Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden Hotel 3x46 - A közellenség (18+)

2015. április 28. 06:05 - sixx

Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem, bármennyire is szeretné. Gábor egy gyökér volt, erőszakosan igyekezett Nórival szexuális kapcsolatot létesíteni, ezért ki kéne baszni a hotelből, mint macskát szarni - az első évadban ugye egy szlovákkurvázásért lett hazazavarva egy játékos, idén pedig három pofon után rakták fel a gépre Beust. Hogy Gáborral mi lesz, az majd kiderül. Részemről ennyi volt.

screen_shot_2015-04-26_at_21_02_31.png

Na, Gólemet levitték a patakpartra, ahol Mártír Norbert önfeláldozott, de nem fogott halat az istennek sem. Legalább lábat most. Jó környéken álldogál egyébként. Lesz új beköltöző, és viszi magával a borítékot, amit Becks választott, és az van benne, hogy fiúk. És lebukás, baszki, ezt az összeállítást már láttam Gólemen.

screen_shot_2015-04-26_at_20_47_20.png

Sármőr, aki ugye tegnap óta az első számú közellenség itthon, egyedül, és láthatóan széthullva ébred, Adri meg törökülésben az ágyon, és sír, Becks után, aki ekkor már igencsak a Miami reptéren tévedt el, mint idefele jövet Beus. A lelki békéjéhez nagyon kéne egy fodballista, mondja, és legyezi az arcát, mély levegő, has behúz, keményengeci. A lakosság mödansziézik, a bátrak a vízben, Gyula és Botox a parton, utóbbi fullra felöltözve. Gyula arról faggatja Lokit, aki kiszállt a vízből kicsinyég, hogy milyen volt Botoxot meglátni.

A boldogság kék madara beleköltözött a szívembe.

screen_shot_2015-04-26_at_20_50_58.png

Loki csak nem hagy fel Botox bevételével, pedig ha lenne elég bevétele, be is vehetné, de így mindegy mit tesz, pl. felajánlja, hogy leadja az úszógumiját, de Botox aszongya, ettől még nem lesz számára megnyerő. Loki a riportban aszongya, vonzódik Botox szellemiségéhez és a csöcseihez, de csak barátok. Botoxot is megkérdezném erről. Odakint Gólemhez egy barna hajú, nagy fogú csaj gyön, Laura, ő az új lakos. Vagy nincs nyaka, vagy csak a vállát húzza fel nagyon, mindenesetre fura látvány. Gólem azt kérdezi, mivel jöttél, a csaj viszont ahelyett, hogy az előre megírt sablonszöveget mondaná vissza, amit egy héten át magolt, azt is visszaszólhatná, hogy

Repülővel, bazdmeg, azzal,

screen_shot_2015-04-26_at_20_59_18.png

de nem teszi. Bizalommal fordul a lakosság felé, mondja, Gólem meg stíröli, jó magas vagy, jó a tested, honnan? Laura nyolc évig focizott (és esküszöm, első körben fogazottat írtam), attól van ilyen vádlija. Laura egyébként modell és szépségkirálynő, a tematikája az, hogy a csajokkal bandázik, és fog egy faszit. Megkapja Becks papíruszát, amit bevisz majd, és fontos, hogy ma estig ehhez nem nyúlhat senki. Aki kibontja, repül. Laura a kisfilmjében nagyon furcsa dolgokat művel, tessék csak nézni:

lau1.gif lau2.gif
lau3.gif lau4.gif

Egyetemet végzett, ifjúságsegítő szakon, ami dicséretes, tényleg, el tudom képzelni, ahogy hátrányos helyzetű kölykökkel foglalkozik a kifutózás mellett, tűsarkúban, falatnyi bikiniben, bohócsminkben. Kettős személyiség veszett el benne, és sajnos nem is került elő egyik sem egyelőre, olyan merev a képsorokon, mint Garaba Imre jobbja volt. A lóvét az anyukájának adná, illetve a modellkarrierbe fektetné be, ami nem tudom mit jelent, komolyan. A száját viszont permanens fitymálló pozitúrában tartja, amitől már most megőrülök. Benyit a hotelbe, a lakosság felpattan, helószia, Loki ismeri, mert valami edző lánya vagy miafasz. Kicsi a világ, na. Közellenség Gábor szerint Laura nem az ő világa. A csaj lerakja a borítékot, nem piszkálod, mert kibasznak, értve?

screen_shot_2015-04-27_at_18_32_33.png

Leültetik, faggatás, pozitív vagy, mondja Loki, csinos vagy, mondja Adri, azt hiszem ez az a pillanat, amikor Mr. Wolf aszondaná, hogy azért ne kezdjük el egymás faszát szopni. Közellenség szeretné már megmutatni a hotelt az új lakónak, hát megy mindenki, és mutat. Gyula meg a riportban kijelent, az van, hogy az ilyen nők bejönnek neki. Külsőleg. Meg arcra. Mert az nem a külső része eredetileg, gondolom. A tour után Botox nyekereg Laurának, ki szimpi? Mindezt nettó egy óra bentlét után, gondolom, valós képet kapott a lakosságról az egykori futballista. Laurának nincs antipatikus lakos egyelőre, ezt örömmel halljuk. Botox elmeséli Laurának, hogy Ivar pfúj, mert Gábor kell neki, nem Gyula, és kiejtette volna, ha Pjotr nem él a védettségével. Ez az, így kell menten valaki ellen fordítani az új lakót, nagy zsivány ez a Botox, na.

screen_shot_2015-04-27_at_18_37_15.png

Odalent Adri és Loki Laurát tárgyalja ki, Loki gyön be neki Adri szerint, meg Pjotr. Laura ezzel szemben fent, immáron egy virágos szoknyában, aszongya Pjotrnak, hogy ő ÉS Gyula tűnik használhatónak az ő szempontjából. Na, van itt kavarás, meg lesz is sztem. Botox felüdülésnek tartja Laurát, akinek sürgősen kell egy becenév, tessen segíteni. A Loki-Adri beszélgetésben van egy pont, amikor Adri ÉSZLELI, hogy pillangó van a papiruszon, mire Loki aszongya, megérkeztél a játékba, én meg legszívesebben felrúgnám a tévét, mert ez a “megérkeztél” a legnagyobb ótvaros faszság evör. A szerkesztők gecik, beküldenek egy löevelet, amit Adrinak kell felolvasnia, és perszehogy az van benne, hogy Becks választotta ki a borítékot, mire Adri a kedvese neve láttán kis híján elájul. Bence meg seggest ugrik a mödansziéba, mert ő így szokta, ha löevelet kapnak. Utána tematikáznak egy sort a fal mellett a löevélről és a papiruszról, Pjotr meg kinyal egy kistányért. DE NAGYON.

screen_shot_2015-04-27_at_22_14_44.png

Laura folytatja az “ismerd meg felebarátod, jól” kampányt, és Bencével beszélget, a kérdések a szokásosak, Bence Lokit a busz alá hajítja, mire Laura a riportban elég szarul hangvágva aszongya, hogy Bence is kedvenc lett, meg ugye Botox, meg Pjotr, meg mondta Gyulát is szerintem, csak azt a hangvágóolló (vagy a cica?) elvitte. Bence aszongya, hogy jó lehet ez a Laura, de minek ide a végefelé, nem kell a szart felkavarni. A Laura-turné következő állomása a gyulai megálló, a duma a szokásos, Gyula meg szerelmes kezd lenni, mi hárman innentől szövetségben vagyunk, te, Pjotr meg én. Ja, és Botox. Nem tudom, Laura hol nyert szépségversenyt, de komolyan kíváncsi lennék a mezőnyre.

screen_shot_2015-04-27_at_22_39_33.png

Na beesteledik végre, vacsi, amit Adri azzal a nem kicsit geci kérdéssel nyit, hogy a gekkók szívnak-e nyakat. Ivar röhög, Loki meg belecsap a lecsóba, na akkor mi is volt a narancs szobában tegnap este? Ivar erőtlenül visszakérdez Adri felé és a te nyakad? Ja, kispofám, nekem volt párom. Loki nem nyugszik, Pjotr, mi történt a szingliben? Úgy tudom, Ivar szexuális erőszak áldozatává lett. Ezt a gyökeret. Ivar menten mondja is, hogy ezt cáfolja, nem volt ilyesmi. Pjotr folytatja, szerinte Közellenség nem képes ilyesmire, mire Ivar epésen megjegyzi, hogy valamelyik hülye átértelmezte, amit mondott (mikor? kinek?), és nem tudja ki találta ki ezt az erőszak témát, mert erről szó sem volt. Adri szerint Ivar az erőszakos szexet szereti, eszem megáll, kezdik kicsinálni a nőt, de teljesen. Botox nem hagyja annyiban, mi vagyunk azok a hülyék, akik félreértettek? Közellenség most szólal meg, elég volt már ebből. Ivar vesz egy nagy levegőt, az van, hogy én nem akartam a szexet, Közellenség meg igen, és eléggé rá volt izgulva a témára. Közellenség, aki nem tudja befogni a pofáját még most sem, erre megkérdi, hogy

Mér, nem volt még olyan férfi, aki picivel erősza…nem erőszakosabban, hanem jobban kívánta a szexet?

Botox ezt leszarja, mármint a volt-e erőszak vagy nem volt aspektust, őt az érdekli, miért mondja Ivar, hogy félre van itten magyarázva az egész, miközben úgy mesélte el a dolgot, hogy azt félre lehetett érteni. Ivar védekezni kényszerül, és azt mondja, hogy valakinek el akarta mondani, mi történt, mert szarul érezte magát, erre Botox, a női szolidaritás és az empátia jegyében tovább folytatja az attakot, és azt mondja, hogy te, mármint Ivar akarja itten bemocskolni Közellenséget, és terjeszti a majdnem nemi erőszak vádját. És ezt hárman is hallották, és eleve, mit panaszkodik Gyulának, amikor ki akarta ejteni a játékból. Ivar ezen felbassza magát, én nem akartam kiejteni. Közellenségnek ez szöget üt a fejibe, ha már egy belövőpisztoly nincs kéznél ugye, te nem akartad kiejteni Gyulát? Ivar forgatja a szemét, azt mondtam, nem szívesen ejteném ki.

screen_shot_2015-04-27_at_22_55_53.png

Esküszöm, nekem szar nézni már, 46 nap alatt annyit mondták ennek az eleve nem túl bonyolult lánynak, hogy hülye, mint a segg, hogy tényleg elkezd úgy viselkedni. Szóltak volna be ilyesmit Pókmajom Szandrának, az rájuk borítja az asztalt. Közellenség tiszta vizet akar önteni a pohárba, hogyvótez? A legvisszataszítóbb az egészben az, hogy Ivarnak azt róják fel, hogy nem közölte Gyulával, hogy ki akarja ejteni, miközben ezek itt, és nem ők, baszki, hanem EZEK, pontosan ezt csinálták meg eddig az összes kigolyózott szerencsétlennel, pl. Becksszel is, éppen tegnap. Ugyebár. És a végén Loki gúnyos tapssal jutalmazza Ivart, amikor végre kimondja, hogy igen, Közellenséget tartotta volna bent. Mert Loki szerint Ivar egy végtelenül szerencsétlen nő.

screen_shot_2015-04-27_at_23_05_18.png

Löevél, Adri nyisson papiruszt MOST! Mert Becks hagyományozta a hotelre, kezével érintette, tán a taknya is ráfolyt, de a nyála tuti. Adri bont, mutat, FIÚK, áll a papíron. Na bolydulás gyön, Pjotr a riportban aszongya, Becks kibaszásból választotta ezt, és ővele akar kibaszni. Pjotr hangosan gondolkodik, vagy Laurának kell választani a fiúk közül, vagy a fiúk választanak valakit, mit lehet tudni. Drámai zene hangjai mellett jön a megoldás egy újabb löevél képében: a fiúknak holnap fontos döntésre kell jutniuk. A konszenzus az, hogy a fiúk egy csajt hazazavarnak holnap. Bence szerint mindent átvetettek. A szart is a palánkon? Közellenséget a kaktuszosba? Vágunk, Bence már galuskásan szomorúra itta magát, és Laurának mesél Becksről, szép, magas ember vót, egy szál faszban ugrált a mödansziéba, igazán remek társaság volt, na. Bence annyira szomorú lesz, hogy már a mödansziéba sem akar pucéron seggest ugrani, tessék csak elképzelni. Laura után Tinának sír, és aszongya egyedül van, és nehéz ez neki. A csernobili búvároknak, Bence, nekik tényleg kurva nehéz volt.

Nem sokkal később Loki kimaxolja a gyökérségkvótát egy jól irányzott, turhás csulával, amit Bence sörébe köp bele, így:

Tina csak néz, és nem érti, hogy most mi a faszom van. Loki bemegy Botox szobájába Laurával, láthatóan be van baszva, de ettől még tapló. Odakünn Bence a sör felé mozdul, és inná meg, Tina finoman jelzi, hogy nem kéne, amit Bence természetesen annak vesz, hogy őtet itten kontrollálni akarják, ami nem mellesleg nem ártana egy szívlapát képében, de ne legyünk erőszakosak, és a sört a neki jót akaró Tinára önti, aki csak ül megszégyenülten, hogy ez mekkora paraszt, baszki, és ezen az állásponton van a Botox szobájában heverésző Laura-Botox-Loki trió is.Tina, baszki, ha valamikor ki kéne nyitni a szádat, az most van, amikor a kanod éppen poharakat tör, mert nem állja a zablát. Ivar megjegyzi, hogy bármikor követ el valami faszságot, jön valaki, és űbereli, hihetetlen. Bence leül Tina mellé, aki hüppögve elmondja neki, hogy nem akarta, hogy turhás sört igyon. A fitnesszedző kb. 0,7 másodperc alatt pattan fel, és bassza fel az agyát ezerig, Tina húzná vissza, de hiába, Gyula és Ivar is felpattan, mert látják, hogy ez most nem bohóckodás, hanem komoly cucc.

Bence beront Lokihoz, miér köptél bele a sörömbe, üvölti, közben Tina és Gyula igyekszik visszarántani, Loki meg csak fekszik az ágyon, hason, és vigyorog. Bence kiszabadul és az ágy mellé lép, Közellenséget lerázza magáról fél perc alatt (kézilabdázott a faszom, hadd jegyezzem meg gyorsan) és üvölt, és előrehajol, és beijeszt, ami működik is, mert Loki visszahőköl, ez itt engem meg fog baszni fasz nélkül, szalad át az agyán. Közellenség valahogy kituszkolja Bencét a szobából, Loki meg csak ül és vigyorog báván. Tina elmeséli Gyulának, hogy mi volt, Közellenség meg Pjotrpótléknak gondolja magát (tényleg, az hol van llyenkor?) és utasításba adja mindenkinek, hogy takarodjon a szobájába. Pornósbarbi rá is kérdez, hogy mégis, kinek képzeled te magad, de nem kap választ, pedig engem is érdekelne. Inkább hoz egy cigit, és rágyújt. Bence a riportban azt mondja, szégyelli magát, mert hát ilyet nem szabad. Loki Botoxnak okoskodik, tessék, leírta magát, micsoda paraszt. Botox int, azért ez nem ennyire egyszerű, hallod, te sem vagy egy matyóhímzés ittasan, kisfiam. És nem ítélkezünk mások felett. Hogy Loki már elfelejtette-e, hogy ő köpött bele a sörbe, és indította be ezt a szálat, nem tudhatom. A riportban mindenesetre vállon veregeti magát, és örvend, hogy felbaszta Bencét, de ez mind semmi Közellenséghez képest, aki sírógörcsöt kap a balhé miatt, és a mosdókagylóhoz fohászkodva azt kérdi a vakvilágtól, hogy:

screen_shot_2015-04-27_at_23_24_22.png

Na, menj a faszomba, bazdmeg. 

Címkék: 18+ éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

introverted22 2015.04.28. 08:15:37

Tegnap lemaradtam, köszi a tartalmas beszámolót :)

mandruc 2015.04.28. 08:16:21

Van egy tippem, hogy ma Nóri fog kiesni :-(

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.28. 08:17:24

nem tom miért nem jelent meg a kommentdoboz eddig, de most már van. hajrá.

Mucsai2010 2015.04.28. 08:21:35

Vissza kellene hozni a nem párválasztón kiesett fiúkból (Norbi, Gergő) valakit, mert ez, hogy már 4 fiúból 3 egy féreg, kicsit sok.

Mucsai2010 2015.04.28. 08:23:44

Első nap, mikor Loki bement, szimpatikus volt. Mára eljutott oda, hogy a bogár, amit Nóri sminkcuccai közé tett, szimpatikusabb nála.

Lova 2015.04.28. 08:27:52

Engem Xenára emlékeztet ez a Laura.
Esetleg lehetne a Victoria "Posh Spice" Beckham vonalon gondolkodni ha már volt Becks.
Vagy simán Vállfa :)

stuff1 2015.04.28. 08:32:26

@mandruc: És szerinted szerepelni fog az Éden Éjjelben,vagy a Mokkában.

Gia Gianea 2015.04.28. 08:34:33

@mandruc: Lehet,hogy Nóri esik ki,de akkor legalább nem kell többet a Sármökörrel aludnia.Amúgy sem Gyula,sem Gábor nem tartaná bent a párválasztón,tehát pénteken nagy valószínűséggel így is úgy is kiesne.

CsÁgiiii 2015.04.28. 08:39:56

@Mucsai2010:
lehet azokból is ez lett volna
elég durva valóban

Mucsai2010 2015.04.28. 08:42:13

@Gia Gianea: Igen, Nórinak már megváltás lenne, ha kiesne a sok gyökér közül. Mondjuk péntekig még bőven átrendeződhetnek a viszonyok, ilyenkor a vége felé.

thør 2015.04.28. 08:42:41

Nóri vajon azért nem állt ki nyíltan a Erőszakoló ellen, mert félt, hogy kirakja? Mindenesetre elképesztő ami a vacsora alatt lezajlott. őt baszták le, hogy az Erőszakolót be akarja sározni, aki meg nagyban helyeselt...
nem tudom kit raknak ki ma, sanszos a Nóri, mert senki nem szereti, max azért marad mert hülyének nézik és valaki mást rúgnak ki, akit amúgy nehezebb lenne. (loki miat ez a Pornós)
Ez a laura kb egy tina2.0, de az eredeti sem egy nagy karakter

+azért volt pár vicces mondás is.
"gyula jó játékos, nagy taktikus" muhaha
"papírusz"=felcsavart papír

tenyered_érted? 2015.04.28. 08:43:37

@mandruc: Nem kellett hozzá sok logika!
TV2 "elegánsan" megoldotta a Nóri problémát. Miután szegény teljesen szétesve "lehülyézett" 2-3 játékost névtelenül, erre mindenki ráugrott Mariannal az élen. Lehet már a repjegyet készíteni neki.Talán ez egy kis szerencse neki. Reméljük visszatalál a normális valódi életbe és talál egy hozzá való kedves férfit!! Fel a fejjel NÓRI!
Kedves JÁTÉKOSOK ha ezt olvassátok akkor csak annyit kívánok nektek, hogy minden lányt, egy ilyen gyökér Gáborral hozzon össze a sors. A lányoknak egy kicsit el kellett volna gondolkodni azon amit a Nori mondott, mert azért ez nem vicc és nem volt rá jellemző a kamuzás az egész játék során. Lehet, hogy úgy gondoljátok, hogy Ti okosabbak vagytok nála, pont emiatt kellett volna meghallgatni és melléállni!!

LOKINAK üzenem, /tudom hogy olvassa a hogyvoltot,/ hogy rettentő nagy paraszt. Ez a vislekedés nem való sehová!
Gratula Te barom Amerikai Focista! Szép emléket hagytál magad után. Legközelebb a barátnődet fogod feldarabolni és majd csodálkozol a bíróságon hogy mekkora gyökerek már?
TE minek alapján ítélsz el bárkit a hotelben, mikor Te vagy a legutolsó szarházi a Gábor spanoddal együtt!

Kedves kommentelők. Én nem néztem a valóságshowkat kivéve a BB1-t és VV1-t/A legelsőket megnéztem és rájöttem ez nem az én világom/, illetve sixx jóvoltából a EH1-EH2-t.
Valóban ilyen mélyponton vannak emberek, tényleg ennyire aljanépség szerepel bennük, vagy csak nekem verte ki a biztosítékot ez a csapat? Ez nem taktikai reality ez okádék.

LETOH_NEDE 2015.04.28. 08:44:21

azon gondolkoztam, mi lett volna ha Laura azzal hozta volna be a papírtekercset, hogy tessék XY, neked hoztam.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 08:44:24

Elég egyértelműnek látszik, ha a fiúknak kell dönteni, akkor Nórit küldik haza. Nyerésre kb nulla esélye van (amúgy is már tudjuk, melyik lány nyeri), jobb lesz neki otthon, mielőtt tovább hagyná magát alázni a benn lévőktől.
Loki eddig sem volt a szívem csücske, de ez a más italába beleköpés túlment minden határon. Az már csak hab volt a tortán, amennyire boldog volt Bence reakciójától.

spájdernecc 2015.04.28. 08:45:31

Loki sörös eksönje " kritikán aluli " volt.
Másrészről Tina kiönthette volna cirka másfél másodpercen belül.

Mucsai2010 2015.04.28. 08:48:15

@thør: Az a vacsora jelenet volt nekem az eddig ÉH mélypontja.

Mucsai2010 2015.04.28. 08:50:12

@spájdernecc: Vagy csak egyértelműen szól Bencének, akár ott a többiek előtt, hogy ne igya meg, mert Loki beleköpött. Tipikus konfliktuskerülő magatartás.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 08:50:58

Laura nem tudom hogy modell, mert az az ún. "pózolás", amit darabos mozgásával és a legcsekélyebb természetesség nélkül produkált a kisfilmjében... Hacsak nem úgy, mint Horváth "T-69" Éva, csak annak egy korábbi tesztpéldánya, mondjuk a "T-32".

Loki most már fixen a kiesésre játszik?

Gábornak a kifakadásában azért kíváncsi lennék, mekkora szerepet játszott Loki turhája, a lángoló szemű Bence, a sörrel borított Tina... illetve az a tény, hogy a többiek reakcióiból nagyjából már akkor levehette, hogy kb. mi lesz a külvilág reakciója a Nóris "csábításra". Mert még másnap a kamerába is úgy bőgött, mintha akkor mondták volna meg neki, hogy nem létezik a húsvéti nyúl.

Bujumburi 2015.04.28. 08:52:10

Jézusanyám, egyszerűen képtelen vagyok visszanézni ezt a tegnapit, hiába érdekel egyébként. A nettó geciskedés annyira fáraszt már (a VV végefelé is ez volt), mintha egész nap Lázár és Rogán dumáját kéne hallgatnom. Menjenek a jó *** anyjukba... Remélem legalább utólag szégyenli magát Botox, Loki, Adri és a többi geciputtony. Pjotrnak gondolom esze ágában sincs elgondolkodnia magán. Pjotr lazán kibaszta Barbit, hű kedvesét, és van pofájuk Gyula miatt "aggódva" ekézni ezt a szerencsétlen lányt. Tényleg azt hiszik, hogy a Family Guyban vannak és Meggel van dolguk? :(

Köszi sixx a hogyvoltot és a mérsékelt, de velős első bekezdést is. (Főleg, hogy a játékosok nagy része olvassa a blogot). Talán megvilágosodnak.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 08:53:49

@spájdernecc: Ezt én sem értettem. Lazán felborítja és Loki terve fuccsba. Ehhez némi ész is kellett volna.

anna_over_the_moon 2015.04.28. 08:54:06

Remélem az összes gyökér, az önmagát észkombájnnak tartó Botox-szal, Lokival és Pjotr-ral az élen most eret vág magán, mert nem bírja feldolgozni, hogy mekkora szemetek voltak Nórival.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 08:56:46

@Bujumburi: A válasz egyszerű: itt csak a Keresztapa dönthet arról, hogy kit ejtenek ki. Hogy merészelte volna Nóri?!...

Bujumburi 2015.04.28. 08:58:11

@Sanda.Ipse: Álszent gyökerek. Mondjuk én vagyok a fasz, hogy túl sok emberség maradt bennem ahhoz, hogy ne szórakoztasson más emberek vég nélküli alázásának látványa.

Armador85 2015.04.28. 08:59:49

1. Durva, hogy Loki mekkora tapló lett. Úgylátszik előjött az igazi énje.. és tuti nem tematikázásból csinálta, csak s.ggrészeg volt. Egyszerűen ilyen az ember. Remélem hogy nem marad a végjátékig. Loki ha látod: fakk ju.
2. Sármőrgábőr produkciója (a kamerának? vagy ennyire szerencsétlen?) rettenet, kellemetlen volt még nézni is. Tuti nem kézilabdázott, azok az ilyen arcokat megeszik reggelire.
3. Tina amit csinált tanmese az életről: legyél jófej és cserébe turhás sört kapsz a nyakadba.
4. A beharangozóban a fiúk pacsizásából úgy tűnik, egybehangzó döntés lesz. Ez szerintem Nóri kiesését jelenti. Esetleg Pornósku..rbi. Szerintetek?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:00:08

Ja, igen, és a szerkesztőkhöz egy kérdés, hátha ők is olvassák a hogyvoltot: ha már a vacsoraasztalnál ez a téma, akkor esetleg nem lehetett volna bevágni azt is, ahogy Nóri reggel elsírja Közellenség "csábítását"? Vagy az már túl sok lett volna a kis érzékeny gyomruknak? Csak hogy esetleg mi is tudjuk, nézőként, mi a tökről hadoválnak a lakók? Na, lécci?!

Mucsai2010 2015.04.28. 09:00:54

@Bujumburi: Nóri ott cseszte el, hogy folyamatosan védekező állásba volt. Pedig csak annyit kellett volna visszakérdezni a Gyulás baszogatásra, hogy "Patrikot meg én tettem ki, ugye, kedves Petike, Gyuszika és Mariska?"

Sanda.Ipse 2015.04.28. 09:02:21

Azt már kiszivárogtatták, hogy melyik nő nyer. Csak remélni tudom, hogy a férfi nem Keresztapa/óvóbácsi/Pjotr/stb (neve választható) lesz. Amit csinál, számomra már nem taktika. A magánéletben nagy ívben elkerülöm a hasonló fazonokat, ha nem akarok a hátamba kést.

Tertullianus, a filozófus 2015.04.28. 09:04:18

@Mucsai2010: És benne Marianna, a valaha volt leggecibb ÉH szereplő.

CsÁgiiii 2015.04.28. 09:06:04

Én nem is tudom hova bujdokolnék el, ha így viselkedtem volna.
Hazajöttek, jól tudták mit műveltek kint, azt is tudták, hogy le fogják adni, én azt hiszem elsüllyednék szégyenemben.
Ha ők meg nem, az nagyon nagy baj!!
Üzenem nekik.

Mucsai2010 2015.04.28. 09:06:30

@Armador85: @Tertullianus a filozófus: Öröm lesz nézni a bukását. Komolyan, már tényleg csak ezért nézem.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:07:08

@Armador85:
Nóri kiesése elég valószínű, elvégre most ő a leginkább szálka mindenki szemében. Pornósra Loki nem pacsizna, hiszen az ő párja, Adri kiejtése Bencének nem tetszene, de a tegnapiak szerint Közellenség is felé kacsingat, Mariann és Peti meg olyan szinten összefonódott, hogy legfeljebb egy védettséggel robbanthatók szét. Tina és Laura meg semmi hatással nincs a benti eseményekre, majdnem felesleges őket lecserélni.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 09:08:20

Patriktól miért lett volna hatalmas bűn, ha a játék kedvéért le akarja cserélni a párját? Nem kidobni akarta Adrit a játékból. Péter összevissza cserélgeti a párjait, sőt, ki is ejti őket (Barbi). Ezek után még pl. a jóember Gyula is kijelenti, hogy bízik benne? Ezek nagyon vakon vannak vagy tudatmódosítót szednek.

Tertullianus, a filozófus 2015.04.28. 09:09:25

@Mucsai2010: Nóri már akkor elcseszte, mikor nem egyezett meg Gyulával: te is kavarsz, akivel akarsz, meg én is. De a játékban egy pár vagyunk, nyugodtan állj be mögém, és Gábort fogom kiejteni.
Hosszú időre lekötelezte volna Gyulát, és a tetü Peti terve se valósulhatott volna meg.

lilcsi manó 2015.04.28. 09:11:00

Trónok harca hogyvolt nem lesz csak ez a szar? :(

introverted22 2015.04.28. 09:11:37

Mint fentebb írtam, nem láttam az adást. Viszont valahol a többiek támadása ennyi erővel irányulhatott arra is, hogy Nóri miért csak pár személy előtt vállalta fel az erőszakot? Azok, akiknek erről beszámolt korábban, mellette álltak. Később viszont Gábor előtt nyíltan már nem vállalta fel, és a többieket meghazudtolva letagadta az erőszakot. Viszont ha azt állítja, hogy nem volt erőszak és a többiek csak kiforgatták a szavait, akkor a többiek érezhették úgy, hogy csak be akarta mocskolni Gábort. Mivel a többiek nem voltak ott, és Nóri volt az aki ellentmondott a korábbi állításának, így nyilván róla feltételezték, hogy valótlanságot állít. És valójában így is van, hiszen vagy akkor nem mondott igazat, amikor az erőszakról beszélt, vagy akkor, amikor azt letagadta. A felvétel alapján én a TV2 helyében Gábort azonnal gépre ültettem volna, mert ez nálam túlment azon a bizonyos határon.

Az, hogy Loki beleköpött a sörbe, szerintem is gusztustalan húzás volt, sajnos az ő karaktere nálam is kezd nagyon a béka segge alá süllyedni. Pedig régen nagy kedvenc volt ő is.

horee6 2015.04.28. 09:11:40

Loki köpködős húzása után komolyan reméltem, hogy nem tudják visszafogni Bencét, aki átmegy Hulkba, és szétkapja a köpködőt, mint hülye gyerek a legot. LOKI: Paraszt vagy és az is maradsz.

Mindenkinek, aki a vacsoránál részt vett Nóri vegzálásában kívánom, hogy legyen része hasonló élményben. Elsősorban a halpofájú Mariannának. Szép volt, igazi szararcok vagytok! Ne csodálkozzatok, ha valahol valaki spontán pofán köp Benneteket.

A tv2 stábja meg szarjon sünt. Gábort haza kellett volna zavarni a picsába! Remélem, ha ne adj Isten az ő kölkökkel történik az, ami Nórival, akkor is csak a vállukat vonogatják! Trágya banda!

Mucsai2010 2015.04.28. 09:11:44

@Sanda.Ipse: Gyula szerencsétlen, azt sem tudja merre van arccal. Neki a 19 is 20.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:11:48

@Tertullianus a filozófus:
Csakhogy Nóri Gábort akarta benn tartani, és baromira nem érdekli Gyula leköteleződése :) .

Armador85 2015.04.28. 09:12:16

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): én még bízom egy csavarban. Hogy nem az megy haza, akit kiválasztanak, hanem esetleg az választhat valakit. Mint anno a Topolkás történet. Nóri ne menjen már, ő a legemberibb itt mindenki közül.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:13:17

@Mucsai2010:
Amikor tegnap Gyulát bevágták a riportszobából, egy pillanatra meg is lepődtem, hogy nini, ő még játékban van:)?!

Mucsai2010 2015.04.28. 09:13:53

@Tertullianus a filozófus: Én őszintén szólva erre a verzióra számítottam a párválasztón.

Bujumburi 2015.04.28. 09:15:42

@Mucsai2010: Igen, teljesen lenyomták padlóig... nagyon durva, már védekezni se nagyon mer. De ezt látom mindenkin, félnek a MAris-Pjtr-Loki háromszögtől, gyanítom ezért nem árulta el Tina sem egyből a sörköpetet, nehogy Loki lealázza, hogy spicli... ADri is behódolt, pedig tudja, hogy mi van. Elhitették a többiekkel, hogy mindenhatók. Először voltak a menő arcok csapata: Norbi-Patrik-Bence-Adri, aztán a másodvonal átvette az irányítást, Pjtr-Loki-MAris, és sajnos jobban elszálltak mint az eredeti fővonal. Itt is az az érzésem, mint a VV-ben azzal a szerencsétlen Zsuzsával, a szerkik igazából akár beszélhetnének is egy Lokival, vagy Botoxal, hogy maradjanak emberségesek a játékban, hiába ezek a szélsőséges körülmények. Persze a szerkiknek az nem buli, nekik az aljadék viselkedés kell, nagyon szomorú vagyok, milyen szar lett ez a formátum, pedig már kezdtem megszokni, hogy minősíthetetlenül szarok a vágások.

Armador85 2015.04.28. 09:15:47

@windsor: szerintem itt a szerkik rászóltak Nórikára, hogy k.rvagyorsan mondja ki legalább háromszor hangosan, hogy nem volt erőszak. Érezhették ők is már akkor, hogy nézettséget behozza a sztori, de azért túlment egy határon a Gátőr.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:19:57

@tenyered_érted?: @horee6:
Azért tegyük hozzá, hogy Nóri vegzálása kb. arról szólt, hogy Nóri sértődötten kihátrált abból a nemi erőszakos sztoriból, amivel előtte reggel ő hergelte fel a többieket.

Tényleg, amúgy igencsak érdekelne, ha már a TV2 magára a felvételre nem reagált kizárással, miért nem tette ezt meg akkor, ahogy Nóri elmondta, hogy ő ezt hogyan élte meg? Na és a többiek hogyan reagáltak rá akkor?

horee6 2015.04.28. 09:20:13

@Armador85: nekem is rögtön ez ugrott be. Lapátolják vissza a szart a lóba... Van most valami ORTT-s (tudom, már nem az) vizsgálat a csatorna ellen, remélem jól megbasszák őket. Mondjuk amúgy is megérdemelték, mert elkúrták a műsort, rendesen.

xJelena 2015.04.28. 09:20:36

yo, laura miss alpok adriát nyert asszem 2éve. sulitársam volt régen, akkor még lullika néven futott

The Game 2015.04.28. 09:21:13

tegnap nem volt éden éjjel berkivel?

Tertullianus, a filozófus 2015.04.28. 09:21:55

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Igaz. Mert butuska szegény. De azért ő a legnormálisabb ember ebben a rohadék bandában.
@Armador85: Ebben egészen biztos vagyok. És ennek fényében vagyok kíváncsi, hagyják-e, hogy ma kiejtsék.

Bujumburi 2015.04.28. 09:22:00

Most olvasom, hogy Berki HIT gyülire jár, hogy befogadja a Cserpes-Klán. Nagyon kellhet neki a zsozsó, egy szerencsétlen műmájer az a hombár gyökér is. Áhhh.. kiakaszt ez a műsor, nem tudom felfogni, hogy így elkúrták.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:22:37

@Bujumburi:
Adri lát át a legjobban Petin, nem egyszer elmondta, hogy szerinte egy okoskodó, álszent kígyó, ezért is lehet veszélyes nekik, és ezért is nem értettem, hogy Patrik kiejtése után fél órával miért táncoltak Petivel összebújva, mosolyogva.

Mucsai2010 2015.04.28. 09:22:57

@horee6: Remélem legalább annyi bírságot kapnak, mint amennyit kerestek az egész műsoron.

Bujumburi 2015.04.28. 09:24:16

@xJelena: ja, én is úgy láttam:

m.borsonline.hu/20140720_szepsegkiralynoi_cimre_tor_a_focista_unokahuga

Hát...... no komment, nekem kicsit transzvesztita itt is, de nyilván kinek a pap, kinek Laura. :D

horee6 2015.04.28. 09:25:28

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem így látom. Nóri a kivert kutya a társaságban. A nagypofájúak ott rúgnak bele, ahol tudnak. Peti is, Loki is bicska nyitogatóan nyilatkoznak róla a riportban. Rendszeresen megalázzák. Nóri 4-6 szemközt el merte mondani a sztorit másoknak, de attól, este kapott ezektől a parasztoktól menten összecsinálta magát. Vagy rászóltak a szerkesztők, hogy nem kéne... Gábor meg ahogy érezte, hogy a többiek nem állnak a lány mellé, szépen elkezdte ő is savazni. Patkány.

mgrc 2015.04.28. 09:25:32

szerintem meg a szerkik rászóltak erősen nórira, hogy qrta gyorsan terelje ezt a témát, cserébe meg kapott egy "védettséget"

ez az egész azért szomorú, mert ez egészen egyszerűen egy zsarolás amit a tv2 művelt egy nyilvánvaló ballépés után. szomorú, hogy a tévében tinik ezrei ezt látják, hogy ez ha nem is helyes, de semmiképpen sem helytelen :(

Mucsai2010 2015.04.28. 09:25:43

@windsor: Ez nem egy olyan téma, amit 10 ember előtt, egy vacsoraasztalnál kell jóízűen megtárgyalni. Valószínűleg ezért...

tenyered_érted? 2015.04.28. 09:25:45

@windsor: Tegnap már ezt kielemezték. Ott ül mellette az Erőszakoskodó. Másik 8 ember folyamatosan alázza. Ekkor ki hogyan viselkedne? Az önbecsülése a béka feneke alatt. Valaki feszegette tegnap, hogy100 ból 1esetben tesznek feljelentést. Áldozat és magát hibáztatja és szégyelli. Miért mondtam neki azt, hogy, ha pár leszünk akkor megkap?
Egész nap sírt, látszik az arcán. Ha a műsorban láttad volna, hát igen én se láttam ugyanis 1 percig nem mutatták, kerülte a kamerát!!!, kízárólag a vacsoránál volt jelen.

És akkor önbizalommal telve álljon fel és mondja azt, hogy igen gyerekek, vonzódtam hozzá és kívántam is, de tegnap este nemet mondtam többször is, mire akaratom ellenére elkezdte szétfeszegetni a lábam??

Mivel fejben szegény szétesett /és most nem az észbeli képességeire gondolok!,/ nem tud az adott pillanatnak megfelelően gondolkodni, mert akkor felkapta volna a levelet és kibontja és közli mosolyogva a szerkesztőkkel, hogy a Ferihegyi reptér után a Magyar királyi rendőrség a köv állomás!!

Utólag tiszta fejjel könnyű okosnak lenni, de kérdés kinek sikerült volna ez a helyes döntés ott abban a lelki állapotban.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 09:27:06

@The Game: De volt. Péter haverja és az új csaj barátnője voltak a vendégek. Annyi kiderült, hogy Péter a való életben is hasonló (mily meglepő!) plusz be volt vágva egy gusztustalan jelenet, ahol Laurának a szex közbeni nyalását ecsetelte. Primitív a csávó, az kiderült.

Bujumburi 2015.04.28. 09:27:08

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem pont ezért, muszáj legalább látszatra behódolniuk, máskülönben veszélybe kerülnek :((( Pedig ha összefognának talán egy parasztfelkeléssel sikerülne letaszítani a trónról őket.

xJelena 2015.04.28. 09:27:23

@Bujumburi:
egyébként valami elképesztően buta, ifjsegítő egy 240pontos ponthatárú szak

Bujumburi 2015.04.28. 09:27:44

@horee6: Pontosan. Nem is értem, mi ezen a meglepő.

Bujumburi 2015.04.28. 09:30:05

@xJelena: De legalább Pető Tamás unokahúga, az is valami, na mindegy leállok, igazából a műsorkészítőkre vagyok rohadt mérges, miért nem tartják kordában ezeket a megvadult állatokat. :D

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 09:30:07

Egy az egyben a gondolataimat olvastam vissza Sixx írásában. Nem magamat hájpolom...

Egy valami jutott még eszembe a tegnapiból:

<[tetszőleges játékos] "Na, menj a faszomba, bazdmeg">

Kb ez a véleményen.. mindegyikről, ahogy Sixx zárta sorait. : Na, menj a faszomba, bazdmeg.

Loki, ha olvasod, még egy namennyafszmbab+

De mindegyik! Mit kapott már az asztalnál Nóri?! Remélem most ti kedves baromjátékosok, főleg Botox.. láttad tegnap mit élt át Nóri

Mi az hogy dekiejtettedvolna Gyulát?! Mert ti nem dobtátok Patrikot meg a többit B+ ?!
Botox amennyire szimpatikus volt, akkora hányás lett.. de ez érvényes a többire is.

Nórira is "mérges" vagyok, mert eddig mindig kiállt magáért, faszért nem mondta, hogy "lsd fent említett idézet"... értem én, hogy erőszak után nehéz... de legalább mondhattad volna Nóri, hogy baze.. mert ti nem tettek ki senkit ugye?

Egyetlen értelmes megnyilvánulás volt tegnap: Nóri felismerése, hogy mekkora mázlija van, ha hülye.. jön egy nagyobb hülye.

Ez a sírásrívás meg a Gátőr gyerek. meláni szint...

Titkos 2015.04.28. 09:33:49

Szánalmas a TV2. A pénteki adás végén a beharangozóban ott volt, ahogy Nóri reggel elsírja a többieknek, hogy Gábor meg akarta dugni és megzsarolta, hogy kiejti, ha nem hagyja magát. Ezután robbant a bomba, kiakadt a sajtó ÉS (!!!) a mai adásból kivágták ezt a jelenetet, csak azt hagyták benne, amikor Nóri próbálja szépíteni a dolgot, látszik rajta, hogy full zavarban van, mert Gábor ott ül mellette stb. Ennyit erről és a TV2-ről.

Bujumburi 2015.04.28. 09:37:40

@Titkos: Nagyon bízom benne hogy legalább adnak valami kis lóvét Nórinak kártérítésképpen. :( Vagy egy ügyes, élelmes jogász felkarolja annyira, hogy peren kívül megegyezzenek.

index.hu/belfold/2015/04/27/vizsgalatot_indit_a_tv2_az_eden_hotel_ugyben/

Sanda.Ipse 2015.04.28. 09:38:00

@Titkos: nyilván a nap folyamán meggyőzték a TV2 munkatársai, hogy ő volt a hibás, amit a viktimológia szerint amúgy is képesek hinni az áldozatok.

introverted22 2015.04.28. 09:38:27

@tenyered_érted?: Nézd, az igazság az, hogy én egy percig nem hagytam volna, hogy erőszakoskodjon velem egy részeg faxkalap. Szerintem neki sem kellett volna. Ha pedig elmesélem másoknak, legyen az csak 2-3 ember, akkor a vacsoraasztalnál is tudom, hogy az a 2-3 ember mellettem áll, és ezáltal a többi is. Én is berágtam volna rá, hogyha egyszer rámodja valakire, hogy erőszakos volt, aztán meg visszaszívja. Ott lett volna a lehetőség, hogy kiálljon magáért, és felvállalja. Azért estek neki, mert letagadta és még a többit is meghazudtolta.
@Mucsai2010: Pont ott lett volna a legnagyobb védettsége. Ha ő nem él ezzel a lehetőséggel, sőt ő maga az, aki kimenti Gábort a felelősség alól, akkor mit csodálkozik? Akkor ez úgy jön le annak, aki nem volt ott a szobában akkor éjjel, hogy ok nélkül vádolta korábban Gábort. Hiszen most ő védi be Gábort, hogy semmi rosszat nem csinált...
Nóri helyében még akkor ott kijöttem volna a szobából, átmentem volna máshoz aludni és reggel közöltem volna a stábbal, hogy vagy Gábor megy, vagy én, nem pedig megvédem mindenki előtt, hogy aztán újra vele kelljen éjszakáznom.

introverted22 2015.04.28. 09:39:44

Ja és mielőtt mindenki azt gondolná, hogy könnyen ugatok, többször próbáltak már megerőszakolni, úgyhogy tisztában vagyok a helyzettel.

Doline 2015.04.28. 09:40:08

@Mucsai2010:
Ahhoz ész is kellene, hogy érvekkel védje meg magát

@tenyered_érted?:
"Reméljük visszatalál a normális valódi életbe és talál egy hozzá való kedves férfit!"
Sajnos az a fajta nő, aki sokadjára is összefekszik a tapló paraszt műmacsó archetípusával, aztán a sokadik pofozás és büdöskurvázás után értetlenül pityereg, hogy miért vele történik mindig és ő nem ezt érdemli... aztán jöhet a következő ugyanolyan faszkalap.

mandruc 2015.04.28. 09:40:17

Azon gondolkodtam, milyen helyzetben lehet most a való éeltben Nóri. Nyilván próbálták előkeríteni, hogy mondjon valamit az erőszakos jelenettel kapcsolatban, de nem is tudom, mit mondhatna így utólag. Arról biztosan letiltotta a TV2, hogy vállalja, hogy igen, erőszak volt, de letagadni sem volna sok értelme, és hát abból sem jönne ki jól.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:42:27

@horee6:
Nóri pont nem az a többiektől magát összecsinálós fajta. Korántsem buta ő (na jó, a sellők kicsit húzósak voltak:)), legalábbis a saját érdekeit jól ismeri, és ki is áll azokért, különben nem lenne ennyire pokróc néha. A szerkesztőségi közbeavatkozást (esetleg némi fájdalomdíj ellenében) hihetőbbnek tartom.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 09:42:55

Ez az egész dolog iszonyatosan jól bemutatja a szexuális bűncselekmények lélektanát minden oldalról.
Az áldozat, aki első felindulásában megosztja valakikkel, de később megpróbálja elhitetni magával is, hogy nem történt semmi, mert a tagadás egyszerűbbnek tűnik, mint a feldolgozás, főleg ha össze van zárva az elkövetővel.
A környezet, aki az áldozatot hibáztatja, marja mint a veszett kutyák, mert egyszerűbb undorító véglénynek lenni, mint empatikusnak.
Az elkövető, aki nemhogy bánja, hanem még neki áll feljebb. Aki szerint az erősza.. izé, a vadabb szex senkinek sem árt.
A társadalom, ami csábításnak állít be egy ilyet, nehogy ki kéne mondania és beismernie a problémát, ne adj isten elismerni a felelősségét. Hogy ne fordulj el, mikor hasonlót látsz szórakozóhelyen, hogy ha tudsz ilyen esetről akkor minimum támogasd az áldozatot.

Szerintem a tv2 nem hibázott abban, hogy ezt leadta. Ha csak egy-egy embernek bevillan valami ezeknek a csoportoknak a képviselőiből, hogy máshogy kéne, akkor már megérte. Azzal hibázott, amit fent írtam.

Dalmayr 2015.04.28. 09:43:38

Számomra a legdurvább az volt amikor Tina azt mondta, hogy látja mostmár, hogy Bence milyen ember. Én azt gondoltam, hogy arra utal mekkora vadbarom lesz ha iszik, de nem, szerinte remek ember ez a Bence gyerek.
Természetesen Loki sörbeköpése teljesen túl volt a határon, és nagyon sajnálom, hogy a legnagyobb kedvencem egy gyökér lett.

Astrid. 2015.04.28. 09:44:19

Loki. Én eddig szerettelek. Többnyire. De ez sok volt. Kiszerettem belőled. Fujj.
Esküszöm, Gyula egyre vonzóbb.

Bujumburi 2015.04.28. 09:44:30

@windsor: Sajnos nem lehet mindenki olyan tökéletes mint te, de azért azt te is belátod remélem, hogy ez nem egy életszerű helyzet nekik ott.... meg kell felelniük a csatornának és egymásnak +kiesni sem mernek, úgy érzik ilyenkor a játékosok, hogyha kiesnek, meghalnak. Ez a mesterséges szituáció az összes valóságshowban előjön. Nem lenézni és megvetni kell a nálunknál gyengébbet. Elvileg ez lenne a civilizált társadalom egyik alappillére.

Rayen 2015.04.28. 09:45:13

@Tertullianus a filozófus: Gyula Peti bábja, nem hitt volna Nórinak. Ezt már sose tudjuk meg, adott esetben Nóri kit tartott volna benn.

Joey Greco 2015.04.28. 09:45:29

Miért nem lehet megnézni a ÉH oldaán a teljes adást ??? :(

Mucsai2010 2015.04.28. 09:45:45

@windsor: Hát igen, ha olyan okos lennék előre, mint anyósom utólag...

Astrid. 2015.04.28. 09:46:05

Ja, és Peti is gusztustalan. Gyuszi, te vagy a nyerő! Puszillak!

Bujumburi 2015.04.28. 09:46:06

@mandruc: Biztos vagyok benne, hogy a TV2 már egyeztet vele erről.....

Dettis 2015.04.28. 09:47:19

Mariannak azt kívánom, hogy egyszer őt is ilyen emberek vegyék körül,akik rohadtul nem reagálnak, mikor segítséget kér tőlük. Gusztustalan volt, ahogy Nórit osztotta a vacsoránál, ahelyett hogy észre vette volna, mennyire tart Nóri Gábortól. Nem hiszem el, hogy a pénz, az összezártság ennyire elvette az eszüket és a látásukat. Összeillik Lokival, aki mindig a másikat kutyázza, mikor semmivel sem különb náluk, sőt.

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 09:49:58

Nem láttam a tegnapi adóst, de nem is fogom megnézni.
Köszönöm Sixx, hogy leírt gondolataidban a magaméra találok.
@tenyered_érted?: Teljesen egyet értek.
@windsor: azt gondolom, hogy egy erős magabiztos képességeivel tisztában levő nő lehetsz.
Próbáld ki 45 nap után, ha mindenki nő, csaj, férfi, gyerek, idióta - téged fikáz egyaránt és az önbecsülésed a béka picsája alatt van. Ő abban a helyzetben (nem láttam csak a leírtak után írom) esélytelen helyzetben volt bármilyen szinten megvédeni magát.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:50:01

@Sanda.Ipse:
Már bocs, de Nóri ELŐRE, napokkal előtte tisztában volt vele, legkésőbb a medencés affér után, hogy kb. mire számíthat Gábortól! És ki is mondta, hogy ő az ilyen pasikra bukik. Azért ez nem a viktimológiai utólagos önhibáztatás szint, hanem a "Vadász, vadász, te szopni jársz ide" esete.

Erre most már egyenlőségjel van Nóri, meg a buszon farokdörzsinek használt nők között. Hát szerintem nem!

Mucsai2010 2015.04.28. 09:50:09

@Dettis: Megnéznék szivesen egy olyan műsort, ahol csak hármasban Peti, Loki, Marianna játszik, és a végén csak egy maradhat.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 09:50:21

@windsor: 1) pokolian sajnálom, hogy voltál már hasonló helyzetben. 2) hatalmas mázlid, hogy olyan ember vagy, aki ilyen helyzetben nem fagy le, van lélekjelenléte és ereje. 3) nem ez az általános sajnos.
Az, hogy utólag annál az asztalnál, ahol ott ül a támadója teljesen irreveláns, főleg úgy, hogy alapból okkal-ok nélkül de a legtöbben utálják. Ráadásul a stáb bizonyára átmosta kicsit az agyát, nehogy balhé legyen. Kicsit ismerős ez: a gólyatáboros hökös gecik, akik lebeszélték a lányt, hogy rendőröket hívjon megvan?

noelisha 2015.04.28. 09:50:42

"A nemzetközi helyzet fokozódik" de szó szerint.
Szerintem egyébként Loki nyer, és Lokinak - továbbra is szerintem - igenis bejön Nóri... csak nem meri magának beismerni. De pont úgy viselkedik vele, mint az oviban a kisfiúk a nekik tetsző kislányokkal. Főleg a múlt héten. Nyilván benne van az, hogy az elején teljesen csak neki köszönhette, hogy bent maradhatott egyáltalán, aztán még kitartottak egymás mellett egy darabig.

A sörbe beleköpésen meglepődtem, mert ő abszolút viccnek gondolta, így bebaszva, de marhára nem volt vicces.

Loki, azért remélem már mióta hazajöttetek visszataláltál a rendes útra, és nem vagy EKKORA TAPLÓ! Mert kár lenne érted, az első pillanattól kezdve szimpi voltál.

A síró csávónál nem tudtam eldönteni, hogy csak csinálja a fesztivált, vagy tényleg így bőg? Nincs ezzel baj, sírjon egy férfi, de akkor sírjon rendesen. Ez viszont full hiszti volt. Hisztis picsa a Gábor ezek szerint. Olyan igazi anyucipicifia, aki mindig mindent megkapott eddig. Úgy gondolom ő beteg - mármint komolyan - mert először az erőszakolás témája, másodszor meg ez az idegbeteg hiszti, és ha bent marad lesz még itt jel, ami erre fog utalni.

kszanaksz 2015.04.28. 09:53:01

Kár, hogy nem jön össze Loki és Marianna. Annyira megérdemelnék egymást. Két igazi hernyó.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 09:54:11

@Rayen:
De tudjuk, Nóri maga mondta, hogy Gábort (ezt tapsolta meg Loki a vacsoraasztalnál). És mindezt az erőszak után is felvállalta.

piotir 2015.04.28. 09:54:12

Loki gáz. Egyre gázabb. Pedig eleinte szimpatikus volt, mostanra viszont egy jó pszichodoki kellene neki, hogy rájöjjön, hol ment el nála, mert biztos, hogy nem tudja, hogy egy ostoba balfék lett belőle. Sajnos valószínűleg az életben is egy ostoba tapló. Pjotr szintén gáz, ahogy szidja az összes lányt gyakorlatilag. A csávó minden bizonnyal 1bites amúgy, de vakok között félszemű a király... Bence? Aki nem tudja kontrollálni az indulatait, az is gáz. Gyula? Fura, hogy bent van, általában észre sem venni... Az ötödik szót sem érdemel. Mondjuk sajnos a lányok sem különbek, nem lehet, hogy a casting-osztály cseszte el? Az első két széria is ilyen szar arcok gyülekezete volt? Nem úgy emlékszem. Vagy már annyi idő telt el az első két éden óta, hogy jótékony homály fedi, milyenek voltak igazán?

mimoza1014 2015.04.28. 09:54:31

@Armador85: Nekem is ugyanez volt az érzésem, hogy a nép felhördülése miatt nagyon gyorsan tisztáznia kellett, hogy SEMMIFÉLE ERŐSZAK NEM TÖRTÉNT .... még akkor is ha ezzel hülyét csinál magából ... elég szomorú.

Bujumburi 2015.04.28. 09:55:28

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nóri sajnos tényleg az a típus lehet, aki a "normális" faszit pillanatok alatt megunja, de ettől még nem kell belerúgni. Én nem vagyok az "aki hülye haljon meg" híve, ettől kellene különbnek lennünk, hogy szolidárisak vagyunk egymáshoz, hogy figyelünk egymásra, hogy akik nálunknál szerencsétlenebb adottságokkal rendelkeznek, azokba nem még egyet rúgunk, lebasszuk a Taigetoszról, hanem segítünk. :( Vagy csak én vagyok hülye naiv? Sokszor egy kiskutyán szívesebben segítenek az emberek, mint egy öreg nénin. De ez ellen lehet tenni, ne csukjuk be legalább a szemünket, hiába kezelte Nóri rosszul a szitut, ne ítélkezzünk barom falka módjára. :(

Gia Gianea 2015.04.28. 09:55:47

Most kiderült,hogy Gábor valóban csak 22 éves lehet.Különben nem bőgött volna,mint a tehén.

bigél 2015.04.28. 09:56:11

@Cathcart_ezredes: +1000

Ráadásul az a vacsorajelent is úgy kezdődött, hogy poénkodva/gunyorosan kezdték faggatni, már abból úgy tűnt, hogy eleve nem is vették komolyan, amit korábban mondott Nóri.

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 09:57:47

@mimoza1014: a bent lévő emberek is konfliktus kerülőek, csak a másik háta mögött nagy a pofájuk és szemtől szemben is csak mondva csinált szarokkal palástolják igazi véleményüket. Nem akarom elhinni, hogy ez egy vacsora téma lenne. Sztem szerk-i közbenyúlás.

Gia Gianea 2015.04.28. 09:57:52

Nórinak csak annyit kellett volna erélyesen mondani az asztalnál,hogy nem szeretne beszélni a témáról.Gondoljon mindenki azt,amit akar.

Ronni 2015.04.28. 09:58:39

Mi a fene ez , tv 2 mi a "szentszart" csinált?Tiszta szánalom. Szegény Nóri, jobb lenne hazamennie.....nincs legalább egy nő aki jóérzésből mellé állna???

Loki, azt mondják olvasod ,fiam te egy tajtparszt vagy.
Tina miután a részeg, seggrészeg Bence( szerelmi bánatában itta le magát, úgy nyökögött Becks után)nyakon önti sörrel, még lefekszik ezzel a férfiak gyöngyével. Nem jó volt nézni sem, mikor valamelyik előző részben taglalta Pjotrnak, hogy tán Tinát pofán kéne B@NI,hogy ne szerelmesedjen belé, na elég ha vissza nézi az édeni hostelt.

Armador85 2015.04.28. 09:59:30

@windsor: ha már van ilyen irányú sajnálatos "tapasztalatod", akkor csak kíváncsi vagyok: szerinted ez már erőszaknak számít? Mert oké, hogy most mindenhonnan az folyik, hogy az is erőszak, ha nincs behatolás. Én őszintén ezt határmezsgyének érzem. Részeg f.sz nyomul, ráerőlteti magát, többedszeri rászólásra hagyja csak abba. Nem tudom.. kíváncsi vagyok a te véleményedre.

mézescsók 2015.04.28. 09:59:35

@thør: El tudom képzelni, hogy Adrit teszik ki. Indok: eddig nem mutatott túl sokat, megzakkant Becks kiesése után, legyenek boldogok.
@Mucsai2010@Sanda.Ipse: : Ezerintem azért nem öntötte ki azonnal (Bence kereste volna, ha nem találja és szint kellett volna vallania akkor is), illetve azért nem szólt a többiek előtt Bencének, mert tudta, hogy felkapja a vizet - teljesen jogosan különben - és esetleg botrány lesz, ami még árthat is neki. Mondjuk megüti Lokit.

introverted22 2015.04.28. 09:59:57

@Bujumburi: Messze nem vagyok tökéletes, de mivel átéltem már ilyen támadást, ráadásul akkor és ott nem volt körülöttem 9 másik ember, aki segíthetett volna, sőt, kamerák sem tudták igazolni az állításomat, így úgy vélem, hogy jobban átlátom a helyzetet, mint azok, akik csak újságban olvastak, vagy tévében láttak ilyet.
Egyébiránt pedig azt gondolom, hogy én a neked írt hozzászólásomban nem személyeskedtem veled, ha kérhetem, akkor te is mellőzd az ilyen jellegű megnyilvánulásokat. Köszi.

tenyered_érted? 2015.04.28. 10:00:58

@windsor: Kár, hogy elmegyünk egymás mellett. Valszeg Nóri se hagyná magát mégegyszer így vegzálni, de Ő ott a szobában is már teljesen kivolt. Nem tudott tiszta fejjel gondolkozni.
Nézzünk egy másik esetet. Ha nekem Loki beleköp a sörömbe akkor engem nem fog 1 lány visszafogni. Feltörlöm vele a padlót/Lokival/. Nem érdekelnek a kamerák nem érdekel semmi. Bence erős, mégse tette meg. Miért? Mert félt a kizárástól. Nóri csak felkapta volna a térdét és Sármőr 2 oktávval hangosabban énekel. Miért nem tette?? Mert félt a kizárástól!!

Én tudom azt, hogy itt mindenki világosan lát dolgokat, íróasztal mellől könnyű ezt eldönteni, de egy éles szituációban teljesen másképp látjuk a dolgokat.

Tóthi 2015.04.28. 10:01:31

@windsor: Talán ne magadból indulj ki, mivel a fentiek szerint még soha nem voltál áldozata se mobbingnak, se szexuális zaklatónak, különösen nem a kettőnek egyidejűleg. Bántalmazottnak lenni megváltozott tudatállapottal jár, az illető nem képes hideg fejjel végiggondolni, mit kéne tennie. Még egy kiegyensúlyozott ember is meg tud zakkanni, ha hirtelen trauma éri, nemhogy valaki, akit hetek óta terrorizál néhány nagyhangú barom. Nóri egész másképp érzékeli a környezetét, mint pl. itthon tenné, ahol valószínűleg lennének őt támogató barátai, rokonai. A helyzetből adódó torz valóságérzékelése miatt számára a túlélés záloga, hogy megőrizze az arcát a többiek előtt - miután nem kötélből vannak az idegei, szétcsúszott, és nem tudja összeszedni magát. Jelzem, kevesen tudnák megtenni a helyében azok közül is, akik most a tévé előtti kényelmes karosszékből osztják az észt, hogy mit és hogyan kellett volna reagálnia. Sanszos, hogy ugyanígy (vagy még úgyabbul) összeroppantak volna, de persze ez a foteltudósoknál szerint soha nem fordulhat elő.

Olvass utána a témának, aztán ha van némi empátia benned, akkor senki nem fog kiröhögni, mikor visszavonod az előbbi kijelentésedet, ha meg nincs, akkor úgyis hiába beszélnek neked.

+1, aki a bolhacirkusz gerinctelen lakóinak hasonló kellemes élményeket kíván, a közellenségnek meg közeli találkozást egy szívlapáttal. Humán hulladékok.

Eruka 2015.04.28. 10:02:29

Kedveltem Lokit, de erre nincs mentség! Utolsó tapló szarházi! Akkor örülnék igazán, ha Loki és Közellenség kézenfogva mehetne haza a francba (vagy inkább mondjuk gépeltérítés után Bolíviába pl), de ehhez képest lány megy haza! Remélem, beküldenek egy fiút, hogy páratlanul legyenek, és kitehetnek pénteken egyet közülük!

A másik szarcsimbók a TV2, aki a pénteki adás végi beharangozóban megmutatta Nóri reggeli kiborulását, és az "erőszak-gate" miatt hétfőre kivágta a műsorból! Így aztán a vacsora alatti támadás szinte értelmezhetetlen lett, hiszen az előzményeket (elvileg) nem láttuk.
Egyébként véleményem szerint Közellenség kimerítette az erőszak fogalmát, haza kellett volna még akkor éjjel zavarni, alsógatyában, álló répával! És gusztustalan, ahogy a TV2 mosakszik.
De abban az országban, ahol elkészíthet a rendőrség egy olyan oktató filmet, hogy az áldozat a hibás, semmin nem kell meglepődnünk!
És ha Nóri alaposan tökön rúgta volna, akkor mehetett volna haza fizikai erőszakért... :(((

Laura nyaka nagyon hiányzik nekem is... arra meg külön nagy szemeket meresztettem, hogy szépségkirálynő... Hol??? :)))

bigél 2015.04.28. 10:02:37

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Azért ez más helyzet volt. Egy ilyen dolog még a legmagabiztosabb embereket is megrendíti.
Amúgy meg már eleve kivannak az idegei, a Lokis dolog után is teljesen kész volt, így még nehezebb a "megfelelő" (úgy értem a kommentelők számára az) módon viselkednie.

Ronni 2015.04.28. 10:03:04

@noelisha: Lehet abban valami amit írsz, és rájöttem miért nem tűnt fel senkinek a stábból.Ők is betegek.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:03:20

@Bujumburi:
Belerúgtam volna? Mondjuk nekem a "saját hülyeség" nem az a kategória, mint a "szerencsétlenebb adottságokkal rendelkeznek" meg az "öreg néni", de ettől még nem basznék le senkit a Taigetoszról. A Darwin-díjasok megteszik ezt maguktól is, és mivel nem voltam ott, hogy erre Nórit figyelmeztessem, így nem érzem csukottnak a szemem.
Így jó:)?

introverted22 2015.04.28. 10:05:50

@Armador85: Ezt hajszál választja el az erőszaktól. Nyilván nem ütötte meg, nem teljes erővel szorította le, de én ezt a szituációt sem kívánom senkinek. Sajnos az én esetemben ennél durvább volt a helyzet. Itt lehetőség adott volt a menekülésre vagy a segítség hívásra. Ennek ellenére ezt a viselkedést nem tartom elfogadhatónak. Viszont Nóri reakcióival sem tudok azonosulni.

mimoza1014 2015.04.28. 10:07:48

@Mosoly az élet értelme: Nekem is egyértelmű volt, hogy belenyúlás... elég didaktikusan szájba lett rágva ahhoz, hogy életszerű legyen így ebben a formában a vacsoraasztalnál :)

tib81 2015.04.28. 10:08:36

A TV2 elegánsan kivágta a tegnapi adásból azt a jelenetet, ami a pénteki adás végén az ajánlóban még benne volt. Konkrétan azt, amikor Nóri elsírja Gyulának és Botoxnak, hogy Sármőr majdnem megerőszakolta. Hát ezután elég gusztustalan húzás, hogy szerintük csak csábítás történt.
tv2.hu/eden_hotel/18/174582_eden_hotel_18_45._adas_3._resz.html

Ronni 2015.04.28. 10:09:02

@Mosoly az élet értelme: és nincs az hogy valahova haza mész, 0-24ben együtt vagy a hóhérokkal, azt csodálom eddig nem borult meg, Nóri, de már ideje haza menni.Pedig lelkierőből jeles volt eddig , de a tartalékai elfogytak.

blady 2015.04.28. 10:10:17

nem tudom, h Nóri karaktere így lett megírva, vagy az élet hozta így, de én rettenetesen sajnálom a nőt. Hihetetlen h kb 10-ből 7 ember kőparaszt.
Végre kirakták az ősember melánia párost, erre megint beraktak egy elmerozzant állatot Közellenség személyében.. és még sír is? sztem is menjen a f*ba gumiszobába. Ilyen nem való emberek közé, akár reality akár nem. Teljesen felbasztam az agyam rajta:D

btw jó kis összefoglaló lett, köszi

cinika 2015.04.28. 10:10:40

Valaki segítsen pls.
Nekem nem tejesen tiszta, miért van Bencében ilyen ellenszenv Loki iránt... és az alap geciségen meg a pián kívül mi hozta ki Lokiból a sörbe köpést? Bevallom, nem láttam minden részt, de nem rémlik, hogy honnan indul a feszültség köztük.

@mézescsók: simán bekamuzhatta volna, hogy jaj véletlenül felborult - meglöktük az asztalt, rosszul pakoltam fel a lábam az asztalra...

mézescsók 2015.04.28. 10:10:53

@The Game: Volt. Vendégek: Peti barátja, Laura barátnője. Felejtős.

introverted22 2015.04.28. 10:10:57

@Tóthi: Többször támadtak már meg. Úgyhogy kérlek, hogy ne nekem add elő az okosságodat, mert nálam pont rossz helyen kopogtatsz. Ha figyelmesen elolvastad volna, engem is ért már támadás. Csak nem volt sem szomszédos szoba, sem kamerák, hogy bárki segítsen. Úgyhogy nem fogok visszavonni semmit, mert nincs rá okom. Átéltem, túléltem, és teljesen máshogy reagáltam rá.

radoznao 2015.04.28. 10:11:35

@windsor:
Meg kellene nézni még egyszer, de én úgy hallottam ezt az egészet, hogy Peti elővezette, hogy tegnap este bement Nóri hozzájuk és előadta, hogy Gábor megerőszakolta őt, amit ők ugyan nem feltételeznek Gáborról, de akkor mondja el Nóri mi az igazság.
Erre mondta Nóri, hogy ez hazugság. Bár nem tudjuk mit mondott valójában Nóri, de valószínüleg nem ezt.
A másik meg ennyit a megértésről, amit feltételezel azokról, akikhez először bement.
Másrészt elmondta ott is, hogy Gábor szexelni akart erőszakosan, de ő nem. A többiek szerint ez így teljesen rendben van.
Ezek után mit tud még mondani a szegény lány?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:12:30

@Armador85:
Nálam az volt túl a határon, ahogy magára húzta a bokájánál fogva, és szétlökte a lábait. Az már az "úgyis megbaszlak, baszod!" szint, pont egy pillanattal azelőtt, hogy tényleg megtenné.

Viszont az is utána volt, hogy Nóri alvást színlelve percekig hagyta, hogy Közellenség a melleit markolássza meg a farkával incselkedjen.

bigél 2015.04.28. 10:12:40

@mimoza1014: Szerintem akkor még nem tudták, hogy ekkora felhördülés lesz. Sejthették, hogy lesz visszhangja, de ekkorára nem gondoltak.

franciss 2015.04.28. 10:16:41

Jó a hogyvolt! Különösen a végével tudok azonosulni!
Egyébként az a hogyvoltokból és a kommentekből is jól látszik, hogy egy ideje már nagyon feltűnő volt, hogy megy a mobbing Nóri ellen, és milyen aljasul viselkednek, egyikben se volt egy csepp jóérzés se. Aki írta, hogy nagyon szar, hogy ez megtörtént, de ha már igen és leadták, legalább látható, hogy is működik ez az erőszak-áldozat műsor, áldozathibáztatás stb., egyetértek vele.

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 10:17:20

@cinika: igazából nem Bencének Loki iránt hanem fordítva.
Most, hogy jobban bele gondolok Botox lehet a kiváltó ok.
Már akkor több lehetett Lokiban -mikor megkapta egy hétre párcserésbe- meg hát, azért valljuk be Bence nem rossz pasi és ezt az összes nő bent egybehangzóan így gondolja. Bence sztem naív szív ember.

Tóthi 2015.04.28. 10:17:37

@windsor: Akkor te vagy a kivétel, aki erősíti a szabályt. (Ezt most nem gúnynak szántam.) Bántalmazni általában a gyengébbet, az "áldozattípust" szokták - kivéve ha pont az okoz örömet az agresszornak, ha megtörhet egy határozott személyiséget -, ezek szerint te kemény diónak bizonyultál. Azt viszont továbbra is állítom, hogy attól, hogy neked sikerült, még nem kéne elvárnod, hogy mások is úgy reagáljanak, ahogy te tennéd - még akkor sem, ha ezzel maguknak ártanak. Másképp vannak összerakva, másképp működnek. Empátia.

Szvsz egy amúgy is extrém nyomás alatt lévő (a semmittevéssel megspékelt bezártság önmagában is komoly stressz), a többi agyhalott által folyamatosan csesztetett, legyalult pszichéjű lánynak nagyjából nulla esélye van jól kijönni egy ilyen helyzetből.

bigél 2015.04.28. 10:17:40

@windsor: Különbözőek vagyunk. Én egy ilyen helyzetben biztos lefagyok, holott az élet számos területén erősnek számítok. 20 éves koromban pláne nem tudtam volna "helyesen" kezelni a helyzetet.

Armador85 2015.04.28. 10:19:09

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ezért mondom, hogy elég határeset.. A fura az egészben, hogy nem pofozhatja meg ugye. De szerintem azt erős feltételezni, hogy az, hogy szétfeszíti a lábait, egyenlő azzal, hogy meg is tenné. Ettől függetlenül ez a csávó persze egy utolsó féreg.

franciss 2015.04.28. 10:21:43

Szerintem Nóri viselkedése pont hogy nagyon jellemző és gyakori, vannak olyanok, akik erősek, meg tudják védeni az érdekeiket, ahogy windsor is írta, a többiek pedig azt gondolják, bárcsak én is így cselekedtem volna (jobb esetben), rosszabb és gyakoribb esetben még odáig se tudnak eljutni, hogy nem ők a hibások és ez nem normális ami történik velük, hanem a környezet, a tapasztalat, a segítség és támogatók hiánya mind azt sugallja, te ezt érdemled, ennyi.
Szval a miért nem így és így viselkedett megint áldozathibáztatás szerintem.

Tóthi 2015.04.28. 10:22:18

@windsor: Mikor először írtam neked, még nem volt kint, hogy téged is ért támadás. Nem leszólni akartalak, beszélgetünk.

Eszet Lenke 2015.04.28. 10:24:11

Számomra az is megfejthetetlen hogy a Bence-Loki cirkusz után miért széledtek szét birka módjára Sármőr (WTF???) "oszolj!!"-ja után. Mintha kőbe vésett ukáz lett volna. (Barbara volt az egyedüli, aki dacolt.) Miután pedig bizonyította karakán viselkedéssel felvigyázó mivoltát, ez a gyökszi összeomlott, és szipogva-picsogva, földre omolva, az égiekhez rimánkodva elsírta, hogy "ki a f.szt érdekel a pénz??". A kontraszt hatalmas. :)

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 10:24:33

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem tudhatod, tudod a tv2 vágja...
Lehet először normális volt és normálisan közeledett és mikor mondta Nóri hogy aludni szeretne mert fáradt akkor pöccent be , hogy ez neki jár.
Ha jól hallottam azt is mondta miközben minősítette, hogy örülhet, hogy egy ilyen faszi megb...ná.
Ocsmány egy féreg az összes ilyen pasi.
Jut eszembe nem az volt, hogy annyi nője volt amennyit csak akart és kiélte magát? -erővel nem volt nehéz...
Ja és akkor minek a nyíkódás a kagylóba, hogy pénzért ilyeneket csinálnak emberek???
Szánalom az egész!
Taktikai játékban Loki köpése jó döntés amúgy, simán VVbe tolni és kizáratni másokat vele. Viszont itt más a szitu, ugyanis a szabály kimondja, azt hogy a provokáció is kizárással jár ...

cinika 2015.04.28. 10:24:39

@Mosoly az élet értelme: Köszi, tényleg lehet az ok fapofa is... nekem csak azért fura, mert Lokit eddig nem láttam Bencével genyózni, Bence viszont Pjotrral többször is kitárgyalta, hogy Lokinak mennie kell, meg az új lány még be sem ért, de már mondta neki, hogy Loki büdös paraszt és ki kell ejteni a játékból.

Bujumburi 2015.04.28. 10:25:55

@windsor: Személyeskedéssel kapcsolatban igazad van, sajnálom, de kissé lekezelőnek tűnt a véleményed, de az is igaz, hogy kicsit elragadtatom magam ezzel kapcsolatban és én is személyes érintettség miatt ugrom a témára, nálam apám verte anyámat ököllel kamaszkoromban és sokszor én avatkoztam közbe, meg abba is, hogy a testvérem ne induljon apámnak késsel anyám védelmében. Soha, senki nem tudott róla, mi is történik otthon nálunk, pedig nem egyszer volt lila anyám arca... Az a vicces, hogy diplomás, elvileg "értelmiségi" családról van szó.

Engem egyszer kapott el egy faszszopó a saját kapunk előtt, azzal szólított le, hogy merre van az erre-arra, én kedvesen elirányítottam, ő megkért csatlakozzam hozzá, közöltem, épp most értem haza és a barátom otthon vár, mire benyomta utánam a kaput és már bent is volt a lépcsőházban, ahol nálam jóval erősebb lévén elég durván elkapott (kék-zöld foltok, szakadt ruha) végül addig üvöltöttem, amíg elhúzott, de SENKI nem dugta ki a fejét a lépcsőházban, nem hinném, hogy nem hallották. A lépcsőház be volt kamerázva, én viszont nem mentem el másnap a rendőrségre... hogy miért: elakartam felejteni, túl akartam lenni rajta és örülni, hogy nem történt semmi durva, nem akartam a köcsög rendőrök gyúnyolódásának kitenni magamat, főleg, mert ugye nem történt nagyobb baj, csak dulakodtunk.. ha nem történik nagyobb dolog, akkor az semminek sem számít. + A térfigyelő kamerák felvételei nem minősülnek 100%-osan hihető bizonyítéknak. (Ezt egy más jellegű eljárásból tudtam meg anno - táskalopás, ahol konkrétan látszódik a két utcára lakó srác, még kapucnit sem húzott, ujjlenyomatot igaz nem vettek a bankautomatáról ahol próbálkozott a lopott bankkártyával..Miért is?! - szolgálunk és védünk?.. az a srác ki tudja hány táskát lopott azóta is.)

Szóval még egyszer bocs a hangnemért, de alapjáraton felbasz a téma és sok ember hozzáállása. Na lépek is, mert úgy látszik nem tesz jót az idegrendszeremnek ez a műsor.

introverted22 2015.04.28. 10:28:07

@You Know Nothing JS (bigél): a nagymamám nagy kék fény rajongó volt. Úgy nevelt már kicsi gyerekkoromban is, hogy idegennel soha sehova. 8 évesen a tanítása nagy eséllyel megmentette az életemet, mert egy idegen rá akart venni arra, hogy elkísérem valahova és mivel nem mentem el vele, így csak a farkát vette elő. Elrohantam és bemenekültem a zárható lépcsőházba. Ott leültem és kivártam, amíg már nem remegek tovább. Ha nagymamám nem úgy nevel, akkor lehet, hogy nem csak megerőszakolt volna... Neki hála, már gyerekként is működött a védekező ösztön, és ez azóta már sajnos többször megmentett. Jó pár éve éppen ezek miatt csak biciklivel járok éjszaka, mert hazafelé kisebb eséllyel támadnak meg, mint gyalog. Az élet nagy tanító :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:30:03

@franciss:
Hát akkor áldozathibáztatás, de azt mondani, hogy Nórinak a kialakult helyzetben semmilyen felelőssége nincs, miután még a medencés rámászás után is Gábort tartotta volna bent, az meg szűklátókörűség. Vegyétek már észre, hogy Nóri azért nem gyanútlanul sétálgatott egy parkban vagy utazott a buszon, amikor hirtelen elé ugrott egy szatír.

mandruc 2015.04.28. 10:32:28

@windsor: Szia, nagyon sajnálom, ami veled történt, többször is. Én is voltam hasonló helyzetben, csak a végkimenetel durvább volt. Szerintem egyébként a nők nagy részének van hasonló tapasztalata, ha nem is konkrét bent volt a kuki helyzet, de valamilyen erővel való visszaéléses.
Mindenesetre én sajnos ugyanúgy reagáltam, mint a Nóri, és hiába tudom utólag, és mindig kívülről nézve az ilyen helyzetekben, hogy elég lett volna egy célirányos rúgás, vagy segítségért kiabálni, nem tudtam. Amikor benne voltam, egyszerűen lefagytam, mintha nem is velem történne meg, és utána évekig nem tudtam beszélni róla, meg gondolni sem rá, letagadtam magamnak is.
Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy nagyon irígyellek, és büszke vagyok rád, hogy te máshogy reagáltál! De sajnos sokan nem képesek erre, mint ahogy a Nóri sem volt. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy tudom, ő hogyan élte ezt meg...

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 10:33:03

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem azzal van a gond, hanem NEM megértésével.
Értelmes emberek akármennyire is ittasak megértik. A többi barom egy aberrált fasz. És nagyon durva azt itt olvasni, hogy valamennyiünknek volt valami hasonló tapasztalata.

introverted22 2015.04.28. 10:35:16

@Bujumburi: Semmi gond, megértem. Viszont itt a különbség! Te igyekeztél menekülni, ő neki pedig noha lett volna lehetősége rá, nem tette.
Gábor már korábban is elég tolakodó magatartást tanusított, ennek ellenére Nóri mégis maga mellé akarta párnak. Emiatt kicsit bevallom, hogy okolom őt is.
A lépcsőházas történeted sajnos ismerős, mint azt a korábbi hsz-ban leírtam.

Armador85 2015.04.28. 10:35:42

Azért mennyire durva, hogy ilyen sokatoknak van hasonló élménye :o

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:36:35

@Mosoly az élet értelme:
Azon a jeleneten nálam ott nincs mit magyarázni, az is mindegy, hogy mi hogy volt előtte. A normális közeledés nem vált át csak azért nem normális közeledésbe, csak mert a másik azt mondta, "Nem".

mézescsók 2015.04.28. 10:36:40

@cinika: Más is ült az asztalnál - talán PBarbi? és valaki oldalt is -, simán elpofázta volna valaki.

bigél 2015.04.28. 10:37:35

@windsor: Én ha késő este/éjszaka egyedül kellene közlekednem, már jó ideje taxival megyek, mert egyrészt félek, másrészt tudom magamról, hogy pánikhelyzetben nem feltétlenül reagálok jól.
Egyszer az utcán megállított egy figura, jól összefogdosott, a fülembe lihegett - én meg csak álltam megdermedve. Szerencse, hogy viszonylag korán volt (1/2 8) és még jártak az utcán, de pont azon a szakaszon (ami egy kanyar után volt) épp nem járt senki, de bármikor jöhetett. Csak 1-2 percig tartott, utána elengedett, ment tovább a dolgára, de én még álltam vagy 2 percig és néztem, hogy mi van?

Nórihoz visszatérve: itt az nehezíti a helyzetet, hogy egy olyan fickóról volt szó, aki nem annyira idegen és még tetszik is neki. Az egy jó tanítás, hogy idegennel soha, sehová, de sajnos azt már nem tanítják meg, hogy az ismerősök (sőt barátok, családtagok) is árthatnak nekünk, sőt!

playoff szakáll 2015.04.28. 10:37:47

@Eszet Lenke: Kb. annyi akaraterejük van összesen, mint neked, mondom ezt úgy, hogy nem ismerlek. Mint a birkanyájat, lehet terelni őket egy hangos szóval.

Mucsai2010 2015.04.28. 10:39:00

@cinika: Loki már a bekerülése után 1-2 nappal ki akarta Bencét tenni.

introverted22 2015.04.28. 10:39:34

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Tökéletesen igazad van. Én egy olyan tolakodó ember alá nem adok lovat és nem ígérem neki, hogy majd dugunk, ha párok leszünk. Senki nem érdemli meg azt a bánásmódot amit Nóri kapott, de a jakuzzi és a szingliszobás jelenetek után egyértelmű volt, hogy Gábor elég erőszakos, ha testiségről van szó.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 10:39:59

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Pontosan semmilyen felelőssége nincs benne. Akkor sem, ha előtte még jobban flörtöl vele. Vagy miniszoknyában járkál. Vagy meztelenül. Sőt, még akkor sincs, ha elkezdi leszopni, de konkrétan a dugás előtt azt mondja, hogy nem. A felelősség jogi kategória. Nincs olyan a btk-ban, hogy a szexuális erőszak bűncselekmény, kivéve ha előtte a csaj felhúzott most meg játssza a szűzkurvát, vagy kivéve ha a feleséged-élettársad, mert annak az a házastársi kötelessége. Nem felelős, ezt kéne kurvára tudatosítani a fejekben.
Okos dolog a fentieket megcsinálni egy nőnek? Vagy általában a rosszfiúkra gerjedni és nem a dezsőkékre? Nyilván nem, de attól még nem felelős. Semennyire.

brumcsek 2015.04.28. 10:40:09

@Armador85: ne reménykedj a kiesőkben,nézz utána kik nyerik!! Sajnos

Sanda.Ipse 2015.04.28. 10:40:26

Azt kéne végre felfogni, hogy semmi jelentősége annak, hogy korábban (medencés jelenet) bejött-e Nórinak a pasi vagy sem. A lényeg, hogy az ágyban ott és akkor többször NEM-et mondott. Csak ez számít.
Még egy házasságban élő férfinek sincs joga erőszakkal szeretkezni, ha a feleség éppen nemet mond. Ha valaki ezt nem érti meg, nincs miről tovább polemizálni. Egy szemétégető mellett magát áruló prostituáltat is bűncselekmény megerőszakolni akarata ellenére.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.28. 10:41:36

Loki, ha az a köpés szerkesztői utasításra ment is, már bánom,hogy múlt héten nem soroltam oda melléd a 105-ös buszon reggel és nem górtalak atomira bokán a hegyes orrú cipőmmel.

Így eladni a lelketeket 5 perc kétes ismertségért, emberek... Pjotr, Loki, komolyan mondom, kár értetek.

A pénteki beharangozóhoz képest egyértelmű,hogy tegnap komplett részeket nem adtak le. (pl. amikor Nóri Lokiéknak sír hatszemközt,hogy mit tett Vele Gábor előző este és ami alapján a vacsora közbeni dumálás is elindult.)
Ha a hiányzó részeket leadták volna, összeállt volna a vacsora közbeni párbeszéd is.
Így kb. Nóri jött ki szarul, Gáborka meg mennybe ment.

Nyilván gyors döntés kellett a csatornánál, hogy mennyire szítják tovább a tüzet egy sírós, panaszkodós bejátszással. Hát inkább úgy döntöttek,hogy a vacsora közbeni oltogatást adják le.
Amit Nóri persze hülyén kezelt nyilván annak kínos szembesítés jellege miatt is, ugyanakkor egyszerűen nincs mentség Mariann és Loki reakciójára.
Loki egy gyökér (még ha ebben vastagon szerkesztői utasítás is van benne) ezt eddig is tudtuk.
Mariann viszont iszonyú nagyot bukott a szememben, mint ember és mint nő.
Eddig is szilikonos droidnak tartottam és erre most végképp ráerősített.

Eléggé vérszegény volt az a szerecsenmosdatás, ahogy a tegnapi adásban Gábort megpróbálták egy érző szívű hősnek beállítani, mikor a dühöngő bika Bencét is izomból megállította.

Tovább megyek: érzésem szerint a Loki féle turhás köpés is szerkesztői utasításra történt, hogy egy ilyen helyzetet generáljanak. Hogy Bence ebbe be volt -e avatva és szintén szerkesztői utasításra vetette be magát Lokiékhoz, vagy csak Loki volt kézivezérelve, nem egyértelmű, de olybá tűnik, hogy megpróbálták ezt a színjátékot egyfajta sóelemként bevetni.

Továbbra is állítom, nem az a baj,hogy vezérlik a műsort, de az isten szerelmére nem lehetne ezt úgy csinálni, hogy ne legyen ennyire ordító és gusztustalan?
A Viasat3 egy kis semmi csatorna a TV2-höz képest, de még ők is meg tudták viszonylag korrektül oldani ezt. Elgondolkodtató,hogy a TV2-nek a hatalmas anyagi és emberi apparátusával ez vajon miért_nem_megy?
Iskolapéldája annak,hogy lehet egy eddig jól működő és a korábbiakban sikeresen adaptált műsort ordenáré módon elb.z.ni.

A NóriGábor videót pedig iskolai oktatófilmként használnám a jövőben.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 10:41:54

nekem egyszer egy lány azt mesélte, h a csávója (egyben haverom) megütötte, én hülye még szóvá is tettem ezt az embernél, aztán kiderült, h egyáltalán nem úgy volt, sőt, később még csaj is kb kiröhögött azért, mert ÉN HÜLYE úgy gondoltam, h ő meg lett ütve.

na kb azt érezhette Botox is, amit akkor én.

fairytale 2015.04.28. 10:42:12

Hát nem tudom, az első két Éden sorozat még a Pókmajommal megspékelve sem volt ennyire gusztustalan. Nem tudom, hogy mindebből mi a rendezői, szerkesztői utasítás - mert gyanús, hogy most sokkal több parasztkodásban van benne a forgatókönyvírók keze - de ez már űberelhetetlen.
Loki köpése megmagyarázhatatlan, főleg úgy, hogy csak vigyorog az egészen. Mintha vagy nem is köpött volna, vagy parancsra csinálta... (Vagy kihagytak valami előzményt, mert az egésznek nem volt se füle, se farka.)

A Nóri-féle dolog viszont ultragáz, és nagyon kíváncsi lennék a játékosok véleményére most, hogy megnézték a felvételeket.
Viszont a TV2-nek sikerült két nap alatt azt kitalálnia, hogy hogyan "szépítsék" a szépíthetetlent. Kihagyták azt a részt a műsorból, amikor Nóri sírva mondja el az estéjét Gyulának és Botoxnak. Brávó.
Viszont valószínűleg a szerkesztők már ott kint, akkor is érezhették, hogy nagy gáz, ami történt, csak ők nem Gábor megregulázásával, hanem Nóri meghazudtolásával próbálták csökkenteni a történet gusztustalanságát. Mert ebben a közös, vacsorás kérdezősködésnél, főleg Péter és Mariann eleve prekoncepcióval megfogalmazott kérdéseinél és kommentárjainál nekem nagyon kívülről irányítottnak tűnt ez a dolog. És a célja is csak annyi volt, hogy Nórit feketítsék be, ezzel mintegy nem létezővé tették az este történteket.
Nóri pedig nyilván félt, nem csak Gábortól, de attól is, hogy még egy hétig ezzel a fasszal kell egy ágyban aludnia, és hát ő a párja, nem akar kiesni. Pont ezért volt rettentő gusztustalan feltenni neki azt a kérdést, hogy kit ejtett volna ki. Mondja, hogy Gábort, miközben ezen a héten tőle függ a bent maradása? És még akkor sem tűnt fel tényleg senkinek Péter és Marianna célja, amikor azért cseszték le Nórit, hogy nem szólt volna Gyulának, mikor pont ők ejtették így ki Barbit?

Szóval azt már tudom, ki a legerősebb játékos ebben a bagázsban: Nóri. Amit ez a szerencsétlen kiállt, tök mindegy, hogy jogosan vagy jogtalanul, az mindenkinek túl sok lenne.

Azon viszont elgondolkodtam, hogy szeretném-e tovább nézni ezt a szart. Hiányzik az nekem, hogy magukból kivetkőzött állatokat nézzek egy izgalmas játék helyett?

introverted22 2015.04.28. 10:43:12

@mandruc: Nekem szerencsére pont az a két taktika jött be felváltva... Hol a tökön rúgás hol a kiabálás. Hiába no, nekem volt a legfantasztikusabb nagymamám, felkészített az élet néhány lehetséges pofonjára.

fairytale 2015.04.28. 10:46:10

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Már mások elmondták előttem, de nem bírom ki, hogy én ne mondjam: nagyon el vagy tévedve. A nem az nem. És tök mindegy, ki mit csinál előtte, nem kényszerítheted semmire, ha nem akarja.
Akkor te ha elveszel egy nőt feleségül, minden nap rájárhatsz, akkor is ha ő nemet mond, csak mert hozzád ment és ettől úgy érzed, jogod van hozzá?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:48:20

@Cathcart_ezredes:
Nem tanulni a hibáiból, nem foglalkozni a figyelmeztető jelekkel, az a felelőssége. Szerintem, és pont. Nőként nem mennék be a Szatír utcába, csak mert a rossz fiúkra gerjedek, mert rosszfiúkra gerjedni és velük próbálkozni eleve kockázat, és ezt a kockázatot én nem vállalnám.
Tulajdonképpen ti állítjátok be buta, naív libának Nórit azzal, hogy semmi előzménye nem volt a pénteki eseményeknek, és ha lett volna sem kellett volna foglalkoznia vele.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.28. 10:48:57

ja és azért az is cuki volt,hogy pont tegnap ( a hétvégi nagy nórigábor botrány után) állt elő a berki állítólagos szerkesztő szeretője azzal a szép kamusztorival,hogy neki a krisztián hogy összetörte a szívét...
szép próbálkozás volt a csatornától,hogy próbálták elterelni a közvélemény figyelmét , csakhogy addigra már ordenáré nagy botrány lett az erőszakolós ügyből, amihez még berki úr szerelmi élete is kevésnek bizonyult.
vígszínház.
gyanítom ez a cserpes vonal is egy nagy kamu. hiába: van az a pénz, amiért minden rágástól kiesik a protkó..höhö

fairytale 2015.04.28. 10:49:42

Egyébként Gábor amikor sírt, nem azt mondogatta véletlenül, hogy "20 millóért kiszedni belőlem"...? vagy én hallottam rosszul?! Gábor biztos hogy akkor, vagy biztos hogy amiatt sírt, mert Loki köpött és Bence majdnem verekedett?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:50:17

@fairytale:
Talán olvasd el azokat a bejegyzéseimet is, ami nem a te prekoncepcióidat erősíti. Köszi.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

LETOH_NEDE 2015.04.28. 10:51:02

@cinika: az nincs meg, hogy Loki erőltette Bence párjának kiesését, konkrétan Snezit, akihez valamilyen szinten kötődött, és nem is titkolta ?

Eszet Lenke 2015.04.28. 10:51:23

@playoff szakáll: Nyilván, vannak olyan típusú emberek, akik eleve irányításra szorulnak. Olyanok is, akik kerülik nagy ívben a konfliktushelyzeteket. De amikor kalákában vannak az ilyenek, egy "senki" utasítását nem kellene gondolkodás nélkül szentírásnak venni. Ebből is csak az tűnik ki, hogy mennyire befolyásolhatóak és gyengék.

Ditti82 2015.04.28. 10:51:36

Az újravágás miatt értelmezhetetlen volt a tegnapi.

kszanaksz 2015.04.28. 10:52:17

@henrik_: Marianna? érezte? ne viccelődjünk :)

mézescsók 2015.04.28. 10:53:27

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Már tegnap feszegettem, hogy a kialakult helyzet miatt Nóri sem hibátlan, de nagyon nem értettek velem egyet.
Kedvelem Nórit és drukkolok neki - ezt is mondtam már, de ebben a szituban nagyon hibázott.
Azon túllépve, hogy igazából ő volt ebben a "kapcsolatban" a kezdeményező, mert már a kezdet kezdetén simán háríthatta volna Gábor közeledését, van egy vízióm az estéről is.
Nagyon el tudom képzelni, hogy amikor vége a bulinak, ahol talán nem sokan maradtak szomjasan, bevonulnak a szobába és a nagy örömre, hogy együtt vannak, előfordul némi petting, amiben még benne van Nóri. Sikerül helyzetbe hoznia az amúgy is kanos - és persze mindentől függetlenül gyökér - Gátőrt, majd hirtelen meggondolja magát. Amihez joga van, ez nem is kérdés. És nem menti fel a pasast, mert az erőszak, az erőszak. Viszont némileg maga is sárosnak érezhette magát, ezért fújt visszavonulót másnap a többiek előtt. Így ellenben megint hülye helyzetbe hozta magát.
A kérdésre, hogy kit tartott volna bent, simán mondhatta volna, hogy Gyulát, senki sem tudta volna bizonyítani az ellenkezőjét. Mondhatta volna, hogy azt hitte, Gyula mögé áll, azzal viszont, hogy Botox mögé sorakozott be, nem volt választási lehetősége. Ezzel szerezhetett volna egy jó pontot a többiek szemében. Hogy most Gábor a párja, nem jelent semmit, mert ki a fenének lenne gusztusa vele egy szobában lenni is ezek után. Hogy Gábor lecserélheti ezen a héten, hiszen az ivararány a nők javára áll, az sem jelent semmit, mert Gábor ezek után is simán megteheti, sőt!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 10:53:58

@fairytale:
Egyébként meg nem mondtam, hogy Gábornak joga lenne bármihez is Nórival, ha ő nemet mond, de legalább te biztosan tudod, hogy méért akarod ezt a mondataimba magyarázni.

cinika 2015.04.28. 10:56:54

B@LETOH_NEDE: Sneci nem csak az ő szemét szúrta, bár az tény, hogy (Marianna mellett) Loki rühellte legjobban a csajt.

kszanaksz 2015.04.28. 10:56:59

Tegnapi adás egyik legröhejesebb jelenete az volt, amikor Loki a köpés után elszabadult Bencére nézve feküdt az ágyon halálra vált kényszervigyorral a fején, majd amikor Bencét kivitték átment nagyfiúba és elkezdte ecsetelni, hogy Bence mennyire lejáratta magát ezzel.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.28. 10:57:53

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egyáltalán nem biztos, hogy a Gátőrt tartotta volna bent. Csak azt mondta. És rosszul gondolod, nincs jogi felelőssége abban, hogy erőszakos volt a pasi. És minél többet magyaráz valaki arról, hogy milyen hibás a Nóri, annál jobban a felmentés irányába tolja a Gátőrt. Ebből pedig azt gondolhatja, hogy legközelebb is simán megteheti, hiszen Rufus78 is azt mondta, hogy Nóri is hibás. Sőt egy idő elteltével: Nóri a hibás. És tulajdonképpen ő, a Gátőr az áldozat. És igenis, ez így megy.

pogona vitticeps 2015.04.28. 11:00:17

Én tanuja voltam, hogy a talpraesett barátnőmből hogyan lett egy neki estem a szekrényajtónak, kilincsnek nő. Semmit nem tudtunk tenni, semmit, pedig próbálkoztunk. A vége egy oltári nagy veszekedés lett, amikor is kéken- zölden elküldött mindannyiunkat a picsába. Ezt úgy kb fél év alatt érte el a fickó nála.Teljesen el lett idegenítve a barátaitól és a családjától is, de az érzelmi zsarolás, a verbális alázás és a dresszírozás simán elérte nála, hogy úgy élje meg, számára csak a párja a mentsvár, hiszen az egész világ ellene fordult. Mindezt kéken, zölden, lilába sárgállva. Nem volt buta, normális a családi háttér, voltak barátai - nem haverok - barátok, szerette a munkáját, vagány volt, és dögös.
Mi, az akkori barátok a mai napig nem értjük az egészet. Mindent nem írtam le és nem is írhatok, de kicsit belezakkantunk mindannyian.

Na úgy kb. innen datálva érzékenyen reagálok a báb mesterekre és mindenkire, aki a gyengébb alázásával képzeli magát a magasba.
Ha csak azt hallod, hogy egy gyenge kis szardarab vagy, akkor egy idő után kezded magadat is annak látni.

Továbbra is kitartok a tegnap esti véleményem mellett, hogy szerkesztői idomítás hatására, ez a vacsora jelenet baromi mesterkéltre sikeredett, mintha az utsó leülő játékos lett volna a csapó. Felvétel indul, kamera fordul a még csendes Adri és cáratyuska felé, éééés gekkó.

Armador85 2015.04.28. 11:03:12

@brumcsek: hagyjuk a fasságokat, anno a Mandulapéniszt is beharangozták, hogy nyer. Dont fos.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 11:03:12

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Persze, és kettővel utána már tulajodonképpen az jön ki ebből, hogy én tulajdonképpen bátorítom a Közellenség-féléket! Normális vagy te?!?!
Mondtam én ilyet, hogy Gábornak nincs jogi felelőssége, hogy szerintem nem édemelné meg a sittet, vagy hogy Nóri viselkedése akár enyhítő körülmény is lenne az ügyében?? NEM!

anyadahalor (törölt) 2015.04.28. 11:04:28

Én igazából már át is álltam a konyhafőnökre :)

adamskij · http://adamskij.bandcamp.com 2015.04.28. 11:05:35

@Cathcart_ezredes: tökéletesen leírtad, pont ugyanígy gondolom. a TV2 meg ha észnél van és tévécsatorna lenne, simán ráépíthetett volna erre a témára 3-4 napi anyagot más műsoraival karöltve - pl interjúk, doku anyagok, szakértőkkel beszélgetés a témáról reggel/este, híradóban rámenni a szexuális bántalmazás anyagokra, joghézagok és törvényi háttértelenség - elképesztő mennyiségű téma hever parlagon.

bár az is tény, hogy a vak komondor gazdáját szavazta meg ismét az istenadta nép és egy kereskedelmi csatorna a nézettséget hajtja. ez az igazán szörnyű és lehangoló.

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 11:07:11

@windsor: nekem mindig azt tanították ne sikítsak vagy ilyesmi, mert az embereket nem érdeklié s inkább kimaradnának belőle. Azt kell kiabálni TŰZ VAAAN - erre tényleg mindenki kijön!

Ronni 2015.04.28. 11:09:30

@kszanaksz: Nő létemre is letéptem volna a bunkó fejét ha az italomba köp....

pogona vitticeps 2015.04.28. 11:10:19

@henrik_: Van ilyen is, mint amit leírtál, unatkozó, szarkavaró királylányok. De tény, hogy a bántalmazottak nagy százaléka titkolja, letagadja áldozat mivoltát, sőt védi az agresszort. És most nem csak fizikai agresszióra gondolok.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 11:10:25

pontosan tudták, hogy Nóri nem Gyulát választaná, ezért mondta neki Pierre, hogy álljon Botox mögé. Akkor most miről beszéltek?

fairytale 2015.04.28. 11:12:17

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nem kívántam belemagyarázni. Csak reagáltam arra, hogy szerinted Nóri sem ártatlan. Hogy hibás abban, hogy bátorította meg ilyenek. Nem, nem hibás. Ennyi, és ne akarj többet belemagyarázni, mint amit leírtam.

Bujumburi 2015.04.28. 11:12:46

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Nőként nem mennék be a Szatír utcába, csak mert a rossz fiúkra gerjedek," - ...nagyon szomorú ha ezt most komolyan gondolod? :(

Sanda.Ipse 2015.04.28. 11:13:31

Péter talán szólt Barbarának, hogy ne álljon mögé?

Mosoly az élet értelme 2015.04.28. 11:14:49

Lehet nálam gyenge ez a vonal (habár sztem nem) de nekem Bence Apolkára való nyomulása is súrolta a határt. Sőt ! És nem azét mert durva vagy erőszakoskodó volt, hanem mert a lánynak volt kellemetlen és ő NEM akarta. A többi nő, azért nem érti Nóri viselkedését -mert azok inkább kibírnak pár percet és terpesztenek ...Botox is jó kézimunkás volt éppen az utolsó estéjén...

fairytale 2015.04.28. 11:15:24

@Sanda.Ipse: Miért tudták pontosan és honnan? Még maga Nóri sem tudta.... Ugyan már. Ők nem Gyulát akarták megmenteni, hanem Patrikot kitenni, és ehhez nekik kellett Gyula.

Ronla 2015.04.28. 11:16:02

Szerintem Gy. Gátőr a való életben megkapja a magáét. Kész csoda lesz, ha nem lesz belőle Gabriella.

Bujumburi 2015.04.28. 11:16:10

@Mosoly az élet értelme: egyetértek, az is erős volt, de Berki csak röhögött rajta a stúdióban, azt hiszem Pamela volt rajta megakadva kissé.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 11:16:56

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nóri egy buta naiv liba. Nem vette észre az intő jeleket, gerjed a rosszfiúkra, lehet pettingelt is azzal a véglénnyel, majd meggondolta magát. Ezek kimerítik nálam az ostobaság kategóriáját, és még mennyi ilyen csaj van, de nem felelősek! Lehet ez szavakon lovaglásnak tűnik másnak, pedig nagyon nem az. Hülyének lenni alanyi jogod, bűncselekmény áldozatának lenni emiatt nem kötelességed. Ha kihívó viselkedés, rossz párválasztás stb. miatt felelősnek kiáltjuk ki az áldozatot is, akkor azzal felmented részben az elkövetőt.
Volt már olyan, hogy flörtöltél egy csajjal, húztad, pedig nem akartál tőle semmit, pláne dugni nem? Csak épp buli volt, piáltál, szar volt az önértékelésed, jól esett a figyelem, stb? Ezt egy férfi minden veszély nélkül meg tudja tenni, nem hülye, nem felelős, maximum megkapja, hogy egy geci aki szegény lánnyal játszik. Ha egy nő csinálja, és emiatt megerőszakolják akkor felelős, meg ő is akarta csak letagadja, stb.
Részemről ennyi, mert amúgy is szarakszik a blogmotor a telefonon és idegesít, másrészt nem fogjuk tudni meggyőzni egymást.

playoff szakáll 2015.04.28. 11:17:23

@Eszet Lenke: Úgy, ám. Egyik díszpéldája ennek Patrik volt, azért is terelte ki őt a közgazdász, nehogy a fődíjig alibizze magát.

@fairytale: Igaz, egy részét nem feliratozták, mert kb. még 2x kellett volna meghallgatni fülessel az utómunkán, ami túlórába lógott valszeg, de hogy műhüppögés volt, az biztos. Ez egy szomorú sírás akart lenni, de annak a formája nem az, hogy a 'világnak' szavakkal elmondom, mi a bajom.

Dettis 2015.04.28. 11:19:30

@Mucsai2010: Tisztában vagyok vele, hogy ez játék és tétje van, de elvesztik a játék során az emberségüket. Loki megint átment görénybe, most hogy megmenekült a segge a kiválasztásnál. Én örömmel néztem volna végig, ha Bence lecsapja, mint vak a poharat. Ha az említett hármas marad a végjátékban, kiderül, hogy mekkora 'szövetségesek' is ők :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 11:19:58

@Bujumburi:
Miért, mi a baj már ezzel is?
Nőként muszáj lenne naívan kóvályognom a világban, és sírva rácsodálkozni, amikor az erőszakosnak tűnő, velem erőszakosan viselkedő, velem szemben erőszakosan megnyilvánuló fickók erőszakosan viselkednek, vagy mi?

tenyered_érted? 2015.04.28. 11:20:18

Eljutottunk arra a szintre amit a BB holland megalkotója újólag kitalált! Mo-n én szeretném ezt megcsinálni!:)/csak vicc volt/ Egy zuhanó repülőre felrakni 10 embert 9 ejtőernyővel!!

Ha elnézzük a bennt lévő játékosokat elég lenne 2 ejtőernyő is. Egy a Nórinak a többiek pedig oldják meg!
Mint Joker a Batman-ban.: Agresszív üzletpolitikánknak hála terjeszkedni kezdünk.
Játszátok le!!:)

Mivel vágott adást látunk, nem tudunk minden esetet ami bennt történik. Azt se tudjuk mi a szerkesztői utasítás! DE ... Azt látjuk, hogy Nórit folyamatosan alázzák, bántják. Természetesen ő is megtehetné, hogy feláll és kisétál az ajtón! Nem tudom mi van a szerződésében, de a Gáboros eset után csak azért megtehette volna, miszerint számára ez megalázó volt és így nem folytatja a műsort. Vélhetően a TV2 visszaél a helyzetével és még jó jogászaik is vannak, de itt eléggé elbuktak volna!! A dolog ott borul, hogy jóérzésű ember nem arra izgul, hogy 8-9 másik hogyan aláz 1 embert, aki nem közéjük való. A dolog ott is sántít, hogy az előző 2 évadban nem volt ennyi hazudozás, azért ott emelt fővel mehettek el a játékosok, komoly rajongótáboruk volt. / persze Szandra és Anikó, de sztem még ők is belefér kategóriával csinálták ezekhez képest!/

A jelenlegi játékosoknak nem tudok semmilyen szinten szurkolni kivéve mondjuk PBarbit/és Nórit/, és ez azt hiszem mindent elmond a többi játékosról.!!
Nekik se a játékban nyújtott teljesítményéért, inkább az "emberségük miatt".

Ha szerkesztői utasításra történnek dolgok, és ezzel nem akarok foglalkozni, mert annyira nem érdekel, akkor azok borzasztóan szarok. Inkább nézek egy jó filmet, ahol legalább jó szinészek jól játszanak, mint ezt a szart. És igen, elkapott a kerék, nehéz kiszállni, kiváncsi vagyok ki nyer.:( És eddig annak szurkoltam hogy ha már a pár eljut a döntőig akkor vigyék végig, és Adri-Patriknak öszintén ezt kívántam volna. Most már csak annak szurkolok hogy valamelyik majom dobja el a gömböt. Méltó befejezése ennek a hányadéknak.

Egyébként Adri viccből hozta fel a gekkókat, a többiek meg egyből rátámadtak Nórira.
Adri még mindig szimpi, csak ne Gáborral bútorozzon össze! Ha Adri olvasod/tudom,hogykéső:)/ erősíts meg hogy nem szimpatizálsz Gáborral.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 11:22:02

tv2 kivágta a tegnapiból amikor Nóri panaszkodik. Konkrétan Gyulának is.
Tegnap az asztalnál meg játszották a hülyét.. Gyula is.. mintha nem is tudott volna róla.
Szóval a tegnapi asztalos jelenet egy ordas nagy megrendezett kamu volt.

Veder1 2015.04.28. 11:25:48

Nóri először elsírja Botoxnak és Gyulának (akit előző héten kitett volna), hogy erőszakoskodott vele a tajparaszt, majd amikor a vacsoránál Adri előhozza a témát Nóri kijelenti, hogy nem volt erőszak és AZOK A HÜLYÉK akik ezt híresztelik. Hát nálam is kinyílt volna a bicska a zsebemben, hogy akkor ezt most hogy is, először jön sírni utána meg lehülyéz mindenki előtt, hogy hiszek neki?!? Botox és Gyula nem látta az éjszakai felvételt, szerintem érthető volt a reakciójuk, és ez teljesen független attól, hogy mi történ a vadbarom és Nóri között, mert azt a többiek csak Nóri elmondásából ismerték..

Ronla 2015.04.28. 11:27:45

Többen írták már, de én is kíváncsi lennék, Botox, Pjotr, Loki és a többiek véleményére, miután most szembesültek a képsorokkal, hogy mi történt Nórival. Mert szerintem ezután az alázás után illene nekik is valamit mondani.

Loki nagyon paraszt volt. Aki így beleköp a sörbe, az nálam nem ember. Ide a mocsárba ne jöjjön, vagy lökje be Gátoltat, a krokodilok, meg a bikacápák minden szemetet elfogyasztanak.

BobbyEwing 2015.04.28. 11:31:23

van egy sanda gyanúm, hogy Gábor drogos. Az erőteljes hangulatváltások, a szeme, a szélsőséges viselkedések alapján szerintem elvonási tünete van. lehet hogy csak fűre van ráállva, ez a "lazaság", az átgondolatlan mondatok pl annak tökéletesen betudhatóak.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 11:38:10

Instagramot is szoktam nézni. 2 napja kb mintha hírzárlat lenne. Senki nem tesz fel semmilyen értelmezhető posztot/képet, semmilyen reagálás, komment... ami eddig ment, most nulla.

Páran lehet, hogy vakarják a fejüket, hogy mi legyen....

kszanaksz 2015.04.28. 11:39:19

@fairytale: természetesen vannak benne nagyon is érvényes gondolatok, de úgy kezdi a cikkíró, hogy nincs tévéje és csak egy 10-15 percnyi videót nézett az ÉH-ból, illetve összefoglalót (más, mások véleményét) olvasta. Azért én így nem mernék beleállni a "megmondóember" szerepbe egy cikkel, nyilván a fenti körülmények miatt hiányos a tudása, illetve van tárgyi tévedés a cikkben. Ezektől függetlenül az írás második fele érvényes kérdéseket feszeget.

Twix · http://fogalmam.blog.hu/ 2015.04.28. 11:42:48

Elore is bocsi az ekezetek hianya miatt, telorol irok.

Az első ket evadot tvn es irasban is neztem, itt meg folyik a hogyvot olvasas ezerrel. Amit leirok pusztan az en velemenyem (mielott a nagy vedekezes kozben kommenteloket venne elo a tv2).

Ez az eh nem az az eh, amit a viasaton lattunk. Azok nagyon jol castingolt dolgok voltak, nehany baklovessel, de amit a tv2 muvel az totalis licenszgyilkossag ismet. Nincsenek rokonszenves karakterek, ertelmezhetetlen motivaciok vannak.
Pjotrrol erdemes megjegyezni hogy o viszi a legtobb melót a jatekba, de ugyanez elmondhato volt Korleonerol is, a kulonbseg az, hogy Korleone nem a kgb torteto eleganciajat valasztotta strategianak, hanem azt, hogy osszehaverkodik a vetelytarsaival, ami a vegcel erdekeben nem tulsagosan gyumolcsozo tervnek bizonyult, de merem allitani, hogy a magyar eh-k torteneteben o marad a legnepszerubb karakter. Pjotr komolyan a nyomdokaiba lephetett volna, a kommunikaciojat nagyon szepen megtervezte, sikerult mindenki bizalmaba ferkoznie, csak epp mar ezek az agyatlanok is eszrevettek, hogy hullanak az emberek korulotte. A vedettseg kihasznalasa egy elvart dolog, de ha kirakod a tarsasag motorjat, az azzal jar, hogy semmi esélyed nem marad itt a gyozelemre. De ennyit rola.

Amit a tv2 szorakoztatasi "celzattal" (ezt a Kiratol loptam) csinal az eden hotel keretein belul, az itt valt elfogadhatatlanna.
A stab nyilvan mar Costa rican is tisztaban volt azzal, hogy ennek milyen kovetkezmenyei lesznek, de megis a Fidesz utobbi felevere emlekeztetnek a azzal, hogy csinaltak valamit (nemcsak sajtoetikai szempontbol aggalyos anyagot adtak le nemcsak sajtoetikailag elfogadhatatlan modon, es most nem azt mondom, hogy itt az ido felvenni a szemellenzot), megvarjak a reakciot, utana meg visszakoznak. Ez igy, hogy mar a melani-sneci akciobol fennmaradt hugykovesedest valoszinuleg a szorgos hidegburkolok eltuntettek jo ideje eleg nehez, de probaltak kezelni a helyzetet, csakhogy ez mar reg el van baszva, hiszen akkor kellett volna kibaszarintani a Kozellenseget, amikor lattak a kepernyon, hogy mi folyik odabent. Legkesobb masnap reggel Golemet bekuldik egy laptoppal, hogy megmutassa a lakossagnak, hogy mi tortent es adni neki repjegyet az otthonos kamcsatkaba.

A vacsoran tortent beszelgetesnek nem hinnem, hogy volt szerkesztoi hattere, az mar mas teszta, hogy a szerkesztok egy hetvege alatt kivettek a vallomast az adasba kerulo anyagbol, Gabor szerecsenmosdatasat viszont eleg reszletesen sikerult megmutatniuk. Ez az agyatlan nezoknek teljesen hibas uzenetet kozol, amit ugye valamennyien tudunk. Az a szerkeszto, aki ezt bent hagyta ugyanakkora geci, mint Pjotr, Botox es a Csulas.

Innen uzenem nekik Lazarus Kirk aranyat ero tanacsat, hogy sose nyomjak fullba se a kretent, se a gecit. Megtettek, fognak is szopni erte.

Gonosz törpe 2015.04.28. 11:44:24

@fairytale: Igen. És ebben végre az is szerepel, hogy Peti, Marianna és Loki a főbűnösök, akik - a TV2 asszisztálása mellett - a benti rettenetes légkört kialakították.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 11:45:09

Még a vágásról. ÉÉ-ben Peti azt ecsetelte, hogy nyalná ki Tinát vagy Laurát, már nem is emlékszem, tökegyforma a két lány.

A lényeg, hogy az a Peti nem az a Pjotr, akit eddig láthattunk. Mr Melánit megszégyenítő alpárisággal paraszt módon tolta a szöveget.. és amikor a lány mondta, hogy nem nem, nem fogsz engem itt kinyalni.... a dehogynem ....jössz még az én utcámba szöveggel zárt.

Ha ezt a Pjotr láttuk volna eddig, hááát

fairytale 2015.04.28. 11:50:33

@kszanaksz: A cikkben az a jó, hogy megmutatja, általánosságban, hogyan működik az ilyen. És hogy mi nézők, pont ugyanazt láttuk most, amit láthatnánk, ha egy családon belüli erőszak helyszínére lesnénk be. És a környezet reakciója, az áldozat viselkedése és az erőszakos fél magatartása tanítani való! Tehát a történet elmélete az, ami itt nagyon pontosan meg van írva.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 11:53:45

@fairytale:
Te jössz azzal, hogy én szerinted mit gondolhatok jognak egy házasságban, aztán még én vagyok a belemagyarázós?!
Szerintem nyugodtan pacsizzatok össze Tenyérrel :P .

fairytale 2015.04.28. 11:54:04

@Gonosz törpe: Loki taj paraszt volt - továbbra is azt érzem, felsőbb utasításra - de csak a köpés miatt. A többiben szerintem nincs szerepe, ő csak hallomásból értesült a dolgokról és Marianna mellé áll, mert se nem lát , se nem hall. De ha Mariann és Péter nem kapott utasítás erre a beszélgetésre, és arra, hogy Nórit köpessék szemen önmagával, akkor megeszem a kalapom.

kszanaksz 2015.04.28. 11:54:40

@fairytale: igen, csak nekem ott sántít a dolog, hogy hiába van egy érvényes gondolatmenetem, amit le akarok írni, ha úgy teszem, hogy elérakom az előzményeket, premisszákat, és abból vonom le következtetésként amit mondani akarok, és közben az elé pakolt előzmények egy része nem fedi a valóságot, egy másik része inkább hangulatkeltés jelleggel szerepel ott. Ez így akkor amortizálja az egyébként ettől függetlenül értékes gondolatokat is.

Bujumburi 2015.04.28. 11:55:22

@tenyered_érted?:

+1000 :'( Tényleg, mint a stanfordi börtönkísérlet, így én a játékosokat kevésbé okolom, mert a tömeg és a falka elragadja őket, illetve a rájuk erőltetett, vagy maguk által felvett szerep... a szerkesztőknek kellett volna beszélgetni velük a riportban, hogy maradjanak emberek még ebben a játékban is.

egy igazi barom vagy mária 2015.04.28. 12:03:27

@Eruka: "De abban az országban, ahol elkészíthet a rendőrség egy olyan oktató filmet, hogy az áldozat a hibás, semmin nem kell meglepődnünk! "
OKOSKA!
EZ a lány 3-4 napig azt játszotta, hogy mindenre nemet mondott, aztán mégis csinálta- magyarul igen lett belőle. Mindent megtett, hogy a csávó a párja legyen, lebeszélte, hogy lesz szex.
Aztán a 4. napon hirtelen elkezdte komolyan gondolni a nemet.
De ugye ő nem hibás? Ő csak áldozat. Az első este a jacuzziban ha nemet mond, és az nem is marad, akkor az egész nem történik meg. Vagy ha a jacuzziban igent mond és igen is marad, akkor is van súlya a NEM-nek. Így meg semmi. Ennek a gyökérnek eddig az összes NEM igenné változott, honnan kellett volna tudnia, hogy most ez a NEM aztán komoly?
Ja, igen, és az oktatófilm miről is szólt: Tehetsz ellene.
Nórika tehetett volna ellene? Talán ha nem cicázik vele, talán ha nem igér szexet, talán ha nem tesz meg mindent, hogy egy ágyban kössenek ki, akkor nem gondolod, hogy máshogy alakul?

Ronni 2015.04.28. 12:04:49

@egy igazi barom vagy mária: Még mindig itt tartasz?????Szánalmas vagy:)

Sanda.Ipse 2015.04.28. 12:05:55

@AkkorlegyenPtr: Ezt írtam már korábban. Egyébként az új csajnak nyomta a primitív szöveget, hiába mondta a lány, hogy ő szexről nem akar beszélgetni.

ZLATAN 2015.04.28. 12:06:54

1. Megrendülve olvasom azon kommentelők hozzászólásait, akik elszenvedtek bántalmazást/szexuális jellegű bántalmazást. Nagyon sajnálom, hogy nektek ilyesmit át kellett élnetek. Nehéz szavakat találni erre. Kívánok nektek erőt a teljes lelki gyógyuláshoz!
2. Ilyet egy nőnek soha, SOHA nem lenne szabad átélnie. A nő SOHA nem hibás. SOHA.
3. Gábőr egy : minden negatív jelző, amit leírtatok.
4. Nóri nagyot hibázott, amikor először elmeséli az erőszakot majd letagadja. Mivel a játékosok nem tudták, hogy mi történt csupán abból tudtak kiindulni, hogy Nóri ellentmond magának, majd meghazudtolja őket.
5. SZERKESZTŐK!!!?? Ti hol voltatok?? Hol voltatok amikor Gábőr ocsmánykodott? Hol voltatok a Bence-Apolka, Bence-Botox eseteknél?
6. Ezt a hozzászólásomat most nem írom tovább, mert minősíthetetlen lesz a hangvétele.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 12:07:41

@egy igazi barom vagy mária: Fogd már fel, hogy még egy feleség is mondhat adott esetben nemet, holott az oltár/anyakönyvvezető előtt életre szóló ígérvényt tett.
Nóri nem hibás. A nem az NEM!

Ronni 2015.04.28. 12:09:44

@Twix: Igazad van, a tv 2 , vagy a gyártó cég munkatársait ki kéne ereszteni a szélbe, nem tudom elképzelni mint hogy ott is úgy megy a munkahelyek osztása hogy valakinek a valakije vagy dolgozz itt. Sem tehetség ,sem kreativitás, sem erkölcsi érzék nem szorult beléjük. Amit összehoztak, siralmas, ...sixx írásai az egyetlen jó az egészben.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 12:15:31

@Ronni: Én is előbb olvastam Sixx posztjait, mint a műsort néztem volna. Meg is kellett volna maradnom ennél:)))

Ronni 2015.04.28. 12:16:05

@Vödör: Nem az a hülye aki úgy hozza fel a témát hogy MELLETTE VAN A GÁTŐR?Szálljatok le arról a szerencsétlen lányról .

Veder1 2015.04.28. 12:16:45

@ZLATAN: teljesen egyetértek, és osztom a felháborodásod

Tanya Jóska 2015.04.28. 12:17:53

"Breki: - sportolsz valamit?
Új lany:- ... magassarkúba járok"
:)

Zár Balta 2015.04.28. 12:23:44

Ne feledkezzünk meg arról, hogy a tv2 egy fidesz-bérenc tehetségtelen kretén banda !
A benti játékosok pedig mind egytől egyig hulladék szar alja trógerek, a nők is !
Szóval mit vártunk ? :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:24:40

@egy igazi barom vagy mária:
Az egyéb nézeteltérések ellenére is ebben az egy dologban egyetértek a többiekkel: a NEM az nem, és teljesen mindegy, hogy hány "igen", "talán" meg "esetleg" volt előtte.

Veder1 2015.04.28. 12:25:51

@Ronni: te is úgy vagy okos, hogy láttad felvételeket, a játékosok viszont csak Nóri következetlen reagálásaiból próbálnak valami értelmezhetőt kivenni. Nóri, amint bejött Gábor rácuppant, utána hitegette Gyulát, de a többiek is levették, hogy egy választás esetén az új parasztot választaná, majd egyik nap jön sírva, hogy erőszakoskodott vele az állatja, a szerkesztők meg nem tesznek semmit, érthető, ha ezt a többiek fenntartásokkal fogadják, amikor meg tisztázni akarják mindenki előtt, főleg azért is mert meglepő módon Nóri az erőszakoskodó mellett ül tök nyugodtan kiszívott nyakkal, akkor meg tagad mindent és azt hülyézi le aki hitt neki. Hát, hasonló helyzetben én sem tudom hogy reagáltam volna, de akarata ellenére nem hiszem hogy el kezdtem volna bizonygatni, hogy de de téged biztos megerőszakoltak, mert én azt nálad jobban tudom.

Bognar Klamidia 2015.04.28. 12:26:19

@windsor: miért feltételezed azt, hogy minden megtámadott nő képes úgy reagálni, ahogy te? különböző megküzdési stratégiátok van, a te élményeidre alapozva ne várd el másik embertől ugyanazt a reakciót.

mézescsók 2015.04.28. 12:27:56

Ha nyitva hagyom a házamat, az még nem meghívó a tolvajoknak, hogy tessék,tessék, most lehet kipakolni, csak nyugodtan. Foghatom a fejemet, ha megtörténik, de a betörés attól még betörés marad. Legfeljebb hülye voltam, és ezért még nem von felelősségre senki, de ha nem hagyom nyitva, ha bekapcsolom a riasztót, ha ..., ha... és még folytatható a sor, mi mindent tehettem volna a betörés ellen.
Namármost: ha nyitva hagyom a házamat és még esetleg ki is plakátolom, hogy nem vagyok itthon, akkor is a betörés marad, mert a nyitott kapu nem meghívó egy kis rámolásra, legfeljebb még nagyobb marha vagyok.

Zár Balta 2015.04.28. 12:32:28

@mézescsók: Igazad van, de a végeredmény : Rábaszol, de nagyon ha így teszel.
Az egy más kérdés, hogy a tolvajt el kell fogni, meg kell büntetni stb.

tenyered_érted? 2015.04.28. 12:33:13

@ZLATAN: Igazad van.

Akkor szeretném felnyitni azon kommentelők szemét, akik szerint "Normális" dolgot láttunk Gábor és Nóri kapcsán. Már sokszor kivesézte mindenki, hogy Erőszak volt v. nem volt erőszak és ki a hibás. Akkor kezdjük tiszta lappal. Ténylegesen lényegtelen/ csak példaképpen mondom/ hogy ki minek látta. Ki hogyan menekült ,oldotta volna meg a helyzetet. Mik az előzmények. Ha akár 1 azaz egy emberben a látott felvételek alapján is felmerül az ERŐSZAK ,akkor azt ANNAK KELL kezelni!! és hát a riportszobai illetve a másnap reggeli felvétel/amit nem láttunk, de nekem felvételről megvan az előző adás végén!!/ egyértelműsíti a dolgot. Persze judo-zzon, kiabáljon, menjen el, védekezzen, ne ingerelje!! Egy országos TV adásról beszélünk 12-es karikával. Nem 18-as késő esti adásról. Esetleg szado-mazo felnöttfilmről!!

Ha már felmerül ez a gondolat, akkor a szerkik vmit nagyon benéztek!!!
Ott azonnal v. legkésőbb másnap reggel kizárás. Biztosan van a szerződésben olyan pont,/gumi jogszabály/ aminek alapján bárkit ki lehet tenni a játékból. Itt nagyon meg se kellett volna erőltetni magát senkinek indoklásképpen.
ATV2 ezzel hibázott. Rossz példát mutatott, és az asztalos felvétellel, még nevetségessé is tette szegény lányt.
DE NÓRI! az élet nem áll meg. Egy jó ügyvéddel/utólagos sikerdíjjal/ és a felvételekkel, a másnap reggeli panaszkodással is igen jók az esélyeid 20 millára!:) Akár most is!!

Zár Balta 2015.04.28. 12:33:58

@mézescsók: A példádnál maradva ( bár ez kicsit off a részemről): Ha biztosító megtudja, hogy nyitva volt az ajtód ( mert pl. nincs rajta feszegetés stb. nyom) akkor NEM FIZET !!

Veder1 2015.04.28. 12:34:09

@mézescsók: hagyd szerintem nem akarják érteni. Megdöbbentő, hogy a RONNI által linkelt hir24-es cikk alatt a facebookozó nők(!) hogy gondolkodnak az erőszakról.

fairytale 2015.04.28. 12:34:16

@egy igazi barom vagy mária: remélem, nincsenek körülötted nők. ha így gondolkodsz, szar lehet nekik!

,, 2015.04.28. 12:34:25

@Ronni: húbaszki, beleolvastam a cikk FB kommentjeibe... pfff...

Bujumburi 2015.04.28. 12:35:13

@mézescsók: Itt a pont, jó hasonlat.
Igaz, ez már a jogban nem betörőnek számít, hanem besurranó tolvajnak... ám attól még ugyanolyan erkölcstelen.
Én is így látom ebben a szituban. Nórinak bejön a faszi, simogatja az egóját, főleg mert eddig senki nem tekintett rá nőként. Később felébred a rózsaszínű álomból és akkor már nincs visszaút? Ez elfogadhatatlan. Miért is ne gondolhatná meg magát.

Szegény Nórika.... jobb lett volna megtartani gyökér Dominikot, persze előtte elárulni neki, hogy a többiek miket mondtak róla, ám ő ennek ellenére kitart mellette... lekötelezte volna a faszit egy pár hónapra, és ha cincálják is Nórit, legalább 1 pasi lett volna akihez fordulhat. Igaz hálát nem lehet elvárni ebben a játékban, úgyhogy nem is tudom..

Zár Balta 2015.04.28. 12:36:30

@tenyered_érted?: Mármint kitől? a TV2-től vagy a rusnya büdös állat gábortól ?

Zár Balta 2015.04.28. 12:37:30

@foxglove (F6): Melyik cikknek és hol olvastál bele ?

Sanda.Ipse 2015.04.28. 12:38:13

@Zár Balta: Harcolnak a nézettségért és annak érdekében bármire képesek. Remélem, ennek most rossz vége lesz számukra.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:39:53

@mézescsók: @Zár Balta:
Egy apróságot kérdeznék csak: Szerintetek hibás és/vagy felelőtlen vagyok-e akkor, amikor MÁSODSZOR IS nyitva hagyom az ajtót, és kiplakátolom, hogy nem vagyok itthon és nyitva az ajtó?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:43:49

@foxglove (F6):
Mondjuk a véres kézzel etetett éhes oroszlánban éppen van valami...

Veder1 2015.04.28. 12:44:19

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az elkövető tettének megítélése szempontjából ez lényegtelen.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:47:08

@Bujumburi:
Már bocs, tényleg érdekelne, hogy ez a példa mennyiben másabb, mint az én "nagyon sajnálatos" Szatír utcás példám:)?

saccperköbö 2015.04.28. 12:48:15

a férjem nem bírja a valóságshow-kat és mindig ostoroz is érte, hogy én miért nézem
na most az EH1-2 után mondtam, hogy nézze, mert ez tényleg más és jó lesz, hát most jót röhögött rajtam, mert mit kaptunk:
- teraszra hugyozást
- sörbe köpködést
- szexuális erőszakot és nem először erőszakoskodást lányokkal szemben
- mások folyamatos, módszeres alázását - lelki terrort
- ja meg szexet, olyan mennyiségben, ami a vv-ket is übereli

és egyetlen egy dologért láttunk büntetést, azért hogy szerencsétlen 40 kg-os beus pofon vágott egy nála lényegesen nagyobb darab pasit (mondjuk, ha Nóri tökön rúgja Gábort, akkor vajon Nóri repül???? ezek szerintem lettek volna ennyire elmebetegek?)

na ezt cseszte el a tv2, már az első erőszakoskodásnak tűnő közeledést bence-apolka szépen le kellett volna állítani és büntetni, a büntetés miért csak kizárást jelent? - simán lehetne a játékon belül is büntetni, ha valaki hülye pl. menjen a szinglibe és cseréljen az új bennlévővel vagy mondjuk a pár választó napján nem lehet együtt a többiekkel akármi....
ez egy kontrollált játék, amiben szabályokkal rá lehetne venni a nem alpári viselkedésre a játékosokat, de egy sima figyelmeztetés is elég lenne, hogy ejnye-bejnye még egy ilyen és repülsz..... mivel ez nincs kvázi meg mernek tenni bármit, esküszöm olyanok, mint a gyerekek, akik feszegetik a határaikat, de hát ezt hozza ki az unalom

egyértelmű, hogy a szerkesztők azon túl, hogy nem kreatívak, nem értik a széria lényegét, ezért akarnak ilyen megbotránkoztató dolgokkal szórakoztatni, nem pedig a taktikával, meglepetésekkel, ha Pjotr és barátai nem lennének a játékban végképp halott lenne az egész

hol vannak a valóban kreatív ötletek, eddig nem volt nagy szám védettséget szerezni
es az is unalmas, hogy na mindenki álljon ki és mondja el, hogy ki repüljön --- miért nem lehet valami csavart belevinni a játékba
én örülnék, ha egyszer megszopatnák a bandát, hogy na válasszatok, majd aztán rohadtul nem az lenne, amire számítanak...mit az elején Apolkánál, mikor Botox kiválasztotta és a végén ő reptetett, az ott valóban jó csavar volt
ma este örülnék nagyon valami hasonlónak, pl. elmondják a srácoknak, hogy ma este valakit reptethetnek, majd este közlik, már a nagy taktikázás után, hogy na akkor akit kiválasztanak 3 boríték közül választ: a: repül b: védettség c: egy lányt ő küldhet haza
na ekkor kiváncsi lennék, hogy a nagy közös döntést ki, hogy alakítaná át, psze Petit hagynám utoljára

ja és valóban az van, hogy engem is elkapott a gépszíj és nagyon szeretném tudni ki nyer, remélem nem az lesz ennek a nagy botránynak a vége, hogy végleg nézhetetlenné válik a műsor, mert annyit sem mernek majd beletenni, mint eddig

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:48:21

@Vödör:
Ez így van, és nem is mondtam mást.
De mi a helyzet az áldozat megítélésével?

Zár Balta 2015.04.28. 12:50:36

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én személy szerint azt mondom, ha kirabolnak és másodszor is így teszel, akkor AKI HÜLYE HALJON MEG !
(És persze a rablót ismét el kell fogni és meg kell büntetni:)

fairytale 2015.04.28. 12:50:52

És a kommentek, a cikkek alatt, amelyek erről az esetről szólnak, sokkal elkeserítőbb. Azért tartunk itt, ahol tartunk!

Mucsai2010 2015.04.28. 12:53:00

@Dettis: Igen, csak azzal Loki pont elérte a célját. Szerinted miért Tina előtt köpött bele?

Nagyon remélem, hogy Loki és Gábor anyja most nem győzi magát eléggé szégyellni, hogy milyen patkányokat szültek a világra.

Bognar Klamidia 2015.04.28. 12:53:36

@Vödör: hát,azt a tök nyugodtant vitatnám, teljesen be van feszülve a lány

,, 2015.04.28. 12:54:24

Egyébként tegnap ez a sörös dolog mi volt? Jól láttam h Bence leöntötte sörrel Tinát? Vagy véletlenül borult ki?

egy igazi barom vagy mária 2015.04.28. 12:54:30

@Sanda.Ipse: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
"a NEM az nem, és teljesen mindegy, hogy hány "igen", "talán" meg "esetleg" volt előtte."
Tényleg nem érted, hogy Nórika a saját szavainak a súlyát baszta meg azzal, hogy előtte három napig a NEM-je 3 perc után igen lett.
És nyugodtan viselkedjetek így, itt a példa, hogy mire mentek vele.
Egyébként, ha a csávó tényleg megerőszakolja, és utána kizárják, sőt még el is ítélik, akkor attól jobb lesz Nórikának? Akkor begyógyul a lelke? Hogy lehet elkerülni? Úgy, hogy nem viselkedünk így, ahogy Nórika viselkedett 4 napig ezzel a fasszal. "Nemár, nemár, de mégis."

kamilla123 2015.04.28. 12:56:38

@tenyered_érted?: teljesen egyetértek Veled. Engem is mélységesen felháborít ez az egész bagázs. Gyulán és Nórin kívül nincs bent egy normális alak sem, talán még Tina és Bence (az utóbbi időben).
Nálam Loki mindennek az alja, egy pszichopata állat. Gábor is iszonyat, de ő rajta legalább az első pillanatban lehet látni, hogy egy bunkó paraszt és agresszív is. Ez nyilván nem érdem, csak arra mondom, hogy vele legalább tudja az ember, hogy vigyázzon. Loki viszont az a tipikus féreg, aki jófiúnak adja elő magát, és a hátad mögött keresztbe tesz, ráadásul merő gonoszságból és rosszindulatból. Lelkileg terrorizálja az embereket, és öröm neki, ha valakit szenvedni lát. Remélem az életben elnyeri majd méltó büntetését. Amúgy meg látszik rajta, hogy egy nyomorult lúzer, aki így éli ki a frusztrációit. Először összefirkáltatja magát nevetséges módon, aztán meg mások életét igyekszik pokollá tenni.

Ditti82 2015.04.28. 12:57:26

Erőszak-gate:
1. Ha Nóri tényleg ismeri Gábor fajtáját (de egyébként se), nem kellett volna belengetnie a "majd szexelünk, ha egy pár leszünk" dolgot.
2. Ez természetesen NEM menti fel Gábort.
3. Botoxék helyében én is ugrottam volna, ha lehülyéznek és meghazudtolnak azért, amit fél nappal azelőtt mondanak nekem. Nóri finomíthatta volna a dolgot, ha már semmiképpen sem akarta elmondani mindenki előtt a dolgot bármilyen okból kifolyólag pl. félreértették a mondandóját, rosszul fogalmazott stb. De ő csípőből lehülyézte a többieket.
Köpés-gate:
1. Egy sör sem ér meg annyit, hogy ezért kipofozzam magam a játékból.
2. Pjotr hol az anyjában volt? Adrinak tartott fejmosást?
3. Gábor békefenntartóként való fellépése priceless. A bömbölésnél viszont valami valakiből kihúzásról hüppögött. Az elb@szott küldetésére gondolt?

Reggel még valami a fejemben volt, amit mindenképpen írni akartam az eseményekkel kapcsolatban, de már elfelejtettem. :(

kszanaksz 2015.04.28. 12:58:07

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem vagy sem hibás, sem felelős abban, hogy kiraboltak, a lopás vagy rablás áldozata vagy. ezek a cselekedetek attól függetlenül elítélendők, hogy nyitva van a kapu vagy nincs nyitva, sőt még csak nem is azért nem szabad lopni vagy rabolni, mert rájöhetnek. Nem lenne szabad, függetlenül attól, hogy valaha kiderül-e vagy nem. Viszont azt elmondhatod magadról, hogy hülye voltál, mert lehetőséget adtál, vagy nem tetted meg amit lehet, hogy csökkentsd a lehetőségét, ez nem azonos azzal, hogy hibás vagy felelős vagy. Érteni vélem, amit mondani akarsz, mert tegnap engem is megpróbáltak belenyomni abba a szerepbe, hogy felmentem Gábort, azzal, hogy azt mondom, hogy beszélni kell Nóri viselkedéséről is (ha párok leszünk, dugunk), holott minden hozzászólásban leírtam, hogy Nóri nem hibás magában az erőszakban, Gábor tettét el kell ítélni, ki kell zárni stb...stb... de emellett érdemes beszélni Nóri viselkedéséről is. Nem azért, hogy hibáztassuk (érdekes, ahol a beszédről rögtön a hibáztatás kell, hogy bejöjjön a képbe), vagy a másik felelősségét csökkentsük, hanem hogy lehessen tanulni belőle, hogy mások okosabbak legyenek, el tudják kerülni annak a helyzetnek a kialakulását, ahol majd eldől, hogy a másik normális ember, vagy egy erőszakos faszfej.
Én is mondok példát, ha van egy súlyos betegség, amivel kapcsolatban léteznek szűrővizsgálatok, és valaki ezekre soha nem megy el, és beteg lesz, az ugyanúgy megérdemli ugyanazt a szakmailag magas szintű és emberséges gyógykezelést, mint az, aki amúgy eljárt a vizsgálatokra és ennek ellenére mégis beteg lett. Nem tehetünk különbséget és nem hibáztathatjuk azt, aki nem ment vizsgálatra (szerintem), pláne nem tehetjük felelőssé, viszont fontos az, hogy széles körben beszéljünk ezen vizsgálatok jelentőségéről, mint annak a lehetőségéről, hogy csökkentsük az adott helyzet kialakulásának esélyét. Érezni kell a különbséget, arról, hogy valaki kapcsán egy szűrővizsgálat jelentőségéről beszélünk, még nem feltétlen hibáztatjuk azt, aki nem megy el a vizsgálatra, ne essünk a szűklátókörűség eme csapdájába.

Veder1 2015.04.28. 12:58:40

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez inkább a közösség mérlegelésétől függ. Szerintem a nyitott ajtó egyes országokban még nem biztos hogy felelőtlenség akár másodszorra is, nálunk valószínűleg a közösség elítélné, a kiplakátolás meg egyértelműen ökörség :) DE ez nem összevethető egy erőszakkal szerintem.

egy igazi barom vagy mária 2015.04.28. 12:59:17

@fairytale: "remélem, nincsenek körülötted nők. ha így gondolkodsz, szar lehet nekik!"
Van egy pár, és mind pont így gondolkodik. Ha nem akar semmit, akkor nem húzza egy pár órája megismert csávó agyát. Ennyi. Ha nemet mond, akkor 2 perc múlva nem csinálja.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 12:59:27

@foxglove (F6):
Amit Sixx is írt: Loki beleköpött Bence sörébe Tina előtt, és amikor Bence bele akart inni, Tina megpróbálta lebeszélni erről, meg elvenni tőle a sört. Bence ezt részegségében úgy érthette, hogy neki nem kéne már több sört innia, ettől a "beszabályozástól" dühös lett, kvázi dulakodni kezdtek a sörért, és az részben ráborult Tinára, részben Bence borította rá.

Veder1 2015.04.28. 13:02:31

@Mucsai2010: itt szerintem volt amit nem láttunk. Saját feltételezésem, hogy Tina itt éppen haragban volt Bencével, mert az bunkó volt vele részegen, ezért Loki nagy látványosan mellé állt, és visszavágott paraszt módon Bencének. Ez megmagyarázná azt, hogy miért Tina előtt tette és az miért nem reagált. Ezt abból is gondolom, hogy amikor Bence visszajött és meg akarta inni a sört Tina egy jó ideig nem szólt, csak később mondta, hogy ne igya meg, de akkor sem mondta el hogy miért.

fairytale 2015.04.28. 13:03:21

@Ditti82: Na, akkor nem hallottam rosszul. Pont ez tűnt fel nekem is, hogy Gábor szerintem nem is a Bence-Loki affér miatt bőgött, és lehet, nem is akkor. Csak ugye a vágószobában nincs idő.

,, 2015.04.28. 13:04:29

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): az előzményt láttam, meg a jelenetet is, csak az nem volt egyértelmű h ráöntötte-e v véletlenül borult-e ki.
Mondjuk ha előbbi, akkor nálam Bencus jelenleg a legnagyobb gyökér (nagyobb gyökér, mint a Sármőr...)

Ditti82 2015.04.28. 13:04:42

@fairytale: Szerintem a tegnapi eléggé összecsapott vágást kapott, ezért volt az adás fele értelmetlen káosz.

kamilla123 2015.04.28. 13:04:43

@Bujumburi: +1000 teljesen egyetértek. én sem bírtam visszanézni a tegnapit, csak pár videót még éjszaka. Ez már nekem is sok. Elég volt csak a hogyvoltot olvasni. Annyira örülök, hogy Sixx ilyen normálisan látja a dogokat. Ez megnyugtató, hogy mégis egy olyan ember foglalja össze, akinek helyén van az értékrendje.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 13:05:57

@Ditti82:
Köpés/3 :) :
Nem. Inkább szerintem arra, hogy Loki szándékosan akarta a köpéssel kihozni Bencéből a részeg vadat (ahogy ennek sikerén utólag lelkendezett is), és hogy ez az aljasság neki túlzásnak tűnik a szaros pénzért. Pont neki...

ZLATAN 2015.04.28. 13:06:45

Szerintetek bármelyik játékosban felmerült az, hogy a stáb nem zárja ki azonnal az erőszakoskodót? Beus pofonja után hihette azt valaki a hotelben, hogy egy szexuális jellegű erőszak/bántalmazás retorzió nélkül marad?? Ráadásul Nóri is össze-vissza beszélt. De könyörgöm!! Hol voltak a szerkesztők?? Továbbá...hogy lehetnek ennyire érzéketlenek a TV2-nél, hogy ezt benne hagyták a műsorban? Én ezt nem tudom megérteni és nem is akarom megérteni.

playoff szakáll 2015.04.28. 13:09:16

Az előző szériában Krisztián (19) táncolt a durvaság mezsgyéjén többször, de nem lépte át, hiszen nem rakták ki, pedig a lány nyakának erőteljes megfogása és maga felé nyomása a mostaniban sokakban a kizárást követeli meg. Mondjuk, kár lett volna őérte, sokat röhögtünk rajta ezeken kívül.

Bujumburi 2015.04.28. 13:09:24

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem a tiéd leegyszerűsített volt, mintha el lehetne kerülni egy (képletesen) utca kihagyásával az erőszakos embereket. Sajnos, van hogy ott él veled, függsz tőle, ez nem ilyen egyszerű. Amit @mézescsók: írt az kissé szürkébb, jogilag nyilván más tészta a kettő, de erkölcsileg ugyanarról van szó.

Én rosszul vagyok attól, amikor nők a hiúságuk etetéséért , esetleg a rossz önértékelésük feljavításáért szórakoznak srácokkal, kelletik magukat. DE. Itt ez jócskán több Nóri részéről, hiszen 1,5 hónapja lábtörlőnek használják, erre bedobják ezt a pasit, aki az ínyére van, nem utolsó sorban az első aki nőként tekint Nórira. Egy ilyen számára idegőrlő szituációban, folyamatos nyomás és stressz alatt, Nórira hárítani, hogy hiszen besétált a "Szatír utcába", minek ment oda.... Ez engem elszomorít. Nincs ott senki, akivel megbeszélhetné, aki figyelmeztetné, aki tanácsot adna, egyszerűen mindenki ellene van, sportot űztek belőle, hogy kutyázzák, napi rutin. Így nagyon nehéz neki reálisan eldönteni, hogy most épp besétált abba az utcába amit írtál.

tenyered_érted? 2015.04.28. 13:09:40

@Zár Balta: Kedves Fejsze retesz!:) Gábortól miért kérne bármit is? Gábor Bcs-t követett el.
A TV2 akit be lehet perelni. De mivel nem vagyok ügyvéd, nem tudok több tanácsot adni.

Felbolydult a méhkas! TV2-t több helyen feljelentették. És mivel már leforgatták a jeleneteket, még úgy se védekezhetnek, mintha élőben menne, azaz Gábort azonnal kizárni!:)
Már a TV2 külföldi vezetője is kivizsgálást tart. Fognak itt fejek hullani. Úgy tűnik másnak is kiverte a biztosítékot a"nem VOLT ITT ERŐSZAK" szlogen.

Több verzió lehetséges. Esetleg nem engedik le a már meglévő anyagot. Saját házon belül. Ha a VEZÉR ideges, bármi lehet. Ez azért a külföldi érdekcsoportoknak, reklámozóknak is érdekes kérdés.

pl: Én vagyok a L.... vezetője: Miért is kéne nekünk ott reklámozni, ahol Nemi Erőszakra utaló jelenetekkel töltik meg a reality műsort??? Hol van az a pont ami mentesít minket a fizetési kötelezettség alól? És ezt a kérdést még hány cégvezető kezdte el feszegetni 2 napja!!!

Azért a külfödi média is fog egy kicsit ezen rágógumizni!!

Nesze Neked TV2 ! Isten hozott Nóra világában!:D:D

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 13:11:32

@foxglove (F6):
Mostanra felkerült a tegnapi adás, és abból úgy látszik, a sör fele kiborult, a maradékot meg Bence öntötte Tinára.

Bujumburi 2015.04.28. 13:11:59

@kamilla123: Én is örülök sixx hozzáállásának, jelenleg akár akarja, akár nem, ő is egy sokak számára elfogadott véleményformáló, így, bár a cél elsődlegesen a szórakoztatás, mégis felelősségel tartozik a társadalom kicsiny szeletének az írásaival. :)
Eddig (legalábbis az én szememben, ami persze "kitérdekel") jelesre vizsgázott.

horee6 2015.04.28. 13:13:34

Azért vagyok nagyok kiakadva Gábőrre, mert első kézből tudom, hogy lehet ezt másként is csinálni. Egyetemista koromban eléggé bejöttem a lányoknak. Régóta sportoltam (kézilabda), jó alakom, dumám volt, sokszor fel tudtam szedni azt a lányt akit akartam, legyen az valami egyetemi buli, közös tanulás, akármi. Kb másodév után lehetőségem volt elmenni egy vízitúrára kísérőként 17-18 éves lányok mellé. Pénz, csajok, nyár, party, menjünk. Ott is láttam, hogy bejövök a csajoknak, volt is egy akivel ment a nagy duma, kétértelmű beszólások oda vissza, óvatos ciróka-maróka, ha nem látták stb. Aztán egyik este egy buliban mondta fáj a válla az evezéstől. Mondom legyúrom, irány a sátor. Azt hittem gólhelyzet van. Aztán, amikor már nem csak a vállát gyúrtam, jött az a bizonyos NEM. Kurvára meglepődtem, és szégyelltem magam és persze leálltam. Aztán kiderült, hogy még nem is volt pasival és akkor nem is akart, pedig tetszettem neki. Azóta sem égtem úgy, nő előtt, mint azelőtt a 17-18 éves lány előtt. Szóval megbeszéltük. Úgy jártam, mint Lester Burnham Angelával az Amerikai szépségben. Szerencsére engem nem lőtt tarkón egy meleg katona. :)

Bujumburi 2015.04.28. 13:14:15

@tenyered_érted?: +1000 A piac, aki az emberekből, személyekből él, visszacsap. Éljen. Az erkölcs és a humánum úgysem hatotta meg a TV2-őt.

bkrix 2015.04.28. 13:21:51

Read-only off.
Nóriról: Az, hogy valaki ennyire kilóg egy társaságból, nem véletlen. Az elején nálam is kiverte a biztosítékot azzal, hogy mennyire elégedett önmagával. Valószínűleg személyesen sem lenne szimpatikus. (Volt egy hasonló osztálytársnőm, ő ezt azzal kompenzálta, hogy güzü módra tanult és nem is nagyon foglalkozott mással, nem akart barátkozni, ezért b@sztatva sem volt, nem sikerült beilleszkednie a 4 év alatt, de neki volt egy saját élete is otthon a középiskolán kívül, a szülei biztos szerették.) Nórinak itt baromi nehéz lehet, hogy 24/7-ben utálják. Szóval én nem vagyok Nóri-fan. DE az az ágyjelenet iszonyúan félelmetes volt. Tény, hogy voltak előzmények, de ezt a pasit konkrétan akkor felejtettem volna el Nóri helyében örökre, amikor a pandorán közölte, hogy mindegyik lányt megcsinálná. Van egy olyan érzésem, hogy Nóri azért nem volt rajta a Gyulával maradáson, mert még akkor is úgy gondolta, hogy szexelni fog Gáborral. Aztán meggondolta magát. Az erőszak-kísérlet nem bocsátható meg, és bizonyára vannak, akik elvesztik az összes lélekjelenlétüket, de ha neki azért még volt annyi, hogy a srác fejéhez vágja, hogy ő tartotta bent a játékban (wtf? köze nem volt hozzá!), akkor miért nem fogta magát és ment ki a nappaliba vagy a szinglibe vagy akárhova aludni?
A reggeli panaszkodás a szánalom-faktor kikövetelése szintén nem szimpatikus tulajdonság. Na jó, Gyulának még esetleg, hiszen egy pár voltak, kialakulhatott közöttük valamiféle baráti kapcsolat, de Mariannával biztos nem volt ilyen bizalmas viszonyban.
Sajnálom őt azért, ami történt az ágyban, és azért is, ahogy a vacsorán bántak vele, de mindkettőről tehet ő is, nem is kicsit.

Mucsai2010 2015.04.28. 13:24:11

@Vödör: Nekem meg pont úgy tűnt, hogy Tina már az első pillanattól kezdve jelezni akart, csak a módját nem tudta, mivel ott voltak a többiek.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 13:28:34

@Bujumburi:
Köszönöm, így már azért jobban értem. Az "elkerülés" szempontjából talán félreérthetően írtam, egy függelmi helyzetben, például rokoni kapcsolatoknál ez nyilván nem nem ilyen egyszerű, hogy "Ne menj be", és akkor minden meg van oldva.

Veder1 2015.04.28. 13:32:18

@Mucsai2010: lehet. írtam is csak hogy egy ötlet

Tündérfalvi A. 2015.04.28. 13:35:11

A Nóri-Gábor történet nagyon nem áll össze sem időben, sem reakciókban.
Nóri a riportban nagyon ki volt borulva. Mutatta a kiszívott nyakát (mennyi idő múlva lilul be?) és zokogott. Mikor készülhetett ez a beszélgetés?
Ehhez képest a "vágatlan" verzióban azt láttuk, hogy NEM-et mond Gábor erőszakos nyomulására, de nincs kiborulva, nem sír. Egyetlen egyszer emeli fel a hangját, amikor az a tapló a kizárással fenyegeti, a többi esetben a szokásos hangján beszél.
Az is látszik hogy egy időre kimegy a szobából, aztán nem lehet tudni mennyi idő múlva visszamegy és látszólag szintén nyugodtan a bunkó vállához bújva kezd aludni.
A kamera a reggelből annyit mutat, hogy a patkány ébredésekor Nóri nincs az ágyban.
A következő jelenet, ami ehhez kapcsolódik, már a vacsoraasztalnál van, ahol Nóri mosolygós, a többiek is fesztelenek, majd Adri poénkodni kezd a kiszívott nyakkal, amin Nóri még mosolyog. Loki pedig incselkedő hangon kérdezi, hogy mi is történt éjszaka, mintha valami huncutság lett volna.
És Peti szóba hozza a hallott erőszakoskodást, amin Nóri nem kiakad és kiborul, hanem mérges lesz, mert szarkeverésnek találja ezt a tálalást. A szarkeverőknek tituláltak pedig ezen akadnak ki.
Én meg az egészen.
Ez egy kis közösség, ahol már az is eseménynek számít, ha valamelyik játékosnak szorulása van, nem hogy egy ilyen erőszakolós-kiborulós történet. Mégis olyan volt, mintha az asztalnál nem mindenki tudott volna az éjszakai történetről semmit.
Aki pedig tudott, az valami elképesztő módon reagált. Ha hittek Nórinak, (márpedig ha a riportszobai kiborult állapotában mesélte el a történetet, akkor kellett), akkor miért élt még Gyula, miért ültek le vele egy asztalhoz, stb.. Ha nem hittek Nórinak, akkor miért nem hittek? Mi lehetett az oka ennek? Hol van az a bejátszás, ahol Nóri elmeséli a többieknek, és hol van az a teljesen normális reakció, amikor a többiek is megbeszélik ezt egymás között és szembesítik Gábort és Nórit? Miért nem mutattak semmit abból, hogy PBarbi és Nóri megbeszélik az egészet, hogy Adri hogyan viszonyul ezután Gáborhoz, a leendő párjához.
Mert kizártnak tartom, hogy bármelyik esetben is, ez a téma csak az ebédlőasztalnál merül fel és nem is vet különösebb indulatokat. Azaz akik akkor hallanak először az egészről nem hiszem, hogy Peti szavaira nem kapják fel a fejüket és nem kezdenek hüledezni és faggatózni, nem hiszem, hogy Gábor nem kezd el kapásból tiltakozni, hogy ácsi, szó sem volt erőszakról. Szóval az egész egy nagy kalap szar katyvasz így.

Gábor egy suttyó paraszt, amit tett az a szememben erőszak volt. Egy pasi tanulja meg, hogy a NEM akkor is nemet jelent, ha a csaj hülye és ostoba. Maximum kerülje el messzire a jövőben.

Nóri pedig tanulja meg, hogy egy nő nem attól lesz nő, hogy egyel több lyuk van a lába között, hanem mert úgy is viselkedik. Minimális önbecsülés és önérzet nélkül mindig is csak egy lyuk lesz a férfiak számára, amit használni fognak belőle.
Már az a jelenet is bőven megalázó, amit minden egyes ÉH-ban bemutatnak, amikor hanyatt fekszik felemelt lábakkal és Bence imitálja a megdugását, miközben ő jókat vigyorog rajta. Ne hagyja, és ne higgye el, hogy ezt érdemli, ez a helyes. Ennél sokkal többre érdemes, mint minden ember.
A többiek (mindegyik egytől egyig egyformán asszisztált a ganésághoz) nézzék újra a tegnapi jelenetet, értelmezzék - annak a tükrében, hogy ők vágatlanul részt vettek az egészben - és kurva gyorsan gondolkodjanak el az életükön.

sylerolam 2015.04.28. 13:36:17

Már nagyon sokan leírták, ami én gondolok, de most ki kívánkozik belőlem:
Gondolkodom rajta, hogy ne nézzem tovább a műsort, mert:
- sajnálom, hogy beválogattak egy beteg, szexmániás játékost.
- sajnálom, hogy nem mentek be a szerkesztők rögtön kidobni Gábort, amikor Nóri többször nemet mondott neki és ő még mindig erőszakoskodott.
- sajnálom, hogy Nóri nem tudott jobban kiállni magáért és hogy senki sem segítette ebben.
- sajnálom, hogy Loki provokációnak szánt köpése megtörtént és ezzel leírta magát mindenki, a nézők és a játékostársak előtt (nem tudom elképzelni, hogy ez kinek szimpatikus).
- sajnálom, hogy ezzel az egyetlen kedvelhető játékos is megszűnt a műsorban (talán még Bence és Gyula, valamint Adri maradt, de nem olyanok, mint mondjuk Levi vagy Adél voltak).
- sajnálom, hogy a provokáció sem jár automatikus kizárással, így Lokit és korábban Ádámot is ki kellett volna tenni.
- sajnálom, hogy a pénteki beharangozóban leadták, a hétfői adásból kivágták Nóri reggeli panaszát és most a csatorna magyarázkodik.
- nem sajnálom, hogy ebből ekkora botrány lett, ha csak egy bántalmazott nőnek is felhívja a figyelmét a problémára.
- legfőképpen: nagyon remélem, hogy a TV2-t nagyon elmeszelik ezért. Elrontottak egy kiváló formátumot és hagyták, hogy talán egy életre szóló sebet kapjon Nóri.

Tündérfalvi A. 2015.04.28. 13:37:49

@Tündérfalvi A.: javítás: " akkor miért élt még Gyula," helyett GÁBOR

Ronni 2015.04.28. 13:38:12

@Mucsai2010: Hú Bencuska sem egy normális férfi, arra van esze tajt részegen hogy ne verekedjen a sörbe köpésért nehogy kizárják. De a párjára ráburogatni a sört azt igen.
Valaki légyszi az APOLKA Bence dolog az mi volt. Csak Snezi beköltözése ota nézem a ÉH-T, (sixx az oka ,véletlenül olvastam egy hv-t tőle és könnyesre röhögtem magam.)

Veder1 2015.04.28. 13:40:27

@Mucsai2010: de ez akkor sem stimmel. itt 16:00-tól van a köpés tv2.hu/eden_hotel/18/174961_eden_hotel_18_46._adas_2._resz.html

utána meg Tina (erre?) koccint Lokival, és 16:47-től mintha direkt nem figyelmeztetné Bencét a köpésről, majd csak akkor amikor faszparasztGábor Bence után szól. Mondjuk ez lehet az is, hogy már elfelejtkezett Loki akciójáról és csak később jutott eszébe.

Zsoofka 2015.04.28. 13:41:26

@sylerolam: Én meg örülök, hogy ezeket így leírtad! Csak egyetérteni tudok.

mézescsók 2015.04.28. 13:43:48

@Zár Balta: Mondtam én mást??? A betörés attól még betörés. Biztosító: bizony. Duplán hülye voltam.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hibás vagyok és felelőtlen, de nem büntetőjogilag. Másként szívom meg: kárbecslő, biztosító, amelyik nem fizet, stb. és még talán tv-t sem nézhetek egy ideig!!!! Sőt, ha a laptopomat is lenúlják, még nem is kommentelhetek! Belegondolni is rettenetes!!!
@Vödör: Igazad van, hagyom.

Bujumburi 2015.04.28. 13:44:54

jézusom Berki annyira palira veszi a nézőket, hogy felháborít már. Azt mondja, PEti haverjának, biztosan nincsenek háttéralkuk a játékosok között, hiszen arról tudnánk, hiszen 43 kamera van. B+! hát nem vágjátok be ha van is, ennyike. Rémes hogy hülyére veszik a nézőket (nem csak ezzel kapcsolatban). Ugyanígy rohadt fárasztó az is, ahogy eljátszák a kísérőműsorban a jelenidőt, mintha még menne a műsor.
tv2.hu/eden_hotel/eden_ejjel/174963_loki_es_peti_titkos_alkut_kotottek.html

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 13:45:50

@pogona vitticeps: "tény, hogy a bántalmazottak nagy százaléka titkolja, letagadja áldozat mivoltát, sőt védi az agresszort. "

na jó, de Botoxéknak honnan kellett volna azt tudniuk, h TÉNYLEG történt-e valami éjjel? ez egy szarkavarásról szóló műsor, ahol igencsak furán jön le az, ha valaki reggel A-t mond, este pedig már B-t, és lehülyézi azokat, akik "az A-t terjesztik".

Tündérfalvi A. 2015.04.28. 13:47:43

A tegnapi ÉÉ kapcsán egy dolgot nagyon nem értek.
Az már többször kiderült, hogy az ÉÉ adásait jóval előbb veszik fel, nem élőben megy, hiába akarják ezt elhitetni. Ebből következik, hogy a facebook üzeneteket is a stáb írja.
Viszont Hódi pl. mindig az aktuális napi adásra reagál, az egyértelmű, szóval neki és a vendégeknek előbb levetítik?
Ami nagyon nem tetszik, hogy az fb üzenetek annyira irányítottak, mindig egy adott játékos ellen gerjesztik az indulatokat, most például szinte csak Peti van terítéken.
Az sem teljesen világos, hogy látva a tegnapi nagy botrányt, miért nem tudtak most kivételesen új, aktuális ÉÉ-t készíteni, ahol reagálni tudtak volna az eseményekre.
Mert ennek hiányából és a Petit fikázó fb üzenetekből az jön le, hogy a csatornánál egyetlen ember sincs, aki legalább utólag felmérte volna, hogy a Nóri-Gábor jelenet mennyire gáz, illetve Loki sörbe köpése mennyire undorító. Mert bár élőnek akarják eladni az egészet, de nem érezték úgy, hogy a tényleges fb üzenetekben ez a két esemény vitte volna a pálmát, nem Peti taktikázása.

ZLATAN 2015.04.28. 13:52:09

@Ronni: Egy ehhez hasonló szituáció volt. Valamivel szolidabban, de a lényeg ez volt. Nehezen értette meg a NEM-et .

ZLATAN 2015.04.28. 13:54:39

@henrik_: Pontosan. Egyedül a szerkesztők tudták, hogy mi történt abban a szobában. No meg Nóri és Gábőr.

Chuck Νorris 2015.04.28. 13:54:44

Sziasztok!
sajnos tegnap nem láttam az adást (délután gyakoroltam a végtelenig számolást és vhol féluton bealudtam) de mivel egy erösen megvágott felvételröl van szó, nem is pótolom.
a nóri ügyre pár gondolatom. (bocs ha már vkit simétlek nem olvastam végig a kommenteket)
1 - a müsor már lement
2 - a leadott adások már elkészültek.
3 - megtörtént a bántalmazásos sztori amit nyilván botránykeltés miatt adtak le. A szomoru az hogy sem a helyszinen, sem az utómunkák során nem akadt egy bennfentes, aki azt mondta.volna - állj gyerekek! ez már tul megy egy bizonyos határon, ezt nem adhatjuk le -> konkluziom a tv2-nél az egész müsorstáb egy nagy büdös szarkupac.
4 - kipattant a botrány, a tv2 próbálja menteni a menthetót, a tegnapibol kivágtak jeleneteket, de ez kb olyan hatásu mintha erdőtüzre próbálnának pipilni hogy eloltsák.
kiváncsi lesztek mi lesz ezután, nyilván ha ez egy több estés sztori volt, sok mindent meg kell majd vágniuk, hogy ne legyen nagyobb botrány szal lesznek még itt furcsa adások sztem ahol a kivágások miatt kb semmi sem fog történni :)

mindenesetre én csak azt remélem hogy jól megba**a az egész bagázst az ortt vagy a médiahatóság vagy akárki.

Tündérfalvi A. 2015.04.28. 13:59:05

@henrik_: Nem kellett tudniuk. De a normális, emberi reakció az lett volna, ha az A és a B között minimum számon kérik Gábort. De ezt vagy nem tették meg vagy nem mutatták nekünk.

Gonosz törpe 2015.04.28. 13:59:42

@henrik_: Biztos vagyok benne, hogy mindenki mindent tudott, és a vacsora alatt elhangzott összes mondat szerkesztői forgatókönyvből származott. Legfeljebb Marianna még hozzáadott egy-két gesztust a saját mocskos egyéniségéből...

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 14:06:19

@mézescsók:
Igen, ezt más is írta, hogy a "felelősség" az nála jogi kategória, és akkor ebben lehet a külön út oka, hogy nálam nem. Nekem a büntetőjog egy dolog, és abban Nóri viselkedése és az előzmények még csak enyhítő körülménynek sem kéne számítsanak (de nem vagyok jogász, ez inkább legyen egy bíró reszortja), abban Gábor vétkessége maximális. A felelősség meg általánosságban nálam az, hogy tudomásul veszem a tetteim következményeit, és azokat a cselekedeteket, amik a sajátjaim közül hatással lehettek azokra, nem hárítom másra.

Kosztarika 2015.04.28. 14:12:32

@windsor: Azért az furcsa, hogy valakit TÖBBSZÖR megpróbálnak megerőszakolni :(

Rayen 2015.04.28. 14:14:05

@Tündérfalvi A.: nem láttam az éé-t, csak a kommentfolyamból tudom, hogy agyonhallgatták Nóri esetét. Szerintem a felvételkor még mindig nem tudták eldönteni az illetékesek, hogyan is reagáljanak (csábítás vs. erőszak), de egy biztos, ilyen témát nem lehet olyan egybites műsorvezetőre bízni, mint Gólem, mert csak mélyebbre ássa őket a szarban. Ne feledjük, Nóri alázásában Gólem is partner volt ott a helyszínen, pl. amikor megjegyzést tett valamelyik párválasztón a ruhájára.

tenyered_érted? 2015.04.28. 14:14:26

@Tündérfalvi A.: Azért nem tudtak élő adást készíteni, mert a BREKI nem képes erre. Mint már korábban sokan leírták, ötlettelen a szerkesztői stáb, de a jelenlegi állást ismerve még idióták is és utólag se esett le nekik hogy "merre az Arra"! Egy kreatív , ötletes, jóérzésű szakértő szerkesztői gárda eleve nem ebbe az irányba viszi a "játékot."
Az élő adáshoz, eredeti azonnali reagáláshoz önálló gondolatok kellenek. Ahhoz meg hozzáértő emberek kellenének.
Én se tudnék élő adásban, sőt felvételről se 1 db épkézláb gondolatot kirakni a fejemből. Ezért se dolgozom médiában, mint ahogy sok értelmes ember sem dolgozik ott. Ahhoz rátermettség kell, jó helyzetfelismerés, stb és megszokni a kamerákat ami a legfontosabb az egészben.

A TV2 nek azonnal elő kellett volna húzni valakit/egy szombat- vasárnapjuk lett volna rá/ akit Extra műsorvezetőként felvezetnek az ÉÉ-ben és vele csinálni végig a tegnap esti műsort.

Biztos lett volna az a pénz amiért valami jó műsorvezetőt találnak 1 napra,aki rendbe teszi a gondolatokat a fejekben és frappánsan ,"viccesen" és mégis találóan reagálja le ezeket a jeleneteket.
Nem ezt tették, ragaszkodtak a sablon Breki és társaihoz és a korábban felvett anyaghoz.
Így jártak.

tenyered_érted? 2015.04.28. 14:16:25

megette a blogmotor a bejegyzésem!

Sanda.Ipse 2015.04.28. 14:17:01

A tegnapi adásnál egyszerűen az történt, hogy mivel a média teljes sprektrumán látták a felháborodást a Nóri vs Gátőr kapcsán össze-vissza vagdalták az adást, figyelmen kívül hagyva a történéseket, előzményeket és az idő intervallumokat. Ebből lett egy káosz. Nem tudjuk, mi miért történt. Mitől borult ki sármőrgátőr, mi volt az előzménye a sörbeköpésnek, stb. Egyet tudunk Gátőrrel, Bencével el akarták terelni a figyelmet a Nóri storyról amennyire lehet és a lányt hazug színben feltüntetni. Nóri egy ostoba liba. Ez tény. De ez nem menti fel Gátőrt, hogy fizikálisan, verbálisan agyon alázta a nőt.

pogona vitticeps 2015.04.28. 14:21:28

@henrik_: Nem egy malomban őrlünk, de a felvetésedre is reagálnék.
Láttuk a reggelt, amikor Nóri ki volt akadva, utána láttunk némi punnyadást, jött Tina2, meg a kék papír, az ÉÉ-ben láttuk, hogy a hamburgeres ebédnél senki egy kurva szót nem szólt a témáról, majd Adri kitekerte Paca hagyatékát, Peti üldöztetve érezte magát, ekézte kicsit a Pacát, majd hirtelen sötét este lett és vacsora... majd a köpés, meg a stb.
Az egész délután homály a számunkra, egyrészt mert amúgy sem szokásuk sokat mutatni a szerkiknek, másrészt, mert tegnap vészvágás lehetett, az adás is sokkal rövidebb volt.

És értem én, hogy a többi játékosnak nem mutatták meg azt a 38 percet, tehát csak arra és úgy tudtak reagálni, amire és ahogy - bár az ahogy az kérdőjeles - de ne kelljen már elhinnem, hogy egész tetves nap senki egy kurva szót nem beszélt az egészről, és teljesen spontán kezdett neki a cáratyuska a szokásos töbszörösen összetett kérdőmindatainak.

Ha én vagyok abban a hotelben, főleg 40 valahány napja, és történik valami bibi, majd a riportszobák után megváltozik a bibi leírása, és lesz belőle baba, akkor eszembe jut, hoppá, itt nem csak mi vagyunk játékban és befogom a számat, de legalábbis nem basztatok olyan embert, aki mosogatórongyként ül velem szemben vigyázzban az asztalnál. Maris meglátta a lehetőséget és tiport egyet a már földön fekvőn. És itt most nem a hazudik, nem hazudik, hülyéz, nem hülyézről van szó, hanem az egyes ember etikájáról és érzelmi szintjéről.
De itt sincs semmi meglepő, hiszen ha a Maris valami rettentő empatikus leány lenne, akkor nem tudna ilyen jól játszani.

Mivel alig valamit látunk a valóságból, senki felett nem török pálcát.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 14:23:41

@Tündérfalvi A.: Az ÉÉ-t ezért már nem is nézem. Kivétel volt a tegnapi, kíváncsi lettem volna az aktuális reagálásokra. Ehelyett csak az jött le, hogy Péter sem különb a többi pasinál, ahogy az új csajnak ecsetelgette, hogy nyalná ki szex közben, aki nem kívánt a témával foglalkozni. Erre P. haverja megjegyezte, hogy ezt a nyalásos előadást már többször hallotta Pjotr haverjától. Bölcs keresztapánk bunkóságban, közönségességben a többi méltó párja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 14:27:32

"Rákérdeztünk a TV2-nél is arra, hogy miért vágták ki a részt, megérkezett a válasz is:

Elismerjük, hogy a pénteken adásba került képsorok közlése nemcsak a televíziónézők, hanem az egész társadalom felé rossz üzenetet hordozott, a szóban forgó jelenet és a kapcsolódó kommentár adásba engedésével a csatorna hibát követett el. Ezért indítottunk belső vizsgálatot, és azonnali hatállyal megváltoztattuk a szerkesztési elveket: több olyan részt is kivágtunk a hétfői adásból, amely az eseményre utal vissza, ilyen például az a rész, melyben Nóri beszél a történtekről. Egyetlen olyan jelenet maradt adásban, amelyben szó esik Nóri és Gábor között lezajlottakról, ez is csak azért maradhatott képernyőn, mert más szereplőkkel kapcsolatosan, az elkövetkező adásokra vonatkozó fontos dramaturgiai szálat indít el. E nélkül a nézők nem értenék az Éden Hotel további alakulását."

A commentről ollózva.

SJai 2015.04.28. 14:29:32

eddig csak read-only - szia mindenki! - , gondoltam belépőként hozok egy halvány véleményt Nóritól is - Botox instáján van, még a botrány kirobbanása előtt írta. btw csodálkozom, hogy Gennyőr instáját még nem trollkodták szét...

stumpfnori
@hdanit610 valószínűleg kizartak volna a játékbol ha arcon vágom hiszen az erőszakot nem tűrik, mert ez nem volt eroszakossag ugye.... Sajnos más fogalmaink vannak az erőszakról nekem is és a műsor készítőinek is.szivderito volt a családomnak is végig nézni a jelenetet, felert egy kinzassal. Főleg anyukámnak és apukamnak" tetszett " hiszen a szülő mindig "örül "ha azt látja hogy a gyerekével így bannak... Én mondanom sem kell hogy sírtam miközben viszont láttam az "akciót ".

Sanda.Ipse 2015.04.28. 14:33:56

@SJai: Az biztos, hogy őt zárták volna ki.

ZLATAN 2015.04.28. 14:34:48

@SJai: Nórinak el kellene gondolkoznia azon, hogy tesz egy büntető feljelentést, ahogyan itt már többen is megírták.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 14:34:57

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ott os olvastam, és a válasz is ugyanaz: "fontos dramaturgiai szállal" takarózni a jelenetek ilyentén összevágása kapcsán még a tv2.0-tól is szánalmas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 14:36:57

@Sanda.Ipse: na persze, csak amit kivágtak, ill. korábban leadtak és tegnap már nem (amikor N. elsírja Botoxéknak, hogy G. megzsarolta), abban nem volt ilyesmiről szó.. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 14:38:27

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): nem baj, magyarázkodjanak csak, minden egyes közleményükkel egyre csak süppednek bele a saját szarukba.

ZLATAN 2015.04.28. 14:38:45

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Aztán Botoxékat meg lehülyézi, hogy ő nem mondott ilyet. Miért érzem úgy, hogy a szerkesztők tartottak egy gyors meetinget a játékosoknak vagy Nórinak?

Bujumburi 2015.04.28. 14:39:56

@SJai: a szülőknek biztos egy álom, ahogy a TV-n nézhetik, hogyan alázzák a lányukat már hetek óta.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 14:40:01

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Persze. Utólag Nóriból nem áldozatot, hanem egy hazug kis qrvát akartak csinálni. Csakhogy MI LÁTTUK, hogy nem így volt.

SJai 2015.04.28. 14:40:31

"Sajnos más fogalmaink vannak az erőszakról nekem is és a műsor készítőinek is." ---- nekem ez a mondat nagyon árulkodó. Ha emlékeztek, Nóri lila felsőben van, mikor meséli Gyulának meg Botoxnak az esetet, és a riportszobában is. El tudom képzelni, hogy a riport azután készült, és szépen a szerkik "elmagyarázták" neki/megfenyegették, hogy tagadja le vacsoránál a történetet. Hogy nem is történt semmi, bla, bla, bla. aztán a következő körben mondjuk behívták vmelyik hangadót, és emiatt zajlott le a vacsora, ahogy...

Őszintén sajnálom Nórit, és együtt is érzek vele. Nagyon kemény csaj, hogy ezt - meg az eddigieket végigcsinálta.

stuff1 2015.04.28. 14:42:06

Csak,hogy tisztán lássatok.Az ominózus éjszaka után volt az a rész amit kihagytak amikor a riportszobában meséli,hogy mi történt és mutatja a nyakát.Ezután a szerkesztők kezdték mosni az agyát,hogy ez nem erőszak volt.Ezért viszakozott és próbálta megmagyarázni a történteket.SZERKESZTŐI UTASÍTÁS VOLT amit ezután mondott.Még nagyon sokmindent írhatnék hogyan alázták a játék folyamán,mert ez csak a jéghegy csúcsa.Sokaknak azért valami rémlik már,de fogalmatok sincs róla min ment keresztűl.

BobbyEwing 2015.04.28. 14:43:05

@Sanda.Ipse: nem vagyok egy prűd ember, de ezen most kiakadtam. ilyenekről van szó az éden éjjelben??! még egyet sem láttam a TV2 2 adásaiból,, mert a két műsorvezetőnek csúfolt picsát egy fél percig sem vagyok hajlandó nézni. de ezek szerint a műsor tartalmát is az ő szintjükre állították be. remek.

Bujumburi 2015.04.28. 14:45:05

@stuff1: Nem tudom hány évre írta alá a szerződést, de ha lejár kidobhatna egy könyvet/ blogot ezzel kapcsolatban, akár összeállva más, hasonló színvonalon letaposott emberrel. :(

ZLATAN 2015.04.28. 14:46:00

@Bujumburi: Ha bíróságra viszi az ügyet, akkor szerintem nem köti a szerződés.

stuff1 2015.04.28. 14:50:20

Azért szerepelt keveset tegnapi adásban Nóri,mert a szerkesztők mosták az agyát egész nap,hogy mit mondjon a többieknek.

ZLATAN 2015.04.28. 14:51:25

@stuff1: Ha nem válaszolsz, akkor megértem...de az információid hitelesek?

mézescsók 2015.04.28. 14:53:52

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én jogász vagyok, de nem ez a szakterületem, nem is nagyon ártanám bele magam.
Úgy látom, hogy a kommerek azon része, akik Nórit "védik" (nem ez a jó szó, de momentán másik nem jut eszembe) nem figyelnek. Azok, akik felvetették, hogy esetleg - netántán -másként is alakulhatott volna a helyzet, ha az előzmények nem olyanok, amilyenek (Nóri magakelletése), egy szóval sem állították, hogy Nórit feszítsük keresztre, Gáborra süssük az ártatlanság bélyegét. Senki sem állította, hogy amit Gábor tett, az nem erőszak. Senki sem állította, hogy Nóri nem tiltakozott.
Egy szituáció alakulásáért - vis maior esetét kivéve - mindenki felelős (általános értelemben), aki abban részt vett. Ilyen értelemben - nem büntetőjogilag - még Nóri is.
Hogy a példámnál maradjak: azért nem mindegy, hogy a kaput nyitva felejtettem vagy nem csuktam be.

kamilla123 2015.04.28. 14:54:19

@Bujumburi: sztem akkor borultak meg végképp a viszonyok, amikor Maris visszajött. Addig is tróger volt Loki és Peti, de akkor a többiek is azt érezték már, h Marisnak hátszele van.

Bujumburi 2015.04.28. 14:56:30

@kamilla123: igen, szerintem Petykának leesett egyből, ki itt a "befolyásos" és a többiek is egy tudatalatti tisztelettel tekintettek rá. Snezi is ettől szart be.

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2015.04.28. 14:56:38

@stuff1: A többiek, mit tudnak az egészről? Mennyire valós reakciók voltak tőlük a vacsorán?

stuff1 2015.04.28. 14:56:47

@ZLATAN: Igen,mivel az apja vagyok

SJai 2015.04.28. 14:56:59

@ZLATAN: sztem egyre gondolunk.

Empty Bee 2015.04.28. 14:57:27

@BobbyEwing: Nekem is gyanús volt ez vele kapcsolatban, a zavart viselkedése, össze-vissza hablatyolása, meg a többi zakkant megnyilvánulása miatt, a tegnapi sírógörcs még inkább megerősített ebben. Bár engem Hujber Ferire emlékeztet, aki alkesz, de függőség-függőség.

neglizse 2015.04.28. 14:59:06

Minden részt úgy nézek, hogy : "Bárcsak itt lenne sixx, hogy elmagyarázza mi történik" :)
- Én nem értem, Loki csak simán "brahiból" beleköp valaki sörébe?
- Kibasszák Beckset, Adri bőg, a következőkben már együtt táncolnak?
- Miért szopja mindenki ezt a Pjotör gyereket? Ő a leggecibb nem?

Én eddig azt hittem értem ezt a műsort, de mostmár azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok :)

ZLATAN 2015.04.28. 15:00:25

@stuff1: Szeretném elmondani, hogy mi itt többen őszintén sajnáljuk az esetet. Szeretném megkérdezni, hogy Nóri hogy van lelkileg? Továbbá mit lehet még tudni az esetről, ami persze nem titkos és elmondható?

Veder1 2015.04.28. 15:01:25

@stuff1: ha ez igaz akkor ebből rohadt nagy botrány lesz és fejek fognak hullani. Ha a szerkesztők beszélték rá Nórit hogy tagadja le az éjjel történteket, az van olyan durva, mint a gólyatáboros eset.

stuff1 2015.04.28. 15:04:36

Teljesen kiborult.Ma délután megy be a TV2-höz.Meglátjuk azután mi lesz.

Bujumburi 2015.04.28. 15:07:31

@Empty Bee: Biztosan tudom, hogy Hujber Feri nem csak alkesz, egyébként jó párhuzam, ezer éve együtt hostesskedtem egy réges-régi csajával, egy kedves lánnyal, egyszer beverte a csaj képét, 6 kiló vakolattal jött dolgozni, felrepedt szájjal... azért kapta a csaj, mert az számon kérte, miért ment el egy prostihoz, akitől legutóbb is összeszedett valamit.. - igen, tudom: "a csaj tehet róla, miért járt vele, ugye?" - hát persze!
Ez az amit sokan nem fognak fel, hogy létezik egy olyan fajta lelki terror, amire van aki immunis, van aki nem... :'( Egyébként utána egy éven belül a csávó annyira kikészült már a cuccoktól, hogy elköltözött Angliába, hátha kitud jönni belőle.

Nekem is bevillant Gábor esetleges függő múltja.

kamilla123 2015.04.28. 15:07:45

@windsor: teljesen igazad van, h Nóri sem védte saját magát, de egyrészt, ahogy azt már korábban is írtam, ő egy elzárt közegben van már mióta, egy olyan mini társadalomban, ahol ő a szarházi kis hülye csaj, és ezt egy olyan ember, akinek amúgy sem nagy az önbecsülése, el is hiszi magáról. Másrészt ne felejtsük el, h Nórika még csak húszéves. Mi már idősebbek vagyunk itt általában, kommentelők. Ha visszagondolok arra, most hogyan reagálnék olyan estetekben, amikre húszévesen reagáltam, hát ég és föld. A másik, hogy Nórikánál ez az önbecsülési görbe lefelé zuhanása ugyanúgy megvan, mint ahogy Lokinál és Petinél meg felfelé ment, mert azt hiszik, ők szarták a spanyolviaszt. Ja, meg Mariska is. Nézd meg Lokit. Másfél hónapja még nem csulázott volna bele egy másik ember sörébe, de most már tudja, h ezt megteheti, a két csaj pedig meg sem mer nyekkenni mellette.

Bujumburi 2015.04.28. 15:08:41

@stuff1: Remélem érzi azért, hogy sokan állnak mellette, illetve az ő oldalán ebben a kényes szituációban és valamennyi erőt ad majd neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 15:11:45

@ZLATAN: igen, elképzelhető, hogy lehetett valami ilyesmi, bár ez még súlyosabb és még elítélhetőbb hozzáállást feltételez úgy a tv2, mint a játékosok részéről, mert ezek szerint a műsorkészítők már akkor tudhatták, hogy problémás a szitu, bár azzal, hogy adásba adták, még sem gondolták akkora ügynek, ami történt.
A játékosok meg, ha belementek egy bármilyen alkuba, vagy végrehajtottak bármilyen utasítást, akkor....

ZLATAN 2015.04.28. 15:12:00

@stuff1: Kívánok neki sok erőt és kitartást! Ha esetlegesen van olyan fejlemény, ami megosztható velünk...Akkor örömmel vesszük, azt hiszem, hogy ezt a többiek nevében is mondhatom.

stuff1 2015.04.28. 15:12:16

Mindenkinek szertném megköszönni.hogy együtt érez vele.Folyamatosan olvastam a blogot.Néha jókat nevettem is,de pár napja már nemtudok.Erről az esetről mi is csak most szereztünk tudomást.Magába folytotta ezidáig.

Chuck Νorris 2015.04.28. 15:13:49

@stuff1: Tisztelt papa. Sok erőt kivánok Nórinak és remélem hamar talál vkit aki elfelejteti vele ezt a szomoru ügyet. remélem a szerelmes üzenetemet átadta multkor neki, én itt a legelsök között voltam aki neki szurkolt. (csak a frufruja borzasztott el :)

SJai 2015.04.28. 15:13:51

@stuff1: Első megérzésem az volt, hogy személyesen Nóri vagy, de így sem lőttem mellé nagyon. Minden elismerésem a lányodé, és nagyon remélem, hogy jól van. Nektek sem lehet könnyű. Nem is tudom, mit tennék, ha ezt az én lányommal művelné vki, vagy vkik. A tahókkal meg ne foglalkozzatok. Tényleg.

ZLATAN 2015.04.28. 15:13:52

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Nekem úgy tűnik, hogy a játékosok nem voltak beavatva..vagy nem tudom...de számon kérik Nórin, hogy most miért mond mást, mint reggel. Szóval lehet, hogy csak Nóri kapott továbbképzést. Meg ugye Gábőr.

tenyered_érted? 2015.04.28. 15:14:08

@ZLATAN: @stuff1: Ha nem válaszolsz, akkor megértem...de az információid hitelesek?

Nézd meg az instagramm nevet, amit korábban belinkeltek. Szerinted??
Ne legyél hotellakó TE is!! Használd a fejed!:)

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 15:14:55

@stuff1: A lehető legjobb szándékkal szeretnélek figyelmeztetni arra, hogy ne írj semmi olyat, ami Nórit bajba keverhetné, gondolok itt arra, hogy aláírt egy titoktartási szerződést. Másrészről nagyon remélem, hogy jogásszal együtt megy be a tv2-höz, és még akkor sem ír alá ott semmiféle papírt, hanem kér két nap gondolkozási időt minimum.
Gyalázatos az egész.
(Amúgy a szexuális bűncselekmények egyes esetei azért csak magánindítványra büntethetőek, hogy az áldozat el tudja dönteni, hogy bevállalja e az egész eljárással a megaláztatást, az események újbóli átélését. Ezt Nóri most úgy kapja meg, hogy még - vélhetően - nem is tett feljelentést szexuális erőszak kísérlete miatt. Szégyen..)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 15:15:11

@Vödör:
Nem hogy "olyan durva", hanem ez bizony pontosan ugyanaz az eset! És akkor meg jönnek a "csábítás"-sal meg a "fontos dramaturgiai szál"-lal, sunnyogással próbálja kisebbíteni az eset súlyát a köpedelem bagázs, ami -nem lennék meglepve- az egész műsort le fogja söpörni a tévéről.

ZLATAN 2015.04.28. 15:16:44

@tenyered_érted?: Köszönöm, elég korrekt választ kaptam közben :))

stuff1 2015.04.28. 15:16:53

@Chuck Νorris: Igen. A fufru sem a saját ötlete volt.

Kosztarika 2015.04.28. 15:17:11

@Sanda.Ipse: Na meg - és FŐLEG- azért, mert ki akarták ejteni Patrikot. (Nem Gyulát akarták védeni, mielőtt még bárki elhiszi) :)

radoznao 2015.04.28. 15:17:24

@stuff1: Minden jót, sok szerencsét és kitartást kívánok Nórinak. Mellette vagyok!

mézescsók 2015.04.28. 15:17:28

@stuff1: Azért szerepelt a három hónappal ezelőtti adásban keveset Nóri, mert tegnap mosták az agyát, hogy mit mondjon karácsony után?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 15:17:50

@stuff1: azt tudta, hogy le fogják adni, pontosabban, hogy ilyen (milyen) összevágásban tálalják a nézők elé?

Mindenesetre ha mindez igaz, amit mondtál a győzködésről, stb., akkor az amit írtam az előbb, hogy a szerkik tudták, hogy gáz van, és ennek ellenére leadták, hát az jókora dilettantizmusra vall a részükről.
Az utólagos mosakodás és magyarázkodás meg csak alátámasztja mindezt.

Kosztarika 2015.04.28. 15:19:36

@Bujumburi: lehet, hogy én vagyok vakon(?) de nyugtassatok meg, hogy az rosszfiú kategória nem feltétlenül az agresszív, erőszakos, beteg állatot takarja, ugye? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 15:19:56

@ZLATAN: nem tudom. De az is lehet, hogy nem együtt, egyszerre beszéltek velük és félinformációkkal vagy némi iránymutatással esetleg terelhették az asztali beszélgetést olyan irányba, amit láttunk.
Nórit inkább kellett gyúrniuk, a riportszobában nagyon meg volt zuhanva...

Bujumburi 2015.04.28. 15:21:25

@mézescsók: Szerintem arra gondol, hogy miután másnap kiborult a riportban, rájöttek a szerkik , hogy ez így para lesz még a játokosok előtt is és akkor álltak neki mosogatni az agyát. Gondolom Gáborral is elbeszélgethettek.

Veder1 2015.04.28. 15:21:45

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): igen, ebből biztos földindulás lesz, de meg is érdemlik.

Empty Bee 2015.04.28. 15:22:29

@Bujumburi: Igen, sajnos azok a nők, akik ezt elviselik, azok nem poénból viselik el, hanem általában már a bántalmazó pasival való kapcsolatuk előtt is nulla önbecsüléssel rendelkeztek (mert az apjuk is ilyen volt), vagy a csávó fokozatosan építette le az önértékelésüket a kapcsolaton belül, és már a végén elhiszik, hogy megérdemlik a verbális/fizikai bántalmazást :(

ZLATAN 2015.04.28. 15:23:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Ezt a többiek tudnák megmondani...Vagy Gólem. :))

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 15:23:26

@stuff1: Kedves stuff1! Sajnálom az esetet, Nórinak meg azt az erőt kívánom, amivel eddig végigosztotta a csapatot.
Ha már a csapat... nagy érdekelne a dolog, hogy a többiek is most tudták meg, hogy mi volt? Volt-e valaki a díszes asztaltársaságból, aki erősen elnézést kért a történtekért?

Bujumburi 2015.04.28. 15:23:44

@stuff1: igen, ezeket valahogy sejtettem... már a VV-knél is megalkották a szereplőket, kívül-belül.

Chuck Νorris 2015.04.28. 15:24:19

én is elinditanék egy dramaturgiai szálat, nevezetesen a jobb lábamat és külön külön jól picsán rugdosnám az egész okádék bagázst a tv2-nél

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 15:24:27

@Cathcart_ezredes:
Na jó, de az is látszik, hogy a TV2 éppen ezzel a titoktartásival zsarolhatta (igen, azt hiszem, ezt nyugodtan nevezem annak) Nórit, ha még a szüleinek sem mert beszélni róla hónapok óta, és az azért úgy elég gáz, hogy ha a TV2 nem tartja "fontos dramaturgiai szál"-nak az esetet, magukat is meggyőzve annak "jelentéktelenségéről" (pedig hát ugye a lófaszt!), akkor tulajdonképpen ki sem derül belőle semmi.
Egy jogásznak az ilyen szerződéseket szerintem kb. két perc alatt kell cafatokra szednie, és ha nem tudja, az a jog hibája.

Eruka 2015.04.28. 15:25:04

@egy igazi barom vagy mária: ne haragudj, ha kicsit szókimondó leszek: Balfasz!!!!

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 15:26:30

@mézescsók:
Nem, gondolom már ott is félrevonták az előzetesben is szereplő sírás után Nórit, még ott helyben megvolt a "kidumálás", és már eleve annak az eredménye lett a vacsoraasztalos jelenet.

Chuck Νorris 2015.04.28. 15:27:04

@mézescsók: akkor mosták az agyát teee. csak a szülök ezt (is) most tudták meg.

ZLATAN 2015.04.28. 15:27:38

@Chuck Νorris: Helyes. Remélem pörgővel.

,, 2015.04.28. 15:27:48

@stuff1: dühítő, amit írtál a csatorna módszereiről... ha másért nem, remélem ezért elégtételt kap Nóri. Nonszensz amit a tv2 csinál vele.

stuff1 2015.04.28. 15:28:16

@AkkorlegyenPtr: Nemtudom,mert csak telefonon beszéltem vele ma.

Eruka 2015.04.28. 15:28:29

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): felelőtlen vagy! a betörésben hibás nem szvsz

Eruka 2015.04.28. 15:33:45

@saccperköbö: pont ezt írtam én is: ha Nóri izomból tökönrúgja azt a férget, de úgy, hogy törjön az a tojgli, akkor mi van??? véleményem szerint is hazazavarják a lányt! Görények!

többedszer írtátok az Apolka-Bence, Botox-Bence erőszakot... mi volt? már tökre nem emlékszem erre...

Bujumburi 2015.04.28. 15:35:26

@Eruka: Első nap a részeg Bence Apolka akarata ellenére anyaszült meztelenül rámászott és feküdt rajta, Apolka pedig hiába kérte, hogy hagyja abba.. ott nyökögött és dörgölte a meztelen testét tovább a csajhoz.. végül nagy nehezen legurította magáról.

tenyered_érted? 2015.04.28. 15:40:49

@stuff1: Kitartást neked és Nórinak. Csak jogásszal menjen be, és még 3-4 jogásszal olvassa el bármit találnak ki.
Nekem is van 2 lányom és ha ezt láttam volna róluk, Gábor már nem tudná kitörölni a s... t a kezeivel, mert mindkettőt könyökben, csuklóban és még minden újját is eltörtem volna egyszerre!

Bognar Klamidia 2015.04.28. 15:43:02

@stuff1
mindenféleképpen vonjatok be ügyvédet, a patent/nane/mona vonalon is érdemes elindulni, hátha ők tudnak jogi segítséget biztosítani.
a nyilvánosságnak is nagy ereje van a tv2 elleni harcban, gondoljátok végig, és Nóri döntse el, mire van kapacitása, lelkiereje.
nagyon szurkolok nektek és borzasztóan sajnálom a történteket, szörnyű lehetett szegény lánynak akkor is és most is újból átélni az egészet. igazságtalan volt a játékostársai és a tv2 viselkedése is, csodálom hogy eddig ki tudott tartani.
kérlek add át neki, hogy nincs egyedül, sokunkat megindított és felháborított, amit vele műveltek.

mém 2015.04.28. 15:43:32

eddig csak lelkes (oké, az utóbbi napokban inkább feldúlt) olvasó voltam,
de most ezt szeretném közzétenni:
www.peticiok.com/tv2_eden_hotel

nórinak pedig: én azt gondolom, hogy ő egy nagyon-nagyon erős nő, és csodálom, hogy így és eddig kibírta, amin át kellett mennie. szerintem járna neki kártérítés, és nyilvánosság előtti megkövetés. minimum.

,, 2015.04.28. 15:45:12

@Bognar Klamidia: "a patent/nane/mona vonalon is érdemes elindulni, hátha ők tudnak jogi segítséget biztosítani." ez jó ötlet, ők tényleg vállalnak jogi segítségnyújtást az egész eljárás alatt.

,, 2015.04.28. 15:48:30

@mém: bakker, visszavonom az előző kommentemet, ez most komoly? Akkor inkább mégse kérjen a női civil szervezetektől segítséget, ha ilyeneket követelnek h "ne adják adásba az erőszakoskodó szereplőt" Meg mi az h zárják ki? utólag, vagy mi?
hogy lehet ilyet komolyan gondolni??

Eruka 2015.04.28. 15:49:22

@Tündérfalvi A.: senki nem akarja elhitetni, hogy ez élő... :) még a tv2 sem, pedig azok tényleg kapitálisan nagy barmok :D

@Bujumburi: tééényleg! köszi! :) hát az ehhez képest kisinas....de tényleg véleményes az is!

egy igazi barom vagy mária 2015.04.28. 15:50:00

@Eruka: "a betörésben hibás nem szvsz"
Hát persze. Simán hagyja nyitva mindenki az ajtót, ha betörnek akkor nem ő a hibás. Elviszik mindenét, de nehogy odafigyeljen legközelebb...

mézescsók 2015.04.28. 15:50:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): @Chuck Νorris:
Nem stimmel nekem időrendileg, na!
Valamikor télen felvették a műsort, aztán vágták, szerkesztették, elénk került. Hogy a riportokat nem azon melegében vették fel, az már eddig is világos volt valamennyiőnknek, de azért olyan nagyon sokkal - mondjuk nem hónapokkal - később - biztosan nem, mert nem lennének olyan életszagúak a játékosok megnyilatkozásai. Különben is azóta sok idő eltelt, lecsillapodtak a kedélyek, másként látja az ember a történteket, az emlékezet is kihagyhat egy cseppet. Szóval nem hiszem, hogy a riportok most, tegnap, ma, valamikor napokban, az egyes részekhez igazítva készülnének. Szerintem azok pont olyan összevágott valamik, mint a műsor. Csak azt ne mondjátok már, hogy még azóta is ki van szívva Nóri nyaka!!!Ha mégis, akkor nem Gábor a hunyó. Ebben a szívásban.
Ha valamikor december erőszakoskodott Gábor Nórival, majd valamikor utána összeállt a műsor, akkor miért szerepelt keveset a tegnapi összefoglalóban Nóri, amikor még december-januárban nem tudhatták, hogy botrány lesz a dologból. A másik: ha ki tudták venni a tegnapi adásból az erőszakoskodós jelenetet, akkor simán kivehették volna a péntekiből is (na, jó, nem tudhatták előre, hogy mekkora botrányt kavar). Viszont: ha tegnap gyúrták az agyát szegény lánynak, akkor miért tagadta le a történteket már decemberben (a vacsoraasztalnál)?
Mindegy, leszállok a témáról. Minden jót Nórinak!

,, 2015.04.28. 15:52:14

@mézescsók: milyen tegnap? aznap, amikor az eset történt. ezt mindenki megértette....

stuff1 2015.04.28. 15:52:57

Köszönöm mindenkinek és Ő is olvasni fogja.

Gia Gianea 2015.04.28. 15:53:02

Ha a szerkik megpróbálták befolyásolni szegény Nórit,akkor legalább egy olyan jelenetet is leadhattak volna,hogy másnap Gábor elnézést kér tőle.Őt is gyúrhatták volna.Ha már magától nem jutott eszébe.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 15:56:02

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Tök igazad van és remélem, hogy a tv2 jogászai pont akkora szakemberek, mint a műsorkészítőik és egy másodéves jogász hallgató is röhögve ki tudná mondatni bírósággal a semmisséget. Én csak azért figyelmeztettem Nóri-aput, hogy az itteni kommentelés nem éri meg egy esetleges - akár nyertes - több évig elhúzódó pert és annak költségeit.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 15:56:03

Namost azért itt álljon meg a bicikli. Ha a tv2 azért vágta ki a jelenetet, mert jajnehogy erőszak legyen meg ezt a témát ne feszegessük... hátkérem, az pont olaj a tűzre.
Basszus.. ez volt az indok.. kivágták Nóri jelenetét, az asztalos jelenetet meg bent hagyták, hogy a nézők tudják követni az eseményeket. Háthogyne. Az a helyzet, hogy innen már kivágni, nem mutatni... gáz. Nem teszik jóvá, ha nem mutatják meg. El van ez az egész tévékettőzve bsszmg :(

Armador85 2015.04.28. 15:56:04

Ezek után egyébként kíváncsi vagyok, mi az amit kivághattak eddig, mert durva..

Bujumburi 2015.04.28. 15:56:46

@mézescsók: Nem tudjuk 100%-osan, hogy mikor veszik fel a riportokat, gondolom van hogy ott is vesznek fel, és ez a kiszívott nyakú, idegileg megtört riport lehetett pl. közvetlenül az éjszaka után. Stuff1 azt írta, hogy másnap mosták egész nap az agyát (a gázos éjszaka utáni másnap), ennek eredménye a vacsoránál való visszakozás. Gyanítom ezzel egy időben Gábor fejét is mosták, szégyenkezve ül vacsinál és amikor nem hagyják abba a piszkálódást, szól, hogy szálljon le mindenki a témáról.

Sajnos tényleg kéne valaki, aki kiárusítja a szerkesztői titkokat, mert egyszerűen logikailag követhetetlen amit a TV2 csinál. És nem csak a Nóri-szállal, az egész kesze-kusza.

,, 2015.04.28. 15:59:14

@AkkorlegyenPtr: az tény, h agyon volt vágva a tegnapi epizód. Volt egy jelenet, ahol Bence beszél és konkrétan a mondat közepén elvágták a jelenetet. Egyértelmű, h kapkodós újravágása volt az epizódnak. Azt hitték annak idején h elsimították az ügyet, de mivel nem, kénytelenek voltak még jobban kozmetikázni. Egyébként most nagyon felhúztam magam.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 16:01:40

@mézescsók:
Nem is mondta senki, hogy a riport a napokban készült volna, és időrendileg minden stimmel, ha nem az itthoni szerkesztőkre gondolsz, hanem a helyszíni szerkesztőkre, akik ott felügyelték a műsor alakulását. Azaz megtörtént az erőszak, amit Nóri másnap reggel sírva elpanaszolt, aztán ezen beszarva a szerkesztők kivonták a játékból arra a napra, amit mi tegnap láttunk, mondjuk ment a "gólyatáborozás" ezerrel, és talán csak délutánra-estére engedték vissza a vacsorához.

És hogy miért nem vágták ki az egészet? Nos, mert ez egy "fontos dramaturgai szál", nem olvastad:)? És hadd ne mondjam, mennyire aljasnak tartom, hogy egy ilyen eset eltussolható lenne, csak mert kivágják. Ja, de, mondtam:).

Nem tudni, hogy ebből botrány lesz, az a TV2 érintett stábjának teljes fogalmatlanságáról, erkölcsi fogyatékosságáról és ostobaságáról tanúskodik.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:02:07

@mézescsók: Tv2 úgy gondolja, hogy botrány kell a népnek.
Lásd Meláni meg a többi szarság.

Ezért mutatták pénteken... mert azt gondolták, hogy fúú ezzel felhúzzuk az egyát a népnek, fúú ez milyen fasza nézettséget hoz.
Azzal nem számoltak, hogy soha nem szabad fullban nyomni a kretént! Ezt megmondták már más szakértők is.
Ők startak rá, fullban nyomták. Meg is lett az eredménye!
Tudták nagyon jól a forgatás alatt, hogy ez gáz, de a nézettség, az nézettség.

Most, hogy áll a bál, ég a ház.. hopsz kivették a jelenetet.

Meg merem kockáztatni azt is, hogy ha a nézettség jobban alakul, ezt a dolgot soha nem tudjuk meg! Ugyanis nem KELL bevetni ezt a fegyvert. Sajnos / nem sajnos be kellett vetni pénteken.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:07:25

Fel van építve az egész. Csak tv2 szinten sajnos.
Jöttek ugye most a Breki féle cikkek. Kivel kavar, kivel nem... kb ki nem szarja le azt a majmot?
De kell, mert ugye ez is generálja a "klikkeket" a távirányítón.

Van egy komplett használható anyag.. és azt úgy vágják, ahogy a szükség hozza.

Amikor meláni sem hoz elég klikket, jön a pornós beköltöző... csámcsogás.. aztán amikor a grafikon zuhan, jön a szex... ez megdobja picit.... aztán a következő esésnél betették most ezt.

Ha ez a botrány em húzza fel a számokat akkor ismét 1 órával későbbre teszik a műsort. Ennyi.
Ez a botrány tök jól jön a tv2-nek... sajnos :(

mém 2015.04.28. 16:08:35

@foxglove (F6): hmm. kissé jogos :) a kizárásnak szerintem lehetne értelme, ha mégis megnyerte volna gábor(pföj), vagy ha azt értenénk alatta, hogy nem vehet részt a záróeseményeken, turnékon, interjúkon, akárhol. így is gáznak találod? mert akkor meg kéne próbálni átíratni.

a nane/mona/patent vonal kapcsán: a patent működtet ezek közül jogsegélyszolgálatot. és, van egy nem annyira régi (alig pár éves...) segélyvonal, kifejezetten szexuális erőszak áldozatok számára (ez nane-patent kezdeményezés): keretkoalicio.blogspot.hu/2011/02/segelyvonal-szexualis-eroszak-aldozatai.html
helyi tarifával hívható, ha nórinak, vagy egy őt konkrétan támogató személynek van kedve, lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 16:14:11

@AkkorlegyenPtr: nem jön tök jól a tv2-nek, sőt. Biztos lehetsz benne, hogy most nagyon sokan izzadják át a zakót-blézert, hogy hogy a faszba húzzák ki a szekeret az árokból. Szerintem le fogják venni a műsorról, mert ha most minden részt újra kell vágniuk, és emiatt annyira érthetetlen és nézhetetlen lesz, mint amilyennek a tegnapit láttátok, akkor az amúgy is alacsony nézettségnek is lőttek.

,, 2015.04.28. 16:14:35

@mém: hát nem tudom, de ilyen megfogalmazással nem fogják komolyan venni őket.
A jogi segítségnyújtásról annyit h láttam egy kerekasztalbeszélgetést velük tavaly novemberből, akkor mondták ha van rá igény, akár az összes eljárási cselekményen, a tárgyalást is beleértve részt vesznek a sértettel együtt és segítenek.

Ronni 2015.04.28. 16:16:37

@mézescsók: nem te nem figyeltem, bármilyen előzménye volt a dolognak, ha olyanról vagy striptizel az hogy nem Német jelent.Nóri hibáztatja fejezd be. JOGA VAN A SAJÁT TESTE FELETT RENDELKEZNI, MINDENKINEK.

pogona vitticeps 2015.04.28. 16:17:40

Amikor Tina2 bevitte a tekercset délelőtt, mindenki ott volt és elhangzott az estig ott kell maradnia az asztalon, ha kinyitod, kapod a repjegyet. Aztán amikor Adri olvasta fel a levelét, (még ugyanabban a göncben mindenki) abban is benne volt, hogy nem szabad kinyitni, mert azonnali kieséssel jár a kíváncsiság. Vajon küldtek harmadik levelet is? :)

Ronni 2015.04.28. 16:18:49

A telefonom helyettem ír.

Gia Gianea 2015.04.28. 16:19:08

Azt hiszem Gábor csak pislog most,mint hal a szatyorban,hogy mekkora országos botrányt okozott.Szerintem nem nagyon kell kimozdulnia a négy fal közül.Vagy csak szigorúan parókában,napszemcsiben.

,, 2015.04.28. 16:19:57

@mém: amúgy én Nóriék helyében megkeresném vmelyik nagyarcú sztárügyvédet, lehet ingyér vállalná reklámból (kártérítésről beszélünk most már)

mézescsók 2015.04.28. 16:20:42

@foxglove (F6): Nyilván csak én vagyok ilyen csökkent értelmű. Ha már az eset után akkor, decemberben tudták, hogy gáz van, és el akarták kerülni a balhét, ezért mosták az agyát, akkor be sem tették volna az öfibe.
@Bujumburi: Gondoltam én is az események utáni másnapra, de elvetettem, a fentebb írt okból. Logikátlan, hogy érzik, tudják, necces lesz a dolog, gyúrják, hogy mit mondjon és mit ne, majd utólag szépen betesznek mindent. Ennyire nem lehetnek amatőrök. Ha péntektől hétfőig bele tudtak nyúlni a műsorba, akkor miért nem tudták megtenni már decemberben, sőt, egyáltalán bele sem teszik. Vagy másként.
@AkkorlegyenPtr: Ha most az lesz a következő opció - nem neked -, hogy a TV2 tulajdonképpen egy jószolgálati cselekedetet vitt véghez, mert ráirányította a figyelmet egy valós társadalmi problémára, akkor esküszöm, nem kommentelek többet. De nem is nézem. Hogy ne növeljem a nézettségi adatokat. Kis porszem vagyok a nézők tenger sivatagjában, de azért porszem mégiscsak.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:20:51

@Cathcart_ezredes: Az tuti, hogy megy a fejvakarás, mi legyen... de sokan ezért meg fogják nézni a műsort, az is biztos.
Nekem az a tippem, hogy egy nagy snittel kiesik Nóri ma/holnap és csendesedni fog az ügy.. legalábbis ez a terv.

Tudom, ha nem esett ki Nóri, nehéz lesz kiesnie utólag... de ezt lehet kivenni.. eddig. Fiúk szavaznak.. vagy Adri vagy Nóri.
Ha ott is érezték a tudományos szakemberek, hogy gáz lehet ebből.. nem lepődnék meg, ha úgy alakították volna az egészet, hogy hopsza kiesett Nóri.

Inkább arra leszek kiváncsi, hogy ÉÉ-be meghívják-e és Breki mit kérdez.

Az is felvételről megy szerintem.... inkább azt veszik fel mégegyszer, gyorsban. Brekit meg leállítják, hogy ne legyen ogre... hanem vasalt ingbe öltöztetik, jófiú lesz... vagy esetleg pont nem ér rá és csak valamelyik lány lesz bent.

,, 2015.04.28. 16:21:34

@Gia Gianea: sír a fürdőben most is gondolom, h milyen emberek ezek, thhe

,, 2015.04.28. 16:24:32

@mézescsók: elszámították magukat a botránykontenttel. legyen is meg ne is. mellélőttek.

Bujumburi 2015.04.28. 16:24:34

@Gia Gianea: Olyan kellemetlen lett a személye, hogy még az oldalát se nagyon kezeli senki: www.facebook.com/pages/%C3%89den-G%C3%A1bor-hivatalos/1630395770508328?fref=ts

Bujumburi 2015.04.28. 16:26:07

@mézescsók: Mert akkor még nem gondolták, hogy ekkora balhé lesz ebből, csak a nézettség és a klikkek lebegtek a szemeik előtt... szerintem pénteken sem gondolták még hogy ez lesz, mostanra dagadt ekkorára a baj, gyanítom hétvégén ment a forródrót, végül hétfőn napközben újravágatták.

Gia Gianea 2015.04.28. 16:27:21

@Bujumburi: Azért szépen sorozzák az oldalán.Megérdemli.

Bujumburi 2015.04.28. 16:28:14

@AkkorlegyenPtr: Igen, elvileg a valóságshowk legkomolyabb szereplői a pszichológusoknak kellene lenniük. Itt most vagy nagyon bénákat alkalmaztak, vagy a szerkesztők nem hallgattak rájuk, mert becsillant a dollárjel a pupillákban.

mézescsók 2015.04.28. 16:29:50

@foxglove (F6): @Bujumburi: Az Éden Hotelben bármi előfordulhat. Ja!

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:29:50

@Bujumburi: utóbbira tippelek. dollárjel. feszítik, feszítik.. túlfeszítették. most megy a mosdatás.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:33:07

az lenne még "szép" ha kiderülne, hogy gátőrt is a szerkik irányították és ő is perre menne, mert hát.. most nem lennék a helyében.. na nem ezt ígérte a tévé. azt mondták lesz kis hiszti.. de nem ekkora.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 16:34:21

@mézescsók:
Az előzetesben nem csak a sírós Nóris jelenet volt bevágva, hanem a vacsoraasztalos is. Azt simán el tudom hinni, hogy valami fejes a TV2nél azt hitte, hogy ha a két jelenetet így összevágják, akkor úgy fog tűnni, mintha Nóri első ijedtségében túlreagálta volna az eseményeket, és estére, józanul átgondolva már nem is látja erőszaknak, ami történt. És tudod mit, szerintem lett volna olyan, akit ezzel meg tudnak győzni. Csakhogy a TV2 összefosta magát a felháborodás miatt, és annyira sötétek voltak, hogy azt hitték, ha a sírós jelenetet elsunnyogják, és csak a vacsoraasztalos marad bent, azzal a nézők kritikus része elnézőbb lesz a csatornával szemben.

Közben meg a haragot -legalábbis nálam- éppen ez a manipulatív mentalitás gerjeszti, mert tisztán látszik belőle, hogy más reakciókra számítottak a pénteki adás kapcsán, és azt hitték, hogy ha ennek nyomán megváltoztatják a hétfőit, az senkinek sem fog feltűnni, de legalábbis senki sem fog nagyobb jelentőséget tulajdonítani neki. Pedig ez a legbeszédesebb mind közül!

Amúgy de, némelyik/sok ember tud ennyire amatőr lenni, ha azon fosik, hogy ha túlreagálja ezt az egészet, azzal a saját munkáját veszélyezteti, viszont ha alulbecsli a veszélyét, akkor meg a közösségi harag fogja elsöpörni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:42:23

TV2:
"Elismerjük, hogy a pénteken adásba került képsorok közlése nemcsak a televíziónézők, hanem az egész társadalom felé rossz üzenetet hordozott, a szóban forgó jelenet és a kapcsolódó kommentár adásba engedésével a csatorna hibát követett el. Ezért indítottunk belső vizsgálatot, és azonnali hatállyal megváltoztattuk a szerkesztési elveket: több olyan részt is kivágtunk a hétfői adásból, amely az eseményre utal vissza, ilyen például az a rész, melyben Nóri beszél a történtekről. Egyetlen olyan jelenet maradt adásban, amelyben szó esik Nóri és Gábor között lezajlottakról, ez is csak azért maradhatott képernyőn, mert más szereplőkkel kapcsolatosan, az elkövetkező adásokra vonatkozó fontos dramaturgiai szálat indít el. E nélkül a nézők nem értenék az Éden Hotel további alakulását."

Azért Nóri vacsora asztalnál történő ekézését benthagyták. tv2 buzi-e vagy?!

tenyered_érted? 2015.04.28. 16:42:55

Nézzünk egy olyan opciót, hogy titoktartás. Ez "rám " nézve kötelező, nem mondok semmit. A szüleimnek se.De a szegény szülő ül a TV előtt és látja, hogy mit művelnek a gyerekével.Hoppá, hogy is volt ez? A gyerek most már elmondja, hiszen egy ország látta. A szülő többet tud mint mi, de őt nem köti semmiféle titoktartási szerződés.

A szülő elméletileg kommentelhet és még véleményt is mondhat. Miért ne? Hiszen ő nem írt alá semmit ,szólásszabadság van, meg különben is ő /mint névtelen kommentelő/ csak találgat. Mi is találgatunk.

Érdekes dolog lesz a mai adás. A Ha Nóri repül akkor a TV2 úgy érzi megmenekült. Majd kitalál valamit, peren kívűl megegyezik a Nórival. Nem tudjuk mi lesz. Még lehet, hogy továbbmegy a műsor. Ha a "mai" nap után Nóri marad, akkor lesz érdekes a dolog.
Pletyka szinten úgy tudjuk, hogy Nóri ma megy a TV2 be. Lehet élő ÉÉ lesz vele? Ha "Ma" esik ki akkor valahol érthető. Ha nem ma esik ki ,az az igazi talány !!

A vicces az, hogy a Tv2 még ma este ,du is megtehetné, hogy feláll és azt mondja, hibáztunk, nem zártuk ki az Erőszakoskodó játékost aki megszegte a játékszabályt. Nem voltak bűntetőjogászok a helyszínen, ott nem tudtunk felkészülten dönteni. És ha ezt megtennék, akkor talán még valahogy kijönnének a szarból.

pumácska 2015.04.28. 16:43:23

Nem olvastam végig minden hozzászólást, és az erőszak ügyhöz sem szeretnék hozzászólni, mert már ki van tárgyalva rendesen.
De csak nekem tűnt úgy, h Bence kirohanásából Loki felé igencsak kivágták a durvább beszólásokat? Szerintem ezért is sírt az a szánalmas Gátőr, mert Loki kihozott Bencéből valami nagyon durvát, és Bence is úgy nyilatkozott a riportban, h nem kellett volna ilyeneket mondania és megbánta... Na mind1, csak feltűnt, h le volt keverve az ordítozás nagy része...
Hajrá Nóri, remélem, nem őt ejtik ki ma. :)

kamilla123 2015.04.28. 16:45:00

@stuff1: itt majdnem mindenki Nórika drukker és MINDENKI Nóri mellett áll ebben az ügyben. Csak jogásszal menjen be és magától Ne írjon alá semmit!!

mém 2015.04.28. 16:46:55

egyértelműen a 'szakmai' stáb felelősségének tartom, ami történt. ezért is szeretnék látni egy stáblistát nevekkel. szerkesztők, pszichológusok, operatőrök (rázoomolunk, mi??) stb.
meg bennem is felmerült az a kérdés, hogy ebből már a többi szereplő sem fog jól kijönni. kíváncsi lennék, hogy mit mondanának, ha mondhatnának most, hogy látták a felvételeket arról, ami ott bent történt. ahogy viselkedtek...
ha van itt médiajogász, mondjon már valamit pls kártérítés-ügyileg.

,, 2015.04.28. 16:47:12

@AkkorlegyenPtr: de itt most az ekézést említették, h ez volt a dramaturgiai fontosságú jelenet, nem? Lehet h azért fontos, mert "emiatt" teszik ki ma Nórit? h lehülyézte a többieket és valótlanságokat állít? (az elhangzottakat ismételem csak)

Mucsai2010 2015.04.28. 16:49:14

@Vödör: Ha nem durvább...
Ennek valószínűleg nemzetközi visszhangja is a licensz miatt.

kamilla123 2015.04.28. 16:51:35

Amúgy Berki az ÉH kezdete óta mindig lekezelően nyilatkozik Nórikáról, és többször elmondta már, hogy "na, majd meglátjuk, mennyire ügyes játékos" nagy gúnyosan, meg arra is mondog gúnyosan mosolygott, hog yfog-e Nürika szexelni.. Ha erre utalt, h erőszakoskodtak vele és utána kiesett, és ezen gúnyolódott, akkor sztem Berkinek is lehet,h annyi. Az lenne a minimum, h ezen elcsúszik a "nagy" pályafutása. (bár ha a sikkasztáson nem ment el....)

Bognar Klamidia 2015.04.28. 16:57:01

@pumácska: ez volt Bence instagramja, jól emlékszem? mert nem működik:
instagram.com/vg_bence/
furi

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 16:59:20

@foxglove (F6): igen, ezt említették, de ha dramaturgiát nézzük, akkor is kimaradt a sírás, nem?
Nézzük a végéről.
Mondjuk ma kiesik Nóri----ezért benthagyták a vacsorát-----nade a vacsorán mi is volt a téma??----azaz bent kellett volna hagyni azt, amit kivágtak.

Tehát ez így bullshit.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 17:00:45

Senki nem posztol most. Lehet, hogy ment a kör telefon, hogy mindenki kussol, értem?!

,, 2015.04.28. 17:01:11

@AkkorlegyenPtr: persze h az, ezt ők is tudják h mi tudjuk...

Zár Balta 2015.04.28. 17:01:29

@pumácska: Igazából nem is értem ki van felháborodva Bence kirohanásán...
Semmi durvát nem mondott ( hozzám képest:)
Én (pláne Bence fizikumával felvértezve) kitéptem volna a kis geci beleit és azzal fojtottam volna meg (miután a letépett farkát megetettem vele) ha az én sörömbe köp bele !
---
Nórit én kezdettől rühellem,de most azt kívánom szopassa szarrá a csicskageci gátőrt is meg főleg az ocsmány-féreg tehetségtelen dilettáns tv2-t is ! (Aztán tűnjön el a francba ő is meg a többé hulladék játékos is + aberkiis, a lópofájú sovány-picsáról már nem is beszélve :)

,, 2015.04.28. 17:04:48

@AkkorlegyenPtr: botox posztolt egy selfiet...nem tudom értelmezni a hashtagjait, de a lényeg benne van, nincs szilikon a poppollójába (ki a faszt érdekel ez még...)

ZLATAN 2015.04.28. 17:06:41

@Zár Balta: Ezt már tegnap is kifejtettem, hogy szerintem Loki kicsapná Bencét.

Tertullianus, a filozófus 2015.04.28. 17:07:17

@kamilla123: Ugyanakkor Berki azt mondta tegnap, hogy a fiúk "meglepő" döntést hoztak arról, melyik lány menjen haza.
Egy frászt a fiúk, a TV2 döntött! Ha viszont Nórit küldték, abban nem lett volna semmi meglepő. A csatornának nem kell tovább foglalkozni az üggyel, nem kell gondosan vigyázni, mit mutassanak Nóri további sorsából, hogy semmi ne utaljon erre a "kellemetlenségre".
Úgyhogy azt hiszem, nem lesz semmi meglepetés. Szegény Nóri befejezi. Nagyon fogom sajnálni.

Ronla 2015.04.28. 17:08:52

Kérdezem: Milyen szakmai stáb volt kint a játékosokkal? Egy jóérzésű stábtag sem volt, aki berohant volna, és volna Nóriról azt a gyökeret? És mi van akkor, ha mondjuk késsel fenyegeti? Végignézik? Van ilyen esetekre biztonsági szakember?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.28. 17:09:12

kedves Stuff1
a net égisze alatt sok minden kijelenthető és annak az ellenkezője is ezért bocsánat, ha fenntartással kezelem a coming outját.
amennyiben viszont tényleg Ön a Nóri édesapja úgy két kérdésem van:
1. felmerült önben,hogy azzal,hogy itt kommentel és színt vall, a lányát sodorhatja veszélybe? (bizonyos szerződéses kötöttségek miatt)
2. a műsort látva hogyan érez, mint édesapa? azon túl,hogy megfojtaná Gábort (amit maximálisan megértek), fontolóra vette,hogy a lányával is elbeszélget a rosszfiúkhoz való vonzalmáról és férfiakkal való "játszadozás" veszélyeiről?

Mucsai2010 2015.04.28. 17:09:45

@Bujumburi: Lehet szidni azt a nőt (mármint a PBarbit), de tény, hogy ő bent jelenleg az egyetlen emberhez hasonlító lény Nórin kívül.

Ronla 2015.04.28. 17:11:12

@Ronla: kimaradt a "leszedte" szó. Bocs.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.28. 17:11:48

ma lehet kiseggelik Nórit és az erőszakos Gábort.
a helyükre pedig beköltözik Berki és Zsuzska, mint brendnyú pár.

bElannaTorres 2015.04.28. 17:14:03

gyerekek.
nem a hugyozás volt a legalja az most kiderült.

Zár Balta 2015.04.28. 17:14:55

@A Manci: Aki egy ilyen műsorba jelentkezik az már önmagában elég hulladék, agyatlan picsa illetve pasi !
Ezért persze még nem engedhető meg, hogy egy másik egybites féreg megerőszakolja !

pumácska 2015.04.28. 17:15:23

@Zár Balta: Hát senki nincs kiborulva csak Gátőr volt, meg Bence is sajnálta, de nekünk nem vágták be, hogy mit, mert amit leadtak, az egy laza kis kanyázás volt kb., semmi több, de az ÉÉ-ben figyeltem fel rá, h Bence ordít, de csak zene megy, a hang nem...

Mucsai2010 2015.04.28. 17:16:21

@Gia Gianea: Remélem, hogy Gábor már nem "értékesítési manager" a munkahelyén.

horee6 2015.04.28. 17:16:56

El tudom képzelni a következő timeline-t:

1. Patrikot kivágják
2 Kihúzza a fiúk-at
3. Éjjel Gábőr erőszakoskodik. Tv2-nél dörzsölik a tenyerüket, lesz itt szaftos kontent!
4. Reggel Nóri elmeséli a történetet Gyulának, meg mittomén kinek, sír a riportban. Szerkesztők azt hiszik van egy kis szar a palacsintában, de el lehet sikálni.
5. Elkezdik gyúrni Nórit. Talán a többieket is.
6. Újcsaj beviszi a cetlit. Este vacsoránál lekarmolják Nórit, aki megijed a nyomásra és inkább tagad.
7. Kiderül a Fiúk jelentése (eddigre a szerkesztők kitalálták hogy hazaküldik Nórit).
8. Szerkesztők ráveszik a fiúkat, hogy Nórit küldjék haza. Nagyon nem is kell kampányolni, sokan nem szeretik. Generáltatnak okival egy kis műbalhét, (Köpés-gate), hogy tereljék a témát.
9. Nórit kirakják. Problem solved.
Gondolták a parasztok...
10. Itthon pénteken adásba kerül a kiszavazás, Patrik jelenete, és Gábőr görénysége + a szerkik hétfőre belengetik, a DRÁMÁT, Nóri megtört.
11. Kurva nagy anyázás Gábőr miatt minden fronton.
12. A hétfői adásra kivágják Nóri sírását, mit mesél a többieknek. Elkezd a tv2 mosakodni.
13. Még nagyobb balhé. Tv2 mosakszik 1000-rel.

Ha nagyon konteózni akarok, azt is mondhatom, hogy Patrik papírhúzós jelenetét utólag vették fel, hogy Nórit hazaküldhessék. Valószínűleg a kiesése után nem rögtön a reptérre vitte a taxi. Éjjel beütött a krach, tehát Patrik még kéznél lehetett másnap este is. Mondjuk ehhez valami logikus gondolkodást kell feltételezni a szerkesztőktől, ami nagyon nehéz.

Egyébként teljesen nyilvánvaló, hogy a tv2-nél a forgatás, és a vágások után azt hitték elsikálták a dolgot, különben Ogre nem savazhatta volna teli szájjal Nórit folyamatosan, és Nóri nem lenne beállítva ilyen negatív karakternek. Peti és Loki riportszobai fikázásait simán kivehették volna, ha Nórit védeni akarják a történtek után.

Mucsai2010 2015.04.28. 17:18:37

@foxglove (F6): Szerintem azokat nem kell már megkeresni, ők gyorsabbak.

pumácska 2015.04.28. 17:20:20

@horee6: Szerintem az Ogre akkor nem azt mondta volna, h meglepő döntést hoznak a fiúk...Bár nekik ki tudja, mi a meglepő. :) Nekem az lenne, ha mondjuk Tinát vagy Tina 2.0át raknák ki.

Ronla 2015.04.28. 17:24:39

Biztos, hogy nőt szavaznak ki ma?

,, 2015.04.28. 17:26:32

@mokamini: szióka! követted az itteni kontentet?

horee6 2015.04.28. 17:26:37

@pumácska: előfordulhat, hogy nem Nórit rakják ki, de ez igazából semmin nem változtat.
1. Gátőr tette
2. Nóri jogos kiborulása
3. Tv2 manipulálja a sztorit a vágásokkal
4. Ocsmány utólagos mosakodás
5. Gátőr eddig még simán megúszta.

introverted22 2015.04.28. 17:27:28

@Kosztarika: Hidd el nem álltam a sarkon, könyörögve, hogy lécci valaki támadjon már meg. Az első ilyen jellegű támadás 8 éves koromban ért. A második tinédzser koromban, utána meg a húszas éveimben. Nagyvárosban élek, sokat jártam szórakozni, sokszor éltem egyedül és többnyire egyedül jöttem haza gyalog. Nagypofájú lány voltam, sok fiú haverral. Van aki ebbe többet gondolt bele, csak engem elfelejtett megkérdezni. Nyilván nekem is voltak emiatt átsírt éjszakáim, de a barátaim mellettem voltak és támogattak. Sosem jutott eszembe felmentést adni senkinek, aki az akaratom ellenére mászott rám. Én a szórakozóhelyeken sem hagytam szó nélkül, ha valaki fogdosni kezdett.

bElannaTorres 2015.04.28. 17:28:23

@Zár Balta: az éden nem való világ volt míg a tv2 meg nem vásárolta. Teljesen értelmes emberek is játszottak az előzőekben, eszükbe se volt részegedni vagy dugni.

Bognar Klamidia 2015.04.28. 17:29:22

@pumácska: vagy Adrit. ha van egy kis eszük, Nórit bennhagyják, ha átállhat Gábőrtől más mellé, teljesen lojális marad, megbízhatóbb, mint bármelyik lány ott benn.

bElannaTorres 2015.04.28. 17:30:41

patrik papírja nagyon nem jelent semmit azt hittem ez világos.

most kihúzta hogy fiúk:
pl. lányt kell kitenni akkor azt mondják be hogy : a fiúk választanak egy lányt aki kiesik
pl. fiút kéne kiejteni a szerkesztők által akkor azt mondják be hogy: a fiúk azt jelenti a fiúk közül kiesik valaki.

horee6 2015.04.28. 17:32:51

@bElannaTorres: volt szex is, meg pia is rendesen, de nem erre volt kihegyezve, mint a mostani széria

vajlégy 2015.04.28. 17:35:39

@stuff1: Én is nézem a műsort, és örülök, hogy Nóri édesapja is itt van, mert szeretném ha megmondaná a lányának, hogy sokan nagyon erősnek tartjuk és bár ő sem hibátlan, de nekem a kedvencem! Fel a fejjel Nóri!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2015.04.28. 17:36:03

@Zár Balta: nos igen. egy kvázi férfi-női viszonyokra épülő műsorban ez előfordulhat.
hogy ez mitől lett szálka, a Bence erőszakoskodik Apolkával eset meg miért nem? fene sem tudja.
hogy miért lehet egy jogos pofon kizárás tárgya (lsd. beus) és a verbális becsületsértés miért nem (Ádám, vagy Loki több esetben már), ez is érthetetlen.
ezek után viszont nem lepődtem meg azon,hogy a műsor hogyan kezelte ezt az esetet is.

sajnos a tény, tény marad: Nóri egy rohadt antipatikus figura, aki csak a mázlinak köszönheti,hogy még benn van.
a másik oldalon meg ott van a Gábor, aki már első ránézésre is egy görény, akihez antipatikus nóri az első perctől mágnesként vonzódott.
(kijelentve,hogy tudja, látja,hogy milyen de őt az ilyenek vonzzák)
erre meg azt lehet mondani,hogy ha akkor nem volt hajlandó tisztán látni, amikor még időben volt, akkor mostmár kicsit álságos ezért sírni.
Gábort meg eleve nem is tudom milyen szűrő engedhette be a játékba. nyilvánvalóan retardált. az ismertségért kvázi bármire képes gátlástalanul.

ami az ún nőszervezeteket illeti: kicsit álságos, ahogy habzó szájjal vendettát kiáltanak egy hónapokkal ezelőtti ügyben, miközben a mozikban emberek ezrei fizetnek azért, hogy BDSM-et láthassanak (Szürke ötven) amiben a csajt kvázi folyamatosan kikötözik, fenekelik, stb.stb. A könyve bestseller lett, világhírű, folytatásos, további filmek következnek...
azért vicces lenne látni,hogy a sok felhördülő közül hányan ültek be a moziba azt a katyvaszt megnézni pl.

bElannaTorres 2015.04.28. 17:37:24

@windsor: 13 voltam mikor a tömött buszon egy férfi markolászta a fenekemet és rendesen alámnyúlt...
senkinek nem mertem elmondani
nem erőszak de akkor is jól mutatja hogy sajnos elég sok férfi az állat szintjén van , azaz tényleg látszik hogy nemrég jöttek le a fáról. Nyilván van nőbe is aki félmajom, de az erőszak nem rájuk jellemző. Nem erre akartam kihegyezni, hanem arra , hogy sajnos sok erőszakos férfi van. Különben nem lenne annyiunknak ilyen története.

nekem meg még van is, amit én is épp csak megúsztam.:/

bElannaTorres 2015.04.28. 17:38:21

@horee6: igen sajnos ezt az évadot félhülyék csinálják.

horee6 2015.04.28. 17:40:17

@bElannaTorres: pont ezért joker minden feladat a szerkesztők kezében. Jön egy levél, amin az van BÉLA. Ha Béla kell a szerkesztőknek, akkor Béla védettséget kap. Ha nem, akkor mehet haza. Egyik játék/verseny/feladat előtt sem volt kihirdetve, mit nyer a győztes. Csak miután meg volt a győztes személye, mondták meg, hogy pl védettséget kap, randira mehet, vagy elmehet egy nem bekamerázott szobába kiverni a farkát. Amikor Snezi kapott valami szart a kilincsre, ő is később tudta meg, hogy párbajoznia kell. Lehet, hogy ha másik lány kapja, egyből mehetett volna haza. Vagy csak át kellett volna költöznie a szingli szobába. Nagy a szerkesztők hatalma.

bElannaTorres 2015.04.28. 17:41:11

@A Manci: mindegy engem tényleg nem érdekel az a film, jó sci-fit néznék inkább. de vegyük már külön a fantáziát meg a valóságot!

ha nem vesszük külön akkor jöhet a gondolatrendőrség és csukjon le mindannyiunkat! :)

bElannaTorres 2015.04.28. 17:42:43

@horee6: világos nincs ezzel semmi baj, így teszik érdekesebbé a műsort. ööö illetve tennék ha tudnák :D

kamilla123 2015.04.28. 17:45:52

@horee6: én még simán azt is le tudom képzelni, hogy Nóri édesapja azt mondta, hogy Nóri ma bement a TV2-be, hogy azért ment be, mert megint felvetetik vele az Éden Éjjelt. El tudom képzelni, h miután kiesett, Berkiék szanaszét szopatták az ÉÉ-ben, és ezt most nem merik majd leadni, miután Nóri kiesik. Úgyh egy gyors mea culpázósat és részvétet nyilvánítósat vesznek fel vele.

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 17:49:00

@A Manci: a szürke 50 árnyalatában bemutatott bdsm két ember szabad akaratán alapult. A szexuális erőszak meg arról szól, hogy az egyik fél nem akarja. Azért ez nem asztrofizika, nem is értem hogy kevered ide.
(Mindamellett, hogy nőknél és férfiaknál is létezik a szexuális ábránd, ami pont azért marad az, mert a fantáziájában izgatja, de élőben soha nem tenné meg, nem élvezné. Így ha tudsz is arról, hogy a nő "a betörő megerőszakolja az otthon unatkozó háziasszonyt" pornóra maszturbál még nem törhetsz be és erőszakolhatod meg azzal a felkiáltással, hogy de hát izgatja az ilyen fantázia. Furcsa, hogy ezt magyarázni kell.)

Zár Balta 2015.04.28. 18:00:45

@A Manci: Minden szavaddal egyetértek !!!

introverted22 2015.04.28. 18:00:48

@bElannaTorres: Az a szörnyű, hogy én anno tini koromban nem féltem. Akartak kirabolni, megerőszakolni, de sosem éreztem magam hibásnak, és nem is gondoltam azt, hogy ez mindennapos történése az életnek. Rosszkor voltam rossz helyen és ennyi. Azonban így a harmincas éveim közepe felé már nyugtalanabb vagyok, amikor haza kell jönnöm. Egy nagyváros belvárosában élek. Az utcában még éjszaka sincs megállás, de sokan annyira be vannak állva (nem alkoholtól), hogy azt sem tudják, melyik bolygón vannak. Erőszakosak, zéró fájdalomérzettel. Nem díjaznám, ha összefutnék velük úgy, hogy nincs menekülő útvonalam. Ezért járok biciklivel, mert azzal ki tudom kerülni őket, vagy kutyával, mert azt meg ők kerülik ki. Viszont azt gondosan megválogatom, hogy ki kerül a lakásomba. Így sosem kerültem a saját talán-mégse hálómba.

Almeron 2015.04.28. 18:03:13

@A Manci: teljesen lényegtelen, hogy a női játékos hogyan viszonyult az erőszakos férfipartnerével az esetet megelőzően.

Egy nőnek bármikor jogában áll bármilyen szexuális aktus elhárítania, függetlenül bármilyen azt megelőző ígéretétől.

Ha pedig a partner verbálisan, vagy fizikálisan, erőfölényét kihasználva törekszik az aktusra az már BTK-i (Büntető Törvénykönyvi) ügy.

A TV2 által bemutatott 38 percnyi vágatlan rész számomra is elegendő, hogy mindenféle komolyabb jogi képzettség nélkül is elfogadjam, hogy itt bizony bűncselekmény kísérletének gyanúja történt.

MotoMoto 2015.04.28. 18:04:07

index.hu/belfold/2015/04/27/vizsgalatot_indit_a_tv2_az_eden_hotel_ugyben/
Ihol egy jó írás az ügyben. És leíratik egy nagyon fontos fogalom: "szürke zóna". (Nem, ez nem a Szürke ötven árnyalatából van, pupákok! :) ) Erre még visszatérek, csak most jegyezzük meg.
Én magát az adást kevésbé, inkább Sixx-et követem a HV-kal. De az ennyi alapján is teljesen világos, hogy Nóri iskolapéldája az áldozatnak. Van egy híres pszichológiai kísérlet, nyilván ismeritek (csomó filmet is csináltak a témában). Az emberek fogságban való viselkedését vizsgálta, 1971-ben végezték a Stanford Egyetemen, Philip Zimbardo vezetésével. A részt vevő önkéntes diákok foglyok és börtönőrök szerepét játszották el az egyetem alagsorában berendezett börtönben. A kísérletet viszont 6 nap után félbe kellett szakítani, mert az alanyok viselkedésükkel veszélyeztetni kezdték egymás testi és lelki épségét.
Ezek a valóság show-k engem emlékeztetnek erre a kísérletre. Nóri 45 napja van a "hüJe" szerepkörében, mindenféle külső visszacsatolás nélkül. Pusztán a véletlen műve (vagy a rossz castingé?), hogy nincs bent egyetlen egy olyan ember sem, aki rezonálna az ő személyiségére (tényleg nincs). Ergo egyedül küzd meg az őt érő hatásokkal. Ez persze, másra is igaz, de nem mindegy, hogy valaki a népszerű szerepbe kerül, vagy a hülyéjébe. Nem mindegy, hogy börtönőr vagy, vagy fogoly. Kapis? Nem lehet ebben a közegben a kinti életben adható reakciókat számon kérni egy ponton túl. Nem tudom, van-e mentális felmérés a bekerülés előtt, de Loki pl. abszolút pszichotikus tüneteket mutat, és bennem is felmerült (valaki írta korábban), hogy Gábőr lehet, hogy drogos (sajnos láttam már élőben is elvonási tüneteket). Nóri a folyamatos ekézések ellenére is egészen egyben volt idáig, és az, hogy érkezett valaki, aki végre nem taposta, hanem első körben vonzónak találta (vagy ezt mondta), amire ő nyitottan reagált, az teljesen természetes. Próbáljon már meg valaki nőként ilyen ellenséges közegben nem szétcsúszni. (Jó szemetek egyébként a többiek, hogy ezt nem érzik át. Szerintem ez emberi minőség tekintetében alapszint - kellene legyen.) Lehet, hogy Nóri a kinti világban egy nagyképű, magával elégedett csaj, azt olvastam, az elején azért inkább ilyesmi karakternek indult, de mivel be van zárva, és az ÉH-ban eléggé más jelzéseket kap, ezt ő is mondta, kezdi magát értéktelennek látni és küzd ellene, ahogy tud. Tehát próbál minden irányban megfelelni - ne felejtsük el azt sem, hogy ezek huszonpár éves emberek (Pjotr kivételével, neki a felelőssége is nagyobb szerintem, ahogy Botox is a 30-hoz van azért közelebb, Gyulán meg látszik, hogy eleve egy normálisabb fazon) - egyrészt a többieknek, hogy beszél velük, próbál játszani, amit szintén mindig számon kértek rajta, másrészt magának, azzal, hogy bizonyít önmagának: "csak jónő vagyok én is, lám, tudok húzni én is egy faszit". A kettőből a vadbarom Gábőr közreműködéséből meg ez lett, ez az igenis erőszakos jelenet. A "szürke zónát" éppen ez a kombó adja ki: nem tűnik erőszaknak, mert látszólag Nóri mindent megtett érte, plusz utólag még ő maga is azt mondja, hogy "áhh, semmi nem volt", DE mégis AZ- A jelenet magáért beszél, még nézve is összehúzta a gyomrom. A legalapvetőbb pszichológia is tudja, hogy az áldozat hárít, a bűnös tagad, a környezet pedig áldozatot hibáztat. Óriási baj, ha ezért a csatornát nem marasztalják el nagyon komolyan.

És azt is remélem, hogyha van a többiben minimális kis jóérzés, most látva és olvasva a sajtót, szakad le az arcuk a szégyentől. Akkor is, ha ők is ugyanúgy kicsavarodtak már önmagukból. Mert azért olyanra is láttunk már példát, hogy nem lett állat valakiből a 2 hónap alatt.
És ugyanez vonatkozik a szerkikre is, meg a castingosokra is.
Az ÉH első két szériája messze nem ez a szint volt. Az ÉH1-ben a hányós Levi volt a legdurvább arc Pókmajommal, itt őket már észre sem lehetne venni. Kár.

Almeron 2015.04.28. 18:19:30

@MotoMoto: Meglátásom szerint a TV2 ki szeretett volna törni a másodhegedűs szerepkörből, ezért a nagy dobásnak szánt, és több mint 1 milliárd HUF költségvetéssel készített műsorral szerette volna megtenni.
Ezért mindent bevetett, képes volt egy olyan castingra, melyben sok oda nem illő egyénekkel egészített ki.
Nyilvánvaló, hogy a vezető szerkesztők, a produkciós cég és a TV2 valószínűsíthető tudtával, hoztak egy olyan mérhetetlenül elvtelen döntést, hogy:

1. Az agresszív játékost nem zárják ki, és nem jelentik fel a Costa Ricai rendőrségen, hanem játékelemként építik be, "the show must go on" elv alapján.
2. Az erőszakos cselekmény gyanújára pedig showelemként felépítettek volna egy "érdekes" szituációt, amit a múlt pénteki adásban fel is konferáltak.
3. Midőn egyértelmű lett, hogy nem a várt hatást érték el, képesek voltak bemutatni egy olyan 38 perces vágatlan részt, ami az áldozat emberi méltóságát mélyen sérti (tudtával, vagy tudtán kívül)
4. továbbá a hétfői napon, megváltoztatva az előre eltervezett storyboardon (forgatókönyven) kivágtak minden olyan jelenetet, ami az erőszak gyanúját tovább alapozza.

Almeron 2015.04.28. 18:24:34

Az elmúlt adások eseményeit figyelembe véve, nem hiszem, hogy az indulatokat csillapítaná, ha Nóri kiraknák a játékból a többiek.
Lehet, hogy a játékosok nincsenek tisztában a történetekkel, de ha az "áldozat" bukik el, és a "bűnös" marad bent, akkor csak olaj a tűzre a TV2 tevékenysége.

bElannaTorres 2015.04.28. 18:26:21

@windsor: joggal vagy óvatos, én még bicikli és kutyával is félnék amúgy
valami undorító tényleg hogy milyen sokunknak van ilyen története :(

Gia Gianea 2015.04.28. 18:27:51

Kiírhatták volna az ajtóra,hogy :"Ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel.."Mert bármi megtörténhet és az a baj,hogy meg is fog.

bElannaTorres 2015.04.28. 18:28:34

@Almeron: én azt gondolom muszáj Nórinak menni a tv2 szerint nehogy a későbbiekben előjöjjön a téma. Nem tudnák már hogy vágni.
gyorsan megszabadulnak a kellemetlenségtől.

de legalább belső vizsgálatot kapnak, talán tényleg rádöbben az ostobenkó kulturálatlan réteg hogy nem tehetnek meg mindent. Mert a magyar vállalati kultúra az olyan abba minden belefér és én a tv2 őt is egy tipikus szar magyar munkahelynek látom, ahol lepacsiznak, leosztanak, aztán mosakszanak ahogy tudnak.

MotoMoto 2015.04.28. 18:29:44

@Almeron: Tiszta sor. :) Ezért remélem, hogy jól ráb@sznak. Amúgy pedig a profizmus éppen arról szól, hogy az erőszakos, alpári, ordenáré vadbaromságokon túl is tud valaki rendes show-t csinálni. Egy profi casting és profi szerkesztés ezt kisujjból megoldja. (Itt olyan alaphibák vannak, szerkesztésben, vágásban, hogy pár filmes szemináriummal a hátam mögött is röhögök, pedig nem értek a műfajhoz) Pedig volt már 2 széria ez előtt. Innen nézve olyan, mintha ez volna az első kör, és anno az első széria meg a harmadik, amiben már tanultak a hibákból. ;)

bElannaTorres 2015.04.28. 18:29:48

épp csak a tehetségest nem engedik a munka (ami ugye egyenlő pénz) közelébe. sztem az egész édent azért vetették meg hogy elmenjen a benyalizós réteg nyaralni.

Almeron 2015.04.28. 18:36:18

@bElannaTorres: nem tudom, hogy a Nóra nevű játékos hogyan dolgozta fel az ÉH3-as eseményeket, illetve nem hiszem, hogy belenyugodva, örömtelien fogadta volna, hogy nyilvánosan bemutatják megalázásának és pénteki adását.
De remélem, hogy a felelősök megkapják a méltó, cselekedeteiknek megfelelő arányú büntetésüket, illetve a TV2 hajlandó lesz (kényszer, vagy kényszer nélkül) beismerni hogy hibázott és a megfelelő kártérítés mellett rekompenzálni Nórát.

Továbbá viszolyogva néztem a tegnapi adást (ÉH3 aktuális rész + Éden Éjjel szintén aktuális része), hol kínosan igyekeztek a kényes témát kerülni. Különösen az Éden Éjjel volt visszás, hol kínosan igyekeztek Nórát semmilyen szinten nem megemlíteni, a jogilag ki nem mondott "bűnöző" Gáborral egyetemben.

Almeron 2015.04.28. 18:41:11

@MotoMoto: nem hiszem, hogy amatőr vágók, storyboadosok, stb.. dolgoznának egy több mint 1 milliárd forintba kerülő produkciónál.
Az Nóra féle ügy alapján élek azzal a gyanúperrel, hogy a vágás silánysága inkább a kínos részletek eltussolására szolgál, mint hogy alapvető és amatőr szakmai hibákat tömkelegét fedezzem fel.

Lehet, hogy nincs igazam, de a jelen körülmények ezt a gyanút erősítik.

bElannaTorres 2015.04.28. 18:43:20

@Almeron: megnézem még a következő adást aztán én sajnos lemorzsolódtam. Nem érdekel innentől melyik unszimpatikus majomszerű férfi vagy liba nő nyeri.

Nórit nagyon sajnálom tényleg, és várom hogy legyen felelős, mert én ilyen naiv vagyok.

Sanda.Ipse 2015.04.28. 18:45:28

@bElannaTorres: Pl. mindkét tekercsre az volt írva, hogy FIÚK:)

Astrid. 2015.04.28. 18:49:25

@stuff1: Nórika, te egy nagyon erős Kislány vagy! A hideg is kiráz, ha arra gondolok, hogy ilyesmi az én lánykámmal is történhet. Sokszor ölellek, és kitartás kívánok neked is és a családodnak is!

bElannaTorres 2015.04.28. 18:56:06

@Almeron: szerintem nem a legjobb szakemberek.

előbb hiszek abban, hogy a stáb tagjai a csókosok közül kerültek ki mint abban, hogy a jó szakemberek közül hisz világos.
és mivel konkurencia egy van, elég csak ugyanolyan szarnak lenni, ez az ami sok magyar céget jellemez hogy nincs profitorientáltság a leosztott lapok miatt. Úgyis kapnak munkát. Emiatt amit kiadnak az félszar, és igazából ilyen cégeknél az szív a legjobban aki dolgozni jár be.

Almeron 2015.04.28. 18:59:03

@bElannaTorres: egy ekkora horderejű produkciónál nem lehet csókosokat felvenni, kik nem értenek a szakmájukhoz.
Most egy versenyszférás cégről beszélünk, aminek profitot kell termelni, nem egy állami vállalatról.
1 000 000 000 HUF az nagyon sok pénz egy produkciót illetően.

Bujumburi 2015.04.28. 19:01:14

Megnlztem Laura bemutatkozó videóját, hát ez a furcsán darabos droid mozgás majdnem viccesebb, mint Naomi tekintgetése azzal a kígyóval. :)

Chuck Νorris 2015.04.28. 19:22:41

Gyerekkoromban engem is ért ilyen szexuális izé, mikor egy magas nő a buszon a fejemre tette a mellét. ez meghatározta nagyban a szexuális életem a következő évekre.
na de most igazábol a tv2-nek azt kéne csinálni hogy összetrombitálják a szereplöket, kiköltöznek a börzsönybe, felhuznak kurvagyorsan egy costaricaédenhtel másolatot, kibasszák gáborkát, (de elötte mondjuk Zoé egészen véletllenül 6x tökön rugja) aztán Nóri megnyeri. mindenki boldog.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 19:41:15

@Bujumburi:
Ezzel kezdtem reggel, hogy Laura tisztára droid; mint a T-69 egy korábbi verziója :) .

Bujumburi 2015.04.28. 19:44:44

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): :D először azt hittem, hogy szaggat a gépem :D

Zsoofka 2015.04.28. 20:02:22

@foxglove (F6): Szia! Próbáltam délután, de képtelen voltam behozni a kommenteket az okoska telefonomon, most értem gépközelbe igyekszem pótolni... :)
Az látom, hogy minden internetes média ezzel van tele...
Utólag visszagondolva érdekes az első reakcióm: amikor azt hittem megrendezett ez az egész. Pont azért, mert max. mint elrettentő sóelem tudom elképzelni , hogy betették (ami után nyilvánosan megkövezik Gátőrt és kib.sszák) és semmiképp úgy, ahogy valójában történt, már mint tényleg veszélyben volt valaki... Nem vagyok naiv, tudom, hogy vannak Gábor típusú gyökerek, de az felháborító és megdöbbentő, hogy ennyi kézen átment ez az egész esemény és arra jutott a sok agyhalott szerki, hogy ez így oké, mehet adásba...

,, 2015.04.28. 20:04:52

@mokamini: olvass vissza, magát Nóri apukájának mondó kommentelő beírt. Nekem is vegyesek a gondolataim.

bElannaTorres 2015.04.28. 20:10:19

@Almeron: pont ez az hogy a profit megvan mivel kettő csatorna van kénytelenek ott reklámozni a cégek :DDDD

bElannaTorres 2015.04.28. 20:13:01

@Almeron: mondjuk nyilván nem képzetleneket visznek. Csak nem biztos hogy olyan jók attól hogy ott dolgoznak.

Empty Bee 2015.04.28. 20:18:16

@A Manci: "kicsit álságos, ahogy habzó szájjal vendettát kiáltanak egy hónapokkal ezelőtti ügyben, miközben a mozikban emberek ezrei fizetnek azért, hogy BDSM-et láthassanak (Szürke ötven) amiben a csajt kvázi folyamatosan kikötözik, fenekelik,"

Neked tényleg problémát okoz felfogni, hogy "a nők" az nem egy homogén massza, amiben mindenki ugyanazt akarja, hanem egymástól teljesen különböző, saját érzelemvilággal, döntésekkel, akarattal rendelkező egyedek alkotják? Valamint nem érzékeled a különbséget, hogy megnézni és elolvasni egy regényt, egészen más, mint kéretlenül majdnem erőszak áldozatává válni? A regényben amúgy a nő beleegyezik akkor, amikor ő akarja, azzal, akivel akarja, a másik eset pedig az ember akarata ellenére történik. Nem is értem, hogy hogy merül fel benned, hogy a kettőt egy lapon említsd...

Ronni 2015.04.28. 20:26:37

@foxglove (F6)azért ez ütős, tűpontos írás és köszi !!!!!!!!!

Ronni 2015.04.28. 20:30:37

@Empty Bee: szerintem ne foglakozz vele , nem ér el a tudatáig mit írsz.Valami talán történik végre, és nem néz félre mindenki. Ideje lenne!

Zsoofka 2015.04.28. 20:32:20

@foxglove (F6): Háááát nekem is nagyon sokféle dolog forog a fejemben... Egyrészt azt gondolom magamról, hogy keresztbe haraptam volna annak a gyökérnek a farkát, ha ezt velem kezd el erőszakoskodni, másrészt nem voltam még 4x napig bezárva idegenekkel sehová, tehát lehet hogy már 1x napnál sírva rohantam volna a reptérre eltévedni....

Amit Nóri apukája ír (hinni akarom, hogy ő az és talán tényleg, mert ha egy provokátor lenne, akkor sokkal többet és másképp írt volna... de persze nem tudhatom) abból nekem (paradox módon) a fufrus beszólás a legérdekesebb: lám tényleg szappanoperát nézünk, válogatott szereplőkkel, forgatókönyvvel... Valójában Thruman-showban vagyunk, ahol mi vagyunk a kerítés rossz oldalán...

2015.04.28. 20:55:02

sztem a tv2 a saját hatásvadász csapdájába esett bele, neki jár elsősorban az azonnali hirtelen halál. gábornak meg azért, mert ebben partner volt.
loki meg ne köpködjön bele más italába/kajájába, ha pedig mégis megteszi, akkor ugyan mutassák már meg nekünk azt is, h miért érezte ennek szükségességét.

gólyamajom 2015.04.28. 21:10:42

Remélem ma lesz stream is meg normális blogmotor is...

2015.04.28. 21:13:12

beszéljünk arról, kit fognak ma kirakni. sztem adrit.
@gólyamajom: palacsinta? megvolt? :)

gólyamajom 2015.04.28. 21:15:49

@Szent Borzadály: Azt sütöttem, amikor megállt a stream, meg besz.rt a blogmotor :D

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 21:16:07

@foxglove (F6): Jó írás, bár ha valóban konzultáltak jogászokkal, akkor nem értem a 6. kérdést. Egyrészt szerintem szexuális erőszak kísérlete is ráhúzható a dologra, nem csak a szexuális kényszerítés, másrészt egy jogásznak illene tudnia, hogy mind a szexuális erőszak, mind a szexuális kényszerítés ezen esetei magánindítványra büntethetőek, tehát sem a csatorna, sem a szerkesztő nem tehetett volna feljelentést, csak Nóri.

gólyamajom 2015.04.28. 21:18:01

Még egy kört rávernek a Nóri gyalázására..bmeg, akármilyen is a lány, ezt már ne

Ditti82 2015.04.28. 21:18:49

Gábor kiszedésről hüppög. De ki kiből és mit?

Ditti82 2015.04.28. 21:20:22

Pjotrnál mi volt ez a csárdás Scooterre? :D

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:20:48

Szép az a patakpart

,, 2015.04.28. 21:26:04

Fasza, Loki megint elbaszta a blogmotort!

gólyamajom 2015.04.28. 21:27:55

@Ditti82: :D ő is lagziban tanulhatott ?D

Rayen 2015.04.28. 21:28:38

Látom, tv2-nél megint nem volt idő feliratkozni Botoxot. Egy büdös szót nem értek ennek a nőnek a motyogásából.

Gia Gianea 2015.04.28. 21:29:12

Írjátok a látottakat léccike,mert még húzom az igát a melóhelyen.

Ditti82 2015.04.28. 21:29:52

Laura, vakon vagy. Nagyon.

Gia Gianea 2015.04.28. 21:30:08

@Rayen: Mindenki motyog.Nekem az elmúlt pár hétben már akkora fülem nőtt,mint Lokinak. :-)

gólyamajom 2015.04.28. 21:30:21

@Rayen: Se mimika, se nyitott száj, megzakkanok tőle

Schlomo Goldberg 2015.04.28. 21:30:42

Laura, 22, szépségkirálynő. Most nézem csak.

furmintszaraz 2015.04.28. 21:30:53

Gyula megnevezte azt a két lányt, akiben potenciális párt találhat :D Nagy taktikus!

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:32:13

@Gia Gianea: tematikázás megy melyik csajt reptessék. a fiuk tárgyalnak. marcsa és peti arrol beszélgetett hogy nóri nem, peti probálja gyözködni a kanokat

2015.04.28. 21:32:26

@foxglove (F6): és nála van a lindberg bébi is még mindig

pogona vitticeps 2015.04.28. 21:32:43

összeültünk és beszéltünk róla...

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:33:16

Laurát ugyis csak azért vitték ki hogy berki kurogathassa...:D

Ditti82 2015.04.28. 21:33:55

@Gia Gianea: Pjotr keresztülverte a fiúkon, hogy Laurát küldjék haza.

Elektra1976 2015.04.28. 21:33:56

Nagyon szerettem EDDIG az ÉHt de itt nekem vége van Nem tudom ezek után ki az a hülye aki jelentkezzne bármelyik következőbe Az én lányom is szívesen ment volna eddig de amit ebben az évadban művelnek az már förtelem Nórit komolyan sajnálom folyamatosan ott áll EGYEDÜL ennyi barommal szemben És az hogy a fiúk közül nem áll mellé senki hagyján de milyen nők ezek bent akik hagyják hogy így bánjanak vele Az ilyeneket hívom semmirevalóknak Egy normális nő nem hogy egy sarokbaszorított embert de egy kis állatkát is megvéd Egyikben sem volt annyi hogy elküldje a francba ezeket a bunkó hímutánzatokat Még nézem mert kíváncsi vagyok mi lesz a Nórival bár tuti ma kiesik És mivel az ÉÉ sem élő kb egy hetes csúszásban van azért kellett ma újra venni vele

2015.04.28. 21:35:19

Peti mekkora a genya :))))
(nekem is gomba volt a jelem oviban)

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:36:04

@Gia Gianea petinek gomba volt a jele az oviban. az nem derült ki vargánya vagy köröm.

2015.04.28. 21:36:16

@foxglove (F6): azt nem értem miért nem adrit akarják kipicsázni

Schlomo Goldberg 2015.04.28. 21:37:32

Amióta Becks elment azóta Adri már semmitől sem fél, még a pörköltszafttól és következményeitől sem.

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:37:38

a kiesési ceremónián jók a fények, mindegyik csaj arca elég torz :)

2015.04.28. 21:37:56

@Chuck Νorris: a piros alapon fehérpöttyös légyölő.

Gia Gianea 2015.04.28. 21:38:24

Ki van fehér felsőben??Súgjatok.

,, 2015.04.28. 21:38:57

@fosch9: de de szerintem Adrit akarják, majd peti megmagyarázza h ezzel csak jót akart neki és az egész családnak
Botox nem eshetne inkább ki?

2015.04.28. 21:39:10

@furmintszaraz: nem biztos csak nem értettem miért nem egyértelműen őt tattikázzák ki

elmagnifico 2015.04.28. 21:40:01

Sziasztok!
Pjotrnak mi volt az a fehér a jobb fülében mikor beszélt Bencével, meg a "közös döntés" alatt?
Vagy nem is volt fülhallgató csak beképzeltem?

2015.04.28. 21:40:15

@Gia Gianea: senki
@foxglove (F6): aha jobb lenne
kíváncsi vagyok nekem zavaros

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:42:07

@elmagnifico: ottmaradt vmi samponhab ha jól láttam :)

Ditti82 2015.04.28. 21:42:33

@elmagnifico: Szerintem füldugó, hogy ne menjen víz a fülébe. :D

furmintszaraz 2015.04.28. 21:42:55

@fosch9: Mert a legtöbb villalakó alapvetően hülye ehhez a "játék"-hoz? Lásd Gyula: két ember van, akivel összebútorozhat, az új lány és Nóri, ha a Gábor-eset után visszamegy hozzá. Erre ezeket tenné ki, mert a) csalódott benn, b) nem ismeri eléggé. Gondolkodás kizárt.
Adrinak ez a kiesés már lassan áldás lenne.

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:44:01

láttátok? Snezi táncolt a cofidis reklámban (a sárga rucis.)

Gia Gianea 2015.04.28. 21:44:05

Adri úgysem nyerhet már senkivel..

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.28. 21:44:46

@Cathcart_ezredes: a kérdéseket nem én írtam, és nem is ma születtek - azok csak azért vannak a cikkben, hogy lássa az olvasó, mit kérdeztünk.

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:45:06

@pogona vitticeps: esetleg éjjel fehérre szopogatta a marcsa

elmagnifico 2015.04.28. 21:45:09

@Ditti82: jó sokáig hagyta bent akkor, mert általában reggelente úszkál. Ez meg jócskán napközben volt :D De akkor füldugó/hallókészülék, samponhab, miegymás

Almeron 2015.04.28. 21:45:12

Milyen reklámok futnak a tv2 alatt?
Azért kérdem, mert steamen nem a legfontosabbak futnak.

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:45:47

@fosch9: Bence nem rakná ki szerintem

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:47:31

@Almeron: csupa hülyeség. egyik sem keltett bennem vágyat :)

2015.04.28. 21:47:36

@furmintszaraz: jaja egyetértünk a nagy tattikusok :D
gyuszika is olyan kis semmilyen szegény
nemtom adri kivel akar párosodni ha már pacázni nem tud szal ha ez most nem egyértelmű akkor nem lesz semmi meglepi

gólyamajom 2015.04.28. 21:48:39

@fosch9: Adri olyan kis egyszerű...

2015.04.28. 21:48:55

@ÉH3sZ: igen talán bence egyedül hűségből a haverjához
többitől várom a szavazatot

Almeron 2015.04.28. 21:49:17

@Chuck Νorris: Ok, csak tegnap még nem nők lapja hirdetett, meg a többi kevésbé lényeges.

Bujumburi 2015.04.28. 21:50:42

@fosch9: Az a szerencsétlen azt hiszi hogy ő, Peti és Marcsa 1 csapat. :D Legalábbis ezzel bennfenteskedett Laurának.

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:50:44

@fosch9: Gondolod, hogy változtatnak a Laura döntésen?

Gia Gianea 2015.04.28. 21:50:45

Még mindig lekvár van?

Elektra1976 2015.04.28. 21:50:53

Nóri mondatai jesszusom Tényleg agymosást kapott Ennél tényleg nincs lejjebb TV2

2015.04.28. 21:50:56

@foxglove (F6): "lányok, mindjárt hányok" :DDD

2015.04.28. 21:52:30

@Bujumburi: jaj szegény kis gyuszika :(
@ÉH3sZ: inkább csak remélem

nekem ez a pillangó váza miegymás ceremónia olyan gagyi jó persze valaminek hívni kell
fekete rózsa pl miért nem lehet megint?

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:52:51

@Almeron: én nem láttam nök lapját :)

gólyamajom 2015.04.28. 21:52:55

@Elektra1976: És a szeme.... mintha nem is az övé lenne, ijesztő

2015.04.28. 21:53:32

gábor nórinak adja a pillangót - sutyerák

,, 2015.04.28. 21:53:36

@Elektra1976: undorító! Nehéz nem így értelmezni amiket mondott! Breki is leszophat!

Nórit kiszavazzák??????????? BAsszzák meg!

Mók_Ica 2015.04.28. 21:54:04

sziasztok.., ideértem félidőre
nórika elégedett a sármőrrel??? mi van???? és sármőr neki adta a pillangót???? pffffffff

lentilky 2015.04.28. 21:54:18

Gábor menj te a faszba...

gólyamajom 2015.04.28. 21:54:27

Berki meglepődött Gábor döntésén, pedig teljesen világos volt

"Milyen rendezvényen van" ezt ki mondta először?

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:55:04

@fosch9: Már írtam, hogy kint voltak az ószeresnél és bevásároltak:)

Most mégis Nóri?

Elektra1976 2015.04.28. 21:55:06

Gábortól már én is hányok Na folytatják a Nóri alázását Gratulálok

2015.04.28. 21:55:16

ó loki is nórinak adja? hát nem lehet ekkora arcvesztés pár nap alatt lokkantyú

,, 2015.04.28. 21:55:30

Felgyújtom a tévét baszki!!!!!!!!!

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:55:32

Nórit ki fogják rakni. gondolom nem véletlen.

pogona vitticeps 2015.04.28. 21:55:35

@fosch9: Ab ovo, minek ez az egész lepke szarság, amikor elküldték őket közös döntéshozatalra.

Mók_Ica 2015.04.28. 21:56:04

loki is nórinak??? vmiről lemaradtam???? :o

2015.04.28. 21:56:17

@ÉH3sZ: ószeres :DDD
@Mók_Ica: pont így

Mók_Ica 2015.04.28. 21:56:40

@Chuck Νorris: akkor nóri döntős spoiler csak vicc volt????

gólyamajom 2015.04.28. 21:56:45

@fosch9: Vki lepkefetisiszta itt...

2015.04.28. 21:56:59

na mondtam h nem adrit fogják ezek a marhák
peti is nórinak adja

Schlomo Goldberg 2015.04.28. 21:57:00

Nem azt beszélték meg hogy Breki Laurája megy?

Mók_Ica 2015.04.28. 21:57:08

@fosch9: nóri megy haza..... 3 pillangó.....

saccperköbö 2015.04.28. 21:57:17

szegény Nóri, és képesek kirakni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 21:57:21

Öööö... nem úgy volt, hogy Laurát küldik haza?

,, 2015.04.28. 21:57:33

asztab.k.élet. mocskos tv2. NÓRI SZOPASD MEG ŐKET!!!!!!!!!!!!

gólyamajom 2015.04.28. 21:57:33

@Schlomo Goldberg: Mindegy, mit beszélnek meg, kiejtenek vkit, akire rászállnak

Elektra1976 2015.04.28. 21:57:44

Én a Nórinak megszavazok most 20 milliót!!!

Chuck Νorris 2015.04.28. 21:57:52

@Gia Gianea: Gábor, loki, Peti Nórira rakta - megy haza. egyre jobban azt gondolom hogy ezt nóri is akarta meg a szerkesztök is. mindenesetre szánalmas egy szinjáték.

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:57:55

@Mók_Ica: Nem minden spoiler igaz

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.28. 21:58:03

Miféle idióta vágás ez, most komolyan az volt a nagy csavar, hogy azt mutatják hogy megbeszélték Laurát, aztán mégse? Komolyan tragikusan gyenge kezd lenni ez a műsor :(

Ditti82 2015.04.28. 21:58:12

@Schlomo Goldberg: Sneci is meg volt tervezve a vázaceremónia előtt, mégis Béjvaccs ment haza.

2015.04.28. 21:58:21

gyuszika szavazata már harmadjára nem ér lófüttyöt se mert már van 3 pillangó úh akárhova teszi nyekk - kár is ide gyuszi

ő is nórinak adja

ÉH3sZ 2015.04.28. 21:59:18

Elvileg Nóri a lelépéskor szintén beleszólhat a játékba

Ditti82 2015.04.28. 21:59:22

@saccperköbö: Jobb neki a hotelen kívül.

Rayen 2015.04.28. 21:59:24

@Hooshee: megbeszélték Laurát, majd behívták a riportba a társaságot, és megmondták, ki lesz a kieső. Ennyi történt. Ennél kevésbé egyértelmű nehezen lehetne.

saccperköbö 2015.04.28. 21:59:44

de tudták, hogy Nórit akarják kirakni a fiúk és tudtak volna tenni ellene, valami csavarral

Judit* 2015.04.28. 21:59:53

Remélem, Nóri több lóvét perel ki a tv2-ből, mint a nyavalyás főnyeremény!

lentilky 2015.04.28. 22:00:07

Az a baj, hogy a gúnyos pacsiból ezt lehetett sejteni...majdnem mindenki kéjjel alázta a riportban, és most nevetgélve ejtették ki. Remélem, a felvételek és a tények ismeretében most nagyon szarul érzik magukat.

Mók_Ica 2015.04.28. 22:00:07

bakker tét nélkül.... hát kire tehetné.... tuti a kiesőre....... remélem nóri később visszajön ....

@ÉH3sZ: ezt tudtuk, csak nem sejtettük.... :)))

Rémület 2015.04.28. 22:00:29

Azért a éden éjjelre ezek után kiváncsi leszek. Jobban nem is cseszhetett volna ki a tv2 magával, mint ezzel a fordulattal.

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:00:31

@sixx: én ugy látom ez egy nagyon megrendezett dolog, mint apolka kiesése. csak itt most nem fogják elmondani miért :)

2015.04.28. 22:01:16

nórinak viszlát
ez kimentés lehetett sármőr miatt?

,, 2015.04.28. 22:01:24

ez akkora szemétség baszki, sírni tudnék:S
Nekem ne mondja senki h ez nem szerkesztői utasítás volt:S

Mók_Ica 2015.04.28. 22:01:35

@sixx: de chuck norris maga az időgép :))))

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:01:40

@Mók_Ica: én sosem állitottam ilyet icu :)

Almeron 2015.04.28. 22:01:56

Nah ennyi volt az Éden Hotel.
Amire kíváncsi voltam, arra választ kaptam. Szerintem holnap ordítani fog a sajtó.

saccperköbö 2015.04.28. 22:02:16

na kiváncsi leszek, hogy az éjjelibe bemerik-e hívni Nórit

2015.04.28. 22:02:54

Cseppet sem csodálkozom, h Nórit szavazták ki. Korábban már írtam, h lányok közül (Snezi után) ő a legkevésbé befolyásolható. Több álcahálót kellett volna Nórinak magára húznia (és NEM a szexre gondolok)

Ditti82 2015.04.28. 22:02:57

Gábor Adrizni fog.

,, 2015.04.28. 22:03:04

@fosch9: hát így is lehet értelmezni h kimentették... vagy problémát jelentett a szerkiknek a Gábor-incidens miatt... szerintem utóbbi:(

Mók_Ica 2015.04.28. 22:03:18

@fosch9: sármőr miatt sármőrnek kellett volna mennie..... sztem

na, újabb lakó gyün.... mondta breki ......
laura szája tényleg folyton fitymálló poziban van....

2015.04.28. 22:03:31

@foxglove (F6): sztem is
@ÉH3sZ: de hogyan?

remélem valami olyan fasz jön be akitől mind összefossa magát bokáig

Rémület 2015.04.28. 22:03:36

Nóri, mint akinek szájába rágták a bűnbánó szerepet. Az, mondjuk, poén lenne, ha Nóri menne be új vendégnek. :))

Rayen 2015.04.28. 22:04:04

@foxglove (F6): nem most kellett volna kimenteni, hanem hetekkel ezelőtt közbelépni, amikor a bullying elharapózott.

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:04:11

@fosch9: Gólem mondta az elején azt hiszem

2015.04.28. 22:04:13

a nagy debella adri meg hogy örül h bent maradt a semmire

2015.04.28. 22:05:00

@ÉH3sZ: ah azt nem figyeltem
és tényleg..

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:05:05

istenem, csapategység... szánalmas.

saccperköbö 2015.04.28. 22:05:11

@fosch9: ja csak miért nem a sármőrt zavarták bele az óceánba

jujujjjjj, mi lesz még itt????

,, 2015.04.28. 22:05:21

@Almeron: hát azt hiszem nekem is ennyi volt... ez már olyan mint egy Polanski-film (amiket amúgy szeretek)

Mók_Ica 2015.04.28. 22:05:30

@Chuck Νorris: pedig aszittem te MINDENT tudsz :)))) aki elszámolt végtelenig, kétszer, oda s vissza.... :))))

breki még beszélget nórival..... nóri gonoszkodhat... lássuk :))))))

2015.04.28. 22:06:13

@foxglove (F6): sztem is
@Mók_Ica: egyetértek

@ÉH3sZ: nóri kiválaszthatja az új fiú melyik két lányt viheti randira - jól figyeltél

furmintszaraz 2015.04.28. 22:06:41

@foxglove (F6): Gábor nem jelentett problémát inkább a Gábor-incidens miatt? :)

Bujumburi 2015.04.28. 22:06:53

@saccperköbö: Apukája írta ma, hogy Nóri délután ment be a TV2-höz. valszeg tényleg az volt, akinek mondta magát.

Elektra1976 2015.04.28. 22:06:58

Mondtam hogy újra kellett venni az ÉÉ t azért volt bent ma. Nóri sokan érző szívű emberek melletted vagyunk anyák apák sorstársak Egyet kérek rázd meg magad és sürgősen lépj ki az áldozat szerepéből 20 éves gyönyörű fiatal lány vagy aki sok szép dolgot kap még az élettől Állj úgy hozzá hogy ezeket a dolgokat soha többé nem engedheti meg magának senki veled szemben Sem az alázást sem a többit Hajrá kislány!

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:07:04

@fosch9: És az egyiket hagyja kint a randin:)

,, 2015.04.28. 22:07:37

@fosch9: nagyon ki vagyok akadva... az a baj h ki merte nyitni a száját? Cserébe el kell hallgattatni? Normális ez?

Szoba kilátással 2015.04.28. 22:07:55

Hulye ez a nori az is marad juj nori segít az bunti

2015.04.28. 22:07:57

@ÉH3sZ: most figyeltem :)

nóri az új fiúnak randira marit és adrit választja

,, 2015.04.28. 22:08:23

@furmintszaraz: hát ez az, h úgy látszik ő nem:( nagyon szomi vagyok

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:08:48

Adri milyen boldog lesz!!:))

Mók_Ica 2015.04.28. 22:08:54

@Elektra1976: remélem olvassa :)))) +100000

2015.04.28. 22:09:29

nóri tanácsot adhat újpatriknak aki sztem nyálgép nem tecc

nóri lokit pártolja h őt ne bántsa az újpatrik
szegín nóri

Mók_Ica 2015.04.28. 22:09:51

@fosch9: peti ellen van nóri és lokit még most is támogatja.... :o

gólyamajom 2015.04.28. 22:09:53

@ÉH3sZ: Ennek a Patriknak is csillog az értelem a szemében, és úgy látom, hogy a hajvasaló is a kedvence, mint az első Pacának

,, 2015.04.28. 22:09:56

És még a promóanyagból is kihagyták... nem hiszem h saját akaratából nem került fel a képekre... persona non grata lett

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:10:38

na van egy pocakos krupiénk is... nem mintha érdekelne...

2015.04.28. 22:10:50

újpatrik krupié
ide valami normális arc nem jön már sose?

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:11:18

@gólyamajom: És hajlandó lefeküdni Adrival. És focista:)

Ditti82 2015.04.28. 22:11:23

Puhapöcs. Tök hülye, lány tarthat bent. Idióta.

gólyamajom 2015.04.28. 22:11:26

@fosch9: Észjátékos ez is... na, focista

Mók_Ica 2015.04.28. 22:11:28

wazzze... új fiú patrik is és fociziki is..... :)))) adri vajon örülni fog??

anyadahalor (törölt) 2015.04.28. 22:11:34

Az új gyerek zseniális :)

saccperköbö 2015.04.28. 22:11:40

@Bujumburi: remélem tv2 kicsit összeszedte magát és végre megköveti Nórit

lentilky 2015.04.28. 22:11:58

Patrik és focista :D Adrinàl mindjárt pattan a brühü...

Schlomo Goldberg 2015.04.28. 22:12:05

Klupié, ez is beszédtechnikus.

Rayen 2015.04.28. 22:12:15

Újpatrik pocakos és csámpás. Ritka gyér ez a casting.

2015.04.28. 22:12:27

@foxglove (F6): nem tudom sztem megtudjuk hamarosan mik lesznek a fejlemények
@Mók_Ica: instán követhető a kapcsolatuk nem szpoilerezem el
@ÉH3sZ: hehe sztem inkább a kaniját fúrja ki ha egyiket beválasztja újpatrik

Szoba kilátással 2015.04.28. 22:12:34

Fura emberek vannak a tv- ben lát valamit és tüntetőleg felháborodik azon - miközben a segghulye csaj az erőszaknak minősített cselekedetek elől felállhat es elmehet, az meg nem zavarja hogy az igazi erőszak a való életben van, amikor nem tudsz felállni es elmenni büntetlenül...
Persze nem kellett volna leadni, meg közbe kellett volna lépni, de akkor is

Ditti82 2015.04.28. 22:12:46

@fosch9: És még focizni is szeret! :D

Adri hogy lefagyott már. :D

gólyamajom 2015.04.28. 22:14:16

@ÉH3sZ: :D ez egy csoda. Furán , több alkalommal is hangsúlyozta, h hajlandó vagyok lefeküdni a LÁNYOKKAL, kikezdek majd a LÁNYOKKAL.... Mi van, került már gyanuba ellenkező esetben is? hm?

Empty Bee 2015.04.28. 22:14:30

Csálészemű pocakos Patrik nagyon szereti a focit. Meg a disznócsülköt.

Schlomo Goldberg 2015.04.28. 22:14:34

és akkor a stream is ennyi volt.

2015.04.28. 22:14:36

@Ditti82: ja pont erre gondoltam nehogy ne legyen már egy focistapatrikunk meg még hiányozna
@gólyamajom: dejó lesz nekünk még egy ilyen :D

éjjeliben vajon nóri?

Mók_Ica 2015.04.28. 22:15:06

@fosch9: azért titokban átküldheted :)))) csak nekem.... csak most... :)))

@ÉH3sZ: persze, mert hogy randira is viszi :))))

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 22:15:18

@sixx: Ok, nem is a kérdés feltevőjét minősítettem, mert honnan kellene tudnia, hanem a jogászt. Igazából csak azért jegyeztem meg, mert mindenhol ezt olvastam ma, hogy a tv2-nek kellett volna feljelentenie és felcseszett, hogy ez a kérdés egy jogász kezén is átment.
Amúgy főszabály szerint 30 napon belül kellett volna Nórinak előterjesztenie a magánindítványt, de mivel mind a szexuális kényszerítés, mind a szexuális erőszak (kísérlete) közvádas bűncselekmény, ezért igazolásnak lehet helye. Szóval még nem késett el. Másrészről érdekes kérdés lehet, hogy a kamerát figyelő és rázoomoló kimerítette e a segítségnyújtás elmulasztását, a Nórit agymosó, és a feljelentésről lebeszélő szerkesztők a bűnpártolást.
Nórit kurvára sajnálom és azt is, hogy a tv2 megvette a licencet és így szanaszét kúrta. Én megmondtam előre, de ez nem vigasztal különösebben. Most megtanulhatok dánul, hogy nézhessem:)

furmintszaraz 2015.04.28. 22:15:30

@Szoba kilátással: Ezzel most mit is akarsz konkrétan mondani?

2015.04.28. 22:15:53

@gólyamajom: nekem a másik patrik is gyanús volt
ja és a másikpatrik szeretne modell és divattervező lenni na az csak a gyanús világ babám

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:15:58

@foxglove (F6): Biztos vagyok benne hogy a történtek után nem akart maradni. kapott pár nyugtatót leforgattak vele egy nem történt eröszak jelenetet és kiejtették. ennyi. Még az is lehet hogy ezért ment be Laura aki amugy csak Berki miatt volt kinn üdülni. (mert egyébként Patrick2 lett volna az uj lakó csak kellett egy csaj nóri helyett

sixx · http://comment.blog.hu 2015.04.28. 22:16:09

@Bujumburi: azért ezt a családi kapcsolatot erős fenntartásokkal fogadom, mióta azt olvastam tőle, hogy beus a nyereményből vesz egy maseratit.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:16:20

Életemben nem láttam még olyan szar kasztingot, ahol egy Patrik nevű focista kiesése utáni második napon beraknak új játékosként egy Patrik nevű focistát :D !
Még akkor is, ha ez nem Becks, legfeljebb Hápi kacsa :) .

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:17:44

focista, ki mondta ezt? ilyen alkattal max gombfocista. pocakos krupié ez kérem elvtársak :)

Mók_Ica 2015.04.28. 22:18:36

@Chuck Νorris: ő maga mondta..... hidd el, nekünk nem jutott volna eszünkbe :)))))

mimoza1014 2015.04.28. 22:18:40

Javasolnám az új fiatalembernek a Spejbl vagy a Hurvinyek nevet :-) vhogy ők jutottak eszembe a szeméről :-) :-) bocsi :-)

gólyamajom 2015.04.28. 22:21:11

@fosch9: sztem a Paca tutira játszott mindkét térfélen, na :D

Elkészült a vacsi, erre mire behozom no stream... jajjjj

Ditti82 2015.04.28. 22:21:17

II. Patrik. Muhaha.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:21:53

És igen, űberelhető :D! "II. Patrik", anyám :D :D !

Empty Bee 2015.04.28. 22:21:59

Újpatrik: "mer a lányok nem annyira megbízhatóak, mint a fiúk"

Hurrá, még egy nőgyűlölő gyökér, nem volt elég az a 4 aki bent van

furmintszaraz 2015.04.28. 22:23:02

Na, Patrik tényleg Lokival spannol, a lá Nóri "segítsége" :)

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:23:09

Van már B2 és most P2 is

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:23:15

@Mók_Ica: ahogy nézem elég tojásalkata van a kaszinós maradonának.

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:23:50

Gyulát ki csókolta meg?:)

Bujumburi 2015.04.28. 22:24:05

@sixx: Az internet világában már bármit elhiszek és annak az ellenkezőjét is. :D Nyilván azt szellemeskedésből írta, attól még akár igaz is lehet a rokoni szál. Az egész ÉH olvassa a hogyvoltot.

gólyamajom 2015.04.28. 22:24:18

@ÉH3sZ: sztem utoljára az anyja :D

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:24:58

na megint egy spontán vetközösbuli

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2015.04.28. 22:25:27

Sixx, ugye a holnapi posztnak Ivartalanítás lesz a címe?

,, 2015.04.28. 22:25:53

@fosch9: küggyé valami zenét mert idegállapotban vagyok:)

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:25:55

Minden újat megijesztgetnek ezzel a meztelen fürdőzéssel

2015.04.28. 22:25:56

@ÉH3sZ: mi ez a csókozás? megint előbb hoztam át a supertv2-re? :(
@gólyamajom: sztem bence is

gólyamajom 2015.04.28. 22:26:14

@Chuck Νorris: én meg nem látom... Bence sír már?

Mók_Ica 2015.04.28. 22:27:09

@gólyamajom: :)))) (pedig ez olyan szomorúúúú)

@Chuck Νorris: pjotr is csatlakozott a pöcs-bulihoz......

Ditti82 2015.04.28. 22:27:24

Áááááá... Mi lesz már megint? Ehhhh...

Mucsai2010 2015.04.28. 22:27:29

@fosch9: Gyuszkónak annyit ért a pillangója, mint az egész eddigi játéka.

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:27:59

@gólyamajom: Nem, most fürdik meztelen

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:28:02

a pillangós bizbasz amugy tuti nem kosztarikában volt. a szines gömböket nem lehettt látni. utolag felvett jelenet háttérben a hires börzsönyi tölgyessel

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:28:39

na jön az ÉÉ.

Mondjuk nem lepődnék meg, ha j héttől 11-re vagy fél12re tenné a műsort a tv2, vagy bezárná az egészet.

gólyamajom 2015.04.28. 22:29:07

@ÉH3sZ: na, azt azért meglesném :P

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:29:13

@gólyamajom: dehogy sir, csak tébláboltak. ÉÉben szintike és Patrik 1. Nóri sehol hahahh

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:29:18

Patrik van bent... nem Nóri...

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:29:29

Na, nem Nóri a vendég??

Mók_Ica 2015.04.28. 22:29:43

éé-ben patrik1 a vendég, aki pár napja esett ki a játékból.... muhahaha..... ki a hülye? ők vagy mi????

gólyamajom 2015.04.28. 22:30:06

@fosch9: Bence, és sztem kicsit Pjotr is áttéved néha játszani a másik oldalra, na

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:30:24

Na ne már, mennyire vágták szét a harmadik szakaszt?! Kb. öt perc volt az egész, és ebből egy prec volt "II. Patrik" belépője, meg egy perc volt az alvós vágóképek sorozata.

Elektra1976 2015.04.28. 22:30:28

@Mók_Ica: Én olvasnám a helyében :-)

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:30:50

Fészbúk üzi se lesz?

Bride 2015.04.28. 22:30:56

Na ne mar..
Norit nem mertek behivni EE-be?

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:31:20

mintha ki sem esett volna.. Patrikot adriról kérdezi gólem...
nem olvasok facebookot... nem olvas kommentet breki

lentilky 2015.04.28. 22:32:19

Nóri nem lesz az ÉÉben? Újabb öngól, kedves tv2...

Mók_Ica 2015.04.28. 22:32:26

@Elektra1976: :)))

visszafogott peti egyre inkább megy át őrültbe.....

,, 2015.04.28. 22:32:30

A poszt címe (a közellenség) úgy látszik Nórira vonatkozik... pfej...

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:32:43

Nagyon mélyen van a müsor.

Starlettevagysem 2015.04.28. 22:32:52

Laura olyan szép mintha egy Pedro Almodovar filmből lépett volna ki. Kicsit Rossy de Palma

Elektra1976 2015.04.28. 22:32:58

@Mók_Ica: Tudják hogy mindenki Nórit várta Rohadjanak meg de komolyan Remélem azért nem a Nóri van mert ma jól alájuk rakott

Mók_Ica 2015.04.28. 22:33:11

ez a sok pöcsmutogatás mire jó????

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:33:40

@Mók_Ica: @ÉH3sZ: @AkkorlegyenPtr:

Az ÉÉ próbál úgy csinálni, mintha ők is burokban lennének, és ez gecire szánalmas!
Azzal, hogy a TV2 gyávaságból meg sem említi a frissen kiesett Nórit, úgy, hogy eddig az összes kieső rögtön vendég volt náluk, az RÖHEJ!

2015.04.28. 22:33:46

jaj ez a nünüke cintike ezzel a frufruval még nünükébb

Mók_Ica 2015.04.28. 22:34:13

@Elektra1976: mi volt? ma nem hv-ztam egyáltalán....

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2015.04.28. 22:34:42

@Bride: Nem bizony... képzeld el mi lett volna a facebookon, nem tudnak elég gyorsan törölni.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:34:48

@Bride:
Simán elhiszem, hogy ő nem akart kamera elé állni, de az, hogy meg sem említik, és Paca reggeli ébredése a téma, AZ MI?!

naezjó... 2015.04.28. 22:35:04

Menj haza TV2, részeg vagy!

beacska 2015.04.28. 22:36:51

gondoltam, h Nóri nem ment be...nem volt a promós műsorokon sem...elege lett. megértem
remélem, Lokival kibékült

2015.04.28. 22:37:42

pacával miért arról beszélgetnek h a fiúk kit FOGNAK választani? ez már megtörtént
holvan nóri hÉLÓÓ

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:38:02

én akárhány nóri jelenetet látok, azt vélem észrevenni hogy nagyon meg van/volt zuhanva. pedig próbálom nem bebeszélni.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:38:13

mi ez a szar? arról kérdezi breki patrikot, hogy szerinte ki fog kiesni? hát ez???

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:38:58

@beacska: Már a hotelben megbocsájtott neki

fairytale 2015.04.28. 22:39:16

Tudom, kissé túlzás, de én most pipa vagyok. (Lokiban meg csalódtam, ennél többet gondoltam róla!)

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2015.04.28. 22:39:24

A mai adasbol nekem az jott le, hogy a nori elmondta az esetet tobbeknek is, de mindenki ugy gondolja, hogy hazudott hogy bemartsa Sarmort.
Erre utal tobbek kozt peti szovege az 5 fius megbeszelesen hogy tegnap hatbaszurta sarmort.

Rayen 2015.04.28. 22:39:39

Most már nem csak úgy beszélnek, mintha minden valós időben történne, de mintha a már leadott adást se látták volna. Azt kérdezik Patriktól, vajon szerinte ki FOG kiesni.

Rémület 2015.04.28. 22:39:43

Patrik azt mondta, hogy Nóri veszélben van? Jól hallottam?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:39:45

@ÉH3sZ:
És most tényleg azt játszák, hogy az adás még nem ment le, és Patrikkal tippeltetik, hogy ki fog kiesni abból a műsorból, ami egy órája ment?! Ez az egész adás egy rohadt vonatszerencsétlenség!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2015.04.28. 22:39:55

Berkinek elég gondterhelt a képe az ÉÉ-ben, gondolom főhet most az ő szép, baltaszabta feje is....
Szintiára hajára meg egyelőre nem találtam szavakat.

Nem értek valamit. Az ÉÉ nem az aktuális adásokban történtekről szól? Miért beszél úgy Patrik és Berki, mintha még nem történt volna meg a pillangós kiejtés?

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:39:59

az egész ÉÉ egy nagy mellébeszélés :)

beacska 2015.04.28. 22:39:59

@ÉH3sZ: igen. nagyon megható volt, ahogy védte Lokit és Barbot...

lentilky 2015.04.28. 22:40:04

ÉÉ teljes gáz, annyira kerülni akarja a Nóri témát, hogy az eddigi műsorrendet se követi :DD Jesszus!

beacska 2015.04.28. 22:40:28

@fairytale: kénytelen volt beállni a sorba.

fairytale 2015.04.28. 22:40:33

Az instagramjukon jól megvannak egymással....

,, 2015.04.28. 22:41:53

Küldjünk Nórisnak egy kis Foo Fighterst: www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQ

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 22:42:28

@fairytale:
Én is így érzem, és nem is csak a TV2 arcátlansága miatt, hanem ezúttal Lokinál is betelt a pohár. Amikor Gergő helyett tette Nórira, azt még megértettem a haverság miatt, de hogy most miért kellett tét nélkül is belerúgnia Nóriba?! "Elfogyott az ereje", jaj, szegény :( !

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:42:47

sztem ezt az ÉÉt tegnap vették fel. Patrik is elég kedvetlen arcot vág, berki és szintike is meg van szeppenve. :) :)

Savafan 2015.04.28. 22:43:34

Az Éé nem elő műsor? Már kitették Nórit és most okoskodnak, hogy ki eshet ki.

Rayen 2015.04.28. 22:43:51

@fairytale: azért én remélem, Nóri kicsit túlmelegíti a gyantát, amikor Loki legközelebb intimgyantázásra megy hozzá. :D

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:44:02

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): sztem itt kötelező rárakás volt, nóri is kérte öket tegyenek rá, meg a szerkik is.

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:44:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nagyon elrontották, még TaplóGábort leszámítva is. Az előző évadokkal ez köszönő viszonyban sincs

2015.04.28. 22:44:19

@beacska: insta
@gólyamajom: mindenesetre furcsák

beacska 2015.04.28. 22:44:23

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ő volt az egyetlen az első szavazásnál, aki NEM mondta Nóri nevét (Adri, Tina, Laura)...szerinted? mit tudott volna még tenni Nóriért? Átvállalja? szemmel láthatóan Gábornak hittek, nem Nórinak...

beacska 2015.04.28. 22:44:57

@fosch9: értem, de nekem nincs instám, csak belenézni tudok, ha el van küldve

Rayen 2015.04.28. 22:45:52

@Savafan: az eddig is világos volt, hogy nem élő, a facebook üzeneteket meg a szerkik írják. Csak ezt most hirtelenjében újra is kellett venni.

Elektra1976 2015.04.28. 22:45:59

Ica Mivel mindig kidobál a net ezért így írok Ma tovább alázták a Nórit aztán kiejtették Ma a Nóri állítólag bent volt a TV2 ben Azt hittem újra vették az ÉÉ t de szerintem nem ment bele és remélem kártérítették a megaláztatásért Én megszavaztam neki a 20 millát de sajnos nem vagyok befolyásoló tényező A remény hal meg utoljára

naezjó... 2015.04.28. 22:46:15

m1 a Stv2-n. Csak a szép a jó, a múlt a jelen.

bElannaTorres 2015.04.28. 22:47:01

nekem ennyi én tényleg nem nézem tovább, teljesen világos volt hogy gyorsan ki akarták tenni nórit, de az egész a tv2 hibája miatt, mert a srácot kellett volna hazaküldeni, nem a szerencsétlen lányt ügyesen kidobatni.

egyébként meg igazából azokon csodálkozok akik azt írják hogy csalódtak Lokiban, világosan látszott hogy egy felszínes paraszt. aki ráadásul mindig túl sokat iszik, iszik és kijön az igazi kötekedő természete. Amúgy meg egy link alak. De tényleg megbízhatatlan, nem valami okos, nincs jó humora hát nem tudom, nekem nem volt sose szimpi azt elismertem hogy játszott a maga módján, legalább valahol tudta hol van.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:47:54

kiváncsi lennék most a fiúk arcára.
Loki is elmegy már a francba. Kiteszi, Nóri meg őt védi. Lokker, ezt neked kellett volna, mármint védeni.
Ha neked elfogyott az erőd.. mit mondjon Nóri?

Savafan 2015.04.28. 22:48:31

@Rayen: ja. Azt hittem élő vagy picit csúsztatott, hogy véletlenül se szólja el magát valaki.

Elektra1976 2015.04.28. 22:49:08

@Mók_Ica: válaszoltam fentebb láthatod :-)

fairytale 2015.04.28. 22:49:26

@beacska: szerintem Loki is mondta Nóri nevét!

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:49:58

közben patrik II ről beszélnek.. namost ha bement, akkor Nóri?

Elektra1976 2015.04.28. 22:50:55

@Savafan: Minimum egy hét csúszásban van

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:51:16

Azt tudjuk hogy Nóri támasza Pbarbi volt a nehéz időkben, és azt gondolom Loki is támogatta. (csak ezt nem mutatták). ki tudja milyen belső balhé volt az ominozus eset kapcsán...
ÉÉben továbbra is az értékelhetelen süketelés megy :)

pogona vitticeps 2015.04.28. 22:51:27

@Chuck Νorris: Biztos vagyok benne, hogy a Nóri nem kért ilyet. Kétszer is az arcába mondatták, hogy ha kitekeri azt a szar kék papírt, akkor azonnal huss van.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 22:51:35

szerintem néhányan kicsit túldimenzionáljátok a szerkesztői manipulációkat, amikor azt kiabáljátok, h "a szerkesztők leadták nekik utasításba, h Nórit rakják ki". az a csaj szinte mindenkinél megbízhatatlanabb volt, akinek egy taktikai játékban elég annyi egy párcseréhez, h a párjelöltjével szívesen megbaszatná magát (most tekintsünk el attól, h végül ennek az ellenkezőjét cselekedte), vagy, h "nem tetszik a jelenlegi párom, és ezért tök szar mellette lefeküdni aludni".

hát azért azt elhiheti, h sokan őhelyette is szívesebben aludnának el Palvin Barbara mellett, de ez a játék nem egészen erről szól.

kismaszatka 2015.04.28. 22:51:51

@Chuck Νorris: Viszont ÈÈ elején mondták hogy Nòri esett ki. Akkor most mi van....? Még hát az a duma is megx, hogy már van Patrik II. is. Az meg ugye ma volt. Ez már nagyon gàz.

beacska 2015.04.28. 22:51:54

ma kiderült, h Loki miért köpött bele a sörbe...ki figyelt? ;)

Starlettevagysem 2015.04.28. 22:52:24

kínosan kerülik a Nóri témt az éé-ben

Elektra1976 2015.04.28. 22:52:34

@bElannaTorres: Én is befejeztem a hogyvoltot még azért nézem majd de ennyi

beacska 2015.04.28. 22:52:36

@fairytale: nem mondta. nézd vissza, direkte figyeltem

tomfree 2015.04.28. 22:52:57

Nem volt ma időm írni, de végigolvastam az összes hozzászólást most. A tv2 hozzáállása az esethez szégyenteljes, gyáva és aljas. Inkább kirakták a műsorból a kislányt, sem mint felvállalták volna saját alkalmatlanságukat a szakmához. Nagyon remélem, hogy a műsorközlő hatóság példás büntetést szab ki rájuk. Sajnálom szegény Nórit, ennél sokkal jobb sorsra érdemes, mint amit ez az alávaló műsor és minősíthetetlen műsorvezetője állandóan közvetített felé.

AkkorlegyenPtr 2015.04.28. 22:53:00

ha most sem lesz ott Nóri, eléggé ég a ház.. ha bejön talán elsikálják

Chuck Νorris 2015.04.28. 22:53:52

mindenkinek az arcára volt irva mekkora ordas nagy kamu volt ez a kiszavazósdi :)

beacska 2015.04.28. 22:55:21

@tomfree: ugye tudod, h a balhé most van, a szavazás 3 hónapja volt?

,, 2015.04.28. 22:55:58

@fosch9: na még egyet:) www.youtube.com/watch?v=LYU-8IFcDPw
I BELIEVE THAT WE WILL WIN

beacska 2015.04.28. 22:55:58

@fosch9: neked spec megírtam :DDD

de ha nincs rá más jelentkező megismételhetem ;)

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:56:17

@beacska: Attól az még gyenge magyarázat, hogy azért mert ő kérte ki a pincértől, a másik meg elvitte.

Elektra1976 2015.04.28. 22:56:21

@AkkorlegyenPtr: nincs ott Szerintem nem volt hajlandó újra felvenni meg még be is intett nekik

bElannaTorres 2015.04.28. 22:56:46

@Elektra1976: az én is, munkahelyen reggeli kávé közben :D ahogy szoktuk itt :)

beacska 2015.04.28. 22:57:18

@ÉH3sZ: hát nem. úgy döntött, akkor ne legyen senkié. nem először láttam ilyet, koleszban tök jellemző jelenet....

2015.04.28. 22:58:42

nóri legszebb pillanatait mutatják pacának nóri meg sehol
ez a valami

ÉH3sZ 2015.04.28. 22:59:14

@beacska: Én meg úgy gondolom, nem először fordulhatott ott bent ez elő 4x nap alatt. És kb. 2 perc egy újat kapni. És a koleszban is bunkóság

Elektra1976 2015.04.28. 22:59:30

Nóri kapott egy búcsú filmet szuper :-(

Gia 2015.04.28. 23:00:36

Remélem Újpatrik párja Adri lesz és Gábor bátsi jól pofára esik..

2015.04.28. 23:00:43

@beacska: ismételd biztos volt más is aki nem figyelt akkor :)

@foxglove (F6): áháháhá nagyon nagy vagy :D
Faint jó :) (Numb is) :D

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:01:43

@Chuck Νorris: Amit Tina2 vitt be, amire a "fiúk" volt írva, még az agymosó délelőttön.

,, 2015.04.28. 23:02:27

Sármőrnek az volt a hozzáfűznivalója a mai naphoz h "tiszta rossz idő van".
szupcsika.

naezjó... 2015.04.28. 23:03:32

folytatjuk az új beköltöző, NÓRA egyik barátjával.... öööö Partik.

beacska 2015.04.28. 23:03:36

@ÉH3sZ: ja, ott is az...ez után jön az, h aki beleköpött megissza...ja...nagy dolog. gondolom, Loki is megakarta

,, 2015.04.28. 23:03:38

@fosch9: most már System of A Down szól:)

Elektra1976 2015.04.28. 23:04:35

@bElannaTorres: Főleg ha sixx még fog írni Hvt Remélem még majd tud miről írni Adják vissza az ÉH t a Viasatnak Légyszi légyszi

Veder1 2015.04.28. 23:04:52

tippre ma Nórival lett volna ÉÉ, de vagy nem ment bele vagy nem tudtak megegyezni, vagy nem volt olyan állapotban és mentésként Paca ugrott be helyette.

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:05:15

@pogona vitticeps: jó de ez hogy jön ahoz hogy Nóri is akarta hogy kikerüljön minél hamarabb? volt a kék papir, utána az eröszakos este, utána akart kimenni nóri :)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:05:18

ti komolyan azt gondoljátok, h a TV2 visszament az időben?

2015.04.28. 23:05:23

@foxglove (F6): a vége ennek így csakis Rage against the machine lehet :DDDD

saccperköbö 2015.04.28. 23:06:45

@Elektra1976: sztem jól is tette, bármit nyilatkozik szétcincálták volna (mármint a média), remélem 3 hónap elég volt neki ahhoz, hogy most emelt fővel tudja elviselni, ami körülötte zajlik

beacska 2015.04.28. 23:08:25

@fosch9: köszi az instát. nagyon megváltozott..aranyos lett..

2015.04.28. 23:08:29

@foxglove (F6): ha már lázadós este van :)
lázadásból elalszom gyorsan sokat :D

2015.04.28. 23:09:51

@beacska: sziv, sztem is jobb a mostani frizőr :)

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:10:40

Patrik barátja milyen kis szerencsétlen. közbe I. Patrik azt gondolja, mit keres ö itt :)

bElannaTorres 2015.04.28. 23:11:01

@Elektra1976: támogatom:D

több már műsor is volt a viasaton, és nekem nem egy tetszett, ügyesek. pl. nekem tetszett a sofőrök.

megyek aludni, jó8

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:11:22

@Chuck Νorris: Előbb volt az este a sportiskolással, ez Paca kiesésének estéje, másnap reggel jött be Tina2, hozta a redva kék papiruszt (?), elmondta, hogy nem szabad kitekerni, mert akkor kizárás lesz, aztán nem sokkal később kaptak még egy levelet, amiben az volt, hogy Paca választotta a kék izét, ami nem papirusz, és akkor is fel lett olvasva, hogy ha valaki kinyitja, akkor mehet haza. Délelőtt is írtam erről, még meg is kérdeztem, vajon csak kétszer tolták aznap ezt a lehetőséget a Nóri arcába, vagy volt még több levél is a kék tekercsről, csak az nem került adásba. :)

,, 2015.04.28. 23:11:25

@fosch9: jól kibaszol a rendszerrel:)) szép álmokat:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:11:30

@Chuck Νorris: hát arra, h "a TV2-nek kellemetlen lett Nóri, ezért kirakták". ha kellemetlen volt nekik 3 hónapja, akkor a tévében miért adták volna le azt a bizonyos jelenetet? előre tudták, h kellemetlen lesz és ezért kirakták Nórit, csak mára elfelejtették, h miért is rakták ki? vagy most kellemetlen lett nekik, ezért visszamentek az időben és gyorsan kiszavaztatták a többi játékossal? :))

Elektra1976 2015.04.28. 23:11:30

@henrik_: Te most mit nem értesz? Az ÉÉ nem élőben megy legalább egy hetes csúszásban van Ma mint láthatjuk újra vették mert amikor a Nóri volt bent múlt héten hogy felvegyék vele a kiesése utáni ÉÉt még nem adták le a botrányos részt Gondolom a Nóri nem engedte hogy leadják amit felvettek EGY HETE vagy a TV2 szart be teljesen ezért nem láthatjuk a Nórit mint kiesőt az ÉÉben

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:12:46

ez a kisfilm is, pocakpatrik sprintel, a háttérben a helyiek meg nézik ki ez a marha.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:14:10

@henrik_: Ez az egész a média visszhangról szól, ami sokkal negatívabb lett, mint amire a csatorna számított, ezért voltak/ vannak a kényszermegoldások, mint a megszabdalt és rövidebb adás, meg a Paca az ÉÉ-ben.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:14:35

@Elektra1976: én nem az Éden Éjjelről beszélek, hanem arról a teóriáról h Nórit azért baszták ki a játékból, mert nem akarták a szerkik, h kellemetlen legyen nekik.

xukxuk 2015.04.28. 23:14:55

Nos elég ebből a trágyalé műsorból.Minden további perc amit neki szánok,veszteség az életemben.Eszetlen,agyonszerkesztett fos lett belőle.Sok sikert a további önsanyargatáshoz!

Bride 2015.04.28. 23:16:20

En inkabb azt gondolom, hogy a tv2 tiltotta le. Szerzodesuk van, Norinak kotelezo megjelenni ezeken a szarokon, ha hivjak..
Gondolom az ostoba csatorna igy latta jobbnak.. Pedig most kezdodik
majd csak az igazi felhaborodas...

Nori egyebkent jol nez ki az instan, orulok, hogy vegre eltunt a frufru :D

2015.04.28. 23:16:42

@foxglove (F6): mindenesetre éé-t nem kell többet nézni ekkora kamut :D
viszont neked is :)

beacska 2015.04.28. 23:18:44

@fairytale: köszi. nagyon jól néz ki Nórika!

kanczy 2015.04.28. 23:19:02

haver:nem hiszem hogy ebben a pár napban sokan csiszolna a testén...mély csend

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:19:02

@henrik_: ja értem. gondolom a tv2-t némileg váratlanul érte hogy az apró kis csinyük mekkora vihart kavart, ezért megvágták ezt a pár napot, kimaradtak olyan szálak/jelenetek amik a müsortervbe be voltak illesztve de már nem merték megmutatni.
én magambol indulok ki hogy a történtek után nem akartam volna benn maradni a játékban, mind1 ugyse tudjuk már meg mi is történt ezen a 2 napon valójában :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2015.04.28. 23:19:15

@pogona vitticeps:
Ezerrel izzadják a vért, hogy kitöltsék a műsoridőt az ÉÉ-ben :( .

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 23:20:03

@henrik_: Szerintem kellemetlen lett nekik a lány jelenléte ott. Te sem szívesen nézegetnéd tovább azt az embert, akinek hallgatólagosan részt vettél az abuzálásában, nem segítettél neki, végül rávetted, hogy mondja azt a többieknek, hogy nem is történt semmi. Ezt úgy hívják, hogy bűntudat. És ahelyett, hogy ezek után cselekedtek volna utólag, inkább hazaküldették.
Adásban azért mehetett le, mert a nézettség kurva alacsony, Ötvös Csöpi izomból leverte már, szóval azt gondolhatták hadd szóljon, a negatív reklám is reklám. Nem számoltak azzal, hogy az emberekben még van minimális emberség: van ilyen.
Életemben először megnéztem ezt az éjjeli kiadást: tv2, cinizmus a neved. Mindig nevetségesnek tartottam az ilyen bojkottokat, de én az életemben többet nem fogok tv2-es műsort nézni. Aki ebben részt vett rohadjon el, de előtte mélységesen szégyellje el magát.

Veder1 2015.04.28. 23:21:14

@pogona vitticeps: zavar volt az erőben. eleve ez a papirusz egy rettentő béna dolog volt (kb. mint az egy szó: azonnali kiesés) mert nem volt semmi infojuk ezzel kapcsolatban, bármit bele tudtak magyarázni. De hogy kétszer is beküldenek levelet ugyanolyan semmitmondással tényleg gyanus.

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:21:34

@henrik_: ja amugy én inkább arra akartam utalni hogy nóri akart menni, és az idegi állapota miatt a szerkesztők támogatták ezt a dolgot. nem kellemetlenségböl hanem az aktuális állapota miatt.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:21:35

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Csak sikerül néhány frappáns fb üzenetet előkaparni valahonnan... :)

,, 2015.04.28. 23:22:36

@Cathcart_ezredes: gondolom az sem véletlen h a promoanyagokba inkább a húgyos melit rakták be, mint őt... valami már akkor sem stimmelt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:22:37

@Chuck Νorris: kb ezekre gondoltam:

@Elektra1976: " megbeszélték Laurát, majd behívták a riportba a társaságot, és megmondták, ki lesz a kieső. Ennyi történt. Ennél kevésbé egyértelmű nehezen lehetne."

"ez akkora szemétség baszki, sírni tudnék:S
Nekem ne mondja senki h ez nem szerkesztői utasítás volt:S"

"vagy problémát jelentett a szerkiknek a Gábor-incidens miatt..."

most nem azért, de azok után, h lecserélte Gyulát csak azért, mert a másik csávó jobban néz ki, hát én is ellene szavaztam volna, ha éppen ott játszom, mert az ilyen nő full megbízhatatlan.

fairytale 2015.04.28. 23:23:42

Kiderült, miért köpött bele a sörbe Loki?

Chuck Νorris 2015.04.28. 23:24:14

@Bride: nóri papa ma mondta hogy a stylistek adták neki a frufrut :)

2015.04.28. 23:24:25

@ÉH3sZ: Twin Peaks-nek meg a végére érek oda :D

,, 2015.04.28. 23:26:28

@henrik_: mondjuk ha 3-ból kettőt én írtam, címezhetted volna nekem is, és nem általánosságban... de nincs kedvem ezen vitatkozni

fairytale 2015.04.28. 23:26:33

@henrik_: nem cserélte le gyulát. Peti azt mondta gyulának, mariann mögé álljon és ő odaállt. és nem azért mondta neki ezt peti, mert féltette, hanem mert partikot így tudta kiejteni.

,, 2015.04.28. 23:27:33

@fosch9: hogy akarsz úgy szépeket álmodni ha előbb ijesztgeted magad?:)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:28:19

@foxglove (F6): volt még néhány mástól is, csak azokat már nem volt kedvem.

mondjuk sztem Snezit is a szerkik rakatták ki, mert valamelyikük húgánál jobban táncolt :(

Elektra1976 2015.04.28. 23:28:31

@henrik_: Értem csak amíg írtam neked már te is leírtad mire gondolsz :-) Szerintem akkor és ott nem volt ilyen szintű belenyúlás Nekem úgy tűnt csak hagyták tovább alázni a Nórit mert gondolták hogy ez mennyire jó dolog Csak mire adásba került már visszanyalt a fagyi

Ditti82 2015.04.28. 23:29:23

@fairytale: Az a szemöldök azért büntet. :O

,, 2015.04.28. 23:29:35

@henrik_: kifelejtettem a szomi szmájlit
:(

Elektra1976 2015.04.28. 23:31:09

@foxglove (F6): Egyiket sem én írtam mégis ott vagyok de ez szerintem csak beírási hiba :-)

Rémület 2015.04.28. 23:31:14

@henrik_: Szerintem agyontömték Nóri fejét, hogy annyira nem volt gázos a helyzet, mint amennyire ő azt érezte. Elérték, hogy Nóri magát tartsa hibásnak. Úgy gondolták, ennyivel megoldották az ügyet. Lesz nagy nézettség, pár napig. Csak, most, hogy a nép háborog, Nóri rájött, hogy manipulálták és nem az érzései csapták be.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:32:30

@henrik_: Miért ne cserélhette volna le a Gyulát? Mi ez holtomiglan- holtodiglan? Amúgy ha a Peti nem adja áldását a dologra, ugyan nem tudta volna megcsinálni a párcserét. De cáratyuskának kellett a Gyula a Maris mellé, hogy elmehessen Pacát hazaküldeni. Maris nem lett volna hajlandó egy hétig a Gátőrrel alukálni. Petiéknek szükségük volt a Gyulára.

,, 2015.04.28. 23:33:16

@Elektra1976: valaki neked válaszolt, rosszul másolta.
Konccsi legalább pontosan idézett! mi ez a lazulás?

Veder1 2015.04.28. 23:34:57

@fairytale: Nóri kiejtette volna Gyulát ez nyilvánvaló (vagy AGOT-osan "It is known")

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:35:30

@Elektra1976: jaja, én is így gondolom, hiszen Nóri az utóbbi időkben csinált olyan dolgokat, amikért alapból nem volt stabil a helyzete (már az első közös megbeszélésen is hárman kapásból az ő nevét mondták), szóval valszeg nem kellett győzködni az embereket, h végül őt rakják ki.

egyébként nem is baj, h kiszavazták, az a nő már az elejétől kezdve konstans depressziós volt. már szinte vártam minden adásban, h Nórinak ma éppen mi nem fog tetszeni.

Elektra1976 2015.04.28. 23:35:41

@foxglove (F6): Én telóról írok úgyhogy én még idézgetni és másolni se tudok :-) :-) :-)

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:37:47

@pogona vitticeps: nem az, h nem cserélheti le Gyulát, csak mégis milyen szempontok alapján tervezte ezt megtenni....

Cathcart_ezredes 2015.04.28. 23:38:44

@foxglove (F6): pontosan. Amúgy ha ebben az egészben van pozitív hozadék, akkor az az, hogy az emberek beszélnek róla, a nőkben tudatosulhat, hogy ezek nem normális dolgok, nem kell eltűrniük ilyet senkitől, párkapcsolatban sem. Elég tanulságosak voltak a mai kommentek, amikben rengeteg nő írta, hogy átélt ilyet vagy rosszabbat. Kurvára ideje lenne erről beszélni, mert ez nyomorultul ijesztő.

pogona vitticeps 2015.04.28. 23:42:31

@henrik_: Nem értelek... nem tök mindegy? Semmi jogunk ítélkezni a másik ember felett. Egy ilyen szituációban, amikor egy valóságshow-t kommentelgetünk, meg főleg nem. Innentől ignorálok.

Elektra1976 2015.04.28. 23:44:09

@henrik_: Na ebben nem értünk egyet Szerintem folyamatosan alázták ezt én már korábban is írtam végig egyedül küzdött Pontosan úgy viselkedtek vele az agyhalottak mint az oviban kipécézték a gyengét/dagit /szemüvegest aztán falkában alázták Ha én ott lettem volna akkor nem lett volna depis mert kinyitottam volna a szám mellette Sosem hagytam és nem is hagynám hogy valaki akárki bárki így beszéljen bárkivel bárkiről Valószínű kizártak volna nem szlovákk...zásért de minimum dubaik....zásért Nóri egy normális csaj volt csak rossz közegbe került Ennyi

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:45:55

@pogona vitticeps: ember, te miről beszélsz?

én pont leszarom, h 3 hónapja egy 22 éves picsa kit kire cserélt le egy másik kontinensen, mi itt a játékosok szempontjáról beszélünk, a lehetséges motivációikról, amik miatt meghozhatták azt a döntést, h a csajt kirakják a játékból. te meg jössz itt az ítélkezésről, meg jogokról, hát megáll az ész.

bigél 2015.04.28. 23:46:28

@Elektra1976: +1000

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:49:07

@Elektra1976: Gyula rendes volt vele, cserébe azt kapta, h a csaj sunyiban ráment a sármőrre (nem hinném, h kötelező volt a jacuzziban maradnia) , aztán utólag azzal hárított, h ő így szokta megfigyelni az embereket. :)

pedig Gyula volt az utolsó igazi szövetségese, aki sosem baszogatta őt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.28. 23:50:07

@Elektra1976: és ezt mondom úgy, h sokáig én is Nórinak drukkoltam (Snezi mellett).

Veder1 2015.04.28. 23:53:40

@Elektra1976: hát nem tudom, Nóri valamennyi riportszobás megnyilvánulásában mindenki mást savazott (hogy néz már ki, mit csinál stb.) és hogy mennyire rosszabbak mint ő. Olyanokról is akit akkor ismert meg öt perce. Egy jó szava sem volt senki felé, ami engem nem zavar, mert a játékosok fele ugyanilyen, de ne csináljunk azért belőle szentet. Egyedül Loki volt vele szemétkedő az elején és érdekes módon mégis őt mondta a kieséskor.

Ditti82 2015.04.28. 23:57:29

@henrik_: Amikor a fiúk savazták őt és Adrit, akkor is kiállt mellette.

Elektra1976 2015.04.29. 00:03:34

@henrik_: Nem foglak győzködni semmiről és semminek az ellenkezőjéről Nóri Gyula jó páros lehetett volna Ha Gyula mondjuk nem bizonytalanítja el Nórit még jóval a köcsög Gábor érkezése előtt azzal hogy hát nem is tudom lehet a Tina a nekem való pár beszólásával minden más lett volna Nóri úgy érezhette hogy ez is hátbaszúrt bmeg Jött Gábor és nőnek nézte nem egy rongynak kár hogy egy paraszt volt és a Nóri ezt későn vette észre Én így látom és le is zárom ezt mert nekem ennyi elég volt az ÉH s esélylatolgatásból Ha az én lányommal csinálják meg ezt akkor nagyon fájna a szívem miatta És sajnálom a Nórit ez van mert nem volt senki mellette

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:04:15

@Ditti82: pontosan. ezek után arra számíthatott, h Nóri rámegy az első nála jobban kinéző csávóra, és a többiek sem hülyék, látták, h a jövőben, hasonló helyzetben rájuk is ez a sors várna. teljesen logikus volt Nóri ellen szavazniuk, először nem is értettem, h miért Laurát akarják kirakni (bár már akkor is azzal nyugtatgatták magukat, h Nóri talán később kihullik magától).

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:06:08

@Elektra1976: ehhez még annyit fűznék, h Nórit régebben Loki is szívesen nézte volna nőnek, amiért Nóri elég rendesen hisztizett is. :)

Kosztarika 2015.04.29. 00:09:11

@fosch9: @AkkorlegyenPtr: Pénteken Patrik esett ki, utána volt az ÉÉ-ben, ahogy minden kieső. Mint tudjuk, nem élő az adás és hosszabb, mint amit mi láttunk. Ma - a tudott okok miatt - nem volt Nóri, így a "maradék" pénteki Patrikos interjúból adtak további, pénteken kivágott részt. EZÉRT nem tudta Patrik, hogy Nóri esett ki .( Szerintem..

Elektra1976 2015.04.29. 00:10:10

@Vödör: Nem akarok szentet csinálni belőle Csak engem zavart milyen tahók vele Miközben az összes többi ugyanazokat csinálta amiért őt és csakis őt alázták Aludt nem játszott cigizett mekkora segge van mennyit eszik hülyeséget beszél stb. Mindegyik fenti szóra tudnék kapásból két játékost még odaírni de nem fogok Hogy ki miket mondott a riportban meg főleg hagyjuk szerintem

Kosztarika 2015.04.29. 00:12:16

@fairytale: Lokiban nagyon sokan csalódtunk. Leírta magát.

Valaki írta, hogy reméli, Nóri megbocsátott neki. Úgy tűnik igen, pedig nem érdemli meg!!

lentilky 2015.04.29. 00:19:32

Nóri-gàbor témához egy gondolat, bár lehet, hogy már ez is volt, de igyekeztem végigolvasni...

Többen írták, hogy esetleg megrendezett jelenet volt (szerintem nem, és gábor egy gyökér, ki kellett volna vágni). Tegyük fel, hogy az volt. A tv2 ezzel sem tud takarózni, hiszen ebben az esetben is egyetlen forgatókönyv lett volna a helyes: eltiporni az erőszakoskodót. Ez a "mese" erről kellett volna, h

Kosztarika 2015.04.29. 00:24:00

@henrik_: Na, még Te hiányoztál oda.. igaz nem lógnál ki a sorból.

lentilky 2015.04.29. 00:24:10

..ogy szóljon, ehelyett mi történt:

1) ki lett vágva a sértett kálváriája
2) helyette hülyét csináltak belőle (vacsorajelenet), aki inkább letagadja, és a többiek is őt kiáltják ki hülyének
3) gábor maradt (ökölbe szorul a kezem, amikor innentől meglátom) = nincs következmény, SEMMI
4) aztán a sajtóban letagadják első reakcióként, elbagatelizálják

Ez olyan szinten káros erre a jelenségre nézve, hogy az elmondhatatlan. Akár mese volt, akár nem.

saccperköbö 2015.04.29. 00:41:47

@Kosztarika: nekem a nóri-loki kapcsolatból úgy tűnik, hogy nekünk sok mindent nem mutattak meg

kamilla123 2015.04.29. 00:42:02

@saccperköbö: szerintem azért hívták be ma Nórit a TV"-be, mert újra vették vele az ÉÉ-t

saccperköbö 2015.04.29. 00:42:44

@henrik_: ez mikor volt, erre nem emlékszem?

saccperköbö 2015.04.29. 00:45:59

@kamilla123: ja csak nem adták le, vagy megjelent az éé végén, mert engem újbecks haverja már nem igazán érdekelt?

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:48:52

@Kosztarika: azért ennyire ne ragadtasd el magad. :))

@saccperköbö: őszintén szólva nem tudom, h ezt most melyik kommentemre kérdezted.

saccperköbö 2015.04.29. 00:54:12

@henrik_: "ehhez még annyit fűznék, h Nórit régebben Loki is szívesen nézte volna nőnek, amiért Nóri elég rendesen hisztizett is. :) " ehhez, ilyen télleg volt?

kamilla123 2015.04.29. 00:54:46

@bElannaTorres: pontosan. én is csak azért nem csalódtam Lokiban, mert rögtön láttam, hogy egy sutyerák semmirekellő lúzer. Csak megtévesztett, hogy ronda. De az ő esetében a ronda külső még rondább belsőt is takar. Mondjuk azt nem gondoltam mellé, hogy pszichopata állat is. Most már ezt is tudom. Már csak azért drukkolok,h ne ő nyerjen. Bár sajnos az az érzésem már régóta, hogy ő fog.

kamilla123 2015.04.29. 00:56:11

@saccperköbö: ja, nem néztem az ÉÉ-t, csak feltételeztem, h azért ment be ma. De ezek szerint nem azért ment be, hanem tárgyaltak a TV2-vel. Remélem ki tud belőlük húzni valamit a bocsánatkérésen túl is.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 00:59:23

@saccperköbö: hát, én úgy emlékszem, h Lokinak bejött valamennyire Nóri, aki viszont már attól hisztirohamot kapott, hogy a "férjurán" van némi súlyfelesleg, és átlóg az ágyon, amikor alszik. :)

moli 2015.04.29. 01:51:17

@Rayen: teletext 888. oldal.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 01:59:23

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

"... Normális vagy te?!?!..." "...Szerintem nyugodtan pacsizzatok össze Tenyérrel :P..."

Szerintem meg változtasd meg a a nicked zárójelben lévő részét, mert félrevezető.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:03:29

@lentilky: És Nóritól azt az egyetlen mondatot vágták be - Gátőrtől semmit - a 38 percből, amikor Nóri elveszti a türelmét, és azt mondja, hogy fogja be a pofáját. És semmit abból a sértés-özönből, amit kapott.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:09:19

Egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mit érez most a többi játékos - érzékelve a jelentős népharagot -, van bennük szégyenérzet? Vajon mit gondol Apolka? Mondjuk Petiről. Őt nem kérdezik meg, gondolom. Vajon a környezetük ezt hogyan fogadja. Ki fog állni valaki a játékosok közül, hogy értékelje utólag az eseményeket?

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:27:24

Az esemény leírása és a hozzáállás az Origo színvonalán:

Az Origónak nyilatkozó jogász és szexuálpszichológus szerint SEM volt nemi erőszak,

péntek este adásba került részlete...Ebben a reality két szereplője, Nóri és Gábor AKTUSA látható, AMIBE VÉGÜL NÓRI IS BELEEGYEZETT, de a bemutatása óta botrányt kavart felvételen az látszik, hogy NÓRI NEM IGAZÁN AKARTA az együttlétet, amit a fiú erőltetett.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2015.04.29. 02:53:21

@henrik_: azok után, h lecserélte Gyulát"..."

NEM cserélte le Gyulát. Gyula cserélte le őt. Nóri csak mondta, hogy Gábort választaná. Ha Peti nem avatkozik közbe, ki is derülhetett volna. De nem akarta, hogy Nóri játsszon. Quasi arra akarta kötelezni, hogy minden döntéséről, gondolatáról számoljon be. De Nóri legtöbbször egyéni játékot játszott, ezáltal kezelhetetlenné vált Peti számára, ezért selejtes embernek állította be, olyannak, aki tök veszélyes a közösség számára. A csürhe meg...na de ezt már ismerjük.

lobbantott tsilke 2015.04.29. 06:10:17

Tanulság: a képernyőn bemutatott agresszió begyűrűzik a kommentoldalra is.Sebaj, Söllel elmegy.

Ronni 2015.04.29. 06:27:26

A TV2 SEMMI ÉRDEMIT NEM TETT ,SEM BOCSÁNATOT NEM KÉRT SEMA FELEŐSSÉGÉT NEM ISMERTE EL A TÖRTÉNTEKÉRT. GERINCTELEN BAGÁZS.REMÉLEM TÖBBSZÁZMILLÁS BIRSÁGOT KAPNAK. MŰSORGYILKOSOK.

Remélem Nóri jól van....a média cirkusz ellenére.

Mucsai2010 2015.04.29. 06:37:17

@henrik_: Te miről beszélsz?? Először is Gyula Nórinak köszönheti a bentmaradását, amikor Ádámmal szemben Gy-t választotta Nóri. Másodsorban most pedig Gyula állt ki Nóri mögül.

Mucsai2010 2015.04.29. 06:41:09

@henrik_: Gyula meg az első nap ráment Tinára. Na és akkor mi van??

2015.04.29. 06:53:44

@Kosztarika: szerinted
szerintem meg többször helyretette berki a dolgot hogy nóri MÉG bent van, amikor paca már kezdett kiesni a szerepből és az újonnan bement focista barátja sem mehetett be múlt pénteken
szerintem

@kamilla123: elhiszem h nem kedveled lokit de a pszichopatázást erősnek érzem lévén a fogalom egészen mást takar mint amit ők ott csinálnak, ja és min kiderült a saját sörébe köpött bele ezt csak úgy mellékesen ha már a sör témát többször említettük

AkkorlegyenPtr 2015.04.29. 07:13:58

@Kosztarika: nem sajnos, mert pár perc után végigvették az eseményeket, köztük a pillangót is és patrik 2 beköltözését is... csak Nóri maradt ki... tegnap már elkapcsoltam az ÉÉ-t.. érdektelen. Marad a hogyvolt.

henrik_ · http://egyzene.blog.hu/ 2015.04.29. 10:06:51

@Mucsai2010: hát, azért nem smárolt vele a jacuzziban :))
süti beállítások módosítása