főznek előttük. Az asztal mellett aztán P2.0 tematikázik, kit javasolnátok nekem? Párnak, mármint. Magatokat? Adri hevesen tiltakozik, dehogyis, én jól elvagyok a párommal. Aki Pjotr. Aki kibaszta Beckst. Botox meg is jegyzi hogy nahát, ezt nem gondolta volna, hiszen eddig Adri habos nyálat fújt az idegől, ha eszébe jutott, ki a párja. Botox sem javasolja magát, de nem részletezi, miért. Fuss egy kört minden lánynál, P2.0! Odahaza Bence évődik Tinával, aki a földön fekve tematikázik, kezd el gyúrni Pornósbarnit Loki ellen, mondja, és közben egy súlyzót görget a lábával, ez tényleg fitnesszbuzi. Bence aszongya neki, hogy vakon van, mert ő ilyen kedvesen szokott udvarolni.

Odakünn kisgyermekfejnyi tepertőket kapnak a randizók, mellé zöld banánt és édeskrumplit vagy mi a faszt, meg zsenge gyökereket és gyönge szerekeret. Miközben kint megy a zabálás, Tina, Bencével együtt Pornósbarbit fűti - Loki ellen. Hosszú távban kell gondolkodni, és Loki nem egy faszságot csinált, magyarázzák Pornósbarbinak. Egyelőre nem sikerül meggyőzni, vagyis nem úgy tűnik. A csárdában tovább folyik a zabálás, Adri kérdezi P2.0-t, hogy te megbízható vagy? Kurvára, hidd el. Hótt őszinte és jószívű vagyok. Adri a riportban szürke egyéniségnek titulálja. Bent a lakók löevélben tudják meg, hogy most bulizni kell, mire ugrálnak és sikoltoznak, a pult tetejére állnak, és koordinálatlanul vonaglanak, a legidétlenebb Közellenség és Pornósbarbi, rémálmaimban ne jöjjön elő egyik sem.

tina1.gif barbi1.gif
tina2.gif laura.gif

És persze az obligát, bár ránézésre kissé túltolt, és fájdalmas faszrázás:

Az éttermi kommandó áttelepül egy másik asztalhoz, hogy háttal legyenek a bejáratnak, és Gólem oda tudjon settenkedni, már ha ez 120 kilóval lehetséges egyáltalán. És elsüthesse a “magyarok? zavarok?” poént, amiért jár a faszkorbács. Gólem nem bulizni jött, és ugyan kínálják piával, de nem iszik, inkább elmondja, hogy P2.0 most választhat a két csaj közül, és aki mellé leteszi a garast, az lesz a párja. Péntekig mármint, mert akkor megint párválasztó, szóval ezzel beljebb nem lesz annyira. P2.0 agyában forognak a kerekek, de a gumicsöcs nyer, Botoxot akarom. Jólvan, akkor Botox. Közben bent Zoë levelet hoz, egy lány hamarost elveszíti a párját, ajaj. Pornósbarbi olvassa fel a levelet, Bence úgy értelmezi, hogy a most bent tartózkodók közül kap új párt P2.0, de Pjotr később a mödansziéban már aszongya, hogy vagy ő vagy Gyula megy a szinglibe. Pjotr a riportban azt taglalja, hogy Ivar a kiesése után kezdett el játszani, és kiküldött egy értelmes, csinos nőt (Botox), meg egy félsejtűt (Adri).

Ezt letudva más irányba megy a tematikázás, immáron mödanszién kívül, te Loki, ha faszságot csinálsz, az rám és a csapatra vet rossz fényt, és azt soha ne feledd, hogy nekik játszol, az számít, ők mit gondolnak. A sörbeköpés gáz, Loki, rossz, érteeem? Nem tudok kiállni melletted, mondja Pjotr, mire Loki a riportban bólogat, jaja, le kell lassítani. Na, visszajönnek az éttermezők, és mesélnek, akkora kibaszott nagy tepertőt ettünk, mint Bence tricepsze. Nemár, gecik. Ja, és választania kellett P2.0-nak a két csaj közül. Tippeltetik a népet, Botoxot viszi P2.0, igaz? Igaz, szóval Gyula költözhet vissza a szinglibe. Van még itt egyáltalán olyan lakos, aki az eredeti szobájában van, és nem volt soha másikban? Nincsen. Az új helyzetet Gyula és Laura igyekszik feldolgozni, Laura ígéretet tesz Gyulának, hogy őt választja, ha ketten állnak majd mögötte. P2.0 ideológiát gyárt a gumicsöcsválasztás mögé, Adri aszonta, hogy szorosban van Pjotrral, ennyi, őt nem választhatta.

screen_shot_2015-04-30_at_05_57_28.png

Loki és Botox P2.0-ról és a választásról beszél, Loki örül, hogy nem a faszságokat beszélő Adri került az új arc mellé, Botox meg leszarja, ki fekszik mellette, de ez már fényesen kiderült korábban is. Loki kissé keserűen megállapítja, hogy Bencét nem tudja kirakni, de a többieket igen, csak el kell dönteni, hogy legyen. Adri szarul van a randitepertő után, mert rommá zabálta magát, és most nyög az ágyban és sajnáltatja magát, enni meg nem tud. Pjotr bemegy hozzá, vacsora, jössz? Nem, képtelen vagyok. Mi a kaja? Saláta. Akkor pláne edd meg. Félreteszem, mondja Pjotr, és lelép. A kajáját már osztják is szét az asztal mellett.

Kis konyhamalac. Megevett vagy tíz kiló zsírt. Hogy tud ennyit zabálni? (Loki)

A kaja után löevél gyön, kosztümös sorverseny lesz, a fasziknak fodballistnak, a csajoknak pomponlányoknak kell öltözni, majd mindenféle hülyeséget csinálni. Az előbb még halálán levő Adri már vigyorogva vesz részt az eseményekben, hiába no, egy jó vágó meggyógyít bárkit. A beöltözködés nagyszerűen sikerül, mindenki úgy néz ki, mint egy idióta, nincs két egyforma cipő senkin, a mezek sem stimmelnek, de kit érdekel ugye. Az egyik csapatban Közellenség, Gyula és Loki (szurkolnak: Tina, Adri és Pornósbarbi) a másikban Bence, Pjotr és P2.0 (Laura és Botox támogatásával) feszít, az első feladat a szurkolólányok fellépése, amit Adriék kurva komolyan vesznek, van koreó, ugrálás, egyszerre mozgás, tessék csak nézni:

cheer1.gif cheer2.gif
cheer3.gif cheer4.gif

Ezzel szemben Botox és Laura ennyit tudott prezentálni:

botox1.gif botox2.gif
botox3.gif botox4.gif

Baszki, Botoxszal együtt lenni egy sorversenyben a legnagyobb szopás lehet, mindent szabotál, és olyan unott fejjel csinálja végig (már ha hajlandó), hogy az élettől elmegy a kedve az embernek. Hihetetlenül savanyú ez a nő, egy Való Világban csodálatos konfliktusforrás lenne. A két faszicsapat feladatai viccesek, söröskorsólökés, meg szkander, a vége erős iksz meg sok röhögés, mínusz Botox. A feladat végére Közellenség kanosra issza magát, és leül Adrival dumálni, akinek kissé galuskásan és sután szerelmet vall.

- Iszonyatosan bejössz nekem. (Közellenség)
- Besírok, bazdmeg. (Adri)

screen_shot_2015-04-30_at_06_19_50.png

Adri nem veszi vérkomolyan a dolgot, mert Közellenség hülye, és részegen összevissza beszél, gyenge partner, és ez nem jó Adrinak sem. A szkanderverseny a legjobb, különösen Közellenség és Pjotr küzdelme.

P: - Azt hittem csinálni fogsz valamit.
K: - De mit?
P: - Állj ellen!

A verseny után bulika jön, mi más, Közellenség takonyrészegre issza magát, Loki viszont tartja magát saját elhatározásához, miszerint vissza kell vennie az arcból és italból. Van pulton táncolás persze, meg mödansziéba ugrálás részegen, de nem pucéron, Pjotr meg kiborul kicsit Adrira, mert az Becks után sír, és így mindenki azt hiszi, hogy gyenge. P2.0 és Botox lefekszik, P2.0 szeretne hozzáérni Botoxhoz, de nem fog menni, a csaj közli, hogy még a kezük sem érhet össze, jóccakát. P2.0 kicsit csalódott, mert be van baszva, és olyanokat mond, hogy majd vigyék végig a játékot Botox bólint, majd meggondolom. P2.0 pénteken úgy hullik, mint a szar.

 

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.04.30. 23:24:57

@beacska: ahhhh, es persze h a lenyeges vege maradt le, de ezt mar annyira unom leirni, mert annyira sokszor megtettem mar en is, te is, meg meg paran. Jatek van, komoly tetert, es ha vki nyerni akar, akkor nincs szeri es udvariaskodas es cukiskodas. Van helyette atbaszas, armany, askalodas, mert minden taktikai jatek errol szol.

Es amiben az eh3at masabbnak tartom a korabbiaknal, amit szinten leirtam mar parszor, h a jatekos jatekosok engem a nezoket is bevonnak a jatekba, es engem is jol atvagnak a riportokban, mert velem nezovel sem oszintek, csak kamuznak nekem is. Es ez nekem tetszik.

beacska 2015.04.30. 23:28:31

@Szent Borzadály: igen, néha nem tudom, h tudatosan csinálják-e vagy már ők is belezavarodtak a nagy taktikába :D

én petin látom a leginkább, h kezd zavaros lenni...

Mók_Ica 2015.04.30. 23:30:47

@Szent Borzadály: ezt mintha ma már hallottam volna :))) :*

beacska 2015.04.30. 23:32:54

megyek aludni, cakát

Elektra1976 2015.04.30. 23:34:29

@beacska: Meg se fordult a fejemben hogy leszóltad volna :-) Mint ahogy én se azt aki jár elvégezte Ki így ki úgy boldogul csak ellenpélda volt azokra akik azért járnak mert nem tudnak mit kezdeni magukkal De ennek a Laurának nem vált előnyére inkább olvasott volna el pár könyvet Na mindegy attól hogy leszólom szegényt még nem lesz okosabb Meg én se legalább ismét valaki szórakoztató a számomra :-)

Elektra1976 2015.04.30. 23:35:59

Jó éjt én is távozom...

Veder1 2015.04.30. 23:44:35

@AkkorlegyenPtr: ezen én is röhögtem. Gábor eléggé iq light

Veder1 2015.04.30. 23:49:17

@Elektra1976: szépségkirálynő= munkanélküli, vagy wannabe háztartásbeli

2015.04.30. 23:49:54

@Mók_Ica: :)))) ne szemelyeskedjel <- piros betuvel kiemelve :)))

2015.05.01. 00:31:18

Most vegeztem a mai pandoraval, eddig a legjobb volt. Eleve -szerintem- arrol kellene szolnia, h mindenki kijojjon a maga kis komfortzonajabol. Ez most megtortent par emberrel.

(Amugy meg kg-t konnyebb leadni altalaban bkinek, mint az agyi szoftvert fejleszteni bkinek ugy altalaban)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 04:46:53

@Elektra1976: Azért egy főiskolán még senki sem okosodott meg:)

katmanocs 2015.05.01. 06:55:26

@Szent Borzadály: viszont az agyi képesség hiánya általában nem zavarja az illetőt (max a környezetét) ellentétben a plusz kilókkal :-D

tomfree 2015.05.01. 08:22:39

Baromira tetszik Botox viselkedése, képes ezt a magát okosnak gondoló Pjotrt is az ujja köré csavarni, aki kérés nélkül is kihúzza a kakiból és menti az ő hátsóját. (Gondolok a Pandórára). Megérdemelné a főnyereményt.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 08:36:45

Őszintén szólva a tegnapi adásból a végén a következő előzetese tetszett, ahogy Botoxék dermedten háborognak, hogy olyasmi fordulhatott elő, amiről ők előzetesen nem tudtak. Na végre!!!

,, 2015.05.01. 08:36:57

@katmanocs: Adri nem buta és nem hülyébb, mint Botox... más megfogalmazásban, Botox nem okosabb... ez személyiség kérdése, nem értem miből lehet ebből agyi tevékenységekre következtetni...az egyik úgy játssza a játékot ahogy szerinte nyerni lehet, a másik viszont nem hajlandó így játszani és láthatóan már menne haza
nyilván Adri is tudja, h ez a játék nem neki való, mert más a mentalitása és a hozzáállása bizonyos dolgokhoz
Naiv, hisztis csaj, de ettől nem buta. A naivságot talán itt kinövi. A Mariann-lecke pont jó lesz erre. Szerencsés h eddig nem találkozott hasonlókkal, de jobb így h most túlvan rajta.
Hisztizhet a súlya miatt, Botox élete meg a segge (#nincsszilikonafenekemben) körül forog. (Egyébként meg B. hízékony alkatnak tűnik, pont mint VVDóri, szal..:) lesz még gondja ezzel:))
Én jobban kedvelem Adrit, mint Botoxot (bár nála szinte mindenkit)

ÉH3sZ 2015.05.01. 08:38:43

@tomfree: Vajon megbeszélte előre Petivel, mit fog kérdezni? Vagy honnan tudta a Sámán, hogy Botox tette fel a kérdést?

Sanda.Ipse 2015.05.01. 08:46:59

@tomfree: Nekem meg éppen az nem tetszett baromira, hogy elvárja, hogy más védje meg a hátsóját. Szemétkedni igen, vállalni a konfrontációt nem? Ez őt, mint embert minősíti.

bigél 2015.05.01. 09:02:29

@ÉH3sZ: vagy megbeszélték vagy már eleve tudta, hogy ilyen kérdést csak ő tehet fel. Korábban is volt már ilyen, azt is Botox kérdezte.
(Akkor mutatták azt is, hogy már a Pandóra előtt jóval beszéltek róla, hogy provokatív kérdéseket írnak.)

bigél 2015.05.01. 09:03:28

@Kosztarika: neked igazán illene tudnod, kosztarika nemzeti sportja :D :D

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:03:34

A zsüri nagyon távol ülhetett a lányoktól azon a versenyen, ahol Laura elnyerte a szépségkirálynői címet. Az arcában különösen van valami nem kellemes. Jót tesz neki, ha elrejti a Bence csúnyája fölé elhelyezett párnába:)

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:06:08

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Azzal semmi gond, erre való a Pandora. De arról már nem, hogy nem vállaljuk fel és hagyjuk, hogy más vigye el a balhét.

Ronni 2015.05.01. 09:17:57

@mokamini: tudom hogy művész a lány,de van is kupi az elméjében.Elrévedve bámulja magát, fura dolgokat visel,ettől egyéniség?Nem hiszem hogy ne lett volna ,valaki aki képernyőre való és még hajlandósága is lett vona ÉÉ-t vezetni. Berki mint műsorvezető meg értelmezhetetlen , sem érdekes személyiség, sem képzett műsorvezető..

bigél 2015.05.01. 09:20:37

@Sanda.Ipse: én itt nem is foglaltam állást, csak válaszoltam arra, hogy honnan tudhatta Peti, ki kérdezett ilyet

amúgy - függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem - de a játék szempontjából egyetértek Tomfree-vel, korábban (vagy 2 hete) már én is megjegyeztem, hogy Marianna szerintem jobb játékos Petinél, hiszen úgy ban benne akavarásokban, hogy rá senki nem gyanakszik

Petinek a túl nagy önbizalma mellett még Mariska lesz a veszte, ha nem vigyáz

tomfree 2015.05.01. 09:22:45

@Sanda.Ipse: "Nekem meg éppen az nem tetszett baromira, hogy elvárja, hogy más védje meg a hátsóját. Szemétkedni igen, vállalni a konfrontációt nem? Ez őt, mint embert minősíti"

Ugyan. Ez egy taktikai játék, nem kell messzemenő következtetéseket levonni belőle szerintem rá nézve. Nyilván Botoxot védje meg a nőegylet :-), de tetszik ahogy csűri-csavarja a dolgokat a maga javára odabenn. Egyébként honnan tudjuk, hogy elvárta, hogy megvédjék és nem Pjotr játszotta az önkéntes megmentő szerepét? Ami a szemétkedést illeti, engem jobban kiakasztott Loki köpködése részegen, annak aztán semmi taktikai célja nem lehetett.

Zsoofka 2015.05.01. 09:23:55

@Sanda.Ipse: Már többször mondták, hogy direkt így osztották le a szerepeket: Peti konfrontálódik, Marcsa a háttérben kavar. Ez jó nekik így a többiekkel összevetve. Más kérdés, hogy kettejük között Peti azt hiszi ő a király vagy minimum egál, pedig Marcsa őt is vezeti, hosszútávon neki van a legjobb pozíciója. De amíg ott vannak egymásnak, nincsenek veszélyben. Ez alól csak egy szerkesztői bevatkozás kivétel, akik dönthetnek úg, hogy elég ez a fene nagy összhang közöttük és véletlenül szándékosan valami basz-ceremónia keretében szétszedik őket és meg is tiltják nekik az egymás mögé állást.... Na akkor eshet ki valamelyikük.
Jól csinálják, így kell játszani. Más kérdés, hogy nem szimpik, nem kellene ilyen se barátnak, se ellenségnek, de ettől még a játékot jól játszák.

tomfree 2015.05.01. 09:25:19

@Sanda.Ipse: elnyelte a blogmotor a beírásomat. Honnan tudjuk, hogy elvárta, hogy kimentse Pjotr? Nekem tetszett, hogy szemétkedik, de rá senki nem gyanakszik, ez végre taktika, amit hiányoltam eddig a játékból.

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): köszi. :-) igen, Pjotr rá fog pacsálni erre, Botox okosabb nála.

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 09:25:58

@Sanda.Ipse: Erre való a Pandora? Hogy ott rúgjunk bele a játékostársunkba, ahol a legjobban fáj neki? Hogy kövér? Ez is a játék része? Jé!

Zsoofka 2015.05.01. 09:26:20

@tomfree: :) Pedig nem is óvastalak.... :)

Zsoofka 2015.05.01. 09:27:20

@Pietrosz Abroszbatojsz: Igen, ez is a játék része. Úgy látom még nem érkeztél meg a játékba. Na én meg megyek kamrát festeni...

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 09:27:59

@Pietrosz Abroszbatojsz: Milyen taktikai célt szolgált Adri alázása?

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:28:24

Nyilván a fő gond, hogy számomra a hármas (Keresztapa, Botox, Loki) alapból antipatikus:)
Nem tudok mit kezdeni olyan öntelt hólyagokkal, akik szerint rajtuk kívül mindenki agyhalott, egysejtű, stb. Remélem, mielőbb megszívják. Gyuláék még okozhatnak meglepiket.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:29:07

@Pietrosz Abroszbatojsz: hogy megmutassák, mennyire gyenge a lány.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:30:04

@tomfree: Én szívem szerint ezt a két csúszómászót látnám a döntőben, de csak azért hogy megnézzem melyik dobja el hamarabb a labdát, majd utána milyen fejet vág a másik.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:33:14

@Sanda.Ipse: Tegnap egész sokáig kellett figyelnem, hogy mi nem stimmel az arcával. Aztán rájöttem, torz az egész és ráadásul még kancsal is.

Zsoofka 2015.05.01. 09:34:20

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Amúgy én már csak Berki alázása miatt is szurkolok Nektek. Mert ugye a játék része a másik kiidegelése, de ez a a játékosokra vonatkozik, nem a műsorvezetőre. Kinyílt a bicska a zsebembe, ahogy Berki Gyulával, Gyuláról beszél.

,, 2015.05.01. 09:35:06

@Pietrosz Abroszbatojsz:
1. Adri így utsó helyre került kb. a hierarchiában, mint anno Nóris
Ő lett a leggyengébb láncszem, akibe bele lehet rúgni és akit a párja sem véd meg
Szal egy vetélytárssal kevesebb.
2. Másrészt a maradék küzdeni vágyását is elvették, eddig is haza akart lenni, ezután még jobban
3. Kihozták belőle h azt mondja utál itt lenni, (=utál itt mindenkit) ezek után bárki is akarjon vele szövetségre lépni
4. Ráadásul Mariann az erős, vigasztaló matriarcha szerepében is tetszeleghetett...
ügyesek voltak. (Mondom ezt úgy, h baromira nem volt szimpi az egész)

2015.05.01. 09:35:23

@Sanda.Ipse: nem bantasdibol kerdezem, de a tobbiek mit csinalnak?

Mucsai2010 2015.05.01. 09:35:51

@Sanda.Ipse: Gyuszkó nem mer konfrontálódni Petivel.

bigél 2015.05.01. 09:39:04

@foxglove (F6): Bence azért jó volt, amikor a lelkére beszélt.

Minerva12 2015.05.01. 09:39:59

Pornósbarbi nyer, de mindegy, ti azért csak nézzétek tovább.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:40:12

@foxglove (F6): Adri szegénykém nagyon butuska. Azt hiszi, hogy Peti hosszú távra tervez vele, pedig Peti már akkor tudta, hogy csak 1 hétig lesznek új pár, mikor még be sem állt Adri mögé.
Neki már rég Peti kiejtésén kellene ügyködnie.

,, 2015.05.01. 09:40:21

off: Én fogyisót akarok nézni magyarban mint a nagy fogyás:) csak ne Norbiápdétékkel:)

,, 2015.05.01. 09:41:32

@Mucsai2010: szerintem nem buta, csak naiv... éppen 1 hsz-al előbb fejtettem ki erről a véleményem...

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:41:41

@Mucsai2010: Szerintem értelmesebb és határozottabb a srác, mint aminek mutatja magát. Megfigyelő típus, aki ráadásul soha nem részegedik le, olyankor meg sok infót be tud gyűjteni a maga számára. Remélem, hogy alamuszi nyuszi nagyot ugrik.

bigél 2015.05.01. 09:42:48

@Mucsai2010: azért a mostani párválasztóra már bebiztosította magát

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:43:27

@Mucsai2010: Adriék éppen tegnap döntöttek arról, hogy ő + Bence, ill. Tina+Gábor áll össze és erről nem szólnak senkinek. Lehet, hogy ezen döbbent meg a Botox páros?

bigél 2015.05.01. 09:43:56

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): pontosabban most már talált új párt, aki feltehetően nem rakja ki, amikor a lányok lesznek a sorosak

annyira nem bízik Petiben, ill. nem is bírja, különben nem keresett volna mást, aki mögé áll

,, 2015.05.01. 09:45:44

egyébként így volt a közellenség lista: Noémi-Snezi-Nóri-Adri
Lehet tipicskézni a következőre.

ÉH3sZ 2015.05.01. 09:46:44

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Arra gondolsz hogy ha úgy alakul, a végén eldobja a gömböt és ezzel átveri Petit?

Mucsai2010 2015.05.01. 09:49:13

@Sanda.Ipse: Meglepődnék, de igazad legyen!

Mucsai2010 2015.05.01. 09:49:59

@foxglove (F6): Nem butát írtam, hanem butuskát, ami közelebb áll a naívhoz, de mégsem ugyanaz.

Ronni 2015.05.01. 09:52:34

@Pietrosz Abroszbatojsz: Ki akarta borítani , ennyi.Az ADRI MEG TUDTA MIÉRT VAN HISZ FELVEZETTE .Mégis sírás lett a vége, azt hiszem a része a leki nyomásnak a pandora .Témát ad bánt embereket jóval a vége után is. ABecks annó mindig kiakadt , ha rápiritottak hogynem játszik.

Mucsai2010 2015.05.01. 09:52:46

@Sanda.Ipse: Annyira manipulatívan vannak vágva ezek az előzetesek, hogy azon sem lepődnék meg, ha azon méltatlankodtak volna, hogy lemaradtak a vacsoráról, mert nekik nem szóltak.

Ronni 2015.05.01. 09:53:52

@Ronni: Hüle billentyűzet...

bigél 2015.05.01. 09:54:15

@ÉH3sZ:
Ha eljutnak odáig, benne van a pakliban, bár azért erre nem vennék mérget, ennél lojálisabb.

Ugyanakkor ha még a döntőig bármi kétséges helyzet van, valszeg beáldozná Petit, ha ezen múlna az ő bennmaradása.
Azzal, hogy Peti előtérbe került, mint rossz zsaru, míg Botox csak tematikázik, de nem tudja róla senki, így egy szimpátiaszavazáson Peti ugyancsak veszélyben van, míg Botoxról ez nem mondható el.
Emiatt Botoxnak lehet az az érdeke inkább, hogy a végefelé már ne Petivel legyen.

Sanda.Ipse 2015.05.01. 09:57:06

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Azért az elég gyomorforgató volt, ahogy Adri karját simogatta vigasztalásként még taktika szempontjából is.

Petrichor 2015.05.01. 09:57:31

@Zoe_the_Genius: Csak poénkodtunk, igazából édes mindegy, hogy mitől hízik, sőt, az sem érdekel senkit, hogy hízik, egyedül őt magát, de nem bírja ki, hogy ne rinyáljon róla naponta négyszer. Meg a Pandorán. Bőgve.

bigél 2015.05.01. 10:00:43

@Sanda.Ipse: innen kívülről az volt, de ott a játékban ezzel is a jóságos "nagyasszony" képet erősítette magáról

hogy Petinek miért nem esik le, hogy ez így nagyon nem lesz jó neki, hogy ez veszélyes?

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:02:38

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Ebben van valami!

@Mucsai2010: Vagy annyira manipulatívan, hogy visszaköltözött paca és Nóri egy párként és mi sem tudtunk róla:)

adricsek 2015.05.01. 10:04:11

Ahhoz képest, hogy a Laura mennyire bizonygatta, hogy ő bizony egy erkölcsös lány,aki kint se csinál semmit, az első adandó alkalommal farkasszemet nézett Bence félszemű kígyójával :D Valahogy nem jött át nekem dolog értelme :D
Egyébként meg kivi vagyok a mai párválasztóra. Remélem II.Patrik vagy Gábor megy haza. Nekem egyre inkább Gyula a favorit, na nem csak azért, mert földi, hanem mert egy tisztességes, normális pasas :) Hajrá, Gyulaaaa :)

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:05:43

@Sz.Adri: Gyula nem ufó?:)
De hajrá! Úgy látom tud hatni Laurára

,, 2015.05.01. 10:06:24

@Mucsai2010: vagy Laura... PBarbi (helyesen) beszürkült, ő nincs radaron jelenleg
@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): mert Petiből így jön ki a maszk mögül a "magánember"... ezért is vállalta be a kérdést vszínű, ebből nyilvánvalóan hátránya származik, de a Botox iránt érzett "barátsága" v nem tudom minek nevezzem, felülírja nála a játékot... nem az első hibája Botox miatt. én így látom.

bigél 2015.05.01. 10:09:34

@foxglove (F6): hát igen, ő lehet nem félsejtű, hanem sok, de azon sejtek többsége valahol derékvonal alatt gyülekezik ;) :D

Petrichor 2015.05.01. 10:10:21

@Sz.Adri: Én is egyre jobban húzok Gyula felé :D

,, 2015.05.01. 10:15:39

Most olvasok egy új reality formátumról: "10 embert hagynak a vadonban operatőrök és produkciós csapat nélkül, tök egyedül. Aki a legtovább bírja, 500e dollárt nyer." (by junkie)

Zsoofka 2015.05.01. 10:20:31

@foxglove (F6): A "legtovább bírja" az mit jelent? Akit utoljára esznek meg az oroszlánok?

bigél 2015.05.01. 10:21:26

@mokamini: én is ezt akartam kérdezni :D

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:22:00

@mokamini: Aki megeszi a többieket az nyer:)

Mucsai2010 2015.05.01. 10:23:02

@ÉH3sZ: Nem bánnám már, ha visszahoznának régi játékosokat, elkélne már a vérfrissítés a hotelben.

Zsoofka 2015.05.01. 10:24:26

@ÉH3sZ: Akkor tudni vélem, hogy az Adri lesz a nyerő abban a formátumban...

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:29:10

@Petrichor: Meg én is. Bár azt elfelejthetné, hogy a párjának rá se szabad néznie másra. Ezt már Nórival is elbacta; ha megegyeztek volna, hogy mindenki csinálhat amit akar, de a ceremónián mégis kitartanak egymás mellett, akkor ma Nóri még lenne, Gábor pedig már nem.
Sőt, a saját győzelmi esélyeit is kimaxolhatta volna ezzel.

adricsek 2015.05.01. 10:29:16

@mokamini: szegényt állandóan savazzák...mondjuk a tegnapelőtti adásban olyan jóízűen falta a tepertőt, hogy alig vártam, hogy hazajöjjek a munkából, elugorjak a henteshez és vegyek egy kilót én is :D

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:30:35

@Pietrosz Abroszbatojsz: Mi több: akkor a szexuális zaklatásra se került volna sor.

ÉH3sZ 2015.05.01. 10:31:34

@mokamini: Paca lenne, mert őt nem enné meg Adri:)

@Mucsai2010: Lehet, Mariskát is csak úgy visszahozták

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:40:52

@Ronni: A zOgréról nekem mindig a kerti törpe definíciója jut eszembe - asszem a dr Agy-ban -
Mert minden csúfsága ellenére, mégis milyen ronda szegény.:)

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:45:51

@Pietrosz Abroszbatojsz: Én pl nem éreztem belerúgásnak. Szellemes kérdés volt, én jót nevettem volna rajta Adri helyében. :)

Pietrosz Abroszbatosz 2015.05.01. 10:49:03

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Csakhogy Adri nem olyan (mint te). És ezt a cshicskagheci Marianna pontosan tudta.

bigél 2015.05.01. 10:51:49

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mindenki másképp éli meg a provokatív kérdéseket, ez személyiség függő. Adrinak ez gyenge pontja, ez van.

Plusz ne feledjük azt a sokat hangoztatott tényt, hogy már 4x napja vannak kint. OK, hogy nem olyan, mint egy VV, kicsit nagyobb a mozgásterük, de akkor is egyfajta bezártság, általában külső inger nélkül, állandóan ott lebeg felettük a kiesés veszélye, stb. Ilyenkor még a lélekben legerősebb játékos is elpuhulhat.

bigél 2015.05.01. 10:54:07

@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): nem véletlen, hogy a tegnapi (szilveszteri?) buli végén gyakorlatilag mindenki bőgött. Ahogy Barbi is mondta: lelki méregtelenítés (vagy valami ilyesmi). Mindenki kapott az alkalmon, hogy a benne lévő feszülstséget tét nélkül kiengedhesse, amikor emiatt nem tűnik gyengének.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 10:57:28

Úgy látom, Adrinak rengeteg önkéntes pszichiátere van:)))

Veder1 2015.05.01. 11:03:46

@Pietrosz Abroszbatojsz: hát ja, Gyulát túlságosan elragadta a hiúsága, de én egy ilyen egyezség esetén sem mertem volna Nóri mögé állni.

Veder1 2015.05.01. 11:05:03

@ÉH3sZ: az eddigi évadokban egy-egy embert hoztak vissza általában a közepe táján, de 'bármi megtörténhet"

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 11:10:54

@Vödör: höhö Talán nem egy, de kétpetéjű ikrek, az biztos.:)

bigél 2015.05.01. 11:12:11

van amúgy új poszt, csak szólok

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.05.01. 11:14:08

@foxglove (F6): De nem is készül róla felvétel? Akkor mi az üzlet?

,, 2015.05.01. 12:18:04

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: utánaolvastam kicsit, és arról szól az egész, hogy nem csoportban kell játszaniuk, hanem teljesen egyedül, különböző helyeken rakják ki őket, és egyedül kell maguknak pl kunyhót építeniük, vadászniuk, meg küzdeniük az elemekkel. Önmaguknak kellene naplószerűen dokumentálni is az életüket, gondolom ehhez kapnának valami eszközt.
süti beállítások módosítása