Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x47 - Ivartalanítva (18+)

2015. április 29. 06:22 - sixx

screen_shot_2015-04-29_at_05_20_36.png

Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad.

Az ébresztő a szokásos mederben zajlik, már ha az, hogy két fürdőgatyás, a fején hipszersapkát viselő, félmeztelen faszi Scooterre jár egy leginkább a csárdás és beekizett vonaglás szerelemgyermekére emlékeztető vitustáncot. Hosszasan. Aztán van egy kiállás a nótában, és lemerevednek, utána meg folytatódik az őrület. Adri Tinának mesél lelki bajairól, kb. annyi az értelme, hogy Becks, blablabla, Becks, bla, Becks, faszom, bla. Tina hatalmasakat ásít, én sem bírnám idegileg a vinnyogást. Mennek reggelizni, legalább addig sem sír Becks után Adri, míg tele van a szája.

Bence a soros az étkezés alatti canossajárással, elnézést, hogy tegnap olyan vadparaszt voltam, és ilyet nem szabad, ezen a ponton azt várom tőle, hogy az asztalt rárúgja Lokira, és üvöltve tépje ki a gigáját, BELEKÖPTÉL A SÖRÖMBE, TE ROHADT GECI üvöltéssel, de nincs ilyen szerencsénk, csak annyit mond, hogy undorító féreg vagy, Loki. Mer? Mer beleköptél a sörömbe. Én kértem ki, én söröm, mondja Loki, mekkora fasz ez. Közellenség aszongya, négy sört kért Carolinától, Bence legyint, szarok bele, nem köpünk sörbe bele, mert bárki beleihat és kész, vége, befejeztem, de a szócsata megy tovább, Loki a klasszikus Csubakkavédelem alkoholra specializált változatával gyűri le Bencét:

Részeg voltam.

screen_shot_2015-04-28_at_22_55_23.png

Akkor minden rendben, Loki. Közellenség kisírt szemekkel mondja, hogy nevetséges, hogy még Bencének kellett elnézést kérnie azért, amit Loki követ el, és ha jobban belegondolunk, igaza van. Adri felpattan az asztaltól, basszátok meg, itt nagyon sok paraszt van, megyek én innen a picsába, és tényleg. Pjotr ettől kezd kicsit ideges lenni, márpedig ha ő ideges lesz, abból baj lehet, mármint Adri hotellétét illetően. A lakosság mödasziézik, Bence szmájlit rajzol Pjotr hátára, a punnyadásmérő kiakad, ahogy CsáthGéza kolléga mondaná. Nem sokáig tart a nyugalom, Pjotr és Bence tematikázik egy kicsit a tévészobában, és arra jutnak, hogy ha egy faszit kell kibaszni, az Loki lesz. Közben Bence a riportban lealjasgecizi Lokit. A szemüvegtől és sapkától megfosztott Pjotr továbbra is ijesztően idegen látványt nyújt. Hosszú távon Loki veszélyes rá nézve, mondja a riportban, már nincs a belső körben.

screen_shot_2015-04-28_at_23_16_25.png

Ivar is tematikázik egy kicsit, ezúttal PornósBarbival, akire faszán egymásra találtak, és aszongya neki, hogy Lokira bármikor számíthat, és nem akarja, hogy kikerüljön a hotelből. Mert nesze, csinált egy marhaságot, de Loki ezt is űberelni tudja, és ez mennyire jó már így.  És már az sem érdekli, hogy beszél vele, kitart mellette, mindörökké, Bence a riportban komoran annyit mond, hogy Loki vagdoshatja a kis centijét (nem azt) hogy mikor megy haza. Pjotr és Botox fent azon tematikázik, mi van, ha nőt kell hazazavarni ma, Botox szerint Laurának kell mennie, mert néha megsimogatja Botox karját. Érthető. A riportban Botox azt nyekergi, hogy Laura veszélyes. Pjotr szerint nem biztos, hogy meg tudja győzni az agyhalottakat, hogy ne Ivart küldjék haza.

screen_shot_2015-04-29_at_05_06_01.png

Löevél, Laura olvas, a fiúk vonuljanak el és döntsék el, melyik csaj esik. Laura fosik is, hogy ő lesz az, és elmeséli mindezt Botoxnak, akiről azt mondja a riportban. hogy fasza kis barátnője lett egy nap alatt. A faszik kupaktanácsolnak, eéső körben nézik, kinek ki  van a halállistáján. Gulya - Laura, Ivar. Loki - Tina, Laura, Ivar. Közben Ivar és Pornósbarbi is latolgat, Nóri három szavazattal számol, és hazamenetellel. Közellenség - Ivar, Laura. Bence - Laura. Pjotr a riportban azt mondja, hogy ha egy gondolatot levezet ezeknek a faszoknak, akkor bekajálják, és egyetértenek. És ő is Laurát mondja, indoklásként azt hozza fel, hogy Ivarra nem szabad elpocsíkolni egy ilyen fontos döntést. Laura esik, ez van, nincs pofázás a csajoknak. Bence örömmel nyugtázza, hogy nagy az egyetértés köztük. Mielőtt elmennek szavazni, Pjotr és Bence nagyon szar standupot tol két sztereotipikus testépítőről.

Na, ceremónia, újabb hülyenév, pillangóceremónia, újabb hülye kellék, arany pillangó. A faszik adják a nőknek, mindegyik előtt van egy váza, arra kell feltűzni a kis baszt, oszt jó. Aki a legtöbbet kapja, az megy haza, tiszta ügy. Gólem kérdezgeti a lakosságot, Adri, be vagy szarva? Nem. Fogsz ma sírni? Leszarlak, ne provokálj. Túl vagy már Becksen? Nem, de leszarom. Ivar, az a párod, akit elképzeltél? Igen. De határozott és pozitív vagy! Igen, mert pozitívan látom a dolgokat. Ivar a riportban azt mondja, kapott olyan infót, hogy nincs félnivalója, közben a háttérben hallatszik, hogy valakit éppen ácsolnak az erők, tán vesztőhelyet? Gólem Laura lábát stíröli, a csaj kiröhögi, mi van, Gólem, benyalnál? Jól nézel ki, heló. Laura nem örülne, ha ma hazamenne. Na jó, faszt érdekli ez a kínlódás. Közellenség kezd, de nem Laurához, hanem Ivarhoz viszi a baszt. Ezen Gólem is meglepődik, te, a saját párodhoz? Sajnos, igen, monda Közellenség, akinek nem sikerült gerincet növesztenie két nap alatt. Mindenki más is Ivarra tesz, Lokit is beleértve, így a csaj hazamegy. Ivarnak Lokitól esett a legszarabbul a pillangó.

Kapunk egy flashbacket, amiben a faszik Pjotr szobájában ülnek le, mert Pjotr szarás közben megálmodta, hogy ha Laurát elküldik, és bejön egy faszi, és Ivar arra rápusztul, akkor szevasz tavasz, valaki esik. Volt már erre példa? Volt. És ezért döntöttek Ivar mellett. A csaj Gyulától és PornósBarbitól köszön el, és megy a reptérre. Gólem meg aszongya a lakosoknak, hogy a kását forrón eszik, hamarosan jön egy újabb lakó. Hát, jó. A házba beérve vidám zene várja a lakókat, ölelkezés, mindenki vidám, Bence faszitanácsot hív össze a tévészobában, ami előtt Laura aszongya a riportban, hogy ha itt nem lenne kötelező a pár, ő szingliként nagyon jól ellenne. A faszitanács szerint ma jön be egy új férfi, akit ki kell közösíteni, de hirtelen.

screen_shot_2015-04-29_at_05_46_45.png

Odakünn Ivar áll Gólem mellett, aki ezt kérdezi tőle, hogy mennyire bosszúálló, mert most bekavarhat a játékba. Jön egy új faszi, akinek segíthet azzal, hogy két bentlakót kiválaszthat, és elvihet randira. Közben bent Laura Gyuszkónak csapja a szelet, szimpatikus vagy, na. Ivar gondolkodik, majd dönt: Botox az egyik, a Adri a másik, mert Pjotr egy fasz, és így ki lehet baszni vele kicsit. A két fotót Gólem beteszi egy borítékba, és behívja az új arcot, II. Patrikot, a fodbalistát. II. Patrik nem túl szexi, és kicsit mintha el is lenne hízva, sebaj, engem sem tenne ki a vitrinbe senki. Kissé ideges, és láthatóan nem túl magabiztos, de Ivar segít neki, Lokival bandázz, az majd segít neked, de sört csak fedeles korsóban kérj, ne kérdezz, bízz bennem. II. Patrik egyébként krupié, csak hobbiból futballizik, de azt állandóan. Ésszel megy majd neki a játéknak, mondja, és ha muszáj, baszik is. Lányokkal. Nahát. Pedig a lányok nem túl megbízhatóak. Mármint úgy általában.

Bemegy a lakba, bemutatkozás közben Loki aszongya hogy ők már ismerik egymást, Adri meg kicsit megszédül, amikor kiderül, hogy II. Patrik is fodbalista. A kerekasztalos kérdezgetést Pjotr azzal kezdi, milyen tematika mentén tervezi a játékot II. Patrik, semmi ilyesmim nincs. Körbevezetik az újfiút, a végére Loki marad mellette, akitől azt kérdezi, hogy van-e esélye nyerni, mire Loki aszongya, ha nem hibázik többet, akkor igen, de necces. Pjotr, Közellenség és Gábor kitárgyalja az újfiút, aki elég bizonytalan, és ezárt veszélyes, mert ha védettséget kap, akkor baromságokat csinálhat. Az este végén Loki, Bence és Pjotr egy szál faszban, kézen fogva ugranak seggest a mödansziéba. Nahát, ilyet sem láttam még sose.

screen_shot_2015-04-29_at_06_09_40.png

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gólyamajom 2015.04.29. 21:58:17

Na , Adri terhes? :D Vagy csak sokat zabált?

Schlomo Goldberg 2015.04.29. 21:58:20

Bexné gyomorrontással fexik, sok volt a malacpörc

Zsoofka 2015.04.29. 21:59:23

@ÉH3sZ: Asszem őt nem is akarom :)))))

tomfree 2015.04.29. 21:59:40

@saccperköbö: nagyon egyszerűen: ismered a mondást: az okosok hülyéskednek, a hülyék okoskodnak. Pjotr okoskodik állandóan. Ennyi. Ahogy nézem, megvan a Loki-Botox-Pjotr trió következő áldozata Nóri után Adrienn személyében.

Ditti82 2015.04.29. 22:02:45

Mariann-Laura mi volt? :D

gólyamajom 2015.04.29. 22:03:02

Botox unott feje ótejóég

Zsoofka 2015.04.29. 22:03:53

Én ezt az egész programot nem tudom értelmezni.

Zsoofka 2015.04.29. 22:05:10

Ez a Gábor oly buta. Nem írom le, hogy félsejtű, de az.

Hbbm 2015.04.29. 22:05:28

Egyebkent a csajok kozul megkockaztatom pornosBarbi a legnormalisabb!

gólyamajom 2015.04.29. 22:05:38

@ÉH3sZ: sztem szex közben is ilyen feje lehet

Zsoofka 2015.04.29. 22:08:01

Tessék. Adri Peti erősnek vélt helyzete miatt jópofizik vele. Érdekből. Ezért táncolt vele, ezért akar a párja lenni.

gólyamajom 2015.04.29. 22:10:59

Alázták Nórit, mert nem csinál semmit- Botox meg az összes feladatot tessék-lássék oldja meg, unott arccal, hisztizve...

Keleti Kárpátok 2015.04.29. 22:11:59

II. Patrik, Costa Rica uralkodója

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:12:55

Felzárkóztam helló. Ez az új fiú ilyen fiatal gyerek létére kezdhetne magával valamit, hogy ne legyen ilyen kancsó formája...

Azt akarom tőletek kérdezni, hogy mi a fasz van Gáborral? A fejével úgy értem. Az oké, hogy alkesz, és gyanúsan ráver a többiekre, de mi van a fejével? Iszonyatosan néz ki.

mgrc 2015.04.29. 22:14:32

@Zoe_the_Genius: elvonási tünetek, amfetaminra tippelnék.

Kosztarika 2015.04.29. 22:14:34

@Schlomo Goldberg: felkaptam a fejem a kosztarikára :D :D

Zsoofka 2015.04.29. 22:16:07

@Zoe_the_Genius: Egy biztos: vagy szed valamit, vagy szedett itthon és CR-n nem kapta meg az adagját.... Valaki írta korábban, hogy helyből olyan, mint szegény BB Éva 3 évvel a győzelme után...

Gia 2015.04.29. 22:16:42

@Zoe_the_Genius: Pedig ma szebb,mint tegnap. :-D

Gia 2015.04.29. 22:18:03

@mokamini: Nekem inkább olyan beesett Nóczis.

Kosztarika 2015.04.29. 22:18:13

@Zoe_the_Genius: Lehet, hogy valaki zokon vette a történteket és jól megagyalta? (Persze csak párnán keresztül, hogy ne legyen külsérelmi nyom ) :D :D

Gia 2015.04.29. 22:18:59

@Kosztarika: Az semmi ahhoz,hogy én eleinte koszkarikának olvastam a neved. :-D Bocsiiiiii! :-D

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:19:27

@mgrc: én is arra, vagy nagyon sokat iszik minden este nagy mennyiségben, másnap rásörözget, hogy megmaradjon, az is szétbassza a bőrt ennyire, de ahhoz NAGYON sokat kell inni és folyamatosan. irgalmatlan amit csinál. mi lesz ebből a csávóból később? 35-40 évesen? annyira látom a lelki szemeim előtt kövéren, zsírosan, röfögve, fejjj.

Zsoofka 2015.04.29. 22:19:39

@Gia: :) Nem külalakra értem, hanem állapotra... idegállapotra....
Az elmúlt napok hatására tuti emelni kell az adagját...

gólyamajom 2015.04.29. 22:20:12

@mokamini: ugyanilyen volt a Melani férje, pontosan

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:21:33

@Gia: melyik a részegen vezetek?

Empty Bee 2015.04.29. 22:22:20

@mgrc: Ez megmagyarázza, miért néz ki 22 évesen 35-nek.

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:25:15

@gólyamajom: az ordít, hogy kinn cuccoznak, Melani kapcája is rángott rendesen, de ennek a gyökérnek ahogy szét van hullva a feje, ki van pattogva, beesett a szeme, zsíros a haja és a bőre, száraz a szája, nagyon kellemetlen. Adri meg mi a faxé áll vele szóba ennyire nem lehet tényleg egysejtű.

napraforgó70 2015.04.29. 22:25:15

Hihi, Gyuluska már tuti bánja, hogy kirakták Nórit

Gia 2015.04.29. 22:26:07

Holnap egéritatós műsor lesz.De ki idézi meg a nagypapi szellemét?

Ditti82 2015.04.29. 22:26:21

Ismét mesés Pandórának nézünk elébe... :|

Bujumburi 2015.04.29. 22:26:30

Na, melyik köcsög esett ki?

tomfree 2015.04.29. 22:26:42

Ez a mai is unalmas volt, ebből mit lehet kihozni HV-ban arra kíváncsi leszek.

Gia 2015.04.29. 22:26:55

Úgy látszik Gábor új terve már Laura volt..

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 22:27:33

PATRIK MAJDNEM MEGERŐSZAKOLTA MARIANNT

Zsoofka 2015.04.29. 22:27:52

@napraforgó70: Ja. Ez az iccaka megint a szingliben az agyára ment...

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:28:28

@Hbbm: szerintem is. az egyszerűségével halál szimpatikus nekem. most is, mikor mondta, hogy Lokival hogy áll, az is korrekt volt.

napraforgó70 2015.04.29. 22:28:33

@Gia: Gábor
@Bujumburi: Még egyik sem, csak újpatrik Botox párja lett, Gyula meg mehet a szinglibe

mgrc 2015.04.29. 22:29:05

illetve elnézést, ez a típus minden műanyagot megeszik és az alkohol mellé. csak a szokásos esti zokogásból gondolnám, hogy valami mdma is van a dologban :D vagy inkább :( ismerek pár ilyen srácot régről, mind azt hiszik urai az életüknek de két sörtől megbolondulnak, meg hát be is tolnak valamit aztán snitt aznapra.

simán el tudom képzelni, hogy azt hitte majd most lejön a cuccról, hiszen akkor fejezi be amikor akarja.... mind ezt hiszi.

hozzátenném, hogy engem teljesen hidegen hagy, ki mivel és hogyan üti meg magát, de az a durva, hogy ezt itt öt perc alatt huszan vágtuk le, akkor talán a castingról nagy ívben el kellett volna zavarni ezt a gyereket. nincsenek ott szakemberek?

Zsoofka 2015.04.29. 22:29:09

Azért Patrik II jól benézte ezt a párválasztást. Mariann nem jó alany a nyomuláshoz, hogy mást ne mondjak...

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:29:19

@Zoe_the_Genius: ja és nem butaságra gondolok pornósBarbinál, mert szerintem bőven van annyi agya mint Marisnak, csak nem akkora kavarógép, de riportban nagyon jól látja a dolgokat.

Elektra1976 2015.04.29. 22:29:44

@henrik_: Ez az erőszak téma már nagyon túl van ragozva

beacska 2015.04.29. 22:29:59

kövi párok?
Loki-Barb
Peti-Marcsa
Bence-Tina
Gábor-Adri??
Gyula-laura

Partik meg bután beáll marcsa mellé?

hogy jött szóba a Laura-Gábor? nem is beszélnek...

Gia 2015.04.29. 22:30:07

Kölökgólya az ÉÉ-ben. :-)

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:31:17

@mokamini: miért nyomul? nincs másikcsigakettőm.

Zoe_the_Genius 2015.04.29. 22:33:06

@mgrc: vagy lejött nekik és direkt terelték be, mondjuk nekem most kurvára gyanús, hogy nincs ott elég épeszű ember, aki be tudná küldeni a kétajtós szekrényeket, akik vagy vannak, vagy nincsenek, de úgy állunk, hogy egyre inkább kellenének.

Gia 2015.04.29. 22:33:18

Bözsi néni üljön közelebb a tv-hez. :-)

Zsoofka 2015.04.29. 22:33:29

@Zoe_the_Genius: Úgy értem Patrik II hiába akart entyempentyemet Marcsától már az első este, az elküldte a halál farkára... nem akarom összehasonlítani a Nóris esettel, de óhatatlanul ordít a különbség...

mgrc 2015.04.29. 22:34:09

@Zoe_the_Genius: benne van ez is, garantált feszkó és balhé, meg is kaptuk :(

Zsoofka 2015.04.29. 22:34:50

@beacska: Az a baj, hogy én meg sem tudom különböztetni Laurát és Tinát. Most akkor kivel feküdt a végén a földön Gábor?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 22:35:00

@Elektra1976: igazából már délben is túl volt ragozva, csak most alkalom nyílt reflektálni rá. :)

beacska 2015.04.29. 22:35:36

@mokamini: Laura a szingli, nem? akkor ők laknak a szingliben, nem?

Zsoofka 2015.04.29. 22:37:56

EGYSZER ÉS MINDENKORRA: ADRIENNEL NEM A KILÓI MIATT VAN BAJ. A SZEMÉLYISÉGÉVEL. ÉS AZON EGY KICSIT TÖBBET KELLENE DÓGOZNI, MINT A SÚLYOKKAL AZ EDZŐTEREMBEN.
EZ MÁR RÉGÓTA KIKÍVÁNKOZOTT.

Zsoofka 2015.04.29. 22:39:28

Én csak azt láttam, hogy Gyulus egyedül aludt a szingliben, Gábor meg valakivel a földön a nappaliban... Vagy ezt álmodtam?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.29. 22:40:40

@mokamini: nekem nincs bajom adrival, nem nézem a műsort :-D

Zsoofka 2015.04.29. 22:43:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: én meg hűséges és/vagy mazohista vagyok és ha már elkezdtem (mert én nem láttam az 1 és a 2-t és annyi sok jót írtatok róla) akkor végignézem.... Mérges vagyok, mert nekem ez a selejtes évad jutott :(

Gia 2015.04.29. 22:46:08

@mokamini: Gábor kizárásos alapon Laura mellett feküdt a földön.Engem lekötött,hogy alig bírta leakciózni magáról a zoknit. :-)

beacska 2015.04.29. 22:46:56

@mokamini: ne hagyd magadnak bedumálni, ez éppen olyan jó évad, vagy olyan rossz, mint az első kettő. magyarországon, a fanyalgók hazájában élünk ;)

ÉN szeretem, csak már nincs kedvem idejárni, annyira lehúzó a hangulat...broáf...

Gia 2015.04.29. 22:49:11

@mokamini: Megakartalak vigasztalni,de nem jut eszembe semmi.. :-)

Zsoofka 2015.04.29. 22:50:15

@beacska: én is szerettem az elejét, csak aztán a pisis hétnél kiábrándultam. aztán kiestek pisisék, kezdetem reménykedni, de ....

Elektra1976 2015.04.29. 22:50:54

@henrik_: sixx-el értek egyett a TV2 felelőssége csak sajnos mindenki issza a levét Nóri megbélyegezve mint áldozat Gábor mint erőszakoló a műsorvezetők mint dilettánsok akik most kénytelenek izzadva kerülni a témát a játékosok mert hogy viselkedtek már Sajnálom Nórit továbbra is de én speckó még mindig azért mert folyamatosan porig alázták és nem állt ki mellette senki Nem nézek VVket mert engem nem érdekel melyik liba éppen melyik tahó paraszttal nyomja az ingyen pornót Az ÉHt pont azért szerettem mert más volt De a TV2 elb...ta mert már itt is ezt kell nézni az alpári paraszt viselkedést minden irányból Tudom minek nézem

Zsoofka 2015.04.29. 22:52:18

Milán a maga egyszerű módján lereagálta a dógokat: egy kicsit eldurvult a játék, mióta nem van benn... én szerettem Milánt. :)

Elektra1976 2015.04.29. 22:53:54

@beacska: bocs de meg sem közelíti az első kettőt

Gia 2015.04.29. 22:57:42

Amit most mutattak Lauráról...Pff..Na ott is hiába keresgél az agyrágóbogár..

saccperköbö 2015.04.29. 23:10:44

@mokamini: Adriennel nincsen semmi baj, csak nem való egy ilyen játékba, mert nincs benne semmi érdekes, átlag hisztizős luvnya, munkahelyem pl. tele van ilyenekkel

Gia 2015.04.29. 23:18:33

@saccperköbö: Én eddig semmi degradálót nem írtam a külsejére,de gyanús,hogy ezen a ponton már készültek a természetvédők,hogy berohannak érte és visszatuszkolják az óceánba.. :-)) Tudom,tudom,azóta itthon már visszacsinosodott.

gólyamajom 2015.04.29. 23:26:05

@Gia: az éhenhalt CostaRicán...

gólyamajom 2015.04.29. 23:26:55

@Gia: kicsit duci, de nem gáz- a gáz h ő sír h dagadt, de zabál

gólyamajom 2015.04.29. 23:44:58

@Zoe_the_Genius: Mintha vmi drogtanyán ment vna a casting- Bea is gyanús volt, MAndula meg Melani tutira tol vmit, sztem kicsit gyanús PAtrik 2 is., de ez az állat viszi a pálmát...

kamilla123 2015.04.29. 23:57:58

Ez a mai rész ritka unalmas volt, de lehet,h azért is, mert már senki nem szimpatikus bent. Olyan, mint amikor Zsu kiesett a VV-ből, utána már csak az érdekelt, nehogy Ádinká nyerjen. Most is így vagyok ezzel, csak nekem most Loki egyenlő Ádinkával. Amúgy vicces volt, h Loki magyarázza, h Adri zabagép, de amikor buli volt, alig bírta a hájas seggét feltuszkolni a bárpultra. Kilógott a fele a gatyájából.
Meg nekem ez is erőltetett, h a szerkik beküldenek egy levelet, h ebéd utáni sziesztaképp BULI!! És erre mint az őrült egyszerre elkezdenek ugrálni, meg táncolni a bárpulton. Annyira gagyi, hogy ki van adva nekik: most délután egykor buli, nagyon lelkesen táncoljatok!! Persze, kell az utasítás néha, de ez már nekem kínos, olyan erőltetett.

Taknyosvarju 2015.04.30. 00:18:02

@Ne küldj levelet: Most komolyan azert le kellett volna fekudnie vele, mert azt mondta ha egy par lesznek akkor megteszi? Csacsisag ezt elvarni, masreszt szerintem Nori arra szamitott, hogy megint moge kerul ket fiu, mint eddig kb mindig, es akkor kidobja a francba, nem lesznek egy par, nem less dugas. Nori nem hulye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2015.04.30. 05:48:12

@mokamini: én meg többnyire álmos. Meg nem köt le, unalmas. Felesleges nagyon néznem. Jót különösebben nem tudok mondani, mert nincs.

Ronni 2015.04.30. 06:15:56

:@mokamini: Az a 7 év amivel idősebb mint Nóri, mennyivel élvezhetőbb lenne a műsor 25 év felettiekkel.Kialakult személyiségek, pl aki tudja mennyit ihat annélkül hogy barommá válna........Mondjuk valóban tud parancsolni az altesti szerveinek,nem esik szét egy szerelemnek hitt valamitől.

beacska 2015.04.30. 06:33:00

@Elektra1976: ezen szívesen vitatkoznék, de már belefáradtam...szerintem jó. és nem azért, mert igénytelen vagyok. ez a hiszti, ami itt 3 napja megy, kiborít...

2015.04.30. 06:40:39

@beacska: +1 elég megnézni h ugyanaz a néhány nick ugyanazt a két beszólását írja le nap mint nap tízszer, fejből tudom idézni egyes kommentelők folyamatos zabhegyezését, engem is untat már, mintha megakadt volna a lemez (kb uez ment a vv alatt is) de beszédes az is h sokan már nem is kommentelnek

beacska 2015.04.30. 06:46:03

@fosch9: az meg, h unalmas...ugyan. az egyesnél még meglepő fordultok voltak, hisz senki sem tudta, miről szól a műsor. a másodiknál felismertük a klisséket, most meg már várjuk őket :D

ismétlem, semmivel sem szarabb, csak már kiismertük...

én azért akartam idejárni, h agyalhassunk a potenciálos párokon. Már hiába írok be ilyeneket, senki válaszra sem méltat, csak megy a jajongás...EZ valóban dög unalmas. MI tehetünk arról, h behalt a fórum...

most is pölö össze-vissza cserélődtek, mégsem érdekel senkit, h vajon kinek ki lesz, csak megy a Nóris nyavalygás...(nagy legyintés)

beacska 2015.04.30. 06:48:02

@kamilla123: mi mást csináljanak bent? napozzanak?? nem, ők táncolnak! FELHÁBORÍTÓ!!!

miért nem mennek kirándulni a hegyekbe, vagy múzeumba, vagy este egy jó színdarab???

2015.04.30. 07:04:08

@beacska: az önjelölt jogászok és magukat ismétlő gyűlöletkommandó átvette a hv-t :D
a műsor meg olyan amilyen nem kötelező nézni, ennyike, van azért ott esemény csak a hv ragad le mindig egyes embereken v eseményeken mint most a nóri sztorin,
igen, láthatóan tematikázásra nem maradt itt igény, felülírja a hisztéria
sztem nem lesz annyi eszük h sármőrt kidobják, ennek a laurának a bent tartása is gáz volt, kezd egysíkú lenni a társaság, peti elbencésedett, hipszterséghez rangon aluli a bence szintű ugrabugrálás egy szál faszban, a csajok meg jóformán tök egyformák már, mari-tina-laura a robotnők, pornós nekem nem szimpi, adri rém unalmas
Hajrá, Loki! ;-)

2015.04.30. 07:05:10

@beacska: ja, háborodjunk fel a feladat végrehajtásán... :(

pogona vitticeps 2015.04.30. 07:08:51

@beacska: Az én kedvemet az vette el a találgatásoktól, hogy annyira direkt félre voltam informálva, mint néző. Ez úgy elsőre még oké volt, nade majdmindig?
És nem a meglepő, hirtelen lépésekre gondolok, mert akkor indokolt, de hogy a legnagyobb szerkesztői fegyver az, hogy nézhetem a semmit, aztán meglepnek valami soha nem láttatott kapcsolattal két- három játékos között... Nekem ez a metodika uncsi.

Mucsai2010 2015.04.30. 07:15:46

@napraforgó70: Gyuszkónak meghaladta a képességeit, hogy mivel Botox megy vissza DJ Botsáskához, így ha Nóri Repül, akkor ő pár nélkül marad.

Mucsai2010 2015.04.30. 07:18:54

@Zoe_the_Genius: Tényleg jól látja és ami nekem nagyon tetszik, hogy ennek ellenére viszont egyáltalán nem savazza a többieket a riportban a Loki-Peti-Mariska trióval ellentétben. Nekem ő a legemberibb bent.

Mucsai2010 2015.04.30. 07:45:53

@gólyamajom: Melani "csak" gyógyszerfüggő volt. Elég csak összehasonlítani a benti szereplését az ÉÉ-ben vagy a Mokkában való viselkedésével. A bexanaxozott ember mintapéldánya.

Ronni 2015.04.30. 08:21:54

@Gia: Szőkebarbi 1.5 x akkora volt, de nem volt téma mert őt sem rázta meg,elfogadta magát.Ha Adri nem rinyálna kutya sem foglalkozna vele.Amúgy tényleg nagydarabnak tűnik, kb fél fejjel magasabb is mint a többi lány, e szerintem csini.

kamilla123 2015.04.30. 09:17:53

@beacska: hű, egyre érdekesebbek a hozzászólásaid :-(( miért nem vagy képes elfogadni, hogy van, akiknek ez nem tetszik? csak nem azért,mert személyesen vagy érintett a témában?? Egyrészt sztem Te vagy az, aki felháborodik, én csak azt mondtam, h erőltetettnek tartom, h ahogy megszólal egy zene, áradásul sziesztaidőben, amikor mindenkinek tele van a hasa, azon nyomban, mint akiknek kötelező, felmásznak a pultra, ahol tök kényelmetlen táncolni amúgy, meg rögötn beleugranak a medencébe. Ez nem természetes reakció, sztem erőltetett. De ha szted ezzel azt akartam mondani, hogy színházba kéne menniük, akkor hidd azt. Ha hülyeségeket szeretnél írogatni, akkor írogass, de ne az én szavaimat forgasd ki.

eveMarlowe 2015.04.30. 09:55:14

Gyorsan lefolytatták a vizsgálatot, nyíííilván nem a Vodafone miatt (DE):
velvet.hu/gumicukor/2015/04/29/tv2_veget_ert_a_belso_vizsgalat/

beacska 2015.04.30. 12:59:42

@pogona vitticeps: ez így volt az ÉH1-ben és 2-ben is!!!!
süti beállítások módosítása